Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Είμαι 33. Μέχρι τώρα μάζευα και έκανα κατάψυξη σε φυσικό κύκλο κ έβαλα 2 στην μια ετ που έκανα. Πραγματικά δε ξέρω τι ισχύει κ γιατί κάποιοι λένε τα μεν κ κάποιοι τα δε για τα φρέσκα στην ετ. Δεν έχω κάτι να χάσω να το δοκιμάσω βέβαια.

Λοιπον SOS βγήκε η καμπύλη και φαίνεται να έχω ζάχαρο. 
      Πριν τη χορήγηση της γλυκόζης οι τιμές είναι νορμαλ δλδ 84 με όριο το 105.
      Μετά όμως στη μία ώρα μετά τη χορήγηση της γλυκόζης ειναι 197 με όριο 180 και στο δίωρο 143 με όριο 120. Τι σημαίνει αυτό ;; Μπορεί να ευθύνεται για την κακή ποιότητα ωαρίων ως τώρα;

Επισης βγήκε και η καμπύλη ινσουλίνης που λέει πως στο λεπτό 0 είμαι στο 8.4 με όριο το 25. Στην πρώτη ώρα 103 και στη δεύτερη 92 αλλά δεν έχει αναφορά στο ποιες είναι οι φυσιολογικές τιμές σε αυτά.

Κορίτσι μου να σε δει οπωσδήποτε ενδοκρινολόγος. Παρόμοιες εξετάσεις έχω και κάνω υπογλυκαιμίες. Εννοείται επηρεάζει όχι μόνο τις ποιότητα αλλά και τις άλλες ορμόνες σου. 

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια.. ρίξτε μια ματιά και εδώ..

www.hamogelo-eshop.gr

Είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα του χαμόγελου του παιδιού. Ίσως σας αρέσει κάτι από τα είδη βάφτισης ή άλλης κατηγορίας και έτσι βοηθάμε και τα παιδάκια που έχουν ανάγκη.

Αν θέλετε υπογράψτε να καθιερωθεί η 9η Νοεμβρίου, παγκόσμια ημέρα του χαμόγελου του παιδιού. :)

RKdwp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!

Είστε καλά?? Εμείς μια χαρά!!

Λοιπόν, για το θέμα του νονου! Πιστεύω ότι μία φορά τον μήνα είναι μία χαρά να βλέπει το παιδί! Εμείς αλλάξαμε νονό για αυτο το θέμα! Δεν βλέπαμε φως για να έρχετε συχνά και έφαγε άκυρο...

Jasmini τι καλά που έκανες κι έβαλες την σελίδα από το χαμόγελο του παιδιού! Θα το σκεφτώ σοβαρά να πάρω προσκλητήρια και μπομπονιέρες από εκεί!! Και τα κεκάκια τέλεια!!

Filiopi, τι έπαθες καλή μου??? Ελπίζω αυτό το Σ/Κ να ξεκουραστείς!! Έχω κι εγώ ένα σκυλάκι, αλλά όταν γέννησα το έβγαλα στον κήπο, δεν μπορούσα να σκουπίζω όλη την ώρα τις τρίχες της...

Καλα δεν είναι τρέλα τα μικρά μας??? Κι εγώ λιώνω οταν κάνει γελάκια και φωνούλες!!! Αααχχ!!!

Lineal τι κρίμα που χασατε την ευκαιρία με το σπίτι... Ουφ! παλιο κρίση!!!

Φιλάκια σε όλες!!

FilioPi μου, κι εγώ όπως και το Tinaki λίγο πριν γεννήσω έβγαλα το σκυλάκι μου στο μπαλκόνι για να μην έχω τέτοια θέματα και κυρίως με την τρίχα. Βάζε του μια φορά τον μήνα αμπούλα για ψύλλους και τσιμπούρια να μην έχεις πρόβλημα.

Η αλήθεια είναι ότι θέλουν κι αυτά την φροντίδα τους και επειδή εμείς έχουμε τα μωράκια μας, καλό είναι να αναλάβουν την ευθύνη τους οι άντρες.

Σας καληνυχτίζω, πάω για ύπνο μιας και κοιμήθηκαν και τα μικρά μου! Φιλάκια

RKdwp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Για αυτό λέω αααααχχχχ ας μην με βρει τίποτα άλλο μ αυτό το ζωντανό!!!!

νομίζω τα κορίτσια την θέλουν την νονούλα τους!! Την αγαπάει και πολύ την μικρή μας, συναντιόμαστε συχνά και βλεπόμαστε και τα δωράκια της τα έχει από τώρα! Οπότε όλα καλά με αυτό το θέμα! Ααααα κλείσαμε ημερομηνία για την βάφτιση! 28 αυγούστου, το μαναράκι μου θα είναι μεγαλούτσικη αλλά τι να κάνουμε δεν πειράζει!!!!

Δλδ FillioPi μου ακόμα τον έχετε τον σκύλο; αχ, καλέ, τι τράβηξες!!!

Αχ, αυτό με τα κορίτσια να θέλουν τη νονούλα τους, λες να μην το σκέφτηκα καλά; Μιλάμε έχω αρχίσει να έχω τρομερό άγχος!!!

Κλείσατε από τώρα για 28 Αυγούστου;

http://www.yummy-yummy.gr/cakes.php

Δεν είναι φανταστική ιδέα για γλυκάκι βάφτισης? Τι λέτε?

Υπέροχα είναι. Όπως και το λινκ για το χαμόγελο του παιδιού.

Ευχαριστούμε!!!

Λοιπόν, για το θέμα του νονου! Πιστεύω ότι μία φορά τον μήνα είναι μία χαρά να βλέπει το παιδί! Εμείς αλλάξαμε νονό για αυτο το θέμα! Δεν βλέπαμε φως για να έρχετε συχνά και έφαγε άκυρο...

Άγχος, άγχος... λες να μην κάνουμε καλά;;;; :confused::confused::confused::confused::confused:

Και τι να σκεφτούμε τώρα πια; Είναι ο καλύτερος φίλος του άντρα μου και του το έχουμε ήδη ζητήσει και έχει πει ναι...

Θα προσπαθήσω να τον καλώ εγώ πιο συχνά και να κρατάω όσο το δυνατόν μία επαφή μαζί του...

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Άγχος, άγχος... λες να μην κάνουμε καλά;;;; :confused::confused::confused::confused::confused:

Και τι να σκεφτούμε τώρα πια; Είναι ο καλύτερος φίλος του άντρα μου και του το έχουμε ήδη ζητήσει και έχει πει ναι...

Θα προσπαθήσω να τον καλώ εγώ πιο συχνά και να κρατάω όσο το δυνατόν μία επαφή μαζί του...

Μαριλίνα μου χαλάρωσε!

Όλα θα πάνε καλά! Εμείς το κάναμε, αλλά δεν συμβουλεύω κανέναν άλλο να το κάνει! Γιατί σίγουρα θα παρεξηγηθεί ο φίλος του άντρα σου (όπως έγινε και με μας) και αφού είναι και ο καλύτερος του φίλος είναι κρίμα...

Εμείς ηδη τον είχαμε καλέσει αρκετές φορες και δεν ήρθε!

Οσο για το θέμα της νονάς, δεν νομίζω ότι είναι προβλημα! Καποια στιγμη θα κανει και ο νονος οικογενεια και θα εχει την νονουλα της η μικρη, δεν πειραζει που δεν θα εχει βαλει λαδι.. Ο άντρας μου είχε βαφτίσει ένα κοριτσάκι πριν με γνωρίσει και σε πληροφορώ όσο μένανε κοντά μας (γιατι τωρα έχουν μετακομίσει στην Κορινθο) εγώ πήγαινα και την έπαιρνα πολύ συχνα και η μικρή, εμένα έπαιρνε και μου έλεγε "νονα θα έρθεις να με πάρεις?" και τωρα σκέφτομαι τις γιορτες, να πάω να την φέρω να μείνει μαζι μας κανενα τριήμερο! Στα λεω αυτά για να καταλάβεις ότι ακόμα και αν δεν βαλεις λάδι, δεν σημαίνει οτι δεν μπορείς να αγαπάς ένα παιδί σαν να του έχεις βάλει!

Παρόλα αυτά εγώ η ίδια έχω δικιά μου βαφτιστήρα, που όμως ήμουν μικρή όταν την βάφτησα (τριτη γυμνασίου) και ποτέ δεν κατάφερα να έχω την σχέση που θα ήθελα μαζί της, γιατί όταν άρχισε να μπορεί να πηγαίνουμε και καμία βόλτα μαζι εγώ ήδη είχα φύγει από την Αθήνα και με τους γονείς της ποτέ δεν μπόρεσα να έχω κάποια ιδιαιτερη σχέση μιας και ειχαμε μεγαλη διαφορά ηλικίας, έτσι οι σχέσεις μας έμειναν στις τυπικές των γιορτών!

Συμπέρασμα: συνταγή επιτυχίας δεν υπάρχει, παρα μόνο καλή θέληση και προσπάθεια και από τα δύο μέρη!!

γεια σας κοριτσια!!

σημερα εμεινε ο αντρας μου σπιτι και ειμαστε ολο βολτες!!τωρα γυρισαμε!μας εκανε και πολυ καλο καιρο!!καλε ποτε θα χειμωνιασει???εσκασα μιλαμε...

απιθανη ιδεα για γλυκακια!!γενικα εχει πολυ ωραια πραγματα....

www.hamogelo-eshop.gr

Είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα του χαμόγελου του παιδιού. Ίσως σας αρέσει κάτι από τα είδη βάφτισης ή άλλης κατηγορίας και έτσι βοηθάμε και τα παιδάκια που έχουν ανάγκη.

Αν θέλετε υπογράψτε να καθιερωθεί η 9η Νοεμβρίου, παγκόσμια ημέρα του χαμόγελου του παιδιού. :)

και τα προσκλητηρια ειναι καλα.....και καλες τιμες!!!θα το ψαξω!!εχουμε και εδω ενα γραφειο για το χαμογελο του παιδιου...

filiopi τι ηταν αυτο που επαθες καλο μου????το σκυλι το εχετε ακομα μεσα στο σπιτι???

tinaki??εισαι καλα???καιρο ειχαμε να σε ακουσουμε!!ο μπεμπουλινος σου ειναι κουκλος!!!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

www.hamogelo-eshop.gr

Αν θέλετε υπογράψτε να καθιερωθεί η 9η Νοεμβρίου, παγκόσμια ημέρα του χαμόγελου του παιδιού. :-)

ωραια τα κεκακια και αυτο το σαιτ με το χαμογελο του παιδιου θα το κοιταξω και σιγουρα θα παραγγελνω απο κει

Lineal τι κρίμα που χασατε την ευκαιρία με το σπίτι... Ουφ! παλιο κρίση!!!!

σημερα τινακι εμαθα οτι τα δανεια μαλλον θα δοθουν απο το νεο ετος...κι εχω μια συγκρατημενη χαρα...αλλα χαρα!!!

κοριτσια σημερα ηρθε η αδελφη μου,τι ωραια που ειναι να εχεις εναν δικο σου ανθρωπο κοντα και να μιλας.

οχι οτι η θεσσαλονικη ειναι μακρια,αλλα δε βρισκομαστε και πολυ συχνα...

τα ειπαμε για ολα μα ολα και με ειπε οτι θα ηθελε να βαφτισει τον μικρο.

αχ πως θα ηθελα!!!

στη κουμπαρα πως το λεμε ομως...:(

αν κατσει τελικα το πραγμα δηλαδη.

τεσπα,η αδελφημ ηταν ολη την ωρα με τον μικρο και τελικα οσες εχουν τη μανα τους κοντα τους ειναι πολυ τυχερες.

δε λεω για πεθερες,γιατι συνηθως αλλο αερα εχουμε σε δικο μας ανθρωπο.

εγω δυστυχως τη μαμα μου δε την εχω κοντα μου,λογω πολλων θεματων που εχουμε.

τωρα ο μικρος ειναι μεσα,ταχα θα κοιμοταν,τελικα παιζει στο κρεβατακι του.

η αδελφη μου δε τον χορταινε και με μιση καρδια εφυγε.

αχ αντε να δουμε ποτε θα τη ξαναδω.

κοριτσια πολλα φιλια!

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Καλησπέρα μανούλες!

Λέτα μου σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!!! Επειδή όμως και ο δικό σου είναι κούκλος(και το εννοω), μήπως τελικά τα μωρά του Ιουλίου είναι κουκλιά????:-D:-D:-D

Καλά είμαστε, απλά καμιά φορά δεν προλαβαίνω να γράψω...

Lineal μακάρι κοπέλα μου να σας δώσουν το δάνειο και να πάρετε το σπίτι σας!!!

Πόσο δίκιο έχεις ότι είναι τυχερές οι κοπέλες που έχουν κοντά την μαμά τους... Και μπορείς να της πεις μία κουβέντα παραπάνω και δεν δημιουργείς υποχρεώσεις!!

Γιατί δεν σκέφτεσαι να το βαφτίσουν μαζί??

Με την αδελφούλα σου κανένα νέο για μωράκι...?

Κορίτσια τελικά όταν γίνεσαι μάμα είναι σαν να γεννιέσαι κι εσύ από την αρχή! Όλα τα βλέπω διαφορετικά πια... Προηγουμένως διάβασα δύο άσχημες ειδήσεις για ένα μωράκι και μία μαμά, βρε κορίτσια έκλαιγα για ένα τέταρτο!!! Έχω γίνει υπερευαίσθητη σε ότι αφορά τα παιδιά και αναίσθητη σε διάφορα πράγματα που έδινα σημασία παλιά..

Καλό βράδυ...

Lineal μακάρι κοπέλα μου να σας δώσουν το δάνειο και να πάρετε το σπίτι σας!!!

Πόσο δίκιο έχεις ότι είναι τυχερές οι κοπέλες που έχουν κοντά την μαμά τους... Και μπορείς να της πεις μία κουβέντα παραπάνω και δεν δημιουργείς υποχρεώσεις!!

Γιατί δεν σκέφτεσαι να το βαφτίσουν μαζί??

Με την αδελφούλα σου κανένα νέο για μωράκι...?

Κορίτσια τελικά όταν γίνεσαι μάμα είναι σαν να γεννιέσαι κι εσύ από την αρχή! Όλα τα βλέπω διαφορετικά πια... Προηγουμένως διάβασα δύο άσχημες ειδήσεις για ένα μωράκι και μία μαμά, βρε κορίτσια έκλαιγα για ένα τέταρτο!!! Έχω γίνει υπερευαίσθητη σε ότι αφορά τα παιδιά και αναίσθητη σε διάφορα πράγματα που έδινα σημασία παλιά..

Καλό βράδυ...

απο το στομα σου...

ειναι κι αυτο μια ιδεα να το βαφτισουν και οι δυο μαζι,θα το σκεφτω.

οσο για την αδελφημ ακομα τπτ,θα καθισουν καμποσο χωρις φαρμακα κλπ και μετα ισως πανε με εξωσωματικη,δε ξερουν ακομα.

που ξερεις μπορει να χαλαρωσουν και να το πιασουν τωρα...μακαρι:rolleyes:

και γω εχω γινει πιο ευαισθητη.ακομα να φανταστεις οταν πηγαινουμε ιπποκρατειο και βλεπω να κουβαλουν μωρακια στις θερμοκοιτιδες κατι με πιανει...

οπως και διαφορες ειδησεις τελευταια για καποιες μαναδες και κατι πατεραδες τερατα...τεσπα ας μη τα θυμαμαι

και γω κλαιω πολυ ευκολα,δηλ εκλαιγα ευκολα,τωρα το νιωθω ακομα πιο πολυ.

κοριτσια καλη νυχτα και ονειρα γλυκα σε σας και τα μωρακια σας:o

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!!!!

Ουφ αμαν ρε παιδι μου ειναι κατι ειδους (ανθρωποι)γιατι δεν ξερω αν μπορεις να τους πεις και ετσι,μου σπασαν τα νευρα εχθες ρε κοριτσια το βραδυ,ημουν μονη γιατι ο ανδρας μου δουλευε και ηαπο πανω μας κλασικα εκανε παρα πολυ φασαρια και μου ξυπνησε την μικρη τρεις φορες απο τις δεκα που κοιμηθηκε το παιδι φτασαμε στις δωδεκα γιατι εκνευριστηκε,δλδ δεν καταλαβενει πως απο κατω εχει μωρακι επειδη ο γιο της κοιμαται στις μια πρεπει ολα τα μωρα να κοιμουνται εκεινη την ωρα με χιλια ζορια κρατηθηκα σημερα ομως αν κανει τα ιδια θα φερω την αστυνομια δεν παει αλλο....

Αφου πουλαμε το σπιτι μπας και βρουμε την ησυχια μας,ξανα δεν παω σε πολυκατοικια...

Λινεαλ μακαρι να τον βαφτιση η αδελφουλα σου και εμενα η αδελφουλα μου την βαφτισε,ακομη τωρα που σταματησε για λιγο την θεραπεια μπορει να μεινει και εγκυος γιατι δεν θα το σκεφτεται,μια φιλη μου μετα απο τρεις προσπαθειες εξωσωματικης στην παυση που ειχε κανει απο τα φαρμακα εμεινε εγκυος και τωρα εχει εναν κοριτσαρο!!!

Και εμεις θελουμε να παρουμε δανειο ειπαν κατι για στεγαστικα και δεν ακουσα?

Μαριλινα δεν το συζηταω και εγω δεν θελω στα ποδια μου κανεναακομα και ο πιο καλος ανθρωπος να ειναι ολο και κατι θα βρεις για μαλωσειςπου να συμβαινει και το αντιθετο!!

Filiopi τα λατρευω τα σκυλακια αλλα τωρα με την μικρη δεν θελω να τα ακουμπαω,γιατι και τα μωρα μας ειναι μικρα ακομη,καλα εκανες και το απολυμανες το σπιτι σου γιατι με τους ψιλους δυσκολα και εγω την πατησα και καθαριζα ολο το σπιτι για ποσες μερες.

Αυτα απο μενα καλο απογευμα!!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Καλησπερα κοριτσια!!!!

Ουφ αμαν ρε παιδι μου ειναι κατι ειδους (ανθρωποι)γιατι δεν ξερω αν μπορεις να τους πεις και ετσι,μου σπασαν τα νευρα εχθες ρε κοριτσια το βραδυ,ημουν μονη γιατι ο ανδρας μου δουλευε και ηαπο πανω μας κλασικα εκανε παρα πολυ φασαρια και μου ξυπνησε την μικρη τρεις φορες απο τις δεκα που κοιμηθηκε το παιδι φτασαμε στις δωδεκα γιατι εκνευριστηκε,δλδ δεν καταλαβενει πως απο κατω εχει μωρακι επειδη ο γιο της κοιμαται στις μια πρεπει ολα τα μωρα να κοιμουνται εκεινη την ωρα με χιλια ζορια κρατηθηκα σημερα ομως αν κανει τα ιδια θα φερω την αστυνομια δεν παει αλλο....

Αφου πουλαμε το σπιτι μπας και βρουμε την ησυχια μας,ξανα δεν παω σε πολυκατοικια...

Λινεαλ μακαρι να τον βαφτιση η αδελφουλα σου και εμενα η αδελφουλα μου την βαφτισε,ακομη τωρα που σταματησε για λιγο την θεραπεια μπορει να μεινει και εγκυος γιατι δεν θα το σκεφτεται,μια φιλη μου μετα απο τρεις προσπαθειες εξωσωματικης στην παυση που ειχε κανει απο τα φαρμακα εμεινε εγκυος και τωρα εχει εναν κοριτσαρο!!!

Και εμεις θελουμε να παρουμε δανειο ειπαν κατι για στεγαστικα και δεν ακουσα?

ειχαν παγωσει τα δανεια με επιδοτηση οεκ -με τετοιο θα παιρναμε σπιτι-και τωρα απο το νεο ετος θα τα ξεπαγωσουν.

μακαρι να πιασουν τωρα που θα ηρεμησουν:rolleyes: και χωρις φαρμακα.

οσο για τη φασαρια,αχ ποσο σε καταλαβαινω...

εμεις 8 μηνες τωρα τραβιομαστε με ενα κωλοπαιδο φοιτητη που δε καταλαβαινει ουτε με το καλο ουτε με το αγριο ουτε με το φιλοτιμο...με τπτ...

πολυ κωλοπαιδι μιλαμε...

αλλα ελπιζω να φυγουμε τωρα με τα δανεια και αν παλι δε μπορεσουμε να αγορασουμε σιγουρα θα νοικιασουμε καπου αλλου

1zNmp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Τα νεύρα μου!!! Γράφω γράφω τόση ώρα και τσουκ μου τα εξαφάνισε! Το κολοκύθι, νευρίασα!

Θα μπω σε λίγο πάλι γιατί ξύπνησε το θηρίο μου και πεινάει. Πήγαμε στον γιατρό εχθές και ξεκινάμε φρούτα!!!! Θα μπω σε λίγο να σας τα πω!

Καλημέρες!!!

HVlOp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Τι κάνετε;

barbie,

υπάρχουν πολλά γαϊδούρια, οφείλω να ομολογήσω!!! Και το βασικότερο: εάν αυτοί κοιμούνται... προς Θεού μην κάνει κανείς φασαρία, ξεσηκώνουν τον κόσμο όλο.

Ωραία θα ήταν η ιδέα της μονοκατοικίας, αλλά τώρα δεν το κουνάμε. Εμείς ήμαστε τυχεροί, γιατί οι από πάνω μας έρχονται μόνο λίγους μήνες το χρόνο και κάνουν... απλά αρκετά αντιληπτή την παρουσία τους...

lineal,

το άκουσα κι εγώ για τα δάνεια αυτά, και σε σκεφτόμουνα ότι κάτι τέτοιο εννοείς. Άντε, να αγοράσετε σπιτάκι, να ηρεμήσετε...

Και η αδελφούλα σου με το καλό: Θυμήθηκα την ιστορία μιας συναδέλφου: προσπαθούσανε, προσπαθούσανε, εξετάσεις κλπ. Το παίρνουνε απόφαση για εξωσωματική, κανονίζουνε ραντεβού κλπ και περιμένουνε να αδιαθετήσει για να πάνε... ε, δεν αδιαθέτησε... :rolleyes::rolleyes:

delsop,

κι εμείς πάμε την Δευτέρα στην παιδίατρο για εμβόλιο και περιμένω ότι θα μας πει για τα φρούτα!!!

Αχ, μεγάλωσαν τα κουτσούνια μας!!!!

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...