Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κορίτσι μου να σε δει οπωσδήποτε ενδοκρινολόγος. Παρόμοιες εξετάσεις έχω και κάνω υπογλυκαιμίες. Εννοείται επηρεάζει όχι μόνο τις ποιότητα αλλά και τις άλλες ορμόνες σου. 

Βγήκε και η αντίσταση στην ινσουλίνη και λέει 1.7 και δίπλα αρχομενη αντίσταση στην ινσουλίνη. Κακό είναι αυτό να φανταστώ ; Εσύ που έχεις παρόμοιες τιμές τι έκανες ; 

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

να ερθετε κοριτσια,και γω πρωτη φορα θα παω και ανυπομονω:)

μαριλινα φανταζομαι για αστειο θα το ειπε η πεθερα σου ε;

αν οχι τοτε νευριαζω παρα πολυ...αντε τωρα με τις μαλ...η καθεμια.ακου τι ειπε...

τελος παντων να παει και να αργησει να σου ξαναγυρισει...:D

vickoyla εγω πηρα εναν υπνοσακο απο ενα μαγαζι με παιδικα στο cosmos της θεσσαλονικης.ειναι πολυ ωραιος,σε λευκο χρωμα και απο 30 που εκανε μας τον αφησε 20 γιατι ειχε εναν λεκε,ο οποιος με το πρωτο πλυσιμο εφυγε;)

tinaki την ιδια κυκλοθυμια περναμε;)

αντε ελα να κανουμε την ψυχολογο η μια στην αλλη:)

οσο για σπιτι κλπ,εμεις φετος ηταν να παρουμε ενα με δανειο οεκ,δε ξερω αν θυμαστε που τα λεγαμε πριν γεννησουμε και μετα παγωσαν τα δανεια μεχρι το νεο ετος και παλι δε ξερουμε αν δωσουν.

και ειχαμε βρει ενα υπεροχο διαμερισμα 100 τετραγωνικα,με 2 μπανια και μεγαλα υπνοδωματια σε ησυχη περιοχη μονο 87.000 ευρω:((

ατιμο δντ...

θα δουμε τι θα γινει τωρα.

αλλα και παλι το κεφαλι ψηλα,περιμενουμε.

εγω παλι καλα λεω που ακομα δε χρωσταμε σε καμμια τραπεζα κι ετσι εχω το μυαλο μου ησυχο,αλλα και παλι ενα σπιτακι το θελαμε μωρε.

οτι ειναι να γινει κοριτσια θα γινει,υγεια παναπολα.

λεγοντας για υγεια σημερα βγηκαμε βολτιτσα με το μπεμπη και τον συζυγο και καθισαμε για καφεδακι,ηταν πολυ ωραια.

στο σπιτι ομως βρηκα τον μπεμπη λιγο ζεστο και του εβαλα θερμομετρο πιπιλα και εδειξε 37,4.πηρα τον παιδιατρο και με ειπε να τον μετρησω σε 3 ωρες αν εχει ανεβει πανω απο 38 να του δωσω 10 σταγονες apotel.

ξερετε εσεις τι αλλο μπορω να κανω αν ανεβει;

για την ωρα κοιμαται μεσα και νομιζω πρεπει να χει κατεβει ο πυρετος αφου τον επιασα και ηταν πιο δροσερος.

μακαρι,θα δουμε.

Λινεάλ λες για την ονειρούπολη στη Δράμα;Έχω ακούσει και εγώ ότι είναι μαγευτική. Κάτι παρόμοιο είχαν και στο Σύνταγμα τουλάχιστον μέχρι πριν λίγα χρόνια. Ελπίζω να το φτιάξουν και φέτος.

Αχχχ...ξύπνησε ο μπεμπούλης μου... Μα να μην κοιμάται στη διάρκεια της ημέρας πάνω από 1 1/2 ώρα; Ευτυχώς κοιμάται το βράδυ που είναι και το πιο βασικό.

ναι για την ονειρουπολη λεω.

διαβασα επισης οτι στη θεσσαλονικη στη περιοχη που γινεται η εκθεση θα κανουν επισης χωρο με χριστουγεννιατικα δρωμενα με εισοδο.

θελω να παω κι εκει!!!

και μενα ο μικρος κοιμαται λιγο στη διαρκεια της ημερας,αλλα το βραδυ κοιμαται μια χαρα.

με φαινεται παραξενο που λιγοστεψε τις ωρες στη διαρκεια της ημερας γιατι παλια κοιμοταν αρκετουτσικα,μεχρι που ανησυχουσα...

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

lineal, πως είναι ο μπεμπάκος σου? ελπίζω τελικά να μην ανέβασε πυρετό και να κοιμάται σαν αγγελούδι τώρα. Μια φορά που έκανε 38 η μικρή μας κι εμεις με αντιπυρετικό το αντιμετωπίσαμε πάντως. Την άλλη μέρα ήταν περδίκι!

leta, ευχαριστώ για την πληροφορία για τον ΟΑΕΔ, γιατί είδα αυτά τα 300 ευρώ και ψιλοαγχώθηκα.

Πάντως βρε κορίτσια, ενώ πίστευα οτι θα μου λέιψει η δουλειά, αυτή τη στιγμή ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω. Πως θα ξαναγυρίσω δεν ξέρω, νομίζω οτι όλη την ώρα το μυαλό μου θα είναι στο μπεμπάκι μου. Που θα το αφήσω? Τι θα κάνετε όταν τελειώσει η άδεια? Σκέφτεστε για παιδικό σταθμό?

HVlOp3.png

καλημερα κοριτσια,

ευτυχως ο μπεμπης πηγε μια χαρα και δεν ανεβασε πυρετο το βραδυ,ετσι κοιμηθηκα ξεγνοιαστη,ομως εβηχε που και που...μετανιωνω για τη βολτα που βγηκαμε...

τελος παντων.

,αφου εφαγε το γαλατακι του-κοριτσια του κανω 210 Ml και αφου τελειωσε ρουφουσε κι αλλο,ομως δε του εκανα,ε ποσο θα φαει πια;;;;ευτυχως δε γκρινιαξε-τον εβαλα στο κρεβατακι μπας και κοιμηθει,αλλα δεν...

τωρα τον εχω στο παρκοκρεβατο,χθες το εστησε ο αντρας μου-πιανει το μισο σαλονι-μη φανταστειτε κι αμαν το σαλονι γυρω στα 70 τετραγωνικα ειναι το σπιτι-βαλαμε μεσα το γυμναστηριο παιχνιδια και καθεται!!!

παιζει,μιλαει,κλωτσαει.

κι εγω νομιζα δε θα θελει εκει μεσα...

σημερα με ηρθε και περιοδος...και ειμαι αστα.

το ηξερα βεβαια πως σημερα θα μου ερθει αφου τη περιμενα απο προχθες και σημερα που ηθελα να παω στη βιβλιοθηκη εκανε η μη τη χαρακτηρισω την εμφανιση της...

αντε δε πειραζει.

λοιπον αυτα κοριτσια,αν κοιμηθει ο μπεμπης θα κοιμηθω κι εγω.

φιλακια και καλη μερα να εχουμε και καλη βδομαδα:)

1zNmp2.png

delsop φανταζομαι ειναι λυση για οσες δουλευετε και δεν εχετε που να αφησετε τα μωρακια σας οι βρεφονηπιακοι σταθμοι.

αν και δε γνωριζω περι του θεματος.

θα ειναι δυσκολο μωρε να αφησεις το μπεμπακι σου,σε καταλαβαινω,ομως αφου εχεις και τη δουλιτσα σου μη σε παιρνει απο κατω,σε δυσκολες εποχες ζουμε αλλωστε για το μωρακι σου δουλευεις;)

ολα μια συνηθεια ειναι...

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια

lineal, πως είναι ο μπεμπάκος σου? ελπίζω τελικά να μην ανέβασε πυρετό και να κοιμάται σαν αγγελούδι τώρα. Μια φορά που έκανε 38 η μικρή μας κι εμεις με αντιπυρετικό το αντιμετωπίσαμε πάντως. Την άλλη μέρα ήταν περδίκι!

leta, ευχαριστώ για την πληροφορία για τον ΟΑΕΔ, γιατί είδα αυτά τα 300 ευρώ και ψιλοαγχώθηκα.

Πάντως βρε κορίτσια, ενώ πίστευα οτι θα μου λέιψει η δουλειά, αυτή τη στιγμή ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω. Πως θα ξαναγυρίσω δεν ξέρω, νομίζω οτι όλη την ώρα το μυαλό μου θα είναι στο μπεμπάκι μου. Που θα το αφήσω? Τι θα κάνετε όταν τελειώσει η άδεια? Σκέφτεστε για παιδικό σταθμό?

μην αγχωνεσαι κοριτσι μου!!και εμενα επειδη ξεκινησε η αδεια του οαεδ στις 13/10 πληρωθηκα τον νοεμβριο γυρω στα 400 ευρω..απο τον επομενο μηνα ειναι θα ειναι γυρω στα 690.

και εμενα δεν μου εχει λειψει καθολου η δουλεια.η μερα περναει τοσο ευχαριστα με τον μικρο.δυστυχως ομως εγω θα πρεπει να γυρισω τιν φλεβαρη.δεν θα το παρω ολο το εξαμηνο.ευτυχως ειμαι απο τισ τυχερες και η μαμα μου μπορει να μου προσεξει τον μικρο(βγηκε στην συνταξη).ξερω συναδελφισσες μου που αφησαν το μικρο τους(9 μηνων) σε σταθμο και ειναι ευχαριστημενες.ειναι δυσκολο αλλα δεν εχεις αλλη επιλογη τι κανεις??

καλημερα κοριτσια,

ευτυχως ο μπεμπης πηγε μια χαρα και δεν ανεβασε πυρετο το βραδυ,ετσι κοιμηθηκα ξεγνοιαστη,ομως εβηχε που και που...μετανιωνω για τη βολτα που βγηκαμε...

lineal ευτυχως μια χαρα ο μικρος...για τον βηχα προσεχε να δεις ποσο συχνος ειναι και να τον παρακολουθεις...εμενα δεν εκανε πυρετο αλλα ειχε βηχα και περναμε εισπνεομενο.

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια και καλή εβδομάδα!!!

E-E-EΦΥΓΕ!!!!! Ναι, από χθες είμαστε πάλι η οικογένεια μόνοι μας!!! Ήρθαν και δύο φίλες μου και επιτέλους μπορέσαμε να πούμε και καμία κουβέντα!!!

lineal,

μην ανησυχείς για το βήχα. Και πάλι καλά που ο μικρός δεν ανέβασε πυρετό :-P:razz::-P Οι βόλτες τους κάνουνε καλό και βλέπω πόσο χαίρεται η μικρή μου όταν τη βάζω στο καροτσάκι και καταλαβαίνει!!! Εκτός, λοιπόν, κι αν βρέχει ή έχει πολυ κρύο τους κάνει καλό να βγαίνουνε.

Εμείς πάντα depon δίναμε στον μικρό για 38 και άνω. ΣΤη μικρή τίποτα ακόμα.

delsop,

να σου πω: θα γυρίσω στη δουλειά τον Σεπτέμβριο και θα πάρω γυναίκα για να προσέχει τη μικρή. Μετά παιδικό σταθμό. Το ίδιο είχα κάνει και με τον μικρό. Η μόνη διαφορά αυτή τη φορά θα είναι ότι στη συμφωνία θα συμπεριλάβω σίγουρα να φτιάχνει φαγητό. Τότε δεν το είχα κάνει (εκτός φυσικά του παιδιού) αλλά αυτή τη φορά επιβάλεται: Έχανα πολύτιμο χρόνο από το απόγευμά μου για να μαγειρέψω για την επόμενη μέρα. Και η γυναίκα που είχαμε ήτανε πολυ καλή: προσφέρθηκε μόνη της να μαγειρεύει, αλλά ένιωθα άσχημα να της το ζητάω συνέχεια. Μακάρι να ερχόταν η ίδια...

Αχ, περιμένω κι εγώ την εποχή που θα αρχίσει να τρώει... νομίζω εμείς κοντά στα Χριστούγεννα!!!

Για ΟΑΕΔ δεν ξέρω τίποτα!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Το βάζω αυτό σε ξεχωριστό ποστ, γιατί έχω κάποεις απορίες.

Η νονά του γιου μου είναι πολύ καλή μου φίλη, με οικονομική άνεση και με μεγάλη λατρεία για τα παιδάκια. Μέχρι να γίνει κι εκείνη μανούλα ερχότανε σχεδόν κάθε εβδομάδα να δει τον μικρό, του έφερνε διαρκώς δώρα και έπαιζε πολύ μαζί του.

Αφού έγινε μανούλα, εννοείται ερχότανε πιο σπάνια, αλλά για να σας δώσω να καταλάβετε, το σχόλιό της όταν έμεινε έγκυος (μετά από μία παλλίνδρομη) ήτανε: "αχ, θα γεννήσω τον Μάρτη. Πως θα πάρω λαμπάδα στον βαφτισιμιό μου που δεν θα έχω σαραντήσει;"

Τώρα, έρχεται πάλι συχνά και φέρνει διαρκώς δώρα και στα δύο παιδιά (επειδή η κόρη μου είναι το μοναδικό κοριτσάκι στην παρέα και οικογένειά της, τα έχει άχτι!!!)

Ξέρω, όμως, ότι όλα αυτά ίσως είναι υπερβολικά. Ο νονός της μπέμπας την είδε πρώτη φορά το Σάββατο (είπαμε, μισή ντροπή δική του, μισή δική μας), της έφερε δωράκι, έπαιξε λίγο μαζί της, και φυσικά μετά μίλαγε με τον άντρα μου.

Επειδή εάν βάλω ως σύγκριση τη νονά του γιου μου θα βγεί από χέρι χαμένος, ποια θεωρείται ότι πρέπει να είναι η συχνότητα των επισκέψεων ενός νονού για τα παιδάκια μας; για δώρα δεν συζητάω, γιατί είναι και οικονομικό το θέμα. Ούτως ή άλλως δεν με νοιάζει καθόλου ο εκάστοτε νονός να κάνει ακριβά δώρα. Με νοιάζει να έχει σχέση με το παιδί και να μην κάνει πάρα πολυ καιρό να το δει...

Για πείτε γνώμες!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Η νονά του γιου μου είναι πολύ καλή μου φίλη, με οικονομική άνεση και με μεγάλη λατρεία για τα παιδάκια. Μέχρι να γίνει κι εκείνη μανούλα ερχότανε σχεδόν κάθε εβδομάδα να δει τον μικρό, του έφερνε διαρκώς δώρα και έπαιζε πολύ μαζί του.

Αφού έγινε μανούλα, εννοείται ερχότανε πιο σπάνια, αλλά για να σας δώσω να καταλάβετε, το σχόλιό της όταν έμεινε έγκυος (μετά από μία παλλίνδρομη) ήτανε: "αχ, θα γεννήσω τον Μάρτη. Πως θα πάρω λαμπάδα στον βαφτισιμιό μου που δεν θα έχω σαραντήσει;"

Τώρα, έρχεται πάλι συχνά και φέρνει διαρκώς δώρα και στα δύο παιδιά (επειδή η κόρη μου είναι το μοναδικό κοριτσάκι στην παρέα και οικογένειά της, τα έχει άχτι!!!)

Ξέρω, όμως, ότι όλα αυτά ίσως είναι υπερβολικά. Ο νονός της μπέμπας την είδε πρώτη φορά το Σάββατο (είπαμε, μισή ντροπή δική του, μισή δική μας), της έφερε δωράκι, έπαιξε λίγο μαζί της, και φυσικά μετά μίλαγε με τον άντρα μου.

Επειδή εάν βάλω ως σύγκριση τη νονά του γιου μου θα βγεί από χέρι χαμένος, ποια θεωρείται ότι πρέπει να είναι η συχνότητα των επισκέψεων ενός νονού για τα παιδάκια μας; για δώρα δεν συζητάω, γιατί είναι και οικονομικό το θέμα. Ούτως ή άλλως δεν με νοιάζει καθόλου ο εκάστοτε νονός να κάνει ακριβά δώρα. Με νοιάζει να έχει σχέση με το παιδί και να μην κάνει πάρα πολυ καιρό να το δει...

Για πείτε γνώμες!!!

μαριλινα ειμαι καμμενη απο νονα που προκειται να γινει στο μπεμπη μας,οποτε δε μπορω να πω...

η κοπελα μας παντρεψε και οπως ειναι το εθιμο θα βαφτισει το πρωτο παιδι.

ομως στη συζητηση που καναμε ειδα οτι δεν ειναι διατεθειμενη να δωσει και πολλα...

ας πουμε με ειπε οτι στις υποχρεωσεις τις νονας δεν ειναι να στολιζει την εκκλησια.

βεβαια απο περιοχη σε περιοχη αλλαζουν τα εθιμα,αλλα και παλι με πειραξε αυτο γιατι ειχαμε προπει οτι αυτο ειναι δουλεια της νονας.

επισης πριν πουμε οτι θα βαφτισει αυτη το παιδι,ειχα αφησει να εννοηθει οτι μπορει να το βαφτιζε η αδελφη μου και αυτη ειχε παρεξηγηθει,ετσι υπεθεσα οτι το κοριτσι θελει πολυ να βαφτισει.

τελος παντων.

απο υποχρεωσεις δεν ειναι και πολυ ενταξει αλλα τη δικαιολογω γιατι ειναι νεο κοριτσι και ετσι κι αλλιως δεν ειμαι και γω τοσο αυστηρη με τις "υποχρεωσεις"ενος κουμπαρου-νονου.

ομως τον μπεμπη εχει ερθει να τον δει μια φορα,και εχουμε παει σπιτι τους εμεις ηδη 2 φορες.

βεβαια μενουμε μακρια και το κοριτσι δουλευει,αλλα και παλι δε ξερω,δεν ειμαι ευχαριστημενη.

τωρα θελω να συζητησουμε μια και καλη για το ποιος θα πληρωσει τι στη βαφτιση και αν δε μπορει θα δουμε τι θα γινει.

επισης εμεις θελαμε να γινει η βαφτιση γυρω στο γεναρη φλεβαρη,αλλα λογω της δουλειας της θα το αφησουμε για μαιο.

δε ξερω τι να πω,ειναι πολυπλοκο.

ας ξεκαθαρισω εγω και μετα θα ειμαι σε θεση να δωσω συμβουλες;)

1zNmp2.png

καλημερα κοριτσιαααα

Για πείτε γνώμες!!!

μαριλινα μου εμενα η νονα και ο νονος ερχονται αν οχι μια φορα την εβδομαδα 2 φορες τον μηνα σιγουρα!!!ειναι οπως σας ειχα πει οι κολλητοι μας τους γνωριζουμε πολυ καιρο και εχουμε πολυ καλη σχεση.και νονοι να μην γινοντουσαν παλι θα ερχονταν!!!καλο θα ειναι οι νονοι να ερχονται τουλαχιστον μια φορα τον μηνα!!!

αλλες φορες ομως εξαρταται και απο αλλους παραγοντες!!εγω εχω μια βαφτισιμια!!στην αρχη την εβλεπα συχνα!!οταν εμεινα εγκυος την ειδα κανα 2-3 φορες. πηγαινα ομως εγω συνεχεια.να φανταστεις μετακομισαμε σε καινουριο σπιτι και δεν ηρθαν!!!με το που γεννησα ηρθαν στην κλινικη και απο τοτε μιλαμε στο τηλ μια φορα στο τοσο αλλα δεν εχουν ερθει στο σπιτι ουτε καν για να δουν τον μικρο!!ολη την ωρα τους λεω και αυτοι δεν ερχονται!!!δεν ειναι μονο δικο μου λαθος ειναι και δικο τους που δεν νοιαζονται!!παντα εγω νοιαζομουν!!καπου εχω τσατιστει!!το ξερω οτι δεν φταιει η βαφτισιμια μου αλλα με τσατισαν!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

μαριλινα ειμαι καμμενη απο νονα που προκειται να γινει στο μπεμπη μας,οποτε δε μπορω να πω...

η κοπελα μας παντρεψε και οπως ειναι το εθιμο θα βαφτισει το πρωτο παιδι.

ομως στη συζητηση που καναμε ειδα οτι δεν ειναι διατεθειμενη να δωσει και πολλα...

ας πουμε με ειπε οτι στις υποχρεωσεις τις νονας δεν ειναι να στολιζει την εκκλησια.

βεβαια μενουμε μακρια και το κοριτσι δουλευει,αλλα και παλι δε ξερω,δεν ειμαι ευχαριστημενη.

δε ξερω τι να πω,ειναι πολυπλοκο.

ας ξεκαθαρισω εγω και μετα θα ειμαι σε θεση να δωσω συμβουλες;)

lineal,

να σου πω αρχικά πως το "όποιος παντρεύει βαφτίζει το πρώτο παιδί" εγώ δεν το ακολούθησα και το είχα ξεκαθαρίσει στον άντρα μου από την αρχή. Στα μέρη τους έχουν έθιμο όποιος τους βάφτισε να τους παντρέψει. Αλλά από ότι κατάλαβα εννοούν ότι αν τους παντρέψει/βαφτίσει το παιδί έφυγαν οι υποχρεώσεις. Οπότε, είχα ξεκαθαρίσει: "να μας παντρέψει όποιος θες, αλλά νονός/νονά θα τον σκεφτούμε σοβαρά"

Όσον αφορά τα δώρα/λεφτά/χρόνος βάφτισης δεν με νοιάζει και πολύ. Μήπως θα μπορούσες να της πεις "αν δεν αντέχεις μόνη σου τα έξοδα να έχουμε και δεύτερη νονά, να τα μοιραστείτε";;; :rolleyes::rolleyes:

καλο θα ειναι οι νονοι να ερχονται τουλαχιστον μια φορα τον μηνα!!!

αλλες φορες ομως εξαρταται και απο αλλους παραγοντες!!εγω εχω μια βαφτισιμια!!

δεν ειναι μονο δικο μου λαθος ειναι και δικο τους που δεν νοιαζονται!!παντα εγω νοιαζομουν!!καπου εχω τσατιστει!!το ξερω οτι δεν φταιει η βαφτισιμια μου αλλα με τσατισαν!!!

Κάπου σε νιώθω, Λέτα μου. Εμείς έχουμε βαφτίσει ένα αγοράκι στο χωριό του άντρα μου. Είναι κι αυτό όπως το περιέγραψα παραπάνω. Εννοείται πως το βλέπουμε μόνο 2 φορές το χρόνο, όποτε πάμε στο χωριό. Ο άντρας μου νομίζει ότι τελειώνουν οι υποχρεώσεις με τη βάφτιση και με το να του δίνει δώρα. Εγώ ξέρω πως είναι παραπάνω, αλλά δεν ξέρω και τι να κάνω. Δλδ, ήμαστε στο χωριό 3 εβδομάδες.

- Πότε θα πάμε άντρα μου στο βαφτιστήρι

- Αύριο...

Κι αυτό το αύριο έρχεται μόνο μία φορά... νομίζω δεν αρκεί...

Βέβαια, με τσάντισαν και οι κουμπάροι πολύ: Γενικά δεν κάνανε καθόλου δώρα στον δικό μας, ενώ εμείς πηγαίναμε πάντα με δώρο + 100? να του αγοράσει η μάνα του ότι θέλει, σπάνια μας παίρνανε τηλέφωνο για χρόνια πολλά κλπ και το αμίμητο: τώρα που πήγαμε στο χωριό πήγαμε να τους επισκεφτούμε: ο μπαμπάς έκατσε λίγο έξω στο μπαλκόνι τους με τον άντρα μου και μετά σηκώθηκε και έφυγε να πάει όπου πάει κάθε απόγευμα (στον καφενέ με φίλους δλδ) :shock::shock::shock: Ε, δεν είναι λίγο γαϊδουριά;;;

Άρα το καταλαβαίνω και ότι το βαφτιστήρι μας δεν φταίει και ότι, όπως είχα πει, μισή ντροπή δική μας μισή του νονού που δεν είχε δει νωρίτερα την μικρή... θα δούμε...

Απλά, δεν θέλω να νιώθει αδικημένη η κόρη μου... και φοβάμαι πως αδικώ κι εγώ τον νονό της... :oops::oops::oops:

NDPXp3.png eJ01p3.png

καλημερα και απο μενα και καλη εβδομαδα!!!

Βλεπω εχετε την καταλληλη συζητηση,βαφτισαμε και εμεις το Σαββατο,παει και αυτο....

Εμενα δεν βαφτισε την μικρη η κουμπαρα που μας παντρεψε γιατι το χρονο μια φορα την βλεπαμε και εγω δεν θελω την νονα της η μικρη να την βλεπει σπανια ,οποτε την βαφτισε η αδερφη μου που εκανε σαν τρελη και ερχεται σχεδον καθε μερα!!!

Οσο για τονμικρο που βαφτισαμε ειμαστε οικογενειακη φιλοι και με τον μπαμπα του ειμαστε μαζι απο κουνια.....

Σημερα ξυπνησαμε αργα και πινω τωρα το καφεδακι μου,κοριτσια η μικρη πολυ ζωηρεψε σηκωνεται απο το ριλαξ αφου την πειραζω και της λεω απο τωρα κοιλιακους.....καλα δεν σηκωνεται τελειως αλλα πιανει και σχεδον καθεται!!!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Τι κάνετε?

Σήμερα σχεδιάζαμε να βγούμε βολτούλα αλλά μας τα χάλασε ο καιρός :(

Βλέπω μιλάτε για νονούς ε?

Εμένα η κουμπάρα μου, που μας πάντρεψε, είναι λίγο μακρυά και δυστυχώς δεν έχουμε ιδιαίτερες επαφές. Εδώ, στην Ρόδο, έγινε έθιμο να μπαίνουν πολλοί κουμπάροι, σε γάμο και βάφτιση. Τότε όμως η κουμπάρα μου δεν το δέχτηκε και υπέκυψα. Τα παιδιά μου όμως δεν σκοπεύω να τα καταδικάσω. Τον νονό μου εγώ τον έβλεπα μια φορά στα 10 χρόνια.

Οπότε σκοπεύω να ακολουθήσω τα έθιμα της Ρόδου και να βάλω πολλούς νονούς στα παιδιά μου. Έτσι, ο ένας να μην είναι εντάξει, θα είναι ο άλλος και δεν θα στερηθούν την παρουσία νονού. Φυσικά όταν λέμε πολλούς εννοώ 5-6 νονούς. Ήδη έχω 2 σίγουρους και 2 που αναμένω απάντηση και σε εκκρεμότητα η κουμπάρα που μας πάντρεψε, γιατί ξεκαθάρισα...οι αποκλειστικότητες κομμένες :)

RKdwp3.png

Αααα...εγώ έχω 4 βαφτιστήρες και τις βλέπω όσο συχνότερα μπορώ. Η μία είναι και ανιψιά μου, δύο δίδυμα κορίτσια της ξαδέρφης μου και άλλο ένα κορίτσι του οποίου πάντρεψα και τους γονείς. Τώρα με τα μωρά μου είναι δύσκολο να τα βλέπω αλλά είμαι πάντα εντάξει στις υποχρεώσεις μου ως νονά, χωρίς να ξεχωρίζω κανένα.

RKdwp3.png

Αχχχ κορίτσια μου καλησπέρα, τι κάνετε; Εγώ ΤΩΡΑ είμαι καλά αλλά ρωτάωωω τι άλλο θα με βρει;;;;;:confused:

Δεν ξέρω αν σας το έχω αναφέρει αλλά έχουμε σκυλάκι στο σπίτι, ήταν της πεθεράς μου και το φροντίζαμε εγώ με τον άντρα μου γιατί εκείνη ήταν άρρωστη. Εεεε από τη στιγμή που γέννησα έχει γίνει ο εφιάλτης μου! Στην αρχή ήταν επιθετικός μαζί μου, μετά έπαθε κατάθλιψη, μετά τον έπιασε παλιμπεδισμός και ξαναάρχισε τα τσίσα και τα κακά μέσα στο σπίτι.... και πάνω που έστρωσε αυτό να τα μας!!! Ψύλλοι!!!! Τους έφερε στο σπίτι από τη βόλτα καινα μην σας τα πολύλογώ πέρασα χάαααλια σουκού με απολυμάνσεις, να μένουμε στο σπίτι της κουνιάδας μου (φαντάζεστε κατάσταση με το μωρό) και μετά να ξεμυρίσει, γενικές καθαριότητες, απομάκρυνση του σκύλου (καβγάδες με τον σύζυγο γι αυτό) και τελικά το σπίτι τώρα είναι οκ εγώ όμως πτωματέξ!!!

Για αυτό λέω αααααχχχχ ας μην με βρει τίποτα άλλο μ αυτό το ζωντανό!!!!

Συζητάτε για νονούς ε; Εμείς τον διαλέξαμε τον νονό της μικρής και κουμπάρο μας (μας πάντρεψε) ενώ ήμουν έγκυος και είμαστε πολύ καλά! Είναι συμφοιτητής μας, τον ξέρουμε πολλά χρόνια και ταιριάζουμε σαν χαρακτήρες. Το καλό βέβαια είανι ότι αρραβωνιάστηκε τώρα πρόσφατα και μια πολύ καλή κοπέλα και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα βάλει και αυτή λάδι γιατί πως να το κάνουμε νομίζω τα κορίτσια την θέλουν την νονούλα τους!! Την αγαπάει και πολύ την μικρή μας, συναντιόμαστε συχνά και βλεπόμαστε και τα δωράκια της τα έχει από τώρα! Οπότε όλα καλά με αυτό το θέμα! Ααααα κλείσαμε ημερομηνία για την βάφτιση! 28 αυγούστου, το μαναράκι μου θα είναι μεγαλούτσικη αλλά τι να κάνουμε δεν πειράζει!!!!

Καλά η μπουμπού όσο μεγαλώνει με τρελαίνει και πιο πολύ!!! Μου πιάνει το πρόσωπο, με χαιδέυει όταν θηλάζει και μου λέει πολλά αγκου γκου νγκου!!!! Αχ αχ τι παιδί!!!!! Πήραμε σήμερα και τα πρώτα μας χριστουγεννιάτικα δώρα!!! Μια μπαλίτσα ροζ που γράφει τα πρώτα μου χριστούγεννα και έχει πάνω αστεράκια και ένα βιβλίο με ήχους που λέγεται πρωτοχρονιά!!! Αύριο θέλω να πάω για φορμάκια κόκκινα αγιοβασιλιάτικα!!! Χιχ χιχ χιχ!!!!

Φιλάκια πολλά σε όλες κορίτσια και πολλά πολλά στα θαυματάκια σας!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...