Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , MK2012 είπε:

Οι τιμές της καμπυλης ινσουλίνης είναι αυτές που προανέφερα κ δε φαίνονται υψηλές.. αλλά στην κατηγορία αντίσταση στην ινσουλίνη λέει πως έχω αρχομενη αντίσταση. Τι σημαίνει αυτό ;

Δεκέμβριο την έκανα. Πήγα σε άλλο γιατρό κ μου τις έβαλε. Οχι ο γιατρός που ήμουν. Θα αρχίσω να χτυπάω το κεφαλι μου στον τοίχο 

Μην τρελαινεσαι κοριτσι μου δεν ειναι extreme οι τιμες. Στο λεω εγω που εχω προδιαβητη και ψαχνομαι νια ζωη. Ισως σου δωσει γλουκοφαζ (το πιθανοτερο) και σου πει να προσεχεις τα βασικα στη διατροφη (οχι πολλη ζαχαρη, λιπαρα, και πρωτεινη παντα με τον θδατανθρακα). Σιγουρα παιζει ρολο στην ποιοτητα των ωαριων, αλλα να στο πω ετσι, οχι και τοσο μεγαλο, σιγουρα οχι μεγαλυτερο απο αυτο με την αμη που σου ανεφεραν. δεν πιστευω να στο πω ετσι οτι εχεις χασει εμβρυα απο αυτο. μην σκεφτεσαι πισω τωρα, μονο το μπροστα.

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα κορτσουδια,

τι γινεστε;

εμεις μια απ τα ιδια,ολη μερα με το μπεμπη,σημερα ηθελα να τον παω και βολτα αλλα δε μας εκατσε γιατι βαρεθηκα πααααρα πολυ...

αυριο.

κατα ταλλα τα ιδια

α ο μπεμπης με τραβαει τα μαλλια!

το καμαρι μου:tongue:

χαχαχαχ!και βεβαια δεν εισαι κακια καλη μου lineal!!!Αχ αυτες οι πεθερες, αμαν πια.Σας εχει περασει απο το μυαλο οτι θα γινουμε και εμεις καποτε?Αλλα εμεις σιγουρα θα ειμαστε απο τις καλες ετσι κοριτσια?

εχεις δικιο...

εβλεπα σημερα στη τατιανα-σπανια βλεπω τατιανα γιατι τη σιχαινομαι-θεμα στην εκπομπη πεθερες νυφες...

καλα ειχε κατι πεθερες,μου πεσαν τα μαλλια...

δεν ειναι δυνατον να υπαρχουν τετοιες γυναικες.

δηλ τι να πω,ολα η γυναικα τα κανει και οι αντρε οπως παντα ακολουθουν.

αλλα αλλο να ακουν τη γυναικα τους;)

κι αλλο τι μανα τους-ελεος.

τα ιδια σκεφτομαι και για το γιο μου.

λογω ζωδιου του-καρκινακι-ξερω οτι ειναι χαδιαρικα και κολλημενα με την οικογενεια,ειδικα με τη μανα.

αυτο δε θελω να γινει με τπτ.

αλλο τωρα που ειναι μικρος και ενταξει ειναι φυσικο να τον λατρευω αλλα αλλο να γινει ολοκληρο γαιδουρι και να ειναι κολλημενος στη φουστα μου.

θα πρεπει να ειμαι πολυ ανωμαλαρα για να μου αρεσει κιολας και να συναγωνιζομαι τις γυναικες της ζωης του.

ετσι το βλεπω τωρα,εκτος αν στο μελλον -χτυπα ξυλο-παθω κανα αλτσχαιμερ,οποτε οκ δικαιολογουμαι;)

τινακι το παιδι δεν εχει λαβει εκπαιδευση,αλλα αφου ειναι γιος μου,ειναι φυσικο να βγαζει το λαδι της γιαγιας.

μια απ τα ιδια εκανα και γω;)

ελεαννα τον βαζω γυμναστηριο καμποσες φορες τη μερα,αλλα βαριεται σε μιση ωριτσα.τωρα εκει μεσα ειναι και φωναζει νευριασμενος.εχει πολυ πλακα,μιλαει στα παιχνιδια που του στηνω εκει γυρω και παραπονιεται.

εχει πολυ γελιο.

παω να τον παρω:)

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσακια μου!!!

εχουμε χαζεψει ολες με τα μωρακια μας ε?????καθε μερα κανει και κατι διαφορετικο!!πραγματικα εχω χαζεψει!!!

να σας πω τι αποφασισα να κανω???πηρα ενα notebook και αρχισα να γραφω τις μερες που κανει κατι καινουριο και να της σχολιαζω(πως αισθανθηκα εγω και ο μπαμπας του).ειναι σαν ενα μικρο ημερολογιο!!!θελω οταν μεγαλωσει να του το δωσω!!!

ελεαννα και εγω τον βαζω στο γυμναστηριο αν και τωρα εχει αρχισει να το σνομπαρει!!!!

σας φιλω....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα μανούλες και μπεμπάκια!!!

Εμείς εννοείται ότι θα είμαστε οι καλυτερες πεθερές :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Σκεφτείτε κι αυτό αγορομάνες: όταν παραπονιόμασταν στη δουλειά (οι αγορομανες) για τον άντρα μας και πως τον έχει κακομάθει η πεθερά μας, μας λέγανε: "να δούμε εσείς τι μπουμπούκια θα βγάλετε".

Πάντως, lineal,ενώ, εννοείται συμφωνώ πως δεν είναι δυνατόν, σωστό και υγιές τα παιδιά μου να μείνουνε κολλημένα στη φούστα μου μία ζωή, όταν βλέπεις τα πρώτα σημάδια ανεξαρτησίας χαίρεσαι και ταυτόχρονα στεναχωριέσαι. Σε όλα τα σημάδια!!!

Φαντάσου, από τώρα σκέφτομαι τα παιδάκια μου(κυρίως τον γιο μου σαν πιο μεγάλο) όταν θα μεγαλώσουν και θα βγαίνουν μόνα τους έξω, τις αγωνίες και τους φόβους. Όπως και το δημοτικό που θα πάει σε τρία χρόνια (:confused::confused::confused:) που δεν θα είναι ο ιδιωτικός παιδικός σταθμός που τα προσέχουν κλπ.

Αχ, εδώ θα είμαστε και θα τα συζητάμε...

Α, το καλύτερο που σκέφτομαι δεν σας το είπα: μιας και τα κορίτσια ωριμάζουν γρηγορότερα, θα έχω δύο εφήβους στο ίδιο σπίτι. Καλά, κόλαση :tongue:

NDPXp3.png eJ01p3.png

Γειά σας όμορφες μανούλες και πιτσιρικάκια!!!! Τι κάνετε; Καλέ σήμερα ήμασταν όλη μέρα έξω για ψώνια, τι ζέστη είναι αυτή σκάσαμε, μέσα νοέμβρη τσ τσ τσ που είσαι πατρίδα με τα κρύα σουουουου!!! Θελω το παλτόοοο μουυουουουουουουυυ!!!!:D

Πήραμε σήμερα δώρα για την θεία μας που γιορτάζει την Κυριακή, πήραμε για την νονά μας που γιορτάζει την Πέμπτη εεεε πήραμε και για το νινάκι μας που θα έχει γιορτή δεν πειράζει που δεν είναι βαφτισμένη εμείς της πήραμε δωράκι! Κατερινα θα τη βγάλουμε τη μικρούλα μας! Και ένα ωραίο τζιν φουστάνι της πήραμε με μπλόυζα και μπολερό κεραμιδί!!! Απο τα ζάρα, καλέ δεν το ήξερα ότι έχουν τόσο ωραία πράγματα!!!

Εν τω μεταξύ (χαζομαμάδες όλες) είδα εκεί ένα κατακόκκινο φορμάκι που έγραφε πάνω ho ho ho - santas helper! Θα μας τρελάνουν οι εταιρείες ότι θέλουν βγάζουν για να σκορπάμε τα λεφτά μας! Βέβαια για τα μωράκια πάντα αξίζουν! Επίσης μια φίλη μου μου είπε πως στα mothercare έχουν και σαλιάρες που λένε i love santa και φορμάκια my first christmas και τρελάθηκα εεεε δέντρο δεν θα στολίσουμε αλλά το παιδάκι μου σίγουρα!!!!!!

αααα ξυπνησε τα λέμε τα υπόλοιπα μεταααααα

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

γεια σας κοριτσακια μου!!

σημερα βγηκαμε εξω βολτιτσα με τον μικρο!!!!πηγαμε να αλλαξουμε κατι δωρα που τον πηραν!!του αγορασα και ενα πιο ζεστο υπνοσακο γιατι ειδα οτι τον βολεψε!!!τουλαχιστον δεν ξεσκεπαζεται το βραδυ!!!!

γενικα ειμαστε μια χαρα!!!σημερα ειμαστε μοναχουλια!!ο μπαμπας μας θα αργησει να ερθει!!!

θελω παρα πολυ να ερθει η μερα που θα στολισουμε!!!οπως και την μερα που θα παμε να παρουμε τα χριστουγεννιατικα μας !!!!

filiopi οντως εχουν πολυ ωραια παιδικα ρουχα τα ζαρα οπως επισης και τα μπενετον!!!

καλο βραδυ κοριτσια!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

να σας πω τι αποφασισα να κανω???πηρα ενα notebook και αρχισα να γραφω τις μερες που κανει κατι καινουριο και να της σχολιαζω(πως αισθανθηκα εγω και ο μπαμπας του).ειναι σαν ενα μικρο ημερολογιο!!!θελω οταν μεγαλωσει να του το δωσω!!!

πολυ ωραια η ιδεα σου,αλλα τελευταια δεν εχω ορεξη για γραψιμο,ομως αξιζει,μαλλον θα το εφαρμοσω κι εγω...χιχι

μαριλινα μου το σκεφτομαι αλλα το χω ζησει ηδη κιολας με τον αδελφο μου,που τον περναω 11 χρονια και σχεδον εγω και η αδελφη μου τον μεγαλωσαμε αφου οι γονεις δουλευαν.

πρωτη φορα στο σχολειο,πρωτη φορα εκδρομη με λεοφορειο,

καλα οταν πηγε 5ημερη λιγο ελειψε να τα μπηξω πριν φυγει καθως τον ετοιμαζαμε.

αφου το καημενο λες και 3 μαμαδες ειχε και το αστειο ειναι οτι οι εμεις οι αδελφες του ημασταν και ειμαστε πιο φορτικες απο τη μαμα....

αφου σκεφτομαι πως οταν ειναι να παει φανταρος δε θα το αντεξω,ειλικρινα δε ξερω πως θα το αντιμετωπισω.

ειναι στη 2α λυκειου τωρα και κοντευουν τα χρονια...αχ αχ τι το θυμηθηκα τωρα;

αχ τι θα κανω οταν παει φανταρος ο γιος μου;;;:(:(:(

-πολυ απελευθερωμενη ημουν και τωρα ηρθα στα ισα μου η αγορομανα:lol:

καλα φιλιοπι ηδη εχω αργησει να του ψωνισω για τα χριστουγεννα.

εν τω μεταξυ κοριτσια στη δραμα καθε χριστουγεννα εχει σαν χωριο αγιου βασιλη με διαφορες ασχολιες για τα παιδια και ολα δωρεαν

δεν εχω παει-λεμε φετος να παμε με τον μικρο -αλλα μου τα χουν περιγραψει και πρεπει να ειναι πολυ ωραια.

πρεπει να χει και post στο parents.

επισης κατι αλλο,

τελευταια βαριεμαι πολυ και δε θελω ουτε απο το κρεβατι μου να σηκωθω,καθε μερα ολα τα ιδια τα κανω ολα μηχανικα και ξερω ειναι απλα αυτο το διαστημα που με χει πιασει,αλλα πολυ σπαριλα.αφου ο καιρος εξω ειναι καλουτσικος και μια βολτα δε βγαινω με το μωρο να παρουμε λιγακι αερα...αντε να δουμε.

επισης αν δε σταματησω το φαγητο με βλεπω να με κυνηγαν γιαπωνεζικα φαλαινοθηρικα.

σημερα με ταραξε ο μικρος δεν ελεγε να κοιμηθει και τυρρανιομασταν ποση ωρα-εγω κι αυτος,

ο μπαμπας πηγε για σουβλακια με φιλους...-οταν λεω σουβλακια εννοω καλαμακια για τις νοτιες;)

βρε τι αγκαλιες ,τι νανουρισματα,του κανα τσαι,γαλα,τπτ.

να κλαιε σπαρακτικα μολις τον εβαζα στο ριλαξ και στην αγκαλια μου δε πολυκαθοταν.

αυτο το παιδι ή ειναι αρρωστο στη κοιλιτσα-επειδη εβγαζε πορδιτσες κι επειδη ολο εκανε πισω τοξο το σωμα του-ή βγαζει δοντακια-ελπιζω.

τελικα κοιμηθηκε στις 10 και.

αυτα λοιπον απο μενα,

καλη σας νυχτα;)

ααα και καλο σαββατοκυριακο αν δε τα πουμε;)

1zNmp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Αχ, είσαι για δεύτερη φορά αγορομάνα lineal, ε;;;

Μην ανησυχείς, όταν είναι να πάει ο γιος σου στρατό... μπορεί και να έχει καταργηθεί :-D:-D:-D

Λοιπόν, να σου πω, εάν η Δράμα δεν σας είναι πολύ κοντά, μπορείτε να το αφήσετε για όταν μεγαλώσει και καταλαβαίνει περισσότερα ο μικρός. Τώρα δεν θα το ευχαριστηθεί και πολύ.

leta,

στον γιο μου έχω ένα λεύκωμα με φωτογραφίες που από κάτω σημειώνω τι έκανε κλπ. Εντάξει, δεν είναι αναλυτικό, απλά, κάτι σαν ημερολόγιο που λες εσύ. Έχω ήδη γεμίσει δύο λευκώματα. Το δεύτερο κατά σύμπτωση γέμισε ακριβώς πριν γεννήσω την αδελφούλα του!!!

Τώρα, δεν ξέρω, να συνεχίσω δύο, να κάνω μόνο ένα και για τα δύο παιδιά, να κάνω για την μικρή μέχρι 3,5 ετών κι αυτή (για να μην νίωθει άσχημα ο γιος μου)... θα δω...

Καλό Σαββατοκύριακο...

NDPXp3.png eJ01p3.png

καλημερα συμπεθερουλα!!!

και εσεις στην αθηνα δεν εχετε κατι αντιστοιχο οπως στην δραμα????

εγω λεω να συνεχισει στο καθενα ξεχωριστα τα λευκωματα!!!να εχει ο καθενας το δικο του οταν μεγαλωσει!!!!

ποσο σε ζηλευω που εχεις 2 παιδακια!!!και εγω θελω αλλα του χρονου τετοια εποχη λεω να δοκιμασουμε!!τον φλεβαρη θα γυρισω στην δουλεια και θελω να κλεισω ενα χρονο και μετα να ξαναφυγω με αδεια αλλιως δεν θα πληρωθω απο το ικα και δεν θα δικαιουμαι το 6μηνο!!τα καλα του ιδιωτικου τομεα....

εσυ θα προσπαθησεις και για τριτο??

Lkixp3.png

rcRGp3.png

καλημερα!

μαριλινα ειναι κοντα η σερρες με τη δραμα,και μια βολτα δε πιστευω να κουρασει τον μικρο,θελω να δει τα φωτακια και τον κοσμο να χαρει.

κι ας μη καταλαβει

μαλλον θελω να τα δει και να χαρει για να "ξυπνησω"κι εγω και να παρω μπρος βλεποντας τον μικρο,μπας και φετος μπω πιο γρηγορα στο πνευμα των χριστουγεννων;)

1zNmp2.png

Καλησπέρα μανούλες!!

Εδώ είμαι κι εγώ... Με πολύ κυκλοθυμική διάθεση!!! Από την μία σκάω για την δουλειά μου, γιατί μαθαίνω ότι τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά:( και από την άλλη προσπάθω να είμαι χαρούμενη και ευγνώμων για αυτά που έχω,:P ΥΓΕΙΑ, δικό μου σπίτι (κι ας έχει μικρούλι καθιστικό και δεν έχει θέρμανση, έχουμε όμως μεγάλες βεράντες και κήπο!), δικό μου αυτοκίνητο (κι ας ειναι δεκαετίας), μα πάνω από όλα έχω έναν καλό σύντροφο και ένα μωράκι που λατρεύωωωωωω!!!!:-D:grin::-D Επίσης έχω τριάντα χιλιάδες χρεη αλλά κάπως θα πληρωθούν κι αυτά!!!:mrgreen::mrgreen:

Αααχχ!!! Έρχονται τα χριστούγεννα και τα περιμένω πως και πως!!! Λέω το άλλο Σαββατοκύριακο να στολίσουμε!!! Μου ετοίμασε η αδερφή μου ένα cd με χριστουγεννιάτικα και θα το βάλω να παίζει όσο στολίζουμε!!!!:-D

Μαριλίνα κι εγώ λέω να συνεχίσεις ξεχωριστά τα λευκώματα!!!

Εγώ για την ώρα έχω φτιάξει ένα κουτί που έχω βάλει μέσα μία πάνα από κάθε νούμερο, όλες τις ευχετήριες κάρτες από την γέννα, το πρώτο κορμάκι που φόρεσε, το μανταλάκι με τον λώρο και τα καρτελάκια από τα χέρια μας! Αλλά θέλω κι εγώ να αρχίσω να κρατάω σημειώσεις...!

Lineal τι καλά που έχετε χριστουγεννιάτικο χωριο κοντά σας!!! Ετοίμασε τον ξενώνα να σας έρθουμε!!!:tongue::tongue:

Filiopi με γεια τα ρουχαλάκια σας!!

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια!!!

Διαφημίσεις

Kouklitses kalispera se sas kai ta mwra sas....Ti kanete?Oles kala elpizw.Emeis simera kaname voltoules stin agora tis Lamias, psaxnodas bebaia giati poli apla den tin xeroume akoma kala, eixe pali kai wraio kairo!!!TELEIAAAAAAAA!!!Loipon thimaste pou sizitousame gia ton ypno?ti kanate pirate ypnosako?an nai apo pou?Gia dwste mou ta fwta sas parakalw....Thanks ek twn proterwn!!!filakia polla polla

w0fYp2.png

jdyQp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Εχθές εμείς κάναμε τελικά τραπέζι στο νονό της μπέμπας. Κι εκεί που κανόνιζα ότι θα ήμασταν εμείς και εκείνος, εκτός από την πεθερά (έχω κι από εκεί νέα) ήρθε η νονά του γιου μου, η φίλη μου που μένει από πάνω και μία ακόμα φίλη μας. Έτσι μαζευτήκαμε πολλοί!!!

Συζητήσαμε για βάφτιση τον Απρίλιο ή Μάιο.

Βικούλα,

π.χ. στο Λητώ έχει υπνόσακους.

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=51&la=1

Το πρώτο που εμφανίζει είναι η κουβέρτα υπνόσακος που έχω πάρει εγώ. Μην την πάρετε. Όχι ότι δεν είναι πολύ βολική, εμένα με βόλεψε, αλλά η μικρή κοντεύει να μην χωράει. Καλύτερα κάτι πιο μεγάλο.

Συμπεθερούλα,

κι εμείς έχουμε το Ζάππειο ή όπου αλλού θα το κάνουν. Θα τα πάρω και θα πάμε. Αλλά πιο πολύ θα το κάνω για τον μεγάλο μου, όχι για την μικρή.

Τινάκι,

κι εγώ χαίρομαι που έχουμε δικό μας σπίτι (κι ας είναι παλιό, στο ισόγειο και με μικρό μπαλκόνι), που έχουμε ξεχρεώσει το αυτοκίνητο (κι ας είναι μικρό) και που δεν χρωστάμε. Δεν κινδυνεύουμε άμεσα να χάσουμε τη δουλειά μας (ευρύτερος δημόσιος τομεάς) αλλά θα πέσει πολύ τσεκούρι στους μισθούς.

Ο γιος μου θέλει να στολίσουμε για "να έρθουν τα Χριστούγεννα σπίτι μας" :P:p:p

Η πεθερά φεύγει σήμερα :lol::lol: κι εγώ είχα και λίγες τύψεις που δεν πέρασε πολύ καλά, κατάφερε η γυναίκα να με κάνει να μην έχω, ας είναι καλά: Πήγε χθες βόλτα στην παραλία με τον άντρα μου και τον γιο μου. Και τι είπε στον άντρα μου: ότι της φαίνεται ότι θα τον διώξω επειδή του φωνάζω. :mad::mad: Όντως φωνάζω λίγο παραπάνω αυτές τις μέρες, αλλά είναι από τον εκνευρισμό μου που έχω βγει απ' τα νερά μου. Να'ναι καλά η γυναίκα, φύγανε οι τύψεις μου :rolleyes::rolleyes:

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα μανουλίτσες, εδώ είμαστε κι εμείς. Χαθήκαμε λιγάκι αλλά έμπαινα συχνά και διάβαζα τα νέα σας,χωρίς όμως να προλαβαίνω να σας γράφω.

Είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα μωράκια μας. Κάθε μέρα και κάτι διαφορετικό για να μας τρελαίνουν!!! Τώρα περιμένω πως και πως να πάμε στο γιατρό την Πέμπτη, γιατί μας είχε πει από την προηγούμενη φορά οτι θα ξεκινήσουμε φρουτάκια αυτόν το μήνα. Άντε να δούμε!

Σε γενικές γραμμές είναι πολύ ήσυχη η μπουμπού και εδώ και αρκετό καιρό κοιμάται ολόκληρο το βράδυ και όλο και πιο πολύ. Είναι μέρες που κοιμάται 9 με 9 το πρωί. Και έχει πλάκα πολύ, που το πρωί ξυπνάει και κάθεται στην κούνια της και βγάζει φωνούλες χωρίς να κλαίει και μόλις πας από πάνω της αρχίζει τα γελάκια.

Για όποια ρώτησε για τον υπνόσακο, εγώ είχα πάρει έναν απ' το ΙΚΕΑ (νομίζω γύρω στα 20ε), και τον βολέυτικα αλλά της είναι πια μικρός και θέλω να πάρω έναν πιο μεγάλο τώρα. Βέβαια με αυτή τη ζέστη που έχει τώρα την σκεπάζω με μια κουβερτούλα όχι πολύ χοντρή (μια φλιζ) και είναι μια χαρά. Δεν ξέρω τι κάνει αυτό το παιδί στον ύπνο του, το πρωί την βρίσκω ανάποδα στην κούνια της, οπότε αν χαλάσει λίγο ο καιρός θα χρειαστώ οπωσδήποτε καινούριο υπνόσακο.

Μαριλίνακι εγώ νομίζω να κρατήσεις ξεχωριστό λεύκωμα για τη μικρή σου.Εχω κι εγώ ένα που μας είχαν φέρει δώρο, αλλά δεν έχω αξιωθεί ακόμα να το φτιάξω η τεμπέλα. Έχω κρατήσει καρτούλες με ευχές από το μεαιτήριο, τα καρτελάκια με τα ονοματά μας, το μανταλάκι με τον αφαλό,φωτογραφίες ... θα κάτσω να τα κολλήσω τώρα που μου το θυμήσατε.

Έχει πάρει καμμία σας αυτό το συμπληρωματικό επίδομα απ τον ΟΑΕΔ? Είναι να πάω την άλλη εβδομάδα να το πάρω και δεν έχω ιδέα πόσα χρήματα μπορεί να είναι. Επίσης, ξέρετε πόσα χρήματα είναι περίπου το μήνα το εξάμηνο? Γιατί τώρα ουσιαστικά κλείνω τον 1ο μήνα και τον προηγούμενο μου είχαν βάλει 300 κάτι ευρώ αλλά δεν ήταν ολόκληρος.

Για τη βάφτιση κι εμείς λέμε για μετά το Πάσχα περίπου, αλλά δεν έχουμε καταλήξει ακόμα σε όνομα. Έχουμε ένα θεματάκι εκεί αλλά θα το λύσουμε.

Φιλάκια στα πατουσάκια σας!

HVlOp3.png

Καλησπέρα κορίτσια.Πώς είστε;

Μόλις πριν λίγο ησύχασε ο μπέμπης και λέω να μπω να δω τι κάνετε εσείς και τα μωράκια σας.

Όσον αφορά τους υπνόσακους εγώ έχω πάρει έναν και τον έχω καταβολευτεί. Το παιδάκι μου πριν ποτέ δεν έμενε σκεπασμένο πάνω από ένα τέταρτο. Έχει ένα θέμα με τα σκεπάσματα:P Αλλά από τότε που τον βάζω μέσα στον υπνόσακο μένει ζεστούλης. Είναι σαν μακριά σακούλα και μένουν μόνο τα χεράκια του ξεσκέπαστα.Έχει πολύ πλάκα πάντως να τον βλέπεις . Σαν μικρό παγωνάκι μου θυμίζει με μακριά ουρά;);)

Λινεάλ λες για την ονειρούπολη στη Δράμα;Έχω ακούσει και εγώ ότι είναι μαγευτική. Κάτι παρόμοιο είχαν και στο Σύνταγμα τουλάχιστον μέχρι πριν λίγα χρόνια. Ελπίζω να το φτιάξουν και φέτος.

Αχχχ...ξύπνησε ο μπεμπούλης μου... Μα να μην κοιμάται στη διάρκεια της ημέρας πάνω από 1 1/2 ώρα; Ευτυχώς κοιμάται το βράδυ που είναι και το πιο βασικό.

Φιλιά πολλά σε όλες σας και καλή βδομάδα να έχουμε!!!

γεια σας κοριτσακια!!

σημερα ειμαστε σχεδον ολη μερα εξω!!τωρα γυρισαμε!!ειχε πολυ καλο καιρο....

βικουλα και εγω πηρα υπνοσακο απο το prenatal.τον βολευτηκε μια χαρα...

delsop χαιρομαι που ειστε καλα..περιμενουμε νεα απο τον παιδιατρο να μας πεις για τις κρεμες!!!εμεις παμε μετα τις 10/12

εγω ακομα περιμενω να το παρω το συμπληρωματικο επιδομα..

οσο αφορα τα λεφτα για το εξαμηνο ειναι γυρω στα 690 ευρω..και εγω τωρα αρχισα να πληρωνομαι!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...