Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα και εγώ στα Ιωάννινα για να δούνε την σαλπιγγογραφια μου κ αν είναι υδροσαλπιγγα να προχωρήσουμε τη λαπαροσκόπηση...Το είδε ο γιατρός κ μου είπε πως είναι κ αν θέλω να κάνω εξωσωματική θα πρέπει να την αφαιρέσω...Οπότε θα περιμένω τηλέφωνο για χειρουργείο..Προσπαθώ να μη με παίρνει από κάτω κ να λέω πως είναι ένα βήμα πιο κοντά,(δεδομένου ότι έχω αφαίρεσει κ την άλλη σάλπιγγα από εξωμήτρια κύηση).Τώρα ειλικρινά δεν ξέρω ποιος είναι ο χρόνος αναμονής αλλά αμφιταλαντεύονται τι πρέπει να κάνω...Να κλείσω ραντεβού για επιτροπή γ να κάνω πρώτα το χειρουργείο;;;Είχα πει δεν θέλω να πιεστω και θέλω να τα κάνω όλα χαλαρά....αλλά λέω μήπως θα το πάω κάνα 2 χρονιά πίσω έτσι κ είμαι και 34 χρόνων....

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γειά σας και από εμάς!!! Τι κάνετε; Εμείς καλά το πρωί πήγαμε στη δουλειά και τώρα τρώμε το μεσημεριανό μας γαλατάκι!!!

Leta περαστικά στο μωρουλάκι σου και μην στεναχωριεσαι μέσα στο πρόγραμμα είναι να αρρωστήσουν τα μωρούλια!!! Έτσι είναι τα παιδάκια! Που να πάνε και σχολείο!!

Lineal ταλαιπωρήθηκε κι εσένα ο μικρούλης σου ε; Εύχομαι όλα καλά να πάνε στην επόμενη εξέταση να μην πονέσει το νινάκι γιατί και οι δικές μας οι καρδιές σπαράζουν όταν κλαίνε τα μωρά μας! Όσο για την μλκια που είπε ο γιατρός την προσπερνάω! Κάτι τέτοια λένε και δημιουργούνται τα κόμπλεξ στα παιδιά! Το τι δούλεμα έχω φάει για τις φακίδες μου και τα αυτιά μου δεν λέγετε!!! Είδα κι έπαθα να τα αποδεχτώ και να αγαπήσω τον εαυτό μου, πολύ κλάμα σουλέω! Γι αυτό τώρα θέλω να κάνω την μικρή να αγαπήσει τον εαυτό της από νωρίς και ναμην τραβήξει ότι τράβηξα! Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και έχειτη δική του ομορφιά!:D

Μαριλίνα .... καλή επιτυχία!!!!¨;D

Vickoula τι καλά!!! Θα περάσετε πολύ ωραία, είναι όμορφη πόλη!!! Εμείς μόνο εντός έχουμε κάνει ταξιδάκια γιατί δεν έχουμε κανένα να κρατήσει το νινί! Να δούμε μήνα του μέλιτος πότε θα πάμε τελικά!!!!

Φιλάκια....

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάκια μου!!

Αυτό το σαβ/ριακο για εμάς ήταν πολύ ήσυχο. Το χρειαζόμουν όμως!!

Μαριλίνα μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι :-) Είναι να μας κατσικώνονται τώρα που έχουμε μωρά παιδιά μέσα στο σπίτι??? Περιμένουμε να μας πεις την ιστορία!!!

Leta περαστικά στο μπεμπάκι σου, εύχομαι να γίνεται γρήγορα καλά!!

Lineal δεν έχω ξανακούσει γι'αυτό το σιροπάκι κ μου φαίνεται λίγο παράξενο. Κ εγώ στη θέση σου θα ρωτούσα παιδίατρο. Όσο για τον καθαρισμό των αυτιών κ εμείς είχαμε πάει κάποια στιγμή τη Νάνσυ στην ευρωκλινική για τον ίδιο σκοπό κ ενώ προετοιμαζόμουν ψυχολογικά για τρελό κλάμα, η Νάνσυ μπορώ να πώ ότι το απολάμβανε κιόλας. Βέβαια ήταν σχεδόν 8 μηνών όταν την πήγαμε.

Vickoula madrid έ?????? Καλά να περάσετε.

Εμείς μόνο εντός έχουμε κάνει ταξιδάκια γιατί δεν έχουμε κανένα να κρατήσει το νινί! Να δούμε μήνα του μέλιτος πότε θα πάμε τελικά!!!!

Φιλάκια....

Δεν πειράζε Filiopi μου, θα ξεπεταχτεί λίγο το νινί κ θα το παίρνετε μαζί :-)

Ναι Rulia μου με το μωράκι δεν είναι πρόβλημα, όλοι οι ξένοι από νεογέννητα πως τα φέρνουν στην Ελλάδα μες στο κατακαλόκαιρο για διακοπές; Άαααααλλο είναι το κόλλημα, το οικονομικό!!! Αααααχχχχχ τριήμερα στην Ελλαδίτσα μας και να λέμε κι ευχαριστω!!!!:rolleyes:

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Γμτ. Την Τετάρτη, όπως είπα, ήρθε το πεθέρικς μαζί με τον μπαμπά μας από το χωριό. Κι εγώ εχθές ετοίμαζε τα πράγματά της για να πάει στο άλλο της παιδί, της λέει ο άντρας μου "όχι, που να πας" και κατσικώθηκε. Μιλάμε έχω κάτι νεύρα. :mad::-x Είναι εγκατεστημένη στο σαλόνι και μου χαλάει όλο το πρόγραμμα. Και πριν πείτε τι κακιά νύφη που είμαι... θυμηθείτε ότι θα σας πω μια ιστορία...

σε καταλαβαινω απολυτα μαριλινα και γω σπαζομαι και οσο καλη και να ειναι μια πεθερα,δεν αντεχεται μεσα στο σπιτι,εδω δικοι σου ανθρωποι ερχοντε και δεν τους υποφερεις και λες αντε να φυγουν να ησυχασω.

απο μακρια και αγαπημενοι καλυτερα,ετσι λεω εγω;)

lineal το καημενο ταλαιπωρηθηκε αλλα δεν πειραζει δεν θα το θυμαται οταν μεγαλωσει!!!γιατι σας ειπαν να πατε σε ωρλ??

δεν εχω ιδεα,φανταστηκα οτι ειναι τυπικη διαδικασια τα μωρακια που μενουν στη θερμοκοιτιδα επειδη εχει ενα θορυβο το μηχανημα -οπως με ειπε ο παιδιατρος-να κοιταζουν την ακοη.

δεν ανησυχω μπας και δεν ακουει γιατι αλλιως το παιδι ουτε θα εβγαζε τις φωνες που βγαζει,ουτε θα τρομαζε με θορυβους οπως τρομαζει.ειναι η διαδικασια που πρεπει να γινει.

θα ρωτησω και τον παιδιατρο για το σιροπι,αν δεν εχει ακουστα κι αυτος δε θα επιτρεψω να το παρει με τπτ:mad:

Bebaia perimenw pws kai pws na erthei i 1Dekembri giati tha pame gia 4meres Madrid!!teleia, bebaia exw endiasmous gia ton mpoumpouko giati tha meinei stin giagia tou kai xerw oti tha mou leipsei polu polu.....

καλα ε,σε ζηλευω παρα πολυ-με την καλη την εννοια;)

καλα να περασετε και σε καταλαβαινω για το μωρουλι σου που φοβασαι να ταφησεις κι εγω ετσι κανω και ας μη φευγω τοσο μακρια:)

Lineal ταλαιπωρήθηκε κι εσένα ο μικρούλης σου ε; Εύχομαι όλα καλά να πάνε στην επόμενη εξέταση να μην πονέσει το νινάκι γιατί και οι δικές μας οι καρδιές σπαράζουν όταν κλαίνε τα μωρά μας! Όσο για την μλκια που είπε ο γιατρός την προσπερνάω! Κάτι τέτοια λένε και δημιουργούνται τα κόμπλεξ στα παιδιά! Το τι δούλεμα έχω φάει για τις φακίδες μου και τα αυτιά μου δεν λέγετε!!! Είδα κι έπαθα να τα αποδεχτώ και να αγαπήσω τον εαυτό μου, πολύ κλάμα σουλέω! Γι αυτό τώρα θέλω να κάνω την μικρή να αγαπήσει τον εαυτό της από νωρίς και ναμην τραβήξει ότι τράβηξα! Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και έχειτη δική του ομορφιά!

ταλαιπωρηθηκε μωρε το γιαβρακι μου.

εχεις δικιο αλλα σκεφτομαι πως τα παιδια ειναι σκληρα και λενε την αληθεια,ομως δε θα ταφησω θα φροντισω να γινει ο καυτηριασμος του να τελειωνει κι αυτο,φυσικα με τα παιδια εχω καταλαβει οτι ποτε δε ξερεις τι μπορει να τυχει,οποτε να ειναι καλα τα κουτσουβελακια μας και δε πειραζει,ας ειναι περαστικο οτι τυχαινει;)

λοιπον κοριτσια χθες επικρατουσε ακρα σιωπη,σημερα βλεπω μαζευτηκαμε παλι:)

περιμενω σε λιγο παρεα στο σπιτι κι εχουν 2 παιδακια "διαολακια"

μακαρι να μη μου κανουν το σπιτι λαμπογυαλο:(

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Χαίρομαι που συμφωνείτε μαζί μου στο θέμα πεθερά!!!

vickoyla,

καλά να περάσετε. Μην ανησυχείς, θα περάσουν οι μέρες χωρίς να το καταλάβεις και θα γυρίσετε ανανεωμένη.

FillioPi,

πας στη δουλειά; παίρνεις και το μωρό μαζί;

lineal,

αφού όλα καλά είναι μην ανησυχείς. Για αυτό υπάρχουν και οι τυπικοί έλεγχοι. Τι να κάνουμε.

barbie...

μακαρονάδα με κιμά... μου τρέχουν τα σάλια... αλλά μου τρέχουν και τα ξίγκια από τα παντελόνια, οπότε όχι!!!

rulia,

αφού τα καταφέρνετε για ήσυχα ΣΚ πάλι καλά.

Λοιπόν, θα σας πω εν συντομία γιατί δε με νοιάζει ούτε το "κακιά νύφη" ούτε το να περνάει καλά η πεθερά:

Πριν 2 χρόνια περίπου, η αδελφη του άντρα μου σκάει το παραμύθι ότι ανακάλυψε ότι ο άντρας της έχει μόνιμη εξωσυζυγική σχέση. Κάνει την επανάστασή της, παίρνει τα παιδιά της και πάει στο χωριό. Ο απώτερος σκοπός ήτανε να μείνει εκεί από Μάρτη - Ιούνη (είχε άδεια) και εν συνεχεία να πάρει απόσπαση για την πόλη εκεί κοντά, όπου μένανε και τα πεθερικά της και να πάρει εν συνεχεία απόσπαση και ο άντρας της. Τα παιδάκια της πολύ ήσυχα, ασχολιόντουσαν με τον υπολογιστή πολύ και δεν κάνανε φασαρία. Στο τρίμηνο επάνω η γιαγιά τους έδιωξε :shock::shock::shock: Φώναζε "να φύγουν, δεν τους θέλω, θέλω να μείνω μόνη μου" κι άλλα ωραία τέτοια. Η κοπέλα μετακόμισε άρων άρων στην πόλη, κοντά στα πεθερικά που σημειωτέον τη βοήθησαν πάρα πολύ, αλλά, για πολλούς λόγους αναγκάστηκε να γυρίσει τελικά σπίτι της στον άντρα της. Και δεν μπορώ να πω ότι περνάει και πολύ καλά...

Εμένα μου φαίνεται αδιανόητο μάνα να διώχνει παιδιά και εγγόνια από το σπίτι της... Κι από τότε δεν την έχω και σε πολύ υπόληψη...

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Kalimera koritsia...ti kanete?ta mwrakia sas?

emeis eimaste mia xaroula eixame kai ena iperoxo sk!!!irthe o nonos mas kai oi papoudes mas!pigame boltoules kai nai loipon bgika kai me ton antra mou, oi duo mas!!tromero e?Bebaia perimenw pws kai pws na erthei i 1Dekembri giati tha pame gia 4meres Madrid!!teleia, bebaia exw endiasmous gia ton mpoumpouko giati tha meinei stin giagia tou kai xerw oti tha mou leipsei polu polu.....

μαδριτη βλεπω!!!να πας βικουλα μου εννοειται!!σε καταλαβαινω που δεν θες να αφησεις τον μικρο αλλα δεν γινεται ομως!!!!πρεπει σιγα σιγα να κανουμε και αυτα τα βηματα!!!εγω επειδη θηλαζω ακομα μου φαινεται πολυ δυσκολο!!!

Το τι δούλεμα έχω φάει για τις φακίδες μου και τα αυτιά μου δεν λέγετε!!! Είδα κι έπαθα να τα αποδεχτώ και να αγαπήσω τον εαυτό μου, πολύ κλάμα σουλέω! Γι αυτό τώρα θέλω να κάνω την μικρή να αγαπήσει τον εαυτό της από νωρίς και ναμην τραβήξει ότι τράβηξα! Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και έχειτη δική του ομορφιά!:D

filiopi και εγω εχω φακιδες:D:D:D:D:D:D

Λοιπόν, θα σας πω εν συντομία γιατί δε με νοιάζει ούτε το "κακιά νύφη" ούτε το να περνάει καλά η πεθερά:

Πριν 2 χρόνια περίπου, η αδελφη του άντρα μου σκάει το παραμύθι ότι ανακάλυψε ότι ο άντρας της έχει μόνιμη εξωσυζυγική σχέση. Κάνει την επανάστασή της, παίρνει τα παιδιά της και πάει στο χωριό. Ο απώτερος σκοπός ήτανε να μείνει εκεί από Μάρτη - Ιούνη (είχε άδεια) και εν συνεχεία να πάρει απόσπαση για την πόλη εκεί κοντά, όπου μένανε και τα πεθερικά της και να πάρει εν συνεχεία απόσπαση και ο άντρας της. Τα παιδάκια της πολύ ήσυχα, ασχολιόντουσαν με τον υπολογιστή πολύ και δεν κάνανε φασαρία. Στο τρίμηνο επάνω η γιαγιά τους έδιωξε :shock::shock::shock: Φώναζε "να φύγουν, δεν τους θέλω, θέλω να μείνω μόνη μου" κι άλλα ωραία τέτοια. Η κοπέλα μετακόμισε άρων άρων στην πόλη, κοντά στα πεθερικά που σημειωτέον τη βοήθησαν πάρα πολύ, αλλά, για πολλούς λόγους αναγκάστηκε να γυρίσει τελικά σπίτι της στον άντρα της. Και δεν μπορώ να πω ότι περνάει και πολύ καλά...

Εμένα μου φαίνεται αδιανόητο μάνα να διώχνει παιδιά και εγγόνια από το σπίτι της... Κι από τότε δεν την έχω και σε πολύ υπόληψη...

Φιλάκια!!!

σοβαρα μιλας???ετσι θα αντιδρουσα και εγω!!!!και πως το επετρεψε???αφου ηξερε οτι ειχε προβλημα η κορη της!!!

κοριτσια εμεις ειμαστε μια χαρα ευτυχως!!!το ξεπερασαμε απο οτι φαινεται!!!εχει πολυ λιγο βηχα!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλησπέρα, κοριτσάκια!!!

Το μέτωπο πεθερά καλά κρατεί. Αλλά το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ μου: τα παιδιά μου κάνουν απίστευτη φασαρία το μεσημέρι, ο κύριος από πάνω το ίδιο, η μάνα μου παίρνει τηλέφωνο. Ούτε συνεννοημένες να ήμασταν :tongue::tongue::tongue:

Λέτα μου,

πολύ χαίρομαι που είναι καλά ο γαμπρούλης μου. Μην ανησυχείς. Αυτά είναι πταίσματα. Το βασικό είναι να τα προφυλάξουμε όσο μπορούμε μέχρι 6 μηνών και να αργήσουν όσο το δυνατόν να πάρουν αντιβίωση. Ο γιος μου πήρε σχεδόν 3 ετών πρώτη φορά.

vickoyla,

συμφωνώ μαζί σου: να'ναι πάντα τέτοια.

πολύ μου αρέσει η περιγραφή σου για τα Χριστούγεννα!!!

Να σας πω τι προσπαθεί να κάνει η χαζομαμά κουκουβάγια: Να πλέξει φορεματάκι αγιοβασιλακι στην κόρη της!! Κουκουβάουουουου!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Να σας πω τι προσπαθεί να κάνει η χαζομαμά κουκουβάγια: Να πλέξει φορεματάκι αγιοβασιλακι στην κόρη της!! Κουκουβάουουουου!!!

τι ωραια!και γω ελεγα να ντυσω αγιοβασιλακη τον μικρο!!!

αλλα μαλλον θα την παρω ετοιμη τη στολη;)-αν βρω...

κοριτσια σημερα χαλασε ο καιρος και εγινε βροχερος...μου χε λειψει να πω την αληθεια γιατι ο μικρος με εχει στο ποδι και ιδρωνα:shock:

εχει μαθει πολυ στην αγκαλια και χθες το βραδυ με εβγαλε την πιστη,οποτε ειπα απο σημερα δεν εχει πολλα πολλα.

απο το κρεβατακι του στο γυμναστηριο,απο κει στο ριλαξακι,αντε καμμια αγκαλια και μετα κοιμαται.

οταν ξυπναει παλι τα ιδια.

βεβαια οι γιαγιαδες το κακομαθαν,ειδικα η πεθερα-δε θελω να ξεφυγω απο το θεμα μας:tongue:-που απ οταν παμε σπιτι μεχρι να φυγουμε τον εχει αγκαλια,κι ας με προετρεπε στην αρχη να μη τον πολυπαιρνω μη κακομαθει...

λιγο γκρινιαζει,

-αχ το μωρο θελει αγκαλια,

τσουπ τον παιρνει,

εγω βεβαια της βαζω ορια,αλλα το οριο μαλλον το εβαλε ο μικρος τελευταια φορα που πηγαμε.

τον αφησαμε και βγηκαμε για καφε και ο μικρος δε την αφηνε να κανει βημα και ηθελε αγκαλια αλλιως εκλαιγε!

ουτε τηλεφωνο δε μπορεσε να μας παρει οπως ειπε για να μς γυρισει πισω γιατι δεν ησυχαζε το παιδι...

αφου οταν πηγαμε σπιτι το παιδι ηταν στο ντιβανι κι αυτη να καθεται στο πατωμα στα γονατα να του μιλαει και να τον ησυχαζει.

απο μεσα μου το καταχαρηκα:twisted::twisted::twisted:

και μετα με εκανε παραπονα οτι της ποναει το δεξι χερι και τα λοιπα και τα λοιπα.

εγω τον ψευτομαλωνα με αγαπη και γλυκες

-τι την εκανες τη γιαγια;να πεσει στα γονατα;

κι απο μεσα μου

-μπραβο γιεμ!

ειμαι κακια;;;

:-P:-P:-P:-P

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχ!και βεβαια δεν εισαι κακια καλη μου lineal!!!Αχ αυτες οι πεθερες, αμαν πια.Σας εχει περασει απο το μυαλο οτι θα γινουμε και εμεις καποτε?Αλλα εμεις σιγουρα θα ειμαστε απο τις καλες ετσι κοριτσια?

w0fYp2.png

jdyQp2.png

γεια σας κοριτσια μου!!!

και εγω θελω να του αγορασω στολη αγ. βασιλη!!!ειμαστε χαζομαμαδες ε????

μαριλινα ευτυχως ακουγεται καλα!!τωρα θα παρω τον παιδιατρο να τον ρωτησω καποια πραγματα που με ανησυχουν!!!

βικουλα??εισαι καλα??

lineal μια χαρα σε βρισκω!!να τον βαζεις σε προγραμμα σιγασιγα!!

εμενα σημερα με κουρασε λιγο!!ξυπνησε 6.30 το πρωι και δεν κοιμηθηκε καθολου παρα μονο το μεσημερι για 1.30 ωρα!!!

ελπιζω να ηταν τυχαιο!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!

Επέστρεψα κι εγώ!! Μπορώ να πω ότι αν και έμπαινα και δίαβαζα τα νέα σας στα γρήγορα, μου έλειψε η επικοινωνία μαζί σας!!!

Λοιπόν περάσαμε πολύ ωραία στην Αθήνα και κάναμε λίγο από όλα!! Λίγο βοηθήσαμε τη μαμά μου σε κάτι δουλειές, λίγο πήγαμε βολτούλα, κάναμε και λίγα ψώνια!!! Ξεκαθαρίσαμε και το θέμα των νονών του μπέμπη και τώρα όλα καλά!!

Τώρα με περιμένουν βέβαια 3-4 πλυντήρια, γιατί πήραμε και κάποια ρούχα, κυρίως του μπεμπίνου, αλλά δεν βαριέσαι!!!

Μαριλίνα το πατρικό μου είναι στο Μαρούσι! Τι τέλεια θα είναι να της φορέσεις τελικά το χριστουγενειάτικο φόρεμα που της φτιάχνεις!!! Καλή επιτυχία!!!

Εγώ του πήρα ένα κόκκινο φορμάκι και μία φορμούλα που λένε "my 1st christmas"!!!

Α!Και τελικά όλες έχουμε κάποιο θέμα με την πεθερά μας!!!!!!! Αλλά η δικιά σου βρε παιδί μου να φερθεί έτσι στο ίδιο της το παιδί????

Lineal αγιο βασιλιάτικο φορμάκι είδα στα Jumbo με 5 ευρώ και στα mothercare με 25 ευρώ, το σχέδιο είναι περίπου το ίδιο, αλλά έχει μεγάλη διαφορά στην ποιότητα του υφάσματος και του χρώματος! Βέβαια την ίδια χαρά κάνεις και γλιτώνεις και τα 20 ευρώ!!!

Filiopi πολύ χάρηκα που είστε καλά!!! Πραγματικά ανησύχησα, γιατί περίμενα από την Πέμπτη να μας γράψεις τι έγινε με την μικρή κι εσεις εξαφανιστήκατε!!! Τέλος καλό, όλα καλά!! Να μου φιλήσεις την νυφούλα μου!!!

Λέτα περαστικά στο μπεμπάκι σου!!!

Vickoyla εμένα μου έχει περάσει από το μυαλό ότι θα γίνω πεθερά και θέλω να ελπίζω ότι θα είμαι από τις καλές, αλλά στην ζωη ποτέ δεν ξέρεις.... Γιατί οι δικιές μας είχαν πάρει απόφαση οτι θα δημιουργούν προβλήματα?? Εγώ βλέπω ότι σχεδόν όλες οι νύφες έχουν θέμα με την πεθερά τους και με προβληματίζει... Μηπως τελικά δεν φταίνε μόνο αυτές ή μήπως όταν έρθει η ώρα να γίνουμε κι εμείς πεθερές, προσπαθώντας να μην κάνουμε τα λάθη τους, κάνουμε άλλα...??

Αυτά για την ώρα... Θα ήθελα να τα σχολιάσω όλα, αλλά πρέπει να κάνω και καμιά δουλειά...

Φιλάκια πολλά σε όλες!!!!

εγω τον ψευτομαλωνα με αγαπη και γλυκες

-τι την εκανες τη γιαγια;να πεσει στα γονατα;

κι απο μεσα μου

-μπραβο γιεμ!

ειμαι κακια;;;

:-P:-P:-P:-P

Αψογος ο γιος σου!!! Για πες μας το μυστικό για την τόσο έγκαιρη εκπαίδευση!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

tinaki,

μπράβο που περάσατε τόσο καλά!!!! Αχ, αυτά τα ψώνια!!! Πήγα να πάρω δώρο για ένα μωράκι και δεν άντεξα, πήρα και για την μπεμπούλα μου!!!

λέτα,

θα συμφωνήσω με το τινάκι. Τα 25 ευρώ δεν αξίζουν μιας και θα το φορέσει 1-2 φορές μόνο. Κι εγώ μάλλον θα αγοράσω για τον μεγάλο στολή και θα του φτιάξω σκουφί!!!

Καλή σας μέρα!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Περαστικά σε όλα τα αρρωστούλια μωράκια. Ας είναι μόνο τέτοια κρυωματάκια να περνάνε τα μωράκια μας και όχι κάτι πιο σοβαρό.

Τελικά δεν είμαι μόνο εγώ χαζομαμά.Και εγώ εδώ και καιρό σχεδιάζω να ντύσω τον μπεμπούλη αγιοβασιλάκι τα χριστούγεννα...Τα περιμένω πως και πως... Ούτε μικρή που ήμουν δεν τα περίμενα με τέτοια λαχτάρα.

Κορίτσια χρησιμοποιούν τα μωράκια σας το γυμναστήριο; Εγώ ξεκίνησα να τον βάζω πριν καμιά βδομάαδ. Στην αρχή δεν τον πολυενδιέφερε. Από χτες όμως κάνει σαν τρελός από χαρά. Βγάζει και κάτι φωνούλες όταν καταφέρνει και πιάνει τα παιχνιδάκια.Σκέτη γλύκα:tongue::tongue: Να μας ζήσουν τα αγγελούδια μας και να τα χαιρόμαστε όλες!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...