Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Είμαι 33. Μέχρι τώρα μάζευα και έκανα κατάψυξη σε φυσικό κύκλο κ έβαλα 2 στην μια ετ που έκανα. Πραγματικά δε ξέρω τι ισχύει κ γιατί κάποιοι λένε τα μεν κ κάποιοι τα δε για τα φρέσκα στην ετ. Δεν έχω κάτι να χάσω να το δοκιμάσω βέβαια.

Λοιπον SOS βγήκε η καμπύλη και φαίνεται να έχω ζάχαρο. 
      Πριν τη χορήγηση της γλυκόζης οι τιμές είναι νορμαλ δλδ 84 με όριο το 105.
      Μετά όμως στη μία ώρα μετά τη χορήγηση της γλυκόζης ειναι 197 με όριο 180 και στο δίωρο 143 με όριο 120. Τι σημαίνει αυτό ;; Μπορεί να ευθύνεται για την κακή ποιότητα ωαρίων ως τώρα;

Επισης βγήκε και η καμπύλη ινσουλίνης που λέει πως στο λεπτό 0 είμαι στο 8.4 με όριο το 25. Στην πρώτη ώρα 103 και στη δεύτερη 92 αλλά δεν έχει αναφορά στο ποιες είναι οι φυσιολογικές τιμές σε αυτά.

Φαντάζομαι θα έχεις παράλληλα και τις τιμές της ινσουλίνης. Σε εμένα όταν ανεβαινε υπερβολικά το σάκχαρο, ανεβαινε απότομα και η παραγωγή ινσουλίνης με αποτέλεσμα να κάνω υπογλυκαιμία, ο οργανισμός μου να ζητάει σάκχαρο για να τονωθεί και μετά να έχουμε αυτό το φαύλο κύκλο. Κάποια στιγμή από την υπερβολική παραγωγή ινσουλίνης θα έπρεπε να κάνω ενέσιμη ινσουλίνη λόγω ανεπάρκειας. Δεν ξέρω αν το λέω κατανοητά. Η αντίσταση στην ινσουλίνη θεωρείται προδιαβιτικο στάδιο. Το θετικό είναι ότι υπάρχει το Glucophage ως φάρμακο αλλά και με σωστή διατροφή και άσκηση μπορείς να το αποτρέψεις. Κυρίως να μάθεις να τρως σωστά. Πχ γλυκό ποτέ με άδειο στομάχι. Και εννοείται εμένα η αντίσταση στην ινσουλίνη είχε ενοχοποιηθει για τις αποβολές που είχα αλλά εννοείται πως επηρεάζεται και η ποιότητα των ωαρίων. 

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα καλημέρα!!! Τι κάνετε; Εμείς ξυπνήσαμε νωρίς σήμερα και το βράδυ 2 φορές!!! Τι αλλαγή προγράμματος είναι αυτή δεν καταλαβαίνω!!! Ξυπνούσε μόνο μια φορά τα ξημερώματα και τώρα... ξενυχτάει!!!! Ελπίζω ναμην είναι κάτι μόνιμο, 2 μέρες τώρα το κάνει... αχ ας της περάσει!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!

Αχ, Χριστούγεννα, κι εγώ σκέφτομαι πότε θα στολίσω!!!

Στο μεταξύ, τα φωτάκια στο μπαλκόνι έχουνε μείνει από πέρισυ, μιας κι ο μικρός δεν μας άφησε να τα κατεβάσουμε. Πάλι καλά που δεν απαιτούσε να τα ανάβουμε κι όλας!!!

Εμάς η παιδίατρος μας έχει πει να κάθεται μεν, αλλά να μην προσπαθούμε να την βάλουμε να κάθεται μόνη της δε. Δλδ, να μην πέφτει βάρος στην βάση της σπονδυλικής στήλης. Το καλύτερο είναι να κάθεται με κλίση.

Πάντως τη βλέπω που κάθεται στο ριλάξ και κάνει κοιλιακούς για να σηκωθεί. Για το κεφάλι δεν το συζητάω καν.

Αχ, όταν ξυπνάει το πρωί την χαζεύω που μου κάνει γελάκια και χαρούλες και όταν την αφήνω και πάω για να σηκώσω το ρολό νιώθω ότι την εγκαταλείπω όσο μου κάνει χαρές... η χαζομαμά!!!

Επίσης, είχα διαβάσει παλιά σε σχετικό άρθρο για τα Χριστούγεννα ότι, αν και δεν κάνει να τρώνε (είχα τον γιο μου μικρό) τους αρέσουν οι μυρωδιές και είναι καλό για αυτά... είχα φτιάξει πολλά γλυκά τότε, ευκαρία ζητούσα να γουρουνιάσω :lol::lol::lol:

NDPXp3.png eJ01p3.png

καλημερα κοριτσια μου!!να βαλω καφε????

σημερα ειμαι ανησυχη!!απο χθες εχει κατι περιεργα βηχακια!!!!σε σημειο που κοκκινιζουν λιγο τα ματακια του!!!και γενικα δεν τρωει με πολλη ορεξη και γκρινιαζει και λιγο!!περιμενω να περασει λιγο η ωρα να παρω τον παιδιατρο!!φοβαμαι οτι μαλλον αρρωστησε!!!και εκνευριζομαι πραγματικα γιατι προσπαθω να τον προστατεψω και τελικα μαλλον δεν τα καταφερα!!ισως τελικα δεν χρειαζεται τοσο προστασια!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

μια υπέροχη μέρα ξεκίνησε...........

καλημέρα σε όλες σας!!!!!!!

μπαίνω πολύ βιαστικά, γιατί πρέπει να ετοιμάσω κ τα τελευταία πράγματα για την εξόρμησή μας!!!!!! γιούπιιιιιι..... έφτασε η μέρα επιτέλους!!!!!!! περιττό να σας πώ πως οι δικοί μου έχουν χαζέψει εντελώς που θα πάμε με τον μπέμπη.... θα τον χορτάσουν για τα καλά 20 μέρες!!!!!!!

εμείς είμαστε τρελαμένοι γιατί είναι η πρώτη φορά που φεύγουμε τόσο μακριά με το μωρό... θα έρθει κ η αδερφή μου μαζί μας κ θα είμαστε σαν εκδρομικό....είμαι σίγουρη, θα περάσουμε super!!!!!!!!!!

leta μου, μην ρίχνεις ευθύνες σε σένα, αν είναι να αρρωστήσει το μωράκι, όσο κ να προσέξεις, θα αρρωστήσει. είμαι σίγουρη πως κάνεις το καλύτερο για τον μικρούλη σου. περαστικά να είναι εύχομαι.....

λοιπόν, σας χαιρετώ κ θα σας ξαναγράψω αρχές Δεκέμβρη! δεν θα έχω μαζί μου το laptop (λίγη αποτοξίνωση δεν βλάπτει...)

φιλιά στα μωράκια σας!!!

Μέχρι τώρα είχαμε ο ένας τον άλλον...τώρα έχουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

31/07/2010

Καλημεραααα!!

Τι ωραια μερα ειναι αυτη σημερα!!

Εχθες πηγαμε να φαμε εξω με ενα ζευγαρι περασαμε πολυ σουπερ καιελεγα αχ τι καλα το μωρο κοιμαται και ειναι ησυχο,θα με αφησει να φαω κοιλας τελεια,μολις ηρθαμε μετα σπιτι δεν κοιμοταν βρε απο δω βρε απο κει τπτ και τελικα κοιμηθηκε 12.30 τα ειδα ολα,κουτουλουσα και αυτη μεσ την τρελη χαρα!!!

Λετα μου μην στεναχωριεσαι τα παιδακια μας μεγαλωσαν,και εγω καθε φορα ελεγα δεν θα βγω να μην αρρωστησει δεν γινεται ομως πρεπει να βγαινουμε και λιγο,το πηρα αποφαση και την βγαζω βολτουλες!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου,

πολύ βροχή σήμερα έτσι???

Να πώ την αλήθεια επειδή αυτές τις μέρες βγήκαμε πολύ, χαίρομαι που το σαβ/ριακο ο καιρός θα είναι βροχερός έτσι ώστε να μείνουμε κ λίγο μέσα.

Πραγματικά νοιώθω μαγεμένη όταν θηλάζω κ η μπεμπούλα με κοιτάζει μέσα στα μάτια..αχ...

Leta μου πήγατε στο παιδίατρο? πώς είναι το μπεμπάκι σου?? εύχομαι να είναι μια χαρά..

Patousaki mou καλά να περάσετε στην εξόρμησή σας.

Χτες το βράδυ είπαμε με τον Στέλιο να κλείσουμε την τηλεόραση μετά τις ειδήσεις κ να ανέβουμε πάνω στην κρεβατοκάμαρά μας με τα πιτσιρικάκια κ να πάρουμε παραμύθια να τους διαβάσουμε. Βρήκα κάτι χριστουγεννιάτικα με ωραίες εικόνες κ ενώ πίστευα ότι θα είχα ανταπόκριση μόνο από τη Νάνσυ που της αρέσουν πολύ τα παραμύθια, είδα ότι κ το μωράκι μας ξετρελάθηκε. Γελούσε, έβγαζε κάτι χαρούμενες κραυγούλες κ πείραζε τις σελίδες. Τρελάθηκα...

Σας φιλώ γιατί ξύπνησε η μπεμπούλα κ τα λέμε σε λίγο :-)

Κοριτσάκια μου τι κάνετε; Το έκοψα απότομα το μήνυμα μου γιατί η μπουμπού ξύπνησε και τώρα ξανά ησύχασε!!!

Έρχονται οι γιορτές όντως, αρχίσαν να στολίζουν και στα μαγαζιά! Εμείς ωστόσο δέντρο δεν θα στολίσουμε οπότε δεν θα πολυκαταλάβει εδώ η μπέμπα γιορτές. Ευτυχώς θα πάμε όμως για λίγες μέρες πάνω και θα είναι ωραία στολισμένο το δέντρο να χαρεί το νινί! Σήμερα έφαγα και το πρώτο μου μελομακάρονο! Λέω λίγα γλυκάκια να φτιάξω να χαρεί η ζουζούνα μου με τις μυρωδιές!!!

Όσο περνάνε οι μέρες φαίνονται και οι αλλαγές πως μεγαλώνουν τα μωράκια μας! Σήμερα είχαμε πολλές συζητήσεις, παιχνίδια με τις κουδουνίστρες και καλά..... πολλές προσπάθειες να καθίσουμε! Από ότι βρει πιάνεται η καημένη. Αλλά όταν πιάνεται από τα γόνατα της για να σηκωθεί είναι άλλη φάση!!! Τι χαριτωμένα που είναι που μεγαλώνουν τα μωρακια μας!!!

Leta ελπίζω ο μικρούλης να είναι καλα! Πήγατε παιδίατρο;;;

Patousaki καλά να περάσετε!!!! Είναι πραγματικά ωραία με το μωρό και τους παππούδες, κι εγώ ανυπομονώ να ξαναπάμε στους γονείς μου τα Χριστούγεννα!!

Barbie εμείς κανονίσαμε εξόρμηση την Κυριακή, να βγούμε με τους συμφοιτητές μας από την Ξάνθη! Για να δούμε τι καιρό θα μας κάνει!!!

Rulia λες να βρέχει και να μείνουμε μέσα; Κι εγώ έχω αγοράσει παραμυθάκια της μπεμπούς και πολύ της αρέσει να της διαβάζω!! Κοιτάει τις εικόνες και πιάνει τις σελίδες για να τις δοκιμάσει!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

καλημερα κοριτσια μου!!!

ετρεχα ολη μερα χθες με το μπεμπακο μου!!!!πηγαμε στον παιδιατρο και τελικα το προλαβα στην αρχη απο οτι φαινεται!!εχει ηπια βρογχιολιτιδα!!!το καημενουλι μου δεν μπορουσα να φαει χθες και τον ακουγα οταν κοιμοταν εβηχε και ηταν σαν να ροχαλιζε!!!τελοσπαντων απο οτι φαινεται το προλαβαμε!!!απο χθες το βραδυ του βαζουμε και ενα εισπνεομενο φαρμακο με μασκουλα!!!δεν το θελω καθολου κλαιει...

κοιμηθηκε κλαιγοντας στην αγκαλια μου χθες το βραδυ κατα τις 12 και περιμενα να εχουμε δυσκολο βραδυ αλλα ευτυχως εβηξε λιγο στην αρχη και κοιμηθηκε μεχρι τις 8....

για αυτο το λογο λοιπον θα μεινουμε μεσα το σκ δεν με ενοχλει ομως καθολου!!!τα παντα για να γινει καλα το μωρακι μου....

rulia και filiopi δεν εχω παρει ακομα παραμυθακια!!!νομιζα οτι δεν θα τα καταλαβαινει!!!θα παρω αμα ειναι να δοκιμασω!!!

patousaki καλα να περασεις!!

barbie και εγω τον βγαζω εξω οταν παμε για φαγητο!!!ειναι ησυχος και κοιμαται!!αλλα και εγω την παταω μετα δεν κοιμαται και θελει παιχνιδια!!

καλο σκ κοριτσια

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα,

κοριτσάκια μου!!

Συμπεθέρα,

περαστικά στον γαμπρουλη μου!!! Μην ανησυχείς, το να κρυώσουν κλπ είναι μέσα στο πρόγραμμα. Η δικιά μου έχει μύξες, αλλά λίγες. Συνήθως τις βγάζω μία φορά την ημέρα.

Πάντως, δεν έχει σχέση με το να βγαίνετε έξω (για την βρογχιολίτιδα δεν ξέρω) τα κρυώματα. Θυμάμαι η παιδίατρος μου είχε πει στον γιο μου 50 ημερών είχε βήχα + μύξες, να τον βγάζω έξω (Μάρτη μήνα). Άρα, μην ανησυχείς, όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι.

Πατουσάκι,

καλά να περάσετε!!! Καλό ταξίδι και μην αγχώνεσαι: Εάν ξεχάσεις κάτι το αγοράζεις!!!

rulia,

από τη μία μου αρέσει ο βροχερός καιρός γιατί δύσκολο το βλέπω να μπορούμε να βγάλουμε τον μεγάλο στις κούνιες (άρα δεν έχω τύψεις), από την άλλη έχω πολλές δουλειές και θα ήθελα να λείπει ο γιος μου.

Στην δικιά μου τραβάνε την προσοχή τα έντονα χρώματα και σε παραμύθια, αλλά και σε παιχνίδια. Για την ακρίβεια, κάθεται και χαζεύει τα παιχνίδια του αδελφού της. Έχουμε ένα ελάφι από πέρισυ τα Χριστούγεννα. Την ξαπλωνω στο κρεβάτι του γιου μου που έχει σεντόνια με χαρούμενα χρώματα, αλλά και κάγκελο, της βάζω και το ελάφι από δίπλα και είναι πολύ χαρούμενη!!!

Φιλάκια και καλό Σαββατοκύριακο!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Αχ, όταν ξυπνάει το πρωί την χαζεύω που μου κάνει γελάκια και χαρούλες και όταν την αφήνω και πάω για να σηκώσω το ρολό νιώθω ότι την εγκαταλείπω όσο μου κάνει χαρές... η χαζομαμά!!

και γω μια απ τα ιδια...καθεται και μιλαει γουργουριζει και με ξυπναει η φωνουλα του,αχ τι γλυκας ειναι...και οταν παω και του μιλαω παταει ενα χαμογελο σαν ηλιος φωτεινο...

αιντε τα χω παιξει χαζομαμα στο κλαμπ και γω:rolleyes:

leta

αντε να ειναι κατι περαστικο λετακι μου...

οσο και να τα προστατευεις τελικα αν ειναι να στην κανουν τη δουλεια:|

περαστικα σας:-)

patousaki καλα να περασεις,φανταζομαι τι ορεξη για ταξιδι εχεις...

σιγουρα θα περασετε καλα,αντε βρε και με το καλο παλι πισω:)

κοριτσια χθες πηγαμε σε ωρυλα μας ειχαν δωσει οδηγια απο το ιπποκρατειο μολις βγηκε ο μπεμπης,αλλα εγω νομιζα για τις συνηθισμενες εξετασεις ακοης που κανει ο παιδιατρος,ετσι το καθυστερησαμε αλλα ευτυχως μας το καναν λιανα τη προηγουμενη φορα που πηγαμε στο ιπποκρατειο κι ετσι πηγαμε σε ωρυλα κανονικο να εξετασουμε τα αυτακια μας.

λοιπον κοριτσια,ο μικρος ειχε πολυ κερι στα αυτακια του,και για να γινει εξεταση επρεπε να τον καθαρισει.

καλα τι κλαμα εριξε ο μικρος,λες και τον σφαζαμε,τον κρατουσε ο μπαμπας χερακια και το σωμα και εγω το κεφαλακι του λοξα για να κανει ο γιατρος τη δουλεια του,

ο μικρος ειχε κοκκινησει και εκλαιγε και με κοιτουσε με τα ματακια του εκλιπαρωντας βοηθεια,λιγο ελειψε να τα μπηξω,πως κρατηθηκα δε ξερω,ρεζιλι θα γινομουν.

τελικα εξεταση δεν εγινε κανονισαμε σε 2 βδομαδες,επειδη ο μικρος ηταν χαλια και απλα τα καθαρισε.

οχι οτι δεν ακουγε αφου μιλαει κιολας το παιδι.μιλαει σε εισαγωγικα,εννοω βγαζει τις φωνουλες που πρεπει να βγαζει,τρομαζει οταν ακουει θορυβο κλπ.

αλλα αφου πρεπει να γινουν οι εξετασεις θα τις κανουμε,τι να γινει.

επισης μας ειπε για το αιμαγγειωμα στο αριστερο του αυτακι,το οποιο εχει ψιλοπρηστει εξαιτιας του αιμαγγειωματος,οτι οταν μεγαλωσει θα το καυτηριασουν για να περασει αλλιως θα τον κοροιδευουν τα παιδια στο σχολειο.

καλα αυτη τη μαλ..τη προσπερναω του γιατρου αν και δεν ειναι ατοπη εντελως αλλα τι ηταν να μας το πει;

απο τοτε το σκεφτομαι.

τελος παντων.

κατι που με παραξενεψε επισης και τον αντρα μου επισης,ηταν οτι στην επομενη επισκεψη για να τον εξετασει,αν κλαιει παλι,θα του δωσει ενα ειδικο σιροπι για βρεφη για να κοιμηθει.:confused:

αυτο πρωτη φορα το ακουω και δε μου αρεσε.

θα ρωτησω βεβαια τον παιδιατρο αλλα ηθελα τη γνωμη σας αν το εχετε ξανακουσει:?:

λοιπον κοριτσια αυτα κι απο μενα.

ελπιζω να παν ολα καλα με την εξεταση και να μη μου κλαψει τοσο ο μικρος,ειναι τοοοσο μα τοοοσ ο δυσκολο,καλυτερα να μη το βλεπω οταν κλαιει ετσι:-(.δεν αντεχεται

καλη νυχτα και τα λεμε:)

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα,η μερα ειναι τελεια και σε λιγο παμε στα χωρια μας να ψηφισουμε-λεμε τωρα το σκεφτομαι ακομα για το αν ψηφισω.

τελος παντων.

εγινε κατι αστειο,

ειχα αγκαλια τον μπεμπη και εκεινη την ωρα στη τηλεοραση επαιζε ενα βιντεοκλιπ της φουρειρα,ο μικρος λεμε κολλησε,μεχρι που τελειωσε το παρακολουθουσε.

λετε να με φερει καμμια νυφη σαν αυτην τη φουρειρα;

θα το χασω...

ωραια πεθερα θα γινω.

παντως το κλιπακι ειχε φωτιες και τετοια και μαλλον αυτα εβλεπε το πουλακι μου

ειχε παντως πολυ γελιο ετσι που κοιτουσε,και τα σαλια ετρεχαν απο το στομα...αχ αχ αχ θα το φαω καμμια ωρα το ζουζουνι:D

καλημερα και τα λεμε...φιλια και καλα να περασετε οπου πατε ή δε πατε;)

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα!!

lineal,

κρίμα για τον μικρούλη σου να ταλαιπωρείται έτσι. :-( Δυστυχώς, για το σιροπάκι δεν ξέρω τίποτα.

Κι εμείς πήγαμε να ψηφίσουμε μαζί. Είχε πολύ κόσμο ;);) Όταν φτάσαμε η δικαστική αντιπρόσωπος και τα μέλη της εφορευτικής ήταν έξω και πίνανε καφέ + τσιγάρο. Κι όσο ψήφιζα παίζανε με την μικρή.

Γμτ. Την Τετάρτη, όπως είπα, ήρθε το πεθέρικς μαζί με τον μπαμπά μας από το χωριό. Κι εγώ εχθές ετοίμαζε τα πράγματά της για να πάει στο άλλο της παιδί, της λέει ο άντρας μου "όχι, που να πας" και κατσικώθηκε. Μιλάμε έχω κάτι νεύρα. :mad::-x Είναι εγκατεστημένη στο σαλόνι και μου χαλάει όλο το πρόγραμμα. Οπότε αρχίζω κι εγώ το πρόγραμμα "κινέζικα βασανιστήρια": Δλδ, σήμερα το μεσημέρι δεν θα πάρει ο παππούς τον γιο μου, αλλά θα είναι στο σπίτι και δεν θα μπορέσει να κοιμηθεί κανείς. Από χθες προσπάθησα να το ξεκινήσω, αλλά δεν το έκανα καλά. Επίσης, θα πάρω την κόρη μου να πάμε βόλτες αν δεν βρέχει και μετά στο σπίτι μιας φίλης μου που μένουμε στην ίδια πολυκατοικία κι αυτή λείπει στη δουλειά. ;);)

Που θα πάει... θα ξεκουμπιστεί...

Και πριν πείτε τι κακιά νύφη που είμαι... θυμηθείτε ότι θα σας πω μια ιστορία...

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

καλημερα κοριτσια μου!!!

εμεις μειναμε κλεισμενοι το σκ επειδη ο μικρος δεν επρεπε να βγει!!ευτυχως ειναι καλυτερα!!

lineal το καημενο ταλαιπωρηθηκε αλλα δεν πειραζει δεν θα το θυμαται οταν μεγαλωσει!!!γιατι σας ειπαν να πατε σε ωρλ????

μαριλινα μια χαρα της εκανες!!!!περιμενουμε να μας πεις την ιστορια

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Kalimera koritsia...ti kanete?ta mwrakia sas?

emeis eimaste mia xaroula eixame kai ena iperoxo sk!!!irthe o nonos mas kai oi papoudes mas!pigame boltoules kai nai loipon bgika kai me ton antra mou, oi duo mas!!tromero e?Bebaia perimenw pws kai pws na erthei i 1Dekembri giati tha pame gia 4meres Madrid!!teleia, bebaia exw endiasmous gia ton mpoumpouko giati tha meinei stin giagia tou kai xerw oti tha mou leipsei polu polu.....

w0fYp2.png

jdyQp2.png

Γεια σας κοριτσια!!!

Λετα ευτυχως το προλαβες κοπελα μου και δεν θα ταλαιπωρηθει ο μικρουλης πολυ!!!

Λινεαλ λες να σου φερει καμια τετοια νυφη?

Εχει και ωραιο γουστο ο μικρος!!!

Και εγω αν εβλεπα τα ματακια να με κοιτανε ετσι σιγουρα θα εκλεγα,τι να κανουμε ρε κοριτσια σαν τα παιδια μας δεν εχει τετοια αγαπη αλλου,αφου εμενα και οταν με νευριαζει και την ψιλομαλωνω μου γελαει και τα ξεχναω ολα!!

Λοιπον εμεις περασαμε ενα ομορφο σ/κ απο το πρωι ως το βραδυ εξω,το ευχαριστηθηκα ομως γιατι ολην την εβδομαδα ημουν μεσα και του δωσαμε και καταλαβε!!!

Καλο μεσημερι,μολις μαγειρεψα μια ωραιοτατη μακαροναδα με κιμα και λεω να την χτυπησω!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...