Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κορίτσι μου να σε δει οπωσδήποτε ενδοκρινολόγος. Παρόμοιες εξετάσεις έχω και κάνω υπογλυκαιμίες. Εννοείται επηρεάζει όχι μόνο τις ποιότητα αλλά και τις άλλες ορμόνες σου. 

Βγήκε και η αντίσταση στην ινσουλίνη και λέει 1.7 και δίπλα αρχομενη αντίσταση στην ινσουλίνη. Κακό είναι αυτό να φανταστώ ; Εσύ που έχεις παρόμοιες τιμές τι έκανες ; 

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

παλι εγω:D

λοιπον μολις γυρισαμε απο το παιδιατρο καναμε το εμβολιακι μας κλαψαμε μεχρι που κοκκινησαμε και τωρα κοιμομαστε μεσα...δηλ ξεροι πεσαμε...ευτυχως πριν παμε στο γιατρο τον ταισα και οχι μετα οπως επεμενε ο αντρας μου,γιατι θα εκλαιγε στο δρομο της επιστροφης.

πηραμε 1 κιλο,και ειμαστε στα 6.950 και το υψος δε μπορω να καταλαβω τα γραμματα του,σαν 69ποντοι φαινεται...θα σας γελασω μπορει και 65..σαν ε ειναι ο αριθμος.τελος παντων ο γιοκας μου μεγαλωνει και ο γιατρος μας τον χαρακτηρισε αστερι αφου μετα απ αυτα που περασε...θερμοκοιτιδες κλπ εξελισσεται παρα πολυ καλα.

το πουλακι μου οταν του εβαλε το στηθοσκοπιο στη κοιλιτσα εριχνε κατι γελακια,αχ αχ αχ...συνεχως τον μιλουσα,μας λεει ο γιατρος,μια χαρα τα βρισκετε εσεις οι δυο ε;

επικοινωνουμε...:)

εμ λεω ολη μερα μαζι...

πως για;

μας μετρησε και το κρανιο στα 41,5 δε ξερω αν ειναι πολυ ή λιγο,δηλ αν εχει παρει το δικο μου το ποντιακο καρσανοκεφαλο χιχιχιχι

με ειπε οτι ακομα δε θα φαει στερεη τροφη συνεχιζουμε με το γαλατακι και απο τον επομενο μηνα θα με πει πως να πολτοποιω και να του δινω φρουτακια,αχ ανυπομονω να τον δω να τρωει μπανανιτσα και αχλαδακι.

οσο για δοντακια ακομα τπτ στον οριζοντα,ενταξει η φαγουρα υπαρχει αλλα μαλλον ειναι νωρις ακομα.

αυτα τα νεα μας-μαρεσει που μιλαω στο πρωτο πληθυντικο σα δικηγορος.

αυτα λοιπον και τωρα ξανα στο γιατρο τον επομενο μηνα!

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια βλέπω όμορφα νέα και χαίρομαι για όλες!!!!

Μαριλίνα να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!

Εμείς αύριο θα πάμε Σπάρτη, στην γιαγιά και τον παππού του άντρα μου και την Παρασκευή θα ανέβουμε Αθήνα στους δικούς μου μέχρι την Τρίτη!! Χαίρομαι πάρα πολύ, αλλά με έχει πιάσει άγχος που θα χωρέσουν, βαλίτσες, καρότσι, παρκοκρέβατο!!!! Όχι τίποτα άλλο, αλλά κάθε φορά όλο και κάτι παίρνουμε από την Αθήνα :oops: και θέλουμε λίγο χώρο!!:tongue:

Αυτά! Σας φιλώ γλυκά!

Υ.Γ. Filiopi αν τύχει να μπεις, στείλε μας ένα μήνυμα, γιατί έχω αρχίσει να ανησυχώ!

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!!!!

Είχα καιρό να γράψω αν κ όποτε έβρισκα καιρό έμπαινα κ διάβαζα τα νέα σας..Χρόνια πολλά τινάκι κ εσύ μαριλίνα να χαίρεσαι τον άντρα σου. Δεν θυμάμαι αν γιόρταζε κάποια άλλη μανούλα. Αν ναι, χρόνια πολλά πολλά!!!! Χρόνια πολλά κ για τα μηνογενέθλια των μωρών μας!!

Ευχαριστώ κ για τις ευχές κοριτσάκια, είχα όντως γενέθλια στις 7 κ ο σύζυξ στις 4.

Αυτές τις ημέρες που ο καιρός ήταν τέλειος σκιστήκαμε στις βόλτες!!! Πολλές γιορτές, γενέθλια κ ψώνια..Την Κυριακή δε, πήγαμε Λουτράκι με μεγάλη παρέα κ το βράδυ ήμουν τόσο κουρασμένη που κοιμήθηκα από τις 9.30 το βράδυ!! Η Νάνσυ το καταδιασκέδασε κ η μπεμπίτσα το ίδιο καθώς είχε παρέα άλλο ένα μωράκι. Βέβαια εκεί που πήγαμε για φαγητό είχε τόσο θόρυβο που σίγουρα θα ταράζονταν τα καημένα αλλά το φαγητό ήταν μούρλια :-)

Προχτές κάναμε κ εμείς εμβολιάκια (μινιγγίτιδας κ πνευμονιόκοκκου) κ εκεί που γελούσαμε, μόλις μπαίνει η βελόνα μπήγει ένα κλάμα σπαρακτικό. Μου είπε η γιατρός ότι κ τα 2 αυτά εμβόλια τσούζουν πολύ!!! Μετά από λίγο γελούσε πάλι.

Κορίτσια μας κάνει κάτι γέλια κακαριστά σαν αυτά που βλέπουμε σε κάτι βιντεάκια. Κ επίσης χαμογελάει συνέχεια (την λέμε χαχανούλα). όταν όμως κλαίει την ακούει όλο το τετράγωνο. Ευτυχώς συνεχίζει να κοιμάται όλο το βράδυ κ κάποιες ωρίτσες την ημέρα. Θέλει την αγκαλιά αλλά όχι όπως παλιά που δεν καθόταν καθόλου κάτω. Τώρακάθεται κ στο ρηλάξ κ στην κούνια χαχανίζοντας με το παιχνιδάκι από πάνω αλλά κ στο χαλί με το γυμναστήριό της. Γενικά προσπαθώ να την κρατάω λίγο κ να μη της δίνω συνέχεια μεμέ όπως παλιά. Δλδ να περνάει ένα 2ωρο τουλάχιστον ώστε να μπορώ να βγώ κ λίγο έξω.

Πάντως πώς πέρασε ο καιρός έτσι!! Σαν χτες μου φαίνεται που ήμασταν εγκυούλες κ τα λέγαμε κ παραπονιόμασταν για τις ζέστες :-) Κ σε λίγο Χριστούγεννα. Εμείς στολίζουμε την επομένη της γιορτής του Στέλιου δλδ 27 Νοέμβρη. Ανυπομονώ....

Γειά σας βρε κορίτσια! Τι κάνετε; Εδώ η εξαφανισμένη δηλώνω παρούσα!!!!:D

Πολλά νέα είχατε τόσο καιρό που έλειψα, έχω χάσει επεισόδια!!! Είχαμε πάει με την μπεμπίτσα για τις εκλογές στον παππού και τη γιαγιά της στην Αλεξανδρούπολη και δεν είχαμε ιντερνετ!!! Τώρα όμως πίσω στη βάση μας!

Δεν θυμάμαι αν σας είχα πει... οι εξετάσεις της μπεμπούλας ήταν καθαρές και την πριν φύγουμε την Πέμπτη πήγαμε στην παιδίατρο η οποία μας βρήκε μια χαρά! 6100 έφτασε το νινί δλδ πήρε σε μια βδομάδα 200γρ ενώ σε ένα μήνα είχε πάρει μόνο 300!!! Τώρα συνεχίζουμε εντατικά τους θηλασμούς, δεν μας έδωσε άλλο γάλα και θα δούμε πως θα πάει! Μας έκανε και τα εμβόλια μινιγγίτιδας και ηπατίτιδας, τα έπαναληπτικά τον άλλο μήνα!

Για στερεές τροφές δεν μας είπε τίποτα ακόμα (αλλά είμαστε και από τις πιο μικρούλες του Ιουλίου οπότε τα κάνουμε όλα μετά από τους περισσότερους από εσας), κάποια στιγμή είχε πεί οτι μέχρι τον έκτο θα πίνει μόνο γάλα. Μετά μέχρι το χρόνο πρωί - βράδυ γάλα και ενδιάμεσα κρεμούλες. Θα δείξει, θα την ρωτήσω και τον άλλο μήνα που θα πάμε!

Εχτές που γυρίσαμε πήγαμε στα λητώ και χάζεψα πραγματικά με τα είδη για το φαγητό! Τα ήθελα όλα!!! Δεν πήρα τίποτα όμως λέω υπομονή μάλλον αργούμε γι αυτά! Καρεκλάκι φαγητού μας έκανε δώρο η κουνιάδα μου με τον άντρα της ένα που γίνεται και κούνια και ριλάξ! Είναι πολύ ωραίο και το χρησιμοποιούμε ήδη!

Tinaki γλυκό συγγνώμη που σε ανησύχησα, καλά είμαστε, φιλάκια στον γαμπρό μου!!! Καλά να περάσετε στις εκδρομούλες σας!!!

Ααααα να σας ρωτήσω: η μικρή μου έχει αρχίσει να σηκώνεται και όταν την κρατάω θέλει να είναι καθιστή! Το κάνουν τα νινιά σας; να την αφήνω; Η γιατρός είπε εεε μεγαλώνει το παιδι!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Πολύ ωραία τα νέα όλων σας!!!

lineal,

μεγαλώνει ο μικρούλης!!! Τι ωραία που ο παιδίατρος τα βρήκε όλα καλά!!

rulia,

μια χαρά οι βόλτες σας. (Καλά, να μην μιλήσω, ασαράντιστη την είχα πάει σε πιτσαρία. έτρεμαν οι φίλοι μου μη βγάλω β*ζι, αλλά τελικά κοιμόταν η μπουμπούλα).

FillioPi,

καλώς μας ήρθες πίσω!!! Πέρασες ωραία στην Αλεξανδρούπολη;

tinaki,

που μένετε στην Αθήνα; Μην ανησυχείς για τα πράγματα. Αφού πάτε σε δικό σας σπίτι και μπορείτε αν χρειαστείτε πλυντήρια κλπ. Εμείς χωρέσαμε με δύο παιδιά στο fiesta για το χωριό που πήγαμε. Είναι θέμα συνήθειας. Παλιά δεν χωράγαμε με το ένα παιδί, τώρα τα κανόνισα και μας έμεινε και χώρος!!! Συμβουλή: Το καρότσι εάν είναι σαν μπαστούνι - εμείς έχουμε ένα της chicco - μην το βάζετε στο πορτ παγκάζ. Αφήνει άχρηστο πολύ χώρο. Το είχα δοκιμάσει. Το βάζω στο μπροστικό κάθισμα και στο πορτ παγκάζ... παίζω τέτρις μέχρι να χωρέσω τα περισσότερα σε όλες τις γωνιούλες!!!

leta,

κι η δικιά μας έχει αρχίσει να γελάσει. Χθες για την ακρίβεια την άκουσα να γελάει όταν την γαργαλούσα!!!

Επέστρεψε ο μπαμπάς μας χθες με πεσκέσι τη γιαγιά. Κι ότι είχα αρχίσει να βάζω τον μεγάλο να κοιμάται μόνος του εξ' αρχής στο κρεβάτι... μας το χάλασε ο χαζομπαμπάς...

NDPXp3.png eJ01p3.png

Kalimera koritsia mou!!!!

Simera ksipnisa proi proi Gia na Kano cheesecake me lemoni!!to Brady perimenoume kosmo Kai ithele o antras mou gliko!!!eprepe na to ball sto psigeio giati thelei markets oritses na pagosei!!!

Tinaki na peraseis teleia!!!!!Kai ego thelo ekdromoula....

Filiopi piges Kai esi boltitsa!!!!emena o paidiatros tora pou piga moy eipe na ton kratao kathisto alla ligo!!!!kathe era megalonei kai perissotero!!!

Rulia!!!ti kaneis???xairomai pou eiste kala!!!!!thilazeis akoma e???posa geumata troei????to Brady pose ores koimatai?

Marilina kalosorises tous dektikes!!!!!!elpizo toulaxiston na ta pigaineis kale me tin pethera!!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Μόλις κοιμήθηκε η ζουζού!!! Βρε κορίτσια από χτες έχει πάρα πολύ γκρίνια!!! Νομίζω πως είναι δόντια γιατί έχει και πάρα πολλά σάλια. Φορμάκια, σαλιάρες ολα μούσκεμα!

Μαριλίνα ευχαριστώ!!! Πολύ ωραία ήταν πάνω! Είχα να πάω από το γάμο μου τον Φεβρουάριο και την είχα πεθυμήσει. Πιο πολύ ευχαριστήθηκα που γνώρισε η μικρή τον αδερφό μου γιατί δεν την είχε δει ποτέ, ήταν φαντάρος. Επίσης το έτοιμο φαγητό, τη βοήθεια με τη μικρή, ότι δεν είχα να κάνω δουλειές του σπιτιού.... ξαναέγινα κι εγώ παιδί και ξεκουράστηκα!!! Τωρα πάααααλι στη ρουτίνα!!! Ήρθα και με περιμένανε 5 πλυντήρια! Έχω βάλει τα τρία και έχω να απλώσω 2!!! Δεν βαριέσαι η μπουμπού προηγείται!!!!

Αντε σας αφήνω πάω να κάνω τπτ πριν ξυπνήσει.... φιλάκια!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Ααααα να σας ρωτήσω: η μικρή μου έχει αρχίσει να σηκώνεται και όταν την κρατάω θέλει να είναι καθιστή! Το κάνουν τα νινιά σας; να την αφήνω; Η γιατρός είπε εεε μεγαλώνει το παιδι!!!!

καλως μας ηρθες ξανα φιλιοπι,μπραβο που ολα ειναι καλα με τη μικρη,χαρηκα πολυ:)

ο δικος μου ολη την ωρα γιαυτο κλαιει και γκρινιαζει,οπου και να βρισκετε,θελει να ειναι ορθιος,δηλ καθιστος.αφου πιανεται απ οπου βρει και προσπαθει να σηκωθει.μεχρι και τα ρουχα του πιανει και ζοριζεται,εχει πλακα ο μικρος αλλα ειναι κουραστικο να θελει να ειναι συνεχεια ορθιος

Πάντως πώς πέρασε ο καιρός έτσι!! Σαν χτες μου φαίνεται που ήμασταν εγκυούλες κ τα λέγαμε κ παραπονιόμασταν για τις ζέστες :-) Κ σε λίγο Χριστούγεννα. Εμείς στολίζουμε την επομένη της γιορτής του Στέλιου δλδ 27 Νοέμβρη. Ανυπομονώ....

οντως περασε ο καιρος...

σαν νωρις δε στολιζετε;

εγω λεω στα γενεθλια του αντρα μου να το στολισω,12/12,ή μια μερα πριν,δε ξερω.θα δω τα κεφια μου;)

κοριτσια μεγειρευω φακες ωραιες και ζεστες,αν και ο καιρος παροτι συννεφια ειναι ζεστος...αφου μες στο σπιτι χωρις να ανοιξω καλοριφερ εχει 23 βαθμους!!!

μια ζεσταινομαι μενω με το φανελακι,μετα κρυωνω ξαναφοραω τη πιτζαμα:roll:

τρελος ο καιρος τρελανε και μας,αφηστε που παλι δε ξερω πως να σκεπασω το μικρο,μια ετσι μια αλλιως,

την κανω γιατι αρχισε τη γκρινια:?

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κ πάλι κοριτσάκια!!!

Filiopi μου μπράβο που η μπεμπούλα σου είναι μια χαρά κ κερδίζει πολύ βάρος, θα σου έφυγε το άγχος!! όταν το μπεμπέ μου ήταν 3 μηνών ρώτησα την παιδίατρο αν κάνει να στέκεται στα πόδια (κρατώντας την βέβαια), αν κάνει να την βάζω μπρούμυτα κ αν κάνει να κάθεται από τώρα (γιαί έβλεπα ότι τα ήθελε κ ευχαριστιόταν), μου είπε να την βάζω αλλά όχι πολύ γιατί ακόμη δεν είναι πολύ δυνατά.

Μαριλίνα μου καλώς τους δέχτηκες (για τον σύζυγο σίγουρα, για την πεθερούλα δεν ξέρω :-)

Η πιτσαρία μάλλον έχει πολύ πέραση στα μωράκια διότι κ εμάς η 1η έξοδος ήταν σε πιτσαρία όταν η μπέμπα ήταν 10 ημερών κ έγινε την ημέρα που πήραμε τα καλά αποτελέσματα της χολερυθρίνης.

Leta μου cheese cake με λεμόνι ε?? Θα μας δώσεις τη συνταγή?

Συνεχίζω να θηλάζω ανά 2-3 ώρες περίπου χωρίς ωράριο όμως. Δλδ μπορεί να καταφέρω να περάσουν 3 ώρες από την τελευταία φορά αλλά άλλες φορές μπορεί αν γκρινιάζει να της δώσω στο καπάκι μεμέκι για να ηρεμήσει. Το βράδυ κοιμάται από τις 10 έως τις 8.

Lineal μου όντως στολίζω λίγο νωρίς αλλά μου αρέσουν τόσο πολύ τα χριστούγεννα κ τα στολίδια καθώς κ στη Νάνσυ. Τώρα που έχουμε κ το μωράκι ένας λόγος παραπάνω :-)

Σας φιλώ

Γειά σας κοριτσάκια και μπεμπάκια.

FilioPi καλώς ήρθες πίσω και χαίρομαι που οι εξετάσεις σας ήταν καλές!!

Leta Θέλω κι εγώ cheesecake!!! Είναι το αγαπημένο μου γλυκό!!! Όπως και η λεμονόπιτα, οπότε αν είναι ένα τύπου μιξ των δύο, το γλυκό σου θα είναι εκπληκτικό!!

Λοιπόν, απ' ότι βλέπω τα ίδια περνάμε όλες μας, δοντάκια, σαλάκια, γκρινίτσα, γελάκια δυνατά, προσπάθειες να σταθούν όρθια, να σηκωθούν, να καθήσουν.....!!!

Πρέπει να πω ότι έχουμε στρώσει πολύ. Δεν κοιμούνται πολύ τα μωρά μου στην διάρκεια της μέρας αλλά κοιμούνται σερί την νύχτα και με ξεκουράζουν πολύ. Φυσικά συνεχίζουμε τον θηλασμό και έχω σκοπό να το συνεχίσω όσο έχω γάλα. Βέβαια αν ξεκινήσουμε κρεμούλες θα είμαι πιό άνετη να βγω έξω σε δημόσιους χώρους και να τα ταίσω χωρίς να αγχώνομαι να βρω μέρος να ταίσω και κάποιον να κρατάει τον ένα μπέμπη όση ώρα θηλάζω.

Πλέον που λέτε, παίζουμε πάρα πολύ, λέμε τραγουδάκια και χορεύουμε, κάνουμε όπα όπα... ξεκαρδιζόμαστε και φυσικά μόλις μας κρατήσει κάποιος άλλος απλώνουμε τα χεράκια στην μαμά για να μας πιάσει :) Πολύ μ' αρέσει αυτό :) :)

Φέτος θα είναι τα ομορφότερα Χριστούγεννα της ζωής μας!!! Θα στολίσουμε με άλλη διάθεση δεντράκι, δώρα από κάτω, πολλά, για τα αγοράκια μας και λέω να ντύσω και κανέναν εθελοντή Άι Βασίλη!!! Μάλλον θα στολίσουμε προς το τέλος του μήνα.

RKdwp3.png

[quote name=Jasmini;676450Πλέον που λέτε' date=' παίζουμε πάρα πολύ, λέμε τραγουδάκια και χορεύουμε, κάνουμε όπα όπα... ξεκαρδιζόμαστε και φυσικά μόλις μας κρατήσει κάποιος άλλος απλώνουμε τα χεράκια στην μαμά για να μας πιάσει :) Πολύ μ' αρέσει αυτό :) :)

Φέτος θα είναι τα ομορφότερα Χριστούγεννα της ζωής μας!!! Θα στολίσουμε με άλλη διάθεση δεντράκι, δώρα από κάτω, πολλά, για τα αγοράκια μας και λέω να ντύσω και κανέναν εθελοντή Άι Βασίλη!!! Μάλλον θα στολίσουμε προς το τέλος του μήνα.[/quote]

τι ωραια που τα λες!

τα φετινα χριστουγεννα θα ειναι πολυ ξεχωριστα με το μπομπιρακο μου και απο κει που δεν τα ηθελα καθολου και βαριομουν να στολισω-περσι δε στολισα δεντρο:roll:-τωρα ανυπομονω οπως οταν ημουν μικρη:mrgreen:

οντως και μενα μαρεσει να ζηταει εμενα οταν τον κρατανε αλλοι και οταν ακουει τη φωνη μου να γυριζει,νιωθω μια εσωτερικη ικανοποιηση βρε παιδι μου,και σκεφτομαι απο μεσα μου,οτι νιωθω σα μωρο που του πηραν το παιχνιδι,οταν το κρατανε αλλοι αγκαλια:tongue:...

1zNmp2.png

τι ωραια που τα λες!

τα φετινα χριστουγεννα θα ειναι πολυ ξεχωριστα με το μπομπιρακο μου και απο κει που δεν τα ηθελα καθολου και βαριομουν να στολισω-περσι δε στολισα δεντρο:roll:-τωρα ανυπομονω οπως οταν ημουν μικρη:mrgreen:

οντως και μενα μαρεσει να ζηταει εμενα οταν τον κρατανε αλλοι και οταν ακουει τη φωνη μου να γυριζει,νιωθω μια εσωτερικη ικανοποιηση βρε παιδι μου,και σκεφτομαι απο μεσα μου,οτι νιωθω σα μωρο που του πηραν το παιχνιδι,οταν το κρατανε αλλοι αγκαλια:tongue:...

Χαχα έτσι νιώθω κι εγώ!! Τα μπεμπάκια είναι μόνο δικά μου :tongue::tongue: και καμαρώνω γι' αυτά!!

RKdwp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια.Πώς είστε;Τα μωράκια σας καλά;

Ο μπεμπούλης μου είναι κάπου μεταξύ ύπνου κια ξύπνιου αυτή τη στιγμή στο ριλαξάκι του δίπλα μου.Το αυτοκολλητάκι μου. Πραγματικά βρε κορίτσια και εγώ αισθάνομαι μια περηφάνια όταν γυρίζει το κεφαλάκι του με το που ακούει τη φωνή μου. Όλη μέρα μαζί βλέπεις.Αλλά η πιο ωραία στιγμή είναι όταν θηλάζει που με κοιτάει μες τα μάτια.Φιλενάδες εκείνη την ώρα αισθάνομαι ότι διαβάζει την ψυχή μου.Φανταστικό συναίσθημα!!!Άσε που εκείνη τη στιγμή θέλει συνέχεια να τον κοιτάζω και να μην μιλάω σε άλλον και ειδικά μην κάνω το λάθος και μιλήσω στο κινητό. Αρχίζει το κλάμα εκεί που τρώει.Στην αρχή δεν είχα καταλάβει τι του έφταιγε αλλά με τα πολλά το κατάλαβα. Ο άντρας μου μας πειράζει και μας λεέι ότι κοιταζόμαστε σαν ερωτευμένοι:D

Όσον αφορά τα Χριστούγεννα και εγώ τα περιμένω σαν μωρό παιδί .Θα είναι τα καλύτερα φαντάζομαι που έχω ζήσει μέχρι τώρα!!! Ξεμωράθηκα κορίτσια μου φαίνεται ...και μ' αρέσει πολύ!!!!

Φιλιά πολλά σε όλες τις μανούλες και στα μωράκια σας!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...