Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Για την prp πολλοί είναι υπέρ και άλλοι λένε δε κάνει τπτ. Δεν έχω καταλήξει τελικά τι ισχύει. Είναι ανάλογα τον γιατρό. Στο λέω γιατί κ εγώ το σκέφτομαι. Θύμισε μου σε ποιο γιατρό είσαι.

Στον χριστοφοριδη Θεσσαλονίκη, μ είπε θα ελέγξει τον φάκελο και θα με πει ,για να ενισχύσουμε το ενδομητριο ... τι να πω δεν ξέρω 

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα μανούλες!!!

lineal,

πολύ ωραία νέα για τον μπέμπη!!! Όσο για τα κλάμματα, μην ανησυχείς, μπορεί και να πιάνονται στο αυτοκίνητο. Και τα δικά μου μου έχουν κάνει κάτι τέτοια. Όσο για το μάτι... το πιστεύω κι εγώ. Ούτως ή άλλως ένα ξεμάτιασμα δεν έκανε ποτέ κακό!!! Η αδελφούλα σου τι κάνει; Είχε κανένα νέο;

patoysaki,

τα κιλά που αναφέρεις όχι με το κυάλι δεν τα βλέπω... ούτε με τηλεκόπιο... Λοιπόν, τα γλυκά (τα καθημερινά) εγώ τα έχω κόψει, αλλά είμαι από τις μαμάδες που δεν χάνουν κιλά καθώς θηλάζουν. Λέτε εκείνο το βραδινό μπουκάλι να μου τα χαλάει όλα;; :lol::lol::lol: Και το κακό είναι ότι, όταν γουρουνίαζω μία ημέρα, δεν μπορώ να κάνω πολύ κράτη την άλλη, μη και δεν τραφεί καλά το μωράκι μου, οπότε... τηρώ όσο μπορώ τη διατροφή μου...

vickoyla,

όταν λες διαδικασίες, ποιες εννοείς; Πότε θέλετε να το βαφτίσετε το μωρό;

leta,

τι είπαμε; τον δικό σου τον έχεις τάξει σε καμία ή να τον προλάβουμε;; μιας και η αδυναμία μας είναι "ψηλός" και φυσικά "κούκλος";;; Το είπα, τα Χριστούγεννα τα περιμένω πως και πως, πιστεύω μόνο να μην κάνει τραγική ζέστη.

tinaki,

να σου πω... μου λείπει ο αντρούλης μου αυτές τις μέρες, αλλά... μου αρέσει και η ηρεμία να πω την αμαρτία μου... Και ειδικά με τη σκέψη πως όποτε έρθει θα φέρει και την πεθερά μαζί... δεν πειράζει, καλά κάθεται στο χωριό του...

Αν και το σατανικό μυαλό μου, δεν το είχε συλλάβει για αυτό το λόγο. Σήμερα γιορτάζει το καμάρι μου και ήθελα να τον ξαποστείλω γιατί θα έλεγε στους δικούς του "ελάτε, ελάτε" κι εγώ δεν θέλω καθόλου μαζεμένο κόσμο πολύ στο σπίτι με τη μπέμπα... Οπότε... ας τον γιορτάσει η μανούλα του, ας γυρίσει σήμερα που λέει πως μπορεί... καλεσμένους να μην έχουμε... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kalimera koritsia!!!

Ti kanete?Simera edw brexei kai exei mia tromeri zesti einai dunaton?Kata ta alla eimaste poli kala, olo gelakia kai logakia eimaste!Otan leme logakia xerete(agkou, nta, mpou kai tetoia)

Marilina mou, otan lew diadikasies ennow na klisoume ekklisia, magazi kai tetoia...Emeis leme gia baftisi kata ton Maio...

w0fYp2.png

jdyQp2.png

Εκτός κι αν είναι καμία εκκλησία πολύ συγκεκριμένη με πολύ κίνηση ή κέντρο με τα ίδια χαρακτηριστικά, έχετε χρόνο. Π.χ. μία φίλη μου που θέλανε συγκεκριμένη εκκλησία και συγκεκριμένη ημερομηνία πήγανε πολλούς μήνες πριν για να είναι σίγουροι.

Για τις μπομπονιέρες θέλουνε συνήθως κάνα μήνα, για τα προσκλητήρια λιγότερο (βέβαια είναι και η αποστολή τους).

Τα βαφτιστικά επίσης κάνα μήνα, σταυρός άμεσα, χωρίς πρόβλημα. (για να θυμόμαστε και τη νονά!!!) ;););)

Τα γλυκάκια ούτως ή άλλως είναι της τελευταίας εβδομάδας.

Δεν ξέρω εάν κάνετε τίποτα διαφορετικό στη Λαμία, πάντως αυτά θυμάμαι από τη βάφτιση του γιου μου.

Πάντως, εάν έχετε καταλήξει σε ημερομηνία (ή πιθανή ημερομηνία) δε χάνετε τίποτα να πάτε να το κλείσετε. Παλιά τουλάχιστον θέλανε ληξιαρχική πράξη γέννησης του παιδιού μόνο. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι.

NDPXp3.png eJ01p3.png

helooo κοριτσακια!

Τι κανετε?

Εγω επιτελους αναρρωσα και το σ\κ δεν καθησαμε καθολου στο σπιτι ειχε και ωραιο καιρο ηταν τελεια,τρεχω τωρα γιατι βαφτιζουμε το αλλο σ\κ και γενικως υπαρχει λιγο αγχος!!!

Εγω εχω μπει σε διαιτα φυσικα γιατι δεν θηλαζω ομως παλι δεν την τηρω ολο και θα ξεφυγω κσπου!!

Ξυπνησε η μικρη μου κοριτσια καλο απογευμα!!!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Διαφημίσεις

lineal,

πολύ ωραία νέα για τον μπέμπη!!! Όσο για τα κλάμματα, μην ανησυχείς, μπορεί και να πιάνονται στο αυτοκίνητο. Και τα δικά μου μου έχουν κάνει κάτι τέτοια. Όσο για το μάτι... το πιστεύω κι εγώ. Ούτως ή άλλως ένα ξεμάτιασμα δεν έκανε ποτέ κακό!!! Η αδελφούλα σου τι κάνει; Είχε κανένα νέο;

Σήμερα γιορτάζει το καμάρι μου και ήθελα να τον ξαποστείλω γιατί θα έλεγε στους δικούς του "ελάτε, ελάτε" κι εγώ δεν θέλω καθόλου μαζεμένο κόσμο πολύ στο σπίτι με τη μπέμπα... Οπότε... ας τον γιορτάσει η μανούλα του, ας γυρίσει σήμερα που λέει πως μπορεί... καλεσμένους να μην έχουμε... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

η αδελφουλα μου γυρω στις 18 θα κανει χοριακη και θα δουμε,παντως περιμενω πως και πως αν και η ιδια με τον αντρα της δειχνουν και λενε πως οτι ειναι να γινει θα γινει,αλλα ξερω πως η ψυχουλα τους το ξερει...:|

να χαιρεσαι τον αντρα σου και οτι επιθυμειτε...

την καλυτερη δουλεια εκανες παντως,εγω περσι στη γιορτη του αντρα μου ειχα τα πεθερικα-ημουν εγκυος-και επειδη δεν εχουν αμαξι τους εφεραν κατι φιλοι και ενταξει περα απο το οτι τους κουβαλησαν οι ανθρωποι,περα απ αυτο δε φεραν κατι στο σπιτι μου που ηρθαν πρωτη φορα για τη γιορτη του αντραμ και τους ειχα ετοιμασει πραγματα και θαματα...

τεσπα...αλλα δε φταιν αυτοι...,

φετος με το μωρο δε ξερω μαλλον θα θελουν παλι να ρθουν αλλα δε πολυθελω να κανω καμμια ετοιμασια...μου φαινεται θα τον στειλω και γω:D

pigame stone paidiatro!!!kaname emboliaki Kai klapsame ligaki!!!tora eimaste 70 pontoi Kai 7950kg!!!nai loipon trome arketa apo to galataki tis mamas Kai paxiname!!!!tora tha pame ton dekembri Kai mallon tha ksekinisoume Kai trofes!!!!en to metaksi mas eipe na min ton afisoume pouthena mono tou giati einai etoimos na girisei!!!

Lineal eides ola kala me ton mikrouli!!!!pos tan I bolta????

μπραβο ωραια τα νεα απο το παιδιατρο και βλεπω καλα τα κιλακια του μπεμπε:)

η βολτα ηταν τελεια αλλα κουραστικη.και ευτυχως το καλυτερο οτι ο μπεμπης παει καλα:)

τωρα τον αλλο μηνα ξανα,και βλεπουμε.

χαιρομαι γιατι θα ειναι δεκεμβρης και οσο να ναι στη θεσσαλονικη θα χει πιο πολλα χριστουγεννιατικα απο δω στη σερρες:D

κοριτσια σημερα ο μικρος ξυπνησε το πρωι στις 8!και ολο κεφι,ουτε καν εκλαψε για φαγητο,εγω του εκανα γυρω στις 8.30 το γαλατακι του και παλι με το ζορι εφαγε.

μετα κοιμηθηκε στις 10.30 μεχρι τις 2 το μεσημερι και φυσικα και γω κοιμηθηκα μαζι του και χορτασα παραπανω υπνο!

και μετα ξανακοιμηθηκε στις 3.30 για καμμια ωρα και επειτα στις 5.

και με τοσο υπνο ειδα κι επαθα να τον κοιμησω το βραδυ,πριν λιγο επεσε για υπνο με γκρινια.

τελικα παιδιατρο δε πηγαμε,ειπα να μη τον παω να τον ταλαιπωρησω και το αφησαμε για αυριο.

κοριτσια εμεις τελικα για βαφτιση λεμε το μαιο,και αγχωθηκα απο τωρα.

:lol:

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Καλημέρα!!!

Λέτα,

πολύ χαίρομαι που αποδέχτηκες την πρότασή μας... συμπεθέρα... :lol::lol:

lineal,

είναι κούραση τα τραπέζια. Και το σπίτι πριν, και το σπίτι μετά κλπ. Να είμαι ειλλικρινής, στις πρώτες γιορτές που είχα κάνει για τον γιο μου ένιωθα τύψεις γιατί καταλάβαινα ότι ήταν η γιορτή του και τα γενέθλιά του και το παραμελούσα το πουλάκι μου για τις ετοιμασίες. Δλδ να μην περάσει καλά ο εορτάζων...

Μετά τα ωραία νέα του μπέμπη περιμένουμε τώρα ωραία νέα από την αδελφή σου!!!

Ωραίο πρόγραμμα έχετε. Εμένα η μικρή κοιμάται πολλές ώρες το βράδυ (10-9 π.χ. χτες) αλλά μέσα στη μέρα παρατήρησα ότι μένει ξύπνια κάνα δίωρο και κοιμάται σκάρτη μία ώρα...

Καλά, χθες ήτανε το καλύτερο βράδυ. Και τα δύο τέκνα κοιμόντουσαν από τις 10 και το σπίτι όλο δικό μου... μιλάμε σάπισα στην τηλεόραση και τον υπολογιστή... :-P

NDPXp3.png eJ01p3.png

καλημερα κοριτσακια,δηλ μεσημεριασε αλλα τωρα το εμπεδωσα,οπως και να χει δεν αλλαζω το καλημερα:D

σημερα ο μικρος ξυπνησε 8 παρα!χωρις να κλαψει ή να γκρινιαξει,απλα με αου και αγκου σα να παιζει.

τι γλυκο ξυπνημα,τι καλα να αρχισει ετσι να ξυπναει-και τετοια ωρα!!!;)

εφαγε και κοιμηθηκε,ξαναξυπνησε και επαιξε.

εμενα με ηρθε να κανω δουλειες και αρχισα το σκουπισμα με την ηλεκτικη και αυτος μια χαρα στο κρεβατακι του ειχε συζητηση με τα παιχνιδια του...να ακουσετε πως τα μιλαει και καμμια φορα σα να θυμωνει κιολας,εχει πολυ γελιο.

κι οταν μπηκα στο δωματιο να σκουπισω λιιιιγο πατησε τα κλαματα...πεινασε το παιδι τον ταισα και συνεχισα τις δουλειες.τωρα τελειωσα κι αυτος κοιμαται...

αχ το ζουζουνι μου ειναι γλυκας,οποτε με εβλεπε και τον επαιζα λιγο καθως σφουγγαριζα πατουσε ενα χαμογελο, αλλο πραγμα.

αληθεια κοριτσια εσας γελανε με ηχο;

εμενα αρχισε και γελαει και ειναι τοοοοσο υπεροχο να κανει αυτες τις φωνουλες,με τρελαινει!

οπως καταλαβατε εχω μπει για τα καλα στο ρολο της κουκουβαγιας

σημερα εχουμε παιδιατρο 8 παρα,λιγο αργα αλλα δε πειραζει και το εμβολιο μπορει να το κανουμε αυριο στο ΙΚΑ.

οποτε λετα περιμενουμε να μας πει αν θα φαει στερεες,αν και νομιζω απο τον 6ο τρωνε στερεες,κανω λαθος;

μαριλινα μου αυτο περιμενω κι εγω να δω τι θα γινει με την αδελφημ,εχω μια μικρη αγωνια:)

κοριτσια σας αφηνω,παω να μαγειρεψω τηγανια και πατατουλες τηγανιτες πριν ξυπνησει ο μπομπιρακος.

σας φιλω και καλη μερα να χουμε!

1zNmp2.png

H αλήθεια είναι ότι οι στερεές εξαρτώνται από το πρόγραμμα του εκάστοτε παιδίατρου.

Εμάς η δικιά μας, στον μεγάλο, μας ξεκίνησε 5,5 μηνών τη φρουτόκρεμα. Άρα, στο επόμενο ραντεβού μας που θα είναι τέλος Νοεμβρίου για εμβόλιο λογικά θα μας ξαναπεί...

Αχ, τα θκατούλια, πως μεγάλωσαν έτσι;;;

Βλέπω φώτος της μικρής μου και δεν μπορώ να το πιστέψω!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!!!!

Λετα μου μια χαρα το μπουμπουκακι σου,πηγαμε τοΣαββατο Περαια για ψαρακι μετα cosmos γιατι δεν θελω να πηγαινω σε μικρες καφετεριες και εκει εχει απλα,και την Κυριακη αφου κοινωνησε η Μαρια πηγαμε Κρηνη και καταληξαμε στους κουμπαρους μας!!!

Λινεαλ καλη επιτυχια στην αδελφουλα σου!!!

Εμενα μου ειπε η γιατρος πως σε αυτο το ραντεβου τελος του μηνα θα μου δωσει οδηγιες για ρυζαλευρο και φρουτοκρεμα,δεν μπορω να περιμενω θελω να παω να παρω πιατακι και κουταλακι απο τωρα!!!

Εμενα κοιμαται περιπου 10 με 10.30 το βραδυ και ξυπναει στις 9.30 με 10.00 το πρωι εκτος βεβαια αν ειμαστε σε καμια ταβερνα οποτε αλλαζει το ωραριο,οσο για το μεσημερι ενα διωρο κοιμαται,προσεξα οτι μενει ξυπνια δυο ωρες και κοιμαται μετα μιση ή μια ωρα,δεν δινω πολυ σημασια γιατι θα χαλασει παλι οταν ερθουν τα δοντακια!!!

Καλο απογευμαααα!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Λινεαλ καλη επιτυχια στην αδελφουλα σου!!!

Εμενα μου ειπε η γιατρος πως σε αυτο το ραντεβου τελος του μηνα θα μου δωσει οδηγιες για ρυζαλευρο και φρουτοκρεμα,δεν μπορω να περιμενω θελω να παω να παρω πιατακι και κουταλακι απο τωρα!!!

εγω πηρα ηδη απο τα ΙΚΕΑ ειναι μια συσκευασια με ποτηρακι,πιατακι,κουταλακι και ειδικη σαλιαρα για στερεες τροφες με ειδικη βαση για να μενουν οσες τροφες πεφτουν;)

http://onlinecatalog.ikea-usa.com/2011/ikea_catalog/US/ childrens IKEA 214-215 σελ

δεν ειναι κατι φανταστικο αλλα μια χαρα θα τη κανει τη δουλεια και φυσικα θα παρω κι αλλα οταν ερθει η ωρα να ξεκινησει το φαγοποτι του μικρου:)

περιμενω πως και πως να ρθει η ωρα να παμε στο γιατρο και βλεπω το τουρκικο στον αντ1...τι κολλημα κι αυτο το κισμετ:tongue:

ααα ο μικρος φυσικα κοιμαται-οχι απο τοτε,ξυπνησε επαιξε,εφαγε και κοιμηθηκε γκρινιαζοντας-μαλλον τα δοντια:|

1zNmp2.png

ναι ειχαμε!

ευχαριστω πολυ πολυ...:)

μεγαλωνουμε:D

εκεινο το καρεκλακι που καθεται το παιδακι στον καταλογο και τρωει ειναι επισης πολυ ωραιο και ηθελα να το παρω αλλα ειπα νωρις ειναι ακομα...το μετανιωσα:/

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...