Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Jasmini,

πολύ ωραία τα νινιά σου!!! Ευτυχώς που πέρασαν οι κολικοί. Μην ανησυχείς, έχονται τα δόντια, το περπάτημα, κλπ :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Αλήθεια, τα βράδια πως τα πάτε; θυμάμαι ότι έλεγες πως είχανε κάνει τη νύχτα μέρα.

tinaki,

Τουρκία!!! Αχ, τι μου θύμισες!!! Περασμένα μεγαλεία!!!

Εμείς έχουμε διαλέξει για νονό τον καλύτερο φίλο του άντρα μου, ο οποίος έχει δεχτεί, αλλά, να πω την αλήθεια, έχει αρχίσει και μου τη δίνει, γιατί ακόμα δεν έχει δει τη μπέμπα :roll::roll: Βέβαια, κανονίζουμε για μετά τις εκλογές. Και επειδή ο άντρας μου δεν τον παίρνει τηλέφωνο (κοινώς μισή ντροπή του νονού και μισή του μπαμπά)... νομίζω θα αναλάβει το βαρύ πυροβολικό... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Το όνομα είναι Αιμιλία - Εμμανουέλα (αυτό το είχα αποφασίσει πολύ νωρίς)!!! Εσείς;;;

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kalimeraaaaaaaaaa

Exei mia poli omorfi mera!!!!xthes to Brady bgikame gia fagito me ton antra mou Kai ton mikro.perasame poli Praia.o mikros koimotan Kai itan poli isixos!!!!simera tha pame stin mama mou na fame Kai na psifisoume!!!!

Marilina otan thilazo alLes fores koimatai Kai alles oxi!!!eksartatai poso korousmanos einai!!!

Emas tha ton baftisoun autoi pou mas pantrepsan!!!einai autoi pou mas gnorisan Kai oi kaluteroi mas filoi antistoixa!!!!ton mikro erxontai Kai ton blepoun sinexeia(einai Kai autoi pantremenoi Kai me ena paidaki)

Ton mikro tha ton poume thoma!!!!!

Marilina poli oraio onoma......

Lkixp3.png

rcRGp3.png

μια "καλοκαιρινή" καλημέρα και απο εμάς!!!

μάλλον για Πάσχα οδεύουμε και όχι για Χριστούγεννα!!!! super η μέρα!!! ο μικρούλης μας κοιμάται, τον πήγαμε στην εκκλησία το πρωί και κάθησε τόσο ήσυχα στο καροτσάκι του.....

ο σύζυγος πήγε να ψηφίσει και μετά για καφεδάκι σε έναν συνάδελφο και εγώ μαγειρεύω..... εεεε καλά ντε, ένα διαλλειματάκι κάνω...!!!!!

σήμερα το μενού έχει κοτόπουλο στο φούρνο με χυλοπίτες και τριμμένο τυράκι....μιάμ-μιάμ...πείνασα ήδη!!!!!!

κορίτσια ερώτηση...¨ απο γλυκά πως πάτε? τί θέλω να πώ? όσες θηλάζετε έχει αλλάξει κάτι στην όρεξή σας για γλυκό? ή μάλλον για γλυκά??????

λοιπόν, δεν μπορείτε να φανταστείτε τί τρώω σε καθημερινή βάση!!!!!!! τουλάχιστον 10 πτι-φούρ με σοκολάτα, μια υπέροχη πάστα μερέντας, καμιά σοκολατίτσα, παστέλι με φουντούκια και έχω και μερέντα εξτρα που τρώω... γιατί? εντάξει πάντα έτρωγα πολύ όταν ήθελα γλυκό, αλλά όχι κάθε μέρα. το περίεργο είναι οτι δεν παίρνω κιλά.... συνεχίζω να φοράω το προ εγκυμοσύνης ρόύχα μου. και τα τζίν μου... ισχύει οτι έχω αυτή την όρεξη επειδή θηλάζω??????

Μαριλίνα μου τί να πείς?? υπάρχουν και αυτοί οι γονείς....

leta μου, μεγιά η πολυθρόνα! ελπίζω να σε βολεψει. έλεγα κι εγώ να πάρω την πολυθρόνα απο τα πεθερικά μου γιατί κάθεται και στολίζει το τζάκι η καημένη, αλλά την έχω καταβρεί στο κρεβάτι μου όταν θηλάζω... και δεν νομίζω να σηκώνομαι βραδιάτικα να κάθομαι στην πολυθρόνα...

lineal, κι εμάς το πρόγραμμα...πέταξε!!!!!!! να φανταστείς μέχρι πρίν 2 εβδομάδες κοιμόταν απο τις 9 μέχρι τις 10 την άλλη μέρα, με δύο γεύματα μόνο κατα την διάρκεια της νύχτας... εδώ και 2 εβδομάδες ξυπνάει κάθε 2 ώρες να φάει, καιο έχει πολύ γκρίνια. και ΠΟΛΥΥΥΥΥ σάλιο... μα τί πράγμα είναι αυτό???? δοντάκια απο τώρα όμως? δεν είναι πολύ νωρίς??? είναι μόλις 3 μηνών και 7 ημερών!!!!

jasmini super τα διδυμάκια σου!!! απο ότι ξέρω, όλα τα μωράκια γεννιούνται με τρυπούλα στην καρδούλα τους η οποία σταδιακά κλείνει. μάλλον μέσα στον χρόνο αν θυμάμαι καλά... μάλιστα ήθελα να ρωτήσω τον παιδίατρο για τον ΄μπέμπη και το ξέχασα. μην ανησυχείς όμως, δεν είναι τίποτα...

tinaki εμάς θα τον βαφτίσει τον μικρούλη μας ο ένας απο τους κουμπάρους που μας πάντρεψαν. πολύ καλός φίλος του άντρα μου και πλέον και δικός μου όπως επίσης και η γυναίκα του με την οποία ρίχνουμε πολύ γέλιο και περιμένει και αυτή μια ζουζούνα μέσα στις γιορτές. θα τον πούμε Δημητράκη..... το όνομα είναι του πεθερού. ( το γράφω γιατί ξέρω οτι αυτή θα ήταν η επόμενη ερώτηση)...

καλημέρα σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μέχρι τώρα είχαμε ο ένας τον άλλον...τώρα έχουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

31/07/2010

Καλησπέρα κορίτσια;Πώς περάσατε το Σ/Κ; Ψηφίσατε; Εγώ πήγα με τον μπέμπη να ψηφίσω και περιττό να σας πω ότι έγινε η μασκότ του εκλογικού κέντρου. Μου φαίνεται ότι απέκτησε από τώρα το προσωπικό του fun club!!!

Εμείς έχουμε διαλέξει για νονούς τα παιδιά ενός πολύ φιλικού μας ζευγαριού. Τα αγαπάμε πολύ και μας αγαπάνε και εκείνα. Βέβαια λόγω απόστασης δεν βλεπόμαστε συνέχεια (1 φορά το μήνα περίπου),αλλά μιλάμε συχνά το τηλέφωνο και το βασικό τρελαίνονται για το μπεμπούλη μας. Λέμε το μπέμπη να το βγάλουμε Χρήστο-Νεκτάριο(από τον πεθερό μου και τον Άγιο Νεκτάριο). Το δεύτερο όνομα το θέλω πάρα πολύ γιατί πιστεύω πολύ στον Άγιο Νεκτάριο και θέλω να προστατεύει και το γιο μου. Είναι πολύ θαυματουργός Άγιος!

Πότε λέτε να βαφτίσετε τα κουκλάκια σας; Εμείς υπολογίζουμε, πρώτα ο Θεός, μετά το Πάσχα.

Φιλιά πολλά σε όλες και καλή βδομάδα να έχουμε, πάνω απ' όλα με υγεία;)

Διαφημίσεις

σήμερα το μενού έχει κοτόπουλο στο φούρνο με χυλοπίτες και τριμμένο τυράκι....μιάμ-μιάμ...πείνασα ήδη!!!!!!

κορίτσια ερώτηση...¨ απο γλυκά πως πάτε? τί θέλω να πώ? όσες θηλάζετε έχει αλλάξει κάτι στην όρεξή σας για γλυκό? ή μάλλον για γλυκά??????

λοιπόν, δεν μπορείτε να φανταστείτε τί τρώω σε καθημερινή βάση!!!!!!! τουλάχιστον 10 πτι-φούρ με σοκολάτα, μια υπέροχη πάστα μερέντας, καμιά σοκολατίτσα, παστέλι με φουντούκια και έχω και μερέντα εξτρα που τρώω... γιατί? εντάξει πάντα έτρωγα πολύ όταν ήθελα γλυκό, αλλά όχι κάθε μέρα. το περίεργο είναι οτι δεν παίρνω κιλά.... συνεχίζω να φοράω το προ εγκυμοσύνης ρόύχα μου. και τα τζίν μου... ισχύει οτι έχω αυτή την όρεξη επειδή θηλάζω??????

lineal, κι εμάς το πρόγραμμα...πέταξε!!!!!!! να φανταστείς μέχρι πρίν 2 εβδομάδες κοιμόταν απο τις 9 μέχρι τις 10 την άλλη μέρα, με δύο γεύματα μόνο κατα την διάρκεια της νύχτας... εδώ και 2 εβδομάδες ξυπνάει κάθε 2 ώρες να φάει, καιο έχει πολύ γκρίνια. και ΠΟΛΥΥΥΥΥ σάλιο... μα τί πράγμα είναι αυτό???? δοντάκια απο τώρα όμως? δεν είναι πολύ νωρίς??? είναι μόλις 3 μηνών και 7 ημερών!!!!

tinaki εμάς θα τον βαφτίσει τον μικρούλη μας ο ένας απο τους κουμπάρους που μας πάντρεψαν. πολύ καλός φίλος του άντρα μου και πλέον και δικός μου όπως επίσης και η γυναίκα του με την οποία ρίχνουμε πολύ γέλιο και περιμένει και αυτή μια ζουζούνα μέσα στις γιορτές. θα τον πούμε Δημητράκη..... το όνομα είναι του πεθερού. ( το γράφω γιατί ξέρω οτι αυτή θα ήταν η επόμενη ερώτηση)...

καλα εεεε μου ανοιξες την ορεξη...:roll:

τρωω τον αγλεορα και χθες πηρα μια κρεπα με σοκολατα και μπανανα και καταβροχθισα και γενικως τρωω συνεχεια και το παω απο αλμυρο στο γλυκο και τουμπαλιν,

μαλλον επειδη θηλαζεις δε βαζεις τυχερουλα;)

εμενα παλι μπηκε σε προγραμμα,δε ξερω τι να πω αυτο το παιδι ειναι μια μπαινει στο κανονικο και δυο μερες που φερνει τα πανω κατω και μετα παλι σε προγραμμα:confused:

Ήρθε και ο παιδίατρος και μας έκανε εμβόλιο. Ζυγιστήκαμε κιόλας και φτάσαμε 5660γρ και 6670γρ. και ύψος 63,5εκ και 65εκ αντίστοιχα. Όλα καλά. Έχουμε και ένα αθώο φυσιματάκι στις καρδούλες τους το οποίο θα παρακολουθήσουμε. Επίσης. περάσανε και οι κολικοί, επιτέλους!!!

ωραια jas μια χαρα πατε,οσο για το φυσημα,δεν ειναι τπτ ειχα και εγω οταν γεννηθηκα και με το καιρο μου εκλεισε,ειναι ολα μια χαρα;)

λετακι ντρεπομαι παρα μα παρα πολυ,ειχες γενεθλια και ξεχασα να σε πω χρονια πολλα και πως μου κολλησε οτι εχεις στις 6 νοεμβρη γενεθλια,-επειδη ειχε και μια φιλη μου τη συγκεκριμενη μερα-.

λοιπον καθυστερημενα,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙς ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!!!:D

Το όνομα είναι Αιμιλία - Εμμανουέλα (αυτό το είχα αποφασίσει πολύ νωρίς)!!! Εσείς;;;

μαριλινα πολυ ωραιο το ονομα ειδικα το εμμανουελα δεν εχω λογια!!!

tinaki εμεις θα τον βαλουμε Αποστολο και τους το χω κανει λιανα οχι λακη,οχι τολη...

του πεθερου το ονομα και οχι το καλυτερο μου,αλλα τεσπα.

μαλιστα σκεφτομουν να του βαλουμε δυο το αλλο αρχαιο το ηθελα,εχω κολλημα με το Διογενη-και το πυθαρι του:D:D:D-αλλα ο συζυγος δε θελει και ολοι με κοροιδευουν που μαρεσει το ονομα αυτο:twisted::(

οποτε...

λοιπον κοριτσια αυριο παμε σαλονικη ιπποκρατειο για αιματοκριτη και φυσικα θα κανουμε και τη βολτα μας.θα παμε στην αδελφουλα μου που την εχει φαει η πολυ δουλεια και εχει να δει κατι μηνες τον μικρο...να πω οτι μενουμε και μακρια:roll:

ψηφισαμε και σημερα,μη χ...σω τελος παντων και απο αυριο θα βαραμε το κεφαλακι μας στο τοιχο!!!

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Ξεχασα να πω πως θα μας τον βαφτισει μια φιλη μου που μας παντρεψε,δουλευαμε μαζι παλια σε ενα παιδοτοπο και κολλησαμε κατευθειαν,οι χαρακτηρες και ολα και οταν την ειπα να βαφτισει και το παιδι χαρηκε παρα πολυ.

να φανταστειτε η κοπελα ειναι 20 χρονων!!!

χαιρομαι που θα ειναι τοσο μικρη η νονα του μικρου.

rulia εχεις μηνογενεθλια ή γενεθλια;να τα χαιρεσαι τα μικρουλια σου!

1zNmp2.png

Kalimera koritsakia mou

Pos perasate xthes???emeis eimastan olo boltes!!!!!!

Simera tha pame ston paidiatro na kanoume embolio!!!anipomono na do pos a kila pire!!!oses thilazete me katalabainete olo nomizo oti den tou ftanei to gala Kai oti den xortainei!!!!

Patousaki ena exo na sou po me ton thalamo ego den xano kila opos lene!!!exo meinei stasimi edo Kai kairo Kai tora arxisa na xano Kati grammaria!!!!me ta glika exo pathei psixosi thelo na troo sinexeia!!!eytixos Kai ego mpaino se kapoia roux mou oxi omos se ola!!!Kai Plaka einai oti tha giroso sit douleia Kai den tha exo na balo rouxa(forao koystoymia)

A me tin polithrona tin exo katabrei!!!I kaliteri epilogi megalo lathos pou den tin pira noritera opos Kai to maksilari thilAsmou!!!oi kaliteres epiloges einai autes....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

το γκαντεμιάσαμε τελικά και χάλασε ο καιρός.....!!!!

καλημερούδιαααααααααααα

είστε καλά? εμείς τέλεια... ο μικρούλης σήμερα κοιμήθηκε ξανά μέχρι τις 10... βέβαια ξυπνούσε για να φάει, αλλά τί να κάνουμε, αφού πεινάει το καμάρι μου θα φάει...

lineal σήμερα έρχεσαι για εξετάσεις? ελπίζω όλα να πάνε καλά.

leta, μη φανταστείς οτι κι εγώ είμαι όπως πρίν την εγκυμοσύνη. ήμουν 54 κιλά και τώρα είμαι 56, αλλά έχει αλλάξει το σώμα, έχει ανοίξει η λεκάνη... πού θα πάει, θα κλείσει... πάντως τα γλυκά ΔΕΝ ΤΑ ΚΟΒΩ...!!! νομίζω πως θα ειμαι εντάξει με τον εαυτό μου ακόμη και αν πάρω 5-6 κιλά παραπάνω. πάντως πολύ θα ήθελα να μείνω όπως είμαι τώρα, γιατί πάντα ήμουν πολύ αδύνατη, και τώρα νιώθω άνθρωπος...!!!

περιττό να σου πώ οτι το μαξιλάρι θηλασμού στολίζει το παρκοκρέβατο του μπέμπη... ούτε μια φορά δεν μπόρεσα να το χρησιμοποιήσω.... ενω πολλές φίλες μου που γέννησαν την έχουν καταβρεί με αυτό...

λοιπόν, να σας πώ κάτι πολύ ευχάριστο για εμένα???

την Παρασκευή φεύγουμε με τον άντρα μου και τον μπεμπούλη μας... θα πάμε στους γονείς μου οι οποίοι μένουν στην επαρχία, σε ένα πανέμορφο χωριουδάκι καταπράσσινο και είμαι πολύ χαρούμενη που αυτή τη φορά θα πάμε με το μωρό μας....

εγώ θα μείνω εκεί για 3 εβδομάδες. ο άντρας μου θα γυρίσει την Δευτέρα, και η αλήθεια είναι οτι όσο χαίρομαι που οι δικοί μου θα δούν το μωρό, τόσο στεναχωριέμαι που ο μπαμπάς του θα το ξαναδεί σε 3 εβδομάδες. στην αρχή μου έλεγε ΟΚ, αλλά τώρα που πλήσιάζει ο καιρός και το συνηδειτοποιεί, στεναχωριέται πολύ. είναι αρκετός καιρός, κι εμένα θα μου λείψει πάρα πολύ, γιατί είμαστε υπερβολικά δεμένοι και δεν ξέρω πώς θα την παλέψουμε. ιδίως τώρα με το μωρό....

απο την άλλη όμως οι γονείς μου δεν είναι εύκολο να έρχονται Θεσ/κη. ο μπαμπάς μου το έχει δει μια φορά μόνο το μωρό, όταν ήταν 16 ημερών... και λόγω προβλημάτων δεν μπορεί ο ίδιος να ξαναέρθει. οπότε πρέπει και θέλω να πάμε εμείς.

ουφ!!!!!!!!! τα είπα...ωχούούού!!!!

πάντως απο τώρα σκέφτομαι το σκηνικό στο σπίτι, όπου έιναι όλο ξύλο, με το τζάκι αναμμένο, ζεστό φαγητάκι απο την μανούλα... και να χαζεύουμε το μωρό.....

31/07/2010

Γεια σας κουκλιτσες μου...τι κανετε?Ειστε καλα?Τα μωρακια?Εμεις ειμαστε μια χαρουλα... Καναμε πολλες πολλες βολτες με αποτελεσμα να θελουμε να κοιμομαστε ολη μερα σημερα...Καλα φατε τωρα που μπορειτε...Ουτε εμενα ο θηλασμος δεν με βοηθησε να χασω κιλα, αλλα μπορει να εριχνα πολυ μασα χωρις να παχαινω, οταν σταματισα τον θηλασμο και συνεχισα να τρωω εκει να δειτε γλεντια!!!4κιλακια μεσα σε 1,5βδομαδουλα....Τωρα βεβαια κομμενα αυτα, διαιατα φουλ!εχουμε και βαφτηση να κανουμε.Εμεις τον μπουμπουκο θα τον πουμε Παναγιωτη το ονομα του πεθερου μου.Ποτε πρεπει να ξεκινησουμε τις διαδικασιες?

w0fYp2.png

jdyQp2.png

Διαφημίσεις

ουπς!!!! ξεχάσαμε να ευχηθούμε για σήμερα!!!

tinaki χρονια πολλά!!! απ'ότι θυμάμαι γιορτάζεις, σωστά? εύχομαι το καλυτεροτερότερο!!!!!!!!!!!!!!!!

31/07/2010

tinaki χρονια πολλα κοριτσι μου και οτι επιθυμεις:)

leta πως πηγατε με το εμβολιο και τα κιλακια;

patousaki mou σε ζηλευω παρα πολυ,να περασεις πολυ καλα και να ξεκουραστεις;)

οσο για τον αντρουλι σου,αχ,τι να γινει θα περασουν οι μερες και θα το ξαναδει το μωρο:)

σημερα κοριτσια πηγαμε θεσσαλονικη μετρησαμε τον αιματοκριτη ο οποιος ανεβηκε ενα βαθμο και ειναι τωρα στα 33!

το σιδηρο θα συνεχισει να το παιρνει μεχρι να αρχισει να τρωει κρεατακι.

οσο για κιλα και λοιπα,αυριο θα παμε στον παιδιατρο να μας κανει και το εμβολιο,οποτε παλι θα μας τσιμπησουν.

λοιπον σημερα μετα το γιατρο,πηγαμε στο κοσμος και στα ικεα ετσι βολτα,πηραμε και λιγα πραγματακια.

μετα πηγαμε στην αδελφη μου και κατσαμε μεχρι αργα.

ο μπεμπης τα παιξε κοριτσια.

εν τω μεταξυ,οχι που ναι δικο μου το παιδι,αλλα συνεχεια τον κοιτουσαν τον αγαπουσαν,του χαμογελουσαν και γω η χαζη καμαρι...

και που λετε στο δρομο λιγο πριν φτασουμε σερρες,ο μικρος κοιμοταν και ξαφνικα παταει κατι κλαματα...δε το χω ξαναζησει αυτο,να μη σταματαει,να ουρλιαζει,αφου αναγκαστηκα τον πηρα αγκαλια με το αμαξι καθοδον αλλα αυτος τπτ,βρε να του μιλαω,αυτος να ουρλιαζει,να του τραγουδαω,αυτος να τσιριζει...τρομαξα...

λεω παει θα σκασει το παιδι απ το κλαμα.

ελεγα στον αντρα μου σταματα να παρει αερα με λεγε τωρα φτανουμε αλλωστε ειχε εναν αερα εξω θα παγωνε το μωρο...

μα κοριτσια του μιλουσα και το βλεμα του ηταν τρομαγμενο πως να το περιγραψω.

και ο αντρας μου κανει το εξης που εκεινη την ωρα με νευριασε αλλα μαλλον εκανε καλα...πηρε τη μανα του τηλ να ξεματιασει το μωρο.

τον παιρνει μετα πισω εκεινη,λεει το μωρο ηταν φουλ στο ματι.

φτανουμε σπιτι το μωρο ησυχασε,επαιζε γελουσε λες και δεν εγινε τπτ και μεις να μαστε σα χαζοι απ τη τρομαρα.

τωρα τι να υποθεσω,ηταν ματι;ή το παιδι ησυχασε που φτασαμε σπιτι και εφαγε;

αλλα και τοσο κλαμα για το φαι;

αυτος συνηθως οταν πειναει πια δε κλαιει αλλα γκρινιαζει.

κουραστηκε κιολας...

ειλικρινα δε ξερω τι να υποθεσω και το ματι σε αντιθεση με αλλα πραγματα εχω αρχισει να το πιστευω

1zNmp2.png

Καλησπέρα μανούλες!!

Πατουσάκι ναι, γιορτάζω σήμερα, για λίγο ακόμα!!!! Και ήταν η πρώτη μου γιορτή ως μανούλα!!!! Είμαι τόσο χαρούμενη μόνο και μόνο που πέρασα αυτή την μέρα με τους άντρες μου!!!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!! Κι εσύ να χαίρεσαι την οικογένειά σου!!

Να περάσετε καλά στην εκδρομή σας!!! Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί κι εμένα μου λείπει ο αντρούλης μου όταν είμαστε χώρια και αυτουνού του λείπουμε και οι δύο, αφού τον Σεπτέμβρη που είχα μείνει τρεις μέρες στην Αθήνα με το μωρό, μου είχε πει 2-3 φορές να του στείλω φωτο του μπέμπη με το κινητό!!! Πάντως επειδή θα είσαι με την οικογένειά σου, είμαι σίγουρη ότι θα ξεχνιέσαι και θα περάσεις πολύ όμορφα, άλλωστε η εικόνα που περιέγραψες ήταν πανέμορφη!!

Α! και για γλυκά δεν έχω μεγαλύτερη όρεξη από πριν, απλά θέλω μέσα στην μέρα να τρωω και κάτι γλυκό!

Lineal σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!!! Να είσαι πάντα καλά με τους άντρες σου!!! Χαίρομαι πολύ που πάει καλύτερα ο μικρός με τον αιματοκρίτη του!! Λοιπόν, επειδή κι εμένα ο μικρός ματιάζεται, του βάζω πάντα ένα ματάκι στην τσέπη του παντελονιού του όταν πάμε βόλτα! Πάντως είναι μικρούλια μωρέ, λογικό είναι να κουράζονται κάποια στιγμή και να θέλουν την βολή τους... Μπορεί ο καημενούλης να ήθελε απλά την ησυχία του σπιτιού του!!

Κορίτσια όλα τα ονόματα για τα μικρά σας, είναι ωραία!!! Με το καλό λοιπόν να τα βαφτίσουμε!! Εμείς θα τον βγάλουμε Πέτρο(του πεθερού μου) και λέμε για μέσα Ιούνη!

Μαριλίνα κι εμένα είχε κανονίσει ο άντρας μου με ένα φίλο του, από τον αρραβώνα μας, πως αν είναι αγόρι θα το βαφτίσει. Και στην αρχή το είχα δεχτεί, αν και δεν μου καθόταν καλά. Όμως μέχρι τώρα έχει δει το παιδί μόνο την μερα του χειρουργίου του, που ήρθε και με άδεια χέρια (όχι πως κοιτούσα τέτοια παράγματα εκείνη την ώρα, αλλά μετά τα σκέφτεσαι) και μετά τίποτα!! Δεν μένει στην περιοχή μας, αλλά του έχουμε πει να βρεθούμε και στο Ναύπλιο, για να μοιράσουμε την απόσταση και όλο δεν μπορεί!! Τηλέφωνο παίρνει σπάνια. Ασε που δεν είναι απόλυτα οικονομικά ανεξάρτητος από την μάνα του, η οποία έλεγε στην πεθερά μου, που είναι φίλες, ότι δεν θα του δώσει λεφτα για την βάφτιση και μετά από λίγο καιρό της είπε ότι έκανε έρευνα αγοράς και δεν θα βγει λέει πάνω από 500-600 ευρώ και θα του δώσει τα μισά!! Και εκεί εγώ τα πήρα στο κεφάλι, γιατί λέω τι νομίζει???? Οτι είμαστε ζητιάνοι και κοιτάνε πόσο κάνει να βαφτίσουν το παιδί των καημένων??!!! Όλοι υπολογίζουμε τα χρήματα, αλλά δεν λέμε τέτοια πράγματα στα μούτρα του άλλου!!! Χαρισμά τους!!!!

Και τελικά την διέλυσα την κουμπαριά, κάτι που θα μάθει ο φίλος του άντρα μου όταν αποφασίσει να βρεθούμε ή αν δεν το κάνει μέχρι τον άλλο μήνα, θα το μάθει από το τηλέφωνο!!! Θα το βαφτίσουν το παιδάκι μας δύο αδέλφια , άντρας και γυναίκα, όπως είπα και την άλλη φορά, που μας το είχαν ζητήσει, τον αγαπάνε πολύ και έρχονται περίπου μία φορά τον μήνα και τον βλέπουν (μένουν Αθήνα) κι εμείς τους αγαπάμε πολύ!!! Και είπα στον άντρα μου να κοιτάξει, να μην ξανατάξει ποτέ τίποτα κάτω από συναισθηματική φόρτιση!!!

Χμμμ...Όταν ξεκίνησα να γράφω το προηγούμε μήνυμα γιόρταζα ακόμα, τώρα του χρόνου πάλι!!!:lol:

Α!Σήμερα έβαλα το πρώτο χριστουγεννιάτικο στολίδι στο σπίτι και μαντέψτε σε ποιο δωμάτιο!! Ναι ναι του μπέμπη μας!! Είχα πάει για ψώνια και είδα μία χιονόμπαλα με μουσική (που τις λατρεύω!) και την πήρα για το μαμουνάκι μου!!!

Kalimeraaaaaaa

Stew pigame stone paidiatro!!!kaname emboliaki Kai klapsame ligaki!!!tora eimaste 70 pontoi Kai 7950kg!!!nai loipon trome arketa apo to galataki tis mamas Kai paxiname!!!!tora tha pame ton dekembri Kai mallon tha ksekinisoume Kai trofes!!!!en to metaksi mas eipe na min ton afisoume pouthena mono tou giati einai etoimos na girisei!!!

Tinaki xronia polla esto Kai kathisterimena!!!!!perimeno pos kai pos Tin mera pou tha stoliso ta xRistougenniatika!!alitheia pote tha stolisete????

Lineal eides ola kala me ton mikrouli!!!!pos tan I bolta????

Emeis leme Gia baftisi ton aprilio!!!mallon tin kiriaki tou thoma pou tha parei Kai to onoma!!tha doume!!!ithela martio alla mallon diskola!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...