Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Απίθανα τα τραγουδάκια σας!!!

Αχ, μπαλάντες, παλιά άκουγα συνέχεια. Τι μου θυμίσατε... την πρώτη μου σχέση...

Σήμερα μάλλον θα επιχειρήσω να πάω τα παιδιά μόνη μου στις κούνιες, χωρίς γιαγιά αλλά και χωρίς τη φίλη μου με την κόρη της... Ευελπιστώ να μην είναι πολύ φιλόδοξο το σχέδιό μου. :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

lineal,

συνφωνώ με τις κοπέλες. Μπορεί να είναι απλό κρυωματάκι. Εάν συνεχίσει, πάρε την παιδίατρο όμως.

Εχθές ήρθε η ξαδέλφη μου με το αγοράκι της στο σπίτι... ε... ρε παιδάκια δεν ξέρω, αλλά όσοι το έχουμε γνωρίσει λέμε ότι είναι λίγο... ένα τικ... κακομαθημένο. Είχα την μικρή στην κουνίτσα της, και αυτός ξεκίνησε να την κουνάει δυνατά. Του λέμε "μην την κουνάς" δεν σταματάει, το επαναλαμβάνω (πιο δυνατά) σταματάει. Σε λίγο πάλι τα ίδια. Ε, όλο και κάτι ακόμα έγινε με τον γιο μου, τσαντίστηκα... Δεν είναι κανένα μωρό, είναι 8,5 ετών. :roll::roll::roll:

NDPXp3.png eJ01p3.png

tinaki ακομα τα διαβαζω και γελαω,οταν τελειωσει η αναγνωση θα γραψω σιγουρα:)

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Απίθανα τα τραγουδάκια σας!!!

Αχ, μπαλάντες, παλιά άκουγα συνέχεια. Τι μου θυμίσατε... την πρώτη μου σχέση...

Σήμερα μάλλον θα επιχειρήσω να πάω τα παιδιά μόνη μου στις κούνιες, χωρίς γιαγιά αλλά και χωρίς τη φίλη μου με την κόρη της... Ευελπιστώ να μην είναι πολύ φιλόδοξο το σχέδιό μου. :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

lineal,

συνφωνώ με τις κοπέλες. Μπορεί να είναι απλό κρυωματάκι. Εάν συνεχίσει, πάρε την παιδίατρο όμως.

Εχθές ήρθε η ξαδέλφη μου με το αγοράκι της στο σπίτι... ε... ρε παιδάκια δεν ξέρω, αλλά όσοι το έχουμε γνωρίσει λέμε ότι είναι λίγο... ένα τικ... κακομαθημένο. Είχα την μικρή στην κουνίτσα της, και αυτός ξεκίνησε να την κουνάει δυνατά. Του λέμε "μην την κουνάς" δεν σταματάει, το επαναλαμβάνω (πιο δυνατά) σταματάει. Σε λίγο πάλι τα ίδια. Ε, όλο και κάτι ακόμα έγινε με τον γιο μου, τσαντίστηκα... Δεν είναι κανένα μωρό, είναι 8,5 ετών. :roll::roll::roll:

καλα να περασετε στις κουνιες σημερα,

οσο για το κακομαθημενο,μαλλον η μαμα του επρεπε να τον μαλωσει αφου συνεχιζε και δε καταλαβαινε οτι δε κανει.

σημερα ηρθε η κοπελα να με αποτριχώσει και ευτυχως ο μπεμπης κοιμοταν κι ετσι μια χαρα την καναμε,μολις τελειωσαμε,τσουπ ξυπναει και ο μπεμπης.

σημερα δε ξανακανε εμετο:D

βρε κοριτσια δε τρωει με προγραμμα οπως συνηθιζε,τρωει το πρωι που ξυπναει και μετα απο 4 ωρες που τον κανω γαλα στην αρχη τρωει λιγο και μετα βαζει τη θηλη στα ουλα και τη μασαει και χυνει το γαλα.

δε μπορω να καταλαβω δε πειναει;

μετα λεω αν πεινασει θα κλαψει αλλα και παλι δε κλαιει,

μπορει να πειναει ας πουμε το βραδυ πριν κοιμηθει αλλα γκρινιαζει μονο και γω νομιζω οτι τον ξυνουν τα ουλα,ευτυχως με κοβει και του κανω γαλατακι κι ετσι τον χορταινω.

ποσα ομως γαλατα εχω πεταξει...

αυτη την ωρα παλι γκρινιαζε και τον πηγα μεσα να κοιμηθει και μαλλον κοιμαται αφου δεν ακουγεται.

πολυ υπνος βρε κοριτσια φτου φτου φτου.

αντε να δουμε τι θα πει και ο παιδιατρος την αλλη εβδομαδα

πολλα φιλια και καλα να περασετε το σαββατο σας εχει υπεροχη μερα!!!

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Geia sas koritsakia mou

Simera pigame boltitses apo to proi!!! Piga apo to Ikea Kai pira polithrona Gia na ton thilazo!!!tin rica dokimasei sot spiti Mias fillis mou Kai emend poli euxaristimeni!!!

En to metaksi apo xthes me enoxlei poly I mesi Kai I plati mou!!!

Tinaki exoun poli gelio!!!

Marilina I mama tou paidiou ftaiei!!! Den to Malone auti???den einai Kai kanena mikro katalabainei...pos pige I bolta me ta mikra???

Lineal min anisixeis mallon stamataei giati ton ksinoun ta oula!!!emend bgazei para polla salia!!!!!episis to teleytaio diastima rixnei apisteutes tsirides!!!

Na perasete poli kale simera!!!

Filiaaaaaaaaaa

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλησπέρα!!!

Σήμερα η κόρη μου κάνει κούρα ύπνου!!!

Η βόλτα καλά πήγε, αν και δύσκολη, γιατί έπρεπε να βλέπω που είναι ο μικρός και να παίρνω το καρότσι για να τον πλησιάζω. Δεν υπήρχε κίνδυνος για την μικρή (δλδ μη χαθεί καρότσι κλπ) απλά ερχόντουσαν παιδάκια να τη δούνε μικρά. Ένα, π.χ. ήρθε με ένα ξυλάκι στο χέρι να την χαϊδέψει. :confused::confused: Το καημένο δεν έφταιγε, ήτανε μικρό, αλλά, φυσικά, δεν τον άφησα. Για αυτό δυσκολεύτηκαν.

Και έβλεπα, ρε παιδιά, ένα κοριτσάκι, 2 ετών να ήταν, δε μίλαγε καθόλου καλά ακόμα, και η μάνα του το είχε και αρμένιζε και κοίταγε από την άλλη που μίλαγε με τις φίλες της. Τι πλησίαζε τις κούνιες, τι έκανε ακροβατικά στην τσουλήθρα, τι σκαρφάλωνε τη μάντρα, σπάνια η μάνα του έπαιρνε χαμπάρι!!

lineal,

ευχαριστούμε πολύ!!! Κι εμένα η μπέμπα δεν έχει πρόγραμμα σταθερό και δεν έχει και... ύπνο πολύ πλέον. Το χέρι στο στόμα δεν το γλιτώνουμεξ από ότι βλέπω.

Αυτό με τα γάλατα το είχα με τον γιο μου. Ήταν ικανός να πιει δύο μπουκάλια μέσα σε 1 ώρα ή να μην πιει για ώρες ολόκληρες. Όπως λες... πόσα έχω πετάξει... Φαντάσου, πάντα έκανα αποστείρωση και άφηνα 2 μπιμπερό καθαρά, ούτε καν ένα.

leta,

μπράβο για τις βολτούλες. Πολυθρόνα για θηλασμό, ε;;; Είναι τόσο καλή;; Πιστεύω θα χρησιμεύσει στη συνέχεια και για κανονική πολυθρόνα. Αλήθεια, εσένα που θηλάζεις κοιμάται στο στήθος; Εμένα η μικρή όταν είναι κουρασμένη έτσι κοιμάται και φοβάμαι ότι έτσι θα συνηθίσει...

Εμένα με ενοχλούσε η πλάτη, αλλά μάλλον επειδή πήγαινα πολλές βόλτες με τον μάρσιππο και μακρινές... και ψώνιζα κι όλας!!!

Φιλάκια πολλά και καλό Σαββατόβραδο !!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Ήρθε και ο παιδίατρος και μας έκανε εμβόλιο. Ζυγιστήκαμε κιόλας και φτάσαμε 5660γρ και 6670γρ. και ύψος 63,5εκ και 65εκ αντίστοιχα. Όλα καλά. Έχουμε και ένα αθώο φυσιματάκι στις καρδούλες τους το οποίο θα παρακολουθήσουμε. Επίσης. περάσανε και οι κολικοί, επιτέλους!!!

RKdwp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!

Lineal χαίρομαι πολύ δεν ξαναέκανε εμετό ο μικρούλης σου!!!

Μαριλίνα καλά αυτό που δεν προσέχουν τα παιδιά τους πολύ μου την δίνει!!!!

Λέτα με γεια η πολυθρονα! Κι εγώ από το ΙΚΕΑ είχα πάρει μία πολυθρόνα και πολύ με βόλεψε στους θηλασμούς την νύχτα!

Jasmini μπράβο για τα μωράκια σου!!!

Filiopi που είσαι??? Τι έγινε τελικά με την μπέμπα??

Χαίρομαι που γελάσατε με τα links που έβαλα!

Εμείς σήμερα περάσαμε μία όμορφη μέρα, το πρωι πήγαμε να κανουμε ψωνια για το σπίτι και το απόγευμα ήρθαν οι νονοί (είναι αδέρφια, αντρας-γυναικα) του μπέμπη!!! Είχανε πάει εκδρομη στην Τουρκία και μου έφεραν μία υπέροχη πασμίνα σε καφέ-τυρκουαζ χρώμα, την αγάπησα!!! Και στον αντρούλη μου ένα κομπολόι και μέχρι πριν λίγο ήταν τσικι τσίκι!!

Ερώτηση: έχετε αποφασίσει νονούς και ονόματα για τα παιδιά σας??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...