Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

Λογικό να μπερδεύεσαι.. αλλα μη ζαλιζεις πολυ το μυαλουδακι σου ακομα εφοσον εχεις κ αλλα ραντεβού.. απο Δευτερα θα δεις τι θα σου πει και ο επομενος και θα τα εχεις πιο ξεκαθαρα.. βαλε τα κατω.. σημείωσε τι εχει πει ο καθενας και πιστεύω στο τελος θα πας και βασει ενστικτου .. τουλαχιστον προτεινε κατι διαφορετικο.. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλή σας μέρα και χιλιόχρονη η Leta μας!

Letaki, δεν σου εύχομαι απλά ότι επιθυμείς, γιατί πιστεύω πως ότι επιθυμείς το έχεις ήδη στην αγκαλιά σου!! Απλά εύχομαι να είσαι πάντα ευτυχισμένη και γελαστή μαζί με την οικογένειά σου!!!!

Κορίτσια και οι δικοί μου γιοί παρακολουθούν τηλεόραση, τους τραβάνε οι κινήσεις και τα χρώματα και πολλές φορές γελάνε!! Πιό αστείο είναι όμως όταν τους βάζω μπροστά στον καθρέπτη...ξεκαρδίζονται :) :)

Τραγούδια εγώ στην εγκυμοσύνη, άκουγα rock ballads 70's, 80's. Επίσης άκουγα το "sleepy baby, close your eyes" και "baby power" από Raimond Lap :) :) :)

Πάντως ένα είναι σίγουρο, ότι ... στα μάτια τους βλέπω όλο το νόημα της ζωής!!! Όταν με κοιτάνε βαθιά στα μάτια νιώθω ότι δεν υπάρχει τίποτε άλλο γύρω μου, είναι απίστευτο συναίσθημα!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Παρόλο που τα Χριστούγεννα του 2007 ήταν τα πρώτα Χριστούγεννα με το γιο μου, και τα φετεινά Χριστούγεννα είναι ισάξια με την κοράκλα μου και τα περιμένω πως και πως!!!

Μη σας πω πως περιμένω και την Πρωτοχρονιά που λόγω της μικρής δεν θα κάνω γιορτή στο γιο μου και θα είμαστε οικογενειακά!!!

Άκρως οικογενειακών (leta ακούω το τραγούδι σου!!)

NDPXp3.png eJ01p3.png

jasmini σε ευχαριστω για τις ευχες!!ετσι ειναι πλεον τα εχω ολα στην αγκαλια μου!!

και εγω οτα κοιταω το γιο μου στα ματια τρελαινομαι!!αισθανομαι εκεινη την ωρα οτι επικοινωνουμε χωρις ουσιαστικα να λεμε τιποτα!!και οταν μου σκαει τα χαμογελα θελω να τον ζουληξω!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

"υπέροχο το καλοκαίρι μου" του Χατζηγιάννη και μιας και ήταν καλοκαιρινά τα μωράκια μας, μας ταίριαζε γάντι....

εγώ όμως σχεδόν σε όλη την εγκυμοσύνη μου, πρίν καν μάθουμε το φύλο του μωρού άκουγα συνέχεια το νανούρισμα του Πάριου και το νανούρισμα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη!!!!! Εκπληκτικά κομμάτια και τα δύο... και τώρα που ο μπεμπούλης δεν είναι μέσα στην κοιλίτσα, του τα τραγουδάω εγώ τα βράδια για να κοιμηθεί και κάθεται και με χαζεύει εκείνη την ώρα!!!

Αχ Θεέ μου...δεν πίστευα ποτέ οτι υπάρχει τέτοια αγάπη...διαφορετική, αλλιώτικη, ατελείωτη....ότι και να πώ θα είναι λίγο.

Vickoula, όντως φέτος τα Χριστούγεννα με τα μωράκια μας θα είναι τέλεια!!!!!!

ανυπομονούμε πώς και πώς να έρθουν. το καλό είναι οτι έχουν ξεπεταχτεί πλέον, και τα Χριστούγεννα θα καταλαβαίνουν περισσότερα απ' ότι τώρα!!!!!!!

πάει θα χαζέψουμε εντελώς!

Leta μου χρόνια σου πολλά.. δεν ξέρω γιατί, αλλά για να σου λένε οι υπόλοιπες , κάτι θα έχεις σήμερα!!!!!!

φαντάζεστε πώς θα είναι όταν τα μωράκια μας αρχίσουν να περπατάνε και θα στηρίζονται απο την φούστα μας, το παντελόνι μας, την φόρμα μας, ή ότι φοράμε τέλος πάντων για να σηκώνονται????

ας μην σκεφτώ τί θα γίνει όταν αρχίσουν να λένε "μανούλα..."

Μέχρι τώρα είχαμε ο ένας τον άλλον...τώρα έχουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

31/07/2010

Διαφημίσεις

συγκινουμαι μονο και που το σκεφτομαι!!!!μαμα και μπαμπα......

ειναι τοσο γλυκο.....

αχ τι μου κανατε!!!!!

patousaki εχω γενεθλια σημερα!!!σε ευχαριστω για ευχες!!

jasmini σε ευχαριστω και εσενα!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλησπέρα μανούλες!!

Όλα τα τραγούδια είναι ωραία και σίγουρα τα κάνει υπέροχα το οτι μας φέρνουν στο μυαλό γλυκές αναμνήσεις!!!

Λετάκι χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!!!! Τι όμορφα που θα τα περάσεις με το αγοράκι σου!!!

Την Δευτέρα έχω κι εγώ την γιορτή μου και είμαι τόσο χαρούμενη που θα είμαι με τον γιο μου!!!!!

Λοιπόν, διαβάζω ότι έχετε γράψει και ένα είναι το σίγουρο: όλες είμαστε ΧΑΖΟΜΑΜΑΔΕΣ!!!!!!!!!!

Μαμα και μπαμπά ε??? Ααααχχχχ....!!!!!!!!

τινακι το τραγουδι που τραγουδουσα σε ολη την εγκυμοσυνη ηταν ενα ξενο, το τραγουδουσε ο nat king kole και λεγεται "L.O.V.E"

σας στελνω το link να το ακουσετε

τελειο το τραγουδι,το τραγουδαω οταν αρχιζει η σειρα του μπεζου,μαρεσει πολυ το βρισκω πολυ κεφατο!

patousaki mou ο δικος μου μια φορα καθως εκλαιγε ειπε καταλαθος βεβαια μα-μα...μες στα κλαματα και επαθα σοκ!!!:shock:

tinaki δε θυμαμαι συγκεκριμενο τραγουδι,αλλα επειδη βλεπαμε συνεχεια ραδιο αρβυλα και το τραγουδι που εναρξης το βαζαμε δυνατα,ελεγα πως μολις βγει ο μπεμπης και το ακουσει θα το αναγνωριζει:lol:

λετακι χρονια σου πολλα κουκλα μου και οτι επιθυμεις εσυ και ολη η οικογενεια σου και φυσικα πανω απο ολα ευχομαι υγεια υγεια υγεια;)

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

κοριτσια σημερα ο μπεμπης εκανε τρεις φορες εμετο.

τη πρωτη κανονικο εμετο,τις αλλες δυο πιο λιγο αλλα αρκετο για να τον αλλαξω μη κρυωσει.

δε ξερω αν ειναι κρυωμενος,αν ηταν θα γκρινιαζε.

απο την αλλη λεω μπας και εχει καμμια αλλεργια στο γαλα;-που παει το μυαλο μου...

επισης απο χθε ο μικρος κανει ολο αου αου και σα να μιλαει,σα να παραπονιεται,πλακα εχει:)

τι ωραιες μερες μας κανει,σαν αλκυονιδες ειναι,μονο για βολτες!

κοριτσια ξυπνησε,επανερχομαι αν μπορεσω

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα στα κοριτσια!

Λετα μου χρονια σου πολλα με υγεια και ευτυχια να καμαρωσεις το μπεμπουλι σου οπως επιθυμεις και καθε μερα να ειναι πιο ομορφη απο τις προηγουμενες!!!

Μαριλινα περαστικα μας,και να αρρωσουμε γρηγορα!!!

Απο τραγουδια δεν θυμαμαι καποιο συγκεκριμενο το "καλοκαιρι" και εγω το ακουγα πολυ!!

Λινεαλ μπορει κοπελα μου να ειανι και το γαλα μπορει να ειναι και λιγο κρυωμενος παρακολουθησε το πως θα παει και θα δεις!

Σημερα παλι ειχα πυρετο ομως το απογευμα ειμαι λιγο καλυτερα,μαξιλαρι εχτε στα μωρακια η ειναι νωρις ακομη?

καλο απογευμα!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

ευχαριστω lineal για τις ευχες!!!φοβερο τραγουδι δεν μπορω να το βαλω και δυνατα γιατι κοιμαται ο μπεμπης!!!

μην φοβασαι για τον εμετο και εμενα κανει καμια φορα!!!

και εμενα μου μιλαει....παει το εχουμε χασει μου φαινεται!!!

τινακι ευχαριστω για τις ευχες!!ειναι τα ομορφοτερα γενεθλια!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

κοριτσια σημερα ο μπεμπης εκανε τρεις φορες εμετο.

τη πρωτη κανονικο εμετο,τις αλλες δυο πιο λιγο αλλα αρκετο για να τον αλλαξω μη κρυωσει.

δε ξερω αν ειναι κρυωμενος,αν ηταν θα γκρινιαζε.

απο την αλλη λεω μπας και εχει καμμια αλλεργια στο γαλα;-που παει το μυαλο μου...

επισης απο χθε ο μικρος κανει ολο αου αου και σα να μιλαει,σα να παραπονιεται,πλακα εχει:)

τι ωραιες μερες μας κανει,σαν αλκυονιδες ειναι,μονο για βολτες!

κοριτσια ξυπνησε,επανερχομαι αν μπορεσω

Lineal πήρες την παιδίατρο να της το πεις για τους εμετούς??

Όσο για τον καιρό έχεις δίκιο! Κι εγώ το πρωί, όταν είδα τι όμορφη μέρα είχε έξω, δεν με χώραγε το σπίτι! Πήρα τον μπεμπάκο μου και μία φίλη και πήγαμε για καφέ στον ήλιο και τη θάλασσα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...