Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

22.01 έχω και εγώ σφακ.. πρώτο ραντεβού .

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ευχαριστω πολυ rulia μου για τις ευχες και τα χρονια πολλα

ευχαριστω Jasmini μου στις 18 του μηνα θα μαθουμε αν εχει μεινει-αχ μακαρι.

pieroula θα συμφωνησω με τα κοριτσια,αλλαξε την κι ας λενε τα καλυτερα γιαυτην,αν δε σε στηριζει στο θεμα του θηλασμου,φαντασου σε αλλα σημαντικα μπορει να βαζει το συμφερον της και να σε δινει λαθος συμβουλες για το μωρο σου.

barbie27 περαστικα σου,πως εισαι;

εγω δε τον αφηνω να κοιταζει καθολου,αλλα σκεφτομαι να μην ειμαι και πολυ αυστηρη,οταν στρεφει το βλεμμα του τον αφηνω,αλλα βλεπω πως βαριεται ευκολα και δε πολυκοιταει.

συνεχεια θελει να σηκωνεται και προσπαθει να πιανεται απο καπου και τον βλεπω που ζοριζεται για να σηκωθει ορθιος,τι ειναι κι αυτο παλι;

εσας το κανουν;

παντως και ο δικος μου δε πιανει ακομα,δηλ πιανει αλλα ασυναισθητα,οχι πχ να παρει τη πιπιλα ή το παιχνιδι και να παιξει.

εγω τον βαζω να κραταει,τα κραταει λιγο και μετα ταφηνει.

παντως σεντονια και κουβερτες τα πιανει και τα βαζει στο στομα,εχει σαλια και ξυνοντε τα ουλα του.

ανησυχω και γω αλλα μαλλον σιγα σιγα θα αρχισει να πιανει.

Ελεάννα ο δικος μου κοιμαται το βραδυ με τη πιπιλα και μετα τη φτυνει και δε τη ξαναζηταει.

κοιμαται σερι μεχρι το πρωι,εκτος απο σπανιες περιπτωσεις που μπορει πχ να πονεσει η κοιλιτσα του.

κοριτσια ο μικρος μου δε πολυτρωει,δειχνει οτι πειναει,τρωει λιγο και μετα αρχιζει να κλαιει και να τραβιεται και θελει να μασουλησει τη πιπιλα του μπιμπερο.αχ αυτα τα δοντακια,αραγε ποτε θα βγει εστω το πρωτο;

μου φαινεται πολυ νωρις και μαλλον αυτη η γκρινια και το κλαμα θα κρατησει αρκετο καιρο:(

απο βδομαδα θα παμε παιδιατρο να δουμε τι θα μας πει,θα κανουμε και το τριτο μας εμβολιο και εχουμε να ξαναπαμε ιπποκρατειο για τον αιματοκριτη.

αντε να δουμε.

σημερα μια ξαδελφη του αντρα μου μας εφερε δωρακια για τον μικρο,αυτη εχει σοι στην αμερικη και εφερε απο κει ρουχαλακια ralph lauren και dkny

καταλαβες;εγω ψωνιζω απο κινεζικο και ο σκατουλης θα φοραει μαρκες.

κοριτσια ο μπεμπης ξυπνησε και κλαιει-

ΑΧ αυτα τα δοντια...:|

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Από το πρώτο ραντεβού χωρίς να αντιμετωπίζω πρόβλημα με το θηλασμό, μου συνέστησε να δώσω ξένο γάλα! ...

pieroula, αν θες την άποψή μου...άλλαξε παιδίατρο ΧΘΕΣ κιόλας!!!!

η ψυχολογία της γυναίκας που θέλει και προσπαθεί να θηλάσει, δεν είναι και πάντα η καλύτερη. θές έναν άνθρωπο να σε στηρίζει και να σε εμψυχώνει. και όχι να σου λέει να δώσεις ξένο γάλα.

εμείς αλλάξαμε την πρώτη παιδίατρο που είχαμε για άλλους λόγους βέβαια (εμάς δεν εξέταζε το μωρό σχεδόν καθόλου. με το μάτι το έβλεπε και μας έλεγε "χμ...πάντως καλός μου φαίνεται...!!!!!!!!!"

με βοήθησε όμως τόσο πολύ στον θηλασμό που ξέρω πως αν δεν την είχα στην αρχή δεν θα είχα καταφέρει να θηλάσω με όλους γύρω μου που μου έλεγαν πως δεν έχω γάλα. η ίδια μου έλεγε..."δεν θα δώσεις ξένο, δεν υπάρχει λόγος, έχεις γάλα, μην ακούς κανέναν."

και έτσι ακριβώς έκανα.

γενικά όμως κοίτα να βρείς έναν παιδίατρο που να αισθάνεσαι πρώτον οτι προσέχει το μωρό και ασχολείται σχολαστικά μαζί του, και δεύτερον οτι έχεις άνεση να συζητήσεις οτιδήποτε σου έρχεται στο μυαλό...(για το παιδί εννοώ, μην ρωτάς και τί να μαγειρέψεις...!!!!!!)

Μέχρι τώρα είχαμε ο ένας τον άλλον...τώρα έχουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

31/07/2010

patousaki παρε καλε το τεστ να ησυχασεις????

μπά...λέω να περιμένω, ε δεν νομίζω κιόλας, απλά μου κόλλησε αυτή η ιδέα, πιο πολύ επειδή έχει πρηστεί η κοιλίτσα και θυμήθηκα τα καλά τα περσινά.

φαντάζομαι όμως οτι θα είχα και κανένα άλλο σύμπτωμα.

εεε,,όπως και να έχει θα το καταλάβω κάποια στιγμή άν είμαι.

31/07/2010

Καλησπέρα κορίτσια!

Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω με τίποτα να σκέφτομαι ότι μπορεί να γίνω μανούλα Ιουλίου 2011!!! Κυριώς για οικονομικούς λόγους, γιατί για να πάρω πάλι επιδόματα από το ΙΚΑ θα πρέπει να δουλέψω τουλάχιστον 1 χρόνο ανάμεσα στις εγκυμοσύνες και φυσικά θέλω να χαρώ πρώτα το αγοράκι μου!!

/QUOTE]

τινάκι, κι εγώ μάλλον κάπως έτσι είμαι με την δουλειά απ'ότι μου είπαν, αν και νομίζω οτι μπορώ να πληρώνομαι απο το ΙΚΑ αν ξαναμείνω έγκυος. θα πρέπει να ρωτήσω κάποιον ειδικό. μάλλον επιθεώρηση εργασίας φαντάζομαι.

31/07/2010

Διαφημίσεις

πώς μπορείτε και γράφετε όλες τις απαντήσεις μαζί?????

εγώ δεν έχω ιδέα, γι'αυτό απαντώ χωριστά στο κάθε ένα αν και είναι εκνευριστικό και το ξέρω...

λοιπόν κι εμείς με την τηλεόραση έχουμε ένα θέμα....

είναι πολύ πονηρός όμως ο κύριος... το κρεβατάκι του το έχουμε στην κρεβατοκάμαρα, δίπλα απο το δικό μας. εγώ γενικά έχω ένα θέμα με τον αέρα του σπιτιού...θέλω να ξέρω οτι στο σπίτι μπαίνει αέρας ακόμη και αν έξω έχει παγωνιά... οπότε κάθε βράδυ έχουμε το παράθυρο της κρεβατοκάμαρας ανοιχτό. (το πατζούρι κλειστό βέβαια, ίσα ίσα να μπαίνει απο τις τρυπούλες λίγος αέρας ή μάλλον να νομίζω οτι μπαίνει.) τέλος πάντων όμως άλλο θέλω να πώ. όταν θήλάζω τον μικρούλη τον βάζω στον ώμο μου να ρευτεί. μέχρι κάποια στιγμή, όταν ακόμη δεν εστίαζε το βλέμμα του, απλά χτυπιόταν.και ξαφνικά ξεκίνησε να είναι τόσο ήρεμος που μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση. και αυτό γινόταν κάθε βράδυ... ώσπου συνειδητοποίησα πως έβλεπε τηλεόραση μέσω παραθύρου..!!!!! αντανακλούσε εκεί και την είχε καταβρεί...φυσικά απο τότε όποτε είναι να ρευτεί κλείνω την τηλ ....

και γενικά δεν τον αφήνω να βλέπει, γιατί ξέρω οτι δεν κάνει...έχει εξάλλου χρόνια να δεί τηλεόραση.!!! ας βλέπει εμένα προς το παρών και τα παιχνιδάκια του!!!

και κάτι άλλο που κάνει..όταν θηλάζουμε εάν δεν τον κοιτάζω, σταματάει να πίνει γάλα, και σηκώνει το κεφαλάκι του και με κοιτάζει μέσα στα μάτια...μόλις τον κοιτάξω και του πώ πόσο τον αγαπώ, συνεχίζει να πίνει γάλα. μόλις κοιτάξω αλλού, τσούπ.....πάλι τα ίδια!!!!!! ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ όταν το κάνει αυτό...!!!!!

31/07/2010

και κάτι άλλο που κάνει..όταν θηλάζουμε εάν δεν τον κοιτάζω, σταματάει να πίνει γάλα, και σηκώνει το κεφαλάκι του και με κοιτάζει μέσα στα μάτια...μόλις τον κοιτάξω και του πώ πόσο τον αγαπώ, συνεχίζει να πίνει γάλα. μόλις κοιτάξω αλλού, τσούπ.....πάλι τα ίδια!!!!!! ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ όταν το κάνει αυτό...!!!!!

τι γλυκο!!!

και μενα οταν τον ταιζω με κοιταζει μες στα ματια,τοσο μεσα που νομιζω με διαβαζει.και καμμια φορα ξεχνιεμαι και κοιταζω εγω τηλεοραση-φτου μου-και οταν νιωθω να με κοιταζει τρελαινομαι,τον φιλαω ενω τρωει-μαρεσει πολυ να του φιλαω τα ματακια.

καμμια φορα οταν δε χαμπαριαζω οτι με κοιταζει βγαζει εναν χαδιαρικο ηχο,για να τον προσεξω,ειναι τοσο χαδιαρικο το καρκινακι μου!!!

τον λατρευω τον εχω τρελανει τον καημενο να τον φιλαω,μαγουλα,χειλακια,μπουτακια,χερακια και τωρα τελευταια οταν τον εχω αγκαλια με δινει το χερακι του και του φιλαω τη παλαμη και το χαιρεται ο μπομπιρας,γενικα ειναι και πολυ παιχνιδιαρης και χαιδευεται πολυ:)

και γω αλλο που δε θελω να τον εχω στα ωπα ωπα:D

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

και μενα οταν τον ταιζω με κοιταζει μες στα ματια,τοσο μεσα που νομιζω με διαβαζει.

τα είπες όλα σε αυτή την πρόταση!!!!

έτσι ακριβώς είναι...κι εγώ νιώθω πως συννενοούμαστε μόνο με τα μάτια με το μωράκι μου. και του το λέω κιόλας!!!!και είναι απλά υπέροχο!!!!!!!

κάθε μέρα που περνάει νομίζω οτι ζώ σε ένα παραμύθι που δεν πρόκειται να τελειώσει ΠΟΤΕ!!! και αισθάνομαι τόσο τυχερή που έχω το μπουλντογκάκι μου δίπλα μου!!!!

31/07/2010

Καλησπέρα μανουλίτσες!!

Επανήλθα με όρεξη για ερώτημα!!

Λοιπόν, έχετε κάποιο τραγούδι που μόλις το ακούτε θυμάστε την εγκυμοσύνη σας???

Εγώ έχω δύο το "Σαν έρθει η μέρα" των stavento και το "Καλοκαίρι μου" του Χατζηγιάννη! Αλλά ειδικά με του Χατζηγιάννη με παίρνουν τα κλάματα!!!

"Αν είσαι θάλασσα εγώ σε αγκάλιασα κι αν είσαι άνεμος εγώ σε κράτησα κι άμα το αύριο είναι στο χέρι μου θα είσαι για πάντοτε το καλοκαίρι μου..."

"Δώσε μου ένα φιλί, ότι θυμάμαι να το ξεχάσω και το όνομά μου μαζί και την παλιά μου ζωή...!!!!!"

"Να ζήσεις Λετούλα και χρόνια πολλά, μεγάλη να γίνεις με άσπρα μαλλιά..." :tongue::tongue::tongue::tongue:

Χρόνια πολλά κοριτσάκι μου!!!

pieroula,

κι εγώ είμαι της άποψης να αλλάξεις παιδίατρο. Και η δικιά μου δεν είναι φαν του θηλασμού, αλλά συνεννοούμαστε σε όλα τα άλλα, οπότε εκεί απλά δεν ακούω με ευλάβεια τις οδηγίες της. Όσο για την απόδειξη, κι εμένα στο σπίτι δεν μου παίρνει, αλλά έρχεται μόνο μία φορά, την πρώτη. Από εκεί και πέρα, κανονίζει η μικρή να είναι πρώτο ραντεβού για να μην συναντηθεί με άλλα παιδάκια. Το ίδιο είχε κάνει και για τον γιο μου.

lineal,

κι εμένα μου φαίνεται ότι δεν τρώει πολύ αυτές τις ημέρες. Αλλά βλέπω την Λέτα να λέει μόνο για πέντε γεύματα και παίρνω τα πάνω μου.

barbie,

συμπάσχω!!! Κι εγώ είμαι κρυωμένη, λίγη καταρροή και λίγο ο λαιμός.

Κι η δικιά μου βλέπει τηλεόραση καμία φορά. Το ωραίο είναι ότι, όταν τη γυρίζω από την άλλη, κοντεύει να της φύγει ο λαιμός για να δεί.

Εχθές, μου έκανε απεργία ύπνου. Κοιμήθηκε μέσα στη μέρα μόνο 4 μισάωρα από τις 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ. Κι εκεί που κοιμήθηκε και λέω "τώρα ξεράθηκε" νάσου σε κάνα μισάωρο το "ουά". Και κοιμήθηκε στις 12 περίπου... ε, ευτυχώς, το βράδυ κοιμάται!!!

tinaki,

δεν έχω κανένα τραγούδι να είμαι ειλλικρινής!!!

Φιλάκια κοριτσάρες μου!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

σε ευχαριστω μαριλινα μου!!!

σημερα θα περασει ολη την μερα με το γιο μου!!ο αντρας μου θα γυρισει στις 10 το βραδυ!!!ποιος θα μου το ελεγε πριν λιγο καιρο οτι στα 30 μου θα εχω ενα παιδακι!!!μου φαινοταν απιστευτο!!!ευχαριστω το θεο που με ευλογησε να αποκτησω τον θησαυρο μου!!σημερα λοιπον θα ειναι τα πιο ωραια μου γενεθλια!!!!

οσο αφορα το ταισμα ο δικος μου δεν διαμαρτυρεται καθολου για το φαγητο!!!μπορει να τον ταιζω καθε 4 ωρες και δεν κλαιει!!!οποτε φανταζομαι οτι τρωει οσο θελει αλλιως θα εκλαιγε θα ηταν γκρινιαρης!!!και εγω στην αρχη φοβομουν οτι δεν χορταινει αλλα οταν ειδα οτι εβαλε 1 κιλο ειπα οτι ειμαστε μια χαρα!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Po!Po!Tinaki moy kai emana auta ta tragoudia mou thimizoun tin egkimosini mou, itan ta hit tou kalokairiou kai mwlis anoiges radio auta akouges...Egw polles fores otan eimoun moni xoreua kiolas....Alla mono pou exw kai ena akoma, logw metakomiseis apo poli se poli eixame kanei ena party me filous kai tragoudousame oloi mazi to " den feugw tou xatzigianni"Auto mou thimizei tous filous stin Katerini kai to oti eimoun egkuos....Ax prwii prwi ti mou kanete?

w0fYp2.png

jdyQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...