Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Blu24 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου !!! Εσύ σε τι φάση βρίσκεσαι ;   Ετοιμάζεσαι για ετ;;; 

Ναι περιμένω περίοδο για να κάνω εμβρυομεταφορά!! 

πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Την πόσιμη ήπια αλλά δε τα μπορώ καθόλου τα τόσο γλυκα. Μου χαλάνε το στομάχι. Σκέψου τους καφέδες τους πίνω όλους σκέτους κ αν κάνω λάθος να πιω κατα λάθος τον καφέ του άντρα μου μετά με χαλάει για ώρα. Οπως καταλαβαίνεις αυτό το πόσιμο μου φάνηκε η υπέρτατη αηδία. Το απόγευμα θα έχω αποτελέσματα. Αναρωτιέμαι αν τελικά δείξει κάτι και όντως επηρεάζεται από αυτό η ποιότητα των εμβρύων, αυτό ρυθμίζεται ; Έχει κάποια κοπέλα παρόμοια εμπειρία ;

Φαντάσου εμένα την πρώτη φορά μου είχαν δώσει μια πηχτή πάστα ζάχαρης αραιωμένη με νερό και κόντεψα να κάνω εμετό! 
      Πάει, πέρασε τώρα!καλα αποτελέσματα !!

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

να ρωτήσω και κάτι?????

όσο θηλάζουμε και δεν έχουμε ακόμη περίοδο...πώς καταλαβαίνουμε πιθανή εγκυμοσύνη????

Χμμμ.. πατουσάκι έλα μου ντε!! Εγώ είχα περίοδο 13/09 και μετά τίποτα! Δεν με πειράζει αλλά κι εμείς είχαμε ένα ατύχημα πριν 2-3 μέρες και δεν μπορώ να πω ότι, θα δω αν θα μου έρθει η περίοδος την τάδε του μήνα, για να καταλάβω τι έγινε! Όχι τίποτα άλλο, αλλά τον μικρό τον πιάσαμε με τον πρώτο μήνα προσπάθειας και δεν είμαι ακόμα έτοιμη σε κανένα τομέα για δεύτερο νινί από τώρα!!! Ευτυχώς που θα πάω για τεστ παπ κοντά στα Χριστούγεννα..

Τώρα για εφιάλτες που λες, δεν έχω! Αλλά ο συγκεκριμένος που βλέπεις με απασχολεί στον ξύπνιο μου!!!!:mrgreen:

Ελπίζω να ηρεμήσει το μπεμπάκι σου, να κοιμηθείς και μία στάλα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσακια μου

Τώρα γυρίσαμε απο τις βόλτες μας!!!

Ένα σωρό γράψετε!!!

Για τον δημόσιο θηλασμο δεν ξέρω βρε κορίτσια Μπορεί να είναι χαζο Αλλά ντρέπομαι λίγο!!! Μου φαίνεται περίεργο να με κοιτάνε να θηλαζω!!!!

Εγω θέλω να τον θηλασω όσο μπορώ περισσότερο!! Θα δείξει όμως με τη δουλειά πως θα είναι!! Έχω σπάσει ωράριο και εκτός έδρας πολλα και δεν ξέρω πως θα τα κουμανταρω!!!

Βικουλα πολυ ψηλός ο μικρός σου!! Γέρος να είναι!!!

Patousaki και εγω δεν έχω περίοδο!! Δεν ξέρω πως θα καταλάβεις συμπτώματα!! Και Εμείς προσέχουμε!! Μου είπε ότι για ένα χρόνο να μην μείνω έγκυος λόγω καισαρικης!! Όσο αφορά τους εφιάλτες Βλέπω σε καθημερινή βάση!!! Δεν ξέρω γιατί;; Σκέφτομαι διάφορα μάλλον!!

Φιλακια κοριτσια

Lkixp3.png

rcRGp3.png

jasmini χαιρομαι που ειστε καλα!!!στη τηνο πηρατε και τα μωρακια???πως τα καταφερατε????

Ναι, εννοείτε τα πήραμε μαζί! Δεν πάω πουθενά χωρίς τα μωρά μου! Μια χαρά τα έβγαλα πέρα. Ουσιαστικά την βγάλαμε 2 μέρες μέσα στο πλοίο, μισή μέρα στο ξενοδοχείο και άλλη μισή σε ένα πούλμαν. Το μόνο που μετάνιωσα και με ταλαιπώρησε, ήταν το πούλμαν.

Jasmini τουλάχιστον πρέπει να ξέσκασες κι εσύ λίγο με αυτή την εκδρομή ε?? Θέλω να σε ρωτήσω και κάτι. Θυμάμαι οτι είχες πάρει μαγιά μπύρας για να αυξήσεις την παραγωγή σου. Ξέρεις αν μορείς να την πάρεις οποιαδήποτε στιγμή ή μόνο στην αρχή?? Γιατί νομίζω ότι έχει λιγοστέψει το γάλα μου...

Πήρα και ξεκίνησα πάλι και τώρα γιατί κι εγώ νιώθω σαν να μειώθηκε το γάλα μου (ίσως είναι και η ιδέα μας). Δεν παίρνω όμως με τον τρόπο που λένε εδώ (21 χάπια την μέρα) αλλά μόνο 6 και στην τελική δεν ξέρω αν έχει και αποτέλεσμα. Φοβάμαι όμως να πάρω 21 μην πάθω καμιά μαστίτιδα και τρέχω..δεν ξέρεις καμιά φορά...

να ρωτήσω και κάτι?????

όσο θηλάζουμε και δεν έχουμε ακόμη περίοδο...πώς καταλαβαίνουμε πιθανή εγκυμοσύνη????

Χαχαχα τόσο γρήγορα??? Μπράβο!!! Άρα δεν προσέχεις κοπελιά εεε??? :P:p:p :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

RKdwp3.png

Για τον δημόσιο θηλασμό κι εγώ πραγματικά ντρέπομαι αν και η απόσταση ούτως η άλλως δεν μου επιτρέπει να παρεβρεθώ. Πάντως για να καταλάβετε πόσο ντρέπομαι..στην Τήνο ήμουν σε μια καφετέρια και πείνασε ο μικρός και έτρεχα να φτάσω στο ξενοδοχείο για να τον θηλάσω και ούρλιαζε σε όλο τον πεζόδρομο με αναφιλητά το κακόμοιρο και όλοι με κοιτούσαν με λύπηση. Εκεί ντράπηκα περισσότερο...

RKdwp3.png

patousaki & tinaki,

θα γίνετε και μανούλες Ιουλίου 2011;;; Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ. Δεν έχω περίοδο και ο σύζυξ δεν καταλαβαίνει από οδηγίες γιατρών για καισαρική, οικονομική κρίση κλπ. Εάν μπορούσε και σήμερα θα με άφηνε εκ νέου έγκυο. Για να πω την αλήθεια, προσπαθώ να το ρίξω στη μόνη σίγουρη λύση... την αποχή... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Jasmini,

μπράβο και μόνο που το τόλμησες το ταξίδι με δύο μωράκια!!! Είναι πολύ ωραία η Τήνος.

leta & patousaki,

πότε γυρνάτε στη δουλειά; εγώ έχω ακόμα 11 μήνες περίπου. leta που δουλεύεις και έχεις εκτός έδρας;; εγώ σε έναν οργανισμό του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και έχω κι εγώ, αλλά ελπίζω να αποφύγω τα περισσότερα όταν έρθει η ώρα...

tinaki,

σου προωθώ μηνύματα της rulia. Έχει τηλ. για να ρωτήσεις και ποια χαπάκια έπαιρνε εκείνη. Πάντως, εγώ, αν και νιώθω ότι το γάλα μου έχει λιγοστέψει, δεν έχω πάρει χάπια, αλλά η μικρή χορταίνει μια χαρά. Τρώει μόνο βραδυνό μπουκάλι.

Όσο για τον θηλασμό, θα σας πω τι κάνω στην παιδική χαρά, πιο πολύ για να μην φέρνω σε δύσκολη θέση τους άλλους, και κυρίως τα παιδάκια, γιατί εγώ είμαι γαϊδούρα, όπως δήλωσα. :tongue::tongue::tongue: Παίρνω μία κουβερτούλα, τυλίγω τη μικρή και φέρνω την κουβερτούλα στον ώμο μου, οπότε, καθώς βγαζω το β**ι δεν φαίνεται τίποτα. Συνήθως την αφήνω εκεί μετά, ελαφρώς σκεπασμένη. Εννοείται ότι βοηθούν και οι μπλούζες που συνήθως το βγάζω από το ντεκολτέ για να μην τη σηκώνω...

Καλημέρα σας!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!

tinaki και patousaki υπαρχει περιπτωση????

μαριλινα γυρναω στη δουλεια τον φλεβαρη μαλλον!!!δουλεω σε φαρμακευτικη εταιρεια ως ιατρικος επισκεπτης!!εχω εκτος εδρας δεν καποιες περιοχες της β. ελλαδος!!!

και εγω με τον γαλα δεν εχω προβλημα προς το παρον!!!τον θηλαζω κανονικα και κανει 5 γευματα την ημερα!!!

για το δημοσιο θηλασμο πραγματικα δεν ξερω!!θα μου πεις η πρωτη φορα ειναι!!τον θηλασει στο αμαξι αλλα ως εκει!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Χαχαχα τόσο γρήγορα??? Μπράβο!!! Άρα δεν προσέχεις κοπελιά εεε??? :P:p:p :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εεεεεε....η αλήθεια είναι οτι 2 φορές δεν προσέξαμε, απλά ανησυχώ γιατί έχω πόνους περιόδου, ΤΡΕΛΗ όρεξη για φαγητό και ΠΟΛΛΑ γλυκά, πονοκεφάλους όπως στην 1η εγκυμοσύνη και κάτι περίεργες ζαλάδες!!!!

μήπως είμαι κατά φαντασίαν έγκυος?????????? και έχω κ πρησμένη κοιλίτσα!!!

Μέχρι τώρα είχαμε ο ένας τον άλλον...τώρα έχουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

31/07/2010

patousaki & tinaki,

θα γίνετε και μανούλες Ιουλίου 2011;;;

ΑΧ και να ήξερα......

leta & patousaki,

πότε γυρνάτε στη δουλειά;

γιατί μου χαλάς τη μέρα βρε ΜΑριλίνα μου????

μέσα Απρίλη πρέπει να γυρίσω,,,αλλά δεν θα το κάνω λόγω απόστασης. δεν έχω που να αφήσω το μωρό, θα πρέπει να βρώ κάποια άλλη δουλειά!!!!

ή καλύτερα θα πρέπει να βρώ τους 6 μαγικούς αριθμούς του Τζόκερ.....

31/07/2010

Χμμμ.. πατουσάκι έλα μου ντε!! Εγώ είχα περίοδο 13/09 και μετά τίποτα! Δεν με πειράζει αλλά κι εμείς είχαμε ένα ατύχημα πριν 2-3 μέρες και δεν μπορώ να πω ότι, θα δω αν θα μου έρθει η περίοδος την τάδε του μήνα, για να καταλάβω τι έγινε! Όχι τίποτα άλλο, αλλά τον μικρό τον πιάσαμε με τον πρώτο μήνα προσπάθειας και δεν είμαι ακόμα έτοιμη σε κανένα τομέα για δεύτερο νινί από τώρα!!! Ευτυχώς που θα πάω για τεστ παπ κοντά στα Χριστούγεννα..

Τώρα για εφιάλτες που λες, δεν έχω! Αλλά ο συγκεκριμένος που βλέπεις με απασχολεί στον ξύπνιο μου!!!!:mrgreen:

Ελπίζω να ηρεμήσει το μπεμπάκι σου, να κοιμηθείς και μία στάλα!!!

αντέχεις μέχρι τα Χριστούγεννα?????? εγώ θέλω να πάρω τεστ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, αλλά δεν το κάνω.

όσον αφορά το μπεμπάκι....χθές βράδυ ηταν λίγο καλύτερα. ξύπνησε 3 φορές και στις 06,30 το πρωί ξύπνησε τελείως. έπαιξε λίγο μαζί του ο σύζυγος για να κοιμηθώ κι εγώ μισή ωρίτσα και μετά σηκωθήκαμε....

31/07/2010

Καλημέρα κι από μένα!!

Σπάνια γράφω εδώ, αλλά σας διαβάζω και σας μαθαίνω σιγά σιγά!

Έχω ένα μωράκι που μπαίνει στους 4 μήνες στις 6 Νοεμβρίου και τον θηλάζω αποκλειστικά!

Τα κατάφερα κι εγώ παρά το άγχος που μου δημιουργούσαν οι γύρω με τις ανησυχίες τους, αν έχω πολύ γάλα!!!

Έχω ενημερωθεί αρκετά πάνω στο θέμα, όπως και σε κάθε θέμα που προκύπτει με το μωρό μου, ώστε να μπορώ να ξεπερνώ όποια δυσκολία παρουσιάζεται...

Χθες ήρθε η παιδίατρος στο σπίτι και κάναμε το τρίτο εμβόλιο. Για διάφορους λόγους δεν είμαι ευχαριστημένη μαζί της και θέλω να την αλλάξω. Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας πάνω σε αυτό:

Από το πρώτο ραντεβού χωρίς να αντιμετωπίζω πρόβλημα με το θηλασμό, μου συνέστησε να δώσω ξένο γάλα! Σε κάθε ραντεβού επίσης, με ρωτάει τι γάλα του δίνω και πάντα κάνει αναφορά σε αυτό, όπως και χθες. Το παράξενο είναι ότι είναι διευθύντρια του ΙΚΑ της περιοχής μας και υποτίθεται ότι διοργανώνει μαθήματα ανώδυνου τοκετού (στα οποία συμμετείχα), όπου οι μαίες υποστηρίζουν το μητρικό θηλασμό. Και βλέπω ότι είναι τελείως άσχετη με το θέμα ή έχει συμφέροντα που την κάνουν να θέλει να προωθήσει το ξένο γάλα!!

Δεύτερον, της δίνουμε 60 ευρώ και ποτέ δε μας δίνει απόδειξη. Δεν της ζήτησα από αμέλεια στην αρχή και μετά ντρεπόμουν. Σαν διευθύντρια του ΙΚΑ θα έπρεπε από μόνη της να δίνει αποδείξεις... Επιπλέον, προτιμά να έρχεται η ίδια στο σπίτι τάχα για να αποφύγουμε τις ιώσεις. Βέβαια, εμάς μας βολεύει να έρχεται, αλλά όλο αυτό τελικά μου φαίνεται εκμετάλλευση!

Τέλος, είναι ένας άνθρωπος ψυχρός, που δε νιώθω ούτε πολύ κοντά μου, ούτε κοντά στο παιδί μου. Έρχεται, κάνει το εμβόλιο, τον εξετάζει, τον ζυγίζει χωρίς να μιλάει και με ρωτάει αν έχω κάτι να τη ρωτήσω, που συνήθως δεν έχω, γιατί ενημερώνομαι από άλλες πηγές. Μάλιστα μια φορά που χρειάστηκα να ρωτήσω κάτι, προτίμησα να τηλεφωνήσω σε μια παιδίατρο από το μέρος του άντρα μου που είχε εξετάσει τον πρώτο μήνα το μπέμπη μας!

Θα μου πείτε, αφού δεν είμαι ευχαριστημένη, γιατί την επέλεξα... Την επέλεξα, γιατί η μαία από τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού μου τη συνέστησε ως μια από τις καλές παιδιάτρους του ΙΚΑ της περιοχής.

Ήδη έχω ρωτήσει για άλλη παιδίατρο εδώ στο Κερατσίνι που μένω, αλλά απλώς φοβάμαι μη χρειαστεί να πάω στην προηγούμενη να μου γράψει εμβόλια και φάρμακα και τη συναντήσω...

Διαφημίσεις

Καλημερα στα κοριτσια!!!

Τι κανετε?Εγω αρρωστησα ρε γ@μ@τ@ ξυπνησα καιδεν μπορουσα να καταπιω ετσι στα καλα καθουμενα χωρις κανενα συμπτωμα!!

pieroula, εγω ειμαι της αποψης να την αλλαξεις πρεπει με την παιδιατρο να εχεις μια καλη σχεση και να το νιωθεις και εσυ,οχι να ειναι ψυχρη και να σε βλεπει σαν πορτοφολι.Και αν τυχη να πας να σου γραψει φαρμακα να μην ντρεπεσαι καθολου ας ηταν σωστη στη δουλεια της για να μην εφευγες!!

Κοριτσια τα μπεμπουλινια βλεπουν τηλεοραση,τα αφηνεται να δουν?

Η δικια μου καρφωνεται με το που την ανοιγω,και δεν ξερω την βαζω να βλεπει τα χρωματα απο τα ζουζουνια αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν κανει!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Όσο για το δημόσιο θηλασμό :)

Είδα για πρώτη φορά μια μανούλα να θηλάζει στο αεροδρόμιο στο Άμστερνταμ ταξιδεύοντας για Αμερική και συγκινήθηκα πάρα πολύ! Ήταν μια πολύ τρυφερή εικόνα που μου έμεινε!

Κι εγώ δεν έχω διστάσει να θηλάσω το μπέμπη μου σε ταξί, όταν χρειάστηκε, αλλά και στο The Mall, το περασμένο Σαββατοκύριακο που πήγαμε βόλτα!

Είναι το πιο φυσικό πράγμα!

Αν το βλέπουμε εμείς έτσι και για τους άλλους θα είναι έτσι, πιστεύω!

Έτσι θα κάνω Barbie27, γιατί είμαι πραγματικά θυμωμένη και ειδικά όταν πρόκειται για το παιδί μου,ξεχνάω τις ντροπές!

Σχετικά με την τηλεόραση, επειδή τελευταία νιώθω ότι ακόμα κι εμένα με αποβλακώνει, αποφεύγω να την ανοίγω μέχρι το απόγευμα που έρχεται ο άντρας μου από τη δουλειά.

Σίγουρα αποσπά την προσοχή του μπέμπη,γι' αυτό προτιμώ να του βάζω μουσική να ακούει ή παραμυθάκια σε cd.

Έχω παρατηρήσει ότι όταν καθόμαστε στον καναπέ να τον θηλάσω και είναι ανοιχτή η τηλεόραση, αφήνει συχνά το στήθος και προσηλώνεται στην τηλεόραση με τόση αφοσίωση! Ή όταν κάθεται στο ριλάξ, στρίβει το κεφαλάκι του 90 μοίρες για να κοιτάξει!

Δεν τον αφήνω όμως, του μιλάω, του τραγουδάω, του κάνω μαζάζ, γυμναστικούλα που του αρέσει πολύ για να μην κοιτά εκεί!

patousaki παρε καλε το τεστ να ησυχασεις????

tinaki και εγω δεν θα περιμενα μεχρι τα χριστουγεννα!!!!

barbie περαστικα!!για την τηλεοραση και εμενα θα κολλησει αλλα δεν τον αφηνω!!η την κλεινω η τον βαζω σε αλλη θεση!!!

pieroula αλλαξε αμεσως παιδιατρο!!!γενικα χρειαζομαστε καποιον που να μας κανει να αισθανομαστε ασφαλεια,σιγουρια, υποστηριξη, αν μπορουμε να συμβουλευτουμε αφοβα, να κανουμε χαζες ερωτησεις χωρισ να παρεξηγειται και να ειναι εκει οταν τον χρειαζομαστε!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω με τίποτα να σκέφτομαι ότι μπορεί να γίνω μανούλα Ιουλίου 2011!!! Κυριώς για οικονομικούς λόγους, γιατί για να πάρω πάλι επιδόματα από το ΙΚΑ θα πρέπει να δουλέψω τουλάχιστον 1 χρόνο ανάμεσα στις εγκυμοσύνες και φυσικά θέλω να χαρώ πρώτα το αγοράκι μου!!

Μπορώ να περιμένω μέχρι τα χριστούγεννα γιατί θέλω να πιστεύω ότι δεν συνέβει τίποτα! Αφήστε που μόλις 2-3 μέρες είναι, πρέπει να περάσει και λίγος καιρός για να δούμε τι έγινε!

Μαριλίνα σε ευχαριστώ πολύ για τα τηλέφωνα! Πήγα το πρωι και τα πήρα τα χάπια, γιατί ο μικρός έχει αρχίσει να θέλει περισσότερο συπλήρωμα!

Pieroula κι εγώ συμφωνώ να αλλάξεις παιδίατρο! Πρέπει να νιώθεις άνετα και εμπιστοσύνη στο άτομό του!

Εγώ τον αφήνω να χαζέψει λίγο τηλεόραση, αλλά μην φανταστείτε, κανα δεκάλεπτο και όχι κάθε μέρα!

Lineal πάλι δεν μπαίνει ο γείτονας??

Filiopi περιμένουμε να μας γράψεις αργότερα τα νεα σας!!! Τι έγινε τελικα με το βάρος της μικρής??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...