Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου !!! Νομίζω θορυβήθηκα αρκετά θα ζητήσω να γίνει στο νοσοκομείο με μέθη γιατί δεν αντέχω και πολλά πολλά !!! Δηλαδή μόνο την ετ αντέχω μέθη που και εκεί με ενοχλεί η αρχή που με καθαρίζει 🫠

Εμείς του δείξαμε τα τωρινά αποτελέσματα και μας είπε είναι τέλεια για την εξωσωματική 🫠 αλλά έτσι και αλλιώς τώρα θα μας πάει ένα τρίμηνο μετά άρα πιστεύω θα έχει πέσει και άλλο ο κατακερματισμός ..

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Λοιπόν μόλις έκανα εξέταση ινσουλίνης και ζαχαρου. Αυτή η αηδία που σου δίνουν να πιεις δεν υπάρχει. Νιώθω αηδιασμένη από την ώρα που το πήρα 😂

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

FillioPi

μπράβο!!! Απίθανα νέα!!! :D:D:D Πολύ χαίρομαι που το νινάκι είναι μία χαρά!!!

vickoyla,

μου θύμισες τον δικό μου. O γιος μου 4 μηνών κρατούσε υποτιπωδώς εννοείται το μπιμπερό. Η κόρη μου κανένα ενδιαφέρον, αλλά πιστεύω ότι συμβαίνει γιατί δεν τρώει 1-2 φορές την ημέρα από μπουκάλι.

Εμένα βάζει συνέχεια το χέρι στο στόμα, ενώ αδιαφορεί πλήρως για πιπίλες. Δεν ξέρω εάν είναι συνήθεια ή δόντια. Ευελπιστώ το δεύτερο, γιατί δεν θέλω να της μείνει η συνήθεια αυτή!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και μενα ερωτα με το χερι του, ασε που αν του το βγαλω πριν κοιμηθει, τρωει μια τρομερη συνχιση και ειναι ολο γκρινια.Η παιδιατρος μου ειπε πως δεν εχουν πριστει τα ουλακια του ακομα απλα ειναι μια συνηθεια που την εχουν ολα τα μωρα και δεν μπορουμε να κανουμε κατι για αυτο

w0fYp2.png

jdyQp2.png

Γειά σας κι από μένα.

Εμείς λείπαμε το ΣΚ στην Τήνο. Ωραία περάσαμε αν και ταλαιπωρηθήκαμε αρκετά. Αλλά χαλάλι για την Παναγίτσα που προσκυνήσαμε. Μια εκδρομή που είχαν κανονίσει με χάλασε αλλά τέλος πάντων.

Διάβασα και τα νέα σας...

FilioPi μου χάρηκα που τελικά όλα πήγαν καλά με τις εξετάσεις σας! Φυσικά κι εγώ είμαι τις άποψης ότι θα θηλάσουμε όσο μπορούμε και δεν είναι ότι ο θηλασμός αποτρέπει τις ιώσεις απλά συνήθως τα παιδιά που θηλάζουν τις περνούν πιό γρήγορα και πιό ελαφριά, καθώς λένε. Επίσης, να ξέρεις κάτι...ο θηλασμός δεν έχει ωράριο ούτε πρόγραμμα. Εγώ θηλάζω τα παιδιά μου αποκλειστικά χωρίς να κοιτάω ρολόι. Μόλις πεινάσουν μέρα νύχτα μεσάνυχτα .. τα ταίζω...

Αν έχεις ζυγαριά στο σπίτι, ανέβα εσύ και ζυγίσου και μετά ξέντυσε το μωρό και ανέβα πάλι στην ζυγαριά μαζί του, έτσι, να πάρεις μια ιδέα για το βάρος περίπου που παίρνει.

Lineal πραγματικά εύχομαι καλή επιτυχία στην αδερφούλα σου και μακάρι και διπλή επιτυχία!!! Αχ πόσο την καταλαβαίνω...

Rulia μπράβο, όλα καλά με το παιδάκι σας. Κι εγώ έχω φύσημα στην καρδιά...δεν ξέρω αν έχει καμιά σχέση με αυτό που έχει το μωράκι σας. Όλα όμως είναι περαστικά!!!

Τα δικά μας νέα είναι ότι από σαλάκια πάμε καλά. Από ύπνο καλύτερα και από αγάπες και αγκού και αγκαλίτσες....απεριόριστα :);):);)

Φιλάκια πολλά.

RKdwp3.png

καλημερα κοριτσια μου

filiopi ειδες τι καλα που ειναι τα νεα??αντε μπραβο!!!να μην στεναχωριεσαι για τιποτα!!!

rulia και εμενα ο αντρας μου εχει φυσημα ο μικρος δεν ξερω!!μηπως θα επρεπε να του κανουμε ενα υπερηχο???

οσο αφορα τα χερια κοριτσια εχει τρελαθει να τα βαζει στο στομα!!!τι να κανω δεν ξερω!!πολλες φορες βγαζει την πιπιλα του και βαζει το χερι του!!!φοβαμαι μην του γινει συνηθεια!!!

jasmini χαιρομαι που ειστε καλα!!!στη τηνο πηρατε και τα μωρακια???πως τα καταφερατε????

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Τί κάνετε?

Filiopi τί καλά νέα μας είπες? Είδες που το μωράκι σου είναι μια χαρούλα?? Μπράβο!!

Barbie θα σου πώ κάτι. Η ππροηγούμενη παιδίατρος που είχα, με είχε πολύ στην πίεση για το βάρος των παιδιών. Μου είχε πει να μην δίνω καθόλου γλυκά στη Νάνσυ λες κ είχε πρόβλημα βάρους! κ για το μωρό μου έλεγε ότι παίρνει πολύ βάρος κ να το προσέξω μελλοντικά!!!! Η καινούργια παιδίατρος που είδε το μωρό μας είπε ότι είθισται τα μωράκια να διπλασιάζουν το βάρος γέννησης μέχρι τον 5ο τους μήνα κ εμείς 3 μηνών είχαμε περάσει κατά πολύ το διπλασιασμό. Όταν την ρώτησα αν αυτό είναι κακό μου είπε πως αντίθετα δείχνει πολύ καλή ανάπτυξη!!

Διαφημίσεις

Ζούμε σε μια αφιλόξενη χώρα, η έγκυος δεν γίνεται

σεβαστή, η νεαρή μητέρα δεν έχει τη σωστή ενημέρωση και υποστήριξη για

να θηλάσει το παιδί της, τυφλοί, άτομα με κινητικές δυσκολίες,

παραπληγικοί κ.ο.κ. είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους. Ας σταματήσει εδώ

ο εγκλεισμός κι ας βγούμε όλοι στο δρόμο, ακόμα και μαζικά ...στην αρχή,

να διεκδικήσουμε το χώρο,

;););););););););););););)

με αφορμή την Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού 2010 που είναι 1-7 Νοέμβριου, κάποιες μανούλες μέσω ενός forum, αποφασίσαμε να οργανώσουμε μια εκδήλωση Ταυτοχρόνου Δημοσίου Θηλασμού το Σάββατο 6/11/2010 και ώρα 13.00 σε διαφορες πολεις: Αθήνα στo Σύνταγμα μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη, Θεσσαλονίκη στον Λευκό Πύργο, Ηράκλειο Κρήτης στην Πλατεία Ελευθερίας, Σύρος στην Πλατεία Μιαούλη, Κόρινθος στα Περιβολάκια, Πάτρα στην Πλατεία Όλγας, Βόλος στην Πλατεία Ελευθερίας κ.α. και για τη Λαρισα Σαββατο 6 Νοέμβριου στη 1 το μεσημερι στην Πλατεία Ταχυδρόμου μπροστά απο την Ιατρική Σχολη.Ευχαριστω

Ο μητρικός θηλασμός είναι ο μοναδικός τρόπος για να εξασφαλίσουμε πως τα παιδιά έχουν τη σωστή διατροφή ώστε να έχουν την καλύτερη δυνατή αρχή στη ζωή τους. Δυστυχώς όμως στην εποχή μας ο θηλασμός έχει υπονομευθεί. Ο θηλασμός είναι στην πραγματικότητα τέχνη και όχι επιστήμη. Και η τέχνη αυτή φαίνεται ότι χάθηκε στο διάβα του χρόνου. Ενώ είναι γνωστό ότι ο θηλασμός είναι ό,τι καλύτερο, οι κοινωνικές δομές (αντιλήψεις, γυναικεία εργασία, μαιευτήρια, κ.λπ.) δεν ευνοούν αυτήν την επιλογή. Η τέχνη χάθηκε, κι ενώ ο θηλασμός αποτελεί φυσική διαδικασία, απαιτεί πλέον εκπαίδευση και ενθάρρυνση γιατί στην πρώτη δυσκολία είναι εύκολο να χορηγηθεί ένα υποκατάστατο του μητρικού γάλακτος σε σκόνη.

Με την πραγματοποίηση δημόσιου θηλασμού θα δώσουμε το μήνυμα ότι όλες οι γυναίκες μπορούν να θηλάσουν και ότι δεν πρέπει πια ο θηλασμός να θεωρείται ταμπού.

Ας δώσουμε στα παιδάκια μας αυτό που τους αξίζει… ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Σε μια χώρα οπου το 95% των νέων μητερων αποτυγχανει να θηλασει αποκλειστικα το πρωτο εξαμηνο ποσο μάλλον να συνεχισει για τουλαχιστον 2 χρονια (οπως ειναι οι διεθνεις επιστημονικες συστασεις), επειδη δεν εχουν την σωστη ενημερωση κι εμπιστευονται στην πλειονοτητα ασχετους "επαγγελματιες υγειας" εμεις φωναζουμε ΨΑΞΕ, ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ.

Σε μια κοινωνια όπου το γυναικειο στηθος χρησιμοποιειται για να διαφημιζει διαφορα προιοντα και οχι για να θρεφει μωρα, όπου η εικονα ενος βρεφους με μπιμπερο ειναι πιο συνηθισμενη απο αυτην ενος βρεφους που θηλαζει διεκδικουμε το δικαιωμα των παιδιων μας ΝΑ ΘΗΛΑΖΟΥΝΕ ΔΗΜΟΣΙΑ.

Θέλουμε να μας στηρίξετε σε αυτην την προσπάθεια μασ

:tongue::tongue:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Τί κάνετε?

Filiopi τί καλά νέα μας είπες? Είδες που το μωράκι σου είναι μια χαρούλα?? Μπράβο!!

Barbie θα σου πώ κάτι. Η ππροηγούμενη παιδίατρος που είχα, με είχε πολύ στην πίεση για το βάρος των παιδιών. Μου είχε πει να μην δίνω καθόλου γλυκά στη Νάνσυ λες κ είχε πρόβλημα βάρους! κ για το μωρό μου έλεγε ότι παίρνει πολύ βάρος κ να το προσέξω μελλοντικά!!!! Η καινούργια παιδίατρος που είδε το μωρό μας είπε ότι είθισται τα μωράκια να διπλασιάζουν το βάρος γέννησης μέχρι τον 5ο τους μήνα κ εμείς 3 μηνών είχαμε περάσει κατά πολύ το διπλασιασμό. Όταν την ρώτησα αν αυτό είναι κακό μου είπε πως αντίθετα δείχνει πολύ καλή ανάπτυξη!!

Kαλησπερα και απο μενα!!!

Δικιο εχεις αυτο σκεφτομουν και εγω θα την δινω να φαει και απο εκει και περα αν μου την βιδωσει θα την αλλαξω,τα μωρακια σε αυτην την ηλικια πρεπει να τρωνε για να μεγαλωσουν!! και η μικρη μου γεννηθηκε 3100γρ ηταν καλο το βαρος της!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Καλησπέρα και από εμένα; Τι κάνετε;Ελπίζω όλες να είστε καλά:P

Filiopi συγχαρητήρια για τα καλά νέα.Είδες που ανησυχούσες.Βέβαια πιστεύω ότι και εγώ στη θέση σου την ίδια αντίδραση θα είχα.

Κορίτσια αυτό το πράγμα με το χέρι στο στόμα το έχει και ο δικός μου.Έρωτα!!! Αλλά για το βράδυ θέλει πιπίλα..Τι να κάνουμε; Κάθε μωράκι λεχει τις προτιμήσεις του. Πάντως εγώ ρώτησα τον παιδίατρο για το που βάζει συνέχεια τα χέρια στο στόμα και μου είπε ότι εκτός του ότι έχουν φουσκώσει τα ούλα του σε δύο σημεία, είναι και μια κίνηση που την κάνουν εκ φύσεως τα μωρά ανεξάρτητα από τα ούλα γιατί έτσι τα προετοιμάζει η φύση για την κίνηση που θα πρέπει να κάνουν για να φάνε. Να πιάσουν δηλαδή το κουτάλι και να το φέρουν στο στόμα τους... Φροντίζει για όλα η μητέρα φύση!!!!

Αυτά για σήμερα...Φιλάκια πολλά σε όλες;)

Ελεάννα,

πολύ ωραίο αυτό. Να σου πω, δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά. Εμένα μου πετάει την πιπιλα στα μούτρα (έχω δοκιμάσει διάφορα είδη) και της βγάζω το χέρι και το βάζει η ίδια.

Όσον αφορά το βάρος, η παιδίατρος δεν μου είχε πει ποτέ τίποτα, ακόμα και όταν ο γιος μου σχεδόν 2 ετών είχε φτάσει στην τελευταία καμπύλη. Τώρα, που είναι 3,5, άρχισε να μου λέει να προσέχω.

FillioPi,

να σου πω: εγώ ξεκίνησα το ρολόι γιατί η μικρή όταν την άφηνα όσο ήθελε, παρατήρησα ότι έκανε εμετό, το οποίο για μένα σήμαινε ότι είχε φάει πολύ. Ακολούθησε το ένστικτό σου, αυτό είναι το καλύτερο.

Να διπλασιάσει βάρος στους 5 μήνες;;; Εμένα κοντεύει να το διπλασιάσει - μη σας πω ότι το έχει διπλασιάσει, απλά δεν έχουμε ζυγιστεί. :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τι λέτε για τον δημόσιο θηλασμό; Εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να πάω. Έχω θηλάσει πολλές φορές δημόσια, σε σπίτι, στη θάλασσα, στο πάρκο. Το έχω ξεπεράσει δλδ. Απλά δεν μπορώ να παίρνω το παιδί με τα λεωφορεία, και ο σύζυγος φεύγει για το χωριό του το Σάββατο για να ψηφίσει.

Επίσης, όσες θηλάζετε: Πόσο λέτε να το συνεχίσετε; Εγώ λέω ουσιαστικά όσο πάρει, μέχρι τον χρόνο το πολύ. Ούτως ή άλλως από τους 6 μήνες περίπου πίνουν γάλα μόνο πρωί και βράδυ και τα άλλα γεύματα είναι στερεά.

Φιλάκια καλές μου!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!

Ο μικρός πήγε βόλτα με τον μπαμπά του κι εγώ είπα να χαλαρώσω γράφοντάς σας!!

Filiopi χαίρομαι τόσο πολύ για το κοριτσάκι σου!!!! Αν και ήμουν σίγουρη ότι οι εξετάσεις θα είναι καλές!!! Άντε με το καλό αύριο να έχει πάρει το βάρος που πρέπει και να κάνετε και το εμβόλιό σας!!

Μαριλίνα αν κι εγώ δεν κατάφερα να έχω αποκλειστικό θηλασμό, θα ήθελα να συμμετέχω στην συνάντηση δημόσιου θηλασμού, αλλά δυστυχώς το πιο κοντινό μου είναι η Κόρινθος (μακριά..)

Και έχω σκοπό να θηλάσω σίγουρα μέχρι τους έξι μήνες (αν έχω γάλα) και από εκεί και πέρα θα δούμε...

Jasmini τουλάχιστον πρέπει να ξέσκασες κι εσύ λίγο με αυτή την εκδρομή ε?? Θέλω να σε ρωτήσω και κάτι. Θυμάμαι οτι είχες πάρει μαγιά μπύρας για να αυξήσεις την παραγωγή σου. Ξέρεις αν μπορείς να την πάρεις οποιαδήποτε στιγμή ή μόνο στην αρχή?? Γιατί νομίζω ότι έχει λιγοστέψει το γάλα μου...

Rulia μπράβο για το μωράκι σου!!! Τώρα θα ησυχάσεις κι εσύ!! Καλά έκανες κι άλλαξες παιδίατρο αφού είχες πάψει να της έχεις εμπιστοσύνη πια!

Leta ο μικρος σου είναι μεγάλο μωράκι!!!!!! 69 πόντους ουαου!!!

Ααα Vickoyla με συγχωρείς αλλά το κοριτσάκι της Filiopi θα γίνει δικιά μου νύφη!!! Τα έχουμε κανονίσει!!! Άσε που δεν μας νοιάζει και η προίκα!!!:tongue::tongue:

Κατα τα άλλα κι εμείς τα κάνουμε όλα από λίγο!!! Και χέρι στο στόμα βάζουμε και πιπίλα παίρνουμε και παιχνίδια κρατάμε και μπιμπερό κρατάμε και τηλεόραση βλέπουμε!!!!

Αααχ!!! Είναι τόσο γλυκά τα μωράκια μας!!!!

Kalispera koukles....!!!!

Ti kanete, oles kala?ta mwrakia?Ti kala pou sas exw giati exw peixei mesa, den tin paleuw!!!tespa....

tinaki mou an ta exete kanonosei oi simpetheres ti na pw?paw paso, den to eixa antilifthei, kapoia tha brethei kai gia mas...

Oson afora to baros, o dikos mou eipie galataki tis mamas mexri 2.5minwn mono. Egw nomizw pws o mpoumpoukos mou einai adinatos alla i paidiatros mou leei pws einai polu kalos. basika einai poli psilo paidi, einai idi 72 pontous kai mono 6.300, pinei bebaia to problepomeno gala se ml...

w0fYp2.png

jdyQp2.png

κοριτσάκια τί κάνετε?

διαβάζω καλά νέα απο όλες σας και χαίρομαι πολύ που τα ζουζούνια όλων σας είναι καλά!

κι εμείς καλά είμαστε, αν εξαιρέσουμε βέβαια οτι την Δευτέρα κάναμε το δεύτερο εμβόλιό μας και ο μικρός έχει "ξεσαλώσει" στην κυριολεξία. γκρίνιαζε μετά το εμβόλιο αλλά όταν ήρθαμε σπίτι, κάναμε το μπανάκι μας, ήπιε γαλατάκι και νάνι.... ξύπνησε 3 φορές το βράδυ για να φάει.

χθές ξυπνούσε ανα δύωρο...οπότε καταλαβαίνετε οτι δεν έκλεισα μάτι, και ήταν τόσο ανήσυχος σήμερα...ούτε κάν έτρωγε. μόλις τον έβαζα στο στήθος μας άκουγε όλη η Θεσσαλονίκη! ε ναί λοιπόν...εμείς ήμασταν που κλαίγαμε/......

τον πήγαμε βολτίτσα με το αμάξι με τον μπαμπά του αλλά και πάλι δεν ηρεμούσε ιδιαίτερα. ευτυχώς τώρα κοιμήθηκε και εύχομαι να ηρεμήσει το γιαβρί μου γιατί στεναχωριέμαι πολύ όταν δεν είναι καλά.

κατα τα άλλα όμως, τον εξέτασε ο γιατρός και είναι μια χαρούλα. έφτασε τα 7+ κιλά και τους 64 πόντους.... κανονικό μπουλντογκάκι είναι...

vickoula 72 πόντους??????? φτου φτου φτού...

λοιπόν το θέμα με το χέρι, το έχει κι εμάς. το ωραίο όμως είναι ο ήχος που ακούγεραι όταν τρώνε τα χεράκια τους...σκέτη λατρεία!!!!!!!!!!!

με τον μπαμπά του λιώνουμε όταν το κάνει αυτό. αν και δεν θέλω να τρώει τα χέρια του... του έβαζα γαντάκια, αλλά έτρωγε τα γαντάκια. δεν πτοείται!!! σήμερα πρώτη φορά έπιασε ένα πανάκι και το έβαλε στο στόμα..μέχρι τώρα έπιανε μόνο τα χέρια μου...

όσον αφορά τον θηλασμό, κι εγώ θα το θηλάσω για όσο έχω γάλα. μακάρι να φτάσουμε στον χρόνο.... προς το παρών τα πάμε πολύ καλά!

εφιάλτες έχετε???????

εγώ ξυπνάω κάθε βράδυ γιατί βλέπω οτι επιστρέφω στην δουλειά μου και αφήνω το μωράκι μακριά μου!!!! ξυπνάω με κλάματα.......

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕ....!!!!!!!!!!!

Μέχρι τώρα είχαμε ο ένας τον άλλον...τώρα έχουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

31/07/2010

να ρωτήσω και κάτι?????

όσο θηλάζουμε και δεν έχουμε ακόμη περίοδο...πώς καταλαβαίνουμε πιθανή εγκυμοσύνη????

Μέχρι τώρα είχαμε ο ένας τον άλλον...τώρα έχουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

31/07/2010

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...