Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου !!! Νομίζω θορυβήθηκα αρκετά θα ζητήσω να γίνει στο νοσοκομείο με μέθη γιατί δεν αντέχω και πολλά πολλά !!! Δηλαδή μόνο την ετ αντέχω μέθη που και εκεί με ενοχλεί η αρχή που με καθαρίζει 🫠

Εμείς του δείξαμε τα τωρινά αποτελέσματα και μας είπε είναι τέλεια για την εξωσωματική 🫠 αλλά έτσι και αλλιώς τώρα θα μας πάει ένα τρίμηνο μετά άρα πιστεύω θα έχει πέσει και άλλο ο κατακερματισμός ..

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Λοιπόν μόλις έκανα εξέταση ινσουλίνης και ζαχαρου. Αυτή η αηδία που σου δίνουν να πιεις δεν υπάρχει. Νιώθω αηδιασμένη από την ώρα που το πήρα 😂

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

leta,

ανάλογα πόσο βαριά είναι και πόσο κρύο κάνει. Συνήθως εγώ του φόραγα στα μεγάλα κρύα (της Αθήνας) κανονικά, κοντό φανελάκι, μακρύ και από πάνω τη φόρμα εξόδου.

NDPXp3.png eJ01p3.png

Γειά σας κορίτσια τι κάνετε; Εμείς λίγο καλύτερα, πήρα θάρρος σας ευχαριστώ για την συμπαρασταση!:)

Η μπεμπούλα μένει στο στήθος όποτε θέλει τώρα και για όσο θέλει και έβαλα στη άκρη τα ρολόγια. Για να δούμε, νομίζω καλά πάμε. Αύριο βγαίνουν τα αποτελέσματα! Μακάρι να είναι όλα καλά!!!

Φιλάκια πολλά κορίτσια και πάλι ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια φιλεναδίτσες!!!

Ααααα όσο για την πιπίλα την παίρνουμε κι εμείς για νανούρισμα. Μετά την φτύνει. Και φόρμα εξόδου δεν έχουμε. Έχουμε όμως πολύ χαριτωμένα μπουφανάκια που είναι και πολύ ζεστα!!!:mrgreen:

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!

filiopi αντε μπραβο κοριτσι μου χαιρομαι που εισαι καλυτερα!!σημερα περιμενουμε νεα σου ναι???

vickoyla εδω ειμαι!!!!!!!απλα ετρεχα χθες!!!

καλημεραααααααααα

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια :-)

Filiopi χαίρομαι που είσαι καλύτερα, σίγουρα πάνω στην στενοχώρια μας σκεφτόμαστε πράγματα που δεν ισχύουν. Πώς μπορεί να μην είναι καλή μία μανούλα που κάνει ό,τι μπορεί για να θηλάσει το μωράκι της? έκανες κ ακόμη κάνεις ό,τι μπορείς οπότε τί είναι αυτά που λες?? Να σου πώ την αλήθεια κ εγώ τώρα στο 2ο παιδάκι μου κατάφερα να θηλάσω κ μετά από τόση προσπάθεια. Στη Νάνσυ μου από την αρχή έδινα κ συμπλήρωμα διότι είχα περάσει μία στενοχώρια με τη δουλειά κ το γάλα μου είχε ελλατωθεί κατά πολύ κ μετά από λίγο μου κόπηκε τελείως.Εκεί να δείς στενοχώρια! Κ τώρα που τα έχω καταφέρει με τη μπέμπα μετά από τρελές προσπάθειες κ στενοχώριες πάλι, αισθάνομαι τύψεις για τη Νάνσυ που δεν την θήλασα αρκετά!!! Ε, λοιπόν κάνουμε ό,τι μπορούμε για να θηλά΄σουμε, το παλεύουμε πολύ κ αν δεν τα καταφέρουμε θα δώσουμε συμπλήρωμα το οποίο μιά χαρά γάλα είναι. Η Νάνσυ μου με συμπλήρωμα (+ πολύ λίγο δικό μου) έχει φτάσει 3 ετών κ σπάνια νοσεί!! άσε που πιστεύω ότι αν την έχεις στο στήθος όποτε κ για όσο θέλει είναι θαυματουργό (εγώ έτσι τα κατάφερα-κ με την μαγιά μπύρας)!! Μην στενοχωριέσαι λοιπόν αφού κάνεις ό,τι μπορείς για το μωράκι σου :-)

Lineal καλή επιτυχία στην αδελφή σου, εύχομαι να πάνε όλα καλά κ να αποκτήσει το μωράκι σου ξαδελφάκι σύντομα!! Χρόνια πολλά κ για τον μπαμπά σου..

Α!! κ καλό μας μήνα κορίτσια :-)

Barbie να σας ζήσει η Μαρί σας. Να είναι πάντα υγιής κ ευτυχισμένη.

Κ εμείς είχαμε εξελίξεις αυτές τις μέρες. Καταρχήν αλλάξαμε παιδίατρο κ είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Χτες πήγαμε κ κάναμε το triplex στο Ωνάσειο. Κ μου εξήγησε η γιατρός ότι όλα τα μωράκια γεννιούνται με τρύπα στην καρδούλα όπου αυτή κλείνει μέσα στον 1ο χρόνο ζωής. Δλδ μας προειδοποίησε πριν κάνει την εξέταση ότι μπορεί να μην έχει κλείσει ακόμη διότι είναι σχετικά νωρίς. Ευτυχώς εξετάζοντας το μπεμπάκι, είδε ότι η τρυπίτσα έχει κλείσει σχεδόν τελείως κ με καθησύχασε ότι σίγουρα σε λίγο καιρό θα κλείσει τελείως. Μου έγραψε κ χαρτί για την ασφαλιστική ότι είμαστε μια χαρά οπότε δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα...

Αχ, συγκινήθηκα πολύ με τις ιστορίες σχετικά με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης. Θα επανέλθω με την δική μου σε λίγο διότι ήρθε η μαμά μου....

Φιλάκια ! ! !

Kouklitses kalimera!!!

Filiopi kai rulia, ti pio euxaristo na exeis kala nea gia ta zouzounakia sou!!!

Emeis eimaste ligo kalitera sxetika ellatothike o bixas mas kai den exoume brasimo sto sthithaki mas. Oso gia tin mama, den xerw simera exw enan pono stin mesi kai exw kai ena karo douleies na kanw.

Auta...filakia polla polla kai na exoume mia kali mera

w0fYp2.png

jdyQp2.png

rulia τι ωραια νεα???αντε ειδες??δεν χρειαζεται στεναχωρια!!!

vickoyla μια χαρα παει και ο μικρουλης σου!!οσο αφορα την μεση και εγω εχω γενικα προβληματα!!κανω γυμναστικη και με βοηθαει λιγο!!οταν ομως εχω προβλημα προσπαθω να ξεκουραζομαι και οχι πολλες αγκαλιες τον μικρο!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

rulia, vickoyla & FillioPi

πολύ ωραία τα νέα σας!!! Είναι πολύ ωραίο που τα μπεμπάκια σας είναι πολύ καλύτερα.

FillioPi

περιμένουμε και νεότερα.

Όσον αφορά το θηλασμό + ιώσεις, έχω να πω ότι και ο γιος μου θήλασε ελάχιστα και μόνο με συμπλήρωμα (οι τύψεις που λέγαμε!!!!) λόγω μάλλον λάθος πληροφόρησης δικής μου. Αρρωσταίνει σπάνια, ούτε στον παιδικό που πήγε πέρισυ αρρώστησε πολλές φορές. Αντίθετα, ξέρω παιδάκια που θηλάζανε αποκλειστικά και αρρωσταίνουν πολύ συχνά. Δεν πάω να πω ότι ο θηλασμός δεν είναι καλός (με την μπέμπα το πάλεψα και το παλεύω ακόμα) αλλά δε νομίζω ότι έχει τόση σχέση με τις ιώσεις.

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Γεια σας και απο μενα!

Rulia μια χαρα,ολα καλα τωρα!!!

Εμεις εχθες πηγαμε γιατρο για εμβολιο ζυγιστηκαμε κιολας ειναι 7 κιλα και με εκραζε η γιατρος να μην την ταιζω πολυ λεει,μα δεν ειναι παχυ το παιδι της λεω και νευριασα λιγο ειναι 65 ποντους της λεω τεσπα ολα καλα,μολις ηρθαμε σπιτι αρχισε να ψιλογκρινιαζει ε την εδωσα γαλα και κοιμηθηκε!!

Στεναχωριεμαι λιγο γιατι δεν πιανει τα παιχνιδακια της ακομη εσας τα πιανουν η ειναι νωρις μου το ρωτησε και η παιδιατρος,την ρωτησα για κρεμα και μου 5μιση θα ξεκινησουμε ειναι νωρις ακομη!!!

Αυταααααα καλο μεσημερι!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Διαφημίσεις

rulia, vickoyla & FillioPi

πολύ ωραία τα νέα σας!!! Είναι πολύ ωραίο που τα μπεμπάκια σας είναι πολύ καλύτερα.

FillioPi

περιμένουμε και νεότερα.

Όσον αφορά το θηλασμό + ιώσεις, έχω να πω ότι και ο γιος μου θήλασε ελάχιστα και μόνο με συμπλήρωμα (οι τύψεις που λέγαμε!!!!) λόγω μάλλον λάθος πληροφόρησης δικής μου. Αρρωσταίνει σπάνια, ούτε στον παιδικό που πήγε πέρισυ αρρώστησε πολλές φορές. Αντίθετα, ξέρω παιδάκια που θηλάζανε αποκλειστικά και αρρωσταίνουν πολύ συχνά. Δεν πάω να πω ότι ο θηλασμός δεν είναι καλός (με την μπέμπα το πάλεψα και το παλεύω ακόμα) αλλά δε νομίζω ότι έχει τόση σχέση με τις ιώσεις.

Φιλάκια!!!

Και εγω στναχωριεμαι που η μικρη θηλασε μονο εναμιση μηνα,μου λενε και ολοι πως το παιδι θα αρρωσταινει συνεχεια και αγχωνομαι,αμα δω λιγο μιξουλα κατ ευθειαν αρρωστησε, αλλα μεχρι στιγμης ολα καλα!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

δεν πρεπει να αισθανομαστε τυψεις για τιποτα!!!

να ευχομαστε να εχουμε γερα μωρακια θηλαζουμε δεν θηλαζουμε!!!

barbie εμενα 3 μηνων ηταν 7.200 και 69 ποντους!!μου ειπε πως ειναι βαρυς αλλα δεν πειραζει γιατι ειναι ψηλος!!!την αλλη εβδομαδα θα παμε στο γιατρο για να δουμε!!μου ειχε πει οτι θα επρεπε να βαλει 600 γρ!!να δουμε....

οσο αφορα τα παιχνιδακια τα πιανει εκει την ωρα και μετα του πεφτουν δεν μπορει να τα κρατησει ουτε να τα βρει και να τα σηκωσει!!!και στο κατω κατω καθε παιδι ειναι διαφορετικο και μπορει να τα κανει καποια πραγματα πιο αργα η πιο νωρις

Lkixp3.png

rcRGp3.png

:mrgreen::mrgreen: Κορίτσια μου είμαστε καλάαααααα, βγήκαν οι εξετάσεις και δεν έδειξαν τίποτααααα!!!!!

Τι κάνετε; Ελπίζω να είστε όλοι καλά και υγιείς με τις ιώσεις που κυκλοφορούν!!!!

Εμείς πήραμε τα αποτελέσματα της καλλιέργειας και είναι όλα καλά. Πήραμε και τη γιατρό και χάρηκε κι εκείνη, τώρα θα πάμε την Πέμπτη να την ζυγίσουμε να δούμε πόσο έχει πάρει, αν έχει πάρει και να δούμε τι θα κάνουμε με το συμπλήρωμα και τα εμβόλια!!! Μου φυγε λίγο το άγχος!

Κορίτσια να σας πω μετά από αυτό που πάθαμε με το λίγο βάρος που πήρε η μικρή έχω να σας πω... δίνεται στα μωράκια να φάνε όσο θέλουν, σιγά μην τους κάνουμε δίαιτα από τώρα. Οι ψυχούλες είναι στην ανάπτυξη!!! Πλάκα πλάκα η γιατρός μας είπε ο πρώτος χρόνος είναι ο πιο σημαντικός για την ανάπτυξη του παιδιου, χτίζονται οι βάσεις!

Όσο για τα παιχνιδάκια η μικρή μας τα πιάνει όταν της τα δώσω στο χέρι ή όταν τα ακουμπήσω δίπλα της και τα κρατάει για λίγο. Αυτό που της αρέσει όμως πάρα πολύ είναι να πιάνει και να βάζει στο στόμα της υφάσματα... τα πανάκια της, τα ρούχα της, την σαλιάρα, τις ζώνες του ριλάξ, τα σεντόνια κλπ κλπ :rolleyes::mrgreen:

Πάντως συμφωνώ το κάθε παιδάκι έχει το ρυθμό του.

Κορίτσια αυτά τα νέα τώρα περιμένω πως και πως την Πέμπτη!!! Α και πάλι ευχαριστώ πάρα πολύ για την συμπαράσταση!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Filiopi χαιρομαι που ολα ειναι καλα, μια χαρα η μπεμπουλα!!!

Οντως κοριτισα θα την δινω να τρωει και ας λεει οτι θελει η γιατρος το καθε παιδακι ειναι διαφορετικο,αλλο τρωει πολυ αλλο πιο λιγο υγεια να εχουνε τα μωρακια και ολα γινονται!!!

Και εγω αμα της δωσω παιχνιδακι το πιανει και το βαζει στο στομα,δεν το παιρνει μονη της αυτο με ανησυχει λιγο αλλα θα μαθει που θα παει!!!

VqBap3.png

Loipon glikia mou FilioPi tha se lew simpethera giati ta paidakia mas exoun akrivws tin idia ilikia kai lew na ta gnwrisoume kai an exete kai kali proika kai sas aresoume na ta padrepsoume!!!Wraia nea mas eipes, poli xarika....

Emena xetrelenete na blepei tv, an einai dinaton, merika paixnidakia tou ta pianei alla fadazome kata lathos mias kai ta petaei opou na einai...Kati allo pou mou kanei entiposi einai pou bazei ta xerakia tou panw sto mpoukali, ti plaka pou exei....:tongue:

w0fYp2.png

jdyQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...