Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα !!  Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως ενώ υπάρχει πολύποδας δεν φαινόταν με τον υπέρηχο 😮 πάντως και σε εμένα αν βρεθεί κάτι δεν θα τ κάνω χωρίς μέθη 

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχχχχ ρε κοριτσια οντως μεγαλη συγκινηση!!

Κατ'αρχην καλησπερα,σας ευχαριστω για τις ευχες σας και καλο ονομα και στα δικα σας μωρακια!!

Κοριτσια εμενα με φοβιζει λιγο η ιδεα στην δευτερη εγκυμοσυνη γιατι σε αυτην ημουνα ξαπλα σχεδον τρεις μηνες,φυσικα αξιζε το κοπο δεν το συζηταω αλλα το σκεφτομαι λιγο!!!

Λοιπον εγω επειδη ειχα δυο αποβολες στο παρελθον σκεφτομουνα συνεχεια την εγκυμοσυνη και αγχωνομουνα θα παει καλα δεν θα παει και μου λεει ο ανδρας μου θα παει σιγουρα καλα, ξεκιναμε ελευθερα και οτι γινει,

ε μετα απο δυο μηνες βλεπω πως αρχισα να αισθανομαι διαφορετικα δλδ ηθελα γλυκο να κοιμαμαι συνεχεια πολλα νευρα,με βλεπει ο ανδρας μου λεει πρεπει να εισαι εγκυος του λεω οχι με τπτ αφου εχω πονους περιοδου καλαααα μου απανταει,

μια μερα πριν την αναμενομενη ημερομηνια περιοδου μου λεει εκεινος μια που ειμαστε στη γυρα δε σταματαμε σε ενα φαρμακειο να παρουμε τεστ,

μπαα λεω εγω αφου αυριο θα εχω περιοδο

ελα να παρουμε και ας σου ερθει αυριο

ενταξει λεω περνω το τεστ παω σπιτι δεν ηθελα να το κανω κατευθειαν εγω ε καντο μου λεει εκεινος καλα του απανταω, το κανω λοιπον βγαινει μονο μια γραμμη ειδες λεω εγω δεν ειμαι, περιμενε λεει εκεινος και κοριτσια σε λιγο φαινεται μια πολυ πολυ αχνη γραμμουλα

αυτο ηταν αρχισαμε να κλαιμε και να γελαμε μαζι ειδες που σου ελεγα μου ειπε, δεν μπορουσα να το συνειδητοποιησω.

και μετα εκανα το Μαρακι μου!!!Αφου και τωρα που τα γραφω συγκινουμε!!!

Καλο απογευμα!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ, κοριτσάκια, συγκινήθηκα με τις ιστορίες σας!!!

Χειμωνιάτικες κοιλίτσες, ε;;; Τι θέλετε να μάθετε;;;

Υδροχοάκι είναι ο γιος μου. Ήταν απίστευτο Χριστούγεννα με την μεγάλη κοιλιά. Η αλήθεια είναι ότι ήταν πιο εύκολη η εγκυμοσύνη μου, ήταν και η πρώτη, και δεν είχα αυτές τις ζέστες του καλοκαιριού. Έβγαινα πιο εύκολα βόλτες και είχα μεγαλύτερες αντοχές. :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εγώ για χειμωνιάτικη είχα προσπαθήσει την μπέμπα... αλλά αποφάσισε να καθυστερήσει και να βγει καλοκαιρινή :tongue::tongue::tongue:

NDPXp3.png eJ01p3.png

Γειά σας κοριτσάκια μου! τι ωραίες οι ιστορίες σας, πραγματικά όμορφες και συγκινητικές στιγμές!!! Εγώ θα σας την πω κάποια άλλη φορά γιατί τώρα έχω κάτι άλλο που με προβληματίζει....

Πήγαμε εχτές στην παιδίατρο για εμβόλια αλλά δεν τα κάναμε γιατί η μπεμπούλα μας δυστυχώς δεν έχει πάρει καλό βάρος. Μόνο 300 γρ!!!:( Έτσι κάναμε σήμερα εξετάσεις και αν δεν δείξουν τίποτα μάλλον θα θέλει συμπλήρωμα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι πήγε στραβά, είμαι πολύ χάλια, θέλω να θηλάσω το κοριτσάκι μου αλλά αν δεν μπορώ; Αισθάνομαι πολύ ανάξια μάνα αυτή τη στιγμή, θέλω να κλαίω...:(:(:(

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

FilioPi min akouw(diladi diabazw)xaza...akou ekei anaxia mana...kai egw mono 2.5mines thilasa diladi den eimai kali mana?alles den mporoun katholou na thilasoun, ti paei na pei auto?kai gia mena o thilasmos einai poli simantiko alla den mporesa na kanw apoklistiko kai den mporesa na thilasw polu kairo...koita na iremiseis kai na dwseis sto paidi oti pragmatika xreiazete kai sigoura den xreiazete mia mana pou na klaiei kai na tin aisthanete stenaxwrimeni, kathe allo.... Na aisthanese omorfa pou thilases to zouzounaki sou kai niwsate auto to desimo...auti einai i gnwmi mou, xalarwse...

panta filika...

w0fYp2.png

jdyQp2.png

filiopi προς θεου τι λες????

μια φιλη ειχε τωρα αντιστοιχο προβλημα με το παιδακι της!!ειναι και αυτος 3 μηνων και δεν ειχε παρει βαρος ενα μηνα μονο 200 γρ!τον θηλαζει και αυτη αποκλειστικα!!της ειπε λοιπον για 10 μερες να τον ταιζει καθε 3 ωρες και οσο πιο συχνα θελει για να δουν αν θα παρει βαρος και το βραδυ αμα χρειαστει να τον ταιζει!!ετσι θα βλεπαν αν ειχε γαλα!!το εκανε και τελικα πηρε βαρος ο μικρος 300γρ!!

εσενα τι σου ειπε ο παιδιατρος???

το αν θηλαζεις η οχι το παιδακι σου δεν σε κανει αναξια η αξια!!μην το βλεπεις στραβα!!!ακολουθα τις οδηγιες του παιδιατρου!!!

μην στεναχωριεσαι:(:(:(:(:(:D:D:D:D:D

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

ανάξια μάνα??????? γιατί σκέφτεσαι έτσι?

απο αυτά που γράφεις καταλαβαίνω πως θέλεις πολύ να θηλάσεις το μωράκι σου και σίγουρα το λατρεύεις!!!! οπότε ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΞΙΑ ΜΑΝΑ!!!

ηρέμησε καταρχήν.τί εξετάσεις κάνατε? πότε θα έχετε τα αποτελέσματα? η συμπεριφορά του παιδιού πώς ήταν όλο αυτό το διάστημα? έδειχνε να πεινάει η μικρούλα αφού την θήλαζες? σε ρωτάω γιατί εμένα όταν τον θηλάζω, αν πεινάει κι

άλλο κι εγώ τον βγάλω απο το στήθος, γκρινιάζει!

μην ρίχνεις ευθύνες στον εαυτό σου, αγκάλιασε το μωράκι σου με όλη σου την αγάπη και όλα θα πάνε καλά, μη στεναχωριέσαι.

Μέχρι τώρα είχαμε ο ένας τον άλλον...τώρα έχουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

31/07/2010

Αχ βρε κορίτσια μου δεν ξέρω μια λέω όλα θα πάνε καλά μια με παίρνει από κάτω και αισθάνομαι χάλια.... δεν θέλω από το πείσμα μου να θηλάσω να μένει το μωράκι πεινασμένο!!! Αισθάνομαι ανάξια όχι αν δεν θηλάσω άλλο αλλά που δεν την φρόντισα σωστά... τελος πάντων θα μου περάσει όλα θα πάνε καλά, θετική ενέργεια χρειαζόμαστε και οι δύο, πάντως σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την συμπαράσταση!!!

Η παιδίατρος είπε πως υπάρχει το ενδεχόμενο να έχει μικρόβιο που δεν την αφήνει να πάρει βάρος. Αν είναι οι εξετάσεις της καθαρές και δεν έχει πάρει βάρος μέχρι να πάμε σε δέκα μέρες θα δώσουμε και συμπλήρωμα. Εν τω μεταξύ με συμβούλεψε να την ταίζω πιο συχνά και να προσπαθώ να την κρατάω πιο πολύ ώρα στο στήθος.

Οι εξετάσεις ήταν καλλιέργεια ούρων, τις κάναμε σήμερα και θα είναι έτοιμες την Τρίτη. Το μωράκι όλο αυτό τον καιρό ήταν πολύ ευδιάθετο και έδειχνε να χορταίνει αφού τραβιόταν μόνη της από το στήθος. Σκέφτομαι, σκέφτομαι που έχω κάνει το λάθος δεν μπορώ να καταλάβω. Όσως που δεν έτρωγα τόσο καλά γιατί έφυγε η μαμά μου και δεν είχα βοήθεια οπότα έτρωγα πάντα πρόχειρα και γρήγορα. τώρα μπήκε στο κόλπο και ο αντρούλης μου καθώς και τα υγιεινά τρόφιμα και ελπίζω όλα να πάνε καλά!:rolleyes:

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

μην αισθάνεσαι άσχημα.άν καταλάβαινες οτι κάτι δεν πάει καλά σίγουρα θα αντιδρούσες ανάλογα!

γι αυτό υπάρχουν οι γιατροί, θα σε καθοδηγήσουν ότι και αν συμβαίνει απο τα δύο. απο την στιγμή που το μωράκι ήταν ευδιάθετο και έτρωτε κανονικά είναι πολύ λογικό να μην έχεις καταλάβει κάτι.

θήλαζέ την τώρα λίγο πιο συχνά και σκέψου θετικά!!!

θα περιμένουμε νέα σου.

Μέχρι τώρα είχαμε ο ένας τον άλλον...τώρα έχουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

31/07/2010

Filiopi άκου αυτά που σου λέει ο παιδιατρος και μην στεναχωριεσαι!!! Μπορεί να είναι τυχαίο!!! Σωστά σου λεει και το Patousaki!αν κάτι δεν πήγαινε καλα θα το καταλαβαινες!!!θέλει να είναι σιλουέτα απο τώρα η μικρή:D:D....

Και εγω που τον θηλασω πολλές φορές αναρωτιέμαι αν παίρνει βάρος!!!

Είσαι πολυ αξία και δεν θέλω χαζα!! Αντε θα σε μαλωσω καταλαβαίνει και η μικρή και δεν κάνει!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Η παιδίατρος είπε πως υπάρχει το ενδεχόμενο να έχει μικρόβιο που δεν την αφήνει να πάρει βάρος. Αν είναι οι εξετάσεις της καθαρές και δεν έχει πάρει βάρος μέχρι να πάμε σε δέκα μέρες θα δώσουμε και συμπλήρωμα. Εν τω μεταξύ με συμβούλεψε να την ταίζω πιο συχνά και να προσπαθώ να την κρατάω πιο πολύ ώρα στο στήθος.

Οι εξετάσεις ήταν καλλιέργεια ούρων, τις κάναμε σήμερα και θα είναι έτοιμες την Τρίτη.

οποτε το αγχος σου ειναι για το μικροβιο ετσι;

ολα θα πανε καλα,δε πιστευω να υπαρχει κανενα προβλημα,οπως ειπες η μιρκη εδειχνε να χορταινει και ειναι και ευδιαθετη.

οπως σε ειπαν και τα κοριτσια να μη στεναχωριεσαι και φυσικα να μην εχεις ενοχες,εισαι η καλυτερη μανουλα που θα μπορουσε να εχει το μπεμπεκακι σου:)-κλεμενο αυτο.

παντως σε καταλαβαινω για το θεμα του θηλασμου,και γω ακομα το σκεφτομαι και στεναχωριεμαι που δε μπορεσα να θηλασω παραπανω και οταν το σκεφτομαι μελαγχολω,ηταν υπεροχη και ασυγκριτη εμπειρια.

παντως γλυκια μου μη στεναχωριεσαι ολα θα πανε καλα και η παιδιατρος σου θα σε καθοδηγησει και θα σε βοηθησει για το τι να κανεις;)

όσον αφορά τα υδροχοάκια...συμφωνώ κ επαυξάνω!!!!!! (γιατί είμαστε τα καλύτερα παιδιά...)και εγώ κ ο σύζυγος βλέπετε...φαντάζεσται τί γίνετε!!!

και εσυ και ο συζυγος!!!

και πως συννενοηστε;;;

αχαχαχαχχα

πλακα κανω,παντως αν κρινω απο μενα που ειμαι αφασια,αν ηταν ετσι και ο αντρας μου δε ξερω τι θα γινοταν...

μεχρι που θα ξεχνουσαμε να παντρευτουμε 100%

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Καλή μου Filiopi, καταλαβαίνω ακριβώς πως αισθάνεσαι! Κι εμένα όταν μου είπαν για την κήλη του μικρού, ενιωθα ότι φταίω εγώ και οτι κάτι δεν έκανα καλά! Δεν είναι όμως έτσι και προσπάθησε να το συνηθήσεις! Τα παιδάκια μας είναι και αυτοί άνθρωποι και εμείς είμαστε μάνες, αλλά όχι και θεοί(αν και όλες θα το θέλαμε για να μπορούμε να προστατέψουμε τα παιδιά μας)! Ανάξια μάνα θα ήσουν αν δεν φρόντιζες το παιδί σου ή αν δεν προσπαθούσες να βρεις λύση για το πρόβλημά του..

Για τον θηλασμό μην το παίρνεις τόσο κατάκαρδα, ακόμα και αν χρειαστεί να της δώσεις συμπλήρωμα, αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσει να παίρνει το καλό γάλα της μαμάς και ούτε θα μειωθεί η επαφή που έχετε!!

Όλα θα πάνε καλά και σε λίγο καιρό αυτό θα είναι μόνο μία ανάμνηση! Και όταν θα είναι μία ολόκληρη κοπέλα(νύφη δίπλα στον γίο μου, για να μην ξεχνιόμαστε!), θα σκέφτεσαι "και κάποτε ανησυχούσα ότι δεν την τάιζα καλά.."!!!

Σου στέλνω όλη μου την θετική ενέργεια και να μην στεναχωριέσαι! Φροντιζέ την όπως ήδη κάνεις και όλα θα πάνε καλά!

Α!και την Τρίτη μην ξεχάσεις να μας πεις για τα αποτελέσματα των εξετάσεων ή για ότι νεότερο!

FilloPi

πολλές αγκαλίτσες!!!

Τα κορίτσια πιο πάνω με κάλυψαν και μένα. Είσαι η καλύτερη μανούλα για το μπεμπάκι σου!!! Να είσαι σίγουρη ότι δεν φταίει το φαγητό ή κάτι τέτοιο εάν η μικρή χρειάζεται συμπλήρωμα. Και - εννοείται - δεν φταίς εσύ για τίποτα τέτοιο. Σε νιώθω, γιατί κι εγώ είχα ενοχές που δεν θήλασα αποκλειστικά την μικρή μου και πιο πολλές ενοχές γιατί δεν πίεσα την παιδίατρο για να το επιχειρήσω περισσότερο. Τελικά συμβιβάστηκα με την ιδέα ότι θα τρώει και μπουκάλι και ότι - ειδικά επειδή το πρόβλημα ξεκίνησε από το μαιευτήριο - δεν μπορώ να κάνω τίποτα.

Ακολούθησε τις οδηγίες του γιατρού και όλα θα πάνε καλά.

Περιμένουμε τα νεότερα για τα αποτελέσματα των εξετάσεων την Τρίτη!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλησπέρα κορίτσια.Τι κάνετε; μόλις κοιμήθηκε ο μπέμπης και είπα να μπω να δω τι κάνετε.

Πατουσάκι και Βικούλα καλωσήρθατε!!!

Filliopi μη ξανασκεφτείς ποτέ έτσι. Τον αν θα καταφέρεις να θηλάσεις και πόσο δεν είναι απαραίτητα κριτήριο του αν είσαι καλή μάνα ή όχι. Σίγουρα κατακριτέο θα ήταν αν μπορούσες να θηλάσεις και απλά δεν το έκανες επειδή βαριόσουν. Βέβαια κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην περίπτωσή σου.Ίσα ίσα εσυ το παλεύεις και ψάχνεις να βρεις την καλύτερη λύση για το μωράκι σου.

Κορίτσια να σας κάνω και μια ερώτηση. Ο μικρούλης μου ενώ μέχρι και πριν μια βδομάδα κοιμόταν σερί το βράδυ, τελευταία ξυπνάει αρκετές φορές και θέλει την πιπίλα του. Τον έχω εδώ και ένα μήνα περίπου στο δικό του δωμάτιο και αυτό το πηγαινέλα από το ένα δωμάτιο στο άλλο κάθε βράδυ με έχει κουράσει πολύ. Το κάνουν και τα δικά σας μωράκια αυτό;

Κορίτσια πραγματικά τέτοιες μέρες πέρυσι ριζώναν τα μπεμπάκια μας.:D

Το σκέφτομαι και συγκινούμαι!!!

Φιλιά πολλά σε όλες !!!!

Ελεάννα μου,

η δικιά μου δεν θέλει καθόλου την πιπίλα, οπότε δεν έχουμε τέτοιο πρόβλημα. Ξέρω, όμως, από άλλες φίλες που κοιμόντουσαν τα μωρά τους με πιπίλα ότι ξύπναγαν το βράδυ όταν τους έφευγε, τους την ξανάβαζαν και ξανακοιμόντουσαν. Τουλάχιστον μέχρι την ηλικία που μπορούσαν να τις πιάσουν ξανά από μόνα τους.

Καλή εβδομάδα και καλό μήνα !!!!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

καλημερα κοριτσια μου!!!

πως περασατε το σκ???

εμεις πολυ ωραια!!!!καναμε βολτιτσες!!!!!

ελεαννα εμενα παιρνει την πιπιλα αλλα οχι πολυ!!συνηθως την πεταει και κοιμαται μονος του!!!οποτε δεν μπορω να σου προτεινω κατι!!!

κοριτσια αν ειναι να του βαλω την φορμα εξοδου τι του φοραω απο μεσα????

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...