Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Lineal,

μην ανησυχείς. Το κάθε παιδάκι έχει το δικό του ρυθμό ανάπτυξης. Ο γιος μου περπάτησε 13 μηνών και μίλησε πάνω από 2 ετών. Αργά, αλλά μετά, δεν έβαλε γλώσσα μεσα του!!!

Vickoyla, :(:(:(

περαστικά στο μωράκι σου. Κι αγύριστα... Δυστυχώς αρρωσταίνουν τα νινιά μας. Δεν ξέρουμε κι εμείς τι να τα κάνουμε.

Κι εμένα συνεχίζουν ακάθεκτα οι μύξες και την ντύνω καλά. Επίσης, αποφεύγω να τη βγάζω έξω. Εχθές δεν την έβγαλα καθόλου, αλλά σήμερα θα πάμε να πάρουμε τον αδελφό της από τον παιδικό. Τη λυπάμαι να είναι και διαρκώς μέσα.

barbie,

να σας ζήσει η Μαρία. Αχ, Χριστούγεννα... κι εγώ τα ονειρεύομαι... η καλύτερη εποχή του χρόνου.

leta,

κι εμένα τα βάζει στο στόμα και ορισμένα δεν πλένονται στο πλυντήριο λόγω μηχανισμών, που τραγουδάνε κλπ. Δεν ξέρω πως να τα πλύνω...

Παιδιά, τέτοιες μέρες πέρισυ ριζώνανε τα σποράκια στις κοιλίτσες... με έπιασε μία νοσταλγία...

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσακια μου!!!

vickoyla θα το ξεπερασει συντομα το μωρακι σου!!!

μαριλινα 27/10/09 ειχα κανει το τεστ εγκυμοσυνης!!!τις θυμαμαι με πολυ νοσταλγια αυτες τις μερες!!αληθεια πως το ειχατε ανακοινωσει στους αντρες σας????εγω απο το τηλ και δεν με πιστευε κιολας!!!

πηγα και πηρα σημερα και μια κουβερτα για το καροτσι του, του πηρα κασκολ και σκουφακι και ειμαστε ετοιμοι για τον χειμωνα!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

μαριλινα 27/10/09 ειχα κανει το τεστ εγκυμοσυνης!!!τις θυμαμαι με πολυ νοσταλγια αυτες τις μερες!!αληθεια πως το ειχατε ανακοινωσει στους αντρες σας????εγω απο το τηλ και δεν με πιστευε κιολας!!!

δε θυμαμαι ακριβη ημερομηνια που εκανα το πρωτο τεστ-εκανα πολλα η αληθεια ειναι-αλλα ηταν νοεμβρης και νοεμβρης οταν του το ανακοινωσα.

λοιπον εγω δε πιστευα οτι θα πιασω αμεσως παιδι γιατι ειχα ενδειξη πολυκυστικων,ομως με τη διαιτα που εκανα σε διατροφολογο ειχα χασει πολλα κιλα και μαλλον βοηθησε κι αυτο.

λοιπον οταν εβγαινα για καφε ειχα ζαλαδες πολλες,δηλ εκει που καθομουν ζαλιζομουν και με λεγαν οι φιλες μου για πλακα "μηπως εισαι εγκυος;"αλλα δε πηγαινε καν το μυαλο μου εκει.

ενα βραδυ ετοιμαζομασταν να βγουμε για φαγητο με παρεα.

εγω καθοτι εκανα διαιτα την εποχη εκεινη δεν ετρωγα γλυκα.

ειχε κανει η πεθεραμ γλυκο μελιτζανακι και ειχαμε στο σπιτι,ε και γω πηρα ενα κουταλακι και εφαγα αφου ειμαι και λαιμαργη το εφαγα γρηγορα γρηγορα.

ε τι με πιασε μετα νιωθω μια ανησυχια και να θελω να ξερασω-συγνωμη κιολας:oops:.

εγω οταν ειναι να κανω εμετο δε θελω και προσπαθω να μη κανω γιατι δε μαρεσει καθολου η αισθηση.

αρχισα να κλαιγομαι στον αντραμ και αυτος αταραχος "ε πανε ξερασε μωρε"με λεγε

ε πηγα 2 φορες κοριτσια εκεινη την ιδια ωρα κι ησυχασα,εβγαλα το συμπερασμα οτι το γλυκο μελιτζανακι ηταν χαλασμενο:twisted:

τζαμπα το ριξα στη πεθεραμ:)

κοριτσια και αυτες οι δυο φορες ηταν οι μονες που εκανα εμετο.η εγκυμοσυνη μου δεν ειχε ζαλαδες και εμετους.μονο στην αρχη οταν εβγαινα λιγο με πειραζαν οι μυρωδιες αλλα τπτ παραπανω

οταν βγηκαμε λοιπον για φαγητο το λεω στη φιλη μου και αυτη με λεει "μπας και εισαι εγκυος;"

αλλα ουτε παλι το πιστευα,αλλα αφου περασαν η μερες και περιοδος γιοκ πηρα να κανω τεστ.

το τεστ το εκανα με τρεμουλο.

το εκανα και δε βγηκε γραμμη και το πεταξα,μετα κατι μεσα μου με ελεγε να το ελεγξω ξανα,πηρα το κουτι και ελεγε να το ελεγξω μετα απο πεντε λεπτα,παω στα σκουπιδια και βλεπω μια αχνη κοκκινη γραμμη και επαθα σοκ.

σα τη τρελη βγηκα και πηρα αλλα δυο τεστ.το ενα το εκανα αμεσως -βγηκε αρνητικο-και το αλλο το αφησα για το επομενο πρωι πριν φαω και πιω οτιδηποτε.

το αλλο πρωι ξυπνησα στις 6-δε κοιμηθηκα και πολυ-ο αντρας μου κοιμοταν τον υπνο του δικαιου,δε του χα πει τπτ.

κανω το τεστ με μεγαλη προσοχη και βγαινει θετικο!!!

εμεινα ξυπνια και περιμενα να ξυπνησει να του το πω.

ξυπναει,κανει καφε και γω δε ξερω πως να του το φερω.

επειδη μετα το γαμο καναμε ελευθερο σεξ για να κανουμε μπεμπε,και επειδη ο αντρας μου το λαχταρουσε -τοτε-περισσοτερο απο μενα-εγω ελεγα να κανουμε παιδι φετος-που να ξερα:D:D:D

ηξερα πως θα παθαινε ενα μεγαλο ευχαριστο σοκ!

του το φερα λοιπον λαου λαου λεγοντας του πως με αργησε η περιοδος πολυ και πως θα το παιρνε αν ημουν εγκυος.και αυτος με χαμογελο με ειπε"με χαρα"

του λεω,μαλλον ειμαι εγκυος και του δειξα το τεστ,

ε για ποση ωρα χαμογελουσαμε σα τα χαζα δε θυμαμαι.

το τεστ το χω κρατησει,εχω κοψει τη μια μερια κι εχω κρατησει αυτην με τη κοκκινη γραμμουλα,τις προαλλες το κοιτουσα και συγκινηθηκα:)

σορρυ για το τεραστιο ποστ ε...

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Εμείς προσπαθούσαμε για το δεύτερο από τον Απρίλιο και δεν ερχόταν. Τον Οκτώβρη, λοιπόν, είχα δύο εβδομάδες καθυστέρηση. Στην εβδομάδα πάνω έκανα τεστ, βγήκε αρνητικό και έλεγα ότι θα είναι λάθος. Στις 2 εβδομάδες ήρθε η περίοδος και πήγα να σκάσω.

11 Οκτώβρη η τελευταία φορά. Μετά ξεκίνησε η καθυστέρηση και περίμενα υπομονετικά. Στις 10 ημέρες καθυστέρηση πήγα και έκανα χοριακή. Ήταν Δευτέρα, δεν είχα πει τίποτα στον άντρα μου, πήγα μόνη μου. Τα αποτελέσματα θα βγαίνανε την επομένη. Πήρα τηλ. την Τρίτη στις 8:30 τη μικροβιολόγο, όπως μου είχε πει, και πέταξα από χαρά. Αμέσως πήρα την κολλητή μου και της έλεγα ότι δεν θα πω τίποτα ακόμα στον άντρα μου... και όταν σε λίγη ώρα πήρα τηλέφωνο να βεβαιωθώ ότι ξύπνησε κι αυτός κι ο γιος μου... του το ανακοίνωσα!!!! Υπέροχα ήταν!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Χάθηκα τελείως από το καφέ μας! Κράσαρε ο υπολογιστής μας πριν από κανά μήνα και λόγω υποχρεώσεων και παιδιών, τώρα καταφέραμε να εγκαταστήσουμε τον καινούργιο! Δεν έχω προλάβει να διαβάσω όλα τα νέα σας βλέπω όμως ότι νοσταλγείτε τον περσινό Οκτώβρη! Και γω το ίδιο! Τέλη Οκτώβρη πρέπει να έπιασα τη μπέμπα και 17 Νοέμβρη είχα θετικό τεστ εγκυμοσύνης! Ήμασταν τόσο χαρούμενοι! Προσπαθούσαμε από τον Ιούλιο και όπως είχαμε καλομάθει από τον πρώτο που μας ήρθε αμέσως είχα αρχίσει να ψιλοανησυχώ! Έχω αρχίσει και νοσταλγώ την εγκυμοσύνη παρόλο που για ένα 4μηνο και στις 2 εγκυμοσύνες μου είχα σοβαρό πρόβλημα με εμετούς...Και μένα έχει μυξούλες η μικρή, τραβιέμαι και γω με ορούς, ρουφάω μετά και με κοιτάζει με ένα βλέμμα σα να μου λέει "εσένα θα σου άρεσε να σου το κάνουν αυτό;" και μπήγει τα κλάμματα η μπεμπίτα μου:-(...Περάστικά σε όλα τα μπεμπάκια μας! Καληνύχτα και καλώς σας ξαναβρήκα!

20-7-2007: Ήρθε το αντράκι μου!

24-7-2010: Kαλώς όρισες μπεμπούλα!

Διαφημίσεις

Γειά σας!!!! Αχ τι μου θυμήσατε βρε κορίτσια....

27/10/09 είχα κάνει την σπερματέγχυση και 13/11 έκανα χοριακή όπου μάθαμε ότι είμαι έγκυος στα γλυκούλια μου!!!!

Και....στις 24/11 μάθαμε ότι τελικά τα σποράκια ήταν δύο!!!!

Αχχχχχ...αναπολώ τις στιγμές και συγκινούμε τώρα που τα βλέπω μπροστά μου!!!!

RKdwp3.png

καλημερα κοριτσια!!!

ειπα και εγω και να σας γραψω και εγω ολη την ιστορια για την εγκυμοσυνη!!!

26/09/09 παντρευτηκαμε και πηγαμε ταξιδι του μελιτος στην αμερικη!εκει πιασαμε τον μπεμπη!!!δεν προσπαθησαμε σχεδον καθολου να μεινω εγκυος ουσιαστικα με την πρωτη φορα χωρις να προσεξουμε!!οταν λοιπον γυρισαμε απο το ταξιδι εγω αισθανομουν διαφορετικα!!μεσα μου ημουν σιγουρη οτι ημουν εγκυος και ο αντρας μου με κοροιδευε μου ελεγε οτι αποκλειεται με την πρωτη φορα!!27/10 περιμενα περιοδο(ειχα σταθερο κυκλο) ειχα ομως πολυ εντονους πονους περιοδου και ελεγα οτι αποκλειεται θα μου ερθει!μεσα ομως το ενιωθα οτι ημουν εγκυος!εσεις το ειχατε αυτο!!!

μετα πολλα ερχεται 26/10 και δεν αντεξα και κανω τεστ εγκυμοσυνης στην αρχη μου φανηκε αρνητικο και το αφησα στην ακρη!!μετα απο 5 λεπτα σκεφτομαι να το ξανακοιταξω και ειιχε μια αχνη ρπζ γραμμη!!τρελαθηκα!!ηθελα να πεταξω απο την χαρα μου!!κρατιομουν ομως γιατι ελεγα μηπως κανω λαθος!!την επομενη 27/10 κανω το τεστ βγαινει αμεσως η γραμμη και στο καπακι παω και κανω χοριακη που βγηκε θετικη!!παιρνω τον αντρα μου τηλ και δεν με πιστευε!!μου ελεγε αποκλειεται με την πρωτη φορα!!!ημουν πολυ τυχερη κοριτσια με την πρωτη φορα!!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

μανούλες καλημέρα!!!

άργησα να γράψω, αλλά αυτές τις μέρες είμασταν όλο βόλτες με τον άντρα μου και το μικρούλη μας!!!

σήμερα είμστε ξύπνιοι απο τις 04¨30..... εεεεμμ, αφού κοιμόταν όλη μέρα χθές ο μπέμπης, πώς να κοιμηθεί και το βράδυ???? πρώτη φορά εν τω μεταξύ μου το έκανε αυτό!!!! και νύσταζα τόοοοοσο πολύ!!! αλλά μόλις άρχισε να μου χαμογελάει και να λέει "αγκού" και να βγάζει όλους αυτούς τους πολύ ωραίους ήχους...μου έφυγε και ο ύπνος και η κούραση!

διαβάζω τα τελευταία νέα σας που αφορούν τον περσυνό Οκτώβρη και συγκινούμε τόσο πολύ!!!!

εμείς παντρευτήκαμε πέρυσι τον Ιούλιο. είχαμε αποφασίσει να μην κάνουμε αμέσως παιδί λόγω δουλειάς. προσέχαμε γενικότερα να μην τύχει κάτι. ύστερα απο συζητήσεις που κάναμε, με το σκεπτικό οτι παντρευτήκαμε για να κάνουμε οικογένεια, είμαι και στα 31 οπότε λέμε άν μας τύχει...καλώς να έρθει!!!! και αποφασίσαμε πλέον να έχουμε ελεύθερα επαφές! ήθελα τόσο πολύ ένα μωράκι τα τελευταία χρόνια, που έβλεπα στον δρόμο έγκυο και με έπιαναν τα κλάματα!

τέλη Νοέμβρη είχαμε πάει με τον σύζυγό μου στους δικούς μου που ζούν στην επαρχία για 3ήμερο. εγώ περίμενα να αδιαθετήσω. έπαθα μια ωραιότατη ουρολοίμωξη και υπέφερα πολύ. μόλις φτάσαμε θυμάμαι, πήρα απο το φαρμακείο ένα τεστ, γιατί αν δεν ήμουν έγκυος έπρεπε να πάρω αντιβίωση επειγόντως. απο τον πόνο δεν μπορούσα ούτε να περπατήσω. έκανα όμως υπομονή. την επόμενη ημέρα σηκώθηκα πρωί - πρωί και έκανα το τέστ...ΑΡΝΗΤΙΚΟ!!!!!!!!

ξενέρωσα, στεναχωρήθηκα, αγχώθηκα, έκλαψα, και μετά απο δύο λεπτά πήγα ξύπνησα τον σύζυγο και του λέω...έκανα το τέστ και βγήκε αρνητικό...αλλά εγώ είμαι έγκυος!!! το ήξερα! ήμουν σίγουρη! είχα τέτοια υπνηλία, πονούσε πολύ η κοιλιά μου και είχα και λίγο αίμα κανα δυο μέρες πιο πρίν. σημάδια περιόδου βέβαια αυτά, αλλά εγώ ζούσα ήδη με το χέρι να χαιδεύει την κοιλιά μου!!!

αφού επιστρέψαμε Θεσσαλονίκη,μετά απο 3 ημέρες πήγα και έκανα χοριακή σχολώντας απο την δουλειά μου, και μέχρι να έρθω σπίτι μου είχαν ήδη στείλει την απάντηση με fax. ήταν 4 Δεκέμβρη και ήταν θετική!!!! ήμουν 4 εβδομάδων έγκυος! δεν το πίστευα όμως όταν το είδα!!!!! με άκουσε όλη η πόλη!!!

άφησα το ΦΑΞ πάνω στο γραφείο του άντρα μου μαζί με άλλα φαξ που του είχαν έρθει και μόλις γύρισε με ρώτησε για ακόμη μια φόρά αν΄πήγα να κάνω χοριακή και του είπα όχι. (με είχε ζαλίσει να πάω να δώσω αίμα) πήγε στο γραφείο του πήρε τα φαξ στο χέρι του και τα κοιτούσε και μόλις είδε αυτό μου λέει...ααα αυτό είναι για σένα. και συνεχίζει να το κοιτάζει και μόλις κατάλαβε τί ήτανε έκλαιγε σαν μικρό παιδί. με πήρε αγκαλιά και κλαίγαμε και γελούσαμε μαζί.........Θεέ μου τί ομορφα!!!!!

πόσο πολύ θα ήθελα να το ξαναζήσω όλο αυτό!!!!!!!!!!

σας ζάλισα είμαι σίγουρη!!!!!

θα σας γράψω και την ιστορία της εγκυμοσύνης μου λίαν συντόμως...(απειλή είναι αυτό)χαχαχα

Μέχρι τώρα είχαμε ο ένας τον άλλον...τώρα έχουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

31/07/2010

kalimera koykles!ti teleia sizitisi anoixame.....

Loipon.....

Egw eimai me ton antra mou apo to lukeio, polla xronia mazi!Eimaste kai polla xronia pantremenoi.Ekeinos edw kai xronia elege "Egw pote tha ginw pateras"?Egw pali eimoun distaktiki nomiza pws sikwnese mia mera kai niwtheis oti theleis na gineis mama, den einai etsi omws...Eimoun poli kala stin douleia mou kai den ithela na stamatisw aisthanomoun megalo to fortiou enos mwrou...Tespa.Ton Ioulio tou 2009 eixa kathisterisi kai pernw kai kanw test...Htan thetiko, lew apokleiete?ta sinisthimata mou itan anamikta, den ixera pws na antidrasw, Pernodas i wra kai afou exw kanei ena olokliro paketo tsigara, eixa parei gia mia fili pou eixe genisei kati papoutsakia agkalias, ta pernw kai ta bazw mesa stin papoutsothiki dipla apo ta papoutsia tou antra moy. Girnaei spiti paei na balei pantofles ta blepei... kai xespa se klamata...niwthame toso teleia kai oi 2!xerete pws einai.xafnika eniwtha ta panta!oti thelw na ginw mama oti eixa anagki na kratisw kai gw ena plasmataki stin agkalia mou.Pernw til ton ginaikologo mou paw Volo(katagomaste apo Volo alla o antras mou einai startiotikos kai tote briskomastan Katerini)pigainw akoume kardoula kai einai ola to teleia!!!Girname Katerini kai meta apo merikes meres aisthanome oti exei xefouskwsei to stifos kai xafnika aisthanome adeia. Pigainw xana sto ginaikologo mou kai nai itan palidromo.Lew Thee mou giati?Giati paw pou eixa dethei toso poli me tin egkimosini?Eixe adiko omws?Mou axize ekeino to mwraki?Den xerw pantws mou to edwse toso eukola kai mou to pire pisw toso grigora.Pigan ola kala me ton katharismo alla apo psixologia...Poli xali.O giatros mou leei "ante Victoria se perimenw ton Septembri xana kai fouskwmeni"ton xerw polla xronia den exw paei se allon ginaikologo pote. Ton Noebri stiname ena neo magazi me tin douleia mou kai douleua ateleiwtes wres apo to prwi stis 8 mexri to bradi stis 12 epi 2bdomades auto peripou, eixa sikwsei kai polla bari ekeini tin periodo.O antras mou itan karditsa se enan mina kai egw moni mou. Eixa tromerous ponous stin mesi kai kathisterisi, erxodousan kati kafe kai meta efeugan pali.Mia sinadelfos mou leei den pas na kaneis ena test kai tis lew plaka kaneis apokleiete pali, ase pou den ithela na mpw xana stin diadikasia tis skepsis giati poli diskola xeperaasa to palidromo...Tespa pernw to test kai NAI NAI NAI einia thetiko!!!Pernw ton antra mou til kai den xeroume tin kanoume na xaroume i pali tha katsei strabi?Doxa ton theo pigan ola kat'euxin!!!Kai twra na i zwi mas exei gemisei!exoume ena aggeloudi stin agkalia mas!kai einai toso omorfa!Ax!!!kai den sas kribw oti thelw pali na meinw egkuos grigora grigora...

Polla eipa e?

w0fYp2.png

jdyQp2.png

Διαφημίσεις

vickoyla και εγω θελω να μεινω εγκυος γρηγορα!!δυστηχως ομως πρεπει να περιμενουμε!!πρεπει να εχω δουλεψει τουλαχιστον ενα χρονο και μετα!!τον φλεβαρη θα γυρισω στην δουλεια οποτε τον φλεβαρη του 2012 θελω να ξαναπροσπαθησουμε!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

οταν εμαθα οτι ημουνα εγκυος το ανακοινωσα στους γονεις μου ως εξης: ¨νομιζω οτι ηρθε η ωρα να παρεις συνταξη". και πηρε οποτε εχω την μαμα μου να μου κοιταξει τον μικρο!!!τι δουλεια κανεις???σε τραπεζα???οι γονεις σου που μενουν??

Lkixp3.png

rcRGp3.png

αχ κοριτσια συγκινηθηκα με ολες τις ιστοριες:)

ειλικρινα ειναι τοσο ωραια να τα θυμομαστε και βλεπω ειμαστε πολλες που παντρευτηκαμε περσι ιουλη και πιασαμε τα μωρακια μας οκτωβρη;)

και γω θα ηθελα να κανω το επομενο γρηγορα,αλλα λογω καισαρικης με ειπε ο γιατρος πρεπει να περιμενω 1 χρονο μεχρι να περιμενω,οποτε θα προσπαθησω για 2012

να σας πω και μια χαζομαρα που σκεφτομαι να γελασετε,θελω να το πιασω μαιο για να γεννηθει φλεβαρη να μου βγει υδροχοακι!

επισης θα ηθελα το επομενο να το γεννησω χειμωνα ετσι για αλλαγη;)

τι σκεφτομαι η τρελη!

jasmini 27/10/09 εκανες τη σπερματεγχυση,28/10/10 εκανε τη τριτη της σπερματεγχυση η αδελφουλαμ,μακαρι να χει το αποτελεσμα το δικο σου...αχ μακαρι τα ξαδελφακια να εχουν γενεθλια ιδιο μηνα!!!

κοριτσια σημερα εχει τελεια μερα,με ηλιο και λεμε το απογευματακι να παμε βολτιτσα.

ο μπεμπης βγαζει τοσα πολλα σαλια,που με εκανε τη μπλουζα μια μεγαλη σταμπα με σαλια που επρεπε να την ακουμπησω στο καλοριφερ για να στεγνωσει.

αυριο εχει γενεθλια ο μπαμπας μου ο σκορπιος! και θα παμε βολτιτσα να του κανουμε χρονια πολλα!

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

να σας πω και μια χαζομαρα που σκεφτομαι να γελασετε,θελω να το πιασω μαιο για να γεννηθει φλεβαρη να μου βγει υδροχοακι!

επισης θα ηθελα το επομενο να το γεννησω χειμωνα ετσι για αλλαγη;)

τι σκεφτομαι η τρελη!

xaxaxa!!!! δεν είσαι τρελή! κι εγώ που νόμιζα οτι μόνο εγώ σκεφτόμουν αυτές τις βλακείες........ απλά φαντάζομαι οτι θα είναι πολύ ωραία να έχεις φουσκωμένη κοιλίτσα χειμωνιάτικα!!!!!!!!!!!!!!

όσον αφορά τα υδροχοάκια...συμφωνώ κ επαυξάνω!!!!!! (γιατί είμαστε τα καλύτερα παιδιά...)και εγώ κ ο σύζυγος βλέπετε...φαντάζεσται τί γίνετε!!!

Μέχρι τώρα είχαμε ο ένας τον άλλον...τώρα έχουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

31/07/2010

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...