Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γειά σας και από εμας κορίτσια!!! Τι κάνετε; Εμείς σήμερα έχουμε μηνο-γενέθλια!!! Χι χι χι!!!!

Χρόνια πολλά και σε όσους και όσες γιόρταζαν αυτές τις μέρες!!!!

Βρε κορίτσια κι εμένα δεν κοιμάται όλο το βράδυ σερί, ξυπνάει μια φορά γύρω στις 3 με 4 αλλά το έχω συνηθίσει δεν με ενοχλεί να ηυπνάω κι εγώ γιατί τρώει κοιμησμένη και την βάζω κατευθείαν πίσω στο κρεββάτι της! Από την μέρα που γεννήθηκε την έχω στο δωμάτιο της!!!

Γυμναστήριο δεν έχουμε μόνο ριλάξ και κούνια αλλά προτιμάμε τις βόλτες στην αγκαλίτσα της μαμάς!!!εεε και πόσο ασχολούμαι μαζί της ε;;; Όλη την ημέρα!!! Κάνουμε τα πάντα μαζί ακόμα και στη δουλειά μαζί πάμε!!!Μόνο όταν κοιμάται κάνω άλλα πράγματα!!!

Αχχ αχ την πήγαμε βόλτα τις προάλλες στο εξοχικό και δεν είχε θέρμανση, σήμερα γκουχ γκουχ και αψού όλο ήταν. Μακάρι να μην αρρωστήσει γιατί έχουμε και εμβόλια την Παρασκευή!!! Να δούμε και πόσο έχει μεγαλώσει!

Άντε κοριτσάρες χρόνια πολλά και για την εθνική επέτειο αύριο και καλές βόλτες (αν έχει καλό καιρό)!!!!:D

Kai emeis exoume simera genethlia tin idia mera genisame!!!

w0fYp2.png

jdyQp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μαλλον στο γυμναστηριο βαριουντε...αχ σαν και μενα,γραφομουν,πηγαινα ενα μηνα και μετα γιοκ:rolleyes::rolleyes::tongue:

Ax, πως σε καταλαβαίνω!!!

Εγώ δεν μπορώ να ασχολούμαι πολύ μαζί της γιατί είναι και ο μικρός στη μέση. Μιλάμε, παίζουμε και την αφήνω και μόνη. Το γυμναστήριο θα το στήσω αυτές τις μέρες. Ο μικρός καθόταν πολύ ώρα σε αυτό!!

Μιλώντας για μέση... σήμερα μου την έβγαλε. Είχε μία γκρίνια άλλο πράγμα. Δεν ησύχαζε ούτε αγκαλιά, ούτε πείναγε, ούτε ήταν λερωμένη, ούτε τίποτα!! Έχει μύξες, όμως, αυτές τις μέρες και ίσως για αυτό. :-(:sad::-( Της βάζω ορό και το τραβάω με οτρισαλίν. Υποφέρει, αλλά μετά είναι πολύ καλύτερα...

Κι εδώ σαπίσαμε στη βροχή και στο σαλόνι. Σαν το λιοντάρι στο κλουβί ο μεγάλος, γκρίνια η μικρή... Προσεχώς καλύτερα!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Γειά σας κορίτσια!

Βλέπω από γκρίνια υποφέρετε κι εσείς ε? Κι εμείς χάλια...μια με τα ούλα, μιά με τις μυξούλες τους...τελικά οι κολικοί ήταν το πιο εύκολο στάδιο.

Όσο για τον ύπνο, τα βράδια, ειδικά τελευταία, δεν κοιμόμαστε αρκετά. Μιά ο ένας και μια ο άλλος κι έτσι δεν μου μένει χρόνος να κοιμηθώ κι εγώ. Μόνο το πρωί κατά τις 9.

Αρρώστησε και ο άντρας μου τώρα και εκεί που τον ξυπνούσα το πρωί να τα βλέπει μια ωρίτσα να κοιμηθώ κι εγώ, την χάσαμε κι αυτή την πολυτέλεια.

Σήμερα ξεκίνησα να ετοιμάζω και την βαλιτσούλα μας για την Τήνο. Ελπίζω να μην μας τα χαλάσει ο καιρός και να περάσουμε καλά.

Αλήθεια, τι βάρος παίρνουν σε αυτό το στάδιο τα μωρά σας, με τον θηλασμό κυρίως. Ο ένας μπέμπης μου πήρε σε 15μέρες μόνο 200γρ και ψιλοανησυχώ. Ο άλλος πήρε περίπου 350-400γρ. Εκτός κι αν πάει να μειώσει ο μικρός την διαφορά :)

RKdwp3.png

καλημερα κοριτσια!!!

συνεχιζει η βροχη οπως χθες εδω!!!σημερα ειναι και ο αντρουλης στο σπιτι αλλα τον αφησε να κοιμηθει!!!καθε μερα σηκωνεται στις 6 ας χορτασει υπνο σημερα!!!

jasmini υπομονη!!τωρα εχεις 3 μωρα στο σπιτι!!οταν αρρωσταινετε οι αντρες γινονται χειροτεροι και απο μωρα!!πραγματικα σε συγχαιρω εισαι μονη σου και τα καταφερνεις μια χαρα με τα μωρα!!

την τελευται φορα που πηγα στον παιδιατρο πριν ενα μηνα ειχε βαλει ενα κιλο(τον θηλαζω αποκλειστικα).θα παω τωρα σε 1 εβδομαδα για να δω!!μου ειπε οτι προτιμαει να βαλει γυρω στα 500-600γρ σε αυτο το μηνα!!να δουμε νομιζω οτι τα εχουμε ξεπερασει!!!

μαριλινα και εμενα μου ποναει η μεση τις τελευταιες μερες!!προσπαθω με το γυμναστηριο να βελτιωθω!!

πραγματικα ηθελα σημερα λιγο καλυτερη μερα να παμε να πιουμε ενα καφε!!δεν πειραζει....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Kalimera koukles!!!

Kai stin Lamia brexei kai malista exei balei kai krio.Kai poso ithela na pigainame parelasi simera me ton mpoumpouko, alla den paizei me tipota na ton bgalw exw.Apo xthes to bradi exei ena xazobixa, mou tin dinei pou ton akouw kai bixei, lete na mou arwstise?kai apo bdomada exoume kai emvolio?An bixei kai simera tha ton paw stin paidiatro.Mou aresei pou pio panw egrafa oti emeis arwstisame kai ton mpempi den ton akoumpise.Bre to matiasa to paidi mou, san den drepome i aspaxni mana...

w0fYp2.png

jdyQp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα vickoyla ελπιζω να ειναι περαστικο για τον μπεμπη και να μην χρειαστει να τον πατε στον παιδιατρο!!!

και εδω εχει κρυο!!!το πρωι που ξυπνησε ειχε παγωμενα χερια μεχρι τον αγκωνα!!μιλαμε πολυ παγωμενα!!δεν ξερω τι να κανω!!μηπως δεν τον σκεπαζω σωστα???βαζω την κουβερτουλα του μεχρι κατω απο τα χερια!!φοβαμαι να το σκεπασω μεχρι τον λαιμο για να μην σκασει!!μηπως να αρχισω να του φοραω μακρυμανικο εσωρουχο και απο πανω το φορμακι??του φοραω κοντομανικο εσωρουχο!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

kai gw me konto toy foraw akoma, isws prepei na valoume me makri.Egw ton skepazw mexri ton laimo toy alla ta xeria tou panta exw ta exei gia auto kai tou bazw gantakia xereis auta pou einai gia na min gratzouniete, tis perisoteres fores bebaia ta briskw mouskema. Exei kai auto to kako sinithio me to xeri sto stoma pou den mporw na tou to kopsw me tipota. :shock:

w0fYp2.png

jdyQp2.png

και εμενα βαζει τα χερια στο στομα!!και δεν μπορω να του το κοψω!!!και ο παιδιατρος μου φωναζει λεει πως πρεπει να του το κοψω οπωσδηποτε!!βεβαια αυτο που βλεπω ειναι οτι δεν τα πιπιλαει τριβει τα ουλα του!!μαλλον αρχισε να βγαζει τα δοντια τι να πω??πραγματικα δεν ξερω τι να κανω!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Kαλημερα κοριτσια!!!

Την μικρη μου την βαφτισαμε Μαρια!!

Εχει πολυ κρυο αλλα λεω να την ντυσω καλα και να παμε παρελαση ομως φοβαμε να μην αρρωστησω το ελπιζω δλδ γιατι την Δευτερα εχουμε εμβολιο!!!

Μου αρεσει πολυ ομως γιατι πλησιαζουν τα Χριστουγεννα και χαιρομαι σαν τα μικρα παιδακια χιχιχιχιχι!!!

Λετα μου γιατι δεν τον βαζεις σε υπνοσακο τον μικρουλη?

εγω περιμενω να πεσει η θερμοκρασια για να την βαλω μεσα στον υπνοσακο,παντως επειδη την τυλιγω με την πανα της επειδη τρομαζει την σκεπαζω και με την κουβαρτουλα και ειναι οκ!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

μηπως δεν τον σκεπαζω σωστα???βαζω την κουβερτουλα του μεχρι κατω απο τα χερια!!φοβαμαι να το σκεπασω μεχρι τον λαιμο για να μην σκασει!!μηπως να αρχισω να του φοραω μακρυμανικο εσωρουχο και απο πανω το φορμακι??του φοραω κοντομανικο εσωρουχο!!

λετακι και γω αυτη την ανησυχια εχω,μαλλον πρεπει να του φοραω μακρυμανικα εσωρουχα αλλα και παλι θα χω στο μυαλο μου μη το σκασω το παιδι.

σημερα εδω εβρεχε συνεχεια,που να βγουμε για παρελαση,την ειδαμε απο τη τηλεοραση στα τοπικα καναλια.

παντως τους λυπηθηκα τους μαθητες,μες στη βροχη και να πατανε λακουβες με νερα και οι "επισημοι" κατω απο τη τεντα μη χαλασει το μαλλι...:twisted::twisted:

ειλικρινα απορω και αναρωτιεμαι ποτε αυτο το "εθιμο" των παρελασεων θα καταργηθει,ειλικρινα δε παιρνουν χαμπαρι οτι εχει πια αραχνιασει και οι μαθητες το εχουν για να χανουν μαθημα ειδικα στις προβες;

και καλα κανουν...

αντι να μαθουν στα παιδια με ποιους πολεμησαμε και τι εγινε τα βαζουμε να παρελαυνουν και καμαρωνουμε κιολας...ειλικρινα απο την εποχη που εκανα παρελαση δε γουσταρα καθολου αυτο το πραγμα που θυμιζει εποχες χουντικες.

θα προτιμουσα να βλεπω κανα σκετσ ή θεατρο μαθητων με θεμα το ""ΟΧΙ" κλπ...αυτο θα το γουσταρα,παρα να τα βλεπω να περπατανε βαριεστημενα μπροστα απο του "επισημους"μη χεσω...

αχ τα πα και ξεθυμανα.

εσεις τι γνωμη εχετε;

λοιπον σημερα ο μπεμπης μου-για να μη ξεχνιομαστε;)-εμαθε να συντονιζει λιγο τα χερακια του.

τον κρατουσα αγκαλια και μου το φερνε στο προσωπο και γω του το φιλουσα και εριχνε κατι γελια

κοριτσια εσας κρατανε πραγματα;εμενα οχι ακομα και ανησυχω,προσπαθει καπως να τα συντονισει αλλα καμμια φορα που τον παρατηρω μοιαζει σα να τρεμουν ετσι οπως τα κουναει και με ανησυχει λιγακι

μηπως ειναι νωρις ακομα;

μανουλες που ειχαν μηνογενεθλια τα μικρουλια σας,να τα χαιρεστε και οσες εχετε εμβολιο,υπομονη και περαστικα στις αρρωστουλες και τους αντρουληδες σας:)

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια!!

Είμαι πολύ ευχαριστημένη σήμερα!! Περάσαμε μία πολύ ωραία μέρα!! Εγώ κι ο μπεμπίνος σηκωθήκαμε μετά τις 11:00, οπότε δεν πήγαμε στην παρέλαση! Κάναμε όμως αγκαλίτσες και χαμογελάκια και μετά πήγαμε με τον μπαμπά μας έξω για φαγητό! Όταν γυρίσαμε κοιμηθήκαμε και οι τρεις στον γωνιακό καναπέ κι ήταν τέλεια! Οπότε η μέρα πέρασε ευχάριστα, με πολύ ύπνο και σχεδόν χωρίς καθόλου γκρίνια από τον μικρούλη μας, κάτι που είναι ανεκτίμητο για μένα!!!

Αύριο έχουμε εμβόλιο!

Κορίτσια, εγώ του βάζω μακρυμάνικο κορμάκι μέσα από το φορμάκι, γιατί κι εμένα ο μικρός βγάζει τα χέρια έξω από την κουβέρτα και πιστεύω καλύτερα να ζεσταθεί λίγο, παρά να κρυώνει!

Lineal και ο δικός μου λίγες στιγμές κάνει ολοκληρωμένη κίνηση να πιάσει κάτι συνειδητά αλλά δεν αγχώνομαι, βλέπω ότι από μέρα σε μέρα το παιδί αλλάζει και η κάθε βδομάδα μετράει πολύ στην ανάπτυξή του!

Και αυτό το τρέμουλο δεν νομίζω ότι πρέπει να σε ανησυχεί, νομίζω το κάνουν όταν ψιλονευριάζουν..

Πάντως την Δευτέρα τον πήγε ο άντρας μου σε ένα κρεμαστό που έχουμε στο σπίτι από φίλντισι και του το κούνησε και ο μικρός μετά κάθε φορά που σταματούσε το έσπρωχνε πάλι με το χεράκι του! Συγκινήθηκα πάρα πολύ, γιατί συνειδητοποίησα ότι μεγαλώνει!!!!

:pKalimera koukles!!!! Ti kanete?Den tha to pistepsete xthes taisa ton mpoumpouko mou kata tis 11.30 xipnise kata tis 4.30 kai tou ebala pipila kai xanakoimithikame!Twra xipnisame gia na fame...bebaia xthes mono 2writses to mesimeraki koimithike, itan kourasmenos.To mono pou me problimatizei einai oti efage mono 100ml pou itan toses wres nistikos.Se ligo etoimazomaste na pame paidiatro mias kai o bixakos tou sinexizete kai den mou aresei katholou pou ton akouw...:-(

w0fYp2.png

jdyQp2.png

καλημεραααααααααα

τινακι τι καλα που περασατε τελεια χθες!!και εμεις περασαμε πολυ ωραια!!!και το μονο το γεγονος οτι ειμασταν και οι 3 μαζι στο σπιτι ηταν πολυ σημαντικο!!ο αντρας μου ουσιαστικα μενει στο σπιτι μονο την κυριακη ολη μερα!!!χθες ξυπνησαμε μαζι μαγειρεψαμε παιξαμε περασαμε τελεια!!!

lineal εγω ξεκινησα να του φοραω μακρυμανικα εσωρουχα!!οσο αφορα τα παιχνιδια τα πιανει τα βαζει στο στομα αλλα δεν μπορει να τα κρατησει πολυ ωρα!!!οποτε τον βλεπω να κανει καινουργια πραγματα τρελαινομαι και ναι μεγαλωνει!!

vickoyla ειδες???θα στο κανει 2-3 φορες και μετα δεν θα ξυπναει θα κοιμαται συνεχομενα!!ελπιζω να μην εχει αρρωστησει ο μικρος περιμενουμε νεα!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Molis girisa apo apidiatro...Mas edwse eispnoes...O mikroulis mou arwstise gmt.Mallon apo tin apotomi ptwsi tis thermokrasias.Paei kai to emvolio tin alli bdomada.Tespa ti na kanoume tha perasei.Kai gw apo xthes to bradi makrimanika an kai exw mono 6 to apogeuma tha paw bennetton na parw kialla...

w0fYp2.png

jdyQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...