Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

vickoyla ακου να σου πω!!εμενα μου ειπε ο παιδιατρος να τον θηλαζω κατα τις 10 και μετα να τον αφηνω να κοιμαται και να τον ταιζω κατα τις 7-8 το πρωι!!τις πρωτες μερες ξυπνουσε και δεν τον σηκωνα να τον ταισω!!αν εκλαιγε του εδινα πιπιλα και γενικα δεν τον πλησιαζα για να μην καταλαβει οτι ειμαι εκει!!!αυτο εγινε για 2-3 μερες μετα αρχισε να ξυπναει στις 6 και στην πορεια αρχισε να ξυπναει 7-8!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα μανούλες!

Σήμερα έχω να πω πολλά!

Λέτα σε ευχαριστώ για τα χρόνια πολλά! Μένω στην Ερμιόνη, στην Αργολίδα. Πάντως μου φαίνεται ότι τελικά λίγο πολύ όλους μας έχει πιάσει και μία ψυχολογική κρίση!!

Barbie να σας ζήσει η νεοφώτιστη!!! Τι όνομα της δώσατε??

Vickoyla μήπως να ξεκινήσεις να τον ταϊζεις καμιά ώρα νωρίτερα? Κι εγώ τον ταϊζω 22:30 και από τις 23:00 ξυπνάει από τις 06:00 και μετά, έχει ξυπνήσει και στις 09:00! Βέβαια το πρόγραμμα το έφτιαξε μόνος του!! Όταν το ειχα προσπαθήσει εγώ, να του κόψω το βραδινό ταϊσμα, απλά είχα χάσει τον ύπνο μου για 5 μέρες..

Α!Επίσης τον έχω στο δωμάτιό του από την δεύτερη βδομάδα!

Μαριλίνα σε ευχαριστώ κι εσένα για τα χρόνια πολλά!

Χθες μην φανταστείς, οι δικοί μας ήταν μόνο... Κουμπάροι και φίλοι, μένουν Αθήνα, εκτός από ένα ζευγάρι που είχε όμως κανονίσει..

Τι δεδομένη στιγμή ναι θα ήθελα να γυρίσω στην Αθήνα..

Που είναι το χωριό του άντρα σου?

Rulia συμφωνώ με την Λέτα! Μην στεναχωριέσαι, όλα θα πάνε καλά!!!

Τώρα σε ότι έχει σχέση με την επαρχία έχεις δίκιο αλλά υπάρχουν και μειονεκτήματα, πέρα από τις δουλειές!

Και τώρα θα σας πω πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα Αθήνας-Επαρχίας, κατα την γνώμη μου!

ΕΠΑΡΧΙΑ

Πλεονεκτήματα:

• Μικρές αποστάσεις
  • Καθαρός αέρας
  • Δεν υπάρχει κίνηση
  • Γνωρίζεσαι με τον περισσότερο κόσμο γύρω σου.
  • Σπίτια με μεγάλους κήπους (εγώ μένω σε ένα δίστρεμμα)

Μειονεκτήματα:

• Δεν υπάρχουν νοσοκομεία! (όταν μου είπαν οτι έπρεπε να πάω τον μικρό στο Παίδων, τότε με την κύλη, κόντεψα να σκάσω μέχρι να φτάσουμε, δεν θέλω να φανταζομαι τι θα γίνει αμα γίνει κάτι πιο σοβαρό).
  • Λίγες επιλογές διασκέδασης (εμείς εδώ έχουμε μόνο φαγάδικα και καφέ-bar)
  • Λίγες δυνατότητες εξωσχολικών δραστηριοτήτων.
  • Γνωρίζεσαι με τον περισσότερο κόσμο γύρω σου(δεν έχω κάνει λάθος, το θεωρό και μειονέκτημα!)
  • Οι περισσότεροι νέοι έχουν φύγει στην Αθήνα.
  • Μικρή αγορά.
  • Δεν υπάρχουν πολλές δουλειές!

Τώρα για την Αθήνα, όπου πλεονεκτήματα επαρχίας - μειονεκτήματα Αθήνας και όπου μειονεκτήματα επαρχίας - πλεονεκτήματα Αθήνας!

Αυτά γα την ώρα, γιατί ξύπνησε και ο μικρός!

Καλησπέρα, κορίτσια!!!

barbie,

να σας ζήσει η νεοφώτιστη!! Πως τη βγάλατε;;; Θέλω κι εγώ φώτος στο φέισμπουκ!! :-P:-P:-P

rulia,

μην ανησυχείς. Όλα καλά θα πάνε. Όπως λέει κι ο γιατρός, δεν είναι τίποτα. Τώρα εάν οι ασφαλιστικές είναι &^%^&&%%$, αυτό είναι άλλο θέμα. Πάντως, εάν προσέξεις, πολύς κόσμος έχει τρυπούλα στην καρδιά. χωρίς κανένα πρόβλημα!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

tinaki,

δεν έχω ζήσει ποτέ επαρχία. Μόνο στο χωριό του άντρα μου διακοπές. Θα συμφωνήσω μαζί σου σε όσα λες (ακόμα και στο ότι το να ξέρεις όλο τον κόσμο είναι μειονέκτημα...), εκτός από ένα: στη διασκέδαση. Όχι ότι δεν έχει περισσότερα στην Αθήνα, αλλά... που χρόνος... που λεφτά... ;););)

Vickoyla,

λυπάμαι που δεν μπορώ να σου απαντήσω, αλλά στα δικά μου παιδιά (και τα δύο) όλοι με κατηγορούν ότι δίνω αφιόνι, τόσο πολύ που κοιμούνται το βράδυ :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

leta800,

τη μικρή την έχω μαζί μας, μιας και η παιδίατρος προτείνει να μεγαλώσει λίγο πριν πάει μαζί με τον αδελφό της σε δωμάτιο (έχουμε μόνο δύο υπνοδωμάτια). Τον γιο μου τον άφησα στην κούνια δίπλα μας μέχρι 2,5 ετών. Πέρισυ τον Σεπτέμβρη τον έβαλα στο δικό του δωμάτιο σε κανονικό κρεβάτι, χωρίς να δυσκολευτώ ιδιαίτερα. Βέβαια, είχα επιμείνει σε κάτι: δεν κοιμόμαστε όλοι μαζί αγκαλιά, εμείς στο κρεβάτι μας κι αυτός στο δικό του!! :tongue::tongue::tongue:

Την κουβερτούλα την βρήκα στο Λητώ. Είναι πολύ καλή γιατί, συν τοις άλλοις, δεν είναι "τριχωτή" στη μέσα μεριά - σε αντίθεση με άλλη που είχα πάρει. Και έκανε γύρω στα 33?. Προσέξτε, μόνο, γιατί μπορεί πλέον να μην είναι για το "νούμερό μας" και να μην τη χρησιμοποιήσετε.

Όταν αξιωθώ θα πάω στην chicco για να βρω τις πιάστρες για την κανονική κουβέρτα. Όχι τίποτα άλλο, ξεσκεπάζεται συνέχεια. Έχει κάψες η κυρία.

Για το μπανάκι, κι εγώ την κάνω κάθε μέρα. Απλά δεν της βάζω σαμπουάν κάθε μέρα και κάποιες φορές (όταν είναι ερεθισμένο το δερματάκι της που είναι πολύ ευαίσθητο) την κάνω με σκέτο νερό (εντολή παιδίατρου)!!

Ξύπνησε και θέλει παιχνιδάκια!!

Γεια σας!! :P:p:p:p

NDPXp3.png eJ01p3.png

Prospathisa na to kopsw me tsagaki alla den ta kataferame, koimate gia ligo kai meta xipnaei pali.Ama ton taisw pio nwris tha xipnisei pio nwris to bradi,exw dokimasei kai auto...Auto me tin pipila den to exw dokimasei einai gegonos tha to kanw apopse kai tha sas pw aurio entipwseis...

Filakia :tongue:

w0fYp2.png

jdyQp2.png

Prospathisa na to kopsw me tsagaki alla den ta kataferame, koimate gia ligo kai meta xipnaei pali.Ama ton taisw pio nwris tha xipnisei pio nwris to bradi,exw dokimasei kai auto...Auto me tin pipila den to exw dokimasei einai gegonos tha to kanw apopse kai tha sas pw aurio entipwseis...

Filakia :tongue:

vickoula μηπως να αυξησεις τα Ml που δινεις;

barbie να σου ζησει η μικρη;πως την ονομασατε;

tinaki να χαιρεσαι τον αντρα σου-οταν γιορταζε:D

ευτυχως βρηκα και σημερα ιντερνετ!

σημερα εβρεχε με το τουλουμι...παρα πολυ βροχη,σαπισαμε κοριτσια.

να σας ρωτησω,ποσο παιζεται με τα μικρα σας;δηλ ποση ωρα ασχολειστε μαζι τους;

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Καλη μου lineal δεν το εχω δοκιμασει να αυξησω τα ml εσενα ποσο τρωει σε καθε γευμα?Τωρα που δεν θηλαζω καθολου πινει γυρω στα 150...νομιζω πως αν του κανω παραπανω γαλατακι δεν θα τα πιει...ειναι και πονηρουλης....

w0fYp2.png

jdyQp2.png

κατι πατησα πριν και με κοψε το μνμ και συνεχιζω απο το προηγουμενο.

εγω καθε μερα αν δε τον εχω στο ρηλαξ,τον βαζω στο γυμναστηριο που κουναει ποδια και κουνιουντε κατι παιχνιδια και κει καθετε κανα 10 λεπτο απο 2-3 φορες τη μερα που τον βαζω.μετα γκρινιαζει θελει παρεα.

στο ριλαξ ειμαι συνεχεια κοντα του και του μιλαω και του τραγουδαω και στο γυμναστηριο πολλες φορες παω και παιζω μαζι του.

μετα τον παιρνω συχνα αγκαλια και γυρναμε ολο το σπιτι,μη φανταστειτε μια σταλια εναι το σπιτι:)

και γενικα προσπαθω να ασχολουμαι συνεχεια μαζι του.

αν τον αφησω μονο εχω ενοχες οτι τον παραταω.και αν καθομαι και μπροστα στον υπολογιστη εχω περισσοτερες ενοχες οτι τον αφηνω για να παιζω παιχνιδακια-που λεει ο λογος

ξερω ομως οτι πρεπει να ειναι και λιγο μονος,μη μαθει ολο μαζι μου,αλλα δε μπορω...

εσεις τι κανετε;ασχολειστε τοσο και οσες εχετε κι αλλα παιδακια σε ποιο δινετε προτεραιοτητα;

φυσικα τον μικρο τον παιζει και ο αντρας μου αλλα περισσοτερο εγω,ο αντρας μου πιο λιγο αφου δουλευει.

αυριο μακαρι να εχει καλο καιρο-που δε το βλεπω-να παμε να δουμε παρελαση!

κοριτσια περσι τετοιες μερες τον επιασα τον μικρουλη:)

1zNmp2.png

Καλη μου lineal δεν το εχω δοκιμασει να αυξησω τα ml εσενα ποσο τρωει σε καθε γευμα?Τωρα που δεν θηλαζω καθολου πινει γυρω στα 150...νομιζω πως αν του κανω παραπανω γαλατακι δεν θα τα πιει...ειναι και πονηρουλης....

κανε 180 και αν δε τα φαει δε πειραζει,να σε φυγει η απορια.

μπορει για 10 ml να κανει χαλασμο.

ειναι και πονηρουλια τα μικρα μας,αμ τι....100 η αλεπου 101 το αλεπουδακι;)

1zNmp2.png

ξεχασα να σε πω.

εμενα οταν ξυπναει το πρωι τρωει 180

μετα στα ενδιαμεσα κανω απο 150 και το βραδυ 11 με 11.30 του κανω 180.

μετα ξυπναει 6 ή 6.30

σημερα ξυπνησε 7.30!!!

αν δε τα φαει ολα δε πειραζει.αν και δε παιζει να μη τα φαει,γιατι τρωει ανα 4ωρο ή και 5ωρο και πειναει σα λυκακι

1zNmp2.png

Και γω τον βαζω στο ριλαξ και μαλιστα το πηγαινω και παντου, ακομα και στην κουζινα οταν μαγειρευω αυτος εκει μαζι μου, τον ετοιμαζω για το master chef..(πλακα κανω)...στο γυμναστηριο δεν καθετε πανω απο 20 λεπτα μονος του εννοειτε....

Σημερα βεβαια δεν ξερω τι εχει παθει αλλα κοιματε πολλες ωρες, ισως να ειναι απο τον καιρο.Ασε που σαν να πηρε το αυτι μου και εναν βηχακο, ελπιζω να μην ειναι τιποτα αλλα πρεπει να εχω το νου μοθ

w0fYp2.png

jdyQp2.png

Διαφημίσεις

Και γω τον βαζω στο ριλαξ και μαλιστα το πηγαινω και παντου, ακομα και στην κουζινα οταν μαγειρευω αυτος εκει μαζι μου, τον ετοιμαζω για το master chef..(πλακα κανω)...στο γυμναστηριο δεν καθετε πανω απο 20 λεπτα μονος του εννοειτε....

Σημερα βεβαια δεν ξερω τι εχει παθει αλλα κοιματε πολλες ωρες, ισως να ειναι απο τον καιρο.Ασε που σαν να πηρε το αυτι μου και εναν βηχακο, ελπιζω να μην ειναι τιποτα αλλα πρεπει να εχω το νου μοθ

να προσεχεις ναι γιατι αν κολλησει ειναι αστα...

εμενα ειχε μυξουλες και βηχακια,ειχε κολλησει απο μενα που ημουν αρρωστη και αν και τον πλησιαζα με μασκα,κολλησε,ευτυχως δε με κανε πυρετο.

με τις μυξουλες μεγαλη ταλαιπωρια γιατι με τον ορο τρομαζε,πνιγοταν και στον υπνο ολο ρουφουσε τη μυτουλα του να παρει ανασα.

μαλλον στο γυμναστηριο βαριουντε...αχ σαν και μενα,γραφομουν,πηγαινα ενα μηνα και μετα γιοκ:rolleyes::rolleyes::tongue:

1zNmp2.png

Εμεις ειμασταν αρρωστοι αλλα αυτος δεν κολλησε....ηρωας ο μπεμπουλης και εμεις με μασκες ειμασταν, τωρα που ειμαστε καλα εχει βηχακο.Για τις μυξουλες και εμεις βαζουμε ορο και μετα τις ρουφαμε με την ρουφηχτρα.βασανο βεβαια αλλα τι να κανω?

w0fYp2.png

jdyQp2.png

α κι αυτη η ρουφηχτρα...ημουν κι αρρωστη και ανασα δε μπορουσα να παρω,μεχρι να του τραβηξω τις μυξουλες με γυριζαν τα ματια αναποδα...

πολυ δυσκολη φαση,ελπιζω να μη τα ξαναπερασουμε.

στην πολυκατοικια μας δεν εβαλαν ακομα πετρελαιο και δε καιμε ακομα...

ετσι τον ζεσταινω με μια συσκευη που βγαζει ζεστη-δε θυμαμαι πως τα λενε αυτα-και ετσι κατι γινεται.

ειδικα οταν κανει μπανακι συνεχεια το καιω.

μαλλον απο νοεμβρη θα ζεσταθουμε εμεις

1zNmp2.png

Γεια σας κορτσουδια!!!

Και εγω Μόλις τον ταισα και τον έβαλα στο κρεβάτι του να κοιμηθεί!!!

Εγω τον βάζω στο γυμναστηριοβ1 ώρα την ημέρα τις υπόλοιπες ώρες παίζω εγω μαζί του!! Δεν τον παίρνω αγκαλια πολυ για να μην μάθει!! Εννοείται πως τον παίρνω απλά όχι συνέχεια!!!

Ευτυχώς δεν αρρωστησαμε και το Φοβαμαι λίγο!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Γειά σας και από εμας κορίτσια!!! Τι κάνετε; Εμείς σήμερα έχουμε μηνο-γενέθλια!!! Χι χι χι!!!!

Χρόνια πολλά και σε όσους και όσες γιόρταζαν αυτές τις μέρες!!!!

Βρε κορίτσια κι εμένα δεν κοιμάται όλο το βράδυ σερί, ξυπνάει μια φορά γύρω στις 3 με 4 αλλά το έχω συνηθίσει δεν με ενοχλεί να ηυπνάω κι εγώ γιατί τρώει κοιμησμένη και την βάζω κατευθείαν πίσω στο κρεββάτι της! Από την μέρα που γεννήθηκε την έχω στο δωμάτιο της!!!

Γυμναστήριο δεν έχουμε μόνο ριλάξ και κούνια αλλά προτιμάμε τις βόλτες στην αγκαλίτσα της μαμάς!!!εεε και πόσο ασχολούμαι μαζί της ε;;; Όλη την ημέρα!!! Κάνουμε τα πάντα μαζί ακόμα και στη δουλειά μαζί πάμε!!!Μόνο όταν κοιμάται κάνω άλλα πράγματα!!!

Αχχ αχ την πήγαμε βόλτα τις προάλλες στο εξοχικό και δεν είχε θέρμανση, σήμερα γκουχ γκουχ και αψού όλο ήταν. Μακάρι να μην αρρωστήσει γιατί έχουμε και εμβόλια την Παρασκευή!!! Να δούμε και πόσο έχει μεγαλώσει!

Άντε κοριτσάρες χρόνια πολλά και για την εθνική επέτειο αύριο και καλές βόλτες (αν έχει καλό καιρό)!!!!:D

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...