Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λοιπόν... για εξόδους και για ύπνο.

Προσωπικά, επειδή το δωμάτιό μας είναι αρκετά ζεστό, τη ντύνω κανονικά και την κοιμίζω μέσα σε μία κουβερτούλα αγκαλιάς. Εάν την πάρει ο ύπνος μέσα στη μέρα και τη βάλω στην κούνια - για να μην την ξυπνήσω κλείνοντας φερμουάρ κλπ - της ρίχνω μία άλλη από πάνω.

Στη βόλτα της έχω στάνταρ μαζί κουβερτούλα. Εάν ψιλιαστώ λίγο περισσότερο κρύο, της βάζω από τα πιο χοντρούλια μακριμάνικα και παίζω με ζακετάκι + την κουβερτούλα (τα οποία εάν έχει ήλιο της τα βγάζω εύκολα). Στον γιο μου στο πολύ κρύο του φόραγα υπνόσακο στη βόλτα. Και πάντα και κουβερτούλα μαζί για το αγιάζι και την παγωνιά!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια καλησπερα,εχω να μπω αιωνες...διαβασα οτι προλαβα και ειδα νεες αφιξεις!!!

Vickoyla και patousaki καλώς ήρθατε στην παρέα μας!

Δεν ειχα ιντερνετ τοσο καιρο,αφου φαινεται ο γειτονας μαλλον ή δεν εμπαινε,ή καπου θα πηγε.

παντως σημερα που μπηκα,βιαστηκα να διαβασω τα παντα...

tinaki τι να πω ετσι οπως ειναι τα πραγματα ολοι περναμε κριση,και οχι μονο στα οικονομικα,αλλα κοντευει να μας πιασει και ψυχολογικη κριση!

επισης η ιστορια του πως γνωρισες τον αντρουλη σου μου αρεσε πολυ.

ειδες τελικα το κισμετ;)

μαριλινα και γω πεθυμησα λιγο την εγκυμοσυνη μου...ετσι οπως φουσκωνε η κοιλιτσα μου και εβλεπα τον μπομπιρα να κλωτσαει,αλλα δε μου ελειψαν καθολου οι ενεσεις ινσουλινης...

λοιπον ο μπεμπης μου συνεχεια γκρινιαζει και εχουμε χασει το προγραμμα

βγαζει σαλια,αλλα δεν εχουν πρηστει τα ουλα του να πω οτι μαλλον εχουμε δοντια,οποτε δε ξερω τι να υποθεσω.

την αλλη βδομαδα παμε παιδιατρο και ιπποκρατειο ξανα μανα για τον αιματοκριτη,να δουμε και ποσα κιλα εχει φτασει ο μπεμπης μου.

παντως κοριτσια ο μικρος ειναι ολο σκερτσα,χαμογελα παιχνιδι...

το πουλακι μου το γλυκο κοιμαται και τον πεθυμαω:D

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Γεια σας κοριτσάκια!!

Γιόρταζε ο άντρας μου ,τώρα πια χθες, και μόλις τελείωσα με τα πιάτα! Δεν ήθελα να τα αφήσω για αύριο, έχω να πάω στον ΟΑΕΔ και στο φαρμακείο και μετά θέλω να χαλαρώσω με το αγοράκι μου!

vickoyla κι εγώ μπάνιο τον κάνω κάθε μέρα!

Μαριλίνα συμφωνώ κι εγώ έτσι τον ντύνω, με μακρυμάνικο και παίρνω μαζί μου ζακέτα και κουβερτούλα!

Lineal μες στο μυαλό μου είσαι?? Νιώθω την ψυχολογική κρίση να μου χτυπάει την πόρτα!!!

Ασε που με έχει πιάσει μία κρίση να γυρίσω στην Αθήνα!! Πράγμα βέβαια ανέφικτο...

Καλό κουράγιο με την γκρίνια!!! Και καλά αποτελέσματα από τον παιδίατρο!! Κι εμείς την Παρασκευή θα πάμε για το δεύτερο εμβόλιο!

Ελπίζω ο γείτονας να ξαναμπει σύντομα!;)

Φιλιά σε όλες!!!

ποιες ειναι οι κουβερτες αγκαλιας??εχουν και φερμουαρ???πρωτη φορα ακουω για αυτες??

οταν του εβαζεσ τον υπνοσακο δεν του φορουσες μπουφαν???

Οι κουβέρτες αγκαλιάς έχουν φερμουάρ, κλείνουν κι από κάτω... τις είχα βάλει κάποια στιγμή. Επίσης, ανοίγουν και είναι και κανονική κουβερτούλα. Στη μπέμπα πήρα μία όταν ήμασταν στο χωριό, γιατί τελικά είχε πολύ κρύο και είχα ξεχάσει τον υπνόσακο.

Όταν φόραγα στον γιο μου υπνόσακο στη βολτα, δεν χωρούσε το μπουφάν. Εάν είχε πολύ κρύο του φορούσα ζεστά ρούχα από μέσα + κουβερτούλα. Δλδ ότι έκρινα απαραίτητο.

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια!!

Γιόρταζε ο άντρας μου ,τώρα πια χθες, και μόλις τελείωσα με τα πιάτα! Δεν ήθελα να τα αφήσω για αύριο, έχω να πάω στον ΟΑΕΔ και στο φαρμακείο και μετά θέλω να χαλαρώσω με το αγοράκι μου!

Lineal μες στο μυαλό μου είσαι?? Νιώθω την ψυχολογική κρίση να μου χτυπάει την πόρτα!!!

Ασε που με έχει πιάσει μία κρίση να γυρίσω στην Αθήνα!! Πράγμα βέβαια ανέφικτο...

Να χαίρεσαι τον αντρούλη σου, tinaki!!! Μπράβο που είχατε κόσμο!! Εγώ έχω απαγορεύσει τις μεγάλες μαζώξεις με την μπέμπα και ούτε και εμείς θα πηγαίνουμε αυτόν τον χειμώνα.

Καλά, η ψυχολογική κρίση χτυπάει πρώτη την πόρτα. Σκέφτεσαι να γυρίσεις Αθήνα; Εμένα κάποια στιγμή με έπιασε κρίση να μετακομίσουμε στο χωριό του άντρα μου (πράγμα επίσης ανέφικτο αφού είναι πολλά αδέλφια).

Καλημερούδια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

καλημερα κοριτσια!!

τινακι να χαιρεσαι τον αντρα σου!!και εμενα κοντευει να με πιασει ψυχολογικη κριση!!!που μενεις τινακι???

μαριλινα θα ψαξω τις κουβερτουλες αυτες να τις βρω!!!

lineal υπομονη με τα σαλακια!!και εμενα μου βγαζει πολλα!!

και εμενα κανει πολλα κολπα!!και πραγματικα με τρελανει!!απο τωρα τον εχω τρελη τρελη αδυναμια!!!

κοριτσια να σας ρωτησω κατι???τα μωρα τα εχετε στα δωματια τους η στο δωματιο σας??εμεις βαλαμε το κρεβατι του στο δωματιο μας αλλα μηπως πρεπει να τον παω στο δωματιο του πριν μαθει???

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Kalimeraaaaaaaaaaa

Letaki oute egw den tis exw entopisei autes tis koubertes agkalias pou tha tis broume?

Oson afora gia ton mpempi kai egw akoma sto dwmatio mas ton exw giati xipnaei to bradi kai prepei na ton taisw kai meta mexri na xanakoimithei tha perasei kamia writsa xalara afou tha gelaei tha trwei ta xeria toy...Ara den boleuei akoma sto diko toy dwmatio

w0fYp2.png

jdyQp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια,

Vickoyla k Patousaki καλώς ορίσατε. Να σας ζήσουν τα μωράκια σας.

Λοιπόν αυτές τις ημέρες με είχε πιάσει μία στενοχώρια με το θέμα "τρυπίτσα στην καρδούλα-παιδίατρος-ασφάλεια" άλλο πράγμα. Ευτυχώς ηρέμησα λίγο γιατί σηκωνόμουν από το κρεβάτι με κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα.. έχω κλείσει ραντεβού να πάω για τρίπλεξ στο ωνάσειο, θα σας ενημερώσω.. Πάντως χτες που πήγα για τσεκ-απ, μου είπε ο καρδιολόγος ότι πολλές φορές κλείνει η τρυπίτσα στα πρώτα 2 χρόνια της ζωής. Αν δεν κλείσει, δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά θέλει παρακολούθηση. Πάντως την Παρασκευή έχω ραντεβού με άλλη παιδίατρο γιατί λέω να αλλάξω αυτήν που έχω τελικά.

Κ εγώ κάνω την μπεμπούλα κάθε μέρα μπανάκι. Στο σπίτι της φοράω κορμάκι με κοντό μανικάκι από μέσα κ από έξω ολόσωμο φορμάκι μακρυμάνικο. Στον ύπνο της έχω σεντονάκι από κάτω κ την σκεπάζω με ένα σεντονάκι κ μία κουβερτούλα. Η θερμοκρασία του σπιτιού είναι τις τελευταίες μέρες 23-24 βαθμούς.

Περαστικά στα μωράκια που έχουν κρυώσει κ στις μανούλες...

Αχ, τί καλά αργία αύριο, μακάρι να έχει καλό καιρό να πάμε καμιά βολτίτσα αν κ κάπου άκουσα για ακραία καιρικά φαινόμενα!!

Πολλές φορές ζηλεύω τη ζω'η στην επαρχία διότι έχει ποιότητα που εδώ δεν υπάρχει. Εκεί δεν υπάρχει κινήση, οι αποστάσεις είναι μικρότερες κ το περιβάλλον καθαρό. Ιδανικό για να μεγαλώνουν τα παιδιά μας. Αν υπήρχαν κ περισσότερες δουλειές....

Πολλά φιλιά

rulia μην μου στεναχωριεσαι!!! να δεις που ολα θα πανε καλα!!!

περιμενουμε να μας πεις νεα!!!

vickoyla ξυπναει το βραδυ και τον ταιζεις???τι ωρα???μηπως θα πρεπει να του το κοψεις αυτο το γευμα???ποσα γευματα κανει την ημερα και ποσα κιλα ειναι ο μικρος σου??

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο μενα!!!

Βλεπω καινουργια κοριτσια στην παρεα καλως ηρθατε!!!!

Κοριτσια δεν προλαβα και εγω να διαβασω,τελειωσα με την βαφτιση επιτελους και τωρα ηρεμησα!!!!!

Ολα πηγαν πολυ καλα,μετο καλο και εσεις να βαφτισατε τα μπεμπινια!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Ηταν πολυ ωραια ειχα πολυ αγχος αλλα ολα καλα,στον Αγ.Γεωργιο ειναι στη Μαρτιου το τραπεζι το εκανα στα Πυθαρια στο Ρετζικι τελεια ολα το φαει ολα ακομη δεν ανεβασα στο φεις θα περιμενω να μου δωσει ο φωτογραφος για να τις βαλω!!!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...