Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα μανούλες!!!

Είστε όλες καλά???

Εμείς εδώ στο σπίτι μας... Αυτό την περίοδο, όποτε έχει ηλιόλουστη μέρα θέλω να πηγαίνω όλο βόλτες!!!

Και μιας και είπα περίοδο.. Βρε κορίτσια τι γίνεται με την περίοδό σας?? Εγώ ενώ αδιαθέτησα στις 13/09, δεν έχω ξαναδιαθετήσει, ενώ πριν την εγκυμοσύνη είχα κύκλο 28 ημερών..!!

Αυτές τις μέρες ξεκίνησα να συμπληρώνω τα δύο λευκώματα αναμνήσεων που έχω για το μπεμπάκι και συγκινήθηκα...

Μαριλίνα σε καταλαβαίνω απόλυτα!!! Που και που αναπολώ λιγάκι την γλυκιά περίοδο της εγκυμοσύνης... Και νομίζω πως με κάνει να νιώθω καλύτερα το γεγονός οτι, αν όλα πάνε καλά, θα το βιώσω άλλη μία φορά...

Και πρόγραμμα στον ύπνο, μέσα στην μέρα δεν έχουμε... Αλλά το βράδυ κοιμόμαστε κι εμείς!

Filiopi στο έχω πει οτι έχουμε πολλά κοινά, ε??? Κι εμείς είμαστε μαζί από το 2002 (04/08) και εμείς ήμασταν 19 και 21 χρονών!!!

Rulia εμείς δεν έχουμε ιδιωτική ασφάλεια.

Φιλάκια!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

rulia,

δεν έχουμε ιδιωτική ασφάλεια και μεταξύ μας δεν το σκέφτομαι, αλλά όταν το έψαχνα μου λέγανε απλά ότι έπρεπε να δηλώσω εάν έχω κάτι.

Τώρα το triplex 270?;;;; Λόγω ηλικίας;;;; Εγώ έκανα στον γιο μου (3,5) με 75? στο Τζάννειο. Μας πήρε επίσης 75 κι ο γιατρός που τον είδε. Το ήθελε η παιδίατρος για να του δώσει το ο.κ. για γυμναστική και εκείνη μας παρότρυνε για το συγκεκριμένο γιατί το θεωρεί πολύ καλό.

Αυτό, δε, με την τρυπούλα στην καρδιά το έχω ακούσει πάρα πολλές φορές από πολλά παιδάκια και ξέρω ότι δεν είναι τίποτα σοβαρό.

tinaki,

να σου πω την αλήθεια αν δεν μας γα*&^σουν τους μισθούς κλπ δεν θα μου κακοφαινόταν κι ένα τρίτο σε δύο-τρία χρόνια (καλά, δεν έχω ζήσει ακόμα τον πανικό του να περπατάει η μικρή και να ζηλεύει ο μεγάλος...)

NDPXp3.png eJ01p3.png

Γειά σας κι από μας!!! Τι κάνετε????

Αχ εμείς παιδευόμαστε!!! Κορίτσια υπάρχουν χειρότερα από τους κολικούς.....τα δόντια!! Δυό μέρες έχω να κοιμηθώ και να ηρεμήσω!!! Σάλια, μπουνιές στο στόμα, αγκαλιές και απεριόριστη γκρίνια.

Για πρόγραμμα..δεν το συζητώ καν...

Τα 'χω παίξει, πραγματικά!!! Ειδικά ο ένας είναι σε χειρότερη κατάσταση.

Οι μέρες ηρεμίας τελείωσαν για εμάς!!

Κι εμένα μου λείπει η κοιλίτσα της εγκυμοσύνης (η κοιλάρα μάλλον :) ) . Ωραίες εποχές! Κουβαλούσαμε παντού και τα μωρά μας με άνεση και ναι μεν με άγχος, αλλά πολύ λιγότερο. Εγώ σκέφτομαι για μια δεύτερη εγκυμοσύνη (αν έρθει φυσιολογικά μονο) αλλά μετά από καμιά 4ετία!! :)

Εμείς με τον άντρα μου γνωριστήκαμε πριν 3χρόνια. Ήταν πελάτης του καταστήματός μου!! Ξεκινήσαμε να βγαίνουμε και σε έναν χρόνο παντρευτήκαμε και τώρα με τα μωρά ολοκληρωθήκαμε!! Πάντως εγώ ξαναερωτεύτηκα....τους υπέροχους γιους μου!!! Κι εκείνοι το ίδιο όμως, ε.... με κοιτάνε με ένα βλέμμα σαν να μην υπάρχει τίποτα σημαντικότερο πέρα από την μανούλα!!! Είμαι τρελή μαζί τους και πιστέψτε με, ότι με φόβισε πιο πριν, τώρα τίποτα δεν φαντάζει τρομακτικό προκειμένου να προστατέψω τα παιδιά μου!!!

βρε κορίτσια, τα αποτελέσματα των εξετάσεων που κάνανε στο μαιευτήριο στα μωρά μας, τα παραλάβατε???? Σε πόσο καιρό έρχονται περίπου???

RKdwp3.png

Koritsia kalispera!!!

Prwti fora grafw edw kai poli xarika pou sas brika, egw eimai padremeni 5xronia alla me ton adra mou eimai polla perissotera apo to 1998, ton gnwrisa sto sxoleio, eixame katalipseis kai itan exosxolikos, ti wraia xronia??!!!Twra omws i eutixia mas oloklirwthike afou irthe stin zwi mas o prigkipas mas....

Jasmini kai mena tis teleutaies meres tou trexoun kati salakia kai olo to xeri thelei na bazei sto stoma, ponane ta oulakia tou les e?kai exw skopo arxes toy allou mina pou tha pame gia emvolio na rwtisw tin paidiatro an paizei na bgalei dontia toso nwris...

Ax les na arxizoun ta organa???Ypomoniiiiiiiiiiii

w0fYp2.png

jdyQp2.png

γεια σας κοριτσια μου!!!

εγω λογω του καλου καιρου βολταρω συνεχεια με τον γιο μου παρεα!!!εχω κανει παρα πολλες δουλειες και χαιρομαι που μπορω και παιρνω τον γιο μου!!!

μαριλινα και εγω τον βαζω στο γυμναστηριο και παιζει!οσο αφορα τον υπνο του δες πως εχει:ξυπναει στις 8 θα φαει, θα παιξουμε καμια ωρα και θα κοιμηθει καμια ωρα ,μετα θα φαει κατα τις 11-12 θα παιξει και θα κοιμηθει κατα για καμια ωρα,θα φαει κατα τι1 2-3 και θα παιξει και θα κοιμηθει κανα 2ωρο(για μεσημερι),θα φαει κατα τις 6-7, θα παιξει και θα κοιμηθει κανα μισαωρο και τελος τα φαει κατα τις 10 και θα κοιμηθει μεχρι το πρωι!!

πανω κατω αυτο ειναι το προγραμμα του εκτος αν βγουμε απο το σπιτι και αλλαζει!!!

και εμενα βαζει τα χερια στο στομα και ολη την γροθια και εχει και μπολικα σαλακια!!!γκρινια εχουμε αλλα τι να κανουμε!!

κοριτσια πιστευω οτι πλεον τα μικρα καταλαβαινουν και γκρινιαζουν για να τους περασει!!!ειναι πανεξυπνα τα μικρα!!

rulia δεν εχουμε ιδιωτικη ασφαλιση αλλα απο οσο ξερω γενικα ετσι φερονται!!συγνωμη κιολας αλλα ειναι πολλα κιλα ηλιθιοι!!!

jasmini καλο κουραγιο κοριτσι μου!!!υπομονη!!

tinaki δεν ξερω για την περιοδο εμενα ακομα δεν μου ηρθε!!!αλλα απο οσο ξερω οι 2 πρωτες φορες ειναι λιγο περιεργες!!

vickoyla γεια σου!!ποτε γεννηθηκε το δικο σου το παιδακι???

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Καλώς ήρθες

vickoyla!! Να χαίρεσαι το μπεμπάκι σου!!! Μανούλα Ιουλίου και εσύ!!

leta,

μπράβο, καλές βόλτες!! Του έχεις στρώσει πρόγραμμα βλέπω!! Εμένα δεν με χαλάει, όσο κοιμάται το βράδυ. Πάντως θα συμφωνήσω πως πλέον καταλαβαίνουν και προσπαθούν να περάσει το δικό τους.

Είχα την μικρή στο ριλάξ απέναντι ακριβώς από τον καναπέ που καθόμουνα με τον γιο μου, να μας βλέπει και να της μιλάμε. Γκρίνια, γκρίνια... τελικά ήθελε να καθίσει μαζί μας. Δεν πείναγε, δεν ήθελε στηθος, δεν νύσταζε... ήθελε να κάτσει δίπλα μας!!!

Jasmini,

δεν σου λέω τίποτα!!! Καλό κουράγιο, καλή μου!!! Σίγουρα τα διδυμάκια είναι διπλή χαρά αλλά και περισσότερη κούραση. Έστρωσε ο ύπνος σας καθόλου;;

NDPXp3.png eJ01p3.png

μανούλες καλησπέρα και απο εμάς!!!!

γέννησα και εγώ τον Ιούλιο στις 31 του μήνα τα πιο όμορφα πατουσάκια του κόσμου!!! το μπουλντογκάκι μου!!

και φυσικά...μου έχει αλλάξει την κοσμοθεωρία αυτό το μωράκι....

δεν υπάρχει τίποτε δυνατότερο στην ζωή μου απο την αγάπη του γιού μου!!!!!

δυστυχώς δεν μπορώ να διαβάσω όλα οσα γράφετε εδώ μέσα, θα σας γνωρίσω όμως σιγά-σιγά.

μιας και το τελευταίο θέμα σας ήταν οι γνωριμίες με τους συζύγους σας να σας πώ και εγώ την δική μας.

εγώ δούλευα σε ρεσεψιον ξενοδοχείου και ο άντρας μου ήρθε για 4 ημέρες με την δουλειά του! Αυτό ήταν!!!!! ερωτευτήκαμε και αγαπηθήκαμε παράφορα.....!!!!!!

αυτό βέβαια έγινε πριν 7 χρόνια... το 2003.

το 2008 αρραβωνιαστήκαμε και το 2009 παντρευτήκαμε .

και φέτος αποκτήσαμε τον πρίγκηπά μας!

θα τα λέμε πλέον συχνά, για να λύνουμε τις απορίες μας που αφορούν στα ζουζούνια μας και να συζητάμε διάφορα!

καλώς σας βρήκα λοιπόν (καλωςορίστηκα απο μόνη μου!!!)

Μέχρι τώρα είχαμε ο ένας τον άλλον...τώρα έχουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

31/07/2010

Γειά σας!!

Καλωσορίζο και τις νέες μανούλες Ιουλίου, Vickoula Και Patousaki! Να χαίρεστε τα μωράκισ σας!!!

Κορίτσια, αφήστε, σαν να μην είχα όλα τ' άλλα, τα έπιασε και ίωση τα καημένα! Βουλώνει η μυτούλα τους και η γκρίνια χειροτέρεψε! Καταλαβαίνετε!!! Εν το μεταξύ, κρύωσα και εγώ και νιώθω πραγματικά εξουθενωμένη!

Φιλάκια

RKdwp3.png

Γεια σας μανούλες!!!

Vickoyla και patousaki καλώς ήρθατε στην παρέα μας!!! Να σας ζήσουν τα μωράκια σας!!

Jasmini καταρχήν περαστικά για σένα και τα μωράκια σου!!! Πάντως σε θαυμάζω που στέκεσαι ακόμα όρθια!! Δίδυμα, με γκρίνια από δόντια, με γκρίνια από ίωση κι εσύ άρρωστη!!! Χαράς στο κουράγιο σου!!! Αλλά να μου πεις μπορείς να κάνεις και κάτι άλλο...??

Λέτα πολύ ωραίο πρόγραμμα έχει ο μικρός σου!!!

Εγώ κορίτσια είμαι αρκετά στεναχωρημένη και αγχωμένη, γιατί με ενημέρωσε μία συνάδελφός μου, ότι ο λογιστής της εταιρείας συμβούλευσε το αφεντικό μου, να μου πει να πάρω όλο το εξάμηνο του ΟΑΕΔ, (ενώ είχαμε πει να πάρω μόνο τους δύο) και σήμερα που συνάντησα το αφέντικό μου σε μία εκδήλωση, από κάτι που μου είπε κατάλαβα ότι κατα εκεί το πάει!! Θα τα κουβεντιάσουμε μέσα Νοέμβρη... Οικονομικά δεν με συμφέρει καθόλου να πάρω όλο το εξάμηνο, αλλά κουτσά στραβά θα τα καταφέρουμε. Πιο πολύ με αγχώνει τι θα γίνει από εκεί και πέρα, και συγκεκριμένα από τον Ιούλιο και μετά, που θα μπορεί να με απολύσει... ΟΥΦ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΥΦ!!! Με αυτούς που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση και την παλιοκρίση!!!

Διαφημίσεις

patousaki mou,

καλωσώρισες και από εμάς!!! Φυσικά και θα τα λέμε από εδώ και πέρα!!! :tongue::tongue::tongue: Να σου ζήσει το μωράκι σου!!! Να το χαίρεσαι!!

jasmini,

κρίμα τα μωράκια...:-( Πως τα περνάτε; Οι μυτούλες τους βουλώνουν πολύ; Μπορούν να αναπνεύσουν ή χρησιμοποιείτε ορό και "ρουφηχτήρι"; Τουλάχιστον πιστεύω δεν έχουν πυρετό... Περαστικά σας.

Κι εμένα η μικρή έχει λίγες μύξες, αλλά, ώς τώρα, απλά πρωί και βράδυ τις απομακρύνω με ορό και τη συσκευή αυτή. Και μάλιστα χθες το βράδυ δεν χρειάστηκε.

tinaki,

:-(:-(:-( Και άντε, παίρνοντας όλο το εξάμηνο θα χαρείς το μπεμπάκι σου. Οι φατσούλες είναι πιο πολύ για να φτιάξουν τα πράγματα και να μην φοβάσαι κι εσύ την απόλυση.

Πάντως, η κατάσταση όσο πάει γίνεται και χειρότερη. Μένουμε σε διαμέρισμα στο ισόγειο σε μία παλιά πολυκατοικία με πολύ μικρό μπαλκόνι, το οποίο το ανακαινίσαμε πριν παντρευτούμε. Είναι του πατέρα μου. Με την κρίση αυτή είναι η πρώτη φορά που εκτιμάω το γεγονός ότι έχουμε ένα σπίτι (έστω με μικρό μπαλκόνι, ισόγειο, χωρίς πάρκινγκ) και δεν έχουμε να ανησυχούμε για δάνειο, όπως βλέπω πολλούς φίλους και συγγενείς...

Καλημέρα σας!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα κοριτσακια μου!!!

Patousaki καλωσορισες!!! Να σου ζήσει το μπεμπακι σου!!!εννοείται ότι θα τα λέμε απο εδώ και πέρα!!!για αρχή πες μας για την γέννα σου vickoyla και απο εσένα Περιμένουμε να μας πεις!!!

Jasmini κουράγιο κορίτσι μου!! Και περαστικά ελπίζω να γιατρευτειτε σύντομα!!! Ευτυχώς Εμείς δεν αρρωστησαμε ακόμα!!!

Tinaki πόσο σίγουρη είσαι ότι θα σε απολύσει;; Αλήθεια που δουλεύεις;; Προσπάθησε να μην στεναχωριεσαι γιατί και το Μωρό το καταλαβαίνει!!!

Μαριλινα και εγω λέω ευτυχώς που Έχουμε σπίτι!! Και πολυ Φοβαμαι ότι ακόμα δεν είδαμε κρίση!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Leta mou kalispera,

oute emeis den exoume arrwstisei akoma kai doxa ton theo na leme giati den xerw pws tha to antimetopisoume...Oson afora tin genna mou itan fisiologiki mono pou o mpempoulis genithike 3500kila kai itan ligo megalos gia mena me apotelesma na taleporithw ligo parapanw, alla xereis pws einai ta xexnas ola otan perneis stin agkalia sou to aggeloudi sou....

filakia polla kai kalo apogeuma

w0fYp2.png

jdyQp2.png

γεια σου vickoyla μου!!

και εγω αμα αρρωστησει δεν ξερω πως να το αντιμετωπισω!!γενικα σαν παιδι ο μικρος σου πως ειναι???θηλαζεις???

εγω γεννησα με καισαρικη και ηταν αρκετα μεγαλος 3950!!

απο οτι βλεπω και εσυ εκοψες το καπνισμα με το που εμαθες οτι εισαι εγκυος ε???σου λειπει??εμενα πολυ και φοβαμαι οτι μολις σταματησω να τον θηλαζω οτι μπορει να το ξαναρχισω!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Exw 3meres pou stamatise to galataki mou, oxi oti eixa kai para poli edina kai simplirwma bebaia, alla tou leipei tou kaimenou to stithos...:sad:Kopike poli apotoma efaga na fadasteis toursi kai xipnisa me tromero stomaxopono kai auto itan, den eixa stagona, stenaxwrethika alla distixws den mporw na kanw kati twra.

Oson afora to tsigaro mwlis emafa oti eimai egkuos to ekopsa, den mporousa na fadazome oti exw mia psixoula mesa mou kai na tin mpafiazw, basika den thelw na to xanabalw sto stoma kai to elpizw einai ena stoixima pou exw balei me ton eayto mou.

Telos gia ton mpoumpouko mou einai poli kalos, einai sxetika isixos mono twra kati paizei me ta dontakia toy, bgazei olo salakia kai kanei paraponakia. Simera bebaia eimastan oli mera volta kafes fagito kai autos xetrelathike tou arese para poli...tou pirame kai ena paixnidi to gimnastirio alla den tou kanei kai idiaiteri entiposi akoma moni koitaei den pianei tipota...polla egrapsa...filakia polla kai kalo bradi

w0fYp2.png

jdyQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...