Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσούδια!!!

Ελεάννα και lineal,

καλη επιτυχία με την καθαριότητα. Σήμερα την έκανα... δια αντιπροσώπου. Το σίδερο, όμως, που το ξεκίνησα μόνη μου με τσάκισε: Σιδέρωνα επί μία ώρα (μη φανταστείτε φανταστικά πράγματα, γρήγορα) και μετά άρχισε να κλαίει η μικρή. Αυτά που μείνανε... βουνό μου φαίνονται και πάλι...

leta,

κι εγώ αγχώνομαι, αλλά παρατηρώ ότι και στο γάλα μου ισχύει ότι ισχύει και με τη μικρή: έχει το δικό του πρόγραμμα: άλλες μέρες νομίζω ότι θα σκάσω, άλλες ότι δεν έχω πολύ (και τότε αγχώνομαι περισσότερο).

Τα 30, εεε;;;

Δε μου λέτε, όλες μικρούλες είστες; Εγώ στις 6/3 κλείνω αισίως τα 37.

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσάκια,

κ εγώ συγκινούμαι πολύ με το καινούργιο νοσοκομείο κ ειδικά με την διαφήμιση με τα άρρωστα παιδάκια. Κ ισχύει ότι έγινα πιο ευαίσθητη από τότε που έγινα μανούλα. Επίσης τρελαίνομαι όταν ακούω για παιδικές κακοποιήσεις-βιασμούς κτλ. Να μην πώ όμως άλλα διότι θα ψυχοπλακωθούμε. Μακάρι όλα τα παιδάκια να είναι καλά!

Σήμερα ήρθε πάλι η μητέρα μου στο σπίτι κ αφού τελειώσαμε με κάτι δουλειές κατεβήκαμε στην παραλία για ψαράκι. Τα παιδάκια ήταν πολύ συνεργάσιμα. Η Νάνσυ το καταευχαριστήθηκε κ η μπεμπούλα ήταν πολύ ήσυχη. Κάποια στιγμή που έκλαψε την πήρε αγκαλιά η μαμά μου κ ηρέμησε κ άλλη μία φορά που έκλαψε πάλι της έδωσα λίγο μεμεκάκι κ ηρεμησε. Βγάζω το μεμέκι λοιπόν,βάζω ένα σεντόνι πάνω μου κ την ταίζω μια χαρά!!

Αύριο λέμε να λυσάξουμε στις βόλτες κ την Κυριακή έχουμε βάπτιση. Βαφτίζει η ξαδέλφη μου την μπεμπούλα της. Θα πάμε εκκλησία κ μετά θα εξαρτηθεί αν μείνουμε κ στο τραπέζι. Θα πάμε να αφήσουμε τη μαμά μου κ τη Νάνσυ κ αν το μέρος ενδείκνυται για μωράκια θα παραμείνουμε. Αν έχει πολύ κόσμο κ κλεισούρα κ δυνατή μουσική θα φύγουμε.

Α!! Στο μαγαζί που φάγαμε (κ στο οποίο μου άρεσε πολύ κ ο στολισμός κ το φαγητό) ρώτησα αν αναλαμβάνουν μενού για βαφτίσεις κ μου είπαν πως ναι. Με 18-20 ευρώ το άτομο έχουν ένα μενού που περιλαμβάνει πολλά ορεκτικά-σαλάτες κ σαν κυρίως ένα πιάτο με ποικιλία κρεατικών. Μέσα στην τιμή το κρασί κ φρούτα. Αναλαμβάνουν τον στολισμό με μπαλόνια-λουλούδια-κορδέλες κ αν θέλεις κλείνεις όλο το μαγαζί (γύρω στα 120 άτομα) ή όσα τραπέζια θέλεις. Το καλό είναι ότι είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου κ στην εκκλησία κ είναι κ μπροστά στη θάλασσα. Κ σαν τιμη νομίζω ότι είναι καλά, εσείς τί λέτε?? Αλήθεια εσείς σκέφτεστε να κάνετε τίποτα μετά την βάπτιση?

Λοιπόν κ εμείς βγάζουμε πολλά σάλια καθώς κ φουσκάλες!!! Επίσης όταν την έχω αγκαλιά μου τρώει το λαιμό!!!

Η Νάνσυ τις τελευταίες μέρες έχει ηρεμήσει πολύ, ίσως επειδή βγαίνουμε πολλές βόλτες κ ξεδίνει.

Σας φιλώ για σήμερα :-) Καληνύχτα

Μαριλίνα μου είναι απίστευτο σπάσιμο με το που ξεκινάς να σιδερώνεις να κλαίει το μωρό, να τα παρατάς, να ηρεμείς το μωρό κ εκεί που πιστεύεις ότι μπορείς να συνεχίσεις ακάθεκτη με το που αρχίζεις πάλι να ξαναξυπνάει στο καπάκι κ άντε πάλι απ'την αρχή...Κ μου έχει συμβεί τοοοόσες φορές!!!

Ημρομηνία γέννησης: 7-11-77

:-)

Γεια σας κοριτσάκια!!

Μόλις έβαλα τον μπεμπουλίνο στην κούνια του! Είχε κοιμηθεί από νωρίτερα, αλλά δεν ρεύτηκε και τον κράτησα αγκαλιά κανα μισάωρο για να κατέβει το γάλα..

Για καθάρισμα λέτε, ε?? Συμπτωματικά χθες που καθάριζα σκεφτόμουν πότε θα γίνω πλούσια να έχω οικιακή βοηθό ή πότε θα εφεύρουν το έξυπνο σπίτι που θα καθαρίζεται μόνο του!!!

Καμιά φορά βρε κορίτσια απογοητεύομαι πολύ με αυτό το θέμα, γιατί οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ, πάντα υπάρχει και κάτι ακόμα που πρέπει να κάνεις!!!!!:mad::mad::mad:

Προχθές τελείωσα με την αλλαγή στις ντουλάπες, μάζεψα, σφουγγάρισα και φαινομενικά είχα ένα καθαρό σπίτι! Εγώ όμως ήξερα ότι θέλουν καθάρισμα τα ντουλάπια της κουζίνας, ο φούρνος, οι βεράντες και τα τζάμια!!! ΟΥΦ!!!

Και έχουμε κακομάθει τον μπεμπούλη και θέλει όλο αγκαλίτσα, οπότε που να προλάβει η μανούλα να κάνει όλες τις δουλειές....

Rulia όντως καλή η τιμή για το τραπέζι, για όμορφο περιβάλλον και με αυτά που προσφέρουν! Τα αναψυκτικά πάνε ξεχωριστά? Επίσης ο στολισμός και τα μπαλόνια, πάνε και αυτά ξεχωριστά?

Εμείς θέλουμε πολύ να κάνουμε τραπέζι, έχουμε και καλεσμένους από μακριά, οπότε κάπως επιβάλλεται να κάνουμε, αλλά τα οικονομικά μας είναι χάλια... Αν τελικά κάνουμε κάτι, μάλλον θα είναι σε καμιά ταβέρνα, αλλά δεν βαριέσαι, καλή διάθεση να υπάρχει!!

Επίσης κορίτσια κι εγώ έχω γίνει πολύ πιο ευσυγκίνητη, σε ότι αφορά τα παιδάκια!!

Lineal μαζί σου!!! Κι εγώ αντιδίαιτα!!!!!!!! χαχαχα!!!

Γενέθλια 12/07, οχτώ μέρες πρίν από του μπεμπουλίνου μου!!! Και φέτος έκλεισα τα 27!

Rulia και Λέτα εσάς πλησιάζουν...!!!

Φιλάκια!!!

Καθάρισμα, ε;;

Προσπαθώ - εδώ και μήνες - να ξεκαθαρίσω το σπίτι για να καθαρίζεται εύκολα. Έρχεται μία κοπέλα μία φορά την εβδομάδα, αλλά τα υπόλοιπα...

Βλέπω συνέχεια το τραπέζι της τραπεζαρίας: Το γιοφύρι της Άρτας, ολημερίς το καθαρίζω και το βράδυ ξαναγεμίζει πράγματα!!!!!

rulia,

όντως πολύ καλή τιμή. Εάν πετύχω τέτοιες τιμές θα το σκεφτώ σοβαρά για τραπέζι. Για πες, που είναι αυτό;;

Νιώθω τύψεις που δεν πηγαίνω την ζουζούνα μου πολλές βόλτες. Τον γιο μου τον πήγαινα σχεδόν κάθε μέρα. Και τώρα που το πρωί προσπαθώ να διαβάσω για τη διπλωματική... την καημενη μου!!!

Παρατήρησα δύο πράγματα: Ότι είμαι η μεγαλύτερη και ότι είμαστε ένα ζωντανό ενυδρείο: Σκορπιοί, καρκινάκι, ψαράκι!!! Αν βάλουμε και τα καρκινάκια μας...

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!!

Εμενα μου επεσαν ολα μαζι εχθες με πονουσε η μεση,ο λαιμος μου δεν μπορουσα να πιω τπτ και ημουν στο κρεβατι ουτε την μικρη δεν επερνα αγκαιλιτσα πολυ χαλια..

Σημερα ειμαι καπως καλυτερα αλλα παλι ποναω...

Και εγω συγκινουμαι πολυ ευκολα οι ορμονες δεν επανηλθαν φιανεται οσο για τις δουλειες παντα κατι βγαινει και φυσικα δεν γινονται ολα μαζι...

Εγω γενεθλια εχω 24 ιουλιου 1982 καλοκιαρινη οπως και η κορουλα μου!!!

Να εχετε ενα ομορφο σ/κ!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Παρατήρησα δύο πράγματα: Ότι είμαι η μεγαλύτερη και ότι είμαστε ένα ζωντανό ενυδρείο: Σκορπιοί, καρκινάκι, ψαράκι!!! Αν βάλουμε και τα καρκινάκια μας...

και μενα καρκινακι το μπεμπεκι μου...

εγω υδροχοος,η μονη του αερα!

εγω το χω καμαρι που ειμαι στις 6/2 γεννημενη,ιδια μερα με τον bob τον marley!!!:-D:-D:-D

του 1983,παιδι indigo που λεει και ο χαρδαβελλας:mrgreen:

κοριτσια σημερα πηγαμε βολτα στο χωριο μου και παθαν πλακα ολοι με τον μπεμπη.

τι χαμογελα μοιρασε,τι αγκου αου κλπ κλπ

αφου του τραγουδουσα ενα τραγουδακι το "αχ κουνελακι" και εκανε αου αου σα να τραγουδαει

η γιαγια μου χτυπιοταν,τρελλαθηκε...τι γελιο ριξαμε!!!

και μενα ο μπεμπης οποτε τον παιρνω αγκαλια με τρωει το λαιμο,καλα το τι σαλια βγαζει δε λεγεται.σημερα του τα κανα μασαζ με το δαχτυλο μου και το ψιλομασουσε.

τα ουλα ομως ακομα κανονικα καθολου πρησμενα.

τι αλλο;

αυριο θα παμε βολτα στο χωριο του αντραμ

και κει θα κανουμε τις γλυκες μας και μετα σπιτι:)

αυτα λοιπον κοριτσια,

οσο για το καθαρισμα και το σιδερωμα

και γω σιδερωνα τις προαλλες και με διεκοψε ο μικρος και μονο τα δικα μου μειναν ασιδερωτα:(

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Καλησπέρα κορίτσια.Τι κάνετε;

Λοιπόν η επιχείρηση καθάρισμα δεν ήταν γραφτό να τελειώσει. Κατ' αρχάς ο μπέμπης κάθε 15 λεπτά γκρίνιαζε και ήθελε συνέχεια να είναι κάποιος από πάνω του και να του δίνει σημασία, να παίζει...Είναι και πολύ κοινωνικός ο άτιμος,δεν κάθεται μόνος του.Αφού βρε κορίτσια όποτε κάνω μπάνιο και λείπει ο άντρας μου τον βάζω με το ριλάξ στην πόρτα του μπάνιου και του μιλάω. Δεν με βλέπει βέβαια γιατί έχω τραβηγμένη την κουρτίνα αλλά με ακούει. Πάντως μια μέρα είχε πολύ πλάκα γιατί έτσι όπως ήμουν με τις σαπουνάδες βγάζω το κεφάλι μου από την κουρτίνα του μπάνιου και του κάνω " τσα ". Πήρε μια τρομάρα ο κακομοιρούλης...Γούρλωσε τα μάτια του και μετά τον έπιασαν αναφιλητά. Από τη μία προσπαθούσα να τον ησυχάσω και από την άλλη με είχαν πιάσει κάτι γέλια.

Παρεπιπτόντως εγώ γεννήθηκα 01/08/79.Λιονταράκι:) Και απ' ότι είδα από τις πιο μεγάλες εδώ μέσα.Μαριλίνα πιάσε μια μαγκούρα και για μένα!!!

Φιλιά πολλά σε όλες.

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!

πολλη βροχη χθες!!!

rulia μια χαρα μου φαινεται η τιμη στο τραπεζι!!και εμεις θα κανουμε αλλα ειναι νωρις να ψαξουμε!!και εγω υπολογιζω μια τιμη εκει γυρω!!εσυ ποσα ατομα θα καλεσεις???στενους συγγενεις και φιλους η μονο την οικογενεια???

μαριλινα πολυ καλο αυτο που ειπες:P:p:p:p:p:p

barbie περαστικα!!πως πανε οι ετοιμασιες για την βαφτιση???

lineal καλα να περασεις και σημερα!!κοινωνικος ειναι ο μικρος σου και ο δικος μου ετσι ειναι!!!

καλη κυριακη!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Ελεάννα, με έσωσες από τον γκρεμό!!!

Που φτάσαμε, να θεωρούμε τα -5 χρόνια πολύ κοντινά!!! ;););) Όσο για το μπάνιο, όταν είχα μείνει μόνη με τα δύο παιδιά έκανα όταν είχανε κοιμηθεί και τα δύο για τα καλά (σημείωσε, μετά τις 11 το βράδυ, δηλαδή).

Στο μεταξύ, στην ηλικία σου έχεις δύο παιδάκια, ενώ εγώ δεν είχα ούτε ένα τότε. Όσο για τις άλλες ηλικίες σας... δεν σας έχω πει ποτέ ότι μέχρι τα 27 περίπου ήμουνα ένας σύγχρονος Ηρώδης!!! Γενικώς δεν τα πολύσυμπαθούσα τα μικρά μέχρι που γνώρισα τα ανιψάκια του άντρα μου. Εκεί άλλαξαν όλα...

lineal,

καλές βόλτες!!! Κι εμένα πιπιλίζει ότι βρει μπροστά της πολλές φορές, αλλά συνήθως όταν πεινάει. Τις άλλες ώρες, ρέουν αύθονα τα σάλια!!!

Εχθές πήγα για το μάθημα πλέξιμο με βελόνες. Περάσαμε πολύ ωραία. Μαζευτήκαμε καμία 10αριά γυναίκες, η μπέμπα πήγαινε από αγκαλιά σε αγκαλιά, κουτσομπολέψαμε, φάγαμε και πλέξαμε λίγο!!! Η οικοδέσποινα - δασκάλα μας καταπληκτική!!! Το μόνο μείον ήτανε ότι την ίδια ώρα ο άντρας μου ήτανε στο πάρκο με τον γιο μας, άφησε το κινητό του για να τον κουνήσει και, φυσικά, μην το είδατε :-(:sad:. Βασικά, δεν ήταν ακριβό και ήτανε και λίγο παλιό (3 ετών) και καρτοκινητό αλλά είχε μέσα τηλέφωνα.

Όσο για το πλέξιμο που μου λέγατε γιατί το θέλω... τώρα καταλαβαίνω γιατί ρωτάγατε... είναι και αυτό το χάσμα των γενεών... :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

NDPXp3.png eJ01p3.png

Το μόνο μείον ήτανε ότι την ίδια ώρα ο άντρας μου ήτανε στο πάρκο με τον γιο μας, άφησε το κινητό του για να τον κουνήσει και, φυσικά, μην το είδατε :-(:sad:. Βασικά, δεν ήταν ακριβό και ήτανε και λίγο παλιό (3 ετών) και καρτοκινητό αλλά είχε μέσα τηλέφωνα.

Όσο για το πλέξιμο που μου λέγατε γιατί το θέλω... τώρα καταλαβαίνω γιατί ρωτάγατε... είναι και αυτό το χάσμα των γενεών... :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αχ κριμα για το κινητο σας βρε...το κακο ειναι αυτο με τα τηλεφωνα,αντε να τα βρεις μετα...

οσο για το πλεξιμο εγω το βρισκω τελειο,και θα ηθελα και γω να μαθω,μαρεσει παρα πολυ ετσι η χαρα της δημιουργιας και η παρεα,πρεπει να χει πολυ κουτσομπολιο η υποθεση -καλοπροαιρετο παντα;)-ε;

σημερα εχει πολυ καλο καιρο και θελω πολυυυ να κανουμε βολτιτσα με το καροτσι,αλλα προεχει η βολτα στα πεθερικα...

σημερα επισης στη πολη μας εχει δωρεαν εξετασεις μαστογραφιας

-και χθες ειχε αλλα εγω σημερα το πηρα χαμπαρι-

και το απογευμα λεω να παω

-αν υπαρχει ακομα.

τι αλλα νεα;ο μικρουλης μου ειναι γλυκας,ενας σαλιαρογλυκας και τα σαλια του πεφτουν συνεχεια λες και εχω σκυλακι:-D:grin::-D:grin:

αυτη τη στιγμη παλι κοιμαται.

οσο για την ωρα του μπανιου το χω και γω μεταθεσει σε κατι παραξενες ωρες:11-12 το βραδυ...

τι να κανουμε οποτε προλαβουμε καθαριζομαστε:wink:

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Μία μαγκούρα και για εμένα παρακαλώ!!!!!!!

Κορίτσια τί βροχή ρίχνει τώρα??? Λοιπόν το σαβ/ριακο περάσαμε τέλεια!! χτες πήγαμε στο δημοτικό πάρκο παλαιού φαλήρου στο τροκαντεό πάλι. Τί ωραία που είναι εκεί...κ μετά πήγαμε δίπλα κ φάγαμε στα friday's.Συναντηθήκαμε κ με τον αδελφό του Στέλιου, με την γυναίκα του κ το παιδάκι του το οποίο είναι συνομίλικο της Νάνσυς κ αυτά λύσαξαν στο παιχνίδι.. Εγώ από την άλλη λύσαξα στο φαγητό!!! Σήμερα πήγαμε στη βάπτιση κ μετά τελίκά κ στο τραπέζι γιατί το μαγαζί ήταν ανοικτό. Η μπέμπα ήταν πολύ ήσυχη-κοιμόταν πολύ, κάποια στιγμή που έκλαψε, πήγα σε ένα δωμάτιο κ τη θήλασα με μία εσάρπα από πάνω. Η Νάνσυ έπαιζε με άλλα πιτσιρικάκια κ εγώ πάλι λύσαξα στο φαγητό.........

Το μαγαζί που σας έλεγα για την βάπτιση λέγεται "ανέμες" κ είναι στην πειραϊκή, λίγο μετά τον "κρητικό" κ κοντά στο σπίτι μου. Δεν θυμάμαι τί μου είπε η υπεύθυνη του μαγαζιού για τα αναψυκτικά αλλά σίγουρα μου είπε ότι μπύρα ή ούζο είναι εξτρά. Τον στολισμό τον αναλαμβάνει κ είναι μέσα στην τιμή, κάτι σαν προσφορά του καταστηματος!! Θα ξαναπάω για φαγητό με τον σύζυγο αυτή τη φορά κ θα σας πώ λεπτομέρειες..

Τα άτομα που λέμε να καλέσουμε τα υπολογίζω γύρω στα 80 . Οι πολλοί στενοί συγγενείς δλδ γονείς-αδέλφια-ξαδέλφια κ οι υπόλοιποι θα είναι φιλοί.Θα γράψω πολλά cd για χορό κ θα το κάνω σαν πάρτυ. Τώρα το πού θα χωράμε να χορέψουμε είναι άλλο θέμα!! Να σας πώ την αλήθεια μου όταν παντρεύτηκα ήμουν 5 μηνών έγκυος, είχα ήδη παντρευτεί με πολιτικό κ δούλευα κ τρελές ώρες στη ναυτιλιακή οπότε κάναμε γλέντι σε στενό κύκλο σε ένα μεζεδοπωλείο στου Ψυρή. Στη βάπτιση της Νάνσυς δούλευα πάλι μέχρι της 8 το βράδυ οπότε πού χρόνος για οργάνωση!! Κάναμε πάρτυ στο σπίτι με catering. Πολλά άτομα κ πολλή κούραση, δεν άξιζε τον κόπο. Κ στις 2 περιπτώσεις όλα έγιναν την τελευταία στιγμή. Οπότε αφού αυτή τη φορά δεν δουλεύω θα βγάλω το άχτι μου!!

Τέλος να σας πώ πως ο γάμος κ δη τα παιδιά για μένα ήταν τόσο μακρυνά! Ειλικρινά δεν με φανταζόμουν παντρεμένη με παιδί με τπτ, όσο κυνικό κ αναληθές κ αν ακούγεται. Γνώρισα τον Στέλιο στη ναυτιλιακή που δουλεύαμε κ στην αρχή ήμασταν φίλοι. Εκείνος βέβαια την είδε αλλιώς μετά από λίγο αλλά εγώ στον κόσμο μου (δουλειά-γυμναστήριο κ μπουζούκια) κ δεν ήθελα δεσμεύσεις με τπτ. Το τί τράβηξε ο καψερός δεν λέγεται. Το πόσες φορές μου είχε ζητήσει να βγούμε περιττό να σας το πώ. Μέχρι που κάποια στιγμή μου έρχεται μια προσκληση στο γραφείο από την πρεσβεία του Παναμά για μια δεξίωση κ ως crew manager τότε έπρεπε να πάω. ίδια πρόσκληση λαμβάνει κ ο Στέλιος κ αποφασίζουμε να πάμε μαζί. Εκεί είδα ότι είχα τόσα κοινά μαζί του που ούτε τα είχα δει τόσο καιρό στο γραφείο. Το τελειωτικό χτύπημα το πήρα όταν λίγες μέρες μετά, στη γιορτή του, με κάλεσε σπίτι του για φαγητό κ πέρασα υπέροχα, ένοιωσα τόσο άνετα κ εκεί πια μου έγινε το κλικ που λένε. Μέχρι τότε δεν πολυήθελα τις δεσμεύσεις, ψιλοφοβόμουν κ το δέσιμο, ήμουν κ λίγο τρελοκομείο, περνούσα καλύτερα με τις φίλες μου. Με τον Στέλιο τα είδα όλα αλλιώς, ήρθαν όλα πολύ φυσιολογικά κ πολύ ωραία. Αυτά για σήμερα...

Καληνύχτα, φιλιά πολλά κ καλή εβδομάδα :-)

rulia,

πολύ ωραία ιστορία!!! Ναι, κι εσύ πλησιάζεις λίγο. Άντε, ας μου αναπτερωθεί το ηθικό!!! Σε μία ναυτιλιακή στο Μαρούσι, κοντά στην Κηφισίας προσλάβανε μία φίλη μου για έξι μήνες για να αντικαταστήσει την κοπέλα που έμεινε έγκυος!!! Συμπτώσεις.

Το μαγαζί θα το έχω στα υπόψιν. Εγώ μένω Καλλιθέα και δεν μου πέφτει πολύ μακριά.

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...