Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα μανούλες,

τί κάνετε?

Για την βάπτιση κ εμείς λέμε γύρω στα τέλη Μαϊου, οπότε έχουμε καιρό. Από Γεναρη θα αρχίσω να ψάχνομαι..

Η μπουμπού μας κοιμάται πολύ καλά το βράδυ (από τις 11 που της δίνω τελευταία φορά στήθος έως τις 8-8.30 το πρωί). Την ημέρα όμως ταλαιπωρούμαστε λιγάκι, διότι μετά από τόοοσο ύπνο το βράδυ, δεν πολυκοιμάται.. Επίσης ακόμη δεν έχουμε πρόγραμμα δλδ θηλάζει όποτε θέλει κ όσο θέλει...Κ θέλει πολλές αγκαλιές...κ πολλή κουβεντολόι. Είναι πολύ κουτσομπόλα κ γελάει συνέχεια...Την Κυριακή πήγαμε σε ένα πάρκο στο τροκαντερό κ περάσαμε πολύ ωραία..Η μπεμπούλα ήταν ήσυχη κ η Νάνσυ λύσαξε στο παιχνίδι.

Επανέρχομαι κοριτσάκια διότι ξύπνησε η μπεμπού.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!!

χειμωνιασε και ειναι σουπερ!!!

jasmini μπραβο κοριτσακι μου που καταφερες να κανεις και τον αλλο μικρουλη να θηλαζει μονο!!!κοιμουνται συνεχομενα το βραδυ???πως τα καταφερνεις???

rulia χαιρομαι που ειστε καλα!!!

αληθεια οσες θηλαζετε ποσο καιρο θα συνεχισετε να θηλαζετε????

σημερα περιμενω τα χαλια μου και κανω μια γενικη καθαριοτητα!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα από το σπίτι της ακαταστασίας!!!

Επειδή άλλαξε ο καιρός την εβδομάδα που λείπαμε, γυρίζοντας έπρεπε να βρω όλα τα ρούχα του μεγάλου τα καινούρια χειμωνιάτικα και να τα πλύνω καθώς και να ξεδιαλέξω τα ρούχα της μικρής. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βρω όλα τα παλιά του μεγάλου, να δω ποια της κάνουνε και ποια είναι "εποχής" να τα πλύνω-σιδερώσω κλπ... Α, να μην ξεχάσω: Κάτι πρέπει να κάνω και για εμάς, μη μείνουμε με τα κοντομάνικα και ξεπαγιάσουμε!!!:tongue::tongue::tongue:

Αν βάλεις και λίγο τακτοποίηση, μαγείρεμα, ψώνια κλπ... πάει η μέρα. Η μικρή Και η διπλωματική μένει πίσω.

Έχει βγάλει και πολλά νεύρα ο γιος μου και δεν ξέρω τι να κάνω:?:-?:?

Το σπίτι είναι μπ*&^%^λο και πρέπει να το φέρω σε τάξη:evil::evil::evil:

Κοινώς... τα νεύρα μου :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Γκρίνιαξα αρκετά; Γκρίνιαξα!!

Α, και επειδή το πρόγραμμά μου δεν είναι φορτωμένο (ανέκδοτο:rolleyes::rolleyes:) το Σάββατο θα πάω σε μίας φίλης να θυμηθώ να πλέκω με βελόνες :P:p:p.

Εχθές η κόρη μου έλιωσε κυριολεκτικά στον ύπνο. Ελπίζω να το κάνει και σήμερα το πρωί για να με βοηθήσει να τακτοποιήσω!!!

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Γεια σας κορτσουδια...

καλα ε,εδω σημερα ολη μερα και οπως παει και ολη νυχτα βρεχει...

πωπω αυτο δεν εχει ξαναγινει,ελεος.

λοιπον οι αντρες μου κοιμουνται μεσα,και εγω βλεπω μοναχουλα:(ραδιο αρβυλα:)

ο μπεμπης αρχισε να γκρινιαζει απο χθες,δε ξερω γιατι,και παρατηρησα οτι βγαζει πολλα σαλια.

τα ουλα του ομως δεν ειναι πρησμενα κι ετσι δε ξερω αν ειναι απο δοντι.

ρε σεις κοριτσια,σημερα εβλεπα με τον αντρα μου για λιγο big brother...καλα σορρυ κιολας,τι μαλ..ιες ειναι αυτες ρε σεις;

μεγκα και παλι μεγκα...ειχε μια ωραια σειρα σημερα,κουκλες νομιζω το λενε,μαρεσε πολυ,ειδικα η περιπτωση της παντρεμενης απο το χωριο με τη πεθερα,εσφιξε η καρδια μου...

ααα σημερα επαθα κι ενα σοκ,μας ηρθε η δεη 98 ευρω!!!

επαθα πλακα,απο κει που ερχοταν 50-60 ανεβηκε τοσο...ειπαμε αυξησεις,αλλα τοσο πολυ πια;

λοιπον κοριτσια σας αφηνω και τα λεμε;)

φιλια

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Γειά σας κορίτσια.

Αχ το θέμα ύπνος είναι μια πικρή ιστορία για εμάς. Ο ένας κοιμόταν όλο το βράδυ αλλά έχει τώρα 2-3 μέρες που μου κάνει νερά. Ο άλλος μου βγήκε κανονικός ξενύχτης.

Σήμερα έβγαλα τις ετικέτες και έπλυνα τα μακρυμάνικα φορμάκια. Ο καιρός?? Δεν το συζητώ..θα μας τρελάνει...σήμερα είδικά πολύ μουντός και τρομερή ζέστη. Δεν διακινδυνεύω όμως να τους φορέσω κοντομάνικο γιατί ίσως μου κρυώσουν. Απλα δεν τους έβαλα εσωτερικό φορμάκι. Τώρα κοιμούνται και ως συνήθως θα ξυπνήσουν κατά τις 2 μέχρι το πρωί....ουφ....σας καληνυχτίζω!!

Ααα lineal κι εμείς έχουμεπολλά σαλάκια και δεν βλέπω πρησμένα ούλα αλλά ο γιατρός διαπίστωσε ότι ξεκινάνε να φουσκώνουν για τα δόντια..

Φιλάκια πολλά.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!

Ο μικρός μου κοιμάται και είπα να σας γράψω!

Εμείς θα κάνουμε την βάφτιση το Ιούνιο, μας αρέσει το καλοκαίρι, είναι και παραθαλάσσιο το μέρος εδώ... Άσε που νωρίτερα υπολογίζω θα έχουμε άλλες δυο βαφτίσεις από το σοι του άντρα μου.

Μαριλίνα ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!! Αλλά κι εσύ "όλα τα είχε η Μαριωρή, ο φερετζές της έλειπε"!! Τι το θέλεις το πλέξιμο καλέ???

Lineal σάλια έχουμε κι εμείς, αλλά από πρησμένα ούλα ή δόντι, τίποτα.. Καλά εγώ έπαθα σοκ όταν είδα πόσο σου ήρθε η ΔΕΗ, αλλά γιατί εμείς πληρώνουμε πάντα πολύ παραπάνω!!!

Jasmini έχεις δίκιο, ο καιρός θα μας τρελάνει!!!

Και αυτές οι μύγες πότε θα ψοφίσουν????????

Σας αφήνω για την ώρα!! Φιλιά!!

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Κύμα αισιοδοξίας σήμερα: Ήρθε η διαιτολόγος και έχω ήδη χάσει 5,5 κιλά!!! :P:p:p:p:p:p Ελπίζω να συνεχίσω έτσι, να είμαι μία χαρά στη βάφτιση!!! Τελείωσα και με το ξεκαθάρισμα των ρούχων των παιδιών εχθές, μου έχουν μείνει κάποια πλυντήρια, αλλά πως να στεγνώσουν με τέτοια υγρασία;;;

tinaki,

ευτυχώς εδώ δεν έχουμε μύγες, αλλά είχαμε στο χωριό. Το πλέξιμο απλά το ήθελα γιατί το είχα κάνει παλία (νοσταλγία) και γιατί είναι μία ευκαιρία να δω φίλες και να βγω από το σπίτι.

lineal,

θα συμφωνήσω για τον λογαριασμό με το tinaki: εάν εμένα μου ερχόταν τόσο λίγο θα έκανα πάρτυ... Αφού αυτή τη φορά πανηγύρισα γιατί μου ήρθε 120 (με το καλοκαίρι που λείπαμε μέσα, βέβαια :rolleyes::rolleyes::rolleyes:)

Κι η δικιά μου έχει τα άπειρα σάλια, αλλά ίσως να είναι και οικογενειακό μας, γιατί κι εγώ έχω πολλά σάλια και ο Βασίλης μου. Για δόντια δε νομίζω, θα δούμε!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

γεια σας κοριτσια!!!

σημερα ηταν ημερα τεμπελιας!!δεν εκανα απολυτως τιποτα!!καθομουν με τον μπεμπη στην κρεβατοκαμαρα!!!

lineal οντως ειναι πολυ χαζο το big brother!!!εγω βλεπω master chef και μου αρεσει πολυ!!οσο για την δεη εμεις πληρωσαμε 220!!!και εμεις εχουμε μπολικα σαλια!!!

jasmini κουραγιο!!ειναι ζορικα να μην κοιμουνται συνεχομενα!!

μαριλινα!!το πλεξιμο πρεπει να ειναι πολυ ωραιο χομπι!!!

δεν εχω βρε κοριτσια διαθεση σημερα και δεν μπορω να προσδιορισω το γιατι!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

αληθεια σας φανηκαν λιγα;

επειδη εμεις παντα μεχρι 60 ευρω πληρωναμε γιαυτο αυτη τη φορα με φανηκε πολυ.

λοιπον κοριτσια απο χθες ο μπεμπης δε τρωει το απογευμα.τρωει το πρωι στις 11 και μετα κοιμαται στις 2 με διαλλειματα υπνου-ξυπνιου μεχρι τις 6-7 και μετα τρωει,κοιμαται γυρω στις 9 και μετα τον ταιζω 11-12 μεχρι την αλλη μερα.

2 μερες ειναι τωρα που το κανει αυτο και δε με προβληματιζει που δε τρωει μονο,αλλα και η τοση υπνηλια...ναι ναι με στεναχωρει.

φυσικα οτι αλλαγη και να κανει στο προγραμμα του ο μικρος με στεναχωρει γιατι νομιζω οτι εχει κατι.

τωρα αυτον τον υπνο...τι να πω.

εν τω μεταξυ γκρινιαζει,στο ριλαξ δε καθεται πολυ οπως καθοταν ενω μολις τον βαζω στο κρεβατι και του κουμπωνω τον υπνοσακο και του δωσω πιπιλα,τσακ κοιμαται.

αν το ξανακανει αυριο θα ρωτησω παιδιατρο.

τα καλοριφερ δε μας τα ανοιξαν στην οικοδομη και υποψιαζομαι μηπως κρυωνει στο σαλονι γιαυτο προτιμαει το κρεβατι του,αλλα και να κοιμαται;μηπως φταιει η βροχη;ο καιρος;

τελος παντων.

μαριλινα η διαιτολογος ερχεται σπιτι σου;καλο αυτο.

εγω δε κανω διαιτα,αντιδιαιτα κανω...ξερετε απ αυτη που βαζεις κιλα...

:(

1zNmp2.png

Καλησπέρα μανουλίτσες!!

τί κάνετε? καλά τί βροχή ήταν αυτή σήμερα το απόγευμα?? κ τώρα όλο αστραπές είμαστε!!

Ευτυχώς το μωράκι μας τις 2 τελευταίες μέρες κοιμάται καλά. Δλδ εκτός από τον βραδυνό ύπνο (από τις 11 έω τις 8-8.30) κοιμάται κ λίγο την ημέρα. Επιπλέον κάθεται κ λίγο στο ρηλαξάκι της. Αλήθεια πιπίλα παίρνουν τα μωράκια σας? Γιατί εμένα δεν την δέχεται καν. Κ έχει κάνει τα χέρια της πιπίλα. Γενικά οι συνήθειες του μωρού καμία σχέση με τις συνήθειες που είχε η Νάνσυ όταν ήταν μωρό. Η νάνσυ κοιμόταν την ημέρα κ το βράδυ ξυπνούσε κάθε 1.5 ώρα!! Καθόταν συνέχεια στο ρηλαξάκι, έριχνε τρελούς ύπνους για την ακρίβεια εκεί. Έπαιρνε κ πιπίλα αλλά για λίγο. Βέβαια στη Νάνσυ έδινα κ συμπλήρωμα μαζί με το μητρικό.

Λοιπόν χτες πήρα τις μαίες στο έλενα (αν έχουν αναγνώριση ξέρω ότι θα μου κάνουν μήνυση διότι ό,τι απορία έχω αυτές παίρνω). Τις ρώτησα αν πειράζει που μένει όλο το βράδυ το μωράκι χωρίς γάλα κ αν αυτό έχει κ επιπτώσεις στην παραγωγή γάλατος. (Τί έχουν ακούσει από εμένα οι καημένες)!! Μού είπαν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα διότι το μωρό όταν πεινάει ξυπνάει. Κ προφανώς για να μην ξυπνάει είναι χορτασμένο. Στην παραγωγή δεν έχει επίπτωση διότι τώρα πια έχει εδραιωθεί ο θηλασμός. Τους είπα επίσηςότι δεν έχουμε καθόλου πρόγραμμα στο φαγητό την ημέρα κ μου είπαν ότι δικαιολογείται να θέλει συνέχεια να τρώει διότι μένει νηστικό όλο το βράδυ αλλά να προσπαθήσω παρ'όλα αυτά να φτιάξω ένα πρόγραμμα για δική μου ευκολία περισσότερο.

Για τη δεή δεν το συζητώ, συμφωνώ απόλυτα μαζί σας. Βέβαια περισσότερο πληρώνουμε για δήμο-ερτ παρά για το ρεύμα.

Σας φιλώ τώρα γιατί γράφω κ θηλάζω παράλληλα.

Καληνύχτα :-)

Διαφημίσεις

Lineal μου κ εγώ το ίδιο παθαίνω, ό,ποια αλλαγή την ερμηνεύω αρνητικά. Είμαι σίγουρη ότι δεν υπάρχει θέμα αλλά κ εγώ στη θέση σου θα ρωτούσα την παιδίατρο, πιιο πολύ για να ηρεμήσω εγώ. Επίσης κ εγώ έχω παρατηρήσει ότι σε ζεστό περιβάλλον χουχουλιάζει κ κοιμάται καλύτερα :-)

rulia,

για αυτό που σου είπανε για τον θηλασμό πολύ χάρηκα, γιατί και η δικιά μου κοιμάται πολλές ώρες και ανησυχούσα:P:p Βέβαια, εμένα πίνει και λίγο συμπλήρωμα, δύο φορές την ημέρα, αλλά δεν της το αυξάνω, για να την θηλάζω κάθε φορά!! Κοιμάται 10-8 συνήθως το βράδυ. Την υπόλοιπη μέρα θηλάζει πιο νωρίς από τις 3 ώρες, αλλά το δικαιολογώ. Ούτε η δικιά μου θέλει πιπίλα. Βασικά, βάζει τα χεράκια της στο στόμα όταν πεινάει, αλλά της τα βγάζω, γιατί προσπαθώ να μη συνηθίσει.

lineal,

κι εμένα κατά καιρούς είχε πολύ υπνηλία για κάποιες μέρες και ρώτησα και την παιδίατρο (ανησυχούσα μήπως φταίει που του δίνω πολύ λίγο συμπλήρωμα). Μου είπε οτι το κάθε παιδί έχει τους ρυθμούς του και ότι είναι φυσιολογικό να κοιμάται άλλες μέρες πολύ και άλλες λίγο. Για του λόγου το αληθές, εχθές κοιμότανε σχεδόν συνέχεια και σήμερα ήτανε πολλές ώρες ξύπνια :):)

Jasmini,

αν και δεν συμπάσχω ακριβώς, ξέρω τι είναι να κοιμάται το ένα παιδί, να θες να κοιμηθείς κι εσύ, αλλά να είναι ξύπνιο και το άλλο. Υπομονή ;);)

Φιλάκια!!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Kαλημέρα κορίτσια!Πώς είστε; Έχω του κόσμου τις δουλειές να κάνω:-(:-(

Έχω κατεβάσει τα μισά χειμωνιάτικα και μου μένουν τα άλλα μισά. Πρέπει να βάλω πλυντήριο, να μαζέψω τα ρούχα από την απλώστρα, να σιδερώσω...Και λέω να ξεσκονίσω και τα ντουλάπια μια που θα βγάλω τα ρούχα.Άλλά ακόμη δεν έχω ξεκινήσει τίποτα. Έχω κάνει το καφεδάκι μου και μπήκα να δω τι κάνετε. Τώρα ησύχασε και ο μπεμπούλης μου.

Αλήθεια κορίτσια αυτό με τα σάλια το έχουμε και εμείς.Πολύ παραγωγή.Φαντάζομαι ότι θα είναι τα δοντάκια του ,χωρίς να βλέπω όμως κάτι. Από τόσο νωρίς όμως;

Άντε λέω να ξεκινήσω σιγά σιγά...

Φιλάκια πολλά σε όλες!!!

καλημερουδια!!!

με καθησυχασατε κοριτσια.

σημερα ο μπεμπης επανηλθε στα νορμαλ και οκ μου φυγε το αγχος.

αυτη τη στιγμη...κοιμαται!!!:))

πινω και γω το φραπεδακι μου,το οποιο ειχα κανει το πρωι,αλλα δε προλαβα να πιω.

σημερα σκουπισα με την ηλεκτρικη και ο μικρος με εκανε εκπληξη που δε τρομαξε,γιατι συνηθως οποτε εβαζα ηλεκτρικη τον εβαζα στο κρεβατακι του στο δωματιο του να μη τρομαζει.

με κοιτουσε λοιπον και ουτε γκρινιαξε,νομιζω του αρεζε ο ηχος!!!

δε σφουγγαρισα ομως,γιατι θελω να σφουγγαρισω με χλωρινη και θα περιμενω να γυρισει ο μπαμπας απ τη δουλεια να παει καμμια βολτα το μικρο,μεχρι να φυγει η βρωμα της χλωρινης.

αυτες τις μερες θα παρω τα χαλια απο το καθαριστηριο να τα βαλω,να νιωσω φθινοπωρινη ζεστασια,και να χουχουλιαζουμε περισσοτερο:D

σημερα κοριτσια εβλεπα το ογκολογικο νοσ.για παιδια που εγκαινιασαν και με πηραν τα ζουμια.

ποσο πολυ τα λυπαμαι τα παιδακια,και ολα τα παιδακια,αλλα απο τοτε που εγινα και γω μαμα λες και με ποναει διπλα...

οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος,ειχα παραγγειλει απο τη unicef κατι πραγματακια,ετσι για το καλο του παιδιου μου,και τωρα το σκεφτομαι παλι,αλλα πραγματικα δυσκολευομαι να δωσω και 10 ευρω-πωπω νιωθω ενοχες.

επισης βρε κοριτσια οταν ο μικρος κλαιει για γαλα,που πειναει και δεν ηρεμει μεχρι να του βαλω το μπιμπερο στο στομα αναρωτιεμαι τα μωρα στις χωρες που πεινανε τι κανουνε;;

μα τοσο ευαισθητη εχω γινει πια;;;

συνεχεια αυτα σκεφτομαι και σκαω.

λοιπον αντε πολυ σας εριξα..

σημερα εχει γενεθλια η κουμπαρουλα μου και μαλλον θα παμε στο σπιτι τους καμμια βολτιτσα το απογευμα,ετσι η σημερινη μερα εχει εξοδο.

να δω ποτε θα προλαβω,εχω και το καθαρισμα του σπιτιου...

κοριτσια μια που το θυμηθηκα ποτε εχετε γενεθλια εσεις;

1zNmp2.png

γεια σας κοριτσια!!!

πολλα νεα μαζεμενα βλεπω!!

rulia για τον θηλασμο και εγω αγχωνομαι!!!γιατι τον ταιζω καθε 3.30-4 ωρες και το βραδυ κοιμαται απο τις 11-8 το πρωι!!αγχωνομαι μηπως μου σταματησει το γαλα!!προφανως μαλλον δεν ισχυει αυτο!!!

lineal και εγω εβλεπα τα εγκαινια το ογκολογικου και πλανταξα στο κλαμα!!απο τοτε που εγινα μανουλα ειμαι πιο ευαισθητη και μονιμως ανησυχη για το μωρο!!ευτυχως που ο νονος μου ειναι παιδιατρος και τον παιρνω οποτε αισθανομαι ανασφαλεια για κατι!!!πραγματικα τωρα καταλαβαινω τις ανησυχιες της μανας μου!!!

εγω γενεθλια στις 5/11 που κλεινω τα 30!!!

ελεαννα εγω θα κανω καθαριοτητα την κυριακη ωχ αμαν τι με περιμενει!!!

καλο βραδυ κοριτσια!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...