Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια !!!

Πέρασα ένα πολυ όμορφο σκ!!!

Και το Σάββατο και την Κυριακή βγήκαμε το βράδυ έξω!!! Το Σάββατο πήραμε και το Μωρό!!ήταν τόσο ωραία!!!

Αγόρασα και τα χάλια και αύριο θα μου τα φέρουν!!!

Εμένα ο παιδιατρος μου είπε ότι δεν χρειάζεται να πάρω υπνοσακο!!!έχει κάτι πιαστρες η chicco και με αυτές να δενω την κουβέρτα!!!

Lineal και εγω έχω φόρμα εξόδου για έξω!!! Περιμένουμε και τα αποτελέσματα σήμερα για το Μωρό!!!

Φιλία

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια !!!

Εμένα ο παιδιατρος μου είπε ότι δεν χρειάζεται να πάρω υπνοσακο!!!έχει κάτι πιαστρες η chicco και με αυτές να δενω την κουβέρτα!!!

Φιλία

Τι πιάστρες; Τις έχεις βρει πουθενά;;; Πως είναι;;;

Πολύ ενδιαφέρον!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Μαριλινα μου δεν έχω ψάξει ακόμα!!! Λέω να πάω όμως στο λητω που τα έχει Ολα!!! Αλλιώς θα πάω στο μαιευτήριο που γεννησα γιατί εκεί είχε μαγαζί της chicco θα σε ενημερώσω !!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Μια χαρά ο μπεμπούλης τώρα Lineal ε; Μπράβο το αγόρι μου!!! Να σε ρωτήσω γιατί είπε ο φυσικοθεραπευτής όχι στο ριλάξ;;; Εγω την έχω πολύ μέσα ειδικά όταν θέλω να είμαι στο σαλόνι ή την κουζίνα την παίρνω μαζί! Και κάτι άλλο... σε τι βοηθάνε οι ασκήσεις αυτές; Να αναπτυχθεί σωστά το κορμάκι;;; Για να ξέρουμε αν είναι να τις κάνουμε κι εμείς!!!:D

μια χαρα ευτυχως ελπιζω να μη το θυμαται οταν μεγαλωσει μονο:roll::roll::roll:

δε ξερω γιατι ειπε οχι στο ριλαξ,θα ρωτησω και τον παιδιατρο μου.

ο μπεμπης μου επειδη ηταν θερμοκοιτιδα τοσες μερες,εμεινε λιγο πισω και αρχικα ηταν πολυ αδυναμος,κατι που μας ειχε πει και ο παιδιατρος.οσο παει δυναμωνει,αλλα ειναι λιγο τεμπελακος και θελει μια βοηθεια και απο μας.ηδη απο λιγες ασκησεις που του εκανα παρατηρησα οτι τωρα γυριζει περισσοτερο το κεφαλι και απο τις δυο μεριες-κατι που επρεπε να γινει λογω του σχηματος του κεφαλιου- και οταν ειναι μπρουμυτα,σηκωνει για δευτερολεπτα το κεφαλακι αλλα πιο πολυ το χει κατω και γλυφει το σεντονι:)

δε ξερω τα δικα σας μενουν μπρουμυτα;

κατα ταλλα οι υπολοιπες ασκησεις μαλλον βοηθουν για το κορμι να αναπτυχθει σωστα και να δυναμωσει,αλλα εγω δυστυχως δε μπορω να μη τον βαζω ριλαξ,ο καναπες μου ειναι στενος και μια κινηση να κανει...δε θελω να το σκεφτομαι και δε θελω να κανω πειραματα να χω παλι κανα ατυχημα.

και στο κρεβατακι του δε μπορει να μενει συνεχεια,τη μερα θελει το ριλαξ,εκει ησυχαζει.το βραδυ καθεται μονο στο κρεβατι.

παντως οι ασκησεις ειναι ευκολες και αν θελετε καντε τες,ειναι και ευκαιρια να ασχολουμαστε παραπανω με τα μπεμπακια μας.

επισης μια ασκηση που με ειπε ειναι να ενωνω τις παλαμες του σα να χειροκροταει,αλλα και κλειστες να ειναι δε πειραζει,

δε περιμενα να του αρεσει τοσο πολυ αυτη η ασκηση,ριχνει κατι χαμογελα:D

Η μπέμπα μου έχει αρχίσει να πιάνει πράγματα και πολύ μου αρέσει. Επίσης, επεξεργάζεται πολύ το χέρι της.

Στο ταξίδι ήταν κυρία, ειδικά στην επιστροφή κοιμότανε όλη την ώρα!!

τι καλα,εγω οτι του βαζω στο χερι δε μπορει να το σφιξει παρα μονο το χερι μου...ανυπομονω και ο δικος μου να αρχισει να πιανει πραγματα

σημερα λοιπον παλι παιδιατρο και σημερα ή αυριο θα κανει εμβολιο,εκτος κι αν ο μας βρει αρρωστους ωστε να μη μπορει να το κανει,δε ξερω.εχει λιγες μυξουλες ο μικρος και που και που ριχνει και ενα βηχαλακι

χθες εκανα επισκεψη τη κουμπαρα μου,συζητησαμε για τη βαφτιση,με ειπε να τα κανουμε τα βαφτισια τελη μαιου,και νομιζω ειναι καλη ιδεα.

ανυπομονω να τα κανουμε και να τελειωνει και αυτη η υποχρεωση.

με ειπε οτι δε μπορει να δωσει χρηματα για πολυ φαντασμαγορικους στολισμους,αλλωστε και γω δε θελω κατι πολυ εξτριμ,μαρεσει να βαλω ενα δυο μπαλονακια εξω απο την εκκλησια,απο κεινα που κανουν να μοιαζουν με φιγουρες.

επισης τις μπομπονιερες σκεφτομαι να τις κανω μονη μου,λενε ειναι πιο οικονομικα.

θα δω,αλλωστε εχω χρονο.

οσο για τον υπνοσακο οταν εβαλα στην αρχη το μικρο μεσα,ψιλογκρινιαζε,αλλα τωρα τον συνηθισε και αμεσως κοιμαται.του ριχνω και αλλη μια κουβερτα απο πανω,γιατι δε κουμπωνω τα σημεια που κλεινουν για τα χερακια γιατι κλεινει πολυ γυρω απο το κεφαλι και φοβαμαι μη δε μπορει να παρει ανασα.

παραλογο;

λοιπον κοριτσια αυτα.

ο μπεμπης μου κοιμαται στο ριλαξακι του και παλι γυρισε το κεφ δεξια,παω να του το αλλαξω...

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Καλημέρα και πάλι!!!

lineal,

εσύ δεν είχες πει για σύνδρομο πολυκιστικών ωοθηκών για την αδελφή σου;;;

Πέτυχα τυχαία αυτό το άρθρο για διατροφή:

http://www.dietup.gr/gynaika/diatrofi/2498-syndromo-polykystikon-oothikon-kai-diatrofh.html

Πολύ καλή η ιδέα για τις μπομπονιέρες.

Εγώ σκεφτόμουνα, επειδή φέραμε από το χωριό τα άπειρα κυδώνια, να φτιάξω γλυκό κυδώνι και να το βάλω σε βαζάκια ως γλυκό για την βάφτιση της μικρής. Αν και δεν έχουμε μιλήσει με τον νονό, υπολογίζω για Μάρτη - Απρίλη. Τι λέτε, θα διατηρηθούν;;;

Θα το ψάξω κι εγώ, leta, αν και δεν έχω μαγαζί της chicco πολύ κοντά μου. Μου φαίνεται πολύ κουραστικό με τα πόδια και τον μάρσιππο, αλλά θα δω!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

της το στειλα σε μεηλ,αν και η αδελφη μου ειναι παρα πολυ αδυνατη,αλλα παλι η διατροφη ειναι μαλλον σημαντικη.

να φανταστεις στο καφε της εβαζε 5 κουταλιες ζαχαρη και τωρα τις εκοψε στις 3!!!

1zNmp2.png

Kαλησπέρα κορίτσια.Τι κάνετε;

Λίνεαλ ποιος σου είπε για το ριλάξ;Και εγώ στην αρχή είχα τις ανησυχίες μου γιατί ο μπέμπης δεν ήθελε καθόλου την κούνια του και έβγαζε όλη τη μέρα στο ριλάξ. Ρώτησα τον παιδίατρο σχετικά και μου είπε ότι ακόμη η σπονδυλική του στήλη είναι πολύ ελαστική και δεν κινδυνεύει να παραμορφωθεί από τη στάση που παίρνει στο ριλάξ. Ησύχασα είναι η αλήθεια, αλλά παρ' όλα αυτά προσπαθούσα κάθε μέρα να τον βάζω και από λίγο στην κούνια. Στην αρχή έκλαιγε αλλά τώρα την έχει συνηθίσει τουλάχιστον το βράδυ. Είναι όμως πολύ βολικό το ριλάξ γιατί το παίρνεις μαζί σου σε όποιο δωμάτιο θέλεις.

Αλήθεια Λίνεαλ βρήκες τις παραμάνες που είπες; Πού την στερεώνεις την κουβέρτα, στο κρεβάτι;

Ξέχασα και εμείς λέμε για βαφτίσια την άνοιξη μετά το Πάσχα. Και εγώ σκέφτομαι να φτιάξω τις μπουμπουνιέρες μόνη μου. Και από οικονομικό θέμα αλλά και επειδή μου αρέσει σαν ιδέα. Έχετε μήπως καμιά ιδέα;Έχει κάνει καμιά σας κάτι παρόμοιο;

Φιλιά πολλά σε όλες σας!

Ξέχασα και εμείς λέμε για βαφτίσια την άνοιξη μετά το Πάσχα. Και εγώ σκέφτομαι να φτιάξω τις μπουμπουνιέρες μόνη μου. Και από οικονομικό θέμα αλλά και επειδή μου αρέσει σαν ιδέα. Έχετε μήπως καμιά ιδέα;Έχει κάνει καμιά σας κάτι παρόμοιο;

Φιλιά πολλά σε όλες σας!

ελεαννα μου η λετα εψαχνε παραμανες νομιζω.

ο παιδιατρος μου με ειχε πει και μενα οτι ειναι οκ στο ριλαξ,αλλα ο φυσικοθεραπευτης με ειπε οχι.τωρα τι να πω δε ξερω,θα ρωτησω ξανα τον παιδιατρο μου σιγουρα.

εγω δεν εχω κανει κατι παρομοιοιο αλλα εχω δει σε φιλες μου που καναν βαφτισια και καναν μονες τις μπομπονιερες.θελει λιγο παραπανω να ασχοληθεις,αλλα αξιζει το κοπο.

εγω θα δω απο τα τζαμπο τι και τι θελω,θα παρω και απο το ιντερνετ καμμια ιδεα και βλεπουμε.

κοριτσια ο μικρος μου βγαζει σαλια...αλλα δε φαινονται να ναι φουσκωμενα τα ουλα του:confused::confused::confused:

1zNmp2.png

Καλησπερα και απο μενα!!!

Λινεαλ αμαν βρε κοριτσι μου και εμενα μου κανει κανει αποτομες κινησεις και τωρα την δενω ακομη και στο ριλαξ,και εμενα ολη την μερα εκειτην βγαζει και το βραδυ κοιμαται στο κρεβατι της!!!

Οσο για το γαλα οταν επινε τα 150 μετα δοκιμασα τα 180 απο τα οποια επινε ποτε160 ποτε170 αναλογα και τωρα πινει 200!!δηλαδη ανεβαζα ανα 30γρ.

Εγω τρεχω με την βαφτιση βρηκα και φορεμα αλλα ρε κοριτσια πολυ τρεξιμο εν το μεταξυ η βαφτιση της μικρης ειναι 23 του μηνα και τον αλλο βαφτιζω εγω ποπτε τρεχω για δυο βαφτισεις.καλα ουτε εγω εχω κανει τα τελεια πραγματα,οσο για τις μπομπονιερες βρηκα σε πολυ καλη τιμη και δεν θα τις κανω εγω δεν με συμφερει!!

Το θεμα του σεξ εγω ειμαι οκ δυο μηνες μετα την γεννα κανονικα ειμαστε οποτε μας αφηνει και η μικρη φυσικα!!

Αυτα τα νεα μου παω να ξυπνησω μπαμπα και κορη καλο απογευμα!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!!!

και εμεις σκεφτομαστε την βαφτιση να την κανουμε μαρτιο-απριλη καπου εκει!!lineal η ιδεα για τις μπουμπουνιερες μου αρεσε πολυ!!θα το σκεφτω και εγω να τις κανω μονη μου!!!

ελεαννα ακομα δεν εψαξα για τις παραμανες θα ψαξω και θα σας πω!!

για το ριλαξ εμενα μου ειχε πει μετα απο τον πρωτο μηνα να τον βαζω!!!οσο αφορα τις ασκησεις μου ειχε πει να τον βαζω μπρουμητα απο την αρχη και τωρα σηκωνει το κεφαλι του και το κραταει αρκετη ωρα ορθια!!

barbie με το καλο η βαφτιση!!οταν ερθει η ωρα θα σου στελει πμ να μου πεις σε ποια μαγαζια πηγες για να παω και εγω!!

φιλακια

Lkixp3.png

rcRGp3.png

γυρισαμε απο το γιατρο,καναμε και το εμβολιο και κλαψαμε λιγοτερο απο τη προηγουμενη φορα,να ναι καλα η μαμα που εκανε τον καραγκιοζη:)

ο παιδιατρος τον βρηκε πιο δυνατο,πηρε βαρος ψηλωσε και μεγαλωσε και το καρσανοκεφαλακι μας!!!

ο μικρος πρωτη φορα κατα τη διαρκεια της εξετασης εκανε γλυκες στο γιατρο,του χαμογελουσε και ηθελε παιχνιδακια,μιας και η γυμναστικη που του κανω τον συνηθισε να τον γυρναν απο δω κι απο κει.ομως οταν μπηκε η βελονα για μια στιγμη φανηκε η απορια στο προσωπακι του,και ειπα απο μεσα μου,ενταξει γλιτωσαμε το δραμα,ομως δε προλαβα να το σκεφτω και τσουπ ανοιξαν οι βρυσουλες!!!

η πλακα ειναι οτι και στο σπιτι συνεχισε τη γκρινια και ενω τον ταιζα καπου καπου το θυμοταν και τον επιανε ενα γλυκο κλαματακι και μετα παλι καταπινε το γαλα.

ο γιατρος με ειπε πριν το φαγητο να του βγαζω τις μυξουλες με ορο γιατι αλλιως δυσκολευεται να φαει και ετσι δε τρωει πολυ.επισης με ειπε να μην αγχωνομαι με τα ml οσο ειναι να φαει θα φαει,μια πολυ μια λιγο,να μη τον πιεζω να τρωει παντα το ιδιο.

με βολευει παρα πολυ αυτο....ουφ

επισης για τον αιματοκριτη ειπε οτι ειναι μια χαρα δε φαινεται να εχει αναιμια και τον επομενο μηνα που θα ξαναπαμε ιπποκρατειο σιγουρα θα εχει ανεβει.

ετσι το γλιτωνει το τσιμπημα στο ικα και ο μπαμπας και ο γιος...

τωρα αφου γκρινιαξε-σημερα η αληθεια γκρινιαζε πολυ και εκλαιγε λες και ειχε κολικους παλι-κοιμηθηκε και αντε να δουμε αν κανει πυρετο το εμβολιο-μακαρι οχι οπως την προηγ φορα.

αυριο εχω να ανανεωσω καρτα οαεδ και τωρα θα κανω ενα μπανακι να χαλαρωσω

κοριτσια καληνυχτα και φιλια

1zNmp2.png

γεια σας κοριτσια!!!

και εμεις σκεφτομαστε την βαφτιση να την κανουμε μαρτιο-απριλη καπου εκει!!lineal η ιδεα για τις μπουμπουνιερες μου αρεσε πολυ!!θα το σκεφτω και εγω να τις κανω μονη μου!!!

ελεαννα ακομα δεν εψαξα για τις παραμανες θα ψαξω και θα σας πω!!

για το ριλαξ εμενα μου ειχε πει μετα απο τον πρωτο μηνα να τον βαζω!!!οσο αφορα τις ασκησεις μου ειχε πει να τον βαζω μπρουμητα απο την αρχη και τωρα σηκωνει το κεφαλι του και το κραταει αρκετη ωρα ορθια!!

barbie με το καλο η βαφτιση!!οταν ερθει η ωρα θα σου στελει πμ να μου πεις σε ποια μαγαζια πηγες για να παω και εγω!!

φιλακια

Ευχαριστω κοπελα μου, οτι θες θα σου πω εννοειται!!!

Λινεαλ μια χαρα ο μικρουλης με το εμβολιο εμενα ανεβαζει και δεκατα,και οταν το θυμαται ψιλογκρινιαζει εχουν πολυ γελιο!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Χαιρετώ τις μανούλες!!! Τι κάνετε?

Εμείς μια χαρά, μεγαλώνουμε. Βλέπω συζητάτε για βαφτίσεις και μπομπονιέρες ε??? Αχ πότε μιλούσαμε για αυχενική διαφάνεια και Β' επιπέδου και τώρα... :) :)

Κι εμείς για την Άνοιξη λέμε η βάφτιση, να ανοίξει λίγο πρώτα ο καιρός.

Λοιπόν αν σας ενδιαφέρει, έχει στο parents.gr θέμα "βάφτιση" και έχει πάρα πολλές και καταπληκτικές ιδέες για να φτιάξεις μπομπονιέρες και όχι μόνο, μάλιστα έχει και αρκετές φωτογραφίες. Δείτε να πάρετε ιδέες!!!!

Εμάς στην Ρόδο, όλα τα παίρνουν οι κουμπάροι, μπομπονιέρες, γλυκά, βαφτηστικά, λαμπάδες. Οι γονείς πληρώνουν μόνο φαγητό, αν κάνουν πχ μπουφέ και τα δώρα των κουμπάρων. Αυτό καθιερώθηκε γιατί μπαίνουν αρκετοί νονοί κι έτσι δεν χρειάζεται να συμβάλλουν οι γονείς. Εμείς έχουμε ήδη κλείσει στους 4 νονούς και για τα δύο. Ίσως βάλω κανα δυο ακόμα, θα δούμε :)

Lineal θέλει πραγματικά προσοχή με τα μωρά μας. Εμένα ο ένας ο δικός μου έχει το συνήθειο από μικρός να κατρακυλάει από το ριλάξ προς τα κάτω, με αποτέλεσμα ουκ ολίγες φορές να βρεθεί κάτω από το ριλάξ, ευτυχώς πάνω στο κρεβάτι!! Όμως μετά τον έψαχνα μήπως χτύπησε πουθενά το κεφαλάκι του!!

Ασκησούλες τους κάνω κι εγώ και τους αρέσει. Σαν παιχνιδάκι το έχουμε!! Ξεπιάνονται!!

Σας είπα??? ότι ο μικρός που έπινε και συμπλήρωμα μετά το μητρικό, το έκοψε από μόνος τους!!!!!!! Όχι το μητρικό...το ξένο!!! Τώρα θηλάζουμε αποκλειστικά και οι δύο (εξαιρώντας ότι πιάνουμε και πιπίλα).

Τέλος του μηνός κανονίσαμε τριήμερο ταξίδι στην Τήνο και θέλω να κάνω από τώρα την λίστα με αυτά που θα πρέπει να πάρω μαζί, μην ξεχάσω τίποτα και ψάχνομαι ;)

Ααα, το Σάββατο κάναμε τελικά δύο εμβόλια και στα δυό μπουτάκια, τα κακόμοιρα!! Ευτυχώς δεν κάνανε πυρετό, λίγη γκρινίτσα μόνο είχανε το απογευματάκι. Τα ζύγισε επίσης και φτάσανε 6 κιλά ο ένας και 5 ο άλλος με ύψος 60εκ και 59εκ αντίστοιχα! Όλα καλά δηλαδή!! Νομίζω ότι αρχίσανε να στρώνουμε κιόλας στον ύπνο μιας και 2-3 μέρες τώρα κοιμούνται κανονικά το βράδυ! Μακάρι να το συνεχίσουν έτσι το πρόγραμμα!!

Leta καλορίζικα τα χαλιά! Κι εγώ θέλω να πάρω καινούρια γιατί σε αυτά που έχω, πατούσε ο σκυλάκος μου που τον είχα μέσα στο σπίτι. Τώρα όμως που τον έβγαλα στο μπαλκόνι, όσο καλά και να πλυθούν....προτειμώ να πάρω καινούρια, παρά να τα χρησιμοποιήσω...η τρίχα του δεν φεύγει εύκολα, μην φάνε τίποτα τα μωρά.

Νομίζω έγραψα πολλά και σας ζάλισα :) :) Μιας και κοιμούνται τα μωρά, πάω κι εγώ να προλάβω να κοιμηθώ γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Ελπίζω μεταφέροντας τον μικρό από το καρότσι στην κούνια να μην μου ξυπνήσει :?

Φιλάκια στα ζουζουνάκια σας!! Καλη και ήσυχη νύχτα να έχετε!!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...