Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

η αληθεια ειναι οτι και γω δε μπορω με τον μπεμπη στο δωματιο:D

μου κανει καπως...

ωραια χαιρομαι για τον μπεμπακο σου.και μεις θα παμε τη παρασκευη για αιματοκριτη και ιπποκρατειο και τη δευτερα στον παιδιατρο.

απο γιατρους ειμαστε φουλ παντως.

ποιο πολυ εχω αγχος για τον αιματοκριτη,μακαρι να ανεβηκε,εστω να ειναι η ιδια τιμη.

στο θεμα σεξ μου τη δινει κιολας που δε κανει ενα βημα ο συζυξ.

υποτιθεται πρεπει να με φλερταρει και λιγο,αυτος το μονο που εκανε σημερα ηταν να μου βαλει αριστα για το παστιτσιο λες και διαγωνιζομαι στο master chef

ακομα κι αυτο με νευριασε.

δε λεει να καταλαβει,πρεπει να του το πω;

γκρρρρρ

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια!

Συζήτηση για σεξ βλέπω... Χμμμ.. Εμένα ο άντρας μου θέλει, αλλά εγώ εως τώρα έχω ενδώσει μία φόρα. Θέλω κι εγώ το χρόνο μου, να περιποιηθώ τον εαυτό μου και να νιώσω γυναίκα!! Όλο με τον μικρό και με το σπίτι ασχολούμαι και στο τέλος δεν καταλαβαίνω πως πέρασε η μέρα!

Lineal μπορεί ο άντρας σου να μην κάνει κίνηση, για να μην σε πιέσει! Δεν ξέρεις πως το βλέπει! Αφού εσύ νιώθεις έτοιμη δείξ΄του το, δεν είναι κακό, αντρόγυνο είστε! Αν καταλάβει ότι θέλεις, μπορεί να κάνει κι αυτός την κινησή του!

Λέτα μπράβο που τα πας τόσο καλά με τον θηλασμό!! Και πολύ ψηλό το αγοράκι σου!!! Για τα χαλιά συμφωνώ με την Filiopi. Αρκεί να δένουν μεταξύ τους...

Filiopi τι κάνεις?? Ψηλό κοριτσάκι και η νύφη μου!!! Να την χαίρεστε!!

Α!Για το σκέπασμα! Λοιπόν, εγώ τον βάζω κάτω κάτω στο κρεβάτι, για να μην μου υπάρχει περίπτωση να κουκουλωθεί με το κουβερτάκι και τον σκεπάζω, σφηνώνοντας τα πλάγια ανάμεσα στο στρώμα και τα κάγκελα, για να μην ξεσκεπάζεται! Όμως για πιο μέτα θα του πάρω κι εγώ υπνόσακο!!

Αυτά για την ώρα... Φιλάκια!

γεια σας κοριτσακια!

και εγω δεν εχω ενδωσει πολλες φορες!!!πρεπει ομως να ξαναβρουμε τους ρυθμους μας!!να δωσουμε και λιγο σημασια στους αντρες μας!!!lineal εγω εχω κανει κινηση πολλες φορες!!ο καημενος επειδη ξερει οτι ασχολουμαι συνεχεια με τον μικρο και ειμαι κουρασμενη τα βραδια δεν κανει καμια κινηση για να μην πιεστω οποτε κανω εγω!!!

χαλασε ο καιρος επιτελους!!!η αληθεια ειναι οτι τωρα ανυπομονω να ερθουν τα χριστουγεννα!!θα ειναι φανταστικα με τον μικρο!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

καλησπέρα σας και από εμάς!!! Τι κανετε; Εμείς μόλις γυρίσαμε από την αγορά, είχαμε πάει για ψώνια με το μωρούλι, ήταν πολύ ωραία με το καρότσι! Βεβαια ο μπαμπάς της δεν με αφησε καθόλου να το "οδηγησω" εγώ... ο χαζομπαμπάς!!! Πήραμε κάτι δωράκια για τα ανιψάκια του που βαφτιστηκαν μέσα στο μήνα και δεν πήγαμε λόγω του πένθους. Έχουμε αρχίσει όμως τις επισκέψεις στα σπίτια και είναι ωραία, βλέπεις πως είναι τα σπίτια με παιδια! Ομολογώ είχα ξεχάσει πως είναι αυτή η όμορφη ακαταστασία με τα παιχνίδια παντού!!!

Λοιπόν όταν πήγα στο γυναικολόγο ήταν η πρώτη ερώτηση που μου έκανε! Με τις επαφές πως πάτε; Καλά ε; Του λέω τι εννοείτε γιατρέ μια φορά μόνο βρεθήκαμε! Ε και μετά άρχισε το κύρηγμα... πως πρέπει να είμαστε πάλι ζευγάρι, να μην είναι το μωρό αιτία να απομακρυνθούμε, να προσπαθώ να μην κουράζομαι για να έχω όρεξη κλπ κλπ..... ΑΛΛΑ ρε κορίτσια δεν είναι μόνο το μωρό και η κούραση... είναι και που μένουμε τώρα με τον πεθερό μου, είναι δίπλα στο δωμάτιο εεε και δεν μπορώ να χαλαρώσω!!! Απορώ δηλαδή πως το κάναμε το παιδάκι!!!! Χι χι είχαμε μετακομίσει, όχι μακριά στο σπίτι από κάτω, και μόλις ήρθε το νινάκι πάλι όλοι μαζί στο σπίτι!!!! Αλλά πρέπει να το δω αλλιώς δεν γίνεται είμαστε παντρεμένοι, μάλλον θα αρχίσω να κλειδώνω την πόρτα για να χαλαρώνω!!!! Η μπέμπα είναι στο δίπλα δωμάτιο οπότε θα μένουμε μόνοι μας!!! (με την ενδοεπικοινωνία στην φουλ ένταση πάντα ε;;;;;; :mrgreen::mrgreen:)

Α τινακι μου τι θα την κάνω όλα τα ρούχα μικρά! Πήγα και πήρα για 6-9 μπας και κρατήσουν κανα δυο μήνες!!!! Εν τω μεταξύ όταν τα ζητάω και μου λένε Πόσο είναι η μικρή;;; Με κοιτάνε σαν εξωγήινη που τα ζητάω μεγάλα!!!!

Για το σκέπασμα το έχω ακούσει και εγώ για το μωρό κάτω κάτω στο κρεββάτι αλλά επειδή της έχω το σφηνάκι δεν φοβαμαι και την έχω ψηλά. Αλήθεια αυτό μέχρι πότε το χρησιμοποιούμε;

Ήρθε ο χειμώνας... επιτέλους σήμερα το κατάλαβα! Είμαι και από τον Έβρο και μου λείπει το κρύο, τα πουλόβερ μου και τα χοντρά μπουφάν!!!

Φιλάκια όμορφες και φρόνιμα σήμερα το βράδυ ε;;;;;:lol:

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

δείτε τι ωραίο άρθρο βρήκα στο baby center!!! Και είναι τόσο αλήθεια όλα αυτά! Εγώ τα βρήκα να μου ταιριάζουν απόλυτα!!!

What changes when you have a baby? A better question may be: What doesn't change? Here, writer and mom Rebecca Woolf lists her most notable post-baby observations. Then scroll down to read our favorite comments from readers about how their babies changed their lives.

1. You finally stop to smell the roses, because your baby is in your arms.

2. Where you once believed you were fearless, you now find yourself afraid. [see a reader's perspective in #22, below.]

3. The sacrifices you thought you made to have a child no longer seem like sacrifices.

4. You respect your body ... finally.

5. You respect your parents and love them in a new way.

6. You find that your baby's pain feels much worse than your own.

7. You believe once again in the things you believed in as a child.

8. You lose touch with the people in your life whom you should have banished years ago.

9. Your heart breaks much more easily.

10. You think of someone else 234,836,178,976 times a day.

11. Every day is a surprise.

12. Bodily functions are no longer repulsive. In fact, they please you. (Hooray for poop!)

13. You look at your baby in the mirror instead of yourself.

14. You become a morning person.

15. Your love becomes limitless, a superhuman power

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!

εμείς ξενυχτάμε και μάλλον ξεκινήσαμε προετοιμασία για δόντια...

Μιλάμε για πολύ γκρίνια!!!

Βλέπω ξεκινήσανε οι ιωσούλες? προσοχή μόνο στα μπεμπάκια μας!!! αυτές οι αλλαγές του καιρού είναι ότι χειρότερο. Εδώ έχει ψύχρα αλλά μέσα στο σπίτι έχει πολύ ζέστη και σπάω χωρίς κλιματιστικό. Δεν ξέρω και τι να τους φορέσω.

Το ΣΚ έχουμε κι εμείς το δεύτερο εμβόλιο!!!

Υπνόσακους είχα προμηθευτεί από την αρχή αλλά ακόμα δεν τους χρησιμοποίησα. Κρίμα γιατί είχα πάρει 0-6μηνών οπότε μέχρι να τους βάλουμε θα πρέπει να αγοράσω μεγαλύτερους :(

Και μιας και πιάσατε σεξοσυζήτηση :tongue: κι εμείς μετά από τόσο καιρό νιώθαμε λίγο άβολα αλλά τώρα όλα είναι οκ. :)

Lineal τον ενημέρωσες ότι πλέον μπορείτε να....??? Μήπως φοβάται λίγο? Είναι και οι άντρες λίγο περίεργοι σε αυτή τη φάση, ίσως σε νιώθουν περισσότερο σαν μάνα του παιδιού τους αυτή τη στιγμή και πρέπει να τους δώσεις ώθηση να καταλάβουν ότι συνεχίζεις να είσαι και γυναίκα!!!

RKdwp3.png

2. Where you once believed you were fearless, you now find yourself afraid.

3. The sacrifices you thought you made to have a child no longer seem like sacrifices.

6. You find that your baby's pain feels much worse than your own.

7. You believe once again in the things you believed in as a child.

8. You lose touch with the people in your life whom you should have banished years ago.

9. Your heart breaks much more easily.

10. You think of someone else 234,836,178,976 times a day.

11. Every day is a surprise.

12. Bodily functions are no longer repulsive. In fact, they please you. (Hooray for poop!)

13. You look at your baby in the mirror instead of yourself.

14. You become a morning person.

15. Your love becomes limitless, a superhuman power

τελειο φιλιοπακι!!!

κοριτσια γεια σας,μαλλον καλημερα.

το ξενυχταω σημερα!

πριν τελειωσα το ατελειωτο μου σιδερο,και τωρα χαλαρωνω

ο μπεμπης μου μεσα αγκομαχαει,ο καημενος δε μπορει να παρει ανασα ευκολα:(

σημερα επαθα πλακα,το δεξι αυτακι του μπεμπη ειχε πρηστει και ηταν μωβ.

πηρα τον παιδιατρο και το πηγα απο κει.

τον ειδε και μας ειπε οτι μαλλον ειναι απο αγγειο,γιατι του ειπα οτι ηταν κοκκινο και σημερα πρηστηκε,και να το αφησουμε,αν πρηστει παραπανω αυριο να τον ξαναπαμε...

εχω ενα αγχος τωρα μαυτο,

αφηστε που αυριο ξαναμετραμε αιματοκριτη και εχω και για αυτο αγχος.

αφηστε που θα παμε και ιπποκρατειο και δε ξερω τι θα γινει και εκει.

οποτε αγχος³.

παντως ο μπεμπης ευτυχως δε γριπωθηκε οπως εγω,μονο μυξουλες εχει,αφου του κανε ακροαστικα ο παιδ. και με καθησυχασε:roll:

παντως για το θεμα με το συζ. εχω να πω πως εχετε δικιο.

του το κανα λιανα:wink::wink::wink:!!!

ο μικρος μου μεσα ψιλογκρινιαζει στον υπνο του,παω να τον δω.

καληνυχτα κορτσουδια

ή μαλλον καλημερα!

1zNmp2.png

καλημερα κοριτσια!!!

εχει αλλαξει πολυ ο καιρος αλλα μου αρεσει!!!

filiopi και εμενα μου ταιριαζουν απολυτα!!!οσο αφορα τα ρουχα εγω εδω και ενα μηνα του φοραω 6-9 μηνων!!σε λιγο καιρο θα πρεπει να του αγορασω και αλλα!!να φανταστεις οταν γεννηθηκε πηγα και αλλαξα καποια ρουχα που του κανανε δωρο και πηρα για 1 χρονου(κοντομανικα)!!αυτα ειναι για παιδακια μεχρι 74εκ εμεις μαλλον θα τα περασουμε αυτα μεσα στο χειμωνα οποτε κριμα τα ρουχα!!που να το περιμενω ομως!!

lineal περαστικα στον μικρουλη σου και να μην στεναχωριεσαι ολα θα πανε καλα και με τον αιματοκριτη!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Μπρρρρρρρ κρρρρρρύυυυυοοοοο!!!!! Καλέ πάγωσα! Τι ξαφνικά που άλλαξε ο καιρός!!!!

Γεια σας κορτσούδια!!! Τι κάνετε; Ερημιά στο καφέ, σας απασχολούν τα νινιά;;

Εμείς σήμερα είχαμε περιπέτειες με την κοιλίτσα της! Πονούσε πάρα πολύ μάλλον είχε κρυώσει κιόλας γιατί την κάναμε ζεστό μπάνιο και την εντυσα με φανελάκι και μακρυμάνικο φορμάκι, άνοιξα και το κλιματιστικό και το πουλάκι μου κοιμάται ακόμα από τις έξι!!!!

Λέτα τι να κάνουμε δεν τα χαίρονται πολύ τα ρουχάκια, μεγαλώνουν γρήγορα!!! Δεν πειράζει εγώ λέω θα τα βάλει η επόμενη κορούλα μου και εσένα ο επόμενος γιός!!!

Λίνεαλ περαστικούλια σε όλους!!! Καλή επιτυχία αύριο, όλα να πάνε τέλεια!!!

Φιλάκια κορίτσια.... και αντε πείτε κανένα νέο τώρα που μπορώ να τα διαβάσω γιατί άμα ξυπνήσει......

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

καλησπερα κοριτσια,

νεα θελετε;

εχω μπολικα.

η μερα σημερα ηταν κουραστικη και βασανιστικη.

ειμαι ξυπνια απο τις 5 το πρωι,αφου ο μικρος ειχε πονακια και πριτσακια,και στις 6 τον ταισα.

γυρω στις 9 πηγαμε στο νοσοκομειο,εδω στη σερρες για τη μετρηση του αιματοκριτη.

ομως πριν απ αυτο,εκει που ετοιμαζομασταν,εγινε κατι που με εκανε να νιωθω ενοχες και θα νιωθω μεχρι να μεγαλωσει ο μικρος και να του το πω να ξαλαφρωσω

ειλικρινα πιστεψτε με ουτε να το γραψω δε μπορω:(

λοιπον ειχαμε ετοιμασει το πορτ μπεμπε ,το οποιο ο συζυγος το εβαλε πανω σε μια καρεκλα τετραγωνη με μαξιλαρι πανω στη καρεκλα και αφου εντυσα τον μικρο τον εβαλα μεσα.

και πως και οι δυο τυχαινει να ετοιμαζουμε πυρετωδως τα πραγματα για την εξοδο,και ηταν και πολλα αφου μετα φευγαμε κατευθειαν θεσσαλονικη,ακουμε ενα μπουμ!!!

αυτο ηταν εγω εκεινη την ωρα χαθηκα και τα δευτερολεπτα τα θυμαμαι να περναν σαν ωρες μεχρι να γυρισω και να δω το πορτ μπεμπε-τα γραφω και τρεμω- πεσμενο κατω και το μωρο μεσα σαυτο ευτυχως,

αναποδογυρισμενο,ουτε θυμαμαι να κλαιει.

ε καλα το τι περασε απ το μυαλο μου εκεινη την ωρα δε λεγεται.

σκεφτομουν παει εσπασε ο λαιμος του,θα το γυρισω και θα το δω με αιματα.

τσιριζα και δε μπορουσα να τον πιασω να τον παρω αγκαλια.

ε μεχρι που τον πηρα.

το τι κλαμα εριξε ο μικρος-ευτυχως δεν επαθε τπτ-το τι κλαμα εριξα και εγω... αφηστε αφηστε...ετρεμα

δε μπορω να το πω πουθενα αλλου,νιωθω τοσες μα τοσες ενοχες...

λοιπον το αφηνω πισω

αλλα η καλη η μερα που λενε...

φτανουμε νοσοκομειο,πηγαινουμε να μετρησουμε αιματοκριτη.

καθε παρασκευες και τριτες στο νοσοκ,γινονται οι εγχειρησεις και ετσι ειχε μπολικες καισαρικες.

κανουμε την ενεση,ο μικρος να πλανταζει εγω απ εξω να μου ρχεται να τα μπηξω παλι...

τρεις νοσοκομες 10 ωρες να του παρουν αιμα.

ο αιματοκριτης ουτε κατεβηκε ουτε ανεβηκε στα 26 οπως και τη προηγ φορα.καπου μεσα μου χαρηκα,λεω για να μη κατεβει θα ειναι καλο.

ελα ομως που η παιδιατρος με τρομαξε κι εδωσε αιματολογ να κανει ο μπεμπης στο ικα και ο συζυγος να κανει εξετασεις για το στιγμα αφου εγω ειχα κανει προγεννητικα και δεν ειχα.

εμεις πλερεζες,αλλα τι να γινει ειπαμε απο δευτερα θα τις κανουμε,αφου ειχαμε το ραντεβου στο ιπποκρατειο.

στη θεσσαλονικη ειχαμε 12.30 ραντεβου,γυρω στις 1.30 μπηκαμε.

δε μπορω να πω μας εκαναν πληρη ελεγχο και το εξετασαν πολυ καλα το παιδι.

μας ειπαν να του γυρναμε το κεφαλι και απο τα αριστερα,γιατι ολο σταδεξια το γυριζει και εχει ακανονιστο σχημα.

ειναι στα 6.100 κιλακια,54 εκατοστα στο υψος και 39,5 το κεφαλακι.δε ξερω αν ειναι πολυ ή λιγο αυτες οι μετρησεις

λεμε στη γιατρο για τον αιματοκριτη και μας ρωτησε αν θελουμε να τον παρει αιμα να το δουν κι εκει.

μετα χαρας.

παλι κλαμα ο μικρος...

αφου τα ματακια του γιναν κατακοκκινα τα δακρυα βροχη...αχ τι τραβηξε το πουλακι μου και η καρδια μου κομματια.

και κοριτσια ω,θαυμα! ο αιματοκριτης λεει ειναι στα 32 να μην ανησυχουμε,φυσικα το φαρμακο του σιδηρου το παιρνουμε κανονικα με αυξημενη δοση αφου αυξηθηκε στα κιλα ο μικρος,κατι που τα σαινια των σερρων "ξεχασαν"να μας πουν

και αναρωτιεμαι τωρα τι να σκεφτω και τι να πω.

δε το συζηταω εμπιστευομαι το ιπποκρατειο που εχει τη καλυτερη νεογν.αλλα και στη σερρες τοσο καφροι;;;

φυσικα τις εξετ στο ικα θα τις κανουμε και το παιδι και ο αντρας μου.

ο φυσικοθεραπευτης που εξετασε το μωρο με ειπε να μη το βαζω στο ριλαξ,με εδειξε ασκησεις και με ειπε να μη το παιρνω αγκαλια οπως συνηθιζεται να το παιρνουμε,αλλα να κοιταει προς τα εξω.

με εδειξε πολλα πραγματα.

τεσπα μη τα πολυλογω.

κουραστηκαμε παρα πολυ και θα ξαναπαμε για επανελεγχο τον επομενο μηνα για αιματοκριτη και το δεκεμβρη για γενικη οπως σημερα.στο ιπποκρατειο εννοειται,σερρες δε ξαναπαταω

ομως εγω συνεχεια σκεφτομαι τη τουμπα του μικρου.

και δεν αντεχεται κοριτσια.θα το κουβαλαω για πολυ αυτο:((

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κρίτσια!Τι κάνετε;

Λίνεαλ ευτυχώς το μωράκι σου είναι καλά. ΔΕν πρέπει να έχεις τύψεις, δεν έκανες κάτι επίτηδες.Απλά το πάθημα γίνεται μάθημα και όχι μόνο σε σένα αλλά και σε όλες μας.Στην καθεμία μπορούσε να συμβεί αυτό. Να δεις και όταν μεγαλώσει το μωράκι σου και του το πεις τα ίδια θα σου πει. Η αλήθεις είναι ότι τα μωράκια μας πια κάνουν έντονες και απότομες κινήσεις. Δεν μπορούμε να τα αφήνουμε πουθενά χωρίς στήριγμα. Εγώ κάτι παρόμοιο πήγα να πάθω στην αλλαξιέρα. Τον άλλαζα και γύρισα για λίγο να πάρω μπεμπιλίνο και ξαφνικά τινάζεται ο μπέμπης, στιλώνει τα πόδια πάνω στην αλλαξιέρα κια τινάζεται προς τα πίσω. Μιλάμε για δύναμη όχι αστεία. Και το επικίνδυνο ήταν ότι κολλητά σχεδόν με την αλλαξιέρα είναι το καλοριφέρ. Θα χτύπαγε το κεφαλάκι του σττην κόχη του καλοριφέρ το μωράκι μου με δύναμη. Δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα μπορούσε να είχε συμβεί.Και να φανταστείτε ότι μέχρι τότε με το ζόρι γύριζε το κεφαλάκι του. Όπου το άφηνες εκεί το έβρισκες. Μάλλον μεγαλώνουν απότομα τα μικρά μας!!!

Κατά τ' άλλα κρύο πολύ. Εγώ το μωρό το έχω με μακρυμάνικο φορμάκι βαμβακερό και ζακέτα από πάνω. Για τον ύπνο όμως του βγάζω την ζακέτα αλλά ξεσκεπάζεται η σβουρίτσα μου. Τι εννοείτε όταν λέτε ότι βάζετε τα μωρά κάτω στο κρεβάτι;

Πάλι με έπιασε η πολυλογία μου!Φιλιά πολλά σε όλες σας και χαρούμενο Σ/Κ!

γεια σας κοριτσια!!

lineal σοκαριστικα!!ευτυχως που ειναι μια χαρα το μικρο!!!μου θυμισες τα δικα μου οταν επεσε ο αντρας μου!!και εγω τσιριζα!!!ενα πραμα λεω ευτυχως που ειναι μικρα και δεν θυμουνται!!!να μην το σκεφτεσαι!!αν και ξερω πως θα σου παρει καιρο να το ξεπερασεις!!!θελουν μεγαλη προσοχη τα μικρα μας!!ανα πασα στιγμη μπορει να κανουν το οτιδηποτε!!!δοξα το θεο ομως ολα καλα!!οσο για τα νοσοκομεια τι να πω κοριτσακι μου!!!δεν το περιμενα να εχουν τετοιες αποκλισεις στον αιματοκριτη!!1- 2 μοναδες λες οτι φταινε τα μηχανηματα τους που μπορει να ειναι διαφορετικα αλλα τοσο μεγαλη διαφορα!!τι να πω???να πας σε αυτους που εμπιστευεσαι και θεωρεις οτι κανουν το καλυτερο για το μωρο!!!σε παιδιατρο εξω το εχεις παει??

για πες τι ασκησεις σου ειπε ο φυσιοθεραπευτης να τις κανουμε και εμεις!!

ελεαννα και εγω τον ντυνω καλα!!αν και μεσα στο σπιτι δεν του φοραω ζακετα!!αναψα το καλοριφερ οποτε εχει ζεστουλα!!

¨Τι εννοείτε όταν λέτε ότι βάζετε τα μωρά κάτω στο κρεβάτι;" αυτη την φραση δεν την καταλαβα!!!τι εννοεις???

εμεις ειμαστε μια χαρα!!σημερα επειδη ειχε ηλιο(αν και εκανε κρυο) τον πηρα και πηγαμε στην λαικη για να ψωνισουμε φρουτα και λαχανικα!!!ολη την ωρα κοιμοταν το πουλακι μου!!σημερα θα παμε σε ενα φιλικο μας ζευγαρι στο σπιτι τους!θα παρουμε και το μωρο αλλα τουλαχιστον θα ξεσκασουμε λιγο!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

καλησπερα!

σημερα ειμαστε καλυτερα,ξεκουραστηκαμε αρκετα και αφησαμε πισω τη χθεσινη μερα.

σημερα γιναμε και 3 μηνων:)

ελεαννα ανατριχιασα με τη σκεψη και μονο του καλοριφερ.

το παιδι ο παιδιατρος που το ειδε,οταν του ειπα οτι στο νοσοκ του βγαζαν χαμηλο αιματοκριτη,απορησε γιατι το χρωμα του οπως με ειπε το εβλεπε καλο.

τη δευτερα που θα ξαναπαω θα του πω για τη μεγαλη αποκλιση μεταξυ των δυο νοσοκομειων και αν χρειαστει να ξανακανει επανεξεταση σε ιδιωτικο θα τη κανω για σιγουρια.

πηρα τελικα υπνοσακο και σημερα τον εβαλα πρωτη φορα.

αμεσως τον πηρε ο υπνος και φαινεται οτι τον βολευει μια χαρα και τον ζεσταινει.

πολυ χαιρομαι!

πηραμε και υπνοσακο για βολτα.

δε ξερω αν εχετε υποψιν και γω χθες εμαθα για τετοιο υπνοσακο.εχει και πασουμακια για τα ποδια και γαντακια και κουκουλα.

πολυ ζεστο!!!

ευτυχως οσο παιρναν οι μερες γινομαστε καλα απο τη γριπη και εγω και ο μικρος.

χαιρομαι που δεν εκανε καθολου πυρετο.

τη δευτερα εχουμε και παιδιατρο και τη τριτη μαλλον θα κανουμε το εμβολιο στο ικα.

αχ τι κλαμα εχει να ριξει παλι το καημενο.του τυχαν ολα μαζι.

λοιπον οι ασκησεις του φυσικοθεραπευτη ειναι να το εχω μια ωρα πριν φαει το παιδι μπρουμυτα να εξασκειται,ειναι σα γυμναστικη γιαυτο, και τα χερακια του να τα φερνει μπροστα ,να σηκωνει το κεφαλακι και αν δυσκολευεται να βαζω ενα σεντονακι κατω απο το κεφαλακι του.

επισης τα ποδαρακια του να τα φερνω μεχρι το κεφαλακι του,να ακουμπαν το στοματακι του και τα χερακια να τα κανω γυμναστικη μεσα εξω απο το στηθος και πανω κατω.

οταν τον κραταω αγκαλια να τον εχω να βλεπει προς τα εξω και να ειναι καθιστος,να μην ειναι τεντωμενος,αλλα να εχει τη θεση οπως μεσα στη κοιλια.

οταν τον ταιζω παλι να μην ειναι τεντωμενος και πολυ πισω το κεφαλακι του,αλλα ανασηκωμενος,δηλ οπως με ειπε ο φυσικοθεραπευτης στο λαιμο του να χωραει ενα δαχτυλο μονο.

επειδη οπως ειπα ο μπεμπης εχει ακανονιστο σχημα κεφαλιου,αφου κοιμαται μονο απο τη δεξια μερια-δε ξερω πως του ρχεται-μας ειπε να κοιμαται και ο τοιχος να ειναι απο τα δεξια του,ολα τα παιχνιδια να ειναι ή μπροστα ή αριστερα,αυτα τα κρεμαστα που εχουν μουσικη και γυρναν-τα περιστρεφομενα-να ειναι οχι πανω απο το κεφαλι ακριβως,οπως νομιζα,αλλα πανω απο τον αφαλο.να μην ερχομαστε απο πισω του και μας κοιταζει γυρνωντας πισω το κεφαλι αλλα παντα απο μπροστα και γιαυτο απο πισω του εκει που κοιμαται στο κρεβατακι με ειπε να κρεμασω ενα λευκο σεντονι ωστε να μην εχει ερεθισματα,να μην εχει να δει κατι δηλ

επισης τα χερακια του να τα φερνω παντα μπροστα πανω στο στηθος του μπουνιτσες και οχι ανοιχτα.-ο δικος μου τα ανοιγει συνεχεια και τεντωνει τη παλαμη.

επισης μας προτεινε να τον παμε σε φυσικοθεραπευτη για να μας βοηθησει αλλα ο αντρας μου δε θελει,δε ξερω γιατι εχει φαει κολλημα.μαλλον νομιζει οτι αν τον παμε το παιδι σημαινει οτι εχει προβλημα,δε ξερω αν εχει τετοιο κομπλεξ.παντως που το συζητησαμε με ειπε οτι δε χρειαζεται και οτι τους βρηκε υπερβολικους σαυτα που μας ειπαν και τοσα παιδια πως τα μεγαλωνουν οι γονεις τους χωρις φυσικοθεραπευτη.

δε ξερω,εγω ειμαι της γνωμης να τον παω μια δυο φορες να με δειξει,μπορει να παρω τη πρωτοβουλια να τον παω μοναχη μου δε το χω τπτ.

λοιπον παλι πολλα ειπα.

κοριτσια καλη σας νυχτα και φιλακια στα μωρουδια σας!!!

1zNmp2.png

Καλημέρα στις μανούλες!!! τι κάνετε; Πως πάει το σκ;;; Πολύ κούραση για μένα πάντως δουλειες στο σπίτι και σχέδια για το γραφείο... μπλιαχ!!! :cry:Προτιμώ να παίζω με την μπουμπού αλλα ας οψεται... τι να γίνει.....

lineal φοβερό αυτό που έγινε. Πρέπει να τα προσέχουμε πολύ τα ζουζούνια κι εμένα τεντώνει πάρα πολύ χέρια και πόδια ειδικά στην αλλαξιέρα! Τι παθαίνουν Ελεάννα; Η μπουμπού την κουνάει ολόκληρη από τα χτυπήματα με τα πόδια! Που να μεγαλώσουν κι αλλο!!!!

Μια χαρά ο μπεμπούλης τώρα Lineal ε; Μπράβο το αγόρι μου!!! Να σε ρωτήσω γιατί είπε ο φυσικοθεραπευτής όχι στο ριλάξ;;; Εγω την έχω πολύ μέσα ειδικά όταν θέλω να είμαι στο σαλόνι ή την κουζίνα την παίρνω μαζί! Και κάτι άλλο... σε τι βοηθάνε οι ασκήσεις αυτές; Να αναπτυχθεί σωστά το κορμάκι;;; Για να ξέρουμε αν είναι να τις κάνουμε κι εμείς!!!:D

Υπνόσακο υπνόσακο!!! πρέπει να προμηθευτώ σύντομα γιατί το βράδυ που την τάισα πάλι παγωμένα ήταν τα χεράκια!!!!

λοιπόν σας αφήνω... τέρμα το διάλειμμα, τα κεφαλια μέσα:mrgreen: Φιλιάαααα

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Γεια σας κοριτσάκια!!!

Πήγαμε για μία εβδομάδα στο χωριό του άντρα μου και πολύ μου λείψατε!!!

Διάβασα όλα τα νέα σας, αλλά δεν θυμάμαι και πολλά!!

lineal,

όλα τα μωράκια πέφτουν. Εμένα μου έχει συμβεί με τον γιο μου λίγο μεγαλύτερο να παίζουμε μαζί στο κρεβάτι μεταμεσονύχτιες ώρες και να με πάρει ο ύπνος και να ξυπνήσω από τα κλάματα...

Όσον αφορά τον υπνόσακο, εξαρτάται από τα μωρά και τα δωμάτια. Π.χ. τον μικρό δεν τον βόλεψε ποτέ. Εμένα η παιδίατρος μου είπε να της πιάνω την κουβέρτα με παραμάνες. Δεν το κατάλαβα και καλά.

Επειδή φοβάμαι την κουβέρτα (μιας και στριφογυρίζει στον ύπνο της) και στο χωριό την πάτησα και δεν πήρα υπνόσακο της αγόρασα μία κουβέρτα ακόμα που τυλίγεται.

http://www.letoshop.gr/default.asp?itmSKU=266501&itm=1368368&ct=1080402&pid=40#

Αυτή εδώ. Αλλά δεν θα της κάνει για πολύ.

Όσον αφορά το θέμα του σεξ, εμείς κάναμε μόλις σαράντησα, λίγο εκείνες τις ημέρες και μετά το κόψαμε...:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Πολύ κούραση στην Αθήνα.

Η μπέμπα μου έχει αρχίσει να πιάνει πράγματα και πολύ μου αρέσει. Επίσης, επεξεργάζεται πολύ το χέρι της.

Στο ταξίδι ήταν κυρία, ειδικά στην επιστροφή κοιμότανε όλη την ώρα!!!

Πάω για νάνι κι αύριο θα γράψω κι άλλα!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...