Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γειά σας κι από μένα!! Μεταμεσονύχτια όπως βλέπετε, εμφάνιση!!! Δυστυχώς αυτό γίνεται τον τελευταίο καιρό. Ενώ τα κοιμίζω, στο καρότσι υποχρεωτικά για να τα καταφερω και με τα δύο..πάνω στην μεταφορά για το κρεβάτι..ξυπνάνε και φτου κι απ' την αρχή.

δεν ξέρω τι να κάνω πια.. ο άντρας μου δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ για να εγκαταλείψει τον ύπνο του και να με βοηθήσει...

Έτσι κοιμάμαι γύρω στις 7-8 το πρωί όπου από τις 8:30 και μετά ανα 30 λεπτά ταίζω...μέχρι τις 1-2μμ.

Κατά τ' άλλα βγαίνουμε βολτούλες και σήμερα πήγαμε και στο πρώτο μας παιδικό πάρτυ όπου μας κάλεσαν!!! Κοιμόμασταν βέβαια συνέχεια! :)

Lineal πρόσεχε με τον μικρούλη μην κρυώσει... γρήγορα περαστικά!!

Leta μην φοβάσαι..σπάνια κλαίνε τα μωρά μέσα στο αυτοκίνητο...το κουνημα τα ναρκώνει. Καλό θα είναι φυσικά, όπως λέει και το Τινάκι να τον έχεις πιο πριν ταισμένο και αλλαγμένο. Εγώ αν είχα ένα μωρό...δεν θα με έβλεπε το σπίτι...στον μάρσιπο και βόλτες!!!! Φυσικά και τώρα θα έβγαινα αλλά έχω τον άντρα μου που φοβάται λέει.... :evil: Όχι ότι θα τον ακούω για πολύ ;) ..σε λίγο καιρό θα κάνω του κεφαλιού μου :P

Το άλλο ΣΚ έχουμε εμβολιάκι πάλι.

Καλό βράδυ κοριτσάκια!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα στις μανουλες και στα νινακια!!!!!

εγω τρεχω με την βαφτιση που ειναι σε 20 μερες δεν εχω κλεισει τπτ ακομη αυριο θα παω για τις μπομπονιερες και τα παστακια,θελω να δω και για ρουχα για μενα χαμος τρεχω και δεν φτανω!!

Λινεαλ περαστικουλια,εχει χαζοκαιρο τωρα μια ζεστη μια κρυο κυκλοφορουν πολλες ιωσεις!!!!

Λετα εγω την περνω συνεχεια μαζι μου στον μαρσιπο την βαζω και δεν διαμαρτυρεται καθολου,στο καθισματακι τσατιζεται λιγο στην αρχη ομως οταν ξεκιναω κοιμαται,βασικα δεν την αρεσει να σταματαω στα φαναρια,και την εχω πισω απο τον συνοδιγο για να την βλεπω και να την φτανω!!!!

Τζασμινι σιγουρα θα μπουνε απο μονα τους στο προγραμμα τα μωρακια σου!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

καλημερα κοριτσια!!

τελικα το αποφασισα και πηρα το μικρο χθες τον εβαλα στο αμαξι και κατεβηκαμε στο κεντρο της θεσσαλονικης για βολτα!!!περασαμε τελεια!!ο μικρος δεν γκρινιαξε καθολου!!!

το βραδυ πηγαμε στο γαμο!!ολα ηταν καλα στην εκκλησια αλλα οταν πηγαμε στο κεντρο διαπιστωσαμε οτι ειμασταν κατω απο τα ηχεια!!οπως καταλαβαινετε δεν θα μπορουσαμε να κατσουμε σε εκεινο το μερος αστε που καπνιζανε και υποτιθεται οτι δεν επιτρεπεται!!για αυτο και φυγαμε !!!

lineal και εγω αγχωνομαι αν αρρωστησω πως θα πλησιασω το μωρο!!!

jasmini απορω με το κουραγιο σου!!υπομονη μονο!!ακομα δεν εχεις βοηθεια???

εμεις παμε για εμβολια την τεταρτη!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

ευχαριστω για τα περαστικα κοριτσια:)

στο γαμο παντως που πηγα εγινα χειροτερα,γιατι απο τη καπνιλα εκλεισε ο λαιμος μου εντελως και με δυσκολια μιλαω τωρα:(

που θα παει θα περασει

Εδώ και κάτι ώρες τον έχει πιάσει κάτι και κάθε μιαμιση ώρα πεινάει και εκεί που λέω να τον κρατήσω μέχρι τις τρεις ώρες για να μην χαλάσει το πρόγραμμα που με κόπο φτιάξαμε, αναρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο να ταλαιπωρούμαστε και οι δύο, μωρό είναι στο κάτω κάτω καποια στιγμή θα μεγαλώσει και θα τα κόψει αυτά (ελπίζω!!). Το βράδυ πάντως πάλι μου ξυπνάει για φαι...:roll: Μου βγήκε λίγο απαιτητικός, αλλα τι να κάνουμε, είναι το μωράκι μου..!!!:-D Σκέφτομαι ότι θα μεγαλώσει και μετά θα αναπολώ τις στιγμές που τον είχα αγκαλιά και τον τάιζα και με κοιτούσε στα μάτια και θέλω να θυμάμαι αυτά κι όχι τα νεύρα μου γιατί δεν έμπαινε σε πρόγραμμα... Τι λέτε??Είχα φανταστεί την ζωή μου με ένα μωράκι, αλλα δεν το είχα φανταστεί να μεγαλώνει!! Και νιώθω χαρά και συγκίνηση, για καθετί καινούργιο!

Lineal περαστικά κοπέλα μου!! Ζόρι να είσαι συνέχεια με την μάσκα και να μην μπορείς να του δώσεις φιλάκια, ε? Πάντως έσκασα στα γέλια με την περιγραφή σου, για την αντίδραση του γιού σου!!!

tinaki μην ανησυχεις,ετσι ηταν και ο δικος μου και αναρωτιομουν γιατι κανει μια ετσι και μια αλλιως και τωρα τον εχω βαλει σε προγραμμα και μου τρωει ανα 4ωρο,και τα βραδια δε ξυπναει,αφου τον ταιζω τελευταιο γευμα αργα,γυρω στις 11 με 11.30

λετακι πηρες το μωρο στο κεντρο;

μπραβο βρε,και γω θα το θελα αλλα μαλλον δυσκολο,γιατι ειναι ζορι.

και μεις διπλα στα ηχεια ημασταν και τα αυτια μου βουιζουν ακομα:?

χθες ηπια τοση ρετσινα,το ειχα πεθυμησει το ποτο-οχι οτι ειμαι και κρασοκανατα,απλα μετα απο τοσους μηνες εγκυμοσυνης ειχα καιρο να το ριξω εξω.

ομως πεθυμησα πολυ τον μικρο,πρωτη φορα τον αφησα τοσες ωρες.

σε μια φαση ρωτησα τον αντρα μου αν του λειπει ο μικρος και αν τον σκεφτεται και με ειπε πως ναι.το ιδιο και γω.

οι αλλοι γονεις μας ελεγαν να το χαρουμε τωρα που μπορουμε,πριν μεγαλωσει και μας ψαχνει,τωρα δε καταλαβαινει.

νομιζω εχουν δικιο,αλλα και παλι τη παθαμε μια στερηση!!!:rolleyes:

ηθελα να ρωτησω βρε κοριτσια.

ταιζω το μωρο ανα τετραωρα,5 γευματα τη μερα και του δινω απο 150ml και το βραδυ του δινω 180.

το τελειωνει ολο το μπουκαλι.και δε ξερω ομως αν θελει κι αλλο.

μηπως τον αφηνω πεινασμενο.

ομως οταν τον σηκωνω να ρευτει δε κλαιει και δε δειχνει να θελει κι αλλο.

ομως εχω την απορια μου.

τη βδομαδα αυτη θα παμε να μετρησουμε τον αιματοκριτη του και θα παμε ιπποκρατειο.

την αλλη βδομαδα θα παμε στο παιδιατρο και θα κανει εμβολιακι.

ελπιζω να μην αρρωστησει το παιδι.

φοβαμαι πολυ.

σημερα ο αντρας μου αρρωστησε και φοραει τωρα κι αυτος μασκα.

ομως ειναι αρκετο οποτε τον πλησιαζουμε να τη φοραμε μονο;θα πρεπε να τη φοραμε συνεχεια,ακομα και στον υπνο αλλα δε γινετε.

τελος παντων.αυτα ειχα να πω.

το παρασκευοσαββατοκυριακο μου ηταν το πιο κουραστικο.

απο αυριο αραλικι οσο μπορω να αναρρωσω επιτελους.

φιλια κοριτσια:)

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

καλημερα κοριτσια

χαλασε ο καιρος και μου αρεσει πολυ βεβαια ηθελα να τον παρω να παμε βολτα σημερα αλλα επειδη βρεχει δεν μπορω!!!αναψα και το καλοριφερ σημερα για να μην κρυωσει ο μικρος!!!

lineal περαστικα!!τον πηρα μαζι μου στο γλεντι αλλα τελικα δεν κατσαμε!!!τωρα για το φαγητο αμα δεν κλαιει δεν πειναει μην ανησυχεις!!!

tinaki??θηλαζεις???γιατι εγω που θηλαζω τον δινω σχεδον καθε 3 ωρες την ημερα με τελευταιο γευμα γυρω στις 11 και μετα κοιμαται μεχρι το πρωι!!!

δεν αισθανομαι πολυ καλα σημερα!!λετε να βαλω καμια μασκα για να μην κολλησω τον μικρο???

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!!!

Λινεαλ εμενα μου ειπε η γιατρος μου αν πινει ολο το γαλα της συνεχεια οχι μονο μια δυο φορες να την κανω περισσοτερο και οντως τωρα πινει γυρω στα 200γρ απο τα 180 που επινε!

Μου αρεσει ο καιρος πολυ ετσι,σημερα πηρα την μικρη και κατεβηκαμε στο κεντρο για ψωνια σταματησαμε και για καφε πολυ καλα ητανε.....

Καλο απογευμα!!!!!!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Καλησπέρα κορίτσια;Τι κάνετες Πώς είναι τα μωράκια σας;

Μαριλίνα μου καλή επιτυχία στη διπλωματική σου και καλό κουράγιο. Λίνεαλ περαστικά σου.

Και εμένα ο άντρας μου είχε ίωση και κυκλοφορούσε με μάσκα.Είχε πλάκα πως τον κοίταζε ο μικρός.Γούρλωνε τα μάτια του και τον παρατηρούσε, σου λέει τι καινούριο φρούτο είναι αυτό!!!

Κατά τ' άλλα με τα γεύματα πάμε καλά σε γενικές γραμμές. Είχαμε μπει σε ένα πρόγραμμα να τον θηλάζω κάθε 3 ώρες περίπου, αλλά τώρα τελευταία το χάλασε.Δεν ξέρω γιατί. Υποπτεύομαι ότι τον έπιασαν κολικοί πάλι γιατί εκτός από τη γενική γκρίνια και το βραδινό ξύπνημα, δεν θέλει ούτε την κούνια του. Κοιμάται μόνο στο καθισματάκι του αυτοκινήτου. Τον λυπάμαι όμως βρε κορίτσια γιατί εκεί μέσα διπλώνεται σαν σ τελικό:) Αλλά τι να κάνω;Περί ορέξεως... Πάντως χτες το βράδυ κοιμήθηκε μέχρι το πρωί, έπειτα από πολλά βράδια που ξύπναγε κατά τις 4. Να δω...Ελπίζω να το κρατήσει.

Σκέφτομαι αύριο να τον πάω βόλτα με το καροτσάκι του. Το μόνο που με αγχώνει είναι το ότι για να χωρέσει το καρότσι στο αυτοκίνητο πρέπει να κάνω αλχημείες(να βγάλω την εταζιέρα, να ρίξω το κάθισμα...) και μου φαίνεται βουνό. Απ' την άλλη εδώ που μένω δεν μπορώ να πάω πουθενά χωρίς αυτοκίνητο. Βέβαια φαντάζομαι ότι όλα μια συνήθεια είναι.

Πάλι με έπιασε η πολυλογία...Είναι να μην ξεκινήσω... :D

Πολλά φιλιά σε όλες τις μανούλες και τα μωράκια σας:P

Είχαμε μπει σε ένα πρόγραμμα να τον θηλάζω κάθε 3 ώρες περίπου, αλλά τώρα τελευταία το χάλασε.Δεν ξέρω γιατί. Υποπτεύομαι ότι τον έπιασαν κολικοί πάλι γιατί εκτός από τη γενική γκρίνια και το βραδινό ξύπνημα, δεν θέλει ούτε την κούνια του. Κοιμάται μόνο στο καθισματάκι του αυτοκινήτου. Τον λυπάμαι όμως βρε κορίτσια γιατί εκεί μέσα διπλώνεται σαν σ τελικό:) Αλλά τι να κάνω;Περί ορέξεως... Πάντως χτες το βράδυ κοιμήθηκε μέχρι το πρωί, έπειτα από πολλά βράδια που ξύπναγε κατά τις 4. Να δω...Ελπίζω να το κρατήσει.

ελεαννα μου μαλλον οι κολικοι θα ειναι,θα περασει μην ανησυχεις,και σε μενα τα ιδια εκανε ο μπεμπακος μου,τωρα ειναι καλυτερα,αν και καπου καπου τον ψιλοπιανει,αλλα παμε καλα.

Λινεαλ εμενα μου ειπε η γιατρος μου αν πινει ολο το γαλα της συνεχεια οχι μονο μια δυο φορες να την κανω περισσοτερο και οντως τωρα πινει γυρω στα 200γρ απο τα 180 που επινε!

ποσο εξτρα της κανεις δηλαδη εκτος απ αυτο που πινει;

δεν αισθανομαι πολυ καλα σημερα!!λετε να βαλω καμια μασκα για να μην κολλησω τον μικρο???

λετα να βαλεις.κι εγω δεν εβαλα απο την αρχη και ο μικρουλης μου,με κανει βηχαλακια και εχει μυξουλες:(

κοριτσια καλησπερα,

οπως προειπα ο μικρος μου,μαλλον ψιλοαρπαξε και ευτυχως δε μου χει κανει πυρετο ως τωρα...:?

πηρα απο το φαρμακειο μια συσκευη για τις μυξουλες που με εσωσε γιατι ειχαμε δραματα με το φυσικο ορο.

ειναι μια συσκευη που βαζει τη μια ακρη στη μυτη του μωρου-οχι πολυ μεσα-και απο την αλλη ρουφας απο το στομα και βγαινουν οι μυξουλες στο πι και φι.φυσικα δεν υπαρχει κινδυνος να τις φας:-D:grin::-D αφου εχει προστατευτικο.

παντως ειχε πλακα,ο μικρος με κοιτουσε παραξενα οπως ρουφουσα και ετσι οπως ειμαι αρρωστη και δε μπορουσα να παρω ανασα μαλλον ηταν αστειο γιαυτο χαμογελουσε

τωρα τον πηγα για υπνο και τον επιασε λοξιγκας και νευριαζει και κλαιει.

μεχρι να φυγει ο λοξιγκας δε θα κοιμηθει.

λοιπον κοριτσια αυτα απο μενα.πολλα φιλια και να προσεχετε μην αρρωστησετε οπως εγω:evil:

1zNmp2.png

Καλημέρα, καλημέρα!!! Τι κάνετε; Διαβάζω για αδιαθετούλες ε;;; Περαστικά σας βρε κορίτσια, να προσέχετε τα μπεμπεκάκια γιατί αυτή η εποχή μια ζέστη, μια κρύο είναι πολύ παράξενη! Κι εμένα το πρωί που ξύπνησα με ενοχλούσε ο λαιμός μου αλλά τώρα είμαι καλύτερα, ευτυχώς!!

Πήγαμε τη Παρασκευή στην παιδίατρο κάναμε 3 εμβόλια, δυο ενεσούλες και ένα πόσιμο, αναστατώσαμε όλο το ιατρείο από τις τσιρίδες και ησυχάσαμε!!! Από κιλά στα 5600 με 63 πόντους. Ο ίκτερος έχει πέσει στο 2.6 και δεν μας ανησυχεί πια όπως είπε η γιατρός και όλα βαίνουν καλώς!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Το σταματησα στη μέση το μήνυμα, ήρθαν επισκέψεις!! Τώρα πέρασε και η ώρα πρέπει να πάω να μαγειρέψω και θέλει ο χασμπαντ κοκκινιστό! Τρέχω να προλάβω πριν ξυπνήσει η μικρή! Οπότε τα υπόλοιπα νέα αργότερα..........μπαι μπαι!!!!:D

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!!

εγω αισθανομαι καλυτερα σημερα!!προσπαθω να πινω πολλα τσαγακια και φοραω και μασκα οταν πλησιαζω τον μικρο!!!ελπιζω να το περασω γρηγορα!!

εμεις παμε αυριο για το εμβολιο!!!2 θα κανει να δουμε πως θα αντιδρασει!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

καλημερα κοριτσια!!!

τι κανετε???εμεις ειμαστε πολυ καλα ευτυχως!!σημερα θα παμε στον παιδιατρο!!ανυπομονω να δω ποσα κιλα εχει βαλει!!!επειδη εδω και ενα μηνα τον θηλαζω αποκλειστικα θελω να δω αν τρεφεται σωστα!!!

χθες πηγα να δω για χαλια!!!ειδα καποια και τα εβγαλα φωτο!!τα εδειξα στον αντρα μου αλλα δεν ασχολειται!!!αναρωτιεμαι???θελω στο σαλονι να βαλω 2!!ενα κατω απο την τραπεζαρια και ενα στον καναπε κοντα!!ουσιαστικα αυτοι οι δυο χωροι χωριζονται καπως!!ο καναπες ειναι γωνιακος και η τραπεζαρια ειναι απο πισω του!!και αναρωτιεμαι???πρεπει να ειναι ιδια τα χαλια η οχι???

για να μην ξεχαστω!!εχει αγορασει καμια υπνοσακο???ο δικος μου αρχισε να ξεσκεπαζεται την νυχτα και αναρωριεμαι τι θα γινει οταν θα χειμωνιασει περισσοτερο!!!να αγορασω η οχι??για ποια ηλικια ειναι??

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα στις μανούλες!!!!! Τι κάνετε;;; Εγώ κάνω διάλλειμμα από το σίδερο και είπα να σας γράψω! Η μικρή εχτές είχε πολύ γκρίνια από την κοιλίτσα της αλλά ευτυχώς σήμερα είναι καλά!!

Λέτα καλή επιτυχία σήμερα, όλα να πάνε τέλεια και να είσαι σίγουρη το μωράκι σου θα έχει μεγαλώσει πολύ! Εμείς δεν ξέρω που θα φτάσουμε, έχω αρχίσει και της φοράω φορμάκια 6-9 μηνών, τα άλλα της είναι μικρά! Εβγαλα ψηλόγκα!!!

Για τα χαλιά αν θες την γνώμη μου δεν είναι απαραίτητο να έχουν το ίδιο σχέδιο ούτε τα ίδια χρώματα! Να κοιτάξεις να συνδιάσεις το χρώμα του ενός να υπάρχει πχ σε κάποια λεπτομέρεια στο άλλο ή να έχουν αποχρώσεις του ίδιου χρώματος. Μπορείς αλλιώς να διαλέξεις ίδιο σχέδιο αλλά διαφορετικά χρώματα!

Υπνόσακα δεν έχω αγοράσει ακόμα αλλά μάλλον θα χρειαστώ γιατί τα χέρια της το βράδυ παγώνουν νομίζω πως κρυώνει αν και είναι σκεπασμένη. Τα χέρια όμως δεν τα θέλει με τίποτα κάτω από τα σκεπάσματα. να φανταστείς πως όλη μέρα της φοράω φανελάκι κοντομάνικο και φορμάκι μακρυμάνικο και τα χέρια εκεί κρύα.... λέτε να είναι ερωτευμένη;;;;;:rolleyes::mrgreen::rolleyes:

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

αν ειναι ερωτευμενη φιλιοπιμ μαλλον με τον δικκο μου ειναι ερωτευμενη γιατι και ο δικος μου συνεχεια κρυα χερακια εχει.νομιζω ομως πως δε πειραζει,αρκει ο κορμος του να ειναι ζεστος.εγω τα χερακια του τα βγαζω εξω,δε θελω να σκαει μωρε.

υπνοσακους εχω 2 δανεικους και θα τους πλυνω αυριο και θα τους δοκιμασω.

κοριτσια εγω σημερα ειμαι λιιιγο καλυτερα,ο μπεμπης εχει μυξουλες και βηχαλακια ευχομαι αυριο να ειναι καλυτερα.

βρε κοριτσια εχω κατι νευρα...τι να πω.

αφου νιωθω να ποναει το κεφαλι μου απ τα νευρα.τα βαζω και με τον αντρα μου συνεχεια...

μηπως μου λειπει κατι;;;λεω γω τωρα και εχω διπλα μου τη μερεντα με το ψωμι...

ξερετε υποκαταστατα....

αλλα και τι να κανω;

ολη μερα με το μπεμπη εχω να κανω,για σεξ ουτε κουβεντα.

κι ο συζυγος δε κανει καμμια κινηση...

ουφ απο τα νευρα ξεκινησα στο σεξ το κατεληξα.

τυχαιο;

αντε να φαω τη μερεντα μου γιατι θα ρεψω

1zNmp2.png

lineal σε καταλαβαινω απολυτα!!για το σεξ ουτε λογος!!ολη μερα ασχολουμαι και το βραδυ πεφτω κομματια!!!αλλα εμεις εχουμε και αλλο θεμα δεν μπορει με τον μπεμπη στο δωματιο!!καταντησαμε να βρισκομαστε 1 φορα στο τοσο και ηταν τοσο διαφορετικα τα πραγματα πριν!!αλλα που θα μας παει θα βρουμε τους ρυθμους μας!!

σημερα πηγαμε στον παιδιατρο!!ειμαστε 67 ποντους και 7200 κιλα!!εβαλε ενα κιλο αν και τον θηλαζω αποκλειστκα ενα μηνα!!!εκανε και 2 εμβολια και πονεσε ο καημενουλης!!!τον ρωτησα και εγω για τα χερακια που ειναι κρυα και μου ειπε οτι δεν πειραζει!!!οπως επισης μου ειπε να τον ντυνω οπως ντυνομαι και εγω!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...