Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!

σημερα γιορταζω!!!κλεινουμε ενα χρονο παντρεμενοι με τον αντρα μου!!!δεν μπορω να το πιστεψω οτι τετοια μερα περσι ετοιμαζομουν για το γαμο!!!ηταν για τοτε η πιο ωραια μερα της ζωης μου!!περασαμε φανταστικα!!το πιο ωραιο παρτι!!!!μου ερχονται ωραιες αναμνησεις!!!δεν θα αλλαζα τιποτα απο εκεινη την ημερα!!!μετα η γεννηση του γιου μου εγινε η πιο ωραια μερα της ζωης μου!!!!

σημερα θα βγουμε εξω για να φαμε σαν οικογενεια!!!!

τωρα λεω να βαλω το dvd απο το γαμο να τα θυμηθω ολα ξανα!!!οχι οτι τα ξεχασα!!!

σας αφηνω κοριτσια παω να χουζουρεψω στο κρεβατι με τα αλλα 2 μελη της οικογενειας μου!!!

φιλια

να ζησετε λετακι μου,σιγουρα περασατε πολυ ωραια!

οντως η δευτερη ωραιοτερη μερα μετα τη γεννηση των παιδιων μας:)

και γω εχω γαμο το σαββατο και δε ξερω τι να φορεσω που εχω παχυνει και ο καιρος ειναι μια ζεστη μια κρυο...σημερα πχ βρεχει ενω χθες ειχε λιακαδα:roll:

χθες πηγα ενδοκρινολογο ειχα κανει εξετασεις θυροειδους,και μου τον βρηκε σε πολυ καλες τιμες και πολυ χαρηκα,δε το περιμενα.

να σας ρωτησω κατι βρε κοριτσια;ειναι αληθεια οτι το χαμομηλι κατεβαζει τον αιματοκριτη;ετσι με ειπε η πεθεραμ οταν εδινα στο παιδι χαμομηλι με γαλα για να κανει κακα.

τωρα του το κοψα και κανει μια φορα τη μερα αντε 2 το πολυ και ειναι ...σορρυ κιολας...:oops::oops:

...καταπρασινα σα να βοσκουσε το μοσχαρακι μου:tongue:

στις 8 του μηνος εχουμε να παμε ιπποκρατειο για επανεξεταση,μας το ειχαν πει οταν τον πηραμε απο κει και το σκεφτομαι πως θα παω,αφου φοβαμαι τι θα τον κανουν,και εχουμε εναν χαζο φοβο με τον αντρα μου οτι θα μας πουν να μας τον κρατησουν...παραλογο μεν αλλα το σκεφτομαστε:roll:

ααα δευτερα αρχισα διαιτα...χαλαρη μη νομιζετε,απλα εκοψα τα γλυκα και το βραδινο...ομως τρωω που και που σπορια ασπρα.λετε να χουν πολλες θερμιδες;

αχ πολυ χαρηκα που σας τα πα,ειχα καιρο να μπω ιντερνετ,γιατι δεν εμπαινε ο γειτονας:D:D:D

φιλακια κοριτσια

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σας!!!

Κάναμε το πρώτο μας εμβόλιο κι εμείς χθες. Η γιατρός βρήκε την μικρή πάρα πολύ καλή. Είναι 60 πόντους, 6200 παρακαλώ η γουρουνίτσα μου και βρίσκετε δύο καμπύλες πάνω από τον μέσο όρο (ή κάτι τέτοιο, δεν πρόλαβα να δω!!!)

Έκανε κι ο γιος μου την τελευταία δόση του ίδιου εμβολίου με την μικρή (συγκίνηση η μαμά-κουκουβάγια!!!).

Το βράδυ ήτανε λίγο ανήσυχη, μεταξύ 11 και 2 ξύπνησε δύο φορές, γκρίνιαξε, λίγο την έβαλα στο στήθος και ξανακοιμήθηκε, αλλά θυμήθηκα ότι πολλά μπεμπάκια είχανε γκρίνια μετά το εμβόλιο (εξαιρείται ο γιος μου, το μοσχάρι!!!) και δεν ανησύχησα.

lineal,

εννοείς ότι κάνει μία-δύο φορές τη μέρα κακά και του έδινες χαμομήλι για να κάνει κι άλλα;;; Η μικρή κάνει συνήθως μία φορά την ημέρα, κάποιες μέρες και καθόλου (μέρα παρά μέρα σίγουρα). Ρώτησα την παιδίατρο και μου είπε ότι, αν δεν δείχνει η μικρή ενοχλημένη, να μην ανησυχώ. Για τα πράσινα κακά ρώτησες παιδίατρο;

Σήμερα το πρωί έστειλα και τα απαραίτητα έντυπα για την διπλωματική μου και ξεμπέρδεψα. Τώρα, βέβαια, έχουνε μείνει κάτι λεπτομέρειες, η... αρχή και η ολοκλήρωσή της για παράδειγμα :tongue:

Πολλά φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Γειά σας και από εμάς κορίτσια!!! Τι κάνετε;; Χαθήκαμε τελείως αλλά περάσαμε δύσκολες μέρες με πολύ γκρίνια από τους κολικούς και τα δόντια!!! Πότε επιτέλους θα τελειώσουν αυτοί οι κολικοί; Τουλάχιστον να ξεμπερδεύουμε με ένα από τα δύο!!!

Εμείς θα κάνουμε το πρώτο εμβόλιο αύριο! Δηλαδή για την ακρίβεια δύο εμβόλια με ενεσούλα και ένα πόσιμο! Αχ το ξέρω πως θα τσιρίξει... δεν μπορώ πονάει η καρδιά μου! Μαναράκι μου... τι τραβάνε κι αυτά μικρά μικρά!!!

Επίσης εχτές ήταν η πρώτη μας "καλή" νύχτα!!! Κοιμήθηκε στις 12 και ξύπνησε στις 7 μετά έπεσε πάλι για ύπνο ξερή ως τις 10! Αχ φχαριστήθηκα κι εγω λίγο ύπνο!!!

Κι εμένα η μικρούλα βοηθιέται στα κακάκια με το χαμομήλι και στους πόνους της κοιλιάς. Της δίνω κιντερτε όχι κανονικό χαμομήλι και κάνει κακά της τουλάχιστον μια φορά τη μέρα. Μόνο τις προάλλες δεν έκανε τίποτα αλλά με το χαμομήλι την άλλη μέρα όλα καλά! Δεν έχουμε πλάκα η χαζομαμάδες ρε κορίτσια που εχουμε πιάσει την σκ.....οσυζήτηση;;; Χα χα ποτέ πριν δεν με ενδιέφεραν αλλουνού κακά!!! Τώρα τι χρώμα έχουν, τι σύσταση, πόσο συχνά έρχονται ...... ααααχχχχ :shock:

Από ρουχάκια φοράμε εδώ και καιρό μακρυμάνικα φορμάκια αλλά από ελαφρύ ύφασμα γιατί είναι κρυουλιάρα και την πιάνουν περισσότεροι πόνοιόταν κρυώνει!!! Για την βόλτα χρησιμοποιούμε ακόμα το πορτ μπεμπέ αλλά στο ύψος μας έχει μείνει μόνο μια παλάμη χώρος οπότε πρέπει να περνάμε στο καρότσι σιγά σιγά! Αλλά έχω τις αμφιβολίες μου που λέει ότι είναι για 6 μηνών και άνω! Και τι να την κάνω την ψηλόνγκα μου που δεν θα χωράει σε λίγο;;;

Λινεαλ αυτο το θέμα με το να μην μου κρατήσουν το μωρό πάλι στο νοσοκομείο το έχω κι εγώ!!! Τρέμω κάθε φορά που παμε στην παιδιάτρο τι θα πεί!! (επειδή έχει παρατεινόμενο ίκτερο) Φοβάμαι μην χρειαστεί νοσηλεία και δεν μπορώ όμως με τίποτα να σκεφτώ πάλι να είμαστε χωρια!!!!:cry:

Μαριλίνα άντε καλή αρχή με την διπλωματική και καλά ξεμπερδέματα! Και μην έχεις άγχος με την μικρούλα κι εγώ μαζί στην δουλειά την παίρνω (δεν έχω κανέναν σπίτι) και μια χαρά νομίζω περνάει!!! Θα την χώσω στη δουλειά από μικρή μικρή ... να βοηθάει στα σχέδια!!!!:tongue:

Λέτα να ζήσετε να είστε παντα ευτυχισμένοι και με υγεία!!! Μια χαρούμενη οικογένεια!!!

Αυτά τα λίγα.... σ'ορρυ για την πολυλογία αλλά τι να κάαααανωωωω είχα χάσει επεισόδια!!!!!

Φιλάκιαααααα

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

γεια σας κοριτσια

εγω ειχα κοσμο σημερα!ηρθαν κατι θειες μου να δουν το μωρο και τωρα εφυγαν!!!

μαριλινα με το καλο η διπλωματικη!!!οσο αφορα τα κιλα εμεις ειμασταν πριν 1 μηνα 6.200 κσι 63 ποντους!!!την αλλη εβδομαδα θα παμε στον παιδιατρο για να κανουμε και αλλα εμβολια και να μετρηθουμε!!!μαλλον εχουμε φτασει τα 7 κιλα!!

lineal να μην το σκεφτεσαι και ολα θα πανε καλα!!!!

filiopi με το καλο το εμβολιο!!!εγω θα τον βαλω στο καροτσι δεν γινεται δεν χωραει στο πορτμπεμπε

φιλια

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Φτου φτου φτου ζωή να 'χει το παιδάκι σου!!!! Πολύ καλά πάει!!! Τα χέρια σου όμως πως αντέχουν;;; Εμένα με πονάνε οι ώμοι αφάνταστα, νομίζω θα καμπουριάσω! Η μικρή ήταν πριν 20 μέρες 5200 58 πόντους, ε τώρα να μην είναι 5500;;; Αλλά πολύ βαριά μου φαίνεται... κι έχουμε ακόμα μέλλοοοοον; Λες στο καρότσι να εννοεί ότι όταν φτάσει τα κιλά των 6 μηνών μπορείς να το βάλεις; Ποσο είναι ο μέσος όρος για 6 μηνών; 9 κιλά;:confused:

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Διαφημίσεις

Filiopi δεν ξέρω και εγω μάλλον εννοεί στα 9 κιλά Αλλά όπως και να έχει εμένα πάλι δεν χωράει!!!όταν το αγοραζα δεν ήξερα ότι θα βγάλω τόσο ψηλό παιδι!!να φανταστείς του φοραω φορμακια για 6 μηνών!!!και στο καρότσι θα τον έχω τελείως ξαπλα!!!

Τώρα για το σηκωμα δεν τον κρατάω πολλή αγκαλιά γιατί μετά απο λίγη ώρα κουραζομαι!!!με βοηθάει όμως και η γυμναστική!!! Γενικά δεν έχει μάθει στην πολλή αγκαλιά και έτσι δεν κουραζομαι πολυ!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

FillioPi

νομίζω ότι εννοεί να είναι 6 μηνών για να μπορεί να κάθεται. Ίσως να έχει και σχέση με το ύψος, να δεις αν χωράει στους ιμάντες για να τη δέσεις σωστά.

Εμείς, πάλι, έχουμε καθισματάκι αυτοκινήτου που μπαίνει πάνω στο καρότσι, ούτως ώστε τώρα θα την βάλω σε αυτό. Άσε που το εμπιστεύομαι περισσότερο γιατί εκεί δένεται.

Καλά, έχει αρχίσει και κάνει και απίστευτες αγριάδες. Κουνιέται πάρα πολύ και δεν είναι να μένει κάπου χωρίς να τη δένουμε.

Επίσης, είναι πολύ παρλαπίπα :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Της αρέσει να της μιλάω μωρουδίστικα (ααα, ωωω, αγκού κλπ) και μου απαντάει (κουκουβάου!!!)

Επίσης, κάποιες φορές που κάθεται σε μία κουνίτσα που μας έχουν δώσει και από πάνω γυρίζουν κάτι μαϊμούδια, την ακούω και παρακολουθώ ότι μιλάει στα μαϊμούδια!!! :-P:razz::-P

NDPXp3.png eJ01p3.png

lineal,

εννοείς ότι κάνει μία-δύο φορές τη μέρα κακά και του έδινες χαμομήλι για να κάνει κι άλλα;;; Η μικρή κάνει συνήθως μία φορά την ημέρα, κάποιες μέρες και καθόλου (μέρα παρά μέρα σίγουρα). Ρώτησα την παιδίατρο και μου είπε ότι, αν δεν δείχνει η μικρή ενοχλημένη, να μην ανησυχώ. Για τα πράσινα κακά ρώτησες παιδίατρο;

δε ρωτησα αλλα σημερα εβγαλε ξανα κιτρινα και ησυχασα...:)

εκανε με δυσκολια κακα μια φορα τη μερα καμμια φορα και μερα παραμερα και γιαυτο του εδωσα χαμομηλι,τωρα βλεπω ειναι καλυτερα,ε οσο μεγαλωνει παει καλα

Καλά, έχει αρχίσει και κάνει και απίστευτες αγριάδες. Κουνιέται πάρα πολύ και δεν είναι να μένει κάπου χωρίς να τη δένουμε.

Επίσης, είναι πολύ παρλαπίπα :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Της αρέσει να της μιλάω μωρουδίστικα (ααα, ωωω, αγκού κλπ) και μου απαντάει (κουκουβάου!!!)

Επίσης, κάποιες φορές που κάθεται σε μία κουνίτσα που μας έχουν δώσει και από πάνω γυρίζουν κάτι μαϊμούδια, την ακούω και παρακολουθώ ότι μιλάει στα μαϊμούδια!!! :P:p:p

ακριβως και μενα τα ιδια εχει αρχισει ο δικος μου.εγω του μιλαω μωρουδιστικα,αλλα και κανονικα,του τραγουδαω το "αχ κουνελακι" που μαλλον εγινε το αγαπημενο του και γενικα το χουμε ριξει στο πολυ μιλητο.

καλα με τα κουκλακια του ριχνει πολυ παρλα,αφου τα μαλωνει κιολας,νευριαζει και σα να τα μαλωνει.τον τραβηξα με τη καμερα να το δειχνω να το βλεπω και γω οταν μεγαλωσει και τα αναπολω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Δεν έχουμε πλάκα η χαζομαμάδες ρε κορίτσια που εχουμε πιάσει την σκ.....οσυζήτηση;;; Χα χα ποτέ πριν δεν με ενδιέφεραν αλλουνού κακά!!! Τώρα τι χρώμα έχουν, τι σύσταση, πόσο συχνά έρχονται ...... ααααχχχχ :shock:

Λινεαλ αυτο το θέμα με το να μην μου κρατήσουν το μωρό πάλι στο νοσοκομείο το έχω κι εγώ!!! Τρέμω κάθε φορά που παμε στην παιδιάτρο τι θα πεί!! (επειδή έχει παρατεινόμενο ίκτερο) Φοβάμαι μην χρειαστεί νοσηλεία και δεν μπορώ όμως με τίποτα να σκεφτώ πάλι να είμαστε χωρια!!!!:cry:

ασε εχουμε ανοιξει τη σκατοσυζητηση:P:p:p

οσο για τα περι ιατρικα φοβαμαι πολυ μη πεσει κι αλλο ο σιδηρος του,μη βρουν κατι που δε θα ειναι καλο -χτυπα ξυλο- ολο τετοια χαζα σκεφτομαι

και δε θα το αντεξω να τον αποχωριστω:(

τεσπα ας σκεφτομαι θετικα

λοιπον κοριτσια σημερα βγηκα με τον μικρο βολτα και πηγα βιβλιοθηκη που τοσο καιρο ηθελα να παω και πηρα 3 βιβλια παρακαλω,να δω ποτε θα τα διαβασω,πηγα να ξεκινησω το ενα και ουτε την εισαγωγη δε μπορεσα με πηρε ο υπνος:)

τι να πω:shock:

τωρα κοιμιζω τον μικρο μεσα και καθομαι χαλαρα στο ιντερνετ,αυριο εχω να παω σε γλεντι μια φιλης μου πριν το γαμο,και το σαββατο στο γαμο.

αποφασισα να φορεσω παντελονι και οχι τπτ εξαντρικ.

αφηστε που σημερα ξυπνησα και ο λαιμος μου πονουσε,απο τα κρυα που πινω:(

οποτε λεω να προσεξω λιγο γιατι το τελευταιο που θελω ειναι να γριπωθω

1zNmp2.png

καλημερα κοριτσια!!

τι κανετε?εμεις ειμαστε καλα!!ειμαι λιγο προβληματισμενη σημερα!!!ο αντρας μου ξεκινησε το μεταπτυχιακο του και εγω σημερα και αυριο θα ειμαι μονη με τον μικρο σχεδον ολη μερα!!!ηθελα λοιπον να παω να κανω καποιες δουλειες και να γενικα να βγω καμια βολτα!!ηταν λοιπον να ερθει η μαμα μου αλλα αρρωστησε!!και ρωταω??να τον παρω να βγουμε εξω η να μεινουμε μεσα???να σας πω την αμαρτια μου δεν εχω βγαλει ποτε μονη εξω!!να τον βαλω στο αμαξι και να παμε καπου!!παντα παμε με τον αντρα μου!!!

lineal και εγω εχω γαμο το σαββατο!!και πραγματικα δεν ξερω τι να βαλω!!!δεν εχω χασει τα κιλα και δεν μου μπαινουν τα κουστουμια μου!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα μανούλες,

χαίρομαι που διαβάζω καλά νέα.. όλες είμαστε τρελαμένες με τα μπεμπάκια μας έτσι??

Σήμερα βρήκα λίγο χρόνο επειδή το μωράκι κοιμάται κ η Νάνσυ βλέπει μίκυ μάους. Γενικά προσπαθώ να αποφεύγω να της βάζω πολύ τηλεόραση αλλά κάποιες φορές με εξυπηρετεί πολύ!

Εμείς ήμασταν στο εξοχικό για έναν μήνα περίπου κ περάσαμε τέλεια. Κ το λέω αυτό επειδή είχα κ τον Στέλιο (σύζυγος) κ την μαμά μου οι οποίοι κρατούσαν λίγο τα παιδιά κ μπορούσα να κάνω τα αγαπημένα μου μπανάκια στη θάλασσα!! Βέβαια η μικρή μπουμπού μου είναι πολύ απαιτητική κ θέλει συνέχεια στήθος (ίσως φταίει κ η ιστορία με τον ίκτερο αν θυμάστε που μου είχε κοπεί το γαλά κ για να ξανακατέβει την έβαζα συνέχεια κ έτσι έχει μάθει σε αγκαλιά κ στήθος). Ευτυχώς που το σπίτι μας στο Κατάκολο είναι ακριβώς μπροστά στη θάλασσα κ έτσι όταν η μικρή έκλαιγε για γάλα, έβγαινε η μαμά μου κ με φώναζε να ανέβω. Μόνιμο αξεσουάρ στις βόλτες μας μία πασμίνα η οποία κάλυπτε το στήθος μου κ λίγο από το κεφαλάκι της μπέμπας ούτως ώστε να θηλάζω ελεύθερα.

Ο βραδυνός μας ύπνος είναι πολύ καλός (χτες από τις 11 έως τις 7 το πρωί) αλλά την υπόλοιπη μέρα έχουμε κουβεντολόι κ καθόλου ύπνο. Της αρέσει πολύ να της μιλάω κ γελάει πολύ. Χτες που πήγαμε κ εμείς για το 1ο μας εμβόλιο (ευτυχώς χωρίς παρενέργειες μέχρι στιγμής) η γιατρός έπαθε πλάκα διότι η μικρούλα γελούσε συνέχεια. Τί να κάνουμε γελάει πολύ κ κοιμάται λίγο!! Ευτυχώς όμως κοιμάται κ κάποια πρωινά (όπως σήμερα). Την υπόλοιπη μέρα κοιμάται στην αγκαλιά κ όταν την βάζω κάτω ξυπνάει. Ευελπιστώ να κοιμάται λίγο κ την ημέρα γιατί δεν με βλέπω καλά!! Με το θηλασμό ευτυχώς τα πάμε μια χαρά, πήρα κ την μαγιά μπύρας για 2 εβδομάδες η οποία νομίζω πως με βοήθησε πολύ.

Κ τώρα πάμε στη Νάνσυ (η 3χρονη κορούλα μου) η οποία αγαπάει πολύ την αδελφούλα της, την φροντίζει, την φιλάει αλλά ζηλεύει κιόλας. Κ θέλει πολύ προσπάθεια από εμάς γιατί βγάζει παραπονάκια. Μία μέρα που πήγα να αλλάξω το μωράκι έβαλε τα κλάμματα κ μου είπε "μαμά έλα εδώ είμαι μόνη μου". Έτσι λοιπόν, ό,τι κα κάνω βάζω κ τη Νάνσυ μέσα δλδ της λέω "πάμε αγάπη μου να πλύνουμε το μωράκι" ή την προτρέπω να με βοηθήσει με την πετσέτα για παράδειγμα κ διάφορα τέτοια κ βέβαια έχω κόψει τις ακραίες εκδηλώσεις αγάπης προς το μωράκι μπροστά την Νάνσυ.

Κοριτσάκια κόβω ξαφνικά γιατί ξύπνησε κ κλαίει το μωράκι κ θα επανέλθω. Λέω να τις ντύσω να τις πάω κούνιες οπότε τα λέμε μετά.

Πολλά φιλιά

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!

τι κανετε?εμεις ειμαστε καλα!!ειμαι λιγο προβληματισμενη σημερα!!!ο αντρας μου ξεκινησε το μεταπτυχιακο του και εγω σημερα και αυριο θα ειμαι μονη με τον μικρο σχεδον ολη μερα!!!ηθελα λοιπον να παω να κανω καποιες δουλειες και να γενικα να βγω καμια βολτα!!ηταν λοιπον να ερθει η μαμα μου αλλα αρρωστησε!!και ρωταω??να τον παρω να βγουμε εξω η να μεινουμε μεσα???να σας πω την αμαρτια μου δεν εχω βγαλει ποτε μονη εξω!!να τον βαλω στο αμαξι και να παμε καπου!!παντα παμε με τον αντρα μου!!!

leta

σε καταλαβαίνω γιατί με τον μικρό είχα αυτό το πρόβλημα: Για να τον βγάλω μόνη μου έγινε ολόκληρο γαϊδούρι. Με την μικρή πάλι: Στον μάρσιπο και ποιος μας πιάνει.

Σου προτείνω να βγαίνεις άνετα μόνη σου με το μικρό, είτε με αυτοκίνητο, με καρότσι, με μάρσιπο κλπ. Για το αυτοκίνητο δεν ξέρω καλά, γιατί δεν οδηγώ, αλλά με καρότσι και μάρσιπο οργώνω τις γειτονιές.

Είναι απίστευτα εξυπηρετικός ο κόσμος όταν βλέπει τα μωράκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Leta κ εγώ συμφωνώ κ σε προτρέπω να το δοκιμάσεις διότι ίσως σου φαίνεται βουνό αλλά μετά θα εξοικειωθείς κ δεν θα μένεις καθόλου μέσα. Εγώ όποιο πρωί έχω χρόνο βάζω το μωρό στο καρότσι κ τη Νάνσυ στο ειδικό σκαλοπατάκι του καροτσιού όρθια κ σουλατσάρουμε μέχρι τις κούνιες ή βόλτα κατά μήκος της θάλασσας κ το καταυχαριστιόμαστε. Το μόνο που με ενοχλεί είναι τα πεζοδρόμια της Πειραϊκής που κάποιες φορές με αναγκάζουν κ ανεβοκατεβαίνω αλλά κ αυτό μία συνήθεια είναι..

Σήμερα εκτός από τις 2.5 ώρες που κοιμήθηκε το πρωί το μπεμπένι, κοιμήθηκε κ το μεσημέρι από τις 3 κ δεν έχει ξυπνήσει. Τί ωραία μέρα!!!

Κορίτσια, τα μωράκια σας τα παίρνετε μαζί σας στα μαγαζιά ή στα σούπερ μάρκετ ή γενικότερα σε πολυσύχναστους κλειστούς χώρους? Να πώ την αλήθεα το αποφεύγω διότι φοβάμαι τις ιώσεις. Επίσης σε 2 εβδομάδες βαπτίζει η ξαδέλφη μου το μωράκι της κ ενώ θα πάμε στην εκκλησία μετά το σκέφτομαι για το εστιατόριο διότι θα είναι κλειστό με ανοικτες τις τζαμαρίες όπως ενημερώθηκα. όμως φαντάζομαι ότι θα έχει παιδάκια τα οποία θα έχουν αρχίσει το σχολείο κ πολύ φοβάμαι. Τί λέτε? Επίσης αυτός ο καιρός με μπερδεύει κ δεν ξέρω πώς να ντύνω το μωράκι μέσα στο σπίτι. Τώρα για παράδειγμα της φοράω μακρυμάνικο φορμάκι κ πιστεύω ότι θα με βρίζει από μέσα της :-)

rulia το κακο ειναι οτι εδω που μενει πρεπει να παιρνω αυτοκινητο ακομα και για να παω στο σουπερ!!ο μονος μου φοβος ειναι που θα ειναι μονος του πισω και αμα θα κλαψει τι θα κανω!!!

γενικα οπου και να πηγαινουμε τον παιρνουμε μαζι!!στο σουπερ στα μαγαζια παντου!!αυριο θα παμε σε ενα γαμο και θα τον παρω μαζι μου ακομα και στο γλεντι!!!τι να κανω!!!βεβαια δεν θα κατσουμε πολυ και αμα καπνιζουν στο κεντρο θα φυγουμε κατευθειαν!!!

τωρα για τα ρουχα του φοραω αμανικο εσωρουχο και απο πανω ολοσωμο φορμακι!!!φοβαμαι μην κρυωσει αλλιως!!τον παρακολουθω ομως και αμα δω οτι ιδρωνει του βγαζω κατι!!! καλο σκ κοριτσια καλα να περασετε!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Κορίτσια, τα μωράκια σας τα παίρνετε μαζί σας στα μαγαζιά ή στα σούπερ μάρκετ ή γενικότερα σε πολυσύχναστους κλειστούς χώρους? Να πώ την αλήθεα το αποφεύγω διότι φοβάμαι τις ιώσεις. Επίσης σε 2 εβδομάδες βαπτίζει η ξαδέλφη μου το μωράκι της κ ενώ θα πάμε στην εκκλησία μετά το σκέφτομαι για το εστιατόριο διότι θα είναι κλειστό με ανοικτες τις τζαμαρίες όπως ενημερώθηκα. όμως φαντάζομαι ότι θα έχει παιδάκια τα οποία θα έχουν αρχίσει το σχολείο κ πολύ φοβάμαι. Τί λέτε? Επίσης αυτός ο καιρός με μπερδεύει κ δεν ξέρω πώς να ντύνω το μωράκι μέσα στο σπίτι. Τώρα για παράδειγμα της φοράω μακρυμάνικο φορμάκι κ πιστεύω ότι θα με βρίζει από μέσα της :-)

τον παιρνω αμα χρειαστει και σουπερ και στη βιβλιοθηκη που πηγα μαζι του,στο γιατρο να παρω κατι αποτελεσματα,σε ενα μαγαζι με ρουχα...γενικα ειμαι της αποψης οτι καλα ειναι αν δε μπορω να κανω αλλιως να τον εχω μαζι μου,δηλ οι γυναικες που ειναι με παιδι,χωρις αντρα και χωρις βοηθεια τι κανουν;αναγκαστικα θα εχουν το παιδι παντου μαζι τους,ετσι κι εγω.τωρα για αρρωστιες κλπ,εχω να σας πω οτι ειμαι γριπωμενη και εκανα και πυρετο και ειμαι πολυ χαλια...:(:(:(

να δω πως θα ειμαι στο γαμο σημερα.

ο παιδιατρος με ειπε να φοραω μασκα οταν πλησιαζω το μωρο,και ετσι ειμαι σα χειρουργος.

το μωρο με κοιτουσε σημερα παραξενα αλλα μετα μου σκασε ενα χαμογελο κι ετσι καταλαβα οτι με γνωρισε-ή με κοροιδευε:confused:.

1zNmp2.png

Καλησπέρα μανουλίτσες!!!

Σήμερα η μέρα είναι ότι πρέπει για χουζούρι!! Ευτυχώς δεν έχω πολλές δουλειές και αν με αφήσει ο μπεμπάκος θα χαλαρώσω λιγάκι.. Τώρα τον πήρε ο ύπνος, να δούμε για πόσο!!

Εδώ και κάτι ώρες τον έχει πιάσει κάτι και κάθε μιαμιση ώρα πεινάει και εκεί που λέω να τον κρατήσω μέχρι τις τρεις ώρες για να μην χαλάσει το πρόγραμμα που με κόπο φτιάξαμε, αναρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο να ταλαιπωρούμαστε και οι δύο, μωρό είναι στο κάτω κάτω καποια στιγμή θα μεγαλώσει και θα τα κόψει αυτά (ελπίζω!!). Το βράδυ πάντως πάλι μου ξυπνάει για φαι...:roll: Μου βγήκε λίγο απαιτητικός, αλλα τι να κάνουμε, είναι το μωράκι μου..!!!:-D Σκέφτομαι ότι θα μεγαλώσει και μετά θα αναπολώ τις στιγμές που τον είχα αγκαλιά και τον τάιζα και με κοιτούσε στα μάτια και θέλω να θυμάμαι αυτά κι όχι τα νεύρα μου γιατί δεν έμπαινε σε πρόγραμμα... Τι λέτε??

Κατα τα άλλα, χθες κάναμε κι εμείς το πρώτο μας εμβόλιο και ο μικρούλης μου αντέδρασε πολύ καλά! Έκλαψε στο τσίμπημα, αλλά όταν τον πήρα αγκαλίτσα ηρέμησε! Ανάπτυξη μιά χαρά! 59 πόντους και 5400γρ. τα κιλάκια μας!

Είχα φανταστεί την ζωή μου με ένα μωράκι, αλλα δεν το είχα φανταστεί να μεγαλώνει!! Και νιώθω χαρά και συγκίνηση, για καθετί καινούργιο!

Lineal περαστικά κοπέλα μου!! Ζόρι να είσαι συνέχεια με την μάσκα και να μην μπορείς να του δώσεις φιλάκια, ε? Πάντως έσκασα στα γέλια με την περιγραφή σου, για την αντίδραση του γιού σου!!!

Μαριλίνα φαντάζομαι την συγκίνησή σου, που το ένα άρχιζε αυτά τα εμβόλια και το άλλο τα τελείωνε!!! Να τα χαίρεσαι και τα δύο!!

Λέτα βάλ'τον στο κάθισμα του αυτοκινήτου, με ένα καθρεφτάκι για να τον ελέγχεις από τον καθρέφτη του οδηγού και μην φοβάσαι τίποτα! Αν κλάψει σταματάς στην άκρη όπου μπορείς, τον ηρεμείς και μετά συνεχίζεις!!! Εγώ με τον μικρό εκτός ότι πάμε για ψώνια και για δουλειές πάντα μαζί, έχουμε κάνει μόνοι μας δύο ταξίδια στην Αθήνα και ένα στο Ναύπλιο!!! Το μόνο που προσπαθώ να κάνω πάντα πριν φύγω, είναι να τον έχω ταισει και αλλάξει λίγο πριν για να είναι ήρεμος αρκετή ώρα!! Όλα θα πάνε καλά και θα το ευχαριστηθείτε και οι δύο!!

Rulia για το τραπέζι κι εγώ θα το σκεφτόμουν από εδώ και περα, αλλά σίγουρα και δεν θα είναι τόσο χάλια αφού θα έχει τις τζαμαρίες ανοιχτές, και αν προσπαθήσεις να μην έρθει πολύ κοντά σε άλλα παιδάκια, ίσως αν την κρατήσεις κυρίως μέσα στο καρότσι, όλα θα είναι καλά!

Lineal και Λέτα καλα να περάσετε σήμερα στους γάμους!!!

Πω πω έγραψα πάρα πολλά σήμερα!!!!!! Τι με έπιασε???

Φιλάκια σε όλες!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...