Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερααααα!!

Πολυ χαιρομαι για εσας κοριτσια που κοιμουνται τα μωρακια σας μονα τους,εγω την καλοεμαθα με τους κολικους και τωρα να δω πως θα της το κοψω,το βραδυ που την ταιζω αν δεν κοιμηθει με το γαλα μετα αγκαλια και βολτες και ετσι πιανω τις 11.00 με 11.30 αν παλι την αφησω στο κρεβατι μονη της τσιριζει,αρχισαν παλι οι κολικοι πως γινεται αυτο ρε κοριτσια εκει που ησυχασα αντε παλι......Σημερα ξυπνησε και στις 5.30 γιατι πονουσε ενω εχει πολυ καιρο να ξυπνησει τετοια ωρα.....

Εγω της φοραω μακρυμανικα γιατι με τα κοντομανικα τα χερακια της ειναι κρυα καλσονακι και ολα τα παρελκομενα!!!!

Απο σημερα θα της βαζω και φορμακι απο μεσα γιατι κρυωσε ο καιρος,αχ τι ωραια επιτελους αρχιζει να χειμωνιαζει!!!!

Καλο σ-κ και απο μενα!!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αρχισαν παλι οι κολικοι πως γινεται αυτο ρε κοριτσια εκει που ησυχασα αντε παλι......Σημερα ξυπνησε και στις 5.30 γιατι πονουσε ενω εχει πολυ καιρο να ξυπνησει τετοια ωρα.....

Απο σημερα θα της βαζω και φορμακι απο μεσα γιατι κρυωσε ο καιρος,αχ τι ωραια επιτελους αρχιζει να χειμωνιαζει!!!!

Καλο σ-κ και απο μενα!!!!

και γω χαιρομαι που χειμωνιαζει!!!

Θα αρχισω και γω να του φοραω πιο μακρυμανικα,αλλωστε σημερα βλεπω κρυωσε πολυ ο καιρος.

barbie μου και μενα τα ιδια...εκει που ησυχασε και λεω παμε καλα,απο χθες κλαιει οσο δεν εκλαιγε αρχικα και δεν ησυχαζει...αφου ανησυχησα,λεω τι επαθε το παιδι,νομιζα κατι επαθε...

πηρα τον παιδιατρο και με ειπε οτι συμβαινει οι κολικοι να επιστρεφουν,με συνεστησε χλιαρο μπανακι και τσαγακι.

οχι οτι αμαν ησυχασε μετα,αλλα τι να κανω,οτι μπορω κανω.

και το κακο ειναι οτι δε τρωει κιολας.

σημερα εφαγε 90ml στις 7 το πρωι και απο τοτε,τπτ...μονο τα 50 ml απο το τσαγακι....

στεναχωριεμαι αλλα τι να κανω

κι οσο σκεφτομαι οτι το αλλο σαββατο εχουμε γαμο και πρεπει να τον αφησω,αγχωνομαι.

γιατι γιατι γιατι...:confused::confused::confused:

αχ τι τραβαω η αμοιρη μανα:tongue:

κοριτσια φιλακια και να στε καλα.τα κεφαλια μεσα και μεις απο την μεθεπομενη βδομαδα.

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Καλησπέρα κορίτσια και καλό ΣΚ να έχουμε με ήρεμα και χαμογελαστά μωράκια!

Εμείς σήμερα ξυπνήσαμε μόνο μιά φορά στις 3 για να φάμε και μετά ύπνο μέχρι το πρωί!!

Ο μικρός μάλιστα που έτρωγε και ξένο, το μείωσε από μόνος του στις 1-2 φορές μόνο την ημέρα. Τις άλλες μόνο θηλάζει, όπως και ο άλλος!!! αυτό μ'αρέσει γιατί βαριέμαι τις αποστειρώσεις και την προετοιμασία του γάλακτος!!!

Κορίτσια τον πρώτο χρόνο απαγορεύεται να σκεπάζουμε τα μπεμπάκια με κουβερτούλες. Θέλει υπνόσακους!! Εγώ έχω ήδη προμηθευτεί αλλά εδώ δεν έχουν ξεκινήσει τα κρύα. ακόμα έχω κλιματιστικό και τους φοράω κοντομάνικα φορμάκια. Και πάλι πολλές φορές νιώθω ότι πάλι ζεσταίνονται...

RKdwp3.png

jasmini δεν το ηξερα οτι δεν επιτρεπονται οι κουβερτες τον πρωτο χρονο!!και εγω εχω υπνσακο αλλα μου φαινεται πολυ χοντρο για να τον σκεπασω τωρα!!αλλα ετσι και αλλιως τον σκεπαζω και του αφηνω ελευθερα τα χερια!!κανω λαθος???

barbie και lineal κουραγιο!!εμενα απο χθες εχει λιγο γκρινια αλλα τον πιανει οταν προσπαθει να κανει κακα και δεν μπορει!!

αρχισε να μαγκευει μου φαινεται και προσπαθει να περασει το δικο του!!

τι θα κανετε εσεις σημερα??εμεις να μας αφησει ο μικρος θα λιωσουμε στις σειρες και στις ταινιες!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Μία γρήγορη Καλημέρα, γιατί σήμερα θα τρέχω σαν τον Βέγγο!!!

Κοριτσάκια,

θυμάμαι ότι δεν απαγορεύονται οι κουβέρτες τον πρώτο χρόνο, το πάπλωμα απαγορεύεται, γιατί θεωρείται πολύ βαρύ.

Jasmini μου, ο παιδίατρος σας το είπε;;;

Όσο για τον υπνόσακο, εξαρτάται: Θυμάμαι πως έβαλα μία φορά στον γιο μου, στα πολλά κρύα και μόνο με ένα κοντομάνικο φορμάκι από μέσα, γιατί ξεσκεπαζόταν. Σε κάνα δύωρο το παιδί ξύπνησε, καταϊδρωμένο. Δεν του τον ξανάβαλα ποτέ. Δέχτηκα ότι το δικό μου παιδί ζεσταίνεται περισσότερο από εμένα.

Να θυμάστε ότι οι υπνόσακοι κάνουν και άλλη καλή δουλειά: Να τους φοράμε για να τα βγάζουμε βόλτα, για να είμαστε σίγουρες ότι δεν κρυώνουν!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

καλημερα κοριτσια!!

σημερα γιορταζω!!!κλεινουμε ενα χρονο παντρεμενοι με τον αντρα μου!!!δεν μπορω να το πιστεψω οτι τετοια μερα περσι ετοιμαζομουν για το γαμο!!!ηταν για τοτε η πιο ωραια μερα της ζωης μου!!περασαμε φανταστικα!!το πιο ωραιο παρτι!!!!μου ερχονται ωραιες αναμνησεις!!!δεν θα αλλαζα τιποτα απο εκεινη την ημερα!!!μετα η γεννηση του γιου μου εγινε η πιο ωραια μερα της ζωης μου!!!!

σημερα θα βγουμε εξω για να φαμε σαν οικογενεια!!!!

τωρα λεω να βαλω το dvd απο το γαμο να τα θυμηθω ολα ξανα!!!οχι οτι τα ξεχασα!!!

σας αφηνω κοριτσια παω να χουζουρεψω στο κρεβατι με τα αλλα 2 μελη της οικογενειας μου!!!

φιλια

Lkixp3.png

rcRGp3.png

ααα

barbie το μπεμπακι σου σημερα εγινε 3 μηνων!!!

χαρουμενα μηνογενεθλια!!!

ευχαριστω κοπελα μου εχθες γιναμε 3 μηνων λενε πως σταματανε και οι κολικοι αντε να δουμε!!!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

καλημερα κοριτσια!!

σημερα γιορταζω!!!κλεινουμε ενα χρονο παντρεμενοι με τον αντρα μου!!!δεν μπορω να το πιστεψω οτι τετοια μερα περσι ετοιμαζομουν για το γαμο!!!ηταν για τοτε η πιο ωραια μερα της ζωης μου!!περασαμε φανταστικα!!το πιο ωραιο παρτι!!!!μου ερχονται ωραιες αναμνησεις!!!δεν θα αλλαζα τιποτα απο εκεινη την ημερα!!!μετα η γεννηση του γιου μου εγινε η πιο ωραια μερα της ζωης μου!!!!

σημερα θα βγουμε εξω για να φαμε σαν οικογενεια!!!!

τωρα λεω να βαλω το dvd απο το γαμο να τα θυμηθω ολα ξανα!!!οχι οτι τα ξεχασα!!!

σας αφηνω κοριτσια παω να χουζουρεψω στο κρεβατι με τα αλλα 2 μελη της οικογενειας μου!!!

φιλια

χρονια πολλα και καλα να ειστε παντα ευτυχισαμενοι και αγαπημενοι και να χαιρεστε το νινακι σας!!!!!!!

VqBap3.png

Καλημέρα μανούλες,

μόλις επιστρέψαμε από το εξοχικό μας κ μπήκα να πώ μια καλημέρα! Θα διαβάσω τα μηνύματά σας κ θα επανέλθω (όταν με αφήσει το μπεμπένι μου)!!

Πολλά φιλιά :-)

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια

περασα παρα πολυ ωραια χθες!!πηγαμε για φαγητο και μετα για καφε και ο μπεμπουλης ηταν πολυ ησυχος!!αφησε τους γονεις του να γιορτασουν!!!

πολυ ωραιος χρονος γεματος!!!δεν αλλαζω με τιποτα αυτη την χρονια!!!!

βεβαια σημερα αργησαμε να ξυπνησουμε!!!σηκωθηκαμε κατα τις 11!!!

κοριτσια να σας ρωτησω κατι??ο μπεμπης εχει 3 μερες να κανει κακα!!να αρχισω να ανησυχω???πρεπει να κανω κατι εγω????

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!!!!!

Είχα ένα θέμα με το internet και γι αυτό χάθηκα..

Λέτα χρόνια πολλά, να ζήσετε και να είστε πάντα ευτυχισμένοι όπως τώρα!!! Όσο για τα κακάκια κι εμένα το ίδιο μου έκανε από Πέμπτη μέχρι και Κυριακή που τον βοήθησα. Λοιπόν εγώ πήρα την παιδίατρο και μου είπε αν δεν κάνει μόνος του μετά από τρία 24ώρα να βουτήξω το θερμόμετρο σε λαδάκι και να του το βάλω ελαφρά στον ποπό του, αν και τότε δεν κάνει να του βάλω υπόθετο γλυκερίνης για βρέφη, αν και πάλι δεν κάνει να του βάλω ξανα υπόθετο σε 24 ώρες. Εγώ δεν του έβαλα το θερμόμετρο, γιατί έχω κακή εμπειρία και τα τρέμω, και του έβαλα κατευθείαν υπόθετο και μόλις του το έβαλα τα έκανε. Όμως από τότε δεν τα ξαναέκανε και θα του αλλάξω το ξένο γάλα που του δίνω και θα επέμβω πάλι μετά τα τρία 24ώρα. Αυτάαα

Lineal εγώ του βάζω ολόσωμο φορμάκι χειμονιάτικο, γιατί ο μικρούλης μου με το ψιλό που του έβαζα κρύωνε. Τώρα για το σκέπασμα θα ρωτήσω την παιδίατρο που θα πάω την Παρασκεύη. Πάντως σίγουρα έχω ακούσει κι εγώ ότι δεν επιτρέπεται το πάπλωμα!

Δεν προλαβαίνω να γράψω άλλα τώρα!! Σας φιλώ όλες και σας στέλνω χαιρετίσματα!!

Καλημερα κοριτσια!!

Λετα γιατι δεν του δινεις τσαγακι εγω σωθηκα καθε μερα μου κανει κακα!!!

Εμεις εχθες καναμε δυο εμβολια ευτυχως δεν ανεβασε πυρετο οπως την προηγουμενη φορα ηταν πολυ καλη,ζυγιστηκαμε ειναι 5800γρ και 61 ποντους ολα ειναι σουπερ....

Προσπαθω να την βαλω και σε προγραμμα εχθες κοιμηθηκε 10.00 και ξυπνησε στις 9.00 το πρωι για να δουμε θα μπορεσω να το κρατησω!!!

Καλη σας μερα!!!

VqBap3.png

Καλημέρα από μία μανούλα με τύψεις (ε, καλά, όχι και πολλές:mrgreen::mrgreen::mrgreen:)

Δύο μέρες τώρα ζαλώνομαι την μικρή με τον μάρσιππο και τρέχω στο Δήμο για να βρω στοιχεία για την διπλωματική μου. Επειδή τρέχουν προθεσμίες, δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς.

Δεν ξέρω αν κάνω καλά που την κουβαλάω αντί να φωνάξω τη μάνα μου, μιας και κοιμάται τα πρωινά, αλλά η καλοκαιρινή μου πείρα μου λέει ότι αν την αφήσω και δεν με νιώθει κοντά της θα κλαίει και ούτε αυτό το θέλω.

Τέλος πάντων, τελείωσα προς το παρόν, τώρα θα πηγαίνω άλλες ώρες, που θα έχει ξυπνήσει. Ευτυχώς που έρχεται και το φθινόπωρο, έτσι θα βγαίνουμε ότι ώρες θέλουμε, χωρίς να φοβόμαστε τον ήλιο!!

ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ:

Εμένα η παιδίατρος - όταν ο μικρός μου δεν είχε κάνει - μου είχε πει το εξής: χαμομήλι κανονικό, δλδ τα δικά μας φακελάκια. Για την ακρίβεια (για να το πιει) έβαζα στο μπιμπερό το νερό για το γάλα του, έβαζα το φακελάκι και το άφηνα ίσα να αλλάξει χρώμα και εν συνεχεία την καθορισμένη ποσότητα γάλακτος. Το χαμομηλόγαλο.

Στον μικρό είχε πιάσει. Τόσο πολύ που μία φορά έφτασε να αγοράσω τα φακελάκια γιατί δεν είχα και, όταν το αντιλήφθηκε, έκανε κακά!!:tongue::tongue:

Η απ' ευθείας χρήση του υπόθετου μου φαίνεται λίγο ακραία. Το λαδάκι σίγουρα έχει κάποια σχέση, γιατί, όταν το μωρό είχε κάτι σαν ξηροδερμία, μου είπε να της βάλω ελαιόλαδο στην επίμαχη περιοχή, αλλά όχι σε χεράκια και γενικά σε σημεία που θα μπορούσε να το γλύψει για να μην της προκαλέσει καμία διάρροια!!

Λέτα μου,

χρόνια σας πολλά!!!

Rulia

καλώς ήρθες πίσω!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

καλημερα κοριτσια

και ναι επιτελους καναμε κακα!!!!βοηθησα βεβαια και εγω!!!επινα εγω χαμομηλι και του πιεζα τα ποδαρακια στην κοιλια!!!και επιτελους εκανε ενα χαμο βεβαια!!!

μαριλινα να μην αισθανεσαι καθολου τυψεις!!!στα παιδια αρεσει ο μαρσιππος!!ειναι συνεχεια στην αγκαλια της μανουλας!!!σε ευχαριστω και για τις ευχες!!

rulia και tinaki επιτελους επιστρεψατε!!!

κοριτσια τα μωρα τα βαζετε στο πορτ μπεμπε οταν βγαινετε εξω???η στο καροτσι(κανονικο)!!δεν χωραει ο δικος μου στο πορτ μπεμπε και προβληματιζομαι αν θα τον βαλω στο καροτσι!!και σε ποια θεση να τον βαλω???τελειως ξαπλα!!!

εν τω μεταξυ αρχισε να χαλαει ο καιρος και το σκ εχω γαμο!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...