Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

δεν είναι γλύκα όταν λένε αγκούούού???? Όταν κάνουνε στριγγλίτσες για να τα προσέξεις? Σε μια φάση, ενώ συζητούσαμε με τον άντρα μου για το τι θα φάμε και χρησιμοποιούσε ο άντρας μου με την λέξη "μαμ" επειδή το ζουζούνι το ένα μας παρακολουθούσε... και λέει ο μικρός "μμμμμμάαααμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ" ! Τι γέλιο κάναμε... Τυχαίο? αλλά ωραίο :) :) :)

ειναι παρα πολυ γλυκα και λιωνω οταν μου μιλαει...οταν προσπαθει να συνθεσει μια "λεξουλα".σημερα ηρθε μια φιλη μου με το κοριτσακι της που γεννηθηκε 2 βδομαδες πριν τον δικο μου και τα ειχαμε διπλα διπλα.το ενα ακουγε το αλλο και κανανε αου,αγκου και ηταν πολυ γλυκα!!!

οσο για τη συμβουλη του παιδιατρου οντως ειναι λιγο βασανιστικη.καλυτερα να βρουν μονα τους το προγραμμα τους.

Εγώ χάθηκα γιατί είχα πολύ τρέξιμο με τη δουλειά, το σπίτι και το μωρό ειχε μια γκρίνια!!! Ωσπου σήμερα ανακάλυψα την αιτία! ΒΓΑΖΕΙ ΔΟΝΤΙΑ!!! Εβγαλε το πρωί μια γουλίτσα και οπως πήγα να την σκουπίσω δυο "τυράκια" μεινανε στα ούλα... να προσπαθώ να τα βγάλω τίποτα!!! Και πιάνω με το χερι μου και ηταν σκληρά και γραντζουνάγανε... ναι ναι το πρώτο μας δοντάκι έσκασε μύτη! πήρα και την παιδίατρο και το επιβεβαίωσε... μπορεί λέει να βγουν και από αυτή την ηλικία! Ακόμα με τους κολικούς δεν έχουμε ησυχάσει ήρθαν και τα δόντια!!!

τοσο νωρις;;;

αρχιζω να αναρωτιεμαι αν και ο δικος μου βγαζει,αλλα δε νομιζω.κοιμαται μια χαρα ολη τη μερα αν και ψιλογκρινιαζει γυρω στο απογευματακι,αλλα νομιζω ειναι οι κολικοι που οσο πανε περνανε.

ακομα σφιγγεται για κακακια και ανυπομονω να περασει κι αυτο,αφου του βαζω χαμομηλι στο γαλατακι.

παρατηρησα κι εγω πως οταν τον ξυπναω για να φαει,δε τρωει καλα και αποφασισα να τον αφισω να ξυπναει μονος για το ποτε θα φαει.

σημερα το πρωι ξυπνησε στις 4.30 και νομιζα πεινουσε γιατι του εδωσα πιπιλα και τη μασουλουσε σα τρελος.ε λεω δε τον ταιζω μεχρι τις 6,να συνηθισει να μη ξυπναει μες στη νυχτα.

ετσι μεχρι τις 6 παρα ημουν ξυπνια γιατι εφτυνε τη πιπιλα και γω του τη ξαναδινα.

6 παρα τεταρτο κοιμαται.κι εγω στις 6 ξυπναω του κανω γαλα,τον ξυπναω και παω να τον ταισω.με το ζορι ηπιε 60 Ml

τον αφηνω,κοιμαται και μετα ξυπνησε στις 10 και εφαγε...

παραξενο με φαινεται,αλλα αφου ετσι θελει τι να κανω;με το ζορι να τον ταιζω;

εγω θελω απλα να μη ξυπναει βραδυ,να τρωει ολο το γαλατακι του ωστε να παιρνει κιλα και ας τρωει οποτε θελει.

κανω καλα αραγε;;;

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας μανουλίτσες!!

Εδώ είμαστε κι εμείς! Βασικά είμαστε στην Αθήνα, από το Σάββατο, για ένα γάμο (όπου ο μπεμπίνος έκλεψε την παράσταση!), την Κυριακή έκανε η μαμά μου την γιορτή της (όπου πάλι έκλεψε την παράσταση ο μπεμπίνος!), σήμερα είχα ραντεβού με τον γυναικολόγο (όπου μου είπε όλα καλά) και αύριο με το καλό γυρίζουμε σπίτι μας! Να σας πω βέβαια την αλήθεια δεν βιάζομαι και πολύ, γιατί αυτές τις μέρες που ήμασταν στην Αθήνα, πήρε η μαμά μου ρεπό και κρατούσε όλη μέρα σχεδόν το μπεμπάκι και ξεκουράστηκα λίγο! Και ο μικρός λίγο τα χάδια και οι αγκαλιές, της γιαγιάς και των θείων του, λίγο οι βολτούλες που πήγαμε, ήταν πιο ησυχούλης και κάλμαραν και τα νεύρα μου λίγο! Του αγόρασα και κάτι ρουχαλάκια και το ευχαριστήθηκα! Αλλά είναι ο μπαμπάς μας είναι μόνος στο σπίτι (μπόρεσε να ανέβει μόνο για τον γάμο) και πρέπει να γυρίσουμε...

Jasmini εμένα μου είπε η παιδίατρος να τον ταίζω καλά ανα τρίωρο μέσα στην μέρα και το τελευταίο γεύμα να του το δίνω κατά τις δώδεκα. Τις πρώτες μέρες μου είχε πει όταν ξυπνάει για να φάει μέσα στην άγρια νύχτα, να προσπαθώ να μην τον ταίσω μέχρι τις 5-6 και θα μάθει. Έτσι κι έκανα και τώρα, φτου φτου φτου, κοιμάται στις 1 και ξυπνάει κατα τις 5:30 με 6. Μετά τρώει και ξανακοιμάται μέχρι τις 9 και πολλές φορές τρώει στις 9 και ξανακοιμάται, αλλά από τις 12 που ξυπνάει ξανά, μέχρι το βράδυ κοιμάται ελάχιστα από μόνος του.

Lineal στο να μην τον ταίζεις το βράδυ να επιμείνεις και θα μάθει! Όσο για την υπόλοιπη μέρα δεν νομίζω πως πρέπει να τον ζορίζεις, θα δεις άλλωστε πως τα πάει και με το βάρος του και θα κρίνεις!

Filiopi δόντια από τώρα??? Καλή αρχή και καλό κουράγιο κουκλίτσα!!

Μαριλίνα πολύ σε χαίρομαι που έχεις μυαλό και για διπλωματική! Καλή επιτυχία και καλό κουράγιο!!

Evi κι εγώ θηλάζω και αδιαθέτησα, μην ανησυχείς!

Φιλιά και χαιρετισμούς σε όλα τα κορίτσια κι ας μην τους έγραψα κάτι ξεχωριστό!

Καλημέρα!!!

Πολύ χαίρομαι με τα νέα σας!!!

tinaki,

έτσι, να ξεκουράζεσαι!!!

lineal,

νομίζω ότι άλλες μέρες τρώνε πολύ κι άλλες λιγότερο. Απ' τη στιγμή που παίρνει το απαιτούμενο βάρος είναι μία χαρά. Η δικιά μου έχει κάτι δίπλες...

Χθες που ήμουνα μόνη με τη μπέμπα, την πήρα αγκαλιά και έλεγα "αγκού" και μου απάνταγε "αγκού". Ε, καλά, μία - δύο φορές μου απάντησε. Το ίδιο έκανε κι όταν της είπα "ααα".

Κουκουβάουουουου!!! (Η μαμά κουκουβάγια!!!) :tongue::tongue::tongue:

Νιώθω ότι ήρθε και ένωσε την οικογένειά μας!!! Νιώθω "ερωτευμένη" με την κόρη μου και "ξαναερωτευμένη" με τον γιο μου!!! Ε, κάτι περισεύει και για τον άντρα μου :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

NDPXp3.png eJ01p3.png

καλημερα κοριτσια!!!

σημερα ξυπνησαμε κατα τις 10 και κατι!!!με ενα γευμα στις 6.30!!ευτυχως κοιμαται μετα και κοιμαμαι και εγω μαζι του!!!

μαριλινα και εγω καθομαι και του μιλαω και νομιζω οτι μου απανταει χαζομαμα τελειως!!!!

tinaki μου χαιρομαι που εισαστε καλα!!!

filiopi αντε με το καλο τα δοντακια!!και εμενα μου φαινεται νωρις αλλα δεν ειναι και περιεργο το εχω ακουσει και απο αλλους αυτο!!

σας χαορετω προς το παρον ξυπνησε!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημερα κουκουβαγιες!!!

Τελικα σημερα μου ξυπνησε στις 6.30,εφαγε και μετα στις 10.30!!!

Το βραδυ δε ξυπνησε καθολου:) και πολυ χαιρομαι,γιατι νιωθω ξεκουραστη.

Απλα μετα το φαγητο στις 10.30 αρχισε τη ψιλογκρινια γιατι ηθελε κακακια του και ζοριζοταν παλι,ομως μετα απο μιαμιση ωρα τα εκανε και ησυχασα και γω κι αυτος,που τωρα κοιμαται στο ριλαξακι.

Εν τω μεταξυ οταν ζοριζοταν,τον ειχα στο κρεβατακι και του μιλουσα και χαιδευα τη κοιλιτσα του και του λεγα "αντε κακακια βγειτε να ησυχασει το παιδι μου"σε αστειο τονο και αυτος γελουσε.

πολυ πλακα ειχαμε,αφου αρχισε κι αυτος να βγαζει φωνουλα σε πιο ψηλη κλιμακα απ οτι με τα αου και αγκου που τα προφερει σε πιο σιγανο τονο.

καλα τρελαθηκα δε το συζητω.

στη διαρκεια της ημερας συνεχεια σκεφτομαι ερωτησεις που θελω να σας κανω και μετα τις ξεχναω.

τα ματακια των μωρων σας τι χρωμα ειναι;εχει αλλαξει;ξερω μεχρι 6μηνων αλλαζουν τα ματια.

εμας ακομα εχουν το γαλανο το σκουρο,και μεις στην οικογενεια ειμαστε καστανοματηδες.

ειχα εναν προπαππου με γαλανα ματια και λεω μπας και παρει απ αυτον...

ελπιζω δηλαδη.

στις 3/10 εχουμε εναν γαμο και θα τον αφησω πρωτη φορα τοσες ωρες και το σκεφτομαι παρα πολυ.

βρε κοριτσια,νομιζω οτι μονο εγω ξερω πως να τον φροντισω και δεν εμπιστευομαι πολυ τη πεθερα μου που ειναι παρορμητικος τυπος και λιγο να γκρινιαξει το μωρο το παιρνει αγκαλια.

οχι οτι με μια μερα θα μαθει,αλλα να εχω αγχος πως θα τον διαχειριστει πρωτη φορα τοσες ωρες και μαλιστα βραδυ...

ουφ δε θα τον απολαυσω τον γαμο.

αντε να δουμε...

φιλια στα μπεμπακια σας κουκουβαγιομαμαδες!

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

lineal και εμενα το χρωμα των ματιων ειναι σκουρο πρασινο!!ο πατερας του εχει πρασινα ματια και εγω καστανα δεν ξερω ακομα τι χρωμα θα παρει.Αλλες φορες μου φαινονται πρασινα και αλλα καστανα!!!

στις 2/10 και εμεις εχουμε γαμο αλλα εγω λεω να τον παρω μαζι μου!!!και εγω σαν και εσενα δεν εμπιστευομαι κανενα τοσες ωρες!!!

θα δουμε δεν ξερω!!!γενικα δεν εχω πολυ διαθεση σημερα!!!με εκνευριζουν ολα!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

lineal και εμενα το χρωμα των ματιων ειναι σκουρο πρασινο!!ο πατερας του εχει πρασινα ματια και εγω καστανα δεν ξερω ακομα τι χρωμα θα παρει.Αλλες φορες μου φαινονται πρασινα και αλλα καστανα!!!

στις 2/10 και εμεις εχουμε γαμο αλλα εγω λεω να τον παρω μαζι μου!!!και εγω σαν και εσενα δεν εμπιστευομαι κανενα τοσες ωρες!!!

θα δουμε δεν ξερω!!!γενικα δεν εχω πολυ διαθεση σημερα!!!με εκνευριζουν ολα!!!

γιατι ετσι εχεις νευρα;;;

πηγαινε στο μπανιο και τσιριξε ή σπασε κατι που δεν εχει και πολυ αξια να δεις τι καλα θα νιωσεις,στο λεει μια υποψηφια σχιζοφρενης...:twisted::twisted::twisted::twisted:

θα τον παρεις μαζι σου;τι ωρα ειναι ο γαμος;και μετα στο γλεντι;;;

μπορει και γω να τον παρω στην εκκλησια ειναι στις 6:00 ο γαμος,αλλα μετα θα πρεπει να τον αφησω

1zNmp2.png

Γεια σας και απο μενα!!!

Δεν μπορω να καταλαβω τι επαθε παλι εκει που κοιμοταν συνεχωμενο δεκαωρο αρχισε να μου κανει νουμερα παλι,γινεται να σταματησουν οι κολικοι και μετα παλι να ρχισουν ολο το βραδυ μουγκριζει καιδεν ξερω γιατι......

εχει και πολλα σαλια μουσκεμα η σαλιαρα της.

Τα ματια της ειναι γκριζα με λιγο γαλαζιο,εγω εχω καστανο σκουρο σκουρο και ο πατερας της μελι δεν ξερω ποιανου ματια θα παρει!!!!

Παντως εκει που την βαζω σε ενα προγραμμα μετα χαλαει!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Εμένα ήτανε μπλε σκούρο όταν γεννήθηκε και τώρα έχει αρχίσει λίγο να ανοίξει. Εμάς είναι γκριζοπράσινα τα μάτια μας (μαμάς + μπαμπά) και του αδελφού επίσης γαλάζια (από το σόι του μπαμπά!!)

Εγώ την έχω καταβρεί με τον πολύ θηλασμό και δεν την αφήνω καθόλου!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Γεια σας και απο μενα!!!

Δεν μπορω να καταλαβω τι επαθε παλι εκει που κοιμοταν συνεχωμενο δεκαωρο αρχισε να μου κανει νουμερα παλι,γινεται να σταματησουν οι κολικοι και μετα παλι να ρχισουν ολο το βραδυ μουγκριζει καιδεν ξερω γιατι......

εχει και πολλα σαλια μουσκεμα η σαλιαρα της.

Τα ματια της ειναι γκριζα με λιγο γαλαζιο,εγω εχω καστανο σκουρο σκουρο και ο πατερας της μελι δεν ξερω ποιανου ματια θα παρει!!!!

Παντως εκει που την βαζω σε ενα προγραμμα μετα χαλαει!!!

το παθαινω κι εγω αυτο.εκει που λεω μπηκε σε προγραμμα κατι γινεται και χαλαει.

και μενα βγαζει σαλια,αλλα οχι πολλα.λετε να ξυνονται απο τωρα για δοντακι;αλλιως πως εξηγειται;

και μενα ειναι σκουρο καστανο και του μπαμπα μελι.

μαλλον για καστανα τον βλεπω τον μπεμπακο

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου,

εσείς που λέτε ότι σας ήρθε περίοδος... ήταν όπως παλιά; Θυμάμαι ότι στον γιο μου ήρθε αφού σαράντησα και ήτανε σε γενικές γραμμές όπως τη θυμόμουνα, γύρω στις 5 μέρες, με μεγάλη ροή τις 2 πρώτες.

Αυτή τη φορά δεν ξέρω τι σημαίνει: Κυριακή βλέπω κάτι αποχρώσεις. Για να μην γίνω πολύ περιγραφική - αηδιαστική, ενώ για μία ώρα είχε λίγη ροή κράτησε ως τη Δευτέρα το πρωί, σταμάτησε, είχε δυο σταγόνες την Τετάρτη το πρωί και... άφαντη.

Αυτό σαν τι να το εκλάβω;;;;;

Ξέρει καμία;;;;

Σάλια έχει και η μπέμπα πάρα πολλά, αλλά δεν της έχει επηρεάσει καθόλου το πρόγραμμά της. Η καϋμενούλα μου το κάνει σαν τον ήλιο στο Βόρειο Πόλο: Λιώνει στον ύπνο για 12 ώρες (11:00 το βράδυ - 11:00 το πρωί για την ακρίβεια) και τις υπόλοιπες ώρες κοιμάται κάτι 10λεπτα, άντε τέταρτο στο τσακίρ κέφι.

Επίσης, παρατηρώ ότι η παραγωγή του γάλακτος παραμένει αρκετή. Μέσα στη μέρα της φτάνει (πλέον από το πρωινό μπουκάλι πίνει πολύ λίγο) αλλά το βράδυ θέλει ολόκληρο μπουκάλι 120μλ για να χορτάσει!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλησπερα στις μανουλες και στα νινακια!!!!!

Λινεαλ που θα μπουνε στο προγραμμα τα μπεμπουλινια που θα παει!!!

Η μικρη μου κοιμαται με τον μπαμπα της και εγω απολαμβανω το καφεδακι μου,απο σαλια χαμος θα βγαλουν δοντακια τα μωρακια μας.

Το βραδυ πως κοιμουνται τα μικρα σας,εγω την δινω γαλα και αν δεν κοιμηθει πινωντας το την κουναω ομως εχει βαρυνει αρκετα και με πονανε τα χερια μου αυτο το κολλησε απο τους κολικους και δεν ξερω πως να το κοψω,γιατι οταν πονουσε δεν μπορουσα να την αφησω πουθενα ηθελε μονο αγκαλια τωρα ομως πρεπει να κοπει,ακομη σκεφτομαι σε κανα δυο μηνες να την βαλω στο δωματιο της πιστευω να κατσει και να μην εχουμε προβλημα!!!!

Το βραδυ κοιμαται στις 11.30 μεχρι τις 10.00 οταν δεν ποναει η κοιλιτσα της,αλλα κοιμαται και ενα τετραωρο ολη την διαρκεια της μερας!!

Καλο απογευμα!!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Κοριτσάκια μου,

εσείς που λέτε ότι σας ήρθε περίοδος... ήταν όπως παλιά; Θυμάμαι ότι στον γιο μου ήρθε αφού σαράντησα και ήτανε σε γενικές γραμμές όπως τη θυμόμουνα, γύρω στις 5 μέρες, με μεγάλη ροή τις 2 πρώτες.

Αυτή τη φορά δεν ξέρω τι σημαίνει: Κυριακή βλέπω κάτι αποχρώσεις. Για να μην γίνω πολύ περιγραφική - αηδιαστική, ενώ για μία ώρα είχε λίγη ροή κράτησε ως τη Δευτέρα το πρωί, σταμάτησε, είχε δυο σταγόνες την Τετάρτη το πρωί και... άφαντη.

Αυτό σαν τι να το εκλάβω;;;;;

Ξέρει καμία;;;;

Σάλια έχει και η μπέμπα πάρα πολλά, αλλά δεν της έχει επηρεάσει καθόλου το πρόγραμμά της. Η καϋμενούλα μου το κάνει σαν τον ήλιο στο Βόρειο Πόλο: Λιώνει στον ύπνο για 12 ώρες (11:00 το βράδυ - 11:00 το πρωί για την ακρίβεια) και τις υπόλοιπες ώρες κοιμάται κάτι 10λεπτα, άντε τέταρτο στο τσακίρ κέφι.

Επίσης, παρατηρώ ότι η παραγωγή του γάλακτος παραμένει αρκετή. Μέσα στη μέρα της φτάνει (πλέον από το πρωινό μπουκάλι πίνει πολύ λίγο) αλλά το βράδυ θέλει ολόκληρο μπουκάλι 120μλ για να χορτάσει!!

μαριλινα μου και μενα με ειχε ερθει ακριβως 2 μηνες μετα που γεννησα,τελειωσε γυρω στη βδομαδα και χθες παλι ειδα αιματακι.οχι περιοδου,ετσι λιγο...και γω δε ξερω τι να σκεφτω...μαλλον θα ρωτησω τη γυναικολογο

Το βραδυ πως κοιμουνται τα μικρα σας,εγω την δινω γαλα και αν δεν κοιμηθει πινωντας το την κουναω ομως εχει βαρυνει αρκετα και με πονανε τα χερια μου αυτο το κολλησε απο τους κολικους και δεν ξερω πως να το κοψω,γιατι οταν πονουσε δεν μπορουσα να την αφησω πουθενα ηθελε μονο αγκαλια τωρα ομως πρεπει να κοπει,ακομη σκεφτομαι σε κανα δυο μηνες να την βαλω στο δωματιο της πιστευω να κατσει και να μην εχουμε προβλημα!!!!

Το βραδυ κοιμαται στις 11.30 μεχρι τις 10.00 οταν δεν ποναει η κοιλιτσα της,αλλα κοιμαται και ενα τετραωρο ολη την διαρκεια της μερας!!

Καλο απογευμα!!!!

barbie μου εγω τον αφηνω στο κρεβατι του και κοιμαται μονος του.τρωει γυρω στις 6-7 αντε το πολυ 8 το απογευμα και μετα γυρω στις 9 πηγαινει στο κρεβατακι του,εκει ψιλομιλαει με τα κουκλακια που του χω,παιζει,ψιλογκρινιαζει και κοιμαται.

ευτυχως ειναι βολικο μωρο και δε κανει γκρινιες πολλες,εκτος αν ποναει.

και γω θελω να τον βαλω στο δωματιο του,αλλα θελω να περασουν τα πονακια του,γιατι καμμια φορα το βραδυ με σηκωνει.τωρα δε ξερω αν πρεπει να περιμενω να βγαλει και δοντακι και μετα...θα ρωτησω τον παιδιατρο.

Σημερα που λετε ο μικρος εκλαιγε παρα πολυ γιατι τον επιασαν παλι κατι πονακια...εκει που λεω και γω δηλ οτι παμε καλα,μου την κανει την εκπληξη ο μικρος.

ξυπνησε στις 6,εφαγε κοιμηθηκε και μετα στις 10 αρχισε το κλαμα.μετα εφαγε στις 2 το μεσημερι...δηλ ειχε να φαει 8 ωρες!!!και απο τις 2 μετα εφαγε στις 7 μιση δηλ 5μιση ωρες μετα.και στεναχωριεμαι γιατι νομιζω δε τρωει καλα και θελω να τρωει και τα 5 γευματα της ημερας

ριχνει και υπνο ομως κατσε καλα,παραπονο δεν εχω και στη διαρκεια της μερας παιζουμε αρκετα και του μιλαω αρκετα...βρε τι χαμογελα κανει δε λεγεται.

κοριτσια ηθελα να σας ρωτησω,με αυτον τον καιρο τι ρουχαλακια τους βαζετε;

εγω του βαζω ακομα φορμακια καλοκαιρινα,μονο σημερα του βαλα καλοκαιρινη φορμιτσα μεν αλλα με πιο μακρια μανικακια και ποδαρακια.

δε ξερω νομιζω ζεστουλα κανει ακομα.

επισης τον σκεπαζω ακομα με σεντονακι.

μηπως κανω λαθος;ομως κι εγω με σεντονι σκεπαζομαι και το βραδακι που εχει ψυχρα,με καλυπτει.

ρωταω γιατι μια φιλη σκεπαζεται με κουβερτα και τη κορουλα της την ντυνει σα κρεμυδι,καλτσες μεχρι το γονατο,μπλουζα και φορμακι απο πανω δηλ τη βλεπω και τη λυπαμαι.αλλα απο την αλλη λεω μηπως κανω εγω λαθος και το παγωνω το παιδι;αλλα αν κρυωνε δε θα τουρτουριζε;εστω δε θα γκρινιαζε;

πειτε μου τη γνωμη σας και σεις...

αα στο δωματιο που κοιμομαστε με το μωρο εχει θερμοκρασια 26-27 βαθμους

1zNmp2.png

καλημερα κοριτσια!!

αρχισε να χαλαει ο καιρος!!!εμεις ηδη σκεπαζομαστε με κουβερτα!!!

lineal εγω του βαζω φορμακια ολοσωμα και απο χθες του φοραω και αμανικα εσωρουχα απο μεσα!!το βραδυ του φοραω μονο μακρυμανικο εσωρουχο και τον σκεπαζω με την κουβερτουλα του για την ακριβεια τον φασκιωνω!!!

εμεις μενουμε στα προαστια της θεσσαλονικης και εχει 3-4 βαθμους διαφορα απο το κεντρο της θεσσαλονικης!!!

barbie εγω μολις τον ταισω τον παιζω καμια ωρα και μετα μολις αρχισει λιγο να γκρινιαζει τον βαζω στο κρεβατι του, του βαζω την πιπιλα του , βαζω και το περιστρεφομενο παιχνιδακι του και κοιμαται!!!καθομαι λιγο απο πανω του μεχρι να κοιμηθει αλλα κοιμαται!!!και εμενα ειναι αρκετα βαρυς και δεν μπορουσα να τον εχω αγκαλια και τον εμαθα να κοιμαται στο κρεβατι του!!

μαριλινα δεν ξερω να σου πω για την περιοδο δεν μου εχει ερθει ακομα αν και εχω κατι περιεργα πονακια τελευταια!!!οσο αφορα για την παραγωγη του γαλακτος εγω εχω κοψει τελειως το μπουκαλι(αν μπορεις καντο) και ο μικρος αρχισε να χορταινει πολυ γρηγορα!!τρωει κανενα τεταρτο και μετα σταματαει και παιζει και συνηθως τρωει μονο απο το ενα στηθος!!μου κανει εντυπωση αν σκεφτεις οτι στην αρχη μου ειχαν πει οτι δεν ειχα καθολου γαλα και ετοιμαζομουν να παρω χαπια για να το κοψω!!!

σημερα θα παω για καφεδακι με 2 συναδελφισσες μου απο την δουλεια και ανυπομονω!!!

να περασετε καλα σκ!!!

φιλια

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα!!!

Σε εμάς εδώ βρέχει σήμερα και από τη μία μου προξενεί κατάθλιψη, από την άλλη μου αρέσει που ο καιρός γίνεται πιο κρύος.

Εγώ την μικρή μου φοβάμαι λίγο να την σκεπάσω γιατί στριφογυρνάει στον ύπνο της και έχω τον φόβο μην χωθεί από κάτω από το σεντόνι. Όταν χρειάζεται της φοράω μακρυμάνικο. Ε, ως το χειμώνα θα έχω βρει τη λύση!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

lineal, εγώ της φοράω ακόμα κοντομάνικα, αλλά μένουμε Αθήνα, οπότε σίγουρα δεν μπορώ να σου πω την άποψή μου!!

leta, κι εγώ θα ήθελα να θηλάζω αποκλειστικά, αλλά προτιμώ τώρα που κοιμάται όλο το βράδυ. Απλά, της δίνω το πρωινό μπουκάλι όταν είναι κάπως χορτασμένη, οπότε πίνει λίγο (αυτό σκέφτομαι και να το καταργήσω) και κρατάω το βραδυνό σταθερό στα 120μ.λ. οπότε δεν χορταίνει και τρώει και από το στήθος. :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Το θεωρώ ρίσκο να μην της δώσω καθόλου γιατί η παιδίατρός μας δεν είναι σύμφωνη και δεν θέλω να της πάω και τελείως κόντρα!!!

Στο μεταξύ αυτές τις μέρες θα έχουμε τις (τελευταίες) έντονες εξόδους: Σήμερα θα μαζευτούμε σε μία φίλη μας, αύριο θα πάμε αρχικά σε μία συγκέντρωση ενός φόρουμ για βιβλία (θα φωτογραφήσουν τα παιδάκια μας, γι' αυτό θέλω να πάω σίγουρα) και το βράδυ στα γενέθλια ενός ανιψιού.

Από εκει και πέρα... μέσα τα κεφάλια για τις γιορτές με τα πολλά άτομα, γιατί θα μου φτάνουν οι ιώσεις που θα μου κουβαλάει ο μεγάλος μου γιος, δεν έχω ανάγκη και των υπολοίπων!! :tongue::tongue::tongue:

Καλό Σαββατοκύριακο!! :P:p:p

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...