Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

Αγγελική,

πρόσεξε!!! Αν τον μάθεις με τα χέρια δεν θα κάθεται καθόλου στο καρότσι και όταν θα είναι 1-1,5 ετών θα έχεις ένα μικρό πρόβλημα με το κουβάλημα!! Τον γιο μου τον άφηνα να κλαίει. Ή σταμάταγα στο δρόμο, τον έπαιρνα λίγο αγκαλίτσα και τον ξαναέβαζα στο καρότσι.

Jasmini,

μια χαρά τα πας!! Εμάς η μπέμπα έχει το δικό της ιδιόρρυθμο πρόγραμμα, αλλά και μόνο το γεγονός ότι κοιμάται τα βράδια μου φτάνει!!

lineal,

θα συμφωνήσω με την jasmini. Εμείς προσπαθούσαμε για τον γιο μου δύο χρόνια σχεδόν. Εξετάσεις κάναμε, σε γιατρούς πήγαμε, μέχρι που ο γυναικολόγος μου ετοιμαζότανε να μας δώσει χαπάκια για βοήθεια. Δεν πρόλαβε, γιατί σκοτώθηκε. Μετά ψάξαμε για άλλον, πήγαμε σε ειδικό υπογονιμότητας, μας έδωσε κι αυτός εξτάσεις, ε, ήμαστε και λίγο αναβλητικοί τύποι και φτάσαμε αισίως στο Πάσχα του 2006. Είχα λήψει εγώ μία εβδομάδα με τη δουλειά και στη συνέχεια ο άντρας μου έφυγε 10 μέρες στο χωριό τις επικίνδυνες μέρες, μετά γύρισε, παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο, αδιαθέτησα (λογικό, μιας και δεν είχαμε κάνει τίποτα) και χαλαρά περνάγμε τον... έρωτα των νιόπαντρων. Περιμέναμε, λοιπόν, να αδιαθετήσω για να ξαναπάμε στο γιατρό. Και αυτή τη φορά, τόσο χαλαρή κλπ., έμεινα έγκυος. Καλή επιτυχία στην αδελφή σου!!!

leta,

αφού θηλάζεις αποκλειστικά, πως πήγες σινεμά;;; Είχες βγάλει ή έχει πολύ καλό πρόγραμμα;

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημερα και απο μενα!!!!!

Εμεις τρεχουμε για την βαφτιση της μικρουλας συνεχεια,θα γινει τον αλλο μηνα εχω αρκετα πραγματακια να βρω!!

Λιναελ θα πανε ολα καλα με την αδελφουλα σου και θα εχει και αυτη το μωρακι της!!!!

Αγγελικη2 ουτε εμενα πολυκαθεται στο καροτσι την περνω αγκαλια και μετα την βαζω αφου κοιμηθει αλλιως δεν πρεπει να σταματαω πουθενα θελει συνεχεια να περπαταω!!!

Εχει τωρα τρια βραδια που κοιμαται εντεκα και ξυπναει στις δεκα το πρωι αλλα ξερω πως δεν θα κρατησει πολυ!!!!

Αυτααααα!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Γεια σας,φιλεναδούλες!!!!Χαίρομαι που θα μοιραζόμαστε τις κοινές μας ανησυχίες!!!Η μπεμπούλα μου θηλάζει και τρώει και συμπλήρωμα.Τα πάει πολύ καλά,έχει λίγους κολικούς και τα βράδια κοιμάται πλέον 6-7 ώρες.Ήθελα να σας ρωτήσω αν είναι φυσιολογικό που θα αδιαθετήσω ενώ θηλάζω.Πριν μια εβδομάδα έκανα υπέρηχο και είχα ωορρηξία.Είναι φυσιολογικό αυτό ενώ η μπέμπα είναι 2 μηνών??

Σήμερα θα κάνουμε και το πρώτο μας εμβόλιο.Τι πρέπει να περιμένω??

Καλημέρα κορίτσια!Τι κάνετε;Πώς είναι τα μωράκια σας;Εμείς ετοιμαζόμαστε αύριο να κάνουμε το πρώτο μας εμβόλιο.Ξέρετε μήπως τι εμβόλιο είναι;

Όσον αφορά τον ύπνο επιτέλους φαίνεται να μπαίνει σε κάποιο πρόγραμμα. Τρώει γύρω στις 01:30 και ξυπνάει γύρω στις 06:00 τις περισσότερες φορές. Κόψαμε δηλαδή το ενδιάμεσο που σηκωνόταν στις 04:00. Ελπίζω να κρατήσει βέβαια και να μην έχουμε πισωγυρίσματα.

Κορίτσια μια ερώτηση έχω:Ξέρετε αν κάνει να κάνουμε γυμναστική;Και τι γυμναστική;Έχει ρωτήσει καμιά τον γυναικολόγο της;Λέω να ξεκινήσω έτσι για να κάνω και κάτι καλό για τον εαυτό μου.

Φιλιά πολλά σε όλες τις μανούλες και τα καμάρια σας!!!!!

Καλημέρα ευτυχισμένες μανούλες!!!

Βλέπω κάποιες έχετε εμβολιάκι!!! αυτό το εμβόλιο, είναι πενταπλό και αρκετά βαρύ. Ίσως να μην πειράξει τα μωράκια σας ίσως όμως και να κάνετε λίγο πυρετούλη ή απλά να έχετε γκρίνια! Εμένα είχανε γκρίνια για τέσσερις μέρες και κατά συνέπεια, ενώ είχαμε φτιάξει προγραμμα..το χάσαμε! για καμιά εβδομάδα είμασταν τελείως αποσυντονισμένοι. Επειτα ξεκινήσαμε πάλι να στρώνουμε σιγά σιγά.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια

τωρα γυρισα απο τις δουλειες μου και μπηκα να δω τα νεα σας!!!

εμας μας εκανε ο παιδιατρος 2 εμβολια!!!το ενα το ποσιμο ηταν πενταπλο και το αλλο ηταν ενεση!!ευτυχως δεν ειχαμε καμια παρενεργεια!!ηταν πολυ καλος!!!

μαριλινα οργανωθηκαμε για τι σινεμα!ειχαμε παρει τα εισητηρια οποτε πηγαμε 5 λεπτα πριν και φροντισα να τον ταισω 45 πριν φυγω!!!κοιμηθηκε και τον ξυπνησα οταν γυρισαμε να τον ταισω για να κοιμηθει σερι το βραδυ!γενικα εχει πολυ καλο προγραμμα!!τον ταιζω καθε 3 με 4 ωρες στη διαρκεια της ημερας!!φροντιζω το τελευταιο γευμα να ειναι γυρω στις 11-12 για να ξαναφαει κατα τις 7 το πρωι!!!

ελεαννα εμενα μου ειπε η γυναικολογος μετα τον 1 μηνα να κανω κοιλιακους!!!ξεκινησα γυμναστηριο και κανω pilates που ειναι ασκησεις που εχουν αρκετους κοιλιακους!!

evi ειναι φυσιολογικο γιατι κανεις μικτη διατροφη!!!

barbie ωραιο τρεξιμο ε????οταν ερθει η ωρα θα σε ρωτησω που εψαχνες!!!

αγγελικη προσεχε τις πολλες αγκαλιες!!!

φιλια κοριτσια

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Leta σ'ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Θα κοιτάξω τα γυμναστήρια της περιοχής μου αν κάνουν pilates.

Όσον αφορά το πρώτο μας εμβόλιο ελπίζω να μην χαλάσει πολύ το πρόγραμμα του μπέμπη γιατί φτάσαμε εδώ που φτάσαμε έπειτα από πολύ ξενύχτι:rolleyes:

Περισσότερα νέα θα σας γράψω αύριο...Φιλιά πολλά και καλή μας εβδομάδα!!!

Γεια σας!!!

Να σας πω να γελάσετε: Πως λέμε επιλόχειο κατάθλιψη. Μάλλον δεν είχα χρόνο για τέτοια!! Και μάλλον... με πιάνει τώρα επειδή... μάλλον αδιαθέτησα χθες για πρώτη φορά. Είχε πολύ πλάκα, γιατί το αντιμετώπισα όπως το αντιμετώπιζα... όταν προσπαθούσα να μείνω έγκυος. Ήλπιζα, βέβαια, να μην γίνει για λίγους μήνες ακόμα (παρ' επιπτόντως, νομίζω ότι είναι φυσιολογικό για όποια ρώτησε) αλλά με πιάνω να στεναχωριέμαι λες και περίμενα... να μείνω έγκυος!!! Καλά, μιλάμε οι ορμόνες μου κάνουνε ακόμα τρελλό πάρτι!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

NDPXp3.png eJ01p3.png

Γεια σας!!!

Να σας πω να γελάσετε: Πως λέμε επιλόχειο κατάθλιψη. Μάλλον δεν είχα χρόνο για τέτοια!! Και μάλλον... με πιάνει τώρα επειδή... μάλλον αδιαθέτησα χθες για πρώτη φορά. Είχε πολύ πλάκα, γιατί το αντιμετώπισα όπως το αντιμετώπιζα... όταν προσπαθούσα να μείνω έγκυος. Ήλπιζα, βέβαια, να μην γίνει για λίγους μήνες ακόμα (παρ' επιπτόντως, νομίζω ότι είναι φυσιολογικό για όποια ρώτησε) αλλά με πιάνω να στεναχωριέμαι λες και περίμενα... να μείνω έγκυος!!! Καλά, μιλάμε οι ορμόνες μου κάνουνε ακόμα τρελλό πάρτι!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μαριλινα μου καταλαβαινω απολυτα.και μενα η περιοδος εχει λιγες μερες που τελειωσε και με πιανω να δακρυζω συνεχεια.

εβλεπα ενα προγραμμα στη τηλ με θερμοκοιτιδες, θυμομουν τα δικα μου εκλαιγα,εβλεπα ταινια με γεννητουρια και παλι με παιρνε το παραπονο που τον δικο μου δε τον ειδα μολις γεννηθηκε εκλαιγα.

σημερα τον πηρα λιγο αγκαλια πριν κοιμηθει και παταει κατι χαμογελα το ατιμουλικο,εγω παλι να μου ρχεται να κλαψω.

τον ταιζω και καμμια φορα παλι συγκινουμαι οταν θυμαμαι τι περασαμε.

λες και επιτηδες το κανω για να κλαιω.κι αυτο ειναι τωρα λιγες μερες που συμβαινει.

εε θα μου περασει,αλλωστε μια ζωη το δακρυ ετοιμο το χα:)

ελεαννα εμενα ο δικος μου εχει 2 μερες ξυπναει παλι μες στη νυχτα κι ας τον ταιζω 11.30 με 12 το βραδυ τελευταιο γευμα.δε ξερω γιατι.μια ετσι ειναι μια αλλιως.που θα παει,ας περασουν και τα τελευταια πονακια και πιστευω να στρωσει.

πωπω μαριλινα ανατριχιασα οταν ειπες οτι σκοτωθηκε ο γιατρος.

και γω τους λεω να χαλαρωσουν να παν μια εκδρομη,αυτα τα παιδια θα τα φαει η δουλεια..τεσπα ελπιζω του χρονου τετοια μερα να σας λεω για τα ανηψακια μου:)

jasmini μου ευχαριστω πολυ,το πιστευω οτι ολα θα παν καλα,απλα στεναχωριεμαι γιατι ξερω οτι αγχωνονται και νομιζω αυτο δυσκολευει τα πραγματα.

κοριτσια μετα το βαψιμο των μαλλιων,τωρα θελω παλι να παω για αποτριχωση.

ωραια η εξωτερικη ομορφια,το φαγητο πως το κοβω μου λετε;

να τωρα που γραφω παλι πειναω!!!

οσο για κοιλιακους και μενα με ειπε να κανω η γυναικολογος αλλα που...

λοιπον αυτα τα νεα οσο προλαβα,θα τα ξαναπουμε...

κουραγιο σε οσες εκαναν ή θα κανουν εμβολιο:)

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Απο το πρωί κάνω δουλειές στο σπίτι και έχω ζαλιστει λίγο!!!γενικά αισθάνομαι πολυ κουρασμένη μάλλον έπεσε ο σιδήρος μου!!!

Σήμερα θα πάμε σε παιδικό πάρτυ!!!ευτυχώς δεν θα έχει πολυ κόσμο και είμαι ήσυχη!!!

Μαριλινα σε καταλαβαίνω!!!εγώ ήμουν έτσι την πρώτη εβδομάδα που γύρισα απο το μαιευτήριο !!!πολυ κλάμα μα παρα πολυ!!!

Γιατί ερημωσε έτσι το καφέ μας βρε κορίτσια!!! Που είστε;;;

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε?

Εμείς σήμερα κοιμηθήκαμε 5 η ώρα το πρωί πάλι... και είχανε και γκρίνια! Ουφ άντε να φτιάξουμε πάλι πρόγραμμα.

εν τω μεταξύ δεν σας είπα..Γνώρισε ο άντρας μου έναν παιδίατρο (συνταξιούχος πλέον) και του είπε να τον πάρω τηλ να μιλήσουμε και να μου πει την συνταγή για να κοιμούνται το βράδυ.

Μου είπε λοιπόν, να τα κρατάω με το ζόρι ξύπνια για 3-4 μέρες. Να τα σκουντάω, να κάνω θορύβους, να τα πάω βόλτα.. ώστε να μην κοιμηθούν. Μόνο 1 ώρα το πρωί και 1 ώρα το βράδυ. Έτσι λέει υποχρεωτικά θα κοιμηθούν το βράδυ.

Ο δικός μας παιδίατρος είναι αντίθετος σε αυτό. Υποστηρίζει ότι μόνα τους θα αλλάξουν το πρόγραμμα και δεν είναι σωστό να προσπαθώ να τα κρατήσω ξύπνια γιατί μετά θα έχουν χειρότερη γκρίνια. Τι λέτε εσείς βρε κορίτσια? Τα δικά σας πόσες ώρες κοιμούνται? Μέρα, νύχτα??

Βέβαια δεν έχουμε μόνο γκρίνια το βράδυ.. έχουμε και όρεξη για συζητησούλα! δεν είναι γλύκα όταν λένε αγκούούού???? Όταν κάνουνε στριγγλίτσες για να τα προσέξεις? Σε μια φάση, ενώ συζητούσαμε με τον άντρα μου για το τι θα φάμε και χρησιμοποιούσε ο άντρας μου με την λέξη "μαμ" επειδή το ζουζούνι το ένα μας παρακολουθούσε... και λέει ο μικρός "μμμμμμάαααμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ" ! Τι γέλιο κάναμε... Τυχαίο? αλλά ωραίο :) :) :)

RKdwp3.png

Jasmini

βάρβαρο μου ακούγεται. Επίσης, βλέπω από την κόρη μου πως, όταν θέλει να κοιμηθεί, δεν την κρατάει τίποτα. Βόλτα;;;;; Μα με τη βόλτα κοιμούνται πιο εύκολα!!! Μήπως να προσπαθήσεις να αλλάξεις λίγο τις ώρες του φαγητού. Δλδ να μένουν λίγο νηστικά το απόγευμα. Η δικιά μου δεν μπορεί να κοιμηθεί πολύ χωρίς να έχει φάει, οπότε κοιμάται, ξυπνάει στο 10λεπτο και όταν φάει κοιμάται καλά. Δεν έχω και πολύ άποψη γιατί δεν έχουμε τέτοιο πρόβλημα. Πάντως, θυμάμαι πως, ο γιος μου πιο μεγάλος δεν κοιμήθηκε δύο συναπτά μεσημέρια (από μόνος του, δεν τον κρατήσαμε) και η γκρίνια του το βράδυ ήταν απίστευτη.

Πιο ανθρώπινο μου ακούγεται να τους παίζεις με κουδουνίστρες, γαργάλημα κλπ για να μην κοιμηθούν, παρά να σκουντάς για να ξυπνάνε!! Δεν ξέρω!!

Σήμερα πήγαμε την πρώτη μας επίσημη βόλτα στην Καλλιθέα. Πήγαμε στην Πολεοδομία που δούλευα παλιά και έχω συναδέλφους, οπότε με βοήθησαν πολύ. Μαζεύω στοιχεία για την διπλωματική μου. Θέλω να την ξεκινήσω και να την τελειώσω το δυνατόν πιο γρήγορα, όσο η μικρή είναι ήσυχη και δεν χρειάζεται πολύ προσοχή!!

Το απόγευμα θα πάει κι ο γιος μου να κάνει μία εξέταση που μας ζήτησε η παιδίατρος προκειμένου να του δώσει το χαρτί για να κάνουμε κάποιο άθλημα. Τρίπλεξ καρδιάς. Θα τον στείλω με τον μπαμπά και μία φίλη μας. Να μην ξενιτεύομαι στο νοσοκομείο με μωρό παιδί!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

jasmini και εγω το θεωρω πολυ βαρβαρο να τα κρατας ξυπνια!!οσες φορες ο μικρος δεν κοιμοταν τις ωρες που ηθελε γκρινιαζε απιστευτα πολυ!!!!γενικα εγω τον μικρο τον ταιζω κατα τις 11-12 το τελευταιο γευμα ξυπναει κατα τις 6-7 και ξανακοιμαται μεχρι τις 10!μετα κοιμαται το μεσημερι και μετα ξανα το βραδυ!!!ο παιδιατρος μας ειπε για να τον μαθουμε να κοιμαται συνεχομενα να τον ξυπναμε το βραδυ κατα τις 11 με 12 και να τον ταιζουμε!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Γειά σας κοριτσια, τι κάνετε; Ολα καλά; Εγώ χάθηκα γιατί είχα πολύ τρέξιμο με τη δουλειά, το σπίτι και το μωρό ειχε μια γκρίνια!!! Ωσπου σήμερα ανακάλυψα την αιτία! ΒΓΑΖΕΙ ΔΟΝΤΙΑ!!! Εβγαλε το πρωί μια γουλίτσα και οπως πήγα να την σκουπίσω δυο "τυράκια" μεινανε στα ούλα... να προσπαθώ να τα βγάλω τίποτα!!! Και πιάνω με το χερι μου και ηταν σκληρά και γραντζουνάγανε... ναι ναι το πρώτο μας δοντάκι έσκασε μύτη! πήρα και την παιδίατρο και το επιβεβαίωσε... μπορεί λέει να βγουν και από αυτή την ηλικία! Ακόμα με τους κολικούς δεν έχουμε ησυχάσει ήρθαν και τα δόντια!!!

Πάντως jasmini και εμείς δεν έχουμε πρόγραμμα ακόμα!!! Δεν κάνω όμως τίποτα...απλά υπομονή! και ελπίζω να το φτιάξει μόνη της! Εν τω μεταξύ η δικιά μου δεν καλοκοιμάται όλη μέρα!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

ο παιδιατρος μας ειπε για να τον μαθουμε να κοιμαται συνεχομενα να τον ξυπναμε το βραδυ κατα τις 11 με 12 και να τον ταιζουμε!!!

Να σου πω, εγώ αυτό θα το φοβόμουνα. Έχω παρατηρήσει ότι όταν της δίνω γάλα χωρίς να κλαίει, συνήθως μετά το βγάζει. Οπότε δεν το ρισκάρω με τίποτα να της το δίνω όταν κοιμάται και να την αφήσω ουσιαστικά κοιμισμένη. Εάν δεν προλάβει να πιει μπουκάλι ή πιστεύω ότι κοιμήθηκε νωρίς την αφήνω να ξυπνήσει για να το πιει.

FillioPi

μπράβο!! Κι είναι πολύ μικρό ακόμα!!! Άντε, με το καλό. Πάντως μπορεί να ήτανε κι από αυτό οι γκρίνιες. Θυμάμαι στον γιο μου είχε για γκρίνιες κοντά 6 μηνών και πέταξε το πρώτο δόντι... δύο μήνες μετά. Απλά τον ενοχλούσαν τα ούλα στην αρχή!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...