Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

επισης ηθελα να σου πω και κατι ακομα σε σχεση με αυτο που σας προτεινε ο γιατρος σας, οι γιατροι δυατυχως πλεον εχουν καραμελα τα δανεικα. αν εχεις το «στομαχι» και το χρημα να προσπαθεις με τα δικα σου ειναι βεβαιο οτι θα πετυχεις με αυτα. εισαι μικρη χωρις σοβαρα προβληματα και θα γινει. προφανως ομως κι αυτο μπορει να παρει ενα μηνα μπορει ομως να παρει και χρονια. υπαρχουν ζευγαρια που δεν αντεχουν αυτη τη διαδικασια και σου λενε θελουμε αμεσα παιδι προτιμαμε να παμε με δανεικα αμεσα. ολα παιζουν. κατα τ αλλα εδω διαβαζω κοπελες 40 και βαλε και πλευουν με τα δικα τους για καποια χρονια κιολας κι καποιες πετυχαινουν κιολας . μην απελπιζεσαι. ναι θα απογοητευτεις ναι θα λυπηθεις αλλα πιστεψε με θα τα καταφερεις αργα η γρηγορα.

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια!!!

filiopi χρονια πολλα!!!να τα εκατοστισεις και να εισαι παντα χαρουμενη και ευτυχισμενη!!

tinaki μην απελπιζεσαι!!!το μωρακι ειναι ανησυχο για αυτο σου συμβαινει αυτο!!!

και εγω δεν εχω αδιαθετησει ακομα!!!και μου αρεσει!!!!οταν ειχα περιοδο πονουσα παρα παρα πολυ!!!!!

lineal ελπιζω να σε δεκτουν στη δουλεια!!!ειναι πολυ καλη ευκαιρια!!!

και εγω το σκεφτομαι με την δουλεια!!εχω σπαστο ωραριο και θα ειναι δυσκολο!!!θα γυρισω γεναρη!!!θα σπασω το εξημηνο του οαεδ και θα γυρισω νωριτερα!!!δυστυχως ο αντρας μου εχει 3μηνες να πληρωθει απο τη δουλεια και οπως καταλαβαινετε τα εξοδα τρεχουν!!!κανονικα θα γυρνουσα απριλη!!!δεν πειραζει τι να κανουμε!!!τα πραγματα δυσκολεψαν και χρειαζομαστε το μισθο μου!!!!

καλο βραδυ κοριτσια!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

[quote name=tinaki;560641Εγώ πάλι έχω τέτοια νεύρα (και δεν ξεσπάω πουθενά!) με την γκρίνια του μπέμπη' date='

Ρε κορίτσια εσείς δεν εκνευρίζεστε μετά από συνεχόμενη γκρίνια?? Συνέχεια μόνο τα αγαπάτε και νιώθετε απέραντη ευτυχία που τα έχετε? Κι εγώ το λατρεύω το παιδί μου και νιώθω τυχερή που έγινα μανούλα, αλλά κάποιες στιγμές απελπίζομαι και θέλω μόνο να ηρεμήσει και να μείνω λίγο ήσυχη..

Α!Ξέχασα! Χθες αδιαθέτησα... Εσείς?? Βέβαια, πρώτη φορά στην ζωή μου χωρίς πόνο!![/quote]

εχω και γω νευρα και τα βαζω με τον αντρα μου,μα οτι κι αν κανει να με νευριαζει.το καταλαβαινω οτι γινομαι παραλογη και γκρινιαρα αλλα τι να κανω δε μπορω να ξεσπασω αλλου.στο μπεμπη δε μπορω.

να σε πω τινακι μου,οταν εκλαιγε παρα πολυ και γω νευριαζα και το μαλωνα αλλα μετα το σκυλομετανιωνα.τωρα ησυχασε δε μπορω να πω και ησυχασα και γω.αλλα τα νευρα νευρα.να δω ποτε θα ηρεμησω.

οσο για τη περιοδο,με ηρθε 2 μηνες ακριβως μετα τη γεννα και χθες με τελειωσε.και ουτε πονος ουτε τπτ..τι καλα:)

χαιρομαι που ειναι καλυτερα η πιπιλα απο το χερι γιατι ειχα μια απορια και αναρωτιομουν αν κανω καλα που του τη δινω συνεχεια,αλλα τον ηρεμει παρα πολυ.

αχ βρε κοριτσια δε ξερω τι θα γινει με τα κακακια του.δε ξερω αν του χουν μεινει αερια και δε μπορει να ενεργηθει ευκολα,αλλα ολο ζοριζεται για κακα και βγαζει πορδιτσες και κλαιει.φοβαμαι τοσο πολυ μη βγαλει καμμια κηλη.

σημερα το πρωι τον ταιζα και αυτος ζοριζοτανε.και μετα το φαγητο πριν καλα καλα ρευτει ηθελε να κανει κακα και δωστου ζορισμα.ε και απ τη μια εβγαινε το κακα και απο το στομα αρχισε να βγαζει το γαλα-αλλα πολυ γαλα μιλαμε.επαθα σοκ δεν ηξερα τι να αφησω και τι να πιασω.

γιατι να συμβαινει αυτο;

τη παρασκευη που θα παμε για εξεταση αιματοκριτη θα ρωτησω τον παιδιατρο του νοσοκομειου.

φιλιοπι χρονια πολλα κι απο δω:)

να ζησεις και να εισαι παντα ευτυχισμενη και παναπολα υγεια για σενα και την οικογενεια σου!

καληνυχτα κοριτσια

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Καλησπέρα μανουλίτσες!!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, γιατί η αλήθεια είναι ότι είχα αρχίσει να νιώθω κακιά μάνα...

Lineal συγνώμη, αλλά χθες ήμουν στον κόσμο μου και δεν σου ευχήθηκα καλή επιτυχία για την δουλειά! Εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Όσο για τον εμετούλη, δεν πιστεύω ότι είναι κάτι, ο καημενούλης ζοριζόταν, δεν είχε ρευτεί κιόλας κι έγινε το κακό! Παρόλα αυτά να το αναφέρεις στον παιδιάτρό σας καλύτερα.

Κι εγώ συμφωνώ, καλύτερα η πιπίλα!

Filiopi χρόνια πολλά γλυκιά μου!!! Ότι επιθυμείς!!!

Η περίοδος μακάρι να συνεχίσει έτσι....

Λέτα παραγορήσου κι εγώ δεν θα κάνω χρήση του εξαμήνου, πέρα από 1 ή 2 μήνες... Θα γυρισω Δεκέμβρη ή Γενάρη, θα δούμε...

Κι εγώ πονούσα στην περίοδο, αλλά αυτή τη φορά, πέρα από την μέση μου, δεν κατάλαβα τίποτα!!

Μαριλίνα νύχι και μαλλί ε??? Θέλω κι εγώωωωω!!!!!

Καλό βράδυ σε όλα τα κορίτσια και τα μπεμπάκια!

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

FillioPi χρόνια πολλά!!! Να σε χαίρονται οι δικοί σου!!! :P:p:p

Εγώ προσπαθώ να μην πάρει ούτε πολύ πιπίλα, ούτε δάχτυλο, όπως ο γιος μου. Την βλέπω ότι βάζει δάχτυλο πιο πολύ όταν πεινάει, οπότε σκέφτομαι ότι ίσως τα καταφέρω.

leta, πολύ ζόρυ να μην έχει πληρωθεί ο άντρας σου για τρεις μήνες. :(:( Σε ιδιωτική επιχείρηση να υποθέσω, ε;

Εγώ δεν σας λέω πότε θα επιστρέψω στη δουλειά, γιατί θα με δείρετε! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

NDPXp3.png eJ01p3.png

μολις ταισα τον μπεμπη μου και τον εβαλα στο ρηλαξακι και ζοριζεται ο καημενος να κανει κακακια του.κι ετσι οπως κουνιεται κανει και κουνια μπελα στο ρηλαξ:)

λετακι μου μακαρι να παν ολα καλα με τον αντρα σου.

λιγο πολυ ολοι ειμαστε στα ζορια και ποσο μαλλον τωρα που χουμε τα μπεμπακια.

κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας για τη δουλεια.μακαρι να παν ολα καλα.αν και με προβληματιζει το γεγονος οτι με ειπαν οτι αν με τηλεφωνησουν θα κανω 4 μερες δοκιμαστικα χωρις πληρωμη,και φοβαμαι μπας και εχουν τακτικη να παιρνουν κοριτσια για 4 μερες χωρις πληρωμη και μετα να φωναζουν αλλες παλι χωρις πληρωμη.

τελος παντων θα δω.

καλο μεσημερι κοριτσια και καλη ορεξη...εγω σε λιγο θα φαω και πειναω σα λυκαινα

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Filiopi χρονια σου πολλά!!!

Εγω δουλεια δεν θα παω για κανα χρονο μιας και απολυθηκα απο την προηγουμενη μολις έμεινα εγκυος...

Μαλι πηγα κομμωτηριο και ο μικρος κοιμοταν συνεχεια ενω νυχια ηρθε η κοπελα στο σπιτι! Χλιδη λεμε!!!!

Ενταση υπαρχει πολυ και με το μωρο και με το συζυγο, ειναι ομως φυσιολογικο και στιγμιαιο. Θελει υπομονη και απο τους δυο και ολα θα πανε καλα.!!!

Πολλά φιλια!

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

γεια σας κοριτσια!!!

ειναι λιγο ζορικα τωρα που δεν πληρωνεται ο αντρας μου αλλα ευτυχως ειχαμε καποιες οικονομιες στην ακρη και βοηθα αυτες!!!

μαριλινα και οι δυο δουλευουμε σε ιδιωτικες επιχειρισεις!!!ποσο καιρο εχεις αδεια??:(:(:(:( στο δημοσιο εισαι???η εχεις καμια εκπαιδευτικι αδεια???(επειδη κανεις μεταπτυχιακο)!!οπως και να εχει οντως σε ζηλευω!!:oops::oops::oops:

ποσο σας ζηλευω που προλαβατε και περιποιηθηκατε τον ευατο σας!!!θελω απεγνωσμενα να παω να κανω τα νυχια μου αλλα δεν προλαβαινω!!!

αυριο θα παω στον οαεδ να κανω τα χαρτια μου!!

οσο για την ενταση και τα νευρα και εγω ξεσπαω στον αντρα μου!!βεβαια η αληθεια ειναι οτι απο τοτε που αποφασισα να κανω πραγματα για τον ευατο μου αλλαξε η διαθεση μου!!!θα υπαρχουν ομως αυτα!!θα βρεθουν οι ισορροπιες καποια στιγμη και θα αλλαξουν τα πραγματα!!!

καλο βραδυ κοριτσια

Lkixp3.png

rcRGp3.png

γεια σας κοριτσια,

πινω φραπεδια,την οποια ειχα κανει στις 8 παρα και τωρα την πινω,αφου καναμε μπανακι τον μικρο,τον ταισα και τον εβαλα για υπνο στη αριστερη πλευρα αφου ολο στη δεξια κοιμαται και το κεφαλακι του εχει κανει σαν αναγλυφο και ο παιδιατρος μας ειπε να τον βαζουμε αριστερα.

σημερα πηγαμε νοσοκομειο να μετρησουμε τον αιματοκριτη-ξανα και επεσε παλι στο 26.

μας ειπε ειναι συνηθισμενο μεχρι τον τριτο μηνα αλλα εγω φυσικα εχω την ανησυχια μου.

τελος παντων.

σημερα κοριτσια η αδελφουλα μου πηρε τη χοριακη απο τη δευτερη σπερματεγγχυση και ηταν αρνητικη.με εστειλε μνμ οτι ηταν αρνητικη και πηγε για υπνο.δε μπορεσα να της μιλησω ειχε κλεισει το τηλεφωνο.ξερω οτι θα στεναχωρηθηκε.

στεναχωρηθηκα και γω αφανταστα.δε ξερω τι να πω και τι να τη συμβουλεψω.

να της πω νεοι ειστε περιμεντε μπας και πιασετε απο μονοι σας;

οποιος δε το ζει δε μπορει να δινει και συμβουλες.

παντως αναρωτιεμαι γιατι να γινετε αυτο.

ειναι ενα χρονο μικροτερη,εχει πολυκυστικες,αλλα ειναι αδυνατη,ενω εγω κοτζαμ γουρουνα επιασα παιδι και χωρις να προσπαθησω.

αλλο προβλημα δεν ειδαν να εχουν.

κι εχουν αλλαξει ποσους γιατρους στη σαλονικη.

ουφ τελος παντων,ηθελα να σας τα πω γιατι στεναχωρηθηκα αρκετα σημερα με το θεμα αυτο και απο την αλλη ο μικρος που απο το τσιμπημα εκλαιγε και εκλαιγε και αλλες φορες μεσα στο αμαξι σταματουσε σημερα μεχρι και που ηρθαμε εκλαιγε με ενα παραπονο...

και οταν τον εκανα να ξεχαστει,σταματουσε για λιγο αλλα μετα λες και το θυμοταν και ξανα τον επιαναν τα κλαματα.

σα να μεγαλωσε το γιαβρακι μου και πιο χαδιαρης να γινε το πουλακι μου...

αυτα κοριτσια,να στε καλα και πολλα φιλακια.

ααα οποια γιορταζει,χρονια πολλα

εμενα γιορταζει η μαμα μου

1zNmp2.png

Καλημέρα,

κοριτσάκια μου!!!

leta,

όντως είμαι στο δημόσιο. Δε λέω, είναι πολύ καλά. Για τα νύχια και τα μαλλια παρακάλεσα την κοπέλα να έρθει σπίτι, μιας και το κομμωτήριο είναι στο διπλανό τετράγωνο. Πρωί, μόνο, για να λείπει ο ταλιμπάν μου.

lineal,

κρίμα για την αδελφή σου:-(:sad::-(. Σίγουρα είναι πολύ στεναχωρημένη. Πάντως, αν το πρόβημα είναι οι πολυκιστικές, είχα μία συνάδελφο που με πολυκιστικές έκανε δύο παιδάκια και χωρίς ιδιαίτερες προσπάθειες. Επίσης - μία άλλη ιστορία - μία άλλη συνάδελφος με πολλά προβλήματα και των δύο, μετά από 4 αποτυχημένες εξωσωματικές, έμεινε έγκυος φυσιολογικά. Καλή επιτυχία για την επόμενη φορά.

Όσο για το γιαβράκι σου, για να είναι ο γιατρός καθησυχαστικός, μην ανησυχείς!!

Ο αντρούλης μου έλειπε εκτός έδρας με τη δουλειά του Τετάρτη - Παρασκευή και πολύ το χάρηκα. Είναι ωραίο να έχεις το σπίτι στη διάθεσή σου, ειδικά όταν τα τέκνα σου κοιμούνται!!!

Ήρθε χθες με σοκολατάκια Βρυξελλών. Δεν τα τσάκισα... απλά τα δοκίμασα, μιας και δεν άντεχα στον πειρασμό!!!

Σήμερα θα στήσουμε την κούνια την κανονική, μιας και η μικρή έχει ζωηρέψει πάρα πολυ και το κουνάκι της μάλλον έχει καταντήσει επικίνδυνο!!! Κουνάει με νεύρο χέρια, πόδια και τα χαμόγελα που σκάει πλέον με λιώνουνε!!!

Καλό Σαββατοκύριακο.

NDPXp3.png eJ01p3.png

Γεια σας κορίτσια

Εμείς απο το πρωί πήγαμε βόλτα!!κάναμε τα ψώνια μας και πήγαμε και για καφεδάκι!!!ο μικρός έχει μεγαλώσει παρά πολύ και δεν χωράει στο πορτμπεμπε την επόμενη φορά θα τον βάλουμε στο καρότσι!!!

Lineal να ακούς τον γιατρό και να μην στεναχωριεσαι για το Μωρό!!η αδερφή σου πόσο χρόνων είναι;;;δεν παίζει ρόλο!! Αυτο που κατάλαβα εγώ είναι ότι πρέπει να είσαι χαλαρος και να μην αγχωνεσαι!!!

Το βράδυ λέμε να καμε σινεμά!!! Έχουμε καιρό να πάμε!!

Α ξέχασα να σας πω απο χθες του δίνω μόνο στήθος να τρώει!!προς το παρόν δεν κλαίει και δεν παραπονιεται!!!αντε να δούμε!!!

Φιλακια κορίτσια

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω κοριτσια για τα καλα σας λογια,με δινουνε ετσι χαρα και δυναμη.

αυτο λεω και την αδελφημ οτι αν φυγει το αγχος δε μπορει κατι θα γινει.

ειναι 26.και εγω ειχα πολυκυστικες και πριν μεινω εγκυος με ειχε πει η γυναικολογος μου οτι αν δε χασω κιλα δε θα μπορω ευκολα να κανω παιδι.και με την επιβαρυνση του θυροειδη ηταν χειροτερα.

και πηγα διαιτολογο εχασα 25 κιλα και τσουπ να τος ο μπεμπης.

ομως η αδελφημ τι να κανει;να χασει κιαλλα;ειναι σαν οδοντογλυφιδα.της ειπα να παει σε διατροφολογο μπας και πρεπει να ακολουθησει καποια συγκεκριμενη διατροφη για να βοηθηθει να πιασει παιδι.δε ξερω αν ευσταθει αυτο που λεω.

τεσπα,θα δουμε τι θα κανουν τωρα,θα τους πει κι ο γιατρος.

μαριλινα δε ξερω αν ειναι τυχαιο.ο μικρος μεσα στο κρεβατακι του αυτη την ωρα κουναει χερακια ποδαρακια σα να κανει γυμναστικη και πριν που πηγα και τον ειδα χαμογελουσε!

μεγαλωσε αλλη μια μερα το πουλακι μου.

λετακι ζηλευω τοοοοσο για το σινεμα.καλα να περασετε!ποια ταινια θα δειτε;

σημερα κοριτσια εβαψα τα μαλλια μου τελικα κοκκινα και με αρεσαν παρα μα παρα πολυ.επιτελους,ειχα να τα βαψω απο περσι το καλοκαιρι!!!

αντε επιτελους μια αλλαγη,τελικα εστω και μια μικρη σε αλλαζει τη διαθεση

1zNmp2.png

καλημερα κοριτσια!!!

χθες πηγαμε και ειδαμε το inception. μου αρεσε παρα πολυ!!!ειχα και πολυ καιρο να παω σινεμα και ηταν πολυ ωραια!!!ευτυχως ο μικρος ειχε κοιμηθει οταν φυγαμε και δεν ταλαιπωρησε τους παππουδες!!!

lineal απο τη στιγμη που δεν τις βρηκαν κανενα σοβαρο προβλημα ολα ειναι θεμα ψυχολογιας!!πες της να το ξεχασει και να μην το σκεφτεται!!η να κανει κατι καλυτερο ας φυγει λιγες μερες με τον αντρα της ενα ταξιδακι(καλυτερα στις γονιμες μερες) και να δεις τι ευκολα που θα μεινει εγκυος!!δεν πρεπει να το σκεφτεται συνεχεια και δεν απολαμβανει το σεξ και εχει και πολυ αγχος!!!

και εγω θελω πολυ να βαψω τα μαλλια μου!!!θα τα καταφερω καποια στιγμη!!!

φιλακια παμε για φαγητο στους γονεις μου!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Έχω προσπαθήσει κάμποσες φορές να σας γράψω τα νέα μας αλλά κάθε φορά που πάω να αναρτήσω την απάντηση χάνεται η σύνδεση και χάνω ότι σας έχω γράψει. Απελπισία είναι ώρες-ώρες.

Σε γενικές γραμμές ήμαστε καλά, αν και επανήλθαν κι εμάς τα πονάκια με πολλά και βροντερά(!) αέρια οπότε και έχουμε χάσει λίγο την ησυχία μας την τελευταία εβδομάδα.

Στο τέλος του μήνα πάμε για το πρώτο μας εμβόλιο. Θα σας γράψω για τις αντιδράσεις του μικρού μου.

Αύριο πάω για μαλλία κια την Τρίτη για νύχια. Να γίνω λίγο άνθρωπος!

Αυτά τα λίγα μπας και τα καταφέρω να τα αναρτήσω. Φιλιά σε όλες και καλή εβδομάδα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Α! Σχετικά με τις βόλτες ο μικρός δεν θέλει το καρότσι σχεδόν καθόλου. Όσο είναι στο αυτοκίνητο στο καθισματάκι του ειναι μια χαρά. Με το που θα βγούμε και θα τον βάλουμε στο καρότσι για να κάτσουμε κάπου ή για να περπατήσουμε κάθεται το πολύ 10 λεπτά και μετά εμπρός καλά μου χέρια....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλησπέρα κοριτσάκια μου, τι κάνετε κι εσείς και τα μπεμπάκια σας? Έχετε στρώσει προγραμματάκ-ι? Εμείς όχι πάντως :) Το αστείο είναι ότι ο μπέμπης που θηλάζει αποκλειστικά τρώει μέσα σε 10-15 λεπτά και μετά κοιμάται 2 ή 3 ή και το βράδυ 4 ώρες!!! Ενώ ο άλλος που τρώει και συμπλήρωμα..πεινάει πολλές φορές ανα 1,5 με 2 ώρες και προσπαθώ τουλάχιστον να τον κρατήσω μέχρι να περάσουν 2,5 - 3 ώρες! Τι να πω..μπορεί να είναι και θέμα παιδιού.

Από την ημέρα του εμβολίου που είχαμε χάσει τον βραδυνό μας ύπνο πάλι.. ξεκίνησαν από εχθές πάλι να στρώνουν σιγά σιγά! Τώρα κοιμούνται βέβαια επειδή είχαμε πάει βολτούλα για φαγητό το μεσημέρι. Ελπίζω να μην χορτάσουν ύπνο και έχουμε πάλι ξενύχτια! αλήθεια, όσες θηλάζετε έχετε πρόγραμμα? Στρώσανε τα μπεμπάκια?

Βλέπω ξεκινήσαμε κούρες ομορφιάς? Κι εγώ θέλωωωωω!!!! Θέλω να πάω ένα κομμωτήριο αλλά πώς να αφήσω και πού τα μωρά? δύσκολο. Αν φωνάξω πάλι την κομμώτρια σπίτι θα πρέπει να έχει χρόνο γιατί δεν μπορώ να υπολογίσω με τα μωρά πότε και πόση ώρα θα κάνουν για να φάνε... καταλαβαίνετε...και ντρέπομαι λίγο να την φωνάξω και να ταλαιπωρηθεί.. Ξέρετε από την άλλη, αν μπορώ να βάψω τα μαλλιά, λόγω θηλασμού? Να επιχειρήσω ίσως κάποια φυτική βαφή ή να προτιμήσω να πετάξω καμιά ανταύγεια?

Lineal θα σου πω μόνο ότι καταλαβαίνω απόλυτα την αδερφή σου! Προσπαθούσα δύο χρόνια για παιδί και έχω κι εγώ πολυκιστικές οωθήκες! Η αλήθεια είναι ότι έτυχε στην πρώτη μου σπερματέγχυση να πάω ένα ταξίδι για την δουλειά μου και ξέφυγα λίγο και δεν το σκεφτόμουν και πολύ και έτσι έπιασε και μάλιστα όπως βλέπεις δύο μωρά! Η αδερφούλα σου είναι ακόμα μικρούλα και εύχομαι η επόμενη σπερματέγχυση να είναι η τυχερή της και μακάρι να έχει και την δική μου διπλή τύχη!!! Είναι πολύ ωραία ιδέα να προγραμματίσει ένα ταξιδάκι για να ξεφύγει λίγο το μυαλό της! Ένα 3ήμερο είναι αρκετό. Εγώ είχα φύγει ΠΣΚ γιατί δεν είχα κάνει καθόλου ωάρια και μου λέει ο γιατρός..θέλεις να κάνουμε ακόμα καμιά ενεσούλα μήπως.. ή να πάμε για τον επόμενο μηνα και εγώ απογοητευμένη του λέω ας κάνουμε αλλά δεν ελπίζω σε τίποτα κι έτσι έκανα Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη έκανα την σπερματέγχυση με διπλή επιτυχία! ας μην το βάζει κάτω λοιπόν, όλα θα πάνε καλά!

Μαριλίνα εσύ μου είχες πει για την ομφαλοκοίλη ε? Το δοκίμασα αυτό με την πάνα αλλά δεν είδα μέχρι στιγμής αποτέλεσμα. Εκτός κι α δεν το κατάλαβα καλά. Φοράμε και δύο πάνες εμείς λόγω χαλαρών ισχίων.

αυτά λοιπόν τα νέα μας!

Πολλά πολλά φιλάκια στα πανέμορφα μωράκια σας και στις υπέροχες μανούλες τους!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...