Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

επισης ηθελα να σου πω και κατι ακομα σε σχεση με αυτο που σας προτεινε ο γιατρος σας, οι γιατροι δυατυχως πλεον εχουν καραμελα τα δανεικα. αν εχεις το «στομαχι» και το χρημα να προσπαθεις με τα δικα σου ειναι βεβαιο οτι θα πετυχεις με αυτα. εισαι μικρη χωρις σοβαρα προβληματα και θα γινει. προφανως ομως κι αυτο μπορει να παρει ενα μηνα μπορει ομως να παρει και χρονια. υπαρχουν ζευγαρια που δεν αντεχουν αυτη τη διαδικασια και σου λενε θελουμε αμεσα παιδι προτιμαμε να παμε με δανεικα αμεσα. ολα παιζουν. κατα τ αλλα εδω διαβαζω κοπελες 40 και βαλε και πλευουν με τα δικα τους για καποια χρονια κιολας κι καποιες πετυχαινουν κιολας . μην απελπιζεσαι. ναι θα απογοητευτεις ναι θα λυπηθεις αλλα πιστεψε με θα τα καταφερεις αργα η γρηγορα.

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας και απο εμας!!!

Χαθηκαμε γιατι ειμασταν διακοπες!!!! Ειμαστε πλεον 45 ημερων, 4800 κιλα και 56,5 ποντους

Για το πουλακι ο γιατρος στον πρωτο μου ειχε πει μετα τον 1,5 χρονο να το κατεβαζω εγω σιγα σιγα, καποια στιγμη τον τραυματισα λιγο και ετσουξε και χτες που τον ειδε ειπε πως πρεπει πλεον να το κανω εστω και αν ποναει. Με προβληματισε λιγο ισως πιο μικρο να ειναι καλυτερα αν και μου ειχε πει πως τις περισσοτερες φορες κατεβαινει μονο του και δεν χρειαζεται να επεμβουμε καθολου...

Κοιμομαστε 10.30 εως τις 7.00 το πρωι πινουμε γαλα (μονο απο τη μαμα) και ξανακοιμομαστε μεχρι τις 10.00 περιπου (αν δεν μας ξυπνησει ο μεγαλος αδερφουλης...)

Την ημερα ομως ειναι πολύ αγκαλιτσας δεν καθετε λεπτο μονος του ή στο κουνακι του και κλαιει καμμια σχεση με τον μεγαλο που ηταν αγγελουδι. Τελικα αυτο που λενε οτι ειναι στο παιδι εχουν απολυτο δικιο...

Εγω απο κιλα στο μαιευτηριο εχασα μονο 5 εχω χασει αλλα 6 κοβοντας απλα τα γλυκα και τρωγοντας κανονικα και θελω αλλα 9 να χασω για να ειμαι οπως ξεκινησα την εγκυμοσυνη ή 15 για να ειμαι οπως ημουν πριν και την πρωτη εγκυμοσυνη.

Εχω παρει και κρεμα για την κυτταριτιδα και κανω και ποδηλατο (στατικο) οταν εχω χρονο...

Τι διαιτα ειναι αυτη του θηλασμου???? Την έχεις? Γιατι σκεφτομαι απο Δευτερα να αρχισω διατροφη... Εχω αυτη που εκανα πριν παντρευτω αλλα αν την έχεις στειλτη μυο με ενα pm να συγκρινω θερμιδες μηπως ειναι λιγες αυτες που επαιρνα τοτε...

Πολλά φιλια στα μπεμπακια μας!!!

Επισης ξεκινησαμε βολτουλες οι 3 μας το μωρο στο sling ο μεγαλος στο καροτσι ή το μωρο στο καροτσι και ο μεγαλος στο ειδικο σκαλακι που προσαρμοζεται πισω. Πηγαμε super market, τραπεζα, jumbo, για καφε κουνιες και στα μαγαζια!!!! Μια χαρα στην αρχη φοβομουνα οτι θα κλειστω μεσα αλλά τελικα μια αποφαση ειναι ολα!!!

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια καλημέρα και καλό φθινόπωρο!

Αρχίσαμε να μαζευόμαστε σιγά-σιγά, αύριο ξεκινάνε και τα σχολεία....

Εμείς στις 17 του μήνα γινόμαστε 2 μηνών και έχουμε πατήσει τα 5 κιλά με 57 πόντους ύψος (γίγαντας!:P:p:p:p:p:p:p)

Το πουλάκι του ο παιδίατρος μας είπε να του το κατεβάζουμε από την αρχή όσο πάει προσέχοντας να μην τον πονέσουμε. Μας έδειξε τον τρόπο και από ότι φαίνεται όχι μόνο δεν ενοχλέιται ο μικρός μου, αντίθετα το ευχαριστιέται κιόλας!

'Οσον αφορά τον ύπνο και το φαγητό, κατά την διάρκεια της ημέρας τρώει κάθε 3-4 ώρες και μένει ξύπνιος για καμμιά ωρίτσα ενδοιάμεσα στα γεύματα. Το βράδυ κάνουμε μπάνιο κατά τις 9, τρώει και κοιμάται μέχρι τις 2 με 2,30 όπου και ξυπνάει για να φάει. Τώρα που θα κλείσει τους 2 μήνες και θα πάμε στον παιδίατρο θα μιλήσω μαζί του για αυτό το θέμα.

Σχετικά με τα κιλά της εγκυμοσύνης ήμουν αρκετά τυχερή θα έλεγα μιας και είχα πάρει μόνο 3 και αυτή την στιγμή έχω χάσει και επιπλέον κιλά οπότε και είμαι 7 κιλά πιο αδύνατη από ότι ήμουν πρίν μείνω έγκυος! Μην φανταστείτε ότι κάνω δίαιτα, αντίθετα τρώω όπως έτρωγα. Επειδή όμως δεν κάθομαι και καθόλου υποθέτω πως αυτά τα κιλά χάθηκαν από την κούραση.

Το θέμα του θηλασμού δεν μας πήγε ιδιαίτερα μιας και όταν ο μικρούλης μου ήταν ενός μήνα άρχισε να μην χορταίνει με τον δικό μου γάλα και του ξεκίνησα και συμπλήρωμα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην καλοτρώει από το στήθος αφού κατάλαβε πως ακολουθούσε το μπουκάλι! Ετσι νοίκιασα θήλαστρο για να τραβάω τουλάχιστον το γάλα και να του το δίνω με το μπιμπερό. Όμως το γάλα άρχισε να μειώνεται σιγά-σιγά μέχρι που κόπηκε

και έτσι τώρα πίνει μόνο γάλα σκόνη.

Αυτά τα νέα μας για την ώρα. Σε όσες μανούλες έχουμε παιδάκια που πάνε σχολείο εύχομαι καλή σχολική χρονιά για αύριο! Αρχίζουμε τα διαβάσματα και τα τρεξίματα στα φροντιστήρια!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

γεια σας κοριτσια!!!

ασχολειστε ολες με τα μπεμπακια σας ε????εχω μεινει μονη στο καφε!!!

εμεις ειμαστε μια χαρα!!!παχαινοουμε σημερα τον ζυγισα και ειναι 6400!!!ο γιατρος μας ειπε οτι ειναι βαρυς αλλα δεν το υπολογιζει πολυ γιατι για την ηλικια του ειναι πολυ ψηλος(63εκ)!!!σημερα ξυπνησε το καημενο με κοκκινο ματι και τελικα εχει επεφυκιτιδα και το καημενο και δεν μπορει να ανοιξει το ματι απο τις τσιμπλες!!

μπορω να πω οτι περασαμε ενα πολυ ωραιο σκ!!!πηγαμε ηπιαμε και καφεδακι με το μωρο μαζι!!!

σημερα συγκινηθηκα γιατι πηγα απο τον ταφο της γιαγιας μου!!!μου ειχε πει οτι θα ηθελε να με δει να κανω ενα παιδι και μετα να πεθανει!!δεν τα καταφερε πεθανε πριν 2 χρονια!!ουτε τον γαμο μου προλαβε με ειδε ομως να αρραβωνιαζομε λιγους μηνες πριν πεθανει!!!ξερω οτι με βλεπει μου λειπει ομως πολυ!!!

οσο αφορα το πουλακι του μικρου μας το ανοιξε ο γιατρος και μου ειπε να μην το πειραζω εγω!!

ασπασια το sling εινα καλο???σκεφτομαι να αγορασω!!!

φιλια κοριτσια!!!καλο βραδυ!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλησπέρα κι από εμένα κορίτσια!!!

Έχουμε μπει κι εμείς στην διαδικασία να μπουμε σε πρόγραμμα για το φαγητό και να κόψουμε το "μες στην άργια νύχτα" τάισμα και γι' αυτό χαθήκαμε! Η αλήθεια είναι ότι ώρες ώρες είναι ζόρικα γιατί ο μικρός έτρωγε ότι ώρα ήθελε και αν πεινάσει δεν τον παρηγορείς με τίποτα! Είμαι αισιόδοξη όμως και πιστεύω πως με υπομονή θα στρώσουμε, γιατί ούτως ή άλλως έτσι πρέπει να γίνει για το καλό και των δύο!!!

Κατα τα άλλα σήμερα τον κοίταζα και παρατηρούσα πόσο μεγάλωσε από τότε που γεννήθηκε... Δεν είναι τρομερό κορίτσια το πόσο αλλάζουν μέρα με την μέρα???

Επίσης αυτές τις μέρες άρχισε να διασκεδάζει με το παιχνίδι πάνω από την κούνια και τρελαθηκα από την χαρά μου!!

Λέτα εγώ δεν έχω sling, αλλά έχω πάρει έναν μάρσιπο της chico, με ενίσχυση στην μέση και είμαι πολύ ευχαριστημένη, αρέσει και στον μικρό που έχουμε τέτοια επαφή.

Μαίρη μια χαρά είναι ο μπεμπίνος μου τώρα από το χειρουργείο!!! Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! Εσύ πως τα πας με την μέση σου?? Για το γάλα μην στεναχωριέσαι κι εγώ του δίνω στήθος και μετά συμπλήρωμα! Το θέμα είναι ότι παίρνουν και από τις μανούλες τους, για τα αντισώματα κτλ.

Filiopi τα πρώτα εμβόλια τα κάνουν μόλις κλείσουν τον δεύτερο μήνα! Εμείς θα τα κάνουμε καμια δεκαριά μέρες πιο μετά, λόγω του χειρουργείου.

Delsop, Αγγελική και Ασπασία καλώς ήρθατε πίσω!!!

Lineal που είσαι?? Πως τα πάτε με το πρόγραμμα ταισματος??

Φιλάκια σε όλα τα κορίτσια και τα μπεμπάκια!!!

Καλησπέρα κορίτσια, πως είστε; Περάσατε ωραίο σουκου; Εμείς είχαμε το μνημόσυνο της πεθεράς μου και τρέχαμε σε εκκλησίες, μνήματα κλπ. Το μωράκι εν τω μεταξύ έχει πάλι κολικούς εκεί που είχαν ελλατωθεί και λέω τους ξεπερνάμε νάτοι πάλι! Και το καημένο δεν μπορεί να κοιμηθεί! Από τις 9.30 την νανουρίζω και τελικά τώρα την πήρε ο ύπνος!

Αύριο πάμε γιατρό, για να δούμε πόσο μεγάλωσε το ζουζουνάκι; Στην αρχή του μήνα ήταν 4650 με 58 πόντους αλλά την αισθάνομαι να έχει μεγαλώσει πολύ, ειδικά τα χέρια μου το νιώθουν!!! Να δούμε και πως τα πάει με τον ίκτερο, αν δεν έχει πέσει πολύ θα κάνουμε εξετάσεις να δούμε μήπως προέρχεται από κάτι άλλο και όχι από τον αποκλειστικό θηλασμό!:(

Αυτό με το πρόγραμμα πως το καταφέρνετε βρε κορίτσια; εμένα με κάνει ότι θέλει η μικρούλα! Κάθε 3ωρο θέλει φαί και δεν την κρατάς με τίποτα όταν πεινάει!!! Μόνο 9 με 2 το βράδυ κοιμάται συνήθως... Προσπάθησα να την κάνω να το πάει πιο αργά 12 με 5 αλλά δεν της άρεσε και ξύπνησε ενδιάμεσα κάνοντας τα πάλι 3ωρα! Οπότε είπα να την αφήσω να κανονίσει εκείνη! Καλά κάνω; Πειράζει αν δεν έχει στανταρ πρόγραμμα;;;:rolleyes:

Tinaki δεν είναι ωραίο αυτό με τα παιχνίδια;;; Και μένα η μικρούλα άρχισε να καταλαβαίνει τα παιχνίδια ττης και τους γελάει τους μιλάει... σκέτη γλύκα!!!! Έχω γεμίσει με τέτοια βίντεο την κάμερα! Χαζομαμά!!!

leta μπράβο στο παλικάρι, μπασκετμπολίστας θα γίνει καλέ!!! Έχω κι εγώ σλινγκ, η μικρούλα φαινόταν πολύ ωραία βολεμένη όσες φορές την έβαλα, μόνο σήμερα δεν ήθελε. Μάλλον ήταν εκνευρισμένη λόγω κολικών!!!

Αγγελική, Ασπασία καλως ήρθατε, καλό φθινόπωρο, να τα λέμε συχνά τώρα. Ασπασία τα μωράκια μας είναι γεννημένα ίδια μέρα ε;

Φιλάκια κοριτσάρες πάω να επωφεληθώ της ησυχίας που επικρατεί στο σπίτι!!!! Good night!!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

Επειδή διαβάζω αυτά που λέτε για τα πουλάκια των αγοριών, θα σας πω τι είχε γίνει με τον γιο μου: Το πουλάκι του δεν κατέβαινε τελείως και πήγαινε για φίμωση. Η παιδίατρος είπε ότι θα του το ανοίξει όταν γίνει ενός έτους ή κάτι τέτοιο. Ένας φίλος της μητέρας μου, παιδοχειρούργος (αν ήταν κανένας άσχετος δεν θα τον εμπιστευόμουνα) μας είπε να του το ανοίγουμε σιγά σιγά κάθε φορά που τον αλλάζουμε βάζοντας από την κρέμα που του βάζαμε για το σύγκαμα. Κάθε φορά κι από λίγο. Κοινώς να του το "παίζουμε" (sorry για την έκφραση, αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερη) Τελικά, στο τέλος άνοιξε, πόνεσε για μια στιγμή και συνήλθε. Έτσι γλιτώσαμε το άνοιγμα με χειρουργικά εργαλεία. Επίσης, μας είπε μέχρι να μεγαλώσει λίγο, να του το ανοίγουμε κάθε λίγες μέρες γιατί κινδύνευε με φίμωση. Μέχρι που μεγάλωσε (γύρω στα 2 νομίζω)... και παίζει πλέον μόνος του!!!

Αυτά!!!

Κατά τα άλλα, καλή εβδομάδα, καλή σας μέρα, χαίρομαι που τα μπεμπάκια είναι όλα καλά και μεγαλώνουν!!! Όντως δεν την αναγνωρίζω. Άσε που δεν καταλαβαίνω πως περνάει ο καιρός. Είναι σα προχθές να έκανα χοριακή και σα χθες να μπήκα στο μαιευτήριο.

Η κόρη μου μου ρίχνει κάτι γέλια απίστευτα. Και είναι απίστευτα ήσυχη, ειδικά όταν έχει κόσμο.

Χθες είχε την πρώτη (και μία από τις τελευταίες για το χειμώνα) κοινωνική της εκδήλωση: Βάφτισε η κουνιάδα μου το τρίτο της παιδί, έτσι γνώρισε όλα της τα ξαδελφάκια, θείους, θείες κλπ. Περάσαμε πολύ ωραία, δεν μας παίδεψε καθόλου και ήταν μια σωστή κυρία!!!

Επίσης, να πω ότι εμένα το σλινγκ δεν τη βόλεψε ως νεογέννητο για να την βάζω ξαπλωμένη, ούτω σώστε με τις ευλογίες της παιδιάτρου χρησιμοποιώ τον μάρσιπο, όπου βολεύεται.

Φιλάκια μανούλες + παιδάκια

NDPXp3.png eJ01p3.png

Εμενα το sling Με βολεψε παρα πολύ!!! και στα δυο παιδια. Δεν τον βαζω ξαπλωμενο μεσα αλλα με τα ποδια λυγισμενα ορθιο...

Και εκεινου του αρεσει παρα πολύ

μαρσιπο ειχα παρει στον πρωτο μου γιο αλλα ηθελα πολύ χρονο να τον μπαινοβγαζω και δεν με βολευε καθολου...

Την κρεμα του συγκαματος την εβαζες πανω στο πουλακι του πριν ή μετα το κατεβασμα... Εχω αγχωθει πολυ γιατι στον μεγαλο δεν εχει κατεβει ακομα :(

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

σημερα συγκινηθηκα γιατι πηγα απο τον ταφο της γιαγιας μου!!!μου ειχε πει οτι θα ηθελε να με δει να κανω ενα παιδι και μετα να πεθανει!!δεν τα καταφερε πεθανε πριν 2 χρονια!!ουτε τον γαμο μου προλαβε με ειδε ομως να αρραβωνιαζομε λιγους μηνες πριν πεθανει!!!ξερω οτι με βλεπει μου λειπει ομως πολυ!!!

οσο αφορα το πουλακι του μικρου μας το ανοιξε ο γιατρος και μου ειπε να μην το πειραζω εγω!!

αχ λετα και μενα ο παπους μου εχει 2 χρονια που πεθανε αλλα ευτυχως με προλαβε αρραβωνιασμενη.ομως στο ταφο του εχω καιρο να παω...δε μπορω γιατι δε μαρεσει να χανω τον ελεγχο και να κλαιω και ξερω πως αν παω θα κλαψω παρα πολυ...

τινακι το πιστευεις;ειχα μπει δυο φορες και ειχα γραψει ολοκληρα κατεβατα και τις 2 φορες η συνδεση κοπηκε και εχασα οτι ειχα γραψει...οποτε τωρα ελπιζω να μη ξαναγινει αυτο.

τον ταιζω ανα τετραωρο.με ειχε δωσει ο παιδιατρος ενα αλλο γαλα το ναβαλακ για να κανει κακα του πιο ευκολα αλλα επειδη εκανε εμετο ξαναγυρισαμε στο αλμιρον με προγραμμα ανα δυωρο απο 60 ml.

σημερα του ξαναδωσα το νοβαλακ ανα τετραωρο και θα δουμε πως θα παμε...

γιατι μερικοι παιδιατροι δεν αφηνουν να κατεβαζουμε το πουλακι και αλλοι το αφηνουν;τωρα δε ξερω τι να κανω.

εμας μας ειπε να μη το πειραξουμε ακομα.κι αν παθει φιμωση;παντως κατουραει κανονικα.

αληθεια τι πρεπει να κατεβει;πως το καταλαβαινουμε;

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

γιατι μερικοι παιδιατροι δεν αφηνουν να κατεβαζουμε το πουλακι και αλλοι το αφηνουν;τωρα δε ξερω τι να κανω.

εμας μας ειπε να μη το πειραξουμε ακομα.κι αν παθει φιμωση;παντως κατουραει κανονικα.

αληθεια τι πρεπει να κατεβει;πως το καταλαβαινουμε;

Φαντάσου ότι δεν μπορείς να έχεις επαφή με τον αντρούλη σου και ότι με το χεράκι σου θες να τον... ικανοποιήσεις. Αυτό πρέπει να κάνεις ουσιαστικά και με το μωρό σου!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

τι γινεται κοριτσια???

το κλεισαμε το καφε???τρεχετε ολες με τα παιδια???

εμεις ειμαστε καλα!!επιτελους πηγα και κουρευτηκα!!το επομενο βημα ειναι να τα βαψω!!!αντε να δουμε ποτε!!!

α δεν ξερω για εσας αλλα τις τελευταιες δυο μερες με τραβαει η τομη!!μαλλον η αλλαγη του καιρου!!!

επισης ηθελα να σας ρωτησω εχει λιγο καιρο που ο μικρος θελει να βαζει συνεχεια το χερι στο στομα του!!!το κανουνε και τα δικα σας???δεν ξερω τι να κανω για να του το κοψω!!!οταν του πεφτει η πιπιλα βαζει το χερι στο στομα!!

αυτα προς το παρον

φιλια

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Φαντάσου ότι δεν μπορείς να έχεις επαφή με τον αντρούλη σου και ότι με το χεράκι σου θες να τον... ικανοποιήσεις. Αυτό πρέπει να κάνεις ουσιαστικά και με το μωρό σου!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

δε ξερω τι εννοεις εγω δε κανω τετοια πραματα...

χεχε

πλακα κανω...

το εκανα και ο ατιμουλης - ο μπεμπης ε...- χαμογελουσε ανακουφισμενος...

τι τραβαμε και μεις οι μανες!!!

λετακι εγω για σαββατο θα κλεισω για βαψιμο-ξανθα επιτελους-και χαιρομαι παρα πολυ!!!

οντως αυτο που λες το κανει,τα βαζει τα χερακια στο στομα του,αλλα νομιζω το κανει επειδη πειναει.στο βιβλιο που εχω και λεει τροπους αν θες να κοψεις τη πιπιλα στο μωρο,ο ενας τροπος ειναι να βαζεις τα χερακια του στο στομα του.οποτε μαλλον δε θα πρεπει να μας ανησυχει.ε;

σημερα κοριτσια πηγα εδωσα βιογραφικο σε μια αγγελια που ειδα για τηλεφωνητρια 4ωρο απογευματα και με βολευει παρα πολυ τωρα με το μωρο.αντε να δουμε...παντως με αυτη την ανεργια και ειδικοτερα στη πολη που μενω δε περιμενω και πολλα,αλλα ποτε δε ξερεις.ενα δευτερο εισοδημα παντως θα μας ανακουφιζε πολυ,οσο και να ειναι αυτο το εισοδημα.

κοριτσια ο μπεμπης με εχει τρελανει,πολυ φοβαμαι οτι οσο παει θα μου τον παρει τον αερα και οχι μονο εμενα αλλα απο ολους και θα μας κανει οτι θελει.

αφου να φανταστειτε χθες το βραδυ τον εβλεπα στον υπνο μου τη φατσουλα του και τον φιλουσα και του ελεγα "αχ αγαπη μου εσυ" και τετοια, και ξυπναω και βλεπω την φατσα του αντρα μου που φιλουσα και τρομαξα!!!

πολυ γελιο παντως.

δε παω καλα:lol::lol::lol:

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Καλησπέρα κορίτσια μου!!

αφου να φανταστειτε χθες το βραδυ τον εβλεπα στον υπνο μου τη φατσουλα του και τον φιλουσα και του ελεγα "αχ αγαπη μου εσυ" και τετοια, και ξυπναω και βλεπω την φατσα του αντρα μου που φιλουσα και τρομαξα!!!

Εγώ πάλι έχω τέτοια νεύρα (και δεν ξεσπάω πουθενά!) με την γκρίνια του μπέμπη, (μία με τα πονάκια του, μία που θέλω να τον μάθω να τρώει ανά τρείς ώρες και όχι όποτε του έρθει από λίγο), που στον ύπνο μου βλέπω ότι τσακώνομαι με όλο τον κόσμο και ξεσπάω!!!:rolleyes: Αλήθεια λέω, κάθε μέρα και με άλλον!!:shock:

Προχθες είδα ότι είχαμε πάει διακοπές (ευγενείς πόθοι..) και η ξενοδόχος, επειδή το ξενοδοχείο είχε πολλές πτέρυγες, δεν ήξερε να μας πει που ήταν το δωμάτιο μας κι έπρεπε να ψάξουμε μόνοι μας:shock:!! Καλά το τι βρίσιμο της έριξα, δεν λέγεται!!!!:lol:

Ρε κορίτσια εσείς δεν εκνευρίζεστε μετά από συνεχόμενη γκρίνια?? Συνέχεια μόνο τα αγαπάτε και νιώθετε απέραντη ευτυχία που τα έχετε? Κι εγώ το λατρεύω το παιδί μου και νιώθω τυχερή που έγινα μανούλα, αλλά κάποιες στιγμές απελπίζομαι και θέλω μόνο να ηρεμήσει και να μείνω λίγο ήσυχη..

Λέτα κι εμένα το βάζει το χέρι στο στόμα όταν πεινάει..

Lineal ξέρω, είναι πολύ σπαστικό να σου σβήνονται όσα γράφεις. Και φυσικά βαριέσαι να τα ξαναγράψεις...

Α!Ξέχασα! Χθες αδιαθέτησα... Εσείς?? Βέβαια, πρώτη φορά στην ζωή μου χωρίς πόνο!!

Φιλάκια... Πρέπει να κλείσω...

Καλημέρα!!!

Κι εγώ έφτιαξα μαλί και νύχι παρακαλώ την Παρασκευή. Ήρθε η κοπέλα σπίτι, μιας και το κομμωτήριο που τα κάνω είναι συνοικιακό και η μπέμπα μου ήτανε πολύ συνεργάσιμη: κοιμότανε όλη την ώρα.

tinaki,

μην απελπίζεσαι. Αυτό το θυμάμαι με τον μεγάλο μου πιο πολύ, μιας και η μπουμπού μας είναι πιο ήσυχη και δεν έχει πονάκια. Η αυπνία, το άγχος και η κούραση μας παίζουν περίεργα παιχίδια.

lineal,

καλή τύχη με τη δουλειά. Μακάρι να σε πάρουνε.

Επίσης, η παιδίατρος μας είχε πει καλύτερα πιπίλα παρά χέρι, μιας και την κόβεις πολύ πιο εύκολα. Δεν ξέρω, γιατί η μικρή την φτύνει μετά από 2 λεπτά (μάλλον όταν το παίρνει απόφαση ότι δεν βγάζει γάλα) και ο μικρός ποτέ δεν την πήρε πολύ.

Εγώ δεν έχω αδιαθετήσει ακόμα και πολύ το χαίρομαι!!!

Επίσης, μπορεί να μας παίρνουν τον αέρα, αλλά τελικά οι μανάδες που ασχολιόμαστε περισσότερο μαζί τους ήμαστε πιο αυστηρές... τους άλλους τους έχουν στο ένα πόδι!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλησπέρα κοριτσάρες!!! Τι κάνετε; Εμεις σήμερα πρώτη μέρα στο γραφείο παρέα με την μπέμπα!!! Η καλή μου ήταν τόσο ήσυχη... κοιμόταν, έτρωγε πολύ καλό κοριτσάκι!!! Χάρηκα πολύ γιατί γύρισα στην δουλειά και αισθάνθηκα λίγο χρήσιμη στην κοινωνία (χι χι χι!!!!)!!!:tongue:

Λέτα η μπεμπίτσα μου και εμενα όταν της πέφτει η πιπίλα άρχισε να βάζει στο στόμα το χέρι αλλά της δίνω πάλι πιπίλα. Έχω ακούσει πως κόβεται πιο εύκολα από το δάκτυλο γιατί μπορείς να την πάρεις όποτε θές ενώ το δάκτυλο είναι πάντα ευκαιρο!!!

Λινεαλ καλή επιτυχία με τη δουλειά, όντως θα σε βολέψει είναι ωραία που θα είσαι λίγες ώρες μακριά από το μπεμπέκι!!!

Τινάκι όσο και να τα αγαπάμε τα παιδάκια μας κάποια στιγμή απελπιζόμαστε από την κούραση και την συνεχή ρουτίνα, μην αγχώνεσαι νομίζω συμβαίνει σε όλες!!! Ααα και η περίοδος μου ήρθε και μένα στις 10 του μηνός, ναι ναι με ελάχιστο πόνο και αίμα, λές να συνεχιστεί έτσι; Ωραία θα ναι!!!

Ααα α κορίτσια σήμερα έχω γενέθλια, τα πρώτα μου ως μανούλα! Είμαι πολύ χαρούμενη!!!!:D:D:D

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...