Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

Θεωρώ η ηλικία είναι πιο σημαντικός παράγοντας για την ποιότητα πάρα η ΑΜΗ, εγώ είμαι 41 με υψηλή ΑΜΗ αλλά λόγω ηλικίας έχω λίγα ποιοτικά ωάρια.

Επίσης όπως είπα πιστεύω παίζει σημαντικό ρόλο το πρωτόκολλο που ακολουθείς κ τον πιο σημαντικό το εμβρυολογικο!!

Όταν ξεκίνησα πήγα στο δημόσιο (επέμενε ο άντρας μου), οι γιατροι εκει κάνουν κ σε ιδιωτικά εξωσωματικες, έκανα 2 ωοληψίες κ οι βλαστοκυστες μου έφτασαν  4 απο 2 ωοληψιες, ήταν όλες χαμηλής βαθμολογίας 2ΒΒ, πρώτη ετ αποτυχία, δεν εκανα αλλη. Αλλάζω κέντρο με άλλο πρωτόκολλο άλλο εμβρυολογικο κ φτάνω στις 11 άριστες βλαστοκύστες, 2 υγιείς απο τις 11 , η μία είναι τα διδυμα μου τώρα!! Θέλω να πω πως άλλος γιατρός διαφορετική αντιμετώπιση μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα μανουλίτσες!!!! Μπήκε σήμερα το φθινόπωρο, αρχίσαν οι πρώτες βροχές, μαζευόμαστε και εμείς σιγά σιγά.... κερνάω ζεστό καφεδάκι ελάτε!!! Βοηθάει και στα ξενύχτια!!!

Η μπουμπού σήμερα από το μεσημέρι στις 2.30 κοιμήθηκε το βράδυ στις 10! Δεν ξέρω τι είχε, μάλλον κρύωσε λίγο στο χτεσινό μπανάκι και την πονούσε η κοιλίτσα! Της έβαλα μακρυμάνικο φορμάκι και ησύχασε... τώρα κοιμάται, για να δούμε τι ώρα θα ξυπνήσει; Εν τω μεταξύ έχει αρχίσει και χορταίνει πάρα πολύ γρήγορα στο στήθος και δεν μου το αδειάζει καλά και αναγκάζομαι να της δίνω ένα τη φορά και να βγάζω με το θήλαστρο όταν είναι πολύ γεμάτο. Η μπέμπα πίνει από το στήθος καλά για ένα δεκάλεπτο και μετά το θέλει για πιπίλα, αλλά επειδή βγάζει γάλα νευριάζει, τεντώνεται, χτυπάει χέρια πόδια, τσιρίζει, τραβάει τη θηλή, χαμός!!! Μόλις την βγάζω από το στήθος είναι μια χαρά! Λέτε να χορταίνει; Περιμένω την άλλη Δευτερα να πάμε δτη γιατρό για να δούμε το βάρος της, αν παίρνει κανονικά με τόσο φαί. Πάντως τα χέρια μου μαρτυρούν πως βάρυνε κι άλλο!!!

Μαριλίνα καλή επιστροφή, όλοι σιγά σιγά στο πόστο τους!!!

Τινάκι μου, μπράβο στο γαμπρό μου, πολύ γενναίος άντρας!!!! Καλή ανάρρωση στον μικρούλη!!!

Leta μπράβο που προλαβαίνεις και το γυμναστήριο! Κι εγώ θα ήθελα να πάω αλλά δεν ξέρω αν μπορούμε να κάνουμε όλα τα είδη γυμναστικής με το θηλασμό! Δηλαδή εγώ έκανα αερόμπικ και τένις πριν την εγκυμοσύνη αλλά τώρα αισθάνομαι ότι οι πολλές αναπηδήσεις μπορεί να με ενοχλήσουν στο στήθος. Δεν ξέρω.... ξέρετε εσείς κάτι γι αυτο;

Delsop καλως ήρθατε πίσω, καλό φθινόπωρο! Δεν είναι υπέροχο που τα παιδάκια μας αρχίζουν να μας καταλαβαίνουν; Όταν μου γελάει η μπέμπα μου τρελαίνομαι!!!!!

Φιλιά πολλά σε όλες, καληνύχτα! Πέφτω για ύπνο να προλάβω!!!!!!:rolleyes:

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Delsop καλωσορισες πίσω!!!νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πίνουμε ζεστούς καφέδες!!!

Χθες για πρώτη φορά ο μικρός κοιμήθηκε συνεχόμενα το βράδυ από τι 11.30 μέχρι τις 6.30!!και τώρα πάλι κομαται από τις 7.30 κατευθείαν μετά το φαΐ!!!αντε να δούμε αν θα το κρατήσει η ήταν τυχαίο!!!

Γενικά είμαι πολύ καλά και στην ψυχολογιΑ μου προσπαθώ να είμαι(τα γνωστά προβλήματα με την πεθερά μου)!!!δεν το αφήνω όμως όλο αυτό να περνάει στο παιδί μου!!!μαριλινα γιατί μαλωσε η μαμά σου με τον άντρα σου;;;πρέπει να είναι πολύ δύσκολο αυτό!!!

Filliopi το pilates είναι ασκήσεις δαπέδου με αρκετούς κοιλιακους!!!και δεν μπορώ ακόμα να αρχίσω να χοροπηδαω λόγω καισαρικης!!!η γιατρός μου είπε χαλαρά πράγματα για αρχή!!!

Πάντως κορίτσια με το γυμναστήριο χαλαρωνω!!!αφήνω και πατέρα και γιο μαζί για λίγο!!!ο άντρας μου λείπει αρκετές ώρες και έτσι τον χαίρεται!!!

Φιλακια προς το παρόν

Lkixp3.png

rcRGp3.png

καλημέρα από την Αθήνα πλέον.

Εχθές το μεσημέρι επιστρέψαμε και το σπίτι μας είναι ακόμα σαν βομβαρδισμένο από τα πράγματα. Στο μεταξύ, μιας και δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο (το παιδί πήγε παιδικό σήμερα, αλλά δεν θα τον αφήνω πολύ τις πρώτες μέρες) δεν ξέρω πότε ουσιαστικά θα φτιαχτεί.

Ευτυχώς που είχα κανονίσει και είχε έρθει η κοπέλα να καθαρίσει, οπότε δεν είχα να ασχοληθώ και με αυτό.

Αύριο θα έρθει και μία διαιτολόγος (μιας και τελικά δεν μου άρεσε πολύ η δίαιτα θηλασμού της φίλης μου και ξέρω ότι δεν μπορώ να κάνω του κεφαλιού μου) και ελπίζω να τα πάμε καλά!!

delsop,

καλωσήρθες. Εγώ κατάφερα και τη Δευτέρα πήγα σινεμά με το μωρό. Κάτσαμε πίσω πίσω, τη θήλαζα σχεδόν συνέχεια, τόσο πολύ που δεν ξύπνησε για το καθιερωμένο βραδυνό μπουκάλι και κοιμήθηκε από τις 11 ως τις 7 το πρωί.

Τα λέμε αργότερα!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Τι κάνετε? Εγω τρέχω συνέχεια!!!! Ο μικρός ζητάει φαγητό κάθε 2 ώρες. Ήρθε και ο γιατρός σήμερα και τα νέα μας δεν είναι και πολύ καλά. Δεν πήραμε πολύ βάρος άρα το δικό μου γάλα δεν του φτάνει και θα ξεκινήσουμε ξένο. Εκτός απο το βάρος όλα τα άλλα είναι καλά. Κάναμε και το πρώτο μας εμβόλιο και μας άνοιξε και το πουλάκι μας ο γιατρός!

Μαριλίνα επιστροφή στην ρουτίνα τώρα!

Λετα σε ζηλεύω με το γυμναστήριο!

Τινάκι μια χαρά τώρα ο μικρός?

iWgPp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!

μαλλον εισαστε απασχολημενες ολες με τα μωρακια σας!!!!!εμεις ειμαστε μια χαρα!!αρχισαμε να γελαμε με δυνατες κραυγες και με ηχους!!γενικως ξεκαρδιζεται στα γελια!!!ειναι απιστευτο το ποσο εχω δεθει με τον μικρο μου τοσο πολυ που ξεχναω οτι εχω και αντρα!!προφανως και δεν κανω καλα!!!!για αυτο και αποφασισα και το τηρω να ειμαι περιποιημενη οταν θα ερχεται ο αντρας μου!!!ξεθαψα τα εσωρουχα μου(φορουσα βαμβακερα στην εγκυμοσυνη),εβγαλα τα καλλυντικα μου και ντυνομαι οταν ερχεται σπιτι(με φορμες δεν μενω με την πυτζαμα).

πρεπει να δωσω και μια προτεραιοτητα στον αντρα μου οταν γυρναει απο τη δουλεια!!!υπαρχει μια πιθανοτητα η σχεση μας να μην ειναι οπως πριν αλλα τουλαχιστον πρεπει να προσπαθησω για το καλυτερο που μπορω!!!

κοριτσια εσεις που ειχατε ηδη παιδια πως διατηρησατε την σχεση με τον αντρα σας???

τα λεμε κοριτσακια!!!:D:D:D:D:D:D:D

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα και από μένα!!!

Η μικρή μου κοιμάται. Πήγαμε την πρώτη μας βολτούλα με τον μάρσιππο για κάτι λίγα ψώνια, την πήρε ο ύπνος και δεν έχει ξυπνήσει ακόμα.

leta,

το δικό μου πρόβλημα ήτανε ότι... ο άντρας μου είχε πρόβλημα που έδινα προτεραιότητα στο μωρό (εγώ έχω ένα παιδί ακόμα... 39 ετών). Το δικό μου ότι δεν έδινε πολύ σημασία στο μωρό, βάλε και τις αλλαγές στη ζωή μας, το κλείσιμο κλπ, ε, είχαμε κάτι μικρά προβληματάκια.

Η αλήθεια είναι ότι εμένα μου άρεσε να αφήνω τον μικρό στη μάνα μου για λίγο από ένα σημείο κι έπειτα και να πηγαίνουμε για καφέ, να παίζουμε ένα τάβλι χωρίς παιδιά!!!

Περιμένω τη διαιτολόγο σήμερα, να δούμε τι θα μου πει!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημερα κοριτσια!!!

Και εγω τρεχω με την μικρουλα εχει αλλαξει το προγραμμα της εδω και λιγες μερες και ψιλοανησυχω ολη την μερα δεν κοιμαται και κοιμαται μονο το βραδυ την βαζω για υπνο και κατευθειαν ξυπναει,

εσας τρομαζουν στον υπνο τους εμενα τρομαζει και ξυπναει!!!

Λετα εμενα μπυ εκανε παραπονακια οτι δεν εχουμε πολυ χρονο και τετοια,οποτε οταν κοιμαται η μικρη το βραδυ βλεπουμε καμια ταινιουλα να θυμηθουμε τα παλια!!!

Καλο μεσημερι!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Εμείς έχουμε προσαρμοστεί τελευταία και κοιμόμαστε και το βράδυ, θηλάζουμε και ικανοποιητικά και αύριο θα κάνουμε και τα πρώτα μας εμβόλια!!!

Οι σχέσεις με τον σύζυγο νομίζω θέλουν λίγο χρόνο... δύσκολη φάση...

Μαίρη μου γιατί έτσι με τον μπέμπη? Πόσο βάρος πήρε σε πόσο καιρό? Γιατί ο παιδίατρός σου δεν κοιτάει να σε βοηθήσει με τον θηλασμό αντί να σε πάει στο ξένο απ' ευθείας?

RKdwp3.png

γεια σας κοριτσια,

σημερα γιναμε 2 μηνων!

χθες καναμε εμβολιο και ευτυχως ο μικρος δεν εκανε πυρετο οπως μας προειδοποιησε οτι μπορει να γινει ο παιδιατρος.

παντως πατησε κατι κλαματα ο μικρος,εγινε κοκκινοκαφε και εβγαλε και ενα μεγαλο χοντρο δακρυ!!!

καναμε το prevenar a

δε ρωτησα αν ειναι μια δοση ή πολλες μαζι

σημερα επισης μπηκαμε σε προγραμμα ταισματος,γιατι τοσο καιρο τρωγαμε αλλοπροσαλλα.

να δουμε πως θα παει.

ανα 4ωρο 150 ml και το βραδυ δε θα πρεπει να μου ξυπναει καθολου.

επισης αλλαξαμε γαλα,λογω δυσκοιλιοτητας.πηρα το novalac it.

Ίσως να φταίει και η ψυχολογια μου που είναι σκ...ά! Πρέπει λίγο να πάρω τα πάνω μου γιατί δε με βλέπω πολύ καλά. Λίγο η κούραση, λίγο τα κιλά που δεν έχω τι να φορέσω, ούτε να μου λένε για έξω δεν θέλω. Με έχουν πιάσει και κάτι ασταμάτητα κλάμματα κάτι μέρες, έτσι χωρίς να ξέρω το λόγο.... Μάλλον από αυριο πρέπει λίγο να ασχοληθώ με τιποτα μαλλια- νύχια μάσκες και τέτοια μπας και επανέλθω.leta μπράβο με το γυμναστήριο! Εσεις ψυχολογικά πως είστε?

ψυχολογικα μια πανω μια κατω.θελω να παω σε διαιτολογο αλλα σκεφτομαι το οικονομικο.ομως αν δε παω θα καταντησω 100 κιλα!

οποτε κατι πρεπει να κανω επειγοντως,γιατι αυτο ειναι που με ριχνει.η εξωτερικη μου εμφανιση.

Κάναμε και το πρώτο μας εμβόλιο και μας άνοιξε και το πουλάκι μας ο γιατρός!

εγω που τον ρωτησα για το πουλακι του αν πρεπει να το κανω κατι,με ειπε ειναι νωρις ακομα.

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

ααα ο μπεμπης ειναι 5.060 γρ.

επισης ο παιδιατρος μας ειπε οτι ειναι λιγουλακι αδυναμος ακομα,αλλα που θα παει,θα γινει πιο ζωηρος...οχι οτι δεν ειναι το πουλακι μου,αλλα μαλλον θα πρεπει να γινει περισσοτερο

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Καλησπέρα! Τι κάνετε? Εμείς πήγαμε για καφε σήμερα και ευτηχώς έκανε 3 ώρες για να ζητήσει φαγητό και πρόλαβα να πιω το καφεδάκι μου! Απο εκείνη την ώρα και μετά ζητάμε φαγητό ανα 2 ώρες πάλι!

Λέτα καλά κάνεις και προσπαθείς να δώσεις λίγο χρόνο και στον αντρα σου. Εγω δεν τα έχω καταφέρει ακόμη. Έχουμε απομακρυνθεί πολύ και δεν μου αρέσει καθόλου!

Μαριλίνα γιατί πήγες σε διαιτολόγο? θέλεις να χάσεις πολλά?

Barbie και εμένα ο μικρός πολλές φορές πετάγεται στον ύπνο του και άλλες φορές γελάει! Μάλλον βλέπουν όνειρα!

Jasmini σταμάτησαν να ξυπνάνε τα μικράσου το βράδυ? Τι ώρα τα ταϊζεις τελευταία φορά? Εμείς ξυπνάμε 2-3 φορές το βράδυ. Σχετικά με τον θηλασμό είναι ότι ο μικρός δεν κάθεται πάνω απο 2 λεπτά στο στήθος και δεν χορταίνει και γκρινιάζει. το βγάζω με το θήλαστρο αλλά δεν φτάνει και κάποια γεύματα θα του δίνουμε ξένο. Πήρε 300γρ απο τις 40 μέρες μέχρι τώρα.

Lineal και εμείς χθές κάναμε εμβόλιο και δεν ανεβάσαμε πυρετό. Εμείς κάναμε 2 εμβόλια ένα σε κάθε μπουτάκι. Όταν λές πρόγραμμα ταϊσματος τι εννοείς? Πως τα καταφέρνεις? Εμένα δεν τρώει τόσο πολύ. Με το ζόρι τρώμε 80 με 100 γρ. Για το πουλάκι μας είπε ότι απο 2 μηνών μπορούμε να το ανοίξουμε. Το πότε είναι δική μας επιλογή. Αποφασίσαμε τώρα για να μην καταλαβαίνει και πολλά και πονάει περισσότερο. Εμεις απο κιλά είμαστε 4980.

iWgPp3.png

Καλησπέρα σας κούκλες μανούλες! Ζωντάνεψε το καφέ μας! Ωραίαααα!!!!

Καλά είμαστε και εμείς κοιμάται τώρα η μπεμπούλα και μπήκα να σας δω!!! Εμείς τρώμε συνήθως κάθε 3 ώρες αλλά όταν κοιμάται αμέσως μετά το τάισμα. Όταν την πιάνουν οι αυπνίες της όμως και κοιμάται την ώρα που πρέπει να ξαναφάει σχεδόν 2.5 ώρες μςτά το τάισμα χαλάει το πρόγραμμα! Εχτές από τις 7.30 κοιμήθηκε στις 9.30 και την ξύπνησα με το ζόρι στις 2.30 το βράδυ γιατί αγχώθηκα μέσα στον ύπνο μου και ξύπνησα τρομαγμένη! Που θα παέι θα το φτιάξει προς το παρόν πάμε ανάλογα με τα κέφια της! Από φαγητό πάμε καλά βρήκα και μια τεχνική από το parents cafe για να μην πνίγεται και δσανασχετεί από το πολύ γάλα και σήμερα φάγαμε πολύ πολύ καλά! Τι ευτυχία είναι βρε κορίτσια να βλέπεις το παιδάκι σου χορτάτο και ικανοποιημένο!

Αχ Leta ωραία γυμναστική πρέπει να είναι το πιλάτες και ότι πρέπει για μετά την εγκυμοσύνη ε; Δυστυχώς εδώ που πήγαινα εγώ γυμναστήριο δεν έχει τέτοιο πρόγραμμα, πρέπει να ρωτήσω τον γυναικολόγο όταν πάω τι γυμναστική επιτρέπεται! Ωραία να φεύγεις λίγο από το σπίτι ή το μυαλό σου είναι όλο πίσω και θες να γυρίσεις στο μωρό; εμένα νομίζω το δεύτερο θα μου συμβεί! η μαμά μου λέει είναι από την περιπέτεια που πέρασα, που δεν την πήρα αμεσως κοντά μου την μπέμπα....

Τώρα αυτό με τον σύζυγο.... είναι δύσκολο θέμα! Ήταν μέσα στην αίθουσα τοκετού και ωδινών, είδε όλη τη διαδικασία και με βλέπει λίγο διαφορετικά τώρα. Αλλά έχεις δίκιο κι εγώ προσπαθώ να γίνω ξανά η γυναίκα του και όχι μόνο η μάνα του παιδιού του!!!

Μαριλίνα μπράβο σου που πήρες μαζί το μωράκι και που το θήλασες χίλια μπράβο, εγώ ακόμα έχω θέμα με τον θηλασμό έξω από το σπίτι, ντρέπομαι λιγάκι, το ξέρω δεν πρέπει αλλά.... Θα μου πείς όλο το σόι έχει δεί τα στήθη μου τι σε πειράζει λίγα άτομα ακόμα!;!;:rolleyes:

Μαίρη μην αγχώνεσαι δεν πειράζει να πάρει λίγο ξένο γάλα το μωράκι αφού παίρνει και το δικό σου έτσι δεν είναι; Του κάνει καλό σίγουρα της μαμάς το γαλατάκι! Άντε θα στρώσει το γλυκούλι και μπορεί να σου πει αν το ξαναδεί ο γιατρός να συνεχίσεις μόνο δικό σου. ότι καλύτερο για τα παιδάκια μας έτσι δεν είναι;

Barbie και μένα τρομάζει πολύ εύκολα η μικρούλα! Και είναι δύσκολη στον ύπνο! Κοιμάται στην αγκαλιά και μόλις πάω να την ακουμπήσω στο κρεββάτι... γαρίδα το μάτι της! Έτσι πολλά 3ωρα κατά την διάρκεια της μέρας μένει ξύπνια!!!

Jasmini πραγματικά σε θαμάζω με τα δύο μωράκια και πόσο καλά τα καταφέρνεις και με τη φροντίδα τους και με το θηλασμο!!! Εγώ ένα έχω και ώρες ώρες απελπίζομαι , τα βρίσκω μπαστούνια!!!!:mrgreen:

Lineal χρόνια σας πολλά για τα 2α μηνογενέθλια!!! Τα εμβόλια πότε τα ξεκινήσατε;;; Δεν θέλω να μου το τρυπήσουν το κοριτσάκι μου σύντομα , φτάνει η μελανιά που εχει από το αίμα που της πήραν από το χεράκι!!! Είμαστε 43 ημερών... πλησιάζει η ώρα;;; Αχ μωρά τα καλούλια μου όταν κλαίνε τα λυπάται η ψυχή μου!!!

Σας αφήνω καλές μου, καλά κουράγια με τα πιτσιρικάκια.... φιλάκιααααα!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλημέρα μανούλες + μωράκια!!!

mairi,

πήρα διαιτολόγο γιατί θέλω να χάσω τουλάχιστον 20 κιλά και τώρα που θηλάζω δεν θέλω να κάνω του κεφαλιού μου και δεν πρέπει.

FillioPi,

κι εγώ ανησυχούσα όταν πρωτοάφησα τον γιο μου με το μπαμπά. Όλα καλά πήγανε όμως και είχα καταδιασκεδάσει την πρώτη μου έξοδο με την νονά του, η οποία είχε ως σκοπό να του ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα, οπότε ήτανε ελαφρώς υποχρεωτική. Την μικρή την έχω αφήσει προς στιγμήν το πολύ μία ώρα όταν πήγαινα για μπάνιο στο Σούνιο. Ένιωθα ένα άγχος, γιατί μπορεί η παραλία να ήτανε δίπλα, αλλά δεν μπορούσε κανείς να με ειδοποιήσει μιας και στη θάλασσα... που να το βάλω το κινητό!!!

Εχθές πήγε η μπέμπα την πρώτη της βόλτα στην παιδική χαρά!!! Πήγαμε με τη γιαγιά και μία φίλη μου με το κοριτσάκι της που είναι στην ηλικία του γιου μου!!! Και μάλιστα μετά γύρισα μόνη μου με τα δύο παιδιά. Ο γιος μου φέρθηκε σαν κύριος κρατώντας το καροτσάκι και πολύ το χάρηκα!!!

Σήμερα μάλλον θα πάμε πάλι Σούνιο, οπότε... καλό Σαββατοκύριακο!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

γεια σας κοριτσακια!!!

σημερα ο μπεμπης κοιμηθηκε πιο πολυ το βραδυ!!!αρχισε να κοιμαται πιο πολλες ωρες!!!μπορει να ειναι τυχαιο αλλα ποιος ξερει!!

filiopi οντως ειναι πολυ ωραια γυμναστικη!!!δεν με κουραζει!!δεν την βαριεμαι!!!ποναει το σωμα μου αλλα μου αρεσουν καθε μερα και πιο πολυ ασκησεις!!!οσο αφορα τον μικρο την πρωτη μερα που πηγα ειχα το νου μου στο σπιτι και ηθελα να γυρισω γρηγορα πισω!!οταν γυρισα και ειδα τον αντρα μου χαλαρο ειπα οκ μπορει να τα βγαλει περα μονος του για αυτο και συνεχισα!!ειναι κατι που κανω για μενα και μου αρεσει!!!οπως λεει και ο αντρας μου για αυτον κανω γυμναστικη γιατι αυτος θα βλεπει το κορμακι μου......;););););););)

μαριλινα πολλα κιλα θελεις να χασεις!!!εγω θελω 10 και μου φαινεται γολγοθας!!!τι σου ειπε η διατολογος πες κανενα κολπο!!

καλο σκ κοριτσια

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...