Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

κορίτσι μου διαβάζω από εχθές συνέχεια για την ΑΜΗ, όπως έκανα και πριν 2 χρόνια. Το τονίζουν ότι χαμηλή ΑΜΗ δεν σημαίνει χαμηλή ποιότητα. Η χαμηλή ποιότητα ισούται με την ηλικία, επειδή συνήθως χαμηλή ΑΜΗ έχουμε μετά από κάποια ηλικία, αυτά συμπίπτουν . Οι μελέτες μιλάνε για το απόθεμα μόνο. Υπάρχουν μελέτες που δίνουν ότι μπορείς να βελτιώσεις την κατάσταση, με διατροφή, βιταμίνες όπως DHEA, με γυμναστική, όχι τσιγάρο, κάνεις βελονισμό να διαχειριστής το άγχος, το χρόνιο στρες επηρεάζει σοβαρά την ορμονική ισορροπία με αποτέλεσμα να δίνεις κακής ποιότητα ωάρια. Το ξανά είπες, το σπέρμα μπορεί να επηρεάζει. Άρα έχετε 50-50 ευθύνη στην εξέλιξη της βλαστοκύστης. Λόγω στεναχώριας και απελπισίας, είσαι σε άρνηση. 

Θα σου πω ότι εγώ ξεκίνησα προσπάθειες στα 23, μπουμπούκι, ποιο νέα δεν γίνετε, με όλους τους γιατρούς να μου λένε θα μείνεις πανεύκολα έγκυος. Ενδομήτριο να φτάνει και 22mm και ωορρηξία κάθε μήνα, με τεράστιο ωοθηλάκιο. Να νιώθω την ωορρηξία μου κάθε μήνα. Και να που τα κατάφερα μετά από 2,5 χρόνια ελεύθερον επαφών και μετά από 8 μήνες εξωματικής, 2 ετ. Πήρα θετικό τεστ στα χέρια μου μετά από ακριβώς 3 χρόνια. στα 26. 27 γέννησα. 

Θα πεις τα κατάφερες, είσαι νέα, δεν έζησα τίποτα 3 χρόνια θα σου πω. Έχασα τον εαυτό μου, ήθελα να χωρίσω για να βρει μια που να μπορεί να του κάνει παιδί. Σε καταλαβαίνω όσο δεν πάει. Στα λέω όλα αυτά για να μπορέσεις να βγεις για λίγο από όλη αυτήν την βαβούρα για να τα δεις ποιο καθαρά. Θεωρώ ότι στην ψυχολογία σου ευθύνεται ο εξωσωματικός σου. Δεν πιστεύω πως από μόνη σου από την αρχή αντιδράς έτσι, να το έχεις πάρει όλο πάνω σου και να νιώθεις και ότι δεν θα τα καταφέρεις ποτέ. Έχεις πέσει σε λάθος ομάδα και έχεις χάσει την πίστη και την αισιοδοξία σου. 

• Μου αρέσει 2

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!!

ειμαι περηφανη για τον ευατο μου!!!ε ναι λοιπον ξεκινησα pilates!!!!ειμαι πολυ χαρουμενη!!!ειναι η γυμναστικη που χρειαζομουν γιατι ειναι χαλαρες οι ασκησεις που κανεις!!!!και γυμναζω και τους κοιλιακους που ηθελε η γιατρος!!!αφου παω με ορεξη!!!αφηνω μια ωρα τον γιο στον μπαμπα και πηγαινω!!!

σημερα θα παμε στον παιδιατρο και εχω λιγο αγωνια!!θα κανει τα πρωτα του εμβολια και δεν ξερω πως θα ειναι!!!:-(

γενικα ειμαστε πολυ καλα!!!τρελαινομαι να τον βλεπω να γελαει!!!του εχω τοσο πολυ αδυναμια και ακομα ειναι τοσο μικρο!!που να αρχισει να κανει πραγματα θα χαζεψω τελειως!!!

lineal και εγω παρει αυτα τα βιβλια!!!εμεινα τοσο ευχαριστημενη στην εγκυμοσυνη και πηρα και για τον πρωτο χρονο του μωρου!!!ειναι παρα πολυ καλο!!!για οτιδηποτε χρειαζομαι ανοιγω το βιβλιο!!!

carrie καλοσωρισες!!!εμενα μου ειχε πει οτι αμα περασει τις 5 μερες χωρις να κανει κακα θα του βαζαμε υποθετα γλυκερινης!!!δεν κλαιει απο τη δυσκοιλιοτητα????

μαριλινα!αντε με το καλο να γυρισεις και εσυ!!!εχεις γεμισει τις μπαταριες σου οποτε θα ειναι πιο ευκολη η διπλωματικη!!!!

φιλακια κοριτσια!!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια, πώς πάνε τα μωράκια σας?

Mairi πώς είσαι? Συνήλθες?

Τinaki ο μπέμπης σου τι κάνει?

Λοιπόν κορίτσια εμείς προσπαθούμε να μπούμε σε ένα πρόγραμμα αλλά δυσκολευόμαστε πολύ. Με τον θηλασμό συνεχίζουμε κανονικά αλλά στον ένα που έτρωγε και συμπλήρωμα δεν του το έκοψα τελικά για να μην υποσιτιστεί.

Μαριλίνα επειδή και ο μπέμπης μου έχει ομφαλοκοίλη, πώς σου είπε να δένεις την πάνα? Ο γιατρός είπε βέβαια θα φύγει από μόνο του, αλλά αν μπορώ να κάνω κάτι..

Rulia συγχαρητήρια που μετά από τόσες δυσκολίες τα κατάφερες με τον θηλασμό. Βλέπω ότι δυστυχώς πολλές κοπέλες τα παρατάνε και ακόμα κι εγώ το σκέφτηκα πολλές φορές, αλλά δεν το έβαλα κάτω.

Στις 10 του μηνός περίπου θα κάνουμε και τα πρώτα μας εμβόλια. Επιτέλους, γιατί έχω και μια βάφτιση στις 11/09, να τα βγάλω μια βολτίτσα!!

Φιλάκια, καλό βράδυ, ξύπνησε ο μπέμπης για μαμ!!!

RKdwp3.png

Καλημέρα!!!

βλέπω το βουνό με το σίδερο που με περιμένει, αλλά πρώτα πίνω το καφεδάκι μου στο καφέ μας!!!

leta,

συγχαρητήρια για το pilates. Το ακούω και κουράζομαι!!! Για το εμβόλιο μην ανησυχείς, τα περισσότερα δεν έχουν παρενέργειες. Όσο για το δεύτερο τικεράκι, πήγαινε στην επεξεργασία υπογραφής δίπλα στο ήδη υπάρχον, πάτα enter και εκεί αντέγραψε το url από το επόμενο τικεράκι. Πες μου ότι ετοιμάζεις δεύτερο τόσο γρήγορα να τρελαθώ!!!

jasmini,

θα προσπαθήσω να το περιγράψω: Πιάνω την μπροστινή μερικά της πάνας και την τυλίγω λίγο προς τα κάτω, ούτως ώστε ο αφαλός της να μένει έξω. Στη συνέχεια τα δύο αυτοκολλητάκια τα βάζω με κλίση προς τα κάτω και όχι τελείως οριζόντια. Αυτό μου έδειξε.

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

καλημερα κοριτσια!!

χθες πηγαμε στο γιατρο και καναμε τα πρωτα μας εμβολια!!μεχρι τωρα δεν ειχαμε καμια παρενεργεια!!!ο καλος μου δεν εκλαψε πολυ!!!ηταν γενναιο παιδακι!!!γενικα ειναι μια χαρα!!!τωρα ειμαστε 6,200 σε κιλα και 63 εκατοστα!!ειμαστε λιγο χοντροι αλλα δεν πειραζει γιατι ειμαστε ψηλοι!!

jasmini και εγω θα προσπαθησω να τον βαλω σε προγραμμα!!!ο γιατρος ειπε να προσπαθησουμε να του δινουμε τουλαχιστον 5 γευματα την ημερα και το τελευταιο να ειναι γυρω στις 11 για να κοιμαται μετα μεχρι το πρωι!!!αμα γινει αυτο μια εβδομαδα μετα θα μαθει!!ετσι μου ειπε θα το προσπαθησω και θα δουμε!!!

μαριλινα δεν ειμαι ετοιμη ακομα για δευτερο!!:tongue:η γιατρος μου ειπε μετα απο 9 μηνες ενα χρονο!!!να γυρισω και στη δουλεια να δουλεψω λιγο και μετα ξανα!!!η αληθεια ειναι ομως οτι θελω και αλλα οχι μονο ενα!!!

φιλακια κοριτσια!!!:eek::-o:-o:-o:-o:-o:-o

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες! Πώς είστε;Χαζεύετε με τα βλαστάρια σας ή μόνο εγώ το έχω πάθει;;)

Εμείς εκεί που λέγαμε ευτυχώς μπήκε σε ένα πρόγραμμα και κοιμόταν ένα 3ωρο ή και 4ωρο τη νύχτα, τώρα εδώ και 3 μέρες ξανά από την αρχή.Μάλλον οι κολικοί θα φταίνε.Αν και δεν είναι τόσο δυνατοί, παρ' όλα αυτά μας κρατάνε ξύπνιους και από τις 9 το βράδυ ησυχάζουμε γύρω στις 4 τα ξημερώματα. Χτες που το είπαμε στον παιδίατρο μας σύστησε ένα σιροπάκι, σαν νερό με κάποια βότανα, να του το προσθέτω στο γάλα 3 φορές την ημέρα. Σήμερα πάει καλύτερα αλλά και πάλι δεν λέω μεγάλες κουβέντες:? Θα δείξει...

Κατά τ' άλλα είναι πολύ αναπτυγμένο μωρό, ζωή να 'χει. Όταν τον είδε ο γιατρός πριν μια βδομάδα(όταν ήταν 42 ημερών) ο μπέμπης ζύγιζε περίπου 5200 γρ και ύψος 62 εκ. Ήδη πρέπει να εφοδιαστούμε με φορμάκια γιατί αυτά που έχουμε δεν μας κάνουν.

Και κάτι τελευταίο..Δεν ξέρω για σας αλλά προσωπικά μου έχει ανοίξει πολύ η όρεξη.Καμία σχέση με την εγκυμοσύνη. Τώρα δεν ξέρω φταίει ο θηλασμός, φταίνε τα ξενύχτια, πάντως το παλεύω πολύ να μην ξεφεύγω( όχι πως τα καταφέρνω πάντα). Τα κιλά της εγκυμοσύνης τα έχω χάσει όλα, αλλά είχα από πριν παραπανίσια κιλά και δεν με παίρνει να παχύνω. Θέλω να χάσω καμιά δεκαριά κιλά αλλά έτσι όπως πάω με βλέπω στην καλύτερη να μένω στάσιμη:|

Φιλιά σε όλα τα μικρούλια μας ! Και καλό υπόλοιπο διακοπών σε όσες δεν έχουν επιστρέψει ακόμη στην καθημερινότητα!

αχ τα νευρα μου,εγραψα ολοκληρο κατεβατο και με το σβησε...:(

λοιπον βαριεμαι να ξαναγραψω,ειμαι κομματια...

κοριτσια καλη νυχτα και τα λεμε...

φιλακια στα μπεμπακια σας!

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

καλησπερα,

βλεπω δεν εχει και πολυ κινηση το καφε μας.

σημερα ειχαμε μια καλη μερα,χωρις πολυ γκρινια.

αυτη τη στιγμη ο μπεμπης κοιμαται απο τις 5 και κατι!!!

ακομα δε λεει να ξυπνησει για μπανακι και φαι.

του χω βαλει μακρυμανικη φορμιτσα και λεω μπας και απο τη ζεστουλα ναρκωθηκε.

παντως τωρα που σας γραφω κουνιεται-τον εχω στο ριλαξ -και ριχνει κατι πορδιτσες-σορρυ κιολας:)

αλλα το ματι κλειστο.μα τι φασαρια εχει αυτος υπνο και αγιος ο θεος.

οχι οτι με χαλαει,καλυτερα να φαει αργα να ξυπνησει και πιο αργα,αλλα τον πεθυμησα τον ατιμουλη:)

κοριτσια εχω και μια νυστα αλλο πραμα κι αυτη η τηλεοραση δεν εχει τπτ τα σαββατοκυριακα.

λοιπον αυτα.

φιλακια

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!! Lineal δεν είσαι μόνη σου είμαι και εγώ εδώ, μόλις ξάπλωσα και πήρα το λαπτοπ να δω τα νέα σας!

Εμείς σήμερα σαραντίσαμε!!!! Ε ΠΙ ΤΕ ΛΟΥΣΣΣΣΣΣ!!!! Πήγαμε και την πρώτη μας βόλτα στο πάρκο Αντώνη Τρίτση, ήταν πολύ ωραία, είχε ενα σωρο οικογένειες, χαμός από παιδάκια σε όλες τις ηλικίες!!! Λέω να το καθιερώσω την Κυριακή αυτόν τον περίπατο, να φύγει και κανένα κιλό από πάνω μου!!!

Την Τρίτη πήγαμε και στην παιδίατρο, μια χαρά η μπεμπούλα 4550 με 58 πόντους! Είχε βγάλει και κάτι σπυράκια από τον ιδρώτα, μας έδωσε σαπουνάκι και μια αλοιφούλα και τώρα όλα καλά! Βέβαια έχει ακόμα λίγο ίκτερο και μας έστειλε για εξετάσεις μάλλον λόγω του θηλασμού είπε αλλά να μην τον διακόψω. Πήγαμε κι εμείς την επόμενη στο μικροβιολογικό και πέρασε ένα μαρτύριο το παιδάκι μου για να της βρούνε φλέβα. Τώρα έχει μια τεράστια μελανιά στο χεράκι της. Τέλοσ πάντων ο ίκτερος είναι στο 7.5 και θέλουμε μέχρι τις 12 του μηνός να έχει πέσει στο 5! Είπε η γιατρός θα το καταλάβει χωρίς να της πάρουμε αίμα. Για να δούμε, δεν θέλω να πονέσει πάλι το μωρούλι μωρέ!!!!

Μιλήσαμε και για το θηλασμό, ήταν πολύ ευχαριστημένη από το βάρος που πήρε η μπεμπέ! Μου είπε για 6 μήνες αποκλειστικό θηλασμό και μέχρι το χρόνο γάλα δικό μου πρωι - βράδυ και κρεμούλες ενδιάμεσα. Κάπως έτσι το σκεφτόμουν κι εγώ και χάρηκα πολύ που με ενθάρρυνε! Πάμε καλά με τη μπεμπούλα βρίσκουμε τους ρυθμούς μας, έχει αρχίσει και χορταίνει με ένα στήθος κάθε φορά!

Αυτά τα νέα μας, δεν θυμάμαι άλλα, με έπιασε και μια γλυκιά νύυυυσταααα........ Πέφτω για ύπνο γιατί σε λίγο έχει πάλι εγερτήριο!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλημέρα!!!

Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά!! Για εμάς τελευταία μέρα διακοπών. Αύριο το πρωί επιστρέφουμε στην Αθήνα και μεθαύριο ο γιος μου στον παιδικό σταθμό. Βέβαια, θα ερχόμαστε τα σαββατοκύριακα, αλλά οι διακοπές τελειώνουν.

Στο μεταξύ, υπάρχει και μία χάλια ατμόσφαιρα γιατί τσακώθηκε η μάνα μου με τον άντρα μου και είμαι λίγο εγώ στη μέση, αλλά τι να κάνουμε.

Το παιδί μου μου δήλωσε ότι θέλει να μείνει στο Σούνιο και δεν θέλει την Αθήνα.

Ερώτηση:

Εσείς που θηλάζετε, θηλάζετε συγκεκριμένες ώρες; Γιατί εμένα το μωρό τρώει λίγο το πρωί και το απόγευμα θέλει να έχει σχεδόν μια διαρκή σύνδεση. Βέβαια, τρώει και δύο μπουκάλια.

Επίσης, όποια δίνει μπουκάλι, πόσο δίνει σε κάθε γεύμα;

FillioPi,

συγχαρητήρια και σε σένα και στον γιατρό σου!! Εμένα με αποθάρρυνε για αποκλειστικό θηλασμό μετά το χαμηλό ζάχαρο και δεν ήθελα να την παρακούσω τελείως. Ήδη της δίνω λιγότερο συμπλήρωμα από αυτό που είπε.

Lineal,

κράτα γερά το καφέ μας!!!

Καλή εβδομάδα!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα κι από μένα μανουλίτσες!!!!

Jasmini σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, για τον μικρό μου!! Το αγοράκι μας είναι μιά χαρά τώρα! Την Τρίτη που μας πέρασε τον πήγαμε στον χειρούργο για επανεξέταση, όπου τον βρήκε μία χαρά και μας έβγαλε την γαζούλα και σταματήσαμε την αντιβίωση! Η τομούλα του πιστεύω πως κάποια στιγμή δεν θα φαίνεται καθόλου!

Με το καλό τα εμβόλιά σας και περιμένουμε περιγραφή της πρώτης σας βόλτας!! Πώς ένιωσες, πως ήταν τα μπεμπάκια....

Filiopi μπράβο που έχεις καταφέρει αποκλειστικό θηλασμό!!! Και η μικρούλα μια χαρά ε??? Άντε να μου προσέχεις την νύφη!!!

Λέτα χαράς το κουράγιο σου που πας και στο γυμναστήριο!!!

Lineal τα μωρά μας μου φαίνεται μοιάζουν πολύ! Και μας αν κοιμηθεί καλά δεν τον ξυπνάει ο θόρυβος! Εγώ βάζω σκούπα και στον δωμάτιό του και δεν παίρνει χαμπάρι!!!

Μαριλίνα εγώ θηλάζω και δίνω και συμπλήρωμα. Λοιπόν συνήθως τρώει κάθε τρείς ώρες, εκτός από μία φορά την ημέρα (συνήθως το απόγευμα) που μένει αρκετή ώρα ξύπνιος, με γκρίνια τώρα τελευταία, και τρώει δύο φόρες. Από συμπλήρωμα τρώει συνήθως στα γεύματα από το μεσημέρι μέχρι το βραδάκι, έως 60ml την φορά.

Αυτάααα.... Φιλάκια πολλά!!!

καλημερα κοριτσια

τι κανετε???πως περασατε το σκ???εμεις ειμαστε μια χαρα αν εξαιρεσεις οτι δεν κοιμαται το βραδυ και μενει ξυπνιος!!να δω πως θα το αλλαξουμε αυτο!!!

περιμενω πως και πως να παω γυμναστηριο!!!αλλαζω παραστασεις!!!το συνιστω κοριτσια!!

μαριλινα εγω τον ταιζω καθε 3 με 4 ωρες την ημερα και το βραδυ προσπαθω να τον ταιζω στις 7 ωρες!!σε καθε γευμα τον θηλαζω και του δινω και συμπληρωμα!!το συμπληρωμα ειναι 60 ml του το το δινω και πινει οσο θελει!!!

lineal εδω ειμαστε δεν φευγουμε απο το καφε

φιλια προς το παρον

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Γεια σας!!! Επιστρέψαμε κι εμείς!

1 ώρα μου πήρε να διαβάσω όλα τα νέα σας, αλλά τα κατάφερα τελικά και χαίρομαι που όλα είναι καλά.

Σήμερα επιστρέψαμε, μετά από ένα μήνα και προσπαθώ να μαζέψω το χαμό, αλλά είπα να πιω ένα καφεδάκι πρώτα στο καφέ μας!

Η μικρή είναι μια χαρά, έχει αρχίσει και βγαζει φωνούλες, γελάκια και γενικά θέλει πιο πολύ ώρα παρέα τώρα και μας τρελαίνει. Επίσης έχει ψιλοφτιάξει και τον ύπνο της, κοιμάται από τις 12 -12.30 το βράδι μέχρι 6-6.30 το πρωί. Ελπίζω να το κρατήσει γιατί είχα αρχίσει να τα ψιλοπαίζω με 2 και 3 ώρες ύπνο ανα 24ώρο.

lineal, είχε κι εμας μεγάλο πρόβλημα δυσκοιλιότητας απ΄την στιγμή που γεννήθηκε, σφιγγοταν πολύ, κοκκινιζε ολόκληρη, εκλαιγε τσίριζε, όταν ερχόταν η ώρα εκείνη μας άκουγε όλη η γειτονιά και τελικά έκανε ένα σκατουλάκι τόσο δα. Με το humana ar που σου είπε η φίλη σου ηρεμήσαμε εμείς. Είναι όντως αντιαναγωγικό αλλά μου είπε ο παιδίατρος οτι έχουν παρατηρήσει οτι είναι πολύ καλό και για τη δυσκοιλιοτητα. Είναι λιγο πιο ακριβό σε σχέση με τα άλλα αλλά εμείς, σωθήκαμε. Τώρα το πίνει σε συνδυασμο με nativa, στα 180γρ 4 nativa 2 humana οπότε δεν είναι και τόσο πηχτό.

Filliopi συλληπητήρια, όσο περνάει ο καιρός θα είναι καλύτερα ο συζηγος σου, υπομονή!

tinaki, σιδερένιος κοπέλα μου, μια σταλιά και πέρασε τέτοιο πράγμα, φαντάζομαι την αγωνία σας.

Μαριλίνα, πόσο σε ζηλεύω με τα μπανάκια σου,και πιο πολύ την ανεση σου να κυκλοφορείς με τη μικρή. Εγώ δεν τόλμισα ούτε μια μέρα να πάω στη θάλασσα. Εδώ για ένα καφέ πήγα μια μέρα και μου φάνηκε βουνό. Ίσως να φταίει και η ψυχολογια μου που είναι σκ...ά! Πρέπει λίγο να πάρω τα πάνω μου γιατί δε με βλέπω πολύ καλά. Λίγο η κούραση, λίγο τα κιλά που δεν έχω τι να φορέσω, ούτε να μου λένε για έξω δεν θέλω. Με έχουν πιάσει και κάτι ασταμάτητα κλάμματα κάτι μέρες, έτσι χωρίς να ξέρω το λόγο.... Μάλλον από αυριο πρέπει λίγο να ασχοληθώ με τιποτα μαλλια- νύχια μάσκες και τέτοια μπας και επανέλθω.leta μπράβο με το γυμναστήριο! Εσεις ψυχολογικά πως είστε?

ξύπνησε το θηρίο μου.... φιλιά και θα τα λέμε πιο συχνα τώρα

HVlOp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...