Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

κορίτσι μου διαβάζω από εχθές συνέχεια για την ΑΜΗ, όπως έκανα και πριν 2 χρόνια. Το τονίζουν ότι χαμηλή ΑΜΗ δεν σημαίνει χαμηλή ποιότητα. Η χαμηλή ποιότητα ισούται με την ηλικία, επειδή συνήθως χαμηλή ΑΜΗ έχουμε μετά από κάποια ηλικία, αυτά συμπίπτουν . Οι μελέτες μιλάνε για το απόθεμα μόνο. Υπάρχουν μελέτες που δίνουν ότι μπορείς να βελτιώσεις την κατάσταση, με διατροφή, βιταμίνες όπως DHEA, με γυμναστική, όχι τσιγάρο, κάνεις βελονισμό να διαχειριστής το άγχος, το χρόνιο στρες επηρεάζει σοβαρά την ορμονική ισορροπία με αποτέλεσμα να δίνεις κακής ποιότητα ωάρια. Το ξανά είπες, το σπέρμα μπορεί να επηρεάζει. Άρα έχετε 50-50 ευθύνη στην εξέλιξη της βλαστοκύστης. Λόγω στεναχώριας και απελπισίας, είσαι σε άρνηση. 

Θα σου πω ότι εγώ ξεκίνησα προσπάθειες στα 23, μπουμπούκι, ποιο νέα δεν γίνετε, με όλους τους γιατρούς να μου λένε θα μείνεις πανεύκολα έγκυος. Ενδομήτριο να φτάνει και 22mm και ωορρηξία κάθε μήνα, με τεράστιο ωοθηλάκιο. Να νιώθω την ωορρηξία μου κάθε μήνα. Και να που τα κατάφερα μετά από 2,5 χρόνια ελεύθερον επαφών και μετά από 8 μήνες εξωματικής, 2 ετ. Πήρα θετικό τεστ στα χέρια μου μετά από ακριβώς 3 χρόνια. στα 26. 27 γέννησα. 

Θα πεις τα κατάφερες, είσαι νέα, δεν έζησα τίποτα 3 χρόνια θα σου πω. Έχασα τον εαυτό μου, ήθελα να χωρίσω για να βρει μια που να μπορεί να του κάνει παιδί. Σε καταλαβαίνω όσο δεν πάει. Στα λέω όλα αυτά για να μπορέσεις να βγεις για λίγο από όλη αυτήν την βαβούρα για να τα δεις ποιο καθαρά. Θεωρώ ότι στην ψυχολογία σου ευθύνεται ο εξωσωματικός σου. Δεν πιστεύω πως από μόνη σου από την αρχή αντιδράς έτσι, να το έχεις πάρει όλο πάνω σου και να νιώθεις και ότι δεν θα τα καταφέρεις ποτέ. Έχεις πέσει σε λάθος ομάδα και έχεις χάσει την πίστη και την αισιοδοξία σου. 

• Μου αρέσει 2

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα!!!! Τι κάνετε? Εγω ας τα λέμε καλά. Ήμουν μια βδομάδα στο κρεβάτι απο την μέση και ο γιατρός είπε ακινησία έτσι μεταφερθήκαμε με το μωρό στη μαμα μου για να μας περιποιείται και τους δύο!!!!Το καλό ήταν ότι ξεκουράστηκα και κοιμήθηκα τα βράδια.

Να σας ρωτήσω βρε κορίτσια εσάς κάθε πότε τρώνε τα μωράκια σας και πόσο? Το βράδυ ξυπνάνε?

Εγω το βγάζω το γάλα με θήλαστρο και τρώει περίπου στα 100 ml κάθε 2 ώρες! Δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα!!!!!

iWgPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!

tinaki,

περαστικά στο μωράκι σου:(. Το καημένο, τι πέρασε μικρό μικρό. Ευτυχώς που το ξεπεράσατε.

leta,

να μερικές λύσεις: να λες σε όλους τους μικρούς να αγγίζουν μόνο ποδαράκια (αυτό το κάνουμε εδώ, στο Σούνιο) τα χεράκια απαγορεύονται γιατί τα βάζει στα χέρια, να το έχεις γενικώς αγκαλιά ούτως ώστε απλά να το δείχνεις, να κλειστείς σε ένα δωμάτιο και καλά να ταΐσεις, αλλάξεις, κοιμήσεις για... κάνα δυο ώρες και αυτό που θα εφαρμόσω εγώ από τον χειμώνα: θα στέλνω τον άντρα μόνο του ή με τον μεγάλο μας γιο. Οι κοινωνικές παρουσιάσεις της μικρής μου θα αρχίσουν από άνοιξη και βλέπουμε.

lineal,

ο παιδίατρος τι γάλα σου έχει δώσει; γιατί του δίνεις τόσα πολλά;

Εμάς οι απόψεις διίστανται και για τα δυο παιδιά. Κατά γενική ομολογία και τα δύο έχουν τα χρώματα του πατέρα τους, τα χείλη τα δικά μου και εν συνεχεία ο γιος μου μοιάζει πιο πολύ στον μπαμπά και η κόρη μου σε μένα.

Φιλάκια

Καλό Σαββατοκύριακο!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Γειά σας κορίτσια, τι κάνετε; Πως περνάτε το σουκού σας; Εμείς εδώ πολύ ήσυχα, σήμερα το μωράκι αποφάσισε να κοιμηθεί καλά, να μην έχει πολλά πονάκια και έτσι ξεκουράζεται και η μανούλα!

Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω.... τα μωράκια σας που τα κοιμίζετε; Γιατί εμένα όλη μέρα δεν ησυχάζει πουθενά παρά μόνο στο ριλάξ της και το βράδυ μετά τις 12 που θα νυστάξει πολύ μπορώ να την βάλω στο κρεββάτι της. Αλλά μόλις ξημερώσει πάλι αγκαλιά, ριλάξ, αγκαλιά, ριλάξ..... πονάνε τα χεράκια μου, που να βαρύνει κι άλλο!!!

Μαίρη περαστικά σου! Πάλι καλά που είχες κάποιον κοντά να σας φροντίσει! Εμένα η μπέμπα τρώει κάθε 3 ώρες, σπανίως το κάνει 4ωρο και επειδή κι εγώ είχα απορία να δω πόσο τρώει έβγαλα με το θήλαστρο και ήταν γύρω στα 100 ml. Το θέμα είναι πως όταν τις τα έδωσα με το μπιμπερό έδειξε να μην χορταίνει, ενώ όταν θηλάζει φαίνεται να χορταίνει! Ξέρω γω, μήπως επειδή με το μπιμπερό τρέχει γρήγορα;

Λέτα κι εγώ νομίζω άρχισα να καταλαβαίνω τι λέει το μωράκι με το κλάμα του! Και αυτές οι φωνούλες είναι υπέροχες!!! Αου αου ααααγκγκγγκκ!!!!!

Όσο για τα φιλιά και τα χάδια.... όλες το ίδιο νομίζω περνάμε... υπομονή μέχρι να αρχίσουμε να γαβγίζουμε!!! Γκρρρρρ........

Τινάκι μου περαστικά στο αγοράκι σου!!! Μπράβο το γενναίο το αγοράκι που το ξεπέρασε!!! Όλα καλά τώρα! Να είναι πάντα γερός και εκείνος και εσείς οι γονείς του να τον φροντίζετε!!!

ααα και τώρα όσο για το στο ποιόν μοιάζει το μωρό! Μερικοί μου λένε "δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά μοιάζει πολύ στον άντρα σου" και άλλοι " Μα καλά κοιμόσουν όταν το κάνατε το μωρό;"! Εντάξει το ξέρω είναι φτυστή όχι μόνο μοιάζει στον άντρα μου αλλά και σε όλη του την οικογένεια!!!!! Οπότε νομίζω το επόμενο το δικαιούμαι!!! Θα βάλω τα δυνατά μου!!!!:mrgreen:

Φιλάκια πολλά μανούλες! Καλό υπόλοιπο σαββατοκύριακου!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

γεια σας κοριτσια!!!!

η μερα μου σημερα ηταν πολυ ωραια!!πηγαμε και ψωνισαμε για τον μπεμπη για τον χειμωνα που μας ερχεται!!!δεν ειχα καθολου μακρυμανικα φορμακια!!!εν τω μεταξυ οι εκπτωσεις ειναι φοβερες!!!επαιρνες μπλουζακια με 1 και 2 ευρω!!!στα prenatal ειχαν εκπτωσεις 80%!!!εξοπλιστηκαμε λοιπον για το χειμωνα!!!μας λειπει μπουφανακι και καλτσουλες!!!

μαιρη περαστικα!!!πως εμεινες απο τη μεση???γενικα και εγω εχω προβλημα και πολυ φοβαμαι μην μεινω καμια μερα!!αρχισε να παχαινει και ο μπεμπης και το φοβαμαι πολυ!!!οσο αφορα το φαγητο του αν ειναι ξυπνιος στη διαρκεια της μερας τον ταιζω στις 3 ωρες αν κοιμαται τον ξυπναω οταν περασουν 4 ωρες!!το βραδυ τον αφηνω να ξυπναει μονος του!!!

filiopi εμενα το δικο μου κοιμαται στο κρεβατι του η πολλες φορες και στο δικο μου στη διαρκεια της μερας!!στο ριλαξ δεν τον εχω αφησει να κοιμηθει οταν βλεπω οτι ετοιμαζεται τον παω στο κρεβατι του!!πολυ σπανια τον κοιμιζω και στο πορτμπεμπε!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

γενικα πως τα πατε με τα μωρα???εγω αρχισα σιγα σιγα να καταλαβαινω τι θελει οταν κλαιει η γκρινιαζει!!!!αυτο που παρατηρησα απο χθες ειναι οτι περα το οτι χαμογελαει συνειδητα πλεον εχει αρχισει να βγαζει και φωνουλες(σαν κραυγες)!!εχω ηδη γινει μια χαζομαμα!!!

κι εγω το ιδιο λετακι,εχω μαθει το κλαμα του,ποτε νυσταζει,ποτε πειναει,ποτε ποναει...και γω χαζοτρελομαμα:)

Να σας ρωτήσω βρε κορίτσια εσάς κάθε πότε τρώνε τα μωράκια σας και πόσο? Το βράδυ ξυπνάνε?

περαστικα μαιρη.

εμενα τρωει αλλοτε καθε 3 ωρες,αλλοτε καθε 5 χθες το βραδυ εφαγε στις 8 το απογευμα και μετα ξυπνησε στις 3 το πρωι...οποτε πειναει του δινω μαλλον θα αργησουμε να μπουμε σε προγραμμα.

μαριλινα ο παιδιατρος το αλμιρον αλλα μετα με συστησε επειδη τον ρωτησα το nativa και επειδη ουτε μαυτο εγινε τπτ πηρα το humana που το επαιρνε μια φιλη που η μικρη της ειχε δυσκοιλιοτητα.ομως τωρα παιρνω το αλμιρον μονο γιατι δεν ειδα με κανενα αποτελεσμα.

σημερα εχω νευρα.

πηγαμε στο νοσοκομειο τον μικρο να κανει εξεταση αιματοκριτη και οι ηλιθιες νοσοκομες του πηρα αιμα απο τη φλεβα στο κεφαλακι,λες και χερια ποδια δεν εχει το μωρο.

την προηγουμενη φορα του ειχαν παρει απο το χερακι,αλλα τωρα δε ξερω γιατι πηραν απο το κεφαλι.

αυτη τη φορα μας βγαλαν εξω και ακουγα το κλαμα του και ελιωνα...και μετα ψαχναμε με τον αντρα μου γαζα στο ποδαρακι και δε βρισκαμε και αναρωτιομασταν απο που του πηραν αιμα και μετα ειδα λιγο αιματακι στο κεφαλι απο τσιμπημα και επαθα σοκ.

μα καλα παν καλα;εχε χαρη που δε το πηρα χαμπαρι εκει θα τις σκοτωνα

και λεω αυτη τη φορα γιατι αργησε να συνελθει απο το κλαμα ο μικρος,τις προηγουμενες 2 φορες συνηλθε μολις τον πηρα αγκαλια,αυτη τη φορα εκλαιγε το γιαβρι μου...

ουφ:(

παντως ο αιματοκριτης του οταν βγηκε απο το ιπποκρατειο ηταν 38 μετα πηγε 30 και τωρα ηταν 28.θα ξαναπαμε 17 σεπτεμβρη και του δινουμε σιδηρο.

ο γιατρος μας καθησυχασε αλλα εγω ανησυχω ρε γμτ.γιατι να πεφτει ο αιματοκριτης;

λετε να τον παω και καπου σε ιδιωτικο να το μετρησω;να παρω δηλ δευτερη γνωμη;

ο μικρος μου αρχισε να κανει αου μα βγαζει δηλ φωνουλα και με τρελαινει.

ειναι τοσο γλυκας που ολη την ωρα τον φιλαω...το χω κατσιασει το μωρο μιλαμε το καημενο.

παντως κοριτσια εκει που νομιζα οτι θα μει χαλαρη μαμα,ειμαι περα για περα νευρωτικη,ολα με τρομαζουν και στεναχωριεμαι για ολα και ανησυχω για ολα.αραγε οσο μεγαλωνει ο μικρος θα ησυχασω και γω;

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω.... τα μωράκια σας που τα κοιμίζετε; Γιατί εμένα όλη μέρα δεν ησυχάζει πουθενά παρά μόνο στο ριλάξ της και το βράδυ μετά τις 12 που θα νυστάξει πολύ μπορώ να την βάλω στο κρεββάτι της. Αλλά μόλις ξημερώσει πάλι αγκαλιά, ριλάξ, αγκαλιά, ριλάξ..... πονάνε τα χεράκια μου, που να βαρύνει κι άλλο!!!

τα ιδια και με μας φιλιοπι...ριλαξ και παλι ριλαξ προτιμαει ο μικρος,μονο το βραδυ στο κρεβατακι του και μετα το πρωι παλι ριλαξ.οταν τη μερα τον βαζω στο κρεβατι ξυπναει...οποτε τι να γινει...

1zNmp2.png

Γεια σας μανούλες!!!

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τον ενδιαφέρον για το αγοράκι μου!!!

Τώρα είμαστε καλύτερα και την Τρίτη θα πάμε να μας δει ο γιατρός.

Μαιρούλα περαστικά και καλό κουράγιο!!!

Σε ποιον μοιάζει το μωρόοο??? Στην μανούλα του!!!!!!! Είναι ίδιος εγώ κατα γενική ομολογία!!!! Το δεύτερο ελπίζω να μοιάζει στον άντρα μου, γιατί τρίτο δεν κάνω!!!

Lineal καλά ηλίθιες είναι εκεί πέρα???? Άκου αίμα από το κεφαλάκι του!!!! Λες και δεν μπορούσαν να πάρουν από χέρι ή πόδι!!!!

Λέτα καλοφόρετα τα ρουχαλάκια σας!!!

Filiopi όταν κοιμάται κάθεται στην κούνια του, αλλά όταν είναι ξύπνιος θέλουμε όλο αγκαλιά...

Αυτάααα... Φιλιά σε όλες!!!!

Γειά σας μανουλίτσες! Πως πάνε τα ξενύχτια; Εδώ εμείς έχουμε σήμερα το βράδυ πολλά πονάκια αλλά το Σάββατο μέχρι και σήμερα το απόγευμα ήταν πολύ καλή. Τέλοσ πάντων θα περάσουν που θα πάει;

Καλά Τινάκι ήθελα να στο πω.... είστε πραγματικά ίδιοι, τι ομοιότητα είναι αυτή!!! Φτου φτου στο μπεμπάκι και τη μανουλίτσα!!!!

Λίνεαλ καλά τι περνάνε τα καημένα τα μωράκια δεν λέγετε!!! Της μπέμπας μου τα χεράκια ακόμα, ένα μήνα μετά, είναι μελανιασμένα! Είχα μετρήσει όταν την πήρα μόνο στο ένα χεράκι 13 τσιμπήματα! Ψυχούλες μωρέ μικρά μικρά τι τραβάνε!!!! Αααα η κατάσταση με τον ύπνο και εδώ όπως την περιγράφεις! Την ημέρα μόλις την ακουμπήσω στο κρεββάτι ξυπνάει!!! Μόνο στο ριλάξ τη βρίσκει, τώρα 2 μέρες και στο πορτ μπεμπέ!

Λέτα μου άνοιξες την όρεξη!!! Πάω αύριο για ψώνια! Βέβαια την άλλη Κυριακή σαραντίζουμε αλλά δεν μπορώ θα βγώ, έσκασα μέσα στο σπίτι, είναι και η ατμόσφαιρα βαριά... Ελπίζω να βρω ωραία πραματάκια γιατί τα πρώτα μας φορμάκια αρχίσαν να μην μας κάνουν! Άραγε πόσο να είναι; Την Τρίτη θα μάθουμε που έχουμε επίσκεψη στο γιατρό!

Καλό σας βράδυ, καλή βδομάδα να έχουμε!!!:-D

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλημέρα μανουλίτσες,

μπαίνω κ διαβάζω τα νέα σας όποτε μπορώ. Ελπίζω να είστε όλες καλά κ τα μπεμπάκια σας επίσης.

Θα σας πώ τα νέα μας εν συντομία. Βγήκαμε από το μαιευτήριο κ όλα ήταν μια χαρά. Πάνω στις σελίδες που μας είχαν δώσει για βιβλιάριο μας έγραφαν στον ίκτερο παρακολούθηση διότι είχαμε 11.2

Πηγαίνοντας στην παιδιατρό μας κ βλέποντας εκείνη το παιδί μας είπε ότι έχει ίκτερο κ να πάμε πάλι να κάνουμε μέτρηση. Όπως λέτε κ εσείς κορίτσια μου, πάλι τρύπημα το μωράκι μου (ευτυχώς στο πατουσάκι τουλάχιστον)!! Ο ίκτερος 11.4, το λέω στην παιδίατρο κ μου συστήνει να σταματήσω 2 μέρες το μητρικό γάλα κ αν δεν πέσει να κάνουμε εξετάσεις να δούμε τί φταίει. Με τρομοκράτησε πολύ διότι μου τόνισε ότι δεν πρέπει επουδενί να έχουμε ίκτερο μετά τον μήνα.

Ενώ λοιπόν τα είχαμε καταφέρει τόσο καλά στο θηλασμό αναγκάστηκα να τον κόψω για 2 μέρες με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Δυσκολία να πάρει το μωράκι το μπουκάλι (αφού είχε μάθει στο μεμεκάκι), κάναμε δυσκοιλιότητα για 4 μέρες, εγώ τρελάθηκα από τη στενοχώρια λόγω ίκτερου κ από την ανησυχία μήπως έχει κάτι το μωράκι μου. Έδινα στο μωρό το frisolac το υποαλλεργικό κ προφανώς δεν την χόρταινε καθόλου διότι έπινε απίστευτες ποσότητες κ πάλι ήταν μέσα στο κλάμα κ την ανησυχία. Όταν μετά από 2 μέρες κάναμε πάλι εξέταση, μας έδειξε ότι ο ίκτερος είχε πάσει στο 8.8!! Οπότε μου λέει η παιδίατρος συνεχίζεις πάλι το μητρικό. Εύκολο ήταν όμως???

Ενώ έβγαζα αυτές τις 2 μέρες το γάλα με το θήλαστρο (πολύ καλή ποσότητα κάθε φορά), όταν πήγα να θηλάσω το μωρό δεν χόρταινε με τπτ. Αφενός είχε μάθει στο μπιμπερό που έπινε μεγάλες ποσότητες πολύ γρήγορα, αφετέρου το γάλα μου δεν ήταν επαρκές. Τρίτη βράδυ έκανα την εξέταση, τετάρτη είχα το μωράκι στο στήθος από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα με διακοπές για τουαλέτα. Δεν χόρταινε με τπτ..Το έβλεπα κ εγώ στο στήθος το οποίο δεν ήταν "τσίτα" όπως παλιά. άλλη στενοχώρια λοιπόν. Πήρα την παιδίατρο η οποία μου είπε να της δώσω συμπλήρωμα γιατί μάλλον μου κόπηκε το γάλα κ να μην αφήσω το παιδί έτσι διότι μπορεί ν πάθει αφυδάτωση!!Αποφάσισα να μην την ακούσω, διότι ήδη μου είχαν πει πολλοί ότι η άποψη σταματάω το θηλασμό για να πέσει ο ίκτερος είναι απαρχαιωμένη. έπαιρνα τηλέφωνο στις μαίες του έλενα στο τμήμα του θηλασμού για συμβουλές, έπαιρνα στο σύλλογο "οι φίλοι του θηλασμού". Οφείλω να ομολογήσω ότι όλοι αυτοί με βοήθησαν πολύ κ τους ευχαριστώ. Μου είπαν να μην τα παρατήσω, να έχω το μωρό όποτε μου το ζητάει κ για όσο θέλει στο στήθος κ αυτό θα ξανακατεβάσει γάλα. Νόμος προσφοράς κ ζήτησης. έτσι κ έκανα λοιπόν. Κοριτσάκια μιλάμε για απίστευτη κούραση, το μωράκι συνέχεια στο στήθος, εγώ τρελό άγχος μήπως κάνω κακό στο παιδί κ όντως το αφυδατώσω (αλλά οι πάνες της ήταν βρεγμένες κ πολλές κ βέβαια έπαιρνε βάρος). Οπότε συνέχιζα. Κ όντως τα καταφέραμε. Βέβαια συμβουλεύτηκα κ το parents κ πήρα μαγιά μπύρας η οποία με βοήθησε πολύ. Κ τώρα τα πάμε πολύ καλά. Βέβαια το μωράκι μου επειδή είναι κ πανέξυπνο σαν την μανούλα του (!!!) έχει μάθει στο μεμεκάκι κ δεν το αφήνει με τπτ. ή θα κοιμάται ή θα είναι στο μεμέκι ή αγκαλιά. Ξύπνιο μόνο του δεν κάθεται καθόλου κ βέβαια ούτε να βλέπει το ρηλαξάκι!!! Εντωμεταξύ έχει πρόγραμμα σαν των μεγάλων. Κοιμάται 3ωρο το μεσημέρι κ το βράδυ από τις 10 έως τις 3, τρώει κ μετά κοιμάται πάλι αλλά κατά τις 6 ξυπνάει γιατί μας πιάνουν τα πονάκια κ αρχίζουν τα γουργουρητά!!!Από το Σάββατο έχει αρχίσει να κοιμάται κ το πρωί 2 ωρίτσες οπότε είμαστε μιά χαρά...

Κοριτσάκια συγνώμη για το μακροσκελές μήνυμά μου αλλά ήθελα να σας γράψω τα νέα μου. Από εδώ κ πέρα θα είμαι πιο χαλαρά (αν διατηρήσουμε το πρόγραμμα που έχουμε) κ θα τα λέμε συχνά.

Να είστε όλες καλά

Πολλά φιλιά

γεια σας κοριτσια!!!

σημερα εριξα τρελο υπνο απο το πρωι!!!αντε σιδερωσα και λιγο!!!και τωρα λεω να παω στο γυμναστηριο να ρωτησω για pilates!!!λεω να ξεκινησω πηρα το οκ απο τη γιατρο για γυμναστικη!!αλλα δεν ξερω μωρε θα δω!μπορει να βαρεθω στο τελος και να μην παω!!!

lineal!και εμενα θα με τσατιζαν αν τους εβλεπα να παιρνουν αιμα απο το κεφαλακι του αλλα οπως εχω ακουσει καλυτερες φλεβες εχει εκει και δεν χρειαζεται 2 και 3 φορες τσιμπημα για να παρουν αιμα!!!τελικα εμαθες για ποιο λογο πεφτει ο αιματοκριτης?

rulia??καιρο ειχαμε να σε ακουσουμε!!χαιρομαι που ολα ειναι καλα!!!σιγα σιγα στρωνουν τα μικρα μας!!!οσο αφορα τον θηλασμο και εγω ξερω οτι δεν κανει να τον κοβεις για τον ικτερο γιατι σταματαει το γαλα!!ευτυχως που τα καταφερες και τον επανεφερες!!!φανταζομαι ολη η διαδικασια ειχε τρελα νευρα!!!αντε να μπαινεις πιο συχνα τωρα!!!

φιλακια κοριτσια:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

εμείς ήμαστε ακόμα στο Σούνιο μέχρι και θα γυρίσουμε την ερχόμενη Τρίτη. Η μικρή έχει μεγαλώσει πολύ και έχει αρχίσει και σκάει κάτι γελάκια... με λιώνει!!!

lineal,:confused::confused:

αυτό δεν το έχω ξανακούσει!!! Αίμα από το κεφάλι. Πάντως, καλύτερα ίσως να του κάνετε εξετάσεις στις Σέρρες, να μην ξενιτεύεστε κάθε φορά.

tinaki,

πολύ ωραία τα νέα του μωρού!!!! Πάντα γερό να είναι!!

Εμάς όταν την είδε η παιδίατρος ο αφαλός της ήτανε πολύ πεταχτός και μας είπε ότι έχει ομφαλοκύλη, αλλά το μόνο που μου είπε ήτανε να της δένω διαφορετικά το πάμπερ και μετά από έναν μήνα, ο αφαλούλης της έχει μπει μέσα. φυσικά, τώρα που θα πάμε στην Αθήνα θα την πάω και για εμβόλιο υποθέτω.

rulia,

στο είπα, κι εμένα στο μαιευτήριο μέσα το χρώμα της ήτανε λίγο κίτρινο και είπανε ότι μπορεί το χαμηλό ζάχαρο να οδηγήσει σε ίκτερο, αλλά της έδωσα πολύ λίγο συμπλήρωμα. Όχι όλα τα γεύματα κι απότομα. Κι από φόβο της το έχω διατηρήσει ακόμα και δεν έχω προσπαθήσει τον αποκλειστικό θηλασμό.

Να σας πω κι ένα άσχετο νέο: Ο μεγάλος μου γιος αποφάσισε χθες να πάει βόλτα μόνος του!!! Το σκατό όταν το μαλώνουμε μας λέει: "θα φύγω, θα πάω αλλού", τον βλέπω του χρόνου να απαιτεί το δικό του σπίτι...

NDPXp3.png eJ01p3.png

lineal,:confused::confused:

αυτό δεν το έχω ξανακούσει!!! Αίμα από το κεφάλι. Πάντως, καλύτερα ίσως να του κάνετε εξετάσεις στις Σέρρες, να μην ξενιτεύεστε κάθε φορά.

Να σας πω κι ένα άσχετο νέο: Ο μεγάλος μου γιος αποφάσισε χθες να πάει βόλτα μόνος του!!! Το σκατό όταν το μαλώνουμε μας λέει: "θα φύγω, θα πάω αλλού", τον βλέπω του χρόνου να απαιτεί το δικό του σπίτι...

στη σερρες τον πηγαινουμε,δε ξαναπηγαμε θεσσαλονικη

κι εμας ο αφαλος ειναι λιγο εξω,αλλα δε μας ειπε τπτ,ειπε θα περασει μονο του.

ε τον μπομπιρακο,τι καλος που ειναι ακου κει θα φυγω λεει:)

χθες με πηραν απο το ιπποκρατειο να με πουν να κανω επανεξεταση στο μπεμπη για εναν παραγοντα που ειπαν οτι του λειπει -g6pd-και δε κανει να τρωει κουκια,να μυριζει ναφθαλινη κλπ κλπ γιατι απ το νοσοκομειο των σερρων ειχαν βρε οτι δε του λειπει ο παραγοντας αυτος ενω στο ιπποκρατειο ειδαν οτι του λειπει και να παρω μια τριτη γνωμη.

ό,τι να ναι...

κατα ταλλα ο μικρος εχει ησυχασει κατα πολυ,κλαιει οταν πειναει,τρωει και κοιμαται και οι κολικοι εχουν λιγοστεψει.

βεβαια να μη λεω πολλα γιατι οποτε λεω καλυτερευει,την επομενη γινεται χαμος απ τα κλαματα,αλλα 2 μερες τωρα ειναι καλα:)

σημερα πηγα στη γυναικολογο με ειπε οτι μεσα σεπτεμβρη θα με ρθει περιοδος και γενικα ολα πανε μια χαρα με την επουλωση των ραμματων.

κατα ταλλα τα ιδια,καλο μηνα να εχουμε και καλες δροσιες επιτελους:)

1zNmp2.png

ααα και ο δικος μου αρχισε να γελαει και με τρελαινει.σημερα τον εκανα αγαπουλες και τον επαιζα και ειχε ενα χαμογελο...τι να σας πω...αχ οταν αρχισει να μιλαει θα αποτρελαθω,ειδικα οταν πει"μαμα σαγαπω"

αχ

αχ!!!

πηρα κι ενα βιβλιο πολυ καλο:"τι να περιμενεις τον πρωτο χρονο του μωρου σου" εκδοσεις διοπτρα.

τα εχει ολα σχεδον...

για την εγκυμοσυνη ειχα το "τι να περιμενεις οταν εισαι εγκυος" που ηταν πολυ κατατοπιστικο,οποτε ειπα να συνεχισω την ενημερωση;)

1zNmp2.png

Kαλησπέρα σας κορίτσια! Καιρό έχω να μπω, είχαμε πάει και μεις στο εξοχικό για να κάνουν μπάνια μπαμπάς και γιός -η μαμά δεν μπορεί...Επιστρέψαμε δριμύτεροι και είπα να μπω να δω τα νέα σας! Χαίρομαι που είστε όλες καλά και ασχολείστε με τα μπουμπουκάκια! Εμείς θηλάζουμε συνέχεια και ακόμη χωρίς κανένα πρόγραμμα αλλά ελπίζω τώρα που θα σαραντίσουμε να στρώσουμε λιγάκι...Έχουμε να κάνουμε 10 μέρες κακάκια και μου είπε η παιδίατρος να της βάλω υπόθετο και στενοχωριέμαι:cry:...Ξυπνησε,παω,γεια σας κοριτσια

20-7-2007: Ήρθε το αντράκι μου!

24-7-2010: Kαλώς όρισες μπεμπούλα!

Έχουμε να κάνουμε 10 μέρες κακάκια και μου είπε η παιδίατρος να της βάλω υπόθετο και στενοχωριέμαι:cry:...Ξυπνησε,παω,γεια σας κοριτσια

carrie,

εμένα η παιδίατρος στον γιο μου μου είχε πει χαμομήλι. Έπινε μπουκάλι, βέβαια, και του έκανα χαμομήλι (το κανονικό, το δικό μας, ίσα να αλλάξει χρώμα το νερό) και του έβαλα εκεί μέσα το γάλα σε σκόνη.

Δεν ρωτάς την παιδίατρο μήπως της κάνεις κανένα χαμομηλάκι;

Εμείς απολαμβάνουμε τις τελευταίες μας μέρες διακοπών. Από την ερχόμενη Τρίτη μέσα τα κεφάλια. Ο μπαμπάς δουλειά, ο μικρός παιδικό σταθμό και η μαμά διπλωματική. Παίζει να πάμε κατά τα τέλη του μήνα και μια βόλτα στο χωριό του μπαμπά, αλλά εγώ δεν θα ξεκουραστώ καθόλου εκεί...

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...