Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Ο σύζυγος λέει πως του φάνηκε πως είναι πολύ φιλοχρήματος που οκ όλοι είναι… είναι βιομηχανία αυτό. Δλδ πχ του έκανε κακή εντύπωση που μας είπε συγκεκριμένα που να πάρουμε τις βιταμίνες και κάποια άλλα πράγματα που είπε.Ως επιστήμονας έδωσε ιδέες βέβαια. Καλά το κόστος είναι x3 σχεδόν η ωοληψια από αυτά που δίνουμε τώρα. Αυτό το βάζω στην άκρη βέβαια αν είναι να βρεθεί λύση.

Και ο δικός σας δεν σας έδωσε τηλέφωνο αντιπροσώπου; Ότι κάνουμε ιατρικό από κάποια εταιρεία τα παίρνουν και συνεργάζονται με κάποιο κέρδος. Δεν είναι κακό αυτό. Κακό είναι στο να επιμένει να πάρεις αυτά που σου λέει. Μιλήστε και με τους άλλους και βλέπετε. 

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

lineal εγω του δινω συμπληρωμα frisolac!!!αυτο του εδιναν και στην κλινικη και το συνεχισα και εγω στο σπιτι!!!

εγω τσαι του δινω καμια φορα ενδιαμεσα στα γευματα αν ειναι ξυπνιος!!το μονο που μου τονισε ο παιδιατρος ειναι να μην του το δινω βραδυ!!τωρα για κακακια δεν το παρατηρησα!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οσο για την διαιτα lineal και εγω δεν θα τα χασω ευκολα!!!θελω συνεχεια να εχω κατι στο στομα μου!!!το μονο που με εσωσε αυτη την εβδομαδα ειναι οτι τρωω φρουτα το βραδυ!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

εγω το almiron που του διναν στο ιπποκρατειο αλλα δοκιμασα και το humana ar το οποιο με το συστησε μια φιλη για να κανει πιο ευκολα κακακια ο μικρος το οποιο μου φανηκε πολυ πηκτο και το nativa.

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

αχ ρε συ λετα δε μπορω ολο θελω να τρωω,σαν εξαρτωμενη απο το φαι...κι εγω ολο γλυκα και παγωτα τρωω...δε μπορω να τα σταματησω...να δω ποτε θα ξεκινησω κανονικη διαιτα...γιατι αυτη που ξεκινησα πηγε στραφι

1zNmp2.png

εγω το almiron που του διναν στο ιπποκρατειο αλλα δοκιμασα και το humana ar το οποιο με το συστησε μια φιλη για να κανει πιο ευκολα κακακια ο μικρος το οποιο μου φανηκε πολυ πηκτο και το nativa.

lineal,

η συντομογραφία ar με παραπέμπει σε αντιαναγωνικό γάλα που έπαιρνε ο γιος μου γιατί το έβγαζε. Και πράγματι είναι πολύ πηκτό και πήζει πολύ γρήγορα, γι' αυτό πρέπει να καταναλώνεται αμέσως. Για ρώτα την παιδίατρο για αυτό.

Εγώ δίνω το aptamil 1, αλλά βλέπω ότι η μικρή δεν κάνει κακάκια της κάθε μέρα. Εχθές δεν έκανε, αλλά προχθές μιλάμε... περισσότερα από εμένα έκανε.

jasmini,

θυμάμαι ότι είχα ακούσει για τα όσπρια, για να μην δημιουργήσουν αέρια στο μωρό. Τώρα, για όλα τα υπόλοιπα που λες, δεν ξέρω. Αποφεύγω την κόκα κόλα γιατί στον γιο μου είχα πιει, θήλασα και το μωρό υπέφερε. Τα γλυκά δεν θα τα απέφευγα αν δεν είχα γίνει σαν τη φάλαινα όρκα!! :mrgreen::mrgreen:

Εγώ έχω χάσει 3,5 κιλά μέσα σε 1,5 εβδομάδα. Η αλήθεια είναι, βέβαια, ότι την προηγούμενη εβδομάδα την είχα χ$σει τη δίαιτα κανονικότατα!!! δλδ είχα κάνει πολλές παρασπονδίες και έτσι την ξανάρχισα από την αρχή. Πρωτομανούλες, προσοχή, γιατί στο δεύτερο παιδάκι έρχονται πιο δύσκολοι καιροί: Δλδ, ο μικρός μου ζητάει να φάει κάτι γλυκό και προτιμάω να του φτιάχνω εγώ. Ε, είναι μαρτύριο το κέικ, τα κούκις και το παγωτό κάτω απ' τη μύτη μου κι εγώ να τα δοκιμάζω... με τη μύτη του κουταλιού!!

Όσο για το ριλάξ, εμένα η παιδίατρος με είχε αφήσει να την βάζω από τότε που την είχε δει (δύο εβδομάδων δλδ). Και τον γιο μου το ίδιο.

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααααα!!!!

Εγω γαλα της δινω το aptamil extra care που ειναι για τους κολικους!!

Οσο για διαιτα εχω ξεκινησει εδω και δυο εβδομαδες θα δειξει τι θα γινει μεχρι στιγμης εχασα 6 κιλα καιεχω δρομο ακομα.....

η μικρη μου ανεβασε τελικα πυρετο δεκατα ειχαμε και λιγη γκρινια ομως ευτυχως κοιμηθηκε καλα το βραδυ!!!!!

Lineal εγω απο τοτε που ξεκινησα το ξενο της δινω και τσαγακι και μεχρι τωρα δεν ειχα προβλημα με τα κακακια της!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Καλημέρα μανούλες.

Μπήκα σήμερα μετά από καιρό να μάθω νέα σας κ να σας πώ τα δικά μου. Πάνω που διάβασα τα δικά σας ξύπνησε το μπεμπενάκι μου κ την έχω στο στήθος οπότε θα επανέλθω με τα νέα μου.

Πήρα σήμερα το έλενα κ μου είπαν ότι έφεραν βιβλιάρια (210 6402220).

πολλά φιλιά

καλημερα κοριτσια!!!

βλεπω οτι ξεκινησε να εχει κινηση το καφε μας!!!

εχω την εντυπωση βρε κοριτσια οτι ο μικρος μου εχει κανει τη νυχτα μερα και δεν ξερω τι να κανω!!!χθες κοιμηθηκε στις 10 και σηκωθηκε στις 3.30 τον ταισα και τον εβαλα να κοιμηθει και κοιμηθηκε στις 5.30 για μια ωρα!!!πριν απο ενα τεταρτο ξανακοιμηθηκε!!!πως θα τον βαλω σε προγραμμα???

Lkixp3.png

rcRGp3.png

γεια σας μανούλες πως είσαστε;δεν έχω προλάβει να διαβάσω τα προηγούμενα, αλλα πιστεύω να είσαστε 'ολες καλά και να χαίρεσται πλέον τα μπεμπάκια σας.εμεις είμαστε μια χαρά πήγαμε και τις πρώτες μας διακοπές και είμασταν η μασκώτ σε Τήνο και Σύρο για 1 εβδομάδα περίπου.ευτυχώς που η μικρή θηλάζει αποκλειστικά και δεν κουβαλήσαμε ολόκληρο το σπίτι μαζί μας.κάναμε και το πρώτο εμβόλιο και όλα καλά μεχρι τώρα, είμαστε 4,775και 58,2.ελπίζω να με αφήσουν τα λουλούδια μου τουλάχιστον να σας διαβάσω και τα ξαναλέμε:D

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

καλησπέρα κορίτσια...

Έχω μέρες να μπω γιατί είχαμε τρεχάματα με το αγοράκι μας... Την Παρασκευή το απόγευμα στην αλλαγή της πάνας παρατηρήσαμε ότι ήταν πρησμένος πάνω και δεξιά από το πουλάκι του, παίρνω τον παιδίατρο τηλέφωνο, όποιός μου είπε πως όπως του το περιέγραψα φαίνεται για κήλη και το καλύτερο είναι να τον παω στο Παίδων, να τον δει χειρούργος.

Έτσι τα μαζέψαμε αμέσως και πήγαμε στο Παίδων, όπου μας είπαν ότι όντως είναι κήλη και πρέπει σύντομα να χειρουργηθεί, τους είπαμε ότι μένουμε μακριά και μας κανόνισαν χειρουργείο για Δευτέρα.

Έτσι την Δευτέρα το μωράκι μου χειρουργήθηκε και ευτυχώς πήγαν όλα καλά...

Πάντως, εγώ που μία ζωή είμαι η πιο ψύχραιμη από όλους στα δύσκολα, τώρα με δυσκολία μπορούσα να σκεφτώ και το κλάμα που έριξα δεν το έχω ξαναρίξει ποτέ στην ζωή μου... Τελικά δεν είναι εύκολο να είσαι μάνα...

Τον βάζω κι εγώ στο ριλάξ, αλλά δεν τον ενθουσιάζει. Τώρα όμως που ανεβήκαμε στην Αθήνα, του πήραμε μία κούνια της Fisher Price που κουνιέται μόνη της και σήμερα που την δοκίμασα φάνηκε να τον ηρεμεί!

Βάφτιση εμείς λέμε να κάνουμε τον Ιούνιο...

Filiopi συλληπητήρια... Να μπαίνεις να τα λέμε να νιώθεις καλύτερα!

Lineal και εμένα τα ίδια ακριβώς με το κωλαράκι του μικρού μου! Στο νοσοκαμείο μίλησα με την διατροφολόγο και μου είπε να του φτιάχνω το συμπλήρωμα με χαμομίλη μέχρι να συνέλθει! Ξένο του δίνω το almiron.

Όσο για την δίαιτα, ας μην το συζητήσουμε...

Φιλιά πολλά σε όλες!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Βλέπω δεν είμαι η μόνη που το ξενυχτάω. Και τα δικά μου έχουνε κάνει τη νύχτα-μέρα αλλά το είπα στον παιδίατρο και μου λέει, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, μόνα τους θα το φτιάξουν σιγά σιγά το πρόγραμμα. Υπομονή.

Από γάλα συμπλήρωμα τους δίνω το frisolac comfort που είναι για δυσκοιλιότητα και ΓΟΠ.

Τσάι δεν τους δίνω καθόλου γιατί λέει ο γιατρός ότι τους δημιουργεί αίσθηση κορεσμού και τρώνε λιγότερο και δεν παίρνουν το βάρος που πρέπει. Μόνο αν θέλω το πολύ μία φορά την μέρα και το πολύ 50ml.

RKdwp3.png

ναι Μαριλίνα τετοιο ειναι το γαλα,αλλα δε προκειται να το ξαναπαρω δε μαρεσε καθολου,10 ωρες κανει να το φαει ολο και ειναι κουραστικο,το καλο ειναι οτι ρουφα ρουφα ο μικρος μαλλον κουραζεται και κοιμαται πιο ευκολα:)

babrbie αυτο το γαλα σας το εγραψε η παιδιατρος;

λετα αυτη την απορια εχω και γω,θελω να τον βαλω σε προγραμμα αλλα μαλλον φταινε τα πονακια που δε μπορουμε να μπουμε σε προγραμμα,γιατι καμμια φορα που πειναει,ποναει κιολας και ετσι δε τρωει μεχρι να σταματησουν οι πονοι και ετσι τρωει οποτε να ναι.

χθες κοριτσια εριξε εναν υπνο ειχε να φαει 8 ωρες!και οταν ξυπνησε 11 το βραδυ, που παλι αν δε τον πηγαινα στο κρεβατακι του,τον ειχα στο ριλαξ,νομιζω δε θα ξυπνουσε, δεν εφαγε και παρα πολυ...ωχ κλαιει,επανερχομαι

1zNmp2.png

tinaki περαστικα στο μωρουλι σου...

τι να πω πολυ δυσκολη η ολη φαση,εγχειρηση τοσο μικρος,παντως ο μικρος ηρωας μπραβο του

:)

κοριτσια μολις τον ταισα και μια κοιμαται μια ξυπναει.ποναει η κοιλιτσα του...

παντως οταν κοιμαται καμμια φορα χαμογελαει και με τρελαινει...ειναι τοσο γλυκας!

αληθεια εσας σε ποιον μοιαζει το μωρακι σας;

εμενα λενε ολοι-εκτος απο 2 ατομα-στον αντρα μου...

ομως δεν ειναι και φτυστος,απλα εχει την φυσιογνωμια του...

δε πειραζει ομως γερος να ναι...

φευγω γιατι παλι ξυπνησε και κλαιει...

φιλια

1zNmp2.png

Καλησπερα κοριτσια!!!

Και εμενα μολις εφαγε και κοιμαται τωρα,

εμενα η μικρουλα μου μοιαζει τον μπαμπα της ειναι ιδιοι,μ αρεσει ομως!!

Αν και λενε πως το μωρο αλλαζει πολυ οταν μεγαλωνει θα δουμε,

το δευτερο μπορεινα μοιαζει εμενα χιχιχιχιχι!!!

Lineal κοπελα μου η παιδιατρος μου το εδωσε απλα την ρωτησα αν εχει καποιο για τους κοιλικους και μου ειπε αυτο!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

καλησπερα κοριτσια!!!

τινακι περαστικα και ειναι σιδερενιος ο μικρουλης!!καταλαβαινω πως ησουν!!!εμενα μια μερα ηταν στο νοσοκομειο και μονο ψυχραιμη δεν ημουν!!απο τοτε που εγινα μανα καταλαβαινω την μανα μου και τι περασε με εμας!!!!

jasmini και εμενα ο παιδιατρος μου ειπε να του δινω μεχρι 75 ml την ημερα!!!

σε εμας ο μικρος λενε οτι μοιαζει σε εμενα!!!εχει παρει και χαρακτηριστικα του πατερα του αλλα ειναι ιδιος εγω!!!

γενικα πως τα πατε με τα μωρα???εγω αρχισα σιγα σιγα να καταλαβαινω τι θελει οταν κλαιει η γκρινιαζει!!!!αυτο που παρατηρησα απο χθες ειναι οτι περα το οτι χαμογελαει συνειδητα πλεον εχει αρχισει να βγαζει και φωνουλες(σαν κραυγες)!!εχω ηδη γινει μια χαζομαμα!!!δεν θα μου ειναι ευκολο να τον αφησω οταν γυρισω στη δουλεια!!

α!!σημερα ειναι να παμε στο παιδικο παρτυ της ανιψιας μου και δεν θελω καθολου!!!με αγχωνει το γεγονος οτι θα εχει παιδακια!!!δεν θελω με τιποτα να τον πλησιασουν!!!ελπιζω να κοιμαται γιατι μονο ετσι δεν θα τον αγγιξει κανενας(τουλαχιστον τα χερια του)!!!αλλιως θα γινω πολυ σκυλα και θα τσακωθω με ολο το σοι του αντρα μου!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...