Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Και ο δικός μου ναι αλλά μου είπε πως του μίλησε για να μου κάνει άλλη τιμή. Μόνο φιλοχρήματο δε τον λες τον δικό μου. Μου έκανε δώρο κ ωοληψια. Θα δω κ τους άλλους κ βλέπουμε. 

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας κορίτσια, τι κάνετε; Χάθηκα από το καφέ μας..... Ξέρετε η ζωή παίζει παράξενα παιχνίδια! Μόλις είπαμε όλα καλά να γυρίσουμε στο σπιτάκι μας με την μπεμπούλα ήρθανε τα δυσάρεστα! Έφυγε η πεθερά μου από τη ζωή, ήταν βέβαια πολύ άρρωστη αλλά είδε την εγγονή της και μετά αρνήθηκε να πάρει άλλα χάπια ώσπου ήρθε το μοιραίο μια βδομάδα μετα.... Οπότε φανταστείτε την κατάσταση (μέναμε στο ίδιο σπίτι) με το νεογέννητο και την κηδεία. Ο άντρας μου είναι πολύυυ χάαααλια και προσπαθώ να τον κρατήσω ψηλά ψυχολογικά αλλά ρε κορίτσια ώρες ώρες αισθάνομαι κι εγώ πως δεν θα αντέξω με όλα αυτά. Μόνο κάνω κουράγιο και χαμογελάω για το κοριτσάκι μου.....και ευτυχώς τα λέω τώρα και σε σας και ξαλαφρώνω λίγο!:rolleyes:

Ας τα αφήσω όμως τα δυσάρεστα να σας πω για την μπεμπούλα! Δεν ξέρω αν φταίει που είμαστε τα πιο μικράκια αλλά ακούω άπό εσας κάτι 6ωρα ύπνου και τρελαίνομαι!!!! Εμείς 2.5 με 4 ώρες το πολύ να κοιμηθούμε και όχι κάθε φορά! Μένει και ξύπνια κάποια τρίωρα! Τρώει το γαλατάκι μου πολύ καλά τις τελευταίες μέρες και μόνο αυτό αλλά είχαμε κάνει και ένα διάλλειμα μερικών ημερών με θηλασμό και συμπλήρωμα μετά. Λέτε να είχε κοπεί το πολύ γάλα μου λόγω της κατάστασης; Η παιδίατρος μου είχε πει ότι μπορεί να μειώθηκε και να μην της φτάνει! Τέλος πάντων το πολέμησα, εφτιαξα και την διατροφή μου και επανήλθε η μπουμπού δριμύτερη! Τρώει τρώει έχει κάνει μαγούλες!!! Περιμένω να πάμε στο γιατρό να δώ πόσο έχει πάρει!

Εμείς σαραντίζουμε 5 Σεπτεμβρίου αλλά τις βόλτες μας τις κάναμε με την μισή ευχή! Τι να κάνω δεν μπορούσα μέσα στο σπίτι θα έσκαγα και η μπεμπίτσα φάνηκε να τις ευχαριστιέται, έριξε κάτι ύπνους!!!!!

Εγώ ακόμα έχω αίμα.... πότε θα σταματήσει βαρέθηκα τις σερβιέτες! αααα και τα επιθέματα!!!! Έχει τόσο ζέστη βάζουμε και όλα αυτά πάνω μας ουφ!!!! Από κιλά δεν μου έμεινε τίποτα έχασα και από αυτά που είχα πριν, τα ρούφηξε όλα η μπέμπα!!! Κι εκεί που έφτιαξα την ντουλάπα μου με τα ωραία στενά μου καλοκαιρινά ρουχάκια (γιατί τα έχασα 8 μέρες μετά τη γέννα) να σου τώρα που την ξαναφτιάχνω με μαύρα μοντελάκια! Δεν πειράζει, του χρόνου τα πολύχρωμα!!!

Αααα και βάφτιση του χρόνου!!! Μετά τον χρόνο της γιαγιάς της! Ήθελα κι εγώ να βαφτιστεί μικρούλα αλλά δεν πειράζει ας είναι καλά αυτή και το πόλύ πολύ να μην μπορεί να την σηκώσει ο παπάς!!!! Αχ η μπουλούκα μου!!!!

Αυτά τα νέα μου..... ευχάριστα ή δυσάρεστα όπως λένε στις ειδήσεις!!! Πολλά φιλιά σε όλες και καλά κουράγια!!!!

υστ. Θα προσπαθήσω να μπαίνω πιο συχνά, μου έκανε καλό που τα ΄πα (έγραψα) σε κάποιον!!!!:-D

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

καλημερα κοριτσια!!!

filiopi μου συλληπητηρια!!τουλαχιστον προλαβε και ειδε την μικρουλα σας!!!οσο για τον αντρα σου δεν μπορεις να κανεις και πολλα!!!το μονο που μπορει να τον βοηθησει ειναι να εισαι διπλα του και ας μην αντεχεις καποιες φορες!!οπως και να εχει εχασε την μανουλα του!!!

και εγω αρχισα να βγαινω μολις πηρα την μιση ευχη!!!και στο μωρο και σε εμενα εκανε καλο!!οσο για το αιμα εμενα σταματησε 1 μερα πριν σαραντισω οποτε κανε υπομονη!!

για να βαλω τα δικα μου στενα ρουχα εχω λιγο δρομο ακομα!!αλλα θα τα καταφερω που θα μου παει!!!

οσο για μενα χθες μου κοπηκε η ανασα!!πρωτη φορα τσιριζα τοσο δυνατα και φοβηθηκα!!!ο αντρας μου επεσε απο τα σκαλια στο σπιτι και ειχε αγκαλια τον μικρο!!!με το που πεφτουν ακουω τον μικρο να τσιριζει!!!μεχρι να κατεβω τα σκαλια τσιριζα γιατι δεν ηξερα τι θα αντικρισω(απο το μυαλο μου περασαν χιλιες εικονες!!)!!!ευτυχως το μωρο το κρατησε στην αγκαλια του αλλα ο αντρουλης μου χτυπησε στην μεση του αρκετα!!!μου κοπηκαν τα ποδια!!μεχρι να συνελθω ειδα και επαθα!!!θελει πολυ προσοχη κοριτσια!!!και στο κωλο ματια οπως λενε!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα!!

leta,

μου σηκώθηκε η τρίχα όταν το διάβασα!!! Πάλι καλά. Όντως θέλει πολύ προσοχή!!

FillioPi

συλληπητήρια για την πεθερά σου. Και μπράβο που τόσο γρήγορα έχασες τα κιλά. Να σου πω τη γνώμη μου, δεν ήτανε δική σου μάνα, δεν είσαι υποχρεωμένη να φοράς μαύρα. Δεν είπαμε να βάλεις και κόκκινα, αλλά μπορείς κάποια σκούρα χρώματα. Να μην αγριεύεται και το παιδί.

Εγώ θα σε απογοητεύσω ακόμη περισσότερο: αίμα είχα μέχρι τις 45 μέρες.

Καλέ ποια ευχή των 20 ημερών; Είναι καλοκαίρι, είναι κρίμα να κλείνονται μέσα τα μπουμπουκάκια μας!!! Εγώ την είχα πάρει 12 ημερών και την πήγα εκδρομή στο Σούνιο. Ήθελα να πάρω μισή ευχή, αλλά δεν τα καταφέραμε, κι αφού την είχα βγάλει ήδη, είπα, ε, καλά, απ' ευθείας την ολόκληρη!!!

Από το δικό μας μέτωπο όλα ίδια, αλλά είχαμε δυσάρεστα νέα, γιατί σκοτώθηκε η κόρη μιας κολλητής φίλης της μάνας μου. Την μάνα την ήξερα πάρα πολύ καλά κι εγώ, το κορίτσι όχι, κι ακριβώς επειδή ήξερα τη μάνα, αυτή σκέφτομαι περισσότερο και, λόγω του ότι είμαι μάνα, μου έρχονται στο μυαλό ιστορίες από την κρύπτη...

Κι όχι τίποτα άλλο, έγινε με αυτοκίνητο και την επόμενη εβδομάδα που θα έχει ο άντρας μου άδεια έλεγα να πάρω εδώ στο Σούνιο που δεν θα έχει κόσμο το δικό μας να κάνω εξάσκηση, γιατί δεν οδηγώ καθόλου κανονικά...

NDPXp3.png eJ01p3.png

Αμαν βρες κοριτσια τι νεα ηταν αυτα;

επηρεασε τοσο πολυ η πανσεληνος;

φιλιοπι μου συλληπητηρια και κουραγιο.τι να πω ειναι δυσκολο να χανεις καποιον δικο σου και ποσο μαλλον εναν γονιο φανταζομαι.κουραγιο στον αντρα σου:(

Μαριλίνα κι εγω θελω να χασω συνολο καμμια τριανταρια αλλα δε θελω να το σκεφτομαι.η αρχη ειναι δυσκολη μετα ολα ειναι οκ,αλλα αυτη η αρχη αχ...

λετα πωπω ο καημενος ο αντρουλης σου...κι εγω παντως το χω φοβο αυτο,δηλ να κραταω το μωρο αγκαλια και να πεσω...θεε μου...

κοριτσια καθε μερα βγαζω βολτιτσα το μικρο πρωι απογευμα και εχω κοψομεσιαστει αλλα μαρεσει να τον κανω βολτες.ριχνει κατι υπνους στο καροτσι,ξεχνιουνται και οι κολικοι και ολα.

μονο που τωρα μας δυσκολευεται στα κακακια.τον βοηθαω και εγω,δηλ τον πιανω τα ποδια ψηλα και με ενα μωρομαντηλο βρεχω το ποπουδακι του και ο μικρος σπρωχνει τοσο που κοκκινιζει.αχ τι τραβαω η μανα...λες και ειμαι εγω που ζοριζομαι.

ωραια συζητηση σας ανοιξα ε;

επισης ο μικρος μου αρχισε να τρωει καθε εξαωρα.

παραξενο ε; καμμια 120 με 150 ml και ξεχναμε το φαι για 6 ωρες.

απ τη μια βολικο απ την αλλη με ανησυχει,λεω μπας και πειναει και απ τον υπνο ή απ τους πονους δε τρωει:confused::confused::confused:

τι να πω.

ευτυχως δροσισε λιγακι και κοιμομαστε φινα.

λοιπον κοριτσια ελπιζω να εχετε καλυτερα νεα και τα λεμε συντομα:)

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

οσο για βαφτιση,εμεις θελουμε να κανουμε αρχες γεναρη,γυρω στις 9 ιανουαριου που ο μικρος θα ειναι 6 μηνων.

για την ωρα το συζηταμε απλα,θα δουμε απο φθινοπωρο πως θα μαστε σε κεφια.

παντως θελω να ξεμπερδευω γρηγορα και οπωσδηποτε δε θελω να κανω βαφτιση το καλοκαιρι.

ειπα αυτο το καλοκαιρι θα παω διακοπες,μια ο γαμος,μια ο μπεμπης, το 2011 θα ειναι για διακοπες...

ομως ας μη λεω και πολλα,ποτε δε ξερεις;)

1zNmp2.png

Καλημέρα σας κορίτσια!!

Πώς τα πάτε? Εμείς τρέχουμε και δεν φτάνουμε! Τα μπεμπάκια έχουν κάνει τη νύχτα-μέρα!! Μια ολόκληρη νύχτα μένουν ξάγρυπνα και μαζί κι εμείς και θέλουν αγκαλιές και κουβεντούλες! Μας φτάνει το ξημέρωμα...8 η ώρα κοιμήθηκαν σήμερα και εμένα με έπιασε υπερένταση και έκανα δουλειές! Τώρα τελείωσα και τα ζουζούνια ακόμα κοιμούνται! Κατά τ' άλλα εμείς δεν έχουμε εκτός από το πρωινό άλλα 3ωρα ύπνου! Αντιθέτως έχουμε 15λεπτα και μισάωρα! Κουτουλάω πιά...περιμένω να έρθει κάποιος σπίτι για να τα προσέχει να πάω μια τουαλέτα, να φάω κάτι... Απλά όταν αποφασίζει να κοιμηθεί επιτέλους ο ένας ξυπνάει ο άλλος και ου το καθεξής...

Filiopi συλλυπητήρια για την απώλειά σας! Κουράγιο στον σύζυγο! Τι να κάνεις, μέσα στη ζωή είναι και αυτά.. :( Φαντάζομαι ότι είναι ακόμα πιο δύσκολο αφού ζούσατε και μαζί. Κουράγιο!!

Leta τι λες τώρα, πω πω..θέλει προσοχή... καλώς όμως το σκέφτηκε προστατευτικά ο άντρας σου να μην χτυπήσει το μωρό.. εμείς αντέχουμε.. αυτά είναι πιο ευαισθητούλια. Κι εμείς έχουμε σκάλες και το σκέφτομαι τρεις φορές αν θα πάω κάπου.

Εμείς είχαμε πάρει την μισή ευχή (για αυτούς που μας επισκεπτόντουσαν) και μετά ακριβώς στις 40 ημέρες την κανονική όπου βγήκαμε πρώτη φορά έξω!!! Μέχρι όμως που γυρίσαμε, κοιμόντουσαν!!

Το αίμα εμένα μου κράτησε 10 ημέρες και μέχρι πριν καμιά εβδομάδα είχα κάτι καφέ. Τώρα τελείωσα. Πήγα και στον γιατρό..όλα καλά, επανήλθαμε! Μου έδωσε και μια αλοιφή για την τομή για να την σβήσει!!

Από κιλά, ότι είχα πάρει στην εγκυμοσύνη τα έχασα αλλά ελπίζω να αρχίσω να χάνω και από τα περιττά που ξεκίνησα με την ευκαιρία!!! Ίσως βοηθήσει και ο θηλασμός! Αν έχει καμιά σας καμιά διατροφή θηλασμού, θα βοηθούσε!!! :) :) :) :)

Την βάφτιση λέμε κι εμείς να την κάνουμε νωρίς, ίσως Ιανουάριο- Φεβρουάριο, θα δείξει. Καλοκαίρι ούτε εγώ θέλω, άντε το πολύ Άνοιξη! :)

Λοιπόν θα ξαπλώσω αν προλάβω κανένα μισάωρο γιατί θα πέσω κάτω! Φιλάκια!!!!!

RKdwp3.png

Πολύ χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη που σκέφτεται χειμωνιάτικη βάφτιση. Τη σκέφτομαι ή γύρω στις 20 Δεκέμβρη ή γύρω στις 6 Γενάρη.

Σας δίνω την 1η εβδομάδα δίαιτας θηλασμού που έχω, για να πάρετε μια ιδέα.

Πρωινό: 1 φλ. γάλα + 1 φρυγανιά + 1 κ.γλ. μέλι

Στις 11: 1 φρούτο + 1/2 τοστ (1 φέτα ψωμί, 1 φέτα γαλοπούλα)

Μεσημεριανό (1 κ.γλ. λάδι): επιλογές:

1η: 1 φλ. όσπρια + 1 μικρό κομμάτι τυρί

2η: 1 μικρό πιάτο σπανακόρυζο + 1 μικρό κομμάτι τυρί

3η: 1 μερίδα κρέας + 1 πιάτο σαλάτα

4η: 1 μέτριο πιάτο λαχανικά + 6 ελιές + 1 φέτα ψωμί

5η: 1 μερίδα κοτόπουλο + 1 πιάτο σαλάτα

6η: 1 μερίδα ψάρι + 1 πιάτο σαλάτα

Απογευματινό: 1 φρούτο + 1 φλ. γάλα

Βραδυνό: επιλογές:

1η: 1 πιάτο σαλάτα + 1 φέτα ψωμί + 1 κ.γλ λάδι

2η: 1 τοστ + 1 φρούτο

3η: 1 πιάτο σαλάτα + 1 φέτα ψωμί + 1 κομμάτι τυρί

4η: 1 μπιφτέκι + 1/2 πιάτο σαλάτα

5η: 1/2 μερίδα κοτόπουλο + 1/2 πιάτο σαλάτα

6η: 1 γιαούρτι 2% + 1 φρυγανιά

Πριν τον ύπνο: 1 φλ. γάλα

Σημείωση: Τα φαγητά είναι όλα κανονικά μαγειρεμένα όπως θέλετε, π.χ. κοκκινιστό κρέας, αλλά δεν κάνει να τρώμε σάλτσα. Εμένα αυτό με βολεύει πολύ, γιατί το τελευταίο που μπορώ είναι να μαγειρεύω ξεχωριστά για μένα και για τον άντρα και το παιδί μου.

jasmini μου

εσένα θα σου έλεγα να ξεχασεις τις δίαιτες, γιατί με τα γερμανικά νούμερα που χτυπάς (τύφλα να έχουν οι φαντάροι) δε νομίζω να αντέξεις. Κουράγιο. Σύντομα όλα θα φτιάξουν!!!

Φιλάκια σε όλες τις μανούλες και τα μπεμπάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Μαριλίνα μου σε ευχαριστώ για την δίαιτα, έχω όμως κάποιες απορίες...

Λοιπόν, μου είχαν πει να μην τρώω όσπρια, οτιδήποτε πράσινο, ντομάτα, μπαχαρικά...

Ισχύουν αυτά? Και γενικά, στο θηλασμό μου είπαν ότι πρέπει να περιορίσω την διατροφή μου στα.... ζυμαρικά, πατάτα, ρύζι, μοσχάρι, κοτόπουλο, ψάρι. Έτσι λοιπόν μπορείτε να φανταστείτε ότι λέω σε όλα όχι και ψάχνω τι θα φάω κάθε μέρα και πώς θα το φάω.. χωρίς μπαχαρικά, σάλτσες, αρωματικά φυτά (ρίγανη, θυμάρι, δυόσμο...).

Ο γυναικολόγος μου πάλι, μου λέει να τρώω απ' όλα και υγιεινά!! Εγώ όμως φοβάμαι να μην δημιουργήσω κολικούς στα μωρά (όχι ότι δεν έχουν...).

RKdwp3.png

καλημερα κοριτσια!!!

τι κανετε??για την βαφτιση και εγω θελω γεναρη-φλεβαρη!!θα δουμε ομως!!

jasmini τι να την κανεις εσυ την διατα με τοσο τρεξιμο???

εγω τα μονα που εβγαλα απο την διατροφη μου για τον θηλασμο ηταν τα κρεμμυδια,τα σκορδα,το λαχανο,μπροκολο,κουνουπιδι κτλ. δεν χρησιμοποιω πολλα μπαχαρικα!!αποφευγω και τα αναψυκτικα και την σοκολατα οσο μπορω!!ολα τα υπολοιπα τα τρωω κανονικα!!!

σημερα ζυγιστικα και εχασα ενα κιλο και 200 γρ.!!σε καλο δρομο ειμαι!!ανεβηκε λιγο η διαθεση μου!!!ξεκινησα να κανω και κοιλιακους αν οχι καθημερινα μερα παρα μερα(εντολη της γιατρου)!!!

φιλακια κοριτσια!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

και κατι που ξεχασα να σας ρωτησω!!!στο relax τα βαζετε τα μωρα???εγω ξεκινησα να τον βαζω αλλα δεν ξερω αν κανω καλα!!μια φιλη μου δεν την αφηνει η παιδιατρος μεχρι να μπει στον 3ο ο μικρος!!!παντως τον δικο μου του αρεσει και παιζει και με τα παιχνιδια που εχει αρκετα!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Κλαησπερα και απο μενα!!!

filiopi συλληπητηρια για την πεθερα σου!!!

Lineal μην στεναχωριεσαι το μπεμπινι ξερει πλεον ποτε θα φαει και εμενα τρωει 150γρ και παμε για 180γρ με την διαφορα πως εμενα δεν κοιμαται πολυ μονο το βραδυ και το μεσημερι ενα τριωρο!!Εγω για τα κακακια την δινω και τσαγακι που την βοηθαει γενικα πολυ, ρωτησε αν θελεις και τον παιδιατρο σου

Σημερα καναμε το πρωτο μας εμβολιο και αγχωθηκα γιατι μου ειπε η γιατρος πως μπορει να κανει πυρετο,πως θα το καταλαβω αυτη ειναι γενικα ζεστη.......

απο κιλα θελω μια 10αρα να χασω ακομα!!!!!

Την βαφτιση θα την κανουμε τον Οκτωβριο στα μεσα λεμε!!!!

Αυταααα....

Καλο μεσημερι!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

και κατι που ξεχασα να σας ρωτησω!!!στο relax τα βαζετε τα μωρα???εγω ξεκινησα να τον βαζω αλλα δεν ξερω αν κανω καλα!!μια φιλη μου δεν την αφηνει η παιδιατρος μεχρι να μπει στον 3ο ο μικρος!!!παντως τον δικο μου του αρεσει και παιζει και με τα παιχνιδια που εχει αρκετα!!!

Σημερα ρωτησα την παιδιατρο μου και μου ειπε πως κανει οποτε την βαζω κανονικα!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

και ενα με αφηνει ο παιδιατρος και τον βαζω στο ριλαξ.

κοριτσια σημερα νομιζω πως συνεχεια τον ταιζω...

αληθεια οσες δινετε συμπληρωμα ποιο δινετε;

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...