Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Ο σύζυγος λέει πως του φάνηκε πως είναι πολύ φιλοχρήματος που οκ όλοι είναι… είναι βιομηχανία αυτό. Δλδ πχ του έκανε κακή εντύπωση που μας είπε συγκεκριμένα που να πάρουμε τις βιταμίνες και κάποια άλλα πράγματα που είπε.Ως επιστήμονας έδωσε ιδέες βέβαια. Καλά το κόστος είναι x3 σχεδόν η ωοληψια από αυτά που δίνουμε τώρα. Αυτό το βάζω στην άκρη βέβαια αν είναι να βρεθεί λύση.

Και ο δικός σας δεν σας έδωσε τηλέφωνο αντιπροσώπου; Ότι κάνουμε ιατρικό από κάποια εταιρεία τα παίρνουν και συνεργάζονται με κάποιο κέρδος. Δεν είναι κακό αυτό. Κακό είναι στο να επιμένει να πάρεις αυτά που σου λέει. Μιλήστε και με τους άλλους και βλέπετε. 

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!

Ξέρετε για να πάρεις την ευχή όταν σαραντίζεις πρέπει να πας Κυριακή στην εκκλησία ή μπορεί να συνεννοηθείς με τον παπά και να πας άλλη μέρα; Σαραντίζουμε την Τετάρτη και έλεγα να τον πάω στην εκκλησία το Σάββατο αν γίνεται ή αν δεν γίνεται την Κυριακή.

Όσον αφορά το γάλα και εγώ τις πρώτες 20 μέρες τον θήλαζα αποκλειστικά. Μετά όμως άρχισε να μην του φτάνει και ενώ το πάλεψα 2-3 μέρες , τελικά αναγκάστηκα να του δίνω και συμπλήρωμα. Όχι σε κάθε γεύμα αλλά σε 3-4 από τα 9-10 που κάνει ημερησίως(γιατί είμαστε και φαγανά μωρά ζωή να 'χουμε!).Η αλήθεια είναι ότι στενοχωρήθηκα στην αρχή αλλά μετά το πήρα αλλιώς και είπα στον εαυτό μου(όπως μου είπε και ο παιδίατρος) ότι εγώ κάνω ό,τι μπορώ αφού σε κάθε γεύμα πρώτα τον βάζω στο στήθος και μετά αν θέλει του δίνω και συμπλήρωμα.

Μια τελευταία ερώτηση κορίτσια.Εσείς που χρησιμοποιείτε θήλαστρο, βγάζετε την ίδια ποσότητα γάλακτος κάθε φορά; Είναι κάτι φορές που από το ένα στήθος μόνο βγάζω 150 ml και κάποιες άλλες όπως σήμερα που με το ζόρι και από τα δύο έβγαλα 80. Είναι φυσιολογικό; Ανησύχησα γιατί πρώτη φορά έπεσα κάτω από τα 120 ml. Κάνω μία άντληση την ημέρα και χρησιμοποιώ το θήλαστρο mini electric της medela.

Φιλιά πολλά σε όλες και καλά μπάνια σε όσες κάνουν!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερούδια!!!

Αχ, σήμερα η κόρη μου το ξαναγύρισε στο 6ωρο. :-D Βέβαια, της έδωσα το βραδινό της μπουκάλι λίγο αργότερα από ότι συνήθιζα.

Ελεάννα,

στον γιο μου πήγαμε νωρίτερα να πάρει την ευχή. Σαράντιζε Τρίτη και πήγαμε Κυριακή. Ξέρω ότι νωρίτερα μπορείς να πας.

Για την μικρή, που σαράντιζε Παρασκευή και δεν ηθελα τόσο νωρίτερα, πήγαμε μία μέρα πριν στην εκκλησία και συνεννοηθήκαμε με τον παπά τι ώρα θα είναι εκεί να πάμε.

Για το θήλαστρο δεν ξέρω γιατί δεν χρησιμοποιώ. Εγώ την μικρή την αφήνω όσο θέλει στο στήθος όπως λέει και η Πατσούρου στο βιβλίο της και όπως λένε και στο site του θηλασμού (δλδ αυτό το 10 λεπτά από το καθένα που λέει η παιδίατρος δεν το τηρώ καθόλου) κι έτσι κάποτε χορταίνει. Τον γιο μου τον άφηνα 10λεπτα και μετά έπινε όλο το μπουκάλι. Πάντως θα συμφωνήσω με τον γιατρό σου: κάνεις ότι μπορείς.

Αλήθεια, εσένα σου δώσανε βιβλιάριο υγείας του παιδιού από το Έλενα; ή σου είπανε ότι δεν έχουνε όπως σε εμένα και την rulia;

NDPXp3.png eJ01p3.png

καλημερα κοριτσια!!!

πανω που ειχαμε αποφασισει να τον αφηνουμε να κοιμαται οσο θελει το βραδυ χωρις να τον ξυπναμε ο μπεμπης ξυπνουσε καθε 3 ωρες οποτε ειμαι λιγο κομματια!!!

σημερα του βαλαμε κατι παιχνιδακια στο κρεβατι του και τα κοιτουσε και γελουσε!!!προφανως τα μιλουσε!!!ειχε πολυ γελιο!!!

ελεαννα εγω που κατα καιρους βγαζω με θηλαστρο ποτε δεν ειναι ιδια τα ml!!!

μαριλινα ουτε σε εμενα δωσανε βιλβιαριο και σημερα που πηρα τηλ στη διευθυνση υγιεινης μου ειπαν να τους ξαναπαρω στις 15/9!!!

σημερα ειναι να παμε σε ενα γαμο!!!επειδη δεν εχω κανενα να κρατησει το μωρο ειπαμε να το παρουμε μαζι μας στη εκκλησια!!τωρα για το γλεντι δεν ξερω!!!θα ειναι ανοικτος χωρος!!!απο την μια λεω να το παρω απο την αλλη δεν ξερω!!!τι να κανω κοριτσια???πειτε μου την γνωμη σας???θα τον ταλαιπωρησω???

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Το βρήκα στο ίντερνετ βάζοντας στο ψαχτήρι ακριβώς αυτόν τον τίτλο. Διατίθεται σε μορφή .pdf.

Από ότι βλέπω είναι γενικό το κακό, οπότε σας βάζω το σάιτ. Εγώ λέω να το εκτυπώσω (τουλάχιστον τις επίμαχες σελίδες) για τις επισκέψεις στην παιδίατρο.

http://www.mwrakia.gr/images/neo-vivliario-igeias.pdf

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλησπέρα μανούλες!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σας! Μου δίνετε κουράγιο γιατί το θέμα με το θηλασμό με έιχε πάρει λίγο από κάτω.

Μαριλίνα εμένα μου δώσανε βιβλιάριο υγείας.Βασικά μου βρήκε ο γιατρός μου γιατί το νοσοκομείο δεν είχε.Μου βρήκε γιατι είμαι από επαρχία και θα ήταν πολύ δύσκολο να ξανανέβω Αθήνα για να πάρω το βιβλιάριο.

Απαράδεκτο πάντως κεντρικό μαιευτήριο Αθηνών και να μην έχουν βιβλιάρια.

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια,

σημερα ειχα κατι επισκεψεις στις 7.30 το απογευμα και φυγαν στις 10 παρα!

ο μικρος μεχρι να κοιμηθει μου εβγαλε το λαδι κι ενω τους ελεγα να μη μιλανε δυνατα μιας και το σπιτι μας ειναι μια σταλια και ολα ακουγονται παντου,αυτοι χαμπαρι.

σπαστηκα παρα πολυ,αφου μου ειπαν οτι θα ρθουν απογεμα και νυχτωσε και δε θελω να ταλαιπωρω τον μικρο...

τελος παντων.

ειμαι κομματια.

σημερα ο μικρος δεν εκλαψε για κολικους,μας αρχισε ομως αλλο τροπαρι.

συνεχεια σφιγγεται για κακακια και κλαιει.κι οταν αεριζεται κλαιει,μαλλον ποναει.

ο παιδιατρος που τον πηρα τηλεφωνο με ειπε οτι το εντερακι του δε συνηθισε ακομα και να του δινω τσαγακι.

ομως ειναι βασανο,αφου οποτε τον ταιζω μπιμπερο αυτος σφιγγεται,και θελει να κανει κακακια και δε του βγαινουν και κλαιει και τρωει με δοσεις και δε χορταινει και ετσι ειμαι με ενα μπιμπερο συνεχεια να τον ταιζω.

δυσκολη κατασταση,πιο δυσκολη κι απο τους κολικους.

κοριτσια ποσα ml δινετε οσες δινετε ξενο γαλα;

εμενα τρωει γυρω στα 120ml και πειναει γυρω στις 4μιση ωρες.

αυτο συμβαινει τις 2 τελευταιες μερες.

ανησυχω μπας και του δινω πολυ και μετα ανησυχω μπας και δε χορταινει.

τι να πω,δε μπορω να τον βαλω σε προγραμμα μεχρι να ησυχασει απο τους πονους.

ας ελπισουμε μετα τη κοιλιτσα του και το κωλακι του να ησυχασει επιτελους...

φιλια κοριτσια σε σας και τα μπεμπεκια σας

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Καλησπέρα κορίτσια! Πώς τα πάτε με τα μωράκια σας? Κι εμείς ξενυχτάμε και είμαστε λίγο κουρασμένοι αλλά δεν πειράζει, το αξίζουν!!!

Προς ενημέρωσή σας....ούτε εμείς πήραμε βιβλιάρια!!! Πράγματι γενικό το κακό!!!

Leta απ' ότι φαίνεται, το μικρό σου χορταίνει από το δικό σου για να μην πίνει το συμπλήρωμα :)

Επίσης για την έξοδο, εγώ να σου πω την αλήθεια, πριν ξεκινήσουν τα εμβόλια τους δεν τα βγάζω έξω, ούτε καν σε μέρη που δεν έχει πολύ κόσμο. Τώρα αν πιστεύεις ότι μπορείς να το προστατέψεις το μωρό...πάρτο. Αφού σαραντώσατε κιόλας!

Ελλεάννα κι εγώ ποτέ δεν βγάζω το ίδιο στις αντλήσεις, άλλες φορές 50, άλλες 120...

Μαριλίνα πώς πάει το θέμα του θηλασμού? Thanks και για το λινκ!!!

RKdwp3.png

Καλημέρα!!!

lineal,

προσοχή με την δίαιτα, δεν είναι ότι καλύτερο με τον θηλασμό. Εγώ (επειδή πρέπει κανονικά να χάσω την 20άρα μέσα στο νερό) πήρα την δίαιτα θηλασμού της κουμπάρας μου. Ακόμα και λίγο γάλα να πίνει το μωρό από το στήθος, πρέπει η δίαιτα να είναι πολύ προσεκτική.

Επίσης, μη νομίζεις ότι τα μωρά πρέπει να κοιμούνται σε πλήρη ησυχία ή σε απόλυτο σκοτάδι. Μάλιστα - άποψή μου φυσικά που την έχω εφαρμόσει - είναι να μάθουν να κοιμούνται και με φασαρία. Τον μικρό μου τον είχα μέσα στο σαλόνι, μιλάγαμε με φίλους ή τηλεόραση κλπ κανονικά. Αποτέλεσμα: κλαίει τώρα το βράδυ η μπέμπα, μέχρι να σηκωθώ, να την αλλάξω και να την βάλω στο στήθος και ο γιος μου δεν αλλάζει ούτε πλευρό. εάν μάθει στην ησυχία, μετά θα ξυπνάει εύκολα και θα είναι δύσκολα και για εσάς και για αυτόν.

jasmini,

μην φοβάσαι. Είναι καλοκαίρι. Άνετα τα μωρά μπορούν να βγουν βόλτα (σε ανοιχτό χώρο βέβαια). Η παιδίατρος μου είχε πει να βγάζω και τον μεγάλο μου από 40 ημερών και ήτανε Μάρτης μήνας. Θα σου κάνει κι εσένα καλό να πας μια βόλτα, να αλλάξεις λίγο παραστάσεις.

Να σας ρωτήσω για ένα πρόβλημα που έχω, μήπως το έχετε κι εσείς;

Η μικρή μου τις τελευταίες δύο ημέρες κοιμάται πάλι γύρω στις 5-6 ώρες. Βασικά, της δίνω το τελευταίο μπουκάλι λίγο πιο αργά από ότι της το έδινα και σε συνδυασμό με την κούραση γιατί είναι ξύπνια 4 ώρες περίπου, βόλτα στη θάλασσα κλπ, την βάζω στον ώμο, ρεύεται και κοιμάται. Όταν ξυπνάει, όμως, έχει κάνει κακά και έχουν κολήσει και πάνω της, άρα αρκετή ώρα πριν. Φοβάμαι μην πάθει τίποτα που δεν κλαίει για να την αλλάξω. Δεν ξέρω τι να κάνω. Να βάζω ξυπνητήρι; Να προσπαθήσω το παλιό πρόγραμμα; Δεν θέλω, όμως, να κοιμάται μόνο στο στήθος, θέλω να μάθει να κοιμάται και χωρίς να πιπιλάει. καμία ιδέα;

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!

μολις εβαλα το φαγητο κοιμησα και τον μικρο και μπορεσα να μπω και εγω λιγο!!!!

τελικα τον πηρα χθες τον μικρο μαζι μου!!!και εγω τον εχω μαθει στην φασαρια και κοιμοταν και δεν καταλαβαινε τιποτα χθες!!!!βεβαια δεν κατσαμε πολυ κανενα 2ωρο!!!

σημερα ομως ειμαι κομματια!!!ξυπνησα και ετρεχα το πρωι να αλλαξω κατι δωρα και να ειμαι και στην ωρα μου να ταισω τον μικρο!!το αποτελεσμα με πονανε τα ποδια μου παρα πολυ φταει και το οτι χθες βραδυ εβαλα τα ψηλοτακουνα μου που ειχα 9 μηνες να βαλω!!!

lineal και μαριλινα και εγω ξεκινησα διαιτα!!!αλλα ειναι διαιτα θηλασμου οπως λεει και η μαριλινα!!!αντε να δουμε ποσο καιρο θα κανουμε να τα χασουμε!!!και εγω πειναω παρα πολυ συνεχεια!!!αρχικα θελω να χασω τα 10 που μου μεινανε απο την εγκυμοσυνη και μετα αλλα 3 για να ειμαι στα κιλα που ειχα στο γαμο μου!!!την πεμπτη που μας ερχετε θα ζυγιστω και θα σας πω!!!εσυ εχετε να χασετε πολλα???

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλησπερα και απο μενα!!!

Δεν μπορω να καταλαβω εκει που σταματησαν οι κολικοι ξαναρχισαν παλι εχθες το βραδυ,δεν κοιμηθηκε καλα η μικρη και ουτε και εγω φυσικα ο ανδρας μου ειναι στη δουλεια και εγω ειμαι ολη την μερα αγκαλια με την μπεμπα!!!

Βιβλιαριο ουτε εγω δεν πηρα μου ειπαναπο Σεπτεβριο!!!!

οχχχ ξυπνησε παλι φευγω

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

barbie τα ιδια και μεις,εκει που νομιζουμε οτι καλυτερευει,τσουπ μας χαλαει η δουλεια και δωστου κλαμα.

σημερα ο μικρος σπαραξε και δεν ηξερα τι εφταιγε,τα δοκιμασα ολα μα ολα κι αυτος να κλαιει λες και τον σφαζουν.

ο αντρας μου επεμενε οτι ειναι ματιαγμενος απο χθες,δηλ τον ειδαν χθες και σημερα επιασε το ματι.

εγω πιστευω στο ματι αλλα οχι και σε τετοιες υπερβολες,παρολαυτα πηραμε τηλ τη πεθεραμ και το ξεματιαξε.

εσεις τι πιστευετε γιαυτα;

το παιδι παντως ησυχασε την ωρα που μιλουσαμε στο τηλ,δε ξερω αν τον ξεματιαξε και ησυχασε.

jasmini και γω πειναω συνεχεια και χθες στο τσακ ημουν να φαω το βραδυ.

ευτυχως κρατηθηκα.

μαριλινα και γω θηλαζω αλλα ας πουμε το πολυ να φαει για πεντε λεπτακια απο το ενα στηθος τη μερα.δε τον ταιζω δηλ κανονικα απο το στηθος,οποτε δε ξερω αν χρειαζεται διαιτα θηλασμου.

και γω τον εχω μαθει στη φασαρια και στις φωνες και ο μικρος κοιμαται μια χαρα.

απλα αυτο που με πειραξε ηταν οτι επειδη το βραδυ τον κανουμε μπανιο και μετα ο μικρος τρωει και κοιμαται,χαλασαμε ολο το προγραμμα.

βλακεια δικη μας,αλλα δε θελαμε να φυγουμε και οι δυο απο το σαλονι με τους καλεσμενους,γιατι και οι δυο μαζι τον μπανιζουμε.

τελος παντων,ειμαι λιγο ξινη σαυτα,θελω να σκεφτονται και οι αλλοι οπως κι εγω,οτι δηλ δε πας βραδιατικα επισκεψη σε σπιτι με βρεφος,ή μωρα παιδια.ειναι βασανιστηριο νομιζω για τους γονεις και τα παιδια.

λετακι εγω πριν μεινω εγκυος πηγαινα σε διαιτολογο και ειχα χασει 20 κιλα.μετα εβαλα τα 10.τωρα θελω να χασω παρα πολλα κιλα γιατι ημουν ηδη παχουλη απο πριν,οποτε εχω δρομο μπροστα μου.

παντως σε διαιτολογο δε λεει να ξαναπαω,οικονομικη στενοτης βλεπεις,εχω το μενου που με εδινε και κανω απ αυτο.φυσικα δε το ακολουθω αυστηρα γιατι ετσι οπως τρεχω τωρα χρειαζομαι το κατι παραπανω.

και καθε κυριακη ειπα να τρωω λιγο παγωτακι

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

lineal,

χρειάζεται δίαιτα θηλασμού και για σένα. Βασικά, έχει περισσότερα πράγματα από μία κανονική και πολύ γάλα ή γαλακτοκομικά. Κι εγώ δεν πήγα σε διαιτολόγο, από μία φίλη μου την πήρα.

Κι εγώ έχω να χάσω πολλά κιλά γιατί είχα πολλά επιπλέον και πριν την εγκυμοσύνη. Βασικά, για να πω ότι θα είμαι τρισευτιχισμένη, θέλω να χάσω 25. Για να πω ικανοποιημένη, 20.

Κι εμένα με χαλάει όταν μου χαλάνε το πρόγραμμά μου, και ειδικότερα όταν λένε "ε, καλά, και τι έγινε να μην κάνει μπάνιο μία μέρα" ή κάτι τέτοια.

Ο καιρός άρχισε να χαλάει κι εδώ στο Σούνιο, έχει πολύ αέρα, χθες και προχθές δεν πήγα την μικρή βόλτα στην παραλία, γιατί από τον πολύ αέρα θα της έμπαινε η άμμος στα μάτια. Οι υπόλοιποι βουτήξαμε εκ περιτροπής.

Μου αρέσει, όμως, αυτός ο καιρός, μου θυμίζει ότι έρχεται ο χειμώνας, που μου αρέσει πάρα πολύ!!! Κι ειδικά αυτός που θα με βρει σπιτάκι μου με τα δύο μου παιδάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

καλημερα κοριτσια!!!

τι κανετε???απο οτι βλεπω καποιες παιδευεστε!!!υπομονη!!!θα περασουν και αυτα!!!εμενα ο μικρος μου αρχισε να κλαιει την ωρα που τον θηλαζω!!τον βαζω στο ενα στηθοσ τρωει και οταν τον βαζω στο δευτερο μετα απο 5 λεπτα αφου εχει φαει κλαιει!!δεν μπορω να καταλαβω γιατι!!!γαλα εχει γιατι το ελεγχω!!και αυτος δεν εχει χορτασει συνεχιζει να πειναει!!!

lineal και εγω ενα χρονο πριν παντρευτω ειχα χασει 10 κιλα!!!ειχα βαλει τα 4 τα οποια και θελω να χασω!!!συνολο 13 κιλα!!δεν με φοβιζει η διαιτα!!τα εχω ξαναπερασει!!!αλλα νομιζω οπως λεει και η μαριλινα να κανεις διαιτα θηλασμου!!!γιατι εχει πολυ γαλακτομικα!!και εμενα η διατολογος μου μου το τονισε χιλιες φορες να τρωω γαλακτοκομικα!!!να φανταστεις απογευματινο δεν ετρωγα και τωρα θελει να τρωω γιαουρτι η να πινω γαλα και μετα πιο αργα βραδινο!!!!

μαριλινα και εμενα μου αρεσει που αρχισε ο καιρος να χαλαει και να δροσιζει!!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...