Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρααααα!!!!!!

Τι κάνετε βρε κορίτσια? Το κλείσαμε το καφέ???

Εμάς όπως σας είπα, ήρθε ο παιδίατρος εχθές! Μια χαρά τα πάνε τα μπεμπάκια και πήρανε και αρκετό βάρος, 800γρ πήρε ο ένας και 600γρ ο άλλος, σε δύο εβδομάδες! έτσι φτάσαμε στα 3790γρ και 3200γρ. Μόλις κλείσουμε τους δύο μήνες θα κάνουμε το πρώτο μας εμβόλιο! Αρχές Σεπτεμβρίου δηλαδή! Ανυπομονώ!

Το Σαββάτο σαραντώνουμε και ίσως βγάλω καμιά βολτίτσα τα μπεμπάκια! θα δούμε γιατί θέλω να αποφύγω τις πολλές επαφές και κυρίως τα πολλά βλέμματα!

Φιλάκια!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια και από εμένα!

Κορίτσια δικαιολογημένη η ερημιά στο cafe μας! Έχουμε όλες τα μωράκια μας, είναι καλοκαίρι και οι περισσότερες το έχουμε ρίξει στις βόλτες...

Έμεις την Δευτέρα πήγαμε την πρώτη μας βόλτα και ήταν όλα πολύ καλά! Χθες όμως που βγηκαμε πάλι ταλαιπωρήθηκε λίγο ο μικρός, γιατί δεν είχε την βολή του και αποφάσισα να καθίσω στα αυγά μου και να τις αφήσω για την ώρα τις πολλές βόλτες!!

Από αίμα είχα τις τελευταίες μέρες καφέ υγρά, αλλά δύο μέρες τώρα είναι πιο κόκκινα..

Η περίοδος πότε θα μας έρθει???

Jasmini μπράβο πολύ καλά πηγαίνουν τα μπεμπάκια σου!!!!!!

Λέτα μην ακούς τον άντρα σου, μόνο το γιατρό!! Και να του δώσεις να καταλάβει ότι αυτό είναι μωρό, δεν μπορείς να του πεις "πήρες πολύ, θα φας λιγότερο"! Πάντως παρηγορήσου κι έμενα ο μικρός τρωει πολύ!!!

Και μία ακόμη ερώτηση. Βγάζει καμία γάλα με θήλαστρο??

Αυτάααα

Γεια σας κορίτσια!!!!

Πως περνάτε;;;εμείς πολύ καλά!!ο μπεμπης είναι ήσυχος!!!μεγαλώνει συνέχεια!!άρχισε να μας χαμογελάει συνειδητά πλέον!!!

Σήμερα έκανα το πρώτο μου μπάνιο·!!μου έλειψε πολύ η θάλασσα·!!όλοι ήταν μαυρισμενοι και εγώ άσπρη σαν πανί!!!κατσαμε καμία ώρα και φύγαμε για να τον θηλασουμε!!!

Κορίτσια καπνιζατε πριν;;;εγώ ναι!!το έκοψαν την ημέρα που εκανα το τεστ!!!μου έχει λείψει πολύ το σκέφτομαι συνέχεια!!!θέλω να ανσψω τσιγάρο αν και ξέρω ότι θα κάνω την μεγαλύτερη βλακεία γιατί κοντεύουν 10 μήνες που το έκοψα!!!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Jasmini καλα μη φανταστεις οτι εχω και πολυ βοηθεια με το μωρο,απλα τις δουλειες του σπιτιου κανει.παντως νιωθω λες και ολα απο το χερι μου παιρνανε,τελευταια εχουν σπασει τα νευρα μου.παραδεχομαι οτι συνεχεια του τη λεω,αλλα εχω και τη δικαιολογια μου,συνεχεια εγω τρεχω για το παιδι,οχι οτι παραπονιεμαι,αλλα περιμενω να μου το αναγνωρισει και λιγακι

barbie μου υπομονη,και γω τα ιδια περναω και ευχομαι να ησυχασει συντομα απο τους πονους αυτους,το καημενο,διπλωνεται στα δυο.παντως δε ξερω τι να σε πω,κι εγω νιωθω ωρες ωρες την υπομονη μου να εξαντλειται,αλλα μετα βλεπω τη φατσουλα του που ποναει και λεω αυτος περναει χειροτερα απο μενα,οποτε ας κανω υπομονη να τον διευκολυνω τον μπεμπουλη μου...

μαριλινα μου μια χαρα κανεις σιγα τωρα μη ντραπεις.εγω βγηκα στο μπαλκονι και θηλασα,βεβαια στην αρχη ντρεπομουνα,αλλα μετα πηρα φορα,δεν υπαρχει ντροπη σαυτο

λετακι κι εγω εχω αιμα ακομα,πιο λιγο βεβαια,δε ξερω ποτε πρεπει να σταματησει.μετα που θα σαραντησω θα παω στη γυναικολογο να με δει και να με πει.μην ανησυχεις παντως, καλα να περνας και κανε μια βουτια και για μας:)

υγ μικρο δεν ειναι το μπεμπακι για διαιτα;εγω λεω να ακουσεις τον παιδιατρο

πωπω καρι δυσκολα φανταζομαι τα πρωτα βραδια σας.κι εμεις σιγα σιγα μπαινουμε σε προγραμμα,προσπαθω να τον ταιζω ανα τριωρο-αυστηρα-για να ξερω τι μου γινεται;)

τινακι ετσι κι εγω σιγα σιγα τον μαθαινω και καταλαβαινω απο πριν τι θελει.ετσι ειναι με τον καιρο μαθαινουμε τα παιδακια μας και μας μαθαινουν κι αυτα

φιλιοπι μου τελος καλο ολα καλα,αχ ευτυχως το πηρες το μπεμπακι σου.να ειστε ολοι καλα και να χαιρεστε το μπεμπεκι σας:)να σας ζησει!

ασπασια εδω εμαθα απο μια γνωστη μου οτι ενας παπας της ειπε οτι καταργηθηκε η μιση ευχη.μου φαινεται ο καθε παπας κανει οπως του κατεβει.

τινακι εγω εβγαζα γαλα με θηλαστρο οσο ο μπεμπης ηταν θερμοκοιτιδα.

κοριτσια δε προλαβαινω να κανω τπτ,ουτε τουαλετα,ουτε να φαω...

ολη μερα με το μπεμπη,και οταν κοιμαται και καθομαι λιγο να ξεκουραστω,αμεσως τον πεθυμαω.

αυτη τη στιγμη αφου εφαγε,και εκλαψε αρκετα λογω των πονων στη κοιλια,κοιμηθηκε.να δουμε ποσο:)

5 αυγουστου που τον ζυγισαμε ηταν 3.700 γραμμαρια και ο παιδιατρος μας ειπε οτι πηρε δυναμη,αφου ηταν λιγο αδυναμος λογω θερμοκοιτιδας.

σαραντιζω στις 17 και ανυπομονω να βγαινω βολτα με το καροτσακι:)

κοριτσια καλα να περνατε και υπομονη,:|σε λιγο τα πραγματα θα παν καλυτερα.

ευτυχως μοιραζομαστε τον "πονο" μας:)

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Καλημερα κοριτσια!!!!

ΛΙΝΕΑΛ ασε με τους κολικους πολυ υσκολα αν καιηρεμησαμε λιγο τωρα δεν ειναι οπως πριν να κλαιει ασταματητα!!!

Εγω εκαν αμπανιο στη θαλασσα εχθες ηταν τελεια τρελενομαι για θαλασσα,25 του μηνα θα κανουμε το πρωτο εμβολιο κατα τα αλλα τα ιδια η μπεμπουλα κοιμαται περισσοτερο τα βραδια και μενει ξυπνια την ημερα,και σε μενα χαμογελαει και βγαζει φωνουλες!!!

Καλα να περνατε!!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Επιτέλους έκατσα και εγώ λίγο! Δεν ξέρω για εσάς αλλά ο μπεμπούλης μου ακόμα δεν έχει ιδέα τι θα πει πρόγραμμα. Πάνω που μια νύχτα θα κοιμηθεί 3 ώρες συνεχόμενες την επόμενη θα έχουμε αγρυπνία (ίσως λόγω Δεκαπενταύγουστου, δεν ξέρω λέω μήπως του βγήκε από νωρίς το θρησκευτικό συναίσθημα:P). Στις 25/08 σαραντίζουμε οπότε εύχομαι να να ισχύσει αυτό που λένε ότι μετά ησυχάζει!

Όσον αφορά τα λόχεια εγώ ακόμα έχω αίμα και αρκετό θα έλεγα, ενώ για 4-5 μέρες είχα κάτι ίχνη. Μετά μου ξαναήρθε. Οπότε για μπάνιο στη θάλασσα ούτε λόγος.Τη βλέπω από μακριά και τη ζηλεύω! Καλά μπάνια σε όσες κάνετε και καλό Σ/Κ!:P:p

ελεαννα και μεις μια απο τα ιδια μια ετσι μια γιουβετσι...μια κοιμομαστε καλα,μια αγρυπνια...

περιμενω και γω να σαραντησω μπας και ησυχασουμε...λεμε τωρα:)

τη τριτη με το καλο,περιμενω πως και πως να βγαινουμε και καμμια βολτα

1zNmp2.png

Καλημέρα στο έρημο καφέ!!!

Ευελπιστώ να είστε όλες αγκαλιά με τα μπεμπάκια σας βόλτες και θάλασσα και γι' αυτό αυτή η ερημιά!!

Η μπεμπούλα μου ξεκίνησε το βράδυ να ξυπνάει λίγο πιο συχνά και φοβάμαι μήπως δεν χορταίνει αρκετά.

Πίνει, βέβαια και μπουκάλι, αλλά δεν θέλω να της δίνω και πάρα πολύ. Την έχω συχνά στο στήθος, αλλά δεν ξέρω αν πεινάει ή αν απλά πιπιλάει!!

Εμείς συνεχίζουμε να περνάμε καλά, η μπέμπα μας έχει γίνει η μασκότ της παραλίας τα απογεύματα και ο αδελφός της το έχει πάρει υπερβολικά καλά. Ανάποδο παιδί, όπως η μητέρα του, ενώ όλοι το είχαμε σίγουρο πως θα ζηλεύει πολύ, αυτός, δόξα το Θεό, τίποτα!!

Μάλιστα, μου λέει το καλό μου: "Όταν μεγαλώσει η μπέμπα θα τρέχουμε μαζί, θα κολυμπάμε μαζί", "εγώ θα την μάθω να τρέχει, να φτιάχνει παζλ" κλπ!! Με συγκινεί το καλό μου!!!

Κουκουβάουουουουου!!!!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Μαριλίνα κι εγώ αυτά τραβαω με τον ένα. Νομίζω πως δεν θηλάζει αποτελεσματικά και έτσι πεινάει όλη την ώρα. Κι εγώ του μειώνω σιγά σιγά το συμπλήρωμα και αυξάνω την ώρα παραμονής στο στήθος αλλά δεν βλέπω να αλλάζει κάτι, αν δεν του δώσω επιπλέον συμπλήρωμα δεν ησυχάζει. Εχω αρχίσει και απογοητεύομαι αλλά δεν μου αρέσει η ιδέα να θηλαζω τον ένα και ο άλλος να τρώει ξένο. Εν το μεταξύ δεν βρίσκω και χρόνο να κάνω τουλάχιστον άντληση με θήλαστρο..

Εσύ το πάς και στην παραλία το μπεμπάκι? Δεν φοβάσαι με τον ήλιο? Εμείς ακόμα δεν βγήκαμε βόλτα εκτός από την μέρα που σαραντώσαμε και πήραμε την ευχή!

RKdwp3.png

Γεια σας κορίτσια και χρόνια πολλά σε αυτές που γιορτάζανε τον Δεκαπενταύγουστο, είτε κάποιος δικός τους!!

Μαριλίνα και jasmini κι εγώ του δίνω σχεδόν σε κάθε γεύμα και ξένο! Μην στεναχωριέστε, εγώ σκέφτομαι ότι τουλάχιστον κάτι παίρνει και από την μανούλα του και νιώθω καλύτερα. Πάντως δύο μέρες τώρα δεν μου καλοτρώει, αλλά πιστεύω πως τον επηρεάζει και αυτόν η ζέστη...

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε???

Filiopi που είσαι???

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια

γυρισαμε και εμεις πισω στη βαση μας!!!απο τη ωρα που ηρθαμε προσπαθω να συμμαζεψω το σπιτι και μου φαινεται ενα τεραστιο βουνο!!!!

μου ελειψε το καφε μας!!!!εχω τοσα πολλα να σας πω σιγα σιγα ομως απο εδω και περα θα ειμαι καθε μερα μεσα!!!

εγω τον μικρο του δινω και στηθος και ξενο!!!αν και τις τελευταιες μερες και εμενα ξυπναει μονος του δεν τρωει ομως πολυ(τρωει πολυ λιγοτερο ξενο απο εκει που ετρωγε 70-90 τωρα τρωει 20-30) και δεν καταλαβαινω το γιατι!!!

μαριλινα ευχαριστω για το πμ!!!η ιδεα του τσιγαρου με εχει τρελανει!!!παρα πολλες φορες εχω σκεφτει να αναψω και η ιδεα μου αρεσει πολυ!!!να φανταστεις ενα μηνα πριν μαθω για την εγκυμοσυνη το ειχα ελαττωσει στα 2-3 την ημερα απο εκει που εκανα πακετο!!και ομως ετσι πρωτη φορα νιωθω!!!σκεφτομαι να κανω μονο ενα αλλα ξερω οτι δεν θα μπορεσω να το τηρησω!!!

αυτα κοριτσακια προς το παρον πρεπει να παω στο σουπερ μαρκετ οποτε σας χαιρετω προσωρινα!!!

φιλακια:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin:

Lkixp3.png

rcRGp3.png

κοριτσια καλησπερα,

χθες σαραντισαμε και ξεκινησαμε τις απογευματινες μας βολτες.

ενα γυρο στην αγορα και παλι σπιτι.

τωρα τον περιμενω να ξυπνησει για να φαει και μετα να κανει μπανακι.

πηραμε ενα ριλαξ με δονηση,και οποτε κλαιει για τη κοιλιτσα του,τον βαζουμε και ησυχαζει λιγο το μωρο.

αυτο με το στηθος κι εγω το εχω,δε ξερω αν τρωει η αν το εχει για πιπιλισμα.αφου προχθες επι μιαμιση ωρα το χε στο στομα και ταχα ρουφουσε και τελικα μετα εφαγε μπιμπερο...δηλ να τρελαινεσαι.οποτε σκεφτομαι να το κοψω σιγα σιγα αφου ουτε αυτος χορταινει και γω δε θα χω βρεγμενες μπλουζες καθε τρεις και λιγο.

οχι οτι δε βαζω επιθεματα αλλα ειλικρινα βαρεθηκα να φοραω σουτιεν.δε τα αντεχω πια με πνιγει να τα φοραω συνεχεια.

1zNmp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου από το εξωτικό Σούνιο!!!

Η μικρή μου άρχισε να ξυπνάει κάθε τρεις ώρες, άρα πάνε τα 6ωρα που κοιμότανε το βράδυ. Βέβαια, ξυπνάει, θηλάζει και κοιμάται, άρα δεν είναι και τόσο δύσκολα τα πράγματα.

lineal,

εμένα μου αρέσει πολύ να βλέπω λερωμένες μπλούζες (μαζόχα, ε;) γιατί αυτό σημαίνει ότι έχω γάλα, ενώ στον γιο μου δεν είχα. όσο για τον ήλιο, επειδή δεν μου αρέσει καθόλου να τσουρουφλίζουμε - ποτέ δεν μου άρεσε - ούτως ή άλλως δεν πάω ώρες περίεργες. Είναι κι ο γιος μου γαλακτερός... Έτσι πάμε στις 7 το απόγευμα όλοι μαζί, δεν καιγόμαστε και περνάμε χάρμα!!!

leta,

σου συστήνω να διαβάσεις τουλάχιστον την δωρεάν έκδοση στο ιντερνετ. Νομίζω ότι σου φτάνει. Ένας φίλος μου που τη διάβασε ενθουσιάστηκε, ενώ όταν του το είπα - όπως όλοι - μου έλεγε με καχυποψία: "καλά, έκοψες το τσιγάρο διαβάζοντας ένα βιβλίο;"

jasmini,

μην συγκρίνεις τα δύο σου αγόρια, γιατί ο καθένας είναι ξεχωριστός. Εάν μπεις στο τρυπάκι "πρέπει και οι δύο" θα περάσεις πιο δύσκολα μου φαίνεται!!

Να ρωτήσω κάτι; Ενώ μου κόπηκε το αίμα στις 40 ημέρες, σήμερα (6 μέρες μετά) μου ξαναήρθε. Άραγε είναι αίμα ή περίοδος; Δεν πονάει η κοιλιά, δεν είχα συμπτώματα (τουλάχιστον τα κλασικά που ήξερα) και κατά τη διάρκεια των 40 ημερών δεν είχα πολύ αίμα (μόνο τις 5 τελευταίες). Έχει συμβεί σε καμία; Και ειδικά στις μανούλες που δεν θηλάζουν αποκλειστικά;;;

Ακούω γατσουλογαργουριτά, οπότε πηγαίνω να δω εάν ξύπνησε. Φιλάκια!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημερα κοριτισια!!!!

Εγω της δινω μονο ξενο εδω και 12 περιπου δεν μπορω να πω πως νιωθω καλα αλλα η μικρουλα απο οτι φαινεται εχει μια αλεργια στη λακτοζη ησυχασε καπως και απο τους κολικους.

Αν και απο χθες το βραδυ εχει πονακια μεσα στον υπνο της ομως δεν ξυπναει!!!!

ΛΙΝΕΑΛ σκεφτομαι και εγω να παρω αυτο το ριλαξ οχι μονο για το σπιτι αλλα και οταν πηγαινω σε αλλα σπιτια να το παιρνω μαζι μου,αφου λες πως ηρεμει και τους κολικους τελεια!!!

ΛΕΤΑ εχει πανω απο χρονο που το εκοψα το τσιγαρο και ομως τωρα το σκεφτομαι συνεχεια αφου και εγω λεω (ελα μωρε ενα δεν πειραζει) δεν εχω καπνισει ομως ακομα!!

ΜΑΡΙΛΙΝΑ εγω που δεν θηλαζω απο τοτε που εκοψα τον θηλασμο δεν μου εχει ερθει ακομα περιοδος και δεν ξερω το γιατι πρεπει να παρω τηλ το γιατρο,αν και ποναω!!!!Ενα παραπανω που εσυ θηλαζεις κιολας!!Μαλλον δεν ειναι περιοδος μπορει να ειναι ψευτοπεριοδος(ετσι λεγεται μου ειπε η γιατρος μου) γιατι ειχα και εγω μετα τις 40 μερες λιγο αιμα!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...