Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια σε όλες!! Καλή χρονιά εύχομαι και επιτέλους το 25 να φέρει σε κάθε μία μας ότι επιθυμεί.

Λοιπόν μετά από 4 εμβρυομεταφορες (2 έμβρυα τη φορά) με 1 εγκυμοσύνη κ αποβολή μόλις ακούσαμε καρδιά και άλλη μία βιοχημική, ετοιμάζομαι γ νέα ωοληψια σε κανά 2μηνο σε νέο κέντρο εξωσωματικής κ νέο γιατρό.

Η νέα μου σαλπιγγογραφια έδειξε νορμάλ και μια λίγο διατεταμένη σάλπιγγα.

Γενικά το θέμα μας είναι ο ανδρικός παράγοντας. Εγώ 30 με ΑΜΗ στο 9 (Μ λένε χαμηλή για την ηλικία μου ωστόσο άριστα ωοθυλάκια στον υπέρηχο).

Σήμερα βγήκε ο κατακερματισμός του σπέρματος στο 24%. Αύριο θα τα στείλω ν στο γιατρό. Η αλήθεια περίμενα παραπάνω ν βγει. Το πιστεύετε για το 24% ?

Καλησπέρα Αντωνία και καλή χρονιά!Και εγώ καινουρια είμαι σε αυτή τη διαδικασία,ακόμα είμαι στην αναμονή για την ετ.Εγω θα σου πω τη δική μου ιστορία.Ο άντρας μου έκανε το απλό σπερμοδιάγραμμα(αυτό που κάνει ο Λυμπεροπουλος),και ο γιατρός μου ήταν ικανοποιημένος από αυτό.Ωστοσο εμένα με έτρωγε για τον κατακερματισμό και όταν τον ρώτησα μου είπε κατά λέξη,εμένα δε μου χρειάζεται αν έχω να χαρίσω 400 ευρώ να πάει να το κάνει.Την μέρα της γονιμοποίησης ο εμβρυολόγος μου είπε ότι θα κάνει ότι χρειαστεί,εννοώντας  ότι θα διαλέξει τα καλά.Και όντως από τα 6 ωάρια φτάσανε βλαστοκύστες την 5η ημέρα τα 4.Το ερώτημα μου είναι το εξής,όντως χρειάζεται αυτό το ειδικό σπερμοδιάγραμμα ή απλά προσπαθούν από παντού να μας τα πάρουν;Και αφού μπαίνουμε στην διαδικασία της εξωσωματικής και διαλέγουν τα καλά σπερματοζωάρια(κάπως λέγεται αυτή η μέθοδος ICSI,κάτι τέτοιο,και εγώ καινουρια είμαι)γιατί να χρεωθούμε επιπλέον ένα τέτοιο ποσό;Και κάτι ακόμα επειδή και αυτό δεν το κατάλαβα,η ΑΜΗ σου σε ποια μέτρηση είναι;ng;Όπως και να έχει η επιστήμη προχωράει και με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα καταφέρεις να γίνεις μανούλα!Εγω ετών 34 με 0,69 ΑΜΗ!

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!

Τι κάνετε;;;ασχολείστε όλες με τα μπεμπακια σας ε;;;

Εμείς από την Τρίτη είμαστε διακοπές στη χαλκιδική στο εξοχικό!!

Με το που ήρθαμε άλλαξε τόσο πολύ η διάθεση μου!!ανανεωθηκα!!!μπάνιο δεν κάνω ακόμα αλλά δεν με νοιάζει μόνο που είμαι κοντά στη θάλασσα μου αρκεί!!!

Ο μικρός είναι πολύ καλός!!!

Barbie έχουμε και εμείς κολικους και πραγματικά τον λυπάμαι!!ελπίζω να είστε όλες καλά!!

Φιλία σε όλες!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημέρα κορίτσια! Να ζήσουν όλα τα μωράκια του Ιουλίου! Διαβάζω εσάς Μαριλίνα και Λέτα που είστε εξοχή και σας ζηλεύω!!! Ελπίζω να καταφέρουμε και μεις να πάμε!!! Προς το παρόν η μπέμπα δεν έχει κάνει κολικούς απλά θέλει να θηλάζει ΣΥΝΕΧΕΙΑ, πράγμα που κάνουμε. Τα πρώτα βράδια στο σπίτι δεν κοιμόταν καθόλου, τώρα ξυπνάμε ανά 2-3 ώρες, κάτι είναι και αυτό! Jasmini είσαι πραγματικά αξιοθαύμαστη που θηλάζεις δύο μωρά και τα κάνεις όλα μόνη σου! Μπράβο! Ωχ ξύπνησε η γοργονίτσα, σας αφήνω κοριτσάκια τα λέμε αργότερα!

20-7-2007: Ήρθε το αντράκι μου!

24-7-2010: Kαλώς όρισες μπεμπούλα!

Καλημέρα κι από μένα κορίτσια!!!

Χαίρομαι που μπεμπάκια και μανούλες είστε όλοι καλά!!! Αααχχ! Κορίτσια, μανούλες πια, όχι εγκυούλες!!! Τι ωραίο που ακούγεται...

Ο μικρός μου είναι σχετικά ήσυχο μωράκι και σιγά σιγά αρχίζω να καταλαβαίνω τι χρειάζεται κάθε φορά και τι του αρέσει...

Μαριλίνα και Λέτα καλά να περνάτε στα μπάνια σας!!

Carrie το αγοράκι μου θα έχει γενέθλια ίδια μέρα με το δικό σου!!

Barbie υπομονή... Κι εγώ τρέμω την ώρα που θα ξεκινήσουν οι κολικοί..

Jasmini συγχαρητήρια κοπέλα μου που καταφέρνεις να θηλάσεις δύο μωρά!!

Lineal θα μάθουν και οι άντρες μας, που θα πάει...

Filiopi περιμένουμε την ιστορία της γέννας σου...

Rulia όλα καλά λοιπόν με την υποδοχή της μπέμπας από την "μεγάλη"!!!

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια και τα μπεμπάκια!!!!!!!!!

Καλημέρα κορίτσια!

Χτες επιτέλους για πρώτη φορά ο μπεμπούλης μου κοιμήθηκε 3 ώρες συνεχόμενες τη νύχτα.Ελπίζω να το συνεχίσει και τις επόμενες μέρες γιατί το συνεχόμενο ξενύχτι δύσκολα παλεύεται. Κατά τ'άλλα και εγώ δεν έχω εξωτερική βοήθεια(μαμά, πεθερά) και για να πω την αλήθεια δεν θέλω. Δόξα το Θεό ο άντρας μου με βοηθάει πολύ μέχρι στιγμής. Τώρα βέβαια που επιστρέφει στη δουλειά έχω μια αγωνία για το αν θα τα βγάλω πέρα μόνη μου, αλλά ελπίζω όλα να πάνε καλά.Κάθε αρχή και δύσκολη!

Καλά να περνάτε κορίτσια και για τις τυχερές της παρέας καλά μπάνια με τα μωράκια σας!!

Γεια σας και απο μενα κοριτσια!!

Δεν ξερω τι να κανω με αυτους τους κολικους ποναει ολη την ημερα δεν ειναι καμια ωρα για να πεις θα περασει αφου εχθες εκλαιγε ασταματητα απο τις 7 το απογευμα μεχρι τις 2 το βραδυ δεν μπορουσα να την σταματησω με τπτ!!!!

Αρχιζω να τα παιζω η υπομονη μου εξαντληται!!!!

Μακαρι κανενα μωρακι να μην περασει κολικους ολα να ειναι καλα για να ειναι καλα και οι μανουλες,ειναι ασχημο να ποναει το μωρο σου και να μην μπορεις να κανεις κατι!!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανουλίτσες και μπεμπάκια!!!! Βρήκα κι εγώ λίγο χρόνο να μπω στο καφέ μας, να πιω ένα καφεδάκι να στανιάρω από τα ξενύχτια!!!! Κερνάω ποια άλλη θέλει; :mrgreen:

Λοιπόν γεννήσαμε κι εμείς επιτέλους!!!!! Μπήκαμε την Τρίτη 27 - 7 για πρόκληση στις 5,30 το πρωί. Μετά την προετοιμασία με βάλανε στον ορό και περίμενα!! Ο τράχηλος ήταν πολύ ψηλά και κλειστος και για να μην σας κουράζω πήγε 4 η ώρα με φοβερό πόνο γιατί δεν μου βάζανε μεγάλη δόση επισκλιριδίου για να νιώθω συσπάσεις και να βοηθάω όταν μου είπε ο γιατρός ότι σε 1/2 ώρα θα έχει έρθει το μπεμπέ!! Εεεεε και εκεί κόλλησε το πράμα! Σπρώξε σπρώξε πήγε 5,10 μέχρι να γεννηθεί η μικρή. Τελικά ερχόταν με μικτή προβολή, είχε το χεράκι της δίπλα στο μάτι της και ζοριστήκαμε πολύ και η δύο! Κι εκεί που λέω οκ τα καταφέραμε βγαίνει η μικρή άσπρη σαν το πανί, να μην κλαίει, τα νερά βρώμικα, είχε κάνει κακά και τρέχοντας την πήρανε στην μενν αφού την έίδα μόνο λίγα δευτερόλεπτα! Μετά τις μέρες που είμασταν στο μαιευτήριο, εκείνη ακόμα στην μενν για αντιβίωση, πέρασα πολύ χάλια με άδεια κοιλιάχωρίς μωράκι στην αγκαλιά! Τέλος πάντων βγήκαμε μαζί το Σάββατο, είναι καλά η μικρούλα, πέφτει και ο ίκτερος που είχε ανεβάσει, τώρα είμαστε σπίτι μας όλοι χαρούμενοι! Οπότε τέλος καλό όλα καλά, αυτό έχει σημασία!:-D

Είναι ήσυχη η μικρούλα δεν κλαίει πολύ μόνο τρώει πολύυυυυυ και κοιμάται δύσκολα! Αλλά θα τους βρούμε τους ρυθμούς μας που θα πάει, είμαστε μικρούλες ακόμα! Βλέπω όλες πάνω κάτω τα ίδια περνάμε οπότε θα δίνουμε κουράγιο η μια στην άλλη!

Φιλιά πολλά κοριτσάκια μου , μανουλίτσες, να μας ζήσουν τα μπουμπουκάκια!!!!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧ ΤΙ ΩΡΑΙΑΑΑΑΑΑΑ ΕΙΜΑΣΤΕΕΕΕ ΜΑΜΑΑΑΑΔΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen:

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Γεια σας κορίτσια!!!!

Τι κάνετε;;;πως περνάτε;;;εμεις είμαστε μια χαρά!!!

Ο αντρουλης παει το πρωί για μπάνιο και εμείς καθόμαστε σπίτι!!!το απόγευμα κάνουμε βόλτες με το καρότσι!!!ο μπεμπης είναι μια χαρά!!!

Μπάνια δεν μπορώ να κάνω ακόμα αλλά και να ήθελα δεν μπορώ γιατί ακόμα έχω αίμα!!!

Ήθελα να σας ρωτήσω;;;εσείς αίμα έχετε ακόμα ;;κοντευω να σαραντισω!!!εν τω μεταξύ έχω αλλες φορές πολύ(γεμιζω σερβιετα σε δευτερόλεπτα) και άλλες φορές πιο λίγο και ειναι και κόκκινο!!!μήπως να πάρω την γιατρό;;;δεν ξέρω τι γίνεται!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Γεια σας και απο εμας!!!

Εμεις ειμαστε πολύ καλα, καθομαστε 3ωρα ξυπνιοι και πολλες φορες το βραδυ :? θελουμε πολυ αγκαλια (καμμια σχεση με το μεγαλο μου γιο) αλλα κανουμε και 4,5 ωρες σερι υπνου τα βραδυ...

Απο κιλα στο μαιευτηριο εχασα μονο 5 και αλλά δυο μεχρι τωρα....

Πηγαμε και στην ακκλησια και πηραμε τη μιση ευχη τωρα περιεμνω τον παιδιατρο να μας δωσει το οκ να παμε καμμια βολτα!!!

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

Καλησπερα κοριτσια και καλη εβδομαδα!!!!

Καλε τη ησυχια ειναι αυτη μαλλον ειμαστε διακοπουλες η με τα μωρακια αγκαλια!!!!

Leta800 εγω ειχα αιμα μεχρι και μετα το σαραντισμο αλλα παρε και τη γιατρο σου (που θα την παρειτηλ ηδη)!!!

Εγω σταματησα τελειως το θηλασμο και ξεκινησα ξενο εδω και τεσσερις μερες,εχουν βελτιωθη οι κολικοι αλλα μπορει να επανελθουν παλι (μακαρι να μην ελθουν)η μικρουλα θελει συνεχεια να τρωει και αγκαλια δεν κοιμαται αλλιως, την κακομαθαμε με τους κολικους και τωρα ειναι ολο αγκαλιτσα!!!!!

Filiopi και παλι να σου ζησει το νινακι σου!!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Χαθήκαμε, ερήμωσε το καφέ μας! Γιατί έτσι? Πού είστε όλες? Απασχολημένες και αφιερωμένες πλήρως στα νινιά σας? :) :)

Πώς πάνε τα ξενύχτια, τα ταίσματα?

εμείς ξενυχτάμε σχεδόν κάθε μέρα οπότε η μανούλα δεν κοιμάται επαρκώς αν και έχει ανταπεξέλθει άξια στις απαιτήσεις δύο ζουζουνιών!!!

Αν όμως δεν τους διορθώσω αυτό με το ξενύχτι θα έχω πρόβλημα γιατί μου έχουν κάνει τι νύχτα μέρα! Συνέχεια θέλουν την αγκαλιά μου και το χάδι μου αλλά δεν τους το στερω γιατί τουλάχιστον μέχρι τον 3ο μήνα δεν κακομαθαίνουν! Θέλω να τα χαρώ τα μωρά μου!! Ειδικά όταν πονάνε δεν υπάρχει μεγαλύτερη παρηγοριά και το νιώθω!!!

Τώρα περιμένω τον γιατρό να έρθει να τα δει και να τα ζυγίσει!

Leta εμένα το αίμα σταμάτησε τελείως την 10η μέρα αλλά συνέχιζα να έχω καφέ υγρά μέχρι και αυτές τις μέρες. Τώρα είναι απειροελάχιστα και τείνουν να εξαφανιστούν!

Φιλάκια σε όλες τις πατουσίτσες!!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσιΑ!!!

Και εμείς είμαστε μια χαρά!!!εχουμε βεβαια τα πονακια μας αλλά με αγκαλιτσες και χαδΑκια προσπαθούμε να τα ξεπεράσουμε!!!

Όσο αφορά το φαγητό πραγματικά δεν ξερω τι να κάνω!!!μέχρι τώρα τον έδινα στήθος και 60ml μπιμπερο!;!χθες τον ζυγισαμε και εβαλε σε 1 εβδομάδα 450gr!!!του άντρα μου του φάνηκαν υπερβολικά!!!ο παιδιατρος μας είπε να συνεχίσουμε έτσι ο άντρας μου θέλει να τον κάνουμε δίαιτα ο παιδιατρος λέει όχι!!!δεν ξέρω τι να κάνω;;;άμα δεν τρώει μπρει να αφυδατωθει!!!

Γενικά οι διακοπές συνεχίζονται !!!αύριο σαραντιζουμε και πάμε φουρκα στην πεθερά μου!!!ποιος την χάρη μου ε;;;;;

Το αίμα σήμερα σταμάτησε η γιατρός μου είπε ότι είναι φυσιολογικό!!!

Φιλία

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα, κοριτσάκια!!!

Σήμερα από τη ζεστή Αθήνα που ήρθαμε για μία ημέρα (το απόγευμα ξαναφεύγουμε) μόνο εγώ κι η μπέμπα (ο μπαμπάς μας έφερε, πήγε στη δουλειά και θα περάσει να μας πάρει πάλι!!!) κι ο γιος στο Σούνιο με τη μαμά!!

Filliopi να σου ζήσει το μωράκι σου!!! Μάλλον το τελευταίο του Ιουλίου!!

Δεν μπαίνω συχνά γιατί εκτός από αργή, η σύνδεση μου παρουσίασε και προβλήματα τις τελευταίες μέρες!!

Εγώ κάνω μπάνια (με ταμπόν) και παίρνω κάθε απόγευμα τη μπέμπα μαζί μου για να καθόμαστε αγκαλία δίπλα στη θάλασσα. Έχω ξεπεράσει όλα τα ταμπού σχετικά με τον θηλασμό (ειδικά γιατί το απόγευμα θέλει να είναι στο στήθος συνέχεια και τότε μπορούμε να βγούμε βόλτα) και όλο το συγκρότημα με έχει δει να θηλάζω!!!

Κοριτσάκια μου, καλή συνέχεια στο καλοκαίρι, θα προσπαθήσω να μπαίνω να βλέπω νέα (αν και όντως έχει πέσει ερημιά!!!)

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Ξέχασα να πω σχετικά με το αίμα το πολύ και το λίγο:

Όταν ήμουνα στο μαιευτήριο είχα πολύ λίγο αίμα, σε αντίθεση με τον γιο μου που κολύμπαγα. Ρώτησα, λοιπόν, τον γυναικολόγο μου και μου είπε ότι είναι απολύτως φυσιολογικό και να μην φοβηθώ εάν δω ξαφνικά αιμορραγία, γιατί και αυτή φυσιολογική είναι και λέει ότι ξεκολάει κάποιο κομμάτι και φεύγει πολύ. Και όντως, αυτές τις ημέρες έχουν ανοίξει οι πύλες του σφαγείου!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα, κοριτσάκια!!!

Εγώ κάνω μπάνια (με ταμπόν) και παίρνω κάθε απόγευμα τη μπέμπα μαζί μου για να καθόμαστε αγκαλία δίπλα στη θάλασσα. Έχω ξεπεράσει όλα τα ταμπού σχετικά με τον θηλασμό (ειδικά γιατί το απόγευμα θέλει να είναι στο στήθος συνέχεια και τότε μπορούμε να βγούμε βόλτα) και όλο το συγκρότημα με έχει δει να θηλάζω!!!

Φιλάκια!!!

Ρωτησες τον γιατρο σου για το ταμπον? 'η καμμια άλλη γιατι εγω ξεχασα...

Δεν έχω πολύ αιμα βεβαια αλλά δεν ξερω αν θα μου σταματησει πριν φυγουμε για διακοπες. Και ειναι και ο μεγάλος που με θελει στη θάλασσα μαζι του...

Ο μεγάλος γιος πως το πήρε το μωρό? ειχες πρόβλημα ή οκ?

καλες διακοπές σε όλες φιλάκια στα νινάκια σας!!!!

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

Ασπασία μου,

τον γιατρό δεν τον ρώτησα για το ταμπόν, αλλά μου είχε πει να μπω στη θάλασσα από τις αρχές Αυγούστου και γέννησα με καισαρική και από επάνω μου έκανε πλαστική, οπότε δεν είχα ούτε ράμματα... από κάτω, ούτε εκτεθειμένη πληγή. Άσε που μου είχε πει μεταξύ αστείου και σοβαρού ότι, επειδή το δέρμα θρέφει σε 8 ώρες από την επόμενη της καισαρικής μπορούσα να μπω στη θάλασσα.

Ο μικρός μου την έχει δεχτεί πολύ καλά την μικρή. Ζηλεύει πολύ λίγο, δεν μου ζητάει να την αφήσω, του αρέσει να βοηθάει στο μπάνιο της και στο άλλαγμα και δεν είχαμε κανένα πισογύρισμα στην πάνα. Το μόνο που πίνει το γάλα του στο μπιμπερό όταν πίνει η μπέμπα, αλλά δεν με νοιάζει, γιατί δεν έπινε καθόλου.

Του έχω πει ότι η μπέμπα δεν μπορεί να περπατήσει γι' αυτό την έχουμε αγκαλιά, ότι δεν μπορεί να μιλήσει και πολλές φορές της λέω π.χ. "μπέμπα, περίμενε, τώρα φτιάχνω το γάλα του Βασίλη" όταν κλαίει, για να μην νομίζει ότι προηγείται η μπέμπα στα πάντα.

Εσύ πως τα πας;

φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...