Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , linaa είπε:

Γενικά όταν δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα εκτός από χαμηλή Αμη όταν κανείς ωοληψιες Κ περνεις φάρμακα αυξάνονται οι πιθανότητες για φυσική σύλληψη γιατί ο οργανισμός με τις ορμόνες διορθώνει κάποια κακώς κείμενα κ ανανεώνετε.  

Γι'αυτό λένε να μην σταματάς τις φυσικές προσπάθειες όταν είναι δυνατό. Γιατί οι πιθανότητες λόγο φαρμάκων αυξάνονται αυτόματα . 

Και τα ορμονικά μου ήταν ανάστατα, η FSH υψηλή... Όταν πρωτοέγραψα εδώ σχεδόν καμιά δεν ήταν αισιόδοξη, όπως δεν ήταν και οι γιατροί. Μου λέγανε οι πιο πολλές ότι υψηλή FSH σημαίνει χαμηλή ποιότητα ωαρίων. 

Just now, Xristina96 είπε:

Δεν σύγκρινα τι είναι χειρότερο, ούτε πρόσβαλα τα βιώματα σας.
      Μίλησα για την υπογονιμότητα ξεκάθαρα και το κομμάτι παιδί. 
      Δεν θα πω εδώ μέσα τι άλλο περνάω πέραν τις υπογονιμότητας. 
       Κακός το ξεκίνησες έτσι. 
      Χειρότερο από το να χάνεις το παιδί σου δεν υπάρχει.
      Θα το καταλάβεις όταν πάρεις το μωρό σου αγκαλιά.

Κανένας αγαπημένος μας δεν θέλουμε να πάθει κάτι! Και ο καρκίνος και άλλα αυτοάνοσα επικίνδυνα για την ζωή , είναι τρομακτικά. Αλλά υπάρχουν χειρότερα! Και δυστυχώς εδώ μέσα το βίωσαν! 
      αλλά όπως είπες. Του καθενός ο πόνος του φαντάζεται μεγαλύτερος.

προσπαθουσα απλα να σου εξηγήσω αυτό που είπες ποσο λάθος ακούγεται. Ο καθένας με τα πιστεύω του.

καλη συνέχεια κορίτσι μου. 

Δίκιο έχεις, είναι χειρότερο να χάνεις το παιδί σου! Συγγνώμη!

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα πλέον μανούλες όλες Ιουλίου!!!! :) Ολοκληρώθηκαν λοιπόν οι γέννες μας!!! Κορίτσια, να μας ζήσουν όλα τα μπεμπίδια!!! Να είναι όλα γερά και καλότυχα!!! Να γεμίσουν τις ζωές μας με φωνές και χαμόγελα!!!

Τα νέα μας λοιπόν...

Εμείς τρώμε και μητρικό γαλατάκι, θηλάζουμε δηλαδή, ταυτόχρονα ή και ένας ένας, και συμπλήρωμα λίγο ξένο. Βέβαια επειδή δεν χορταίνουμε εύκολα τρώμε πολύ συχνά γεύματα και έτσι η μανούλα έχει ξεχάσει τη λέξη ύπνος!!

Προσπαθούμε για αποκλειστικό θηλασμό αλλα ενώ στον ένα τα έχουμε σχεδόν καταφέρει, στον αλλο ακόμα το παλεύουμε!

Πήρα τώρα μαγιά μπύρας για να ενισχύσω την γαλουχία μου!!

Φυσικά τα μπεμπίδια έχουν πάρει από τη μάνα τους και είναι λίγο νευρικά :) και ξενύχτιδες, οπότε καταλαβαίνετε :) :)

Μέσα σε 15 μέρες πήραμε περίπου 450 γραμμάρια ο καθένας, οπότε πάμε καλά.

Κολικούς έχουμε και εμείς αλλά με το infacolic έχει ηρεμήσει πολύ η κατάσταση!!

Lineal μιας και ρώτησες το infacolic είναι φυτικό προιόν για τους κολικούς. Οι γιατροί ξεχνάνε να το προτείνουν. Δεν χρειάζεται συνταγή γιατρού. Το παίρνεις από φαρμακείο και δίνεις μια δόση κάθε 6 ώρες. Στην δεύτερη μέρα βλέπεις αποτελέσματα. Θαυματουργό!!!

Ααα...επίσης, δεν έχω ζυγιστεί ακόμα να δω τι έχασα μετά την γέννα. Δεν έχω ζυγαριά :tongue: Η κοιλιά όμως έχει πέσει, έχει κρεμάσει, είναι γεμάτη ραγάδες και περιμένω να φτιάξει μέρα με τη μέρα!!!

Φιλάκια πολλά σε όλες σας και σε όλα τα πατουσάκια των μπεμπεδιών!!! :) :) :)

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσια!!!

σημερα καναμε την πρωτη μας βολτα!!!πηγαμε στο εμπορικο cosmos!!!ο μπεμπουλης ηταν πολυ ησυχος!!!!ηταν πολυ ωραια!!!την τριτη φευγουμε για χαλκιδικη!!!εχουμε εξοχικο στο 2ο ποδι και θα παμε εκει!!!να κανει και κανενα μπανιο ο αντρας μου!!!εγω δεν μπορω να κανω!!!δεν με αφηνει η γιατρος αστε που εχω ακομα αιμα!!!

σημερα ξεκινησα να τον θηλαζω αποκλειστικα!!!προς το παρον δεν διαμαρτυρεται!!!αλλα ηθελα να σας ρωτησω:ποση ωρα τα θηλαζετε απο το καθε στηθος????

το κορυφαιο σημερα!!!πηγα να παρω μαγιο και οι πωλητριες με κοιτουσαν σαν ουφο!!!εχω πολυ μεγαλο στηθος πλεον!!!οποτε δεν υπαρχουν μαγιο στο νουμερο μου!!!αφου σκεφτηκα να παω στης εγκυμοσυνης μπας και βρω!!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλησπέρα μανούλες!!!

Από ότι διάβασα όλες γεννήσαμε, ε; να σας ζήσουν τα μπεμπάκια!!!

Εμείς στο εξοχικό, με μία απλή αργή σύνδεση από χθες!!

Περνάμε ωραία, το πρωί μόνη με τα δύο παιδιά, το απόγευμα έρχεται ο μπαμπάς μας και πάει θάλασσα τον μικρό.

Η μπεμπούλα έχει ξεπεταχτεί και είναι πολύ ήσυχη. Σχεδόν όλο το βράδυ και το πρωί κοιμάται και ξυπνάει μόνο για να φάει και μόνο το απόγευμα θέλει να είναι συνδεδεμένη με το στήθος.

Συνεχίζουμε και το ξένο, αλλά την βάζω στο στήθος όποτε θέλει!!

Από αύριο και η μαμά μπάνια με τις ευλογίες του γιατρού!!! Ανυπομονώ!!!

Φιλάκια!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Γεια σας κ από εμάς!!!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Μου έλειψε πολύ η παρέα σας.

Γεννήσαμε κ εμείς στις 23/7 μία μπεμπούλα βάρους 3.280 !!! Κ να φανταστείτε ότι οι υπέρηχοι την έβγαζαν 2.500 κ είχα τρελαθεί! Θυμάστε??!! Τα λουξ μονόκλινα στο έλενας τέλεια!! Αν κ καισαρική, από την 1η μέρα περπάτησα κ την επόμενη μέρα έβγαλα ορό κ καθετήρα. Η μπεμπούλα πολύ ήσυχη, κοιμάται πολύ, ξυπνάει, πίνει γάλα κ ξανακοιμάται. Χτες βράδυ κοιμηθηκε στη 1.00 κ ξύπνησε 6.00!! όποτε κοιμάται βρίσκω ευκαιρία κ κοιμάμαι κ εγώ αν κ προσπαθώ να αφιερώνω χρόνο στην μεγαλύτερη κορούλα μου..Βέβαια την έχει αναλάβει ο σύζυξ όταν είναι σπίτι αλλά δεν θέλω να νοιώθει παραμελημένη..

Σήμερα η μπεμπού κοιμήθηκε 22.30 κ αναρωτιέμαι πώς θα πάει!!! Με το θηλασμό μέχρι στιγμής πάμε καλά. Της δίνω όποτε θέλει κ για όσο θέλει. Πριν τον βραδυνό ύπνο αρπάζει το μεμέκι κ ξεχνάει να το αφήσει αλλά τουλάχιστον αυτό την κρατάει κ δεν ξυπνάει κάθε 3 ώρες όπως έκανε η μεγαλύτερη κορούλα μου. Η οποία με το που αντίκρυσε το μωράκι, το χάιδεψε, το φίλησε, με φωνάζει αν κλάψει κ τρέχει να το δει κ με βοηθάει όσο μπορεί. Μόνο την 1η μέρα με το που επιστρέψαμε από το μαιευτήριο έβγαλε ένα τρελό παράπονο κ στενοχωρήθηκα πολύ. Μπήκαμε στο σπίτι κ γινόταν χαμός από τσάντες-γλάστρες-δώρα κτλ...κ βέβαια βέγγος εγώ να τακτοποιήσω, να βολέψω κ το μωράκι με αποτέλεσμα να παραμελήσω λίγο τη μικρούλα η οποία μου λέει με ένα παράπονο "δηλαδή τώρα δεν θα έχω μαμά κ μπαμπά εγώ"?? Γενικά πιστεύω ότι αυτή η φάση είναι πολύ ιδιαίτερη για τα μεγαλύτερα μαιδάκια κ θέλει προσοχή.

Αυτά κοριτσάκια μου εν συντομία, σας φιλώ, να μας ζήσουν τα μπεμπάκια μας κ...υπομονή!!!!

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε; Γεννήσαμε και εμείς επιτέλους!!!! Ένα κορίτσαρο 3470γρ 52 πόντους!!!:D Βέβαια ήταν μια πολύ δύσκολη γέννα με το μπεμπάκι να μένει όλες τις μέρες στην μενν αλλά ευτυχώς όλα καλά..... Εχτές γυρίσαμε στο σπιτάκι μας το απόγευμα όλοι μαζί και όλοι καλά και προσπαθούμε να μπούμε σε ρυθμό!!! Θα ξαναμπώ να σας πω τις λεπτομέρειες μολις χαλαρώσω λιγάκι.... σας χαιρετώ τώρα ξυπνάει η μπουμπού!!!!!!! Φιλάκια σε όλες τις μανούλες και τα ροδαλά μωράκια!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες! Να σας ζήσουν τα μωράκια σας!!!

Εμείς κορίτσια έχουμε κάνει τη νύχτα μέρα που λέει και το λαϊκό άσμα. Μέχρι τις 12 το βράδυ αγγελούδι , με ελάχιστες εξαιρέσεις βέβαια. Αλλά μετά το μάτι γαρίδα. Έχω ψιλοαπελπιστεί να σας πω την αλήθεια.Το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι λένε πως μετά τις 40 μέρες στρώνει το μωρό.Εμάς ο μπέμπης είναι ακόμη 16 ημερών. Τι λέτε να ελπίζω σε κάποια αλλάγή ή μήπως είναι φρούδες οι ελπίδες μου και απλά να το πάρω απόφαση; Ξέχασα να σας πω ότι με εξαίρεση ένα συμπλήρωμα γύρω στις 2 τα ξημερώματα (μπας και φουσκώσει και κοιμηθεί, αλλά πού τέτοια τύχη) τον θηλάζω αποκλειστικά.

Φιλιά πολλά σε όλες και καλό ξενύχτια στις συμπάσχουσες!

Καλησπέρα κορίτσια και καλό μήνα!!!!

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες! Να σας ζήσουν τα μωράκια σας!!!

Εμείς κορίτσια έχουμε κάνει τη νύχτα μέρα που λέει και το λαϊκό άσμα. Μέχρι τις 12 το βράδυ αγγελούδι , με ελάχιστες εξαιρέσεις βέβαια. Αλλά μετά το μάτι γαρίδα. Έχω ψιλοαπελπιστεί να σας πω την αλήθεια.Το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι λένε πως μετά τις 40 μέρες στρώνει το μωρό.Εμάς ο μπέμπης είναι ακόμη 16 ημερών. Τι λέτε να ελπίζω σε κάποια αλλάγή ή μήπως είναι φρούδες οι ελπίδες μου και απλά να το πάρω απόφαση; Ξέχασα να σας πω ότι με εξαίρεση ένα συμπλήρωμα γύρω στις 2 τα ξημερώματα (μπας και φουσκώσει και κοιμηθεί, αλλά πού τέτοια τύχη) τον θηλάζω αποκλειστικά.

Φιλιά πολλά σε όλες και καλό ξενύχτια στις συμπάσχουσες!

Αχ Ελεάννα μου και εγώ συμπάσχουσα είμαι, μόνο που τα δικά μου ακολουθούν το ίδιο βιολί και κατά την διάρκεια της μέρας!!! Κι εγώ πάντως ελπίζω σε αυτό που λένε για μετά τις 40 ημέρες αν και άλλοι λένε ότι τα πράγματα στρώνουν μετά το τρίμηνο!! :tongue::tongue::tongue:

Καλά κουράγια και καλή δύναμη σε όλες μας!! :P:p:p:p:p

RKdwp3.png

γεια σας κοριτσια

και εγω συμπασχουσα ειμαι!!!εχει 2 μερες που εχει κανει την νυχτα μερα!!!κοιμαται απο το μεσημερι και μετα συνεχομενα και το βραδυ εχουμε γλεντια!!!!μακαρι να αλλαξουν τα πραγματα!!!γιατι αλλιως δεν θα την παλεψω πολυ!!!

γενικα σημερα ειναι πολυ ανησυχος!!!πολυ φοβαμαι οτι το γαλατακι απο το στηθος μου δεν του φτανει αν και δεν δειχνει σημαδια πεινας!!!φοβαμαι μηπως δεν χορταινει και πειναει ο καημενος!!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Jasmini θα το παρω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ αυτο το infacolic.δε το πιστευω οτι οι γιατροι "ξεχνανε" να το προτεινουν κανουν εγκλημα ελπιζω να μην εχει καμμια παρενεργεια... οσο για τα κιλα,μετα το νοσοκομειο εχασα 10 κιλα.ομως υπαρχει εξηγηση γιαυτο γιατι με οσα περασα με το μπεμπη με τη στεναχωρια δεν ετρωγα καθολου. μετα στο σπιτι ειχα χασει αλλα τρια,τα οποια εβαλα τωρα -με τη χαρα μου εφαγα πολλα σοκολατακια και παγωτα που μου λειψαν λογω διαβητη;) και τωρα παραμενω στα -10. πρεπει ομως επειγοντως να κανω διαιτα,δεν αγχωνομαι ομως,οχι επειδη δεν εχω αναγκη,αλλα γιατι τωρα προηγειται ο μπεμπης και ετσι κι αλλιως,δε μου μενει χρονος να τρωω! η κοιλια μου ειναι κρεμασμενη με ραγαδες και μου θυμιζει της μαμας μου:( μαυρα χαλια δηλαδη και προσπαθω να μη τη κοιταω καν.βασικα δε καθομαι μπροστα απο καθρεφτες:)

λετακι ζηλευω και γω ανυπομονω να παμε στο κοσμος με το μπεμπη,αλλα μαλλον θα αργησει η ωρα αφου και μετα που θα σαραντησω εχουμε μετακομιση στο νεο σπιτι.

μαριλινα φτου φτου σκορδα στην ησυχη μπεμπουλα σου:)

rulia τι να κανουμε ετσι ειναι τα πρωτοτοκα,εχουν παραπονα και ψιλοζηλευουν...ξερω γιατι και γω πρωτοτοκη ειμαι και καταλαβαινω βασικα εγω ημουν ακραια γιατι ελεγα στους γονεις μου να πεταξουμε την αδερφη μου στο ποταμι... τωρα βεβαια τα λεμε και γελαμε ελεαννα εισαι τυχερη γιατι τουλαχιστον καποιες ωρες εσενα ειναι ησυχο.ο δικος μου δεν εχει ωραριο,μπορει να κλαψει ανα πασα στιγμη.μακαρι στις 40 μερες να ησυχασει.και γω αυτο ελπιζω:)

φιλιοπι μου να σε ζησει το μπεμπακι.να στε ολοι καλα να το χαρειτε,καλη αναρρωση και σε περιμενουμε:)

κοριτσια ειμαι πολυ χαζη,καθομαι και ακουω το καθε ενα και κανω χαζομαρες. ηρθε χθες ενας φιλος και στη κουβεντα για το θηλασμο αρχισε να λεει με υφος και στυλ πως τα ξερει ολα, πως δε κανω καλα που δινω και ξενο και πως η δικη του η γυναικα θηλαζε αποκλειστικα κλπ κλπ και ενιωσα ενοχες.

ομως δε σκεφτηκα πως αυτη ειχε γεννησει και ειχε το μωρο της αμεσως αντιθετα με μενα που στο ιπποκρατειο εμαθε με μπουκαλι και το στηθος μου δε βγαζει τοσο γαλα ωστε να του φτασει.

τελος παντως αποφασισα σημερα να του δωσω μονο στηθος.

τι τα θελετε,το παιδι πεινουσε ολη μερα και γκρινιαζε και τωρα με κοψε και του κανα γαλα μπουκαλι και το παιδι χορτασε και επιτελους ηρεμησε και κοιμηθηκε. μα καλα ποσο χαζη ειμαι να ακουω τον καθε εναν; αλλωστε το καθε παιδι ειναι ξεχωριστο με διαφορετικες αναγκες και καθε περιπτωση μανας που θηλαζει διαφορετικη. εχω ομως και ενα ακαταλογιστο γιατι κοιμαμαι ελαχισρα και δε λειτουργει καλα ο εγκεφαλος.

κοριτσια θα το ξερετε καλα και οι ιδιες αλλα εγω θα το πω:μην ακουτε κανεναν,εσεις ξερετε τι ειναι καλο για το παιδι σας και για σας... αντε στο καλο νευριασα με τον εαυτο μου που αφησα εναν ασχετο να με κανει να νιωσω ανεπαρκης μητερα...

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Καλησπερα και απο μενα κοριτσια!

Lineal ειναι τα γνωστα πονακια κοπελα μου πηρα και το infacolic αλλα την δικια μου δεν την επιασε και την τσαγακι που την ηρεμησε λιγο,κατα τα αλλα εγω την θηλαζω μονο απο το ενα στηθος σε καθε γευμα.

Φοβαμαι να την βγαλω εξω να μην αρχισει να κλαιει και ποιος μας σωνει,αλλα αυριο σαραντηζω οποτεθα κανουμε μια αποπειρα!!!

φιλια!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, εγώ ξεκίνησα μαγιά μπύρας για να έχω μεγαλύτερη παραγωγή γάλακτος επειδή έβλεπα ότι δεν χόρταιναν τα μωρά και τάιζα όλη την ώρα και δεν ησυχάζανε. Τουλάχιστον τώρα χορταίνουν περισσότερο και κάποιες φορές στην διάρκεια της μέρας τρώνε και οι δύο αποκλειστικά μητρικό.

Είναι δύσκολα τα πράγματα και πρέπει να οπλιστούμε με υπομονη!!! Βοήθεια έχετε? Εγώ έχω όσον αφορά δουλειές του σπιτιού. Κατα τ' άλλα με τα μωρά τα βγάζω μόνη πέρα, μα είναι και επιλογή μου!!

Το infacolic δεν έχει παρενέργειες αλλά προληπτικά δεν το δίνουμε, μόνο όταν έχουν κολικούς και όπως είπα δεν έχει άμεσο αποτέλεσμα! Για άμμεσο αποτέλεσμα ο γιατρός μου έδωσε apotel. Αυτό επιδρά άμμεσα.

RKdwp3.png

Είναι δύσκολα τα πράγματα και πρέπει να οπλιστούμε με υπομονη!!! Βοήθεια έχετε? Εγώ έχω όσον αφορά δουλειές του σπιτιού. Κατα τ' άλλα με τα μωρά τα βγάζω μόνη πέρα, μα είναι και επιλογή μου!!

Το infacolic δεν έχει παρενέργειες αλλά προληπτικά δεν το δίνουμε, μόνο όταν έχουν κολικούς και όπως είπα δεν έχει άμεσο αποτέλεσμα! Για άμμεσο αποτέλεσμα ο γιατρός μου έδωσε apotel. Αυτό επιδρά άμμεσα.

θα ρωτησω τον παιδιατρο μου για τα φαρμακα αυτα.

οσο για βοηθεια δεν εχω καθολου.βεβαια για το μωρο το ηθελα κι εγω οπως και για τις δουλειες του σπιτιου,θελω μονη να μπορεσω να τα φερνω βολτα,να συνηθιζω στη πιεση.

εχει ερθει 2 φορες η πεθεραμ και μαγειρεψε 2-3 φαγητα και σιδερωσε,οχι ομως επειδη της το ζητησα εγω,αλλα το ηθελε ο αντρας μου.

τωρα ομως δε προτιθεμαι να ζητησω αλλη βοηθεια,θελω μονη μου να χειριζομαι καταστασεις.

οσο για τον αντρα μου,οτι μπορει κανει.

εχει πελαγωσει λιγο με το μωρο που κλαιει,αφου οταν το εχει αγκαλια και αυτο κλαιει,αυτος κοιταζει σα χανος μη ξεροντας τι να κανει.σιγα σιγα ομως μαθαινει.

επισης σε 2-3 μερες θα παρει αδεια και μαλλον τις δουλειες του σπιτιου θα τις αναλαβει αυτος.

κοριτσια δε βλεπω απο τη νυστα.το απογευμα βρηκα ευκαιρια που κοιμηθηκε ο μπεμπης και κοιμηθηκα μια ωριτσα και ο αντρας μου με ειπε οτι ροχαλιζα...:oops:

ειμαι κομματια!

αυριο θα εχω επισκεψεις,θα ερθει η αδελφημ να δει τον ανηψιο της για πρωτη φορα,αφου το μωρο ηταν θερμοκοιτιδα και δε μπορεσε να το δει.

κοριτσια καλη νυχτα και ευχομαι σε ολες να εχετε μια ησυχη νυχτα:)

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Lineal καλά κάνεις κορίτσι μου. Και εγώ θέλω να συνηθίζω στην πίεση. Έρχονται και μου λένε όλοι....ααα έχεις δύο μωρά, θες όπωσδήποτε βοήθεια.. και τους απαντώ κι εγώ.... αν μάθω στην βοήθεια και βασιστώ σε αυτήν, τι θα γίνει όταν αυτή η βοήθεια δεν θα είναι παρούσα? Θα φρικάρω? Καλύτερα λοιπόν μόνη μου.

Αφού έχεις και τον άντρα σου που βοηθάει, πάλι καλά!!! Εμένα ο δικός μου σχετικά βοηθάει αλλά όχι ότι προτείθεται να χάσει τον ύπνο του ή το φαγητό του για να με βοηθήσει. Όταν έχει χρόνο μόνο κι αυτό για να φτιάξει κανένα γάλα ή να απασχολεί τον ένα μέχρι να ταίσω τον άλλο, αν και από αυτό σχετικά τον έχω απαλάξει αφού θηλάζω πλέον και ταυτόχρονα!!

RKdwp3.png

Καλημερα κοριτσια!!

Τι ζεστη ειναι αυτη,μαλλον ειστε ολες με τα μωρακια σας!!

Εγω εχθες κοιμηθηκα 2 ωρες ολο το βραδυ η μικρη ειχε πονους και μας ακουσε ολη η γειτονια τι ειναι αυτο το πραμα δεν την πιανει τπτ δεν ξερω τι να την κανω ελπιζωνα σταματησουν συντομα γιατι θα κουτουλαω απο την νυστα!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!! ;););)

Συγχαρητήρια και για τις τελευταίες εγκυούλες που γίνανε μανούλες!!

Εμείς εδώ στην εξοχή περνάμε πολύ ωραία!! Έχω ξεκινήσει κι εγώ τα μπάνια και η μικρή έχει γίνει η μασκότ της παραλίας!! 8-):cool:

Πάμε οικογενειακώς κατά τις 7:30 (να πω ότι η παραλία είναι στα 3 λεπτά με τα πόδια από το σπίτι!!!), την έχω προηγουμένως στο στήθος για να χορτάσει (γενικώς το απόγευμα θέλει συνέχεια στήθος), την αφήνω στην παραλία με τον μπαμπά και μπαίνω μέσα με τον γιο. Όταν αρχίσει να κλαίει βγαίνω, έχω ένα μπουκάλι με νερό για να ξεπλύνω τα αλάτια, κάθομαι στο καρεκλάκι που στάνταρ έχω μαζί και... θηλάζω άνετα δημοσίως!! :mrgreen::mrgreen:

Οι μισοί χαζεύουν τη μπέμπα, οι μισοί πρέπει να σχολιάζουν εμένα, αλλά δεν με νοιάζει, γιατί να κλειστώ μέσα στο σπίτι; Και το πρωί δεν μπορώ να πηγαίνω (που κοιμάται η μπέμπα) γιατί ο άντρας μου είναι στη δουλειά!!

Σήμερα κλείνει έναν μήνα!! Δεν το πιστεύω!!

Φιλάκια σε όλες!! :-D:grin:

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...