Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Nima21 είπε:

Δυστυχως δεν ειναι ευκολο παντα να γινομαστε το ιδιο σαν κ αυτους.. δηλ αγενείς και να απανταμε με θρασος..θελει θαρρος να το κανεις! στη μαμα μου και εγω θα το ελεγα ευκολα.. οι γονεις μας οπως και οι πιο δικοι μας άνθρωποι ειναι ο σακος του μποξ.. τα ακούνε ολα, ακομα και αυτα για τα οποια δεν φταινε.. αλλα στους άλλους κολλαμε, εκτος αν εχουμε παρει αποφαση οτι δεν τους θελουμε πλεον στη ζωη μας... 

Δε το φτάνω ως εκεί απλά πιστεύω οτι δε μπορούν με τπτ να καταλάβουν. Εδώ η μάνα μου ώρες ώρες είναι ανεκδιήγητη. Αναρωτιέται συνεχώς πώς γίνεται να έχει κάνει 4 παιδιά και εγώ να έχω θέμα αφού «αυτά πάνε κληρονομικά». Ε, δε μπορεί να καταλάβει οπότε σταμάτησα να της λέω.  

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!

σαν να μου φαινεται οτι τελειωσαν οι εγκυουλες του ιουλιου!!!η filiopi ηταν μαλλον η τελευταια???ελπιζω να εχει παρει αγκαλια το μωρακι της μεχρι τωρα!!!

εγω σημερα ειχα ενα τρελο πονο κατω στην μητρα σαν περιοδου πολυ εντονο!!!και συνοδευοταν με πολυ αιμα!!δεν μπορουσα να κουνηθω!!!νομιζα οτι ειχα τελειωσει με τα λοχεια αλλα μαλλον επεσα εξω!!!!δεν πηρα τη γιατρο μαλλον ηταν φυσιολογικο!!λετε να την παρω???

barbie???τι κανεις εσυ με τους κολικους???εγω τον εχω αγκαλιτσα και προσπαθω να του μιλαω τρυφερα και να του χαιδευω την κοιλιτσα!!αν δω οτι δεν καταφερνω τιποτα τον κανω μπανιο με ζεστο νερο και καπως ηρεμει!!!πολυ τον λυπαμαι οταν τον πιανουν πονοι!!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

leta800 με τους κολικους εχουμε θεματακι,και εγω πολυ στεναχωριεμαι οταν ποναει αλλα δεν μπορω να κανω πολλα την παιρνω αγκαλιτσα ασε που καμια φορα δεν καθεται, μετα και εγω την κανω ζεστο μπανιο μηπως και ηρεμησει αλλα ειναι φορες που κλαιει ασταματητα εκει ειμαι πολυ χαλια αλλα τι να κανω ελπιζω να περασουν γρηγορα για να ειναι καλα τα μωρακια μας!!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

γεια σας κοριτσια συγχαρητηρια σε οσες γεννησαν!!!εγω γεννησα 15/7 ολα καλα πηγαιναν αλλα ειοχαμε επιπλοκεσ ατροφια πλακουντα επεσαν πι παλμοι υου μπεμπη....οξυγονο aerolin κ απο ΦΤ επειγουσα ΚΤ!!!δεν πιανει θηλη ο μικρος κ βγαζω με θηλαστρο (τωρα που γραφω....)

γεννηθηκε 2530 πηρε βαρος αμεσως ημασταν 4 μερες θερμοκ. τρωει πολυ δεν τον προλαβαινω!!!δινω κ συμπληρωμα κ ας το κοροιδευα FRISOLAC!!!δεκτες συμβουλεσ!!!!φιλακια

25/05 :-D stellini 2 αγοράκια ίσως ΙΑΣΩ - 1800γρ. και 1900γρ.

29/05 :-D ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ αγοράκι ΙΑΣΩ

11/06 :-D ΤΙΤΗ κοριτσάκι ΓΑΙΑ - 2890γρ.

14/06 :-D nala αγοράκι ΜΗΤΕΡΑ - 2820γρ.

25/06 :-D Barbie27 κοριτσάκι ΓΕΝΕΣΙΣ - 3100γρ.

25/06 :-D delshop κοριτσάκι ΙΑΣΩ - 2400γρ.

02/07 :-D leta800 αγοράκι ΓΕΝΕΣΙΣ - 3950γρ

05/07 :-D Μαριλίνα κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ - 3070γρ.

05/07 :-D mairi1983 αγοράκι Τρίκαλα - 3300 γρ.

05/07 :-D Ηλιάννα αγοράκι ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - 3520γρ.

06/07 :-D vetkat80 κοριτσάκι Ιδιωτικό Μαιευτήριο Πατρών - 2990γρ.

06/07 :-D Jasmini 2 αγοράκια EUROMEDICA - 2260γρ. και 2540γρ.

06/07 :-D mapolif αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - 3710 γρ.

09/07 :-D lineal αγορακι Γενικό Νοσοκομείο Σερρών - 3080γρ

15/07 :-D elpidat αγοράκι ΓΕΝΕΣΙΣ - 2530γρ.

16/07 :-D Ελεάννα αγοράκι ΕΛΕΝΑ

16/07 :-D Evi26 κοριτσάκι ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ή ΛΗΤΩ

17/07 :-D ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 αγοράκι ΓΑΙΑ - 3020γρ.

20/07 :-D tinaki αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - 2980γρ.

23/07 :-D rulia κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ

24/07 :-D carrie κοριτσάκι ΙΑΣΩ - 3500γρ.

27/07 :-D FilioPi κοριτσάκι ΜΗΤΕΡΑ

27/07 :-D Ασπασια αγορακι ΙΑΣΩ - 3200γρ.

? :-D Korina αγορακι ΙΑΣΩ

petze 18/07 αγορακι ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ:rolleyes:

catherine78 24/07 αγοράκι Γενικό Νοσοκομείο Χανίων:rolleyes:

Διαφημίσεις

Ασπασία και Elpidat να σας ζήσουν τα μωράκια σας!!!

Filiopi να σου ζήσει!!!!!!!!!! Επιτέλους τώρα θα κρατάς το θαυματάκι σου αγκαλιά!!!!!

Και τώρα κορίτσια μου φαίνεται πως τελείωσαν οι γέννες στο cafe μας... Ααααχχ! είναι συγκινητικό, τόσοι μήνες, τόσες αγωνίες και τώρα έχουμε τα μωράκια μας αγκαλιά... Νέος κύκλος ανησυχιών, αλλά τελείως διαφορετικός...

ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!!!!!!!!!

να μας ζησουν τα μωρακια!!!

τωρα εχεις δικιο τινακι ηρθε η ωρα που θα συζητησουμε για τις πρωτες μας ανησυχιες και αγωνιες!!!

πολλες φορες αναρωτιεμαι ποτε ξεκινησε η εγκυμοσυνη και πως εφτασε η μερα που πηρα το μωρακι μου αγκαλια!!!!απιστευτη εμπειρια!!!!

αρχισα λιγο να αγχωνομαι με τα κιλα της εγκυμοσυνης!!!βλεπω να τα χανω πολυ δυσκολα!!!εβαλα χθες το μαγιο μου και το πανω απο το μπικινι δεν με κανει!!!το στηθος μου ειναι μεγαλο καμια σχεση οπως ηταν πριν την εγκυμοσυνη!!!!οι βερμουδες και τα σορτσακια μου δεν μου κανουν και εχω μονο 2 φορεματα για να βαλω!!λεω το σαββατο να παω στην αγορα γιατι την αλλη εβδομαδα θα παμε στο εξοχικο και δεν θα εχω ρουχα!!!

αυριο θα παω και στη γυναικολογο αντε να δουμε!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

ΓΕια σας κορίτσια!!! Σήμερα γυρίσαμε σπίτι με τη μπέμπα!!! Τελικά γλυτώσαμε την πρόκληση γιατί η μικρή αποφάσισε να βγει μόνη της ξημερώματα Σαββάτου, 24-7-10, 3.500 κιλά!!! Στις 5 το πρωι με πιάσαν οι πόνοι και 6.30 έσκασε μύτη η μπουμπού!!!Κορίτσια δεν πρόλαβα να διαβάσω τα νέα σας,εύχομαι να ζήσουν όλα τα μωράκια που γεννήθηκαν και αν έχει μείνει κάποια εγκυούλα, υπομονή! Ξύπνησε η μικρή τρέχω....

20-7-2007: Ήρθε το αντράκι μου!

24-7-2010: Kαλώς όρισες μπεμπούλα!

Τι κάνετε? Γεννήσαμε όλες απο ότι κατάλαβα και τρέχουμε με τα μωράκια μας!!!!

Πως τα πάτε? πείτε εμπειρίες! Εμείς συνεχίζουμε τον θηλασμό και τρώμε 10 λεπτά κάθε 3 ώρες. Πολύ σκατό ρε κορίτσια!!!! Δεν προλαβαίνω τις πάνες. Στις 15 ημέρες μας είδε ο γιατρός και είχαμε πάρει 260 γρ και 3 πόντους, τώρα περιμένουμε στις 40 μέρες που θα έρθει να μας ξαναδεί. Ποναλάκια έχουμε αρκετά και θέλουμε αγκαλίτσα συνέχεια, το τσαγακι ούτε που το πλησιάζει!

Εσείς με τα κιλά της εγκυμοσύνης τι κάνατε? Εγω στις 8 μέρες μετά την γεννα που πήγα για τα ράμματα με ζύγισε ο γιατρός και είχα χάσει και τα 9 κιλά της εγκυμοσύνης. Δεν ξαναζυγίστηκα απο τότε αλλά θέλω να ελπίζω ότι έχασα γιατί είχα βάλει κιλά πριν την εγκυμοσύνη! Η κοιλιά δεν έχει φύγει τελείως και είναι γεμάτη ραγάδες!!!!

iWgPp3.png

καλημερα κοριτσια!!!

τρεχουμε ολη με τα μπεμπακια μας και δεν εχουμε χρονο να μπουμε ε????εμεις ειμαστε μια χαρα!!ζυγιστηκαμε σημερα και ειμαστε 5 κιλα!!!σαν να παχυναμε μου φαινεται!!!κατα τα αλλα ολα βαινουν μια χαρα!!!περιμενω να ερθει το αυριο για να παω μια βολτα στην αγορα!!!

οσο αφορα τα κιλα της εγκυμοσυνης εγω ειχα βαλει αρκετα 19 κιλα:roll:!!!εχω χασει μεχρι στιγμης τα 11 χωρις προσπαθεια και μενουν αλλα 8 τα οποια απο οτι φαινεται θα τα χασω δυσκολα αλλα δεν με νοιαζει κιολας δεν το φοβαμαι θα τα χασω!!εκτος απο τα 8 ομως θελω να χασω και αλλα 3 για να φτασω τα κιλα που ειχα στο γαμο μου!!!συνολο λοιπον 11!!!!απο αυριο θα ξεκινησω και τους κοιλιακους!!!!

εσεις τι κανετε ολα καλα??πως ειναι η ψυχολογια σας???

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Σήμερα μας είδε κι εμάς ο παιδίατρος, από 2680γρ. που τον πήραμε από το νοσοκομείο, έχει φτάσει 3150γρ.! Τρώμε βέβαια και μητρικό και ξένο, γιατί δεν μας φτάνει, αλλά δεν πειράζει, τουλάχιστον κάτι παίρνει και από το δικό μου το γάλα... Κι εμας τώρα θα μας δει στις 40μέρες.

Εγώ πήρα τελικά 14 κιλά στην εγκυμοσύνη, από τα οποία έχουν φύγει τα μισά. Βέβαια δεν αγχώνομαι, γιατί μία ζωή έχω παραπανίσια κιλά και τώρα θα ξεκινήσω διατροφή σιγά σιγά μπας και χάσω και κανένα από αυτά που είχα από πριν.. Υπομονή θέλει και όλα θα γίνουν!

Η κοιλιά μου έχει ξεφουσκώσει σχεδόν τελείως και από ραγάδες ένα μικρό ανεπαίσθητο σημαδάκι δίπλα στον αφαλό μου, ευτυχώς γιατί μου έφταναν αυτες που είχα στα μπουτια και στους γοφούς από πριν!

Λετάκι από ψυχολογία κάθε μέρα και καλύτερα. Τις πρώτες τρεις μέρες στο σπίτι ζορίστικα αρκετά, αλλά τώρα νομίζω ότι κάθε μέρα τα πράγματα μπαίνουν σε μία σειρά και η διάθεσή μου φτιάχνει..

Αυτά από εμάς!!

Καλό κουράγιο σε όλες τις μανούλες!!!!!!!!!!!

Kalhspera!

Jasmini na sou zhsoun ki esena ta mwrakia sou!

Telika me to mpempaki mou ola kala! Oxi pws mphke se programma,me to thilasmo kai ton ypno tou, alla toulaxiston ta vradia koimatai perissoteres wres ki egw katafernw kai xekourazomai.

Sthn egkymosynh mou phra peripou 20 kila kai stis 20 meres meta ton toketo exasa ta 10. Eimai 60 twra kai thelw na ftasw ta 50 pou hmoun prin.

Anypomonw na pame diakopes, afou kleisoume tis 40 meres stis 15 Augoustou. Arage tha mporw na kolympw sth thalassa tote? Xreiazomai ananewsh prin mpei o septemvrhs!!!

Γεια σας και απο εμας!!!!

Γεννησα την τριτη οπως σας ειπε και η Λενα και σημερα το πρωι γυρισαμε σπιτι μας!!!! ολα πηγαν πολύ καλα ο μικρος ειναι γλυκας και ο μεγαλος τον υποδεχτηκε με μεγαλη χαρα!

Να μας ζησουν τα μπεμπάκια μας!!!!

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

Καλημερα κοριτσια!!!

Εμεις υποφερουμε με τους κολικους και το βραδυ κοιμομαστε μονο στην αγκαλια της μαμας,αφου προσπαθω να την ξεγελασω να κοιμηθει μονη της αλλα τπτ.

Απο εχθες ξεκινησα να την δινω τσαγακι μηπως και ηρεμησει λιγο το μωρακι μου!!

Απο κιλα πηρα 18 εχασα τα 10 και θελω αλλα 8 να χασω!!

Ψυχολογια ολο και καλυτερα την Δευτερα θα σαραντησω να βγαινουμε καμια βολτουλα!!

Ασπασια να σου ζησει το μωρακι σου!

Καλο σ/κ!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

ελεαννα συγχαρητηρια!

να σου ζησει ο μπεμπης!

γιατι η ψυχολογια σου ειναι χαλια;

εγω εχω το μικρο με κολικους,αλλα ευτυχως οχι σοβαρους...ετσι νομιζω δηλαδη:confused:

γιαυτο το λογο η ψυχολογια μου ειναι ψιλοκατεβασμενη,αλλα τα καταφερνω:tongue:

ναι φιλιοπι αυτος ειναι στη φωτο,με κουρεμα ιπποκρατειου,σα γκανγκστερ ειναι.

να σε ζησει το μπεμπακι σου:)

λετακι ευχαριστω!ακριβως γιαυτο δεν εμπαινα,αφιερωθηκα 100% στο μπεμπη.ουτε καν βοηθεια εχω απο μαναδες και πεθερες.μονη εντελως.ο συζυγος σε λιγες μερες παιρνει αδεια και θα μπει στο "λουκι" κι αυτος:)

barbie μαλλον και σενα κολικους εχει...δυσκολη φαση,θελει πολυ υπομονη.τα ιδια και γω.ευτυχως τωρα κοιμαται-πως το παθε φτου φτου-και βρηκα ωρα να μπω στο ιντερνετ

jasmini τι ειναι αυτο το Infacolic;πρεπει να στο γραψει παιδιατρος;

θεε μου τινακι ανατριχιασα με το ραψιμο που σε καναν...

ολα καλα παντως,να σε ζησει το μπεμπακι:)

συγχαρητηρια σε οσες γεννησαν,πρεπει να χουμε γεννησει ολες ε;

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...