Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Καλέ ούτε καν! Εγώ είχα χειρότερες τιμές από εσένα και όχι μόνο δεν μου ανέφερε πότε τη δωρεά, αλλά πάντα μου έλεγε ότι μπορώ και φυσικά να μείνω έγκυος.

Συγκεκριμένα στο πρώτο ραντεβού που εγώ ήμουν σοκαρισμένη από τη μηδενική ΑΜΗ, μου είχε πει "Είσαι σα μια Porsche που της τελειώνει η βενζίνη. Δεν έχει πολλά χιλιόμετρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να πιάσει τα 200"! 🤣

Και μη φανταστείς ότι τον έχω και Θεό, οκ επιχείρηση είναι όλες οι κλινικές και η συγκεκριμένη η πιο ακριβή. Αλλά δεν μπορώ να πω ότι με απογοήτευσε σε κάτι.

Είναι μέσα στους 3 γιατρούς που έχω κανονίσει να δω. Ετσι για να πω ότι πήγα αν κ είμαι αρνητικά προδιατεθειμένη γιατί είχα ακούσει πως τις πάει όλες για δανεικά απευθείας. Πολύ θετικό αυτό που μου περιγράφεις. Τα ωάρια σου είναι ακόμα στο κέντρο του να φανταστώ; Εννοώ μπορείς να τα κρατήσεις για επόμενη προσπάθεια.

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια! Επιτέλους βρήκα χρόνο να κάτσω στον υπολογιστή. Γέννησα με καισαρική στις 16/07. Ο μπέμπης 3760 γρ. και ζωηρός ζωηρός αν και δυσκολεύτηκε αρκετά να τον βγάλει ο γιατρός. Είχε μπλεχτεί ο ομφάλιος λώρος 4 φορές γύρω από το λαιμουδάκι του. Δόξα το θεό πάντως όλα πήγαν καλά.

Όσον αφορά τα ξενύχτια χτες για πρώτη φορά κοιμηθήκαμε 4 ώρες συνεχόμενες το βράδυ! Φαντάζομαι θα στρώσει σιγά σιγά. Πάντως κορίτσια είναι απίστευτη η αίσθηση να τον κρατάω αγκαλιά. Ακόμη δεν το έχω συνειδητοποιήσει πλήρως!

Η ψυχολογία σας πώς είναι κορίτσια;Εμένα όχι και τόσο καλά.

Με το καλό να γεννήσετε και όσες δεν έχετε γεννήσει ακόμη!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας κοριτσάρες!!! Πως περνάει το σουκού σας; Βλέπω και σήμερα έχουμε αφίξεις και αύριο περιμένουμε μπεμπάκια!!!! Ωραίο τέλος της εβδομάδας! Να ζήσουν τα νέα μωράκια και με το καλό όσες περιμένουν αύριο!!!

Εγώ εδώ ακόμα εγκυούλα, περιμένω περιμένω.... να δω πότε θα χτυπήσει την πόρτα μου ο πελαργός!!!! Τελευταία και καταιδρωμένη (κυριολεκτικά) έμεινα!!!

Πολύ ζέστη σήμερα, ευτυχώς με ντουζάκια και μια βολτίτσα στην θάλασσα το περάσαμε κι αυτό! Πάντως είπαν πως θα χαλάσει ο καιρός από βδομάδα... για να δούμε!!!

Lineal τι ωραία τα νέα!!! Ο τιγράκος γύρισε στο σπίτι!!!! Τώρα σύντομα θα ξεχάσετε την περιπέτεια και όλα θα πάνε πολύ καλά από δω και πέρα!!!! Στη φωτογραφία εκείνος δεν είναι; Μια χαρά, κουκλάκι φαίνεται!!!!

Σας χαιρετώ, καλή σας νύχτα, πολλά φιλάκια σε μανούλες, μωράκια και εγκυούλες! (έχουν μείνει πολλές;;;)

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Ήθελα κι εγώ να μοιραστώ την εμπειρία με το μωρό μου μαζί σας...

Γέννησα στις 6 Ιουλίου το αγοράκι μου 2850 κιλά. Όταν βγήκαμε από το νοσοκομείο, ήταν 2770.

Τον θηλάζω αποκλειστικά αφού παρακολούθησα προγεννητικά μαθήματα, διάβασα πολλά βιβλία, άρθρα και site σχετικά με τον αποκλειστικό θηλασμό.

Ξεκίνησα να τον θηλάζω μέσα στη μια ώρα από τη γέννησή του (με καισαρική), αφού το ζήτησα από τη μαία.

Τις πρώτες δεκατρείς μέρες ακολουθούσε ένα πολύ καλό πρόγραμμα θηλασμού - ύπνου που μας εξέπληξε. Έτρωγε και κοιμόταν αρκετά, ακόμη και τα βράδια έφτασε να κοιμάται 5 - 6 ώρες!! Και η παιδίατρος με συμβούλευσε να μην τον ξυπνάω.

Τις τελευταίες όμως, μέρες και νύχτες κοιμάται πολύ λίγο δηλαδή 2 ή και μία ώρα και ξυπνάει για να φάει.

Η παιδίατρος με ρώτησε αν έχω ξένο γάλα να του δώσω μήπως δε χορταίνει... Και θύμωσα γιατί υποτίθεται πως υποστήριζε το μητρικό θηλασμό.

Ο μπέμπης παίρνει τα γραμμάρια που χρειάζεται κάθε μέρα και με το παραπάνω, ενώ λερώνει πάνω από δέκα πάνες.

Μια βδομάδα μετά το νοσοκομείο ζύγιζε 3 κιλά και τρεις μέρες μετά 3.100.

Τι φταίει λοιπόν και ξυπνάει κάθε λίγο για να φάει;

Όχι τίποτε άλλο, αλλά αρχίζω να ανησυχώ για το μωρό μου κι από την άλλη μένω άυπνη μαζί του κι εξαντλούμαι!

Νομιζω οτι πατε πολύ καλα με τον θηλασμο απλά το μωρο προσπαθει να αυξησει την παραγωγη σου λογικά σε λιγές μερες θα στρώσει πάλι...

Ουτε εμεις θέλουμε να βγουμε...

Ελπιζω ομως γιατι αρχισα να βαραινω πολυυυυυυυυ...

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

καλημερα κοριτσακια!!!!

πως περνατε το σ/κ???εμεις χθες για πρωτη φορα δεν μπορουσαμε να τον παρηγορησουμε!!!εριξε πολυ κλαμα!!!!μαλλον τον πιασαν οι κολικοι!!!βρε πιπιλα του διναμε βρε αγκαλια τον ειχαμε τιποτα σας λεω!!!εκλαιγε απαρηγορητα για καμια μιαμιση ωρα!!!!γενικα ειμαστε πολυ καλα!!!

lineal ημουν σιγουρη οτι ησουν στο σπιτι με τον τιγρακο για αυτο δεν εμπαινες!!!αντε μπραβο κοριτσακι μου και αν ειναι αυτος στη φωτο ειναι ενας κουκλος!!!

pieroula να σου ζησει το μπεμπακι!!!για τον θηλασμο δεν μπορω να σου πω και πολλα ακομα προσπαθω!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

καλημερα και απο μενα!

Και εμεις εχθες το βραδυ δεν κοιμηθηκαμε ειχαμε πονακια και ξυπνουσε η μικρη καθε λιγο!!!

Μεσα στον υπνο της μαζευει τα ποδια της και αρχιζει να κλαει και μετα ξυπναει και ξανα να την κοιμησω ετσι ηταν ολο το βραδυ σχεδον,δεν το εχει ξανακανει αυτο συνηθως πονουσε για καμια ωρα και μετα ησυχαζε τι να πω!!

lineal γλυκουλης ο τιγρακος σου!!!

pieroula να σου ζησει το νινι σου!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Διαφημίσεις

leta800 να επιληφθείς του θέματος ΓΡΗΓΟΡΑ!!!

Αργότερα θα τα σκεφτεσαι και θα κατηγορείς τον εαυτό σου που δεν έκανε αυτό που πραγματικά ήθελε!

Ασπασία με το καλό!!!

η άσχετη

γεια σας και να σας ζήσουν οι θησαυροί σας!

B1nVp3.png MDOOp2.pngzkyMp2.png

Γεια σας μανουλες και απο μενα!!! αργησα να μπω αλλα τα καταφερα να κλεψω λιγακι χρονο να διαβασω τα νεα σας!!! συγχαρητηρια σε ολες τις μανουλες για τα μπεμπακια!! Εμεις με το μπεμπη μια χαρα! Γεννησα βεβαια λιγο νωριτερα απο την ημερομηνια που περιμενα αλλα ολα οκ! Ειναι πολυ ομορφο συναισθημα τελικα ρε κοριτσια ε??? Απιστευτο μου φαινεται που εχουμε αγκαλια πια τα μωρα μας στη αγκαλιτσα!!! Αντε με το καλο και στα κοριτσια που περιμενουν απο μερα σε μερα! Φιλακια σε ολες!

6GYCp2.png?jbGDPY63

καλημερα κοριτσακια!!!!

πως περνατε το σ/κ???εμεις χθες για πρωτη φορα δεν μπορουσαμε να τον παρηγορησουμε!!!εριξε πολυ κλαμα!!!!μαλλον τον πιασαν οι κολικοι!!!βρε πιπιλα του διναμε βρε αγκαλια τον ειχαμε τιποτα σας λεω!!!εκλαιγε απαρηγορητα για καμια μιαμιση ωρα!!!!γενικα ειμαστε πολυ καλα!!!

lineal ημουν σιγουρη οτι ησουν στο σπιτι με τον τιγρακο για αυτο δεν εμπαινες!!!αντε μπραβο κοριτσακι μου και αν ειναι αυτος στη φωτο ειναι ενας κουκλος!!!

pieroula να σου ζησει το μπεμπακι!!!για τον θηλασμο δεν μπορω να σου πω και πολλα ακομα προσπαθω!!!

Leta να πάρεις το Infacolic. Είναι φυτικό προιόν και εμείς σωθήκαμε με αυτό! Είναι κρίμα να υποφέρει το μωρό!

RKdwp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Lineal μπράβο, είδες που πήρες τον τιγράκο στο σπίτι? Όλα μια χαρά!

Είχαμε και άλλα γεννητούρια ε? Tinaki και Carie (λογικά γέννησες εχθές!) να σας ζήσουν τα μπεμπάκια!!!

Pieroula να σου ζήσει κι εσένα το μπεμπάκι! Θα έχει και την ίδια μέρα γενέθλια με τα δικά μου!! Συγχαρητήρια που τα καταφέρνεις και με τον αποκλειστικό θηλασμό!!

RKdwp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας! Ο μπέμπης μου γεννήθηκε όπως σας έγραψε και η rulia στις 17/7, ζύγισε 3020 και το ύψος του 49 εκατοστά και φυσικά είναι ένας κούκλος ( μήπως είμαι χαζομαμά????).

Ευχομαι τα καλύτερα σε όλες τις μανούλες που έχουν ήδη τα μωράκια τους στην αγκαλία τους αλλά και στις υπόλοιπες που όπου να είναι θα τα κρατήσουν στην αγκαλιά τους!

lineal είδες που όλα πήγαν καλά και τώρα χαίρεσαι τον τιγράκο σου στο σπίτι?

rulia ελπίζω να πήγαν όλα καλά με την γέννα σου και να έχουμε σύντομα νέα σου!

Αν και είναι το 2ο παιδί σας πληροφορώ ότι είμαι ξετρελαμένη μαζί του! Και μου έκανε μεγάλη εντύπωση πως παρά το ότι έχουν περάσει 10 χρόνια από την πρώτη μου γέννα δεν έχω ξεχάσει τίποτα από ότι έκανα τότε και μάλιστα έχω μεγαλύτερη άνεση στο πως θα πιάσω και θα χειριστώ το μωρό! Πραγματικά το απολαμβάνω περισσότερο τώρα!

Λοιπόν πλησιάζει η ώρα για τάϊσμα, οπότε πάω να ετοιμαστώ και θα τα πούμε με την πρώτη ευκαιρία!

Φιλιά!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

:mrgreen:Καλημέρα σας κοριτσόπουλα!!!! Τι κάνετε;;;; Ερήμωσε λιγάκι το καφέ μας ή μου φαίνεται;;; Νομίζω πως είστε όλες απασχολημένες με τα ζουζουνάκια σας!!!! Τι ωραία απασχόληση άντε να έρθει κι εμένα η μπουμπού, βαρέθηκα να περιμένω!!!!

Σήμερα στις 5 έχω ραντεβού με το γυναικολόγο και αύριο μάλλον θα μπω στο μαιευτήριο για πρόκληση.... για να δούμε τι θα γίνει τελικά!!!! Δεν περνάει και η άτιμη η ώρα γρήγορα!!!

Θέλουμε και ανανέωση στη λίστα μας ε; Αν μπορεί κάποια κοπέλα ας το κάνει, μην το προσπαθήσω και την χαλάσω, μείνουμε χωρίς λίστα τελικά!!!!

Φιλάκια πολλά σε όλες και σε όλα τα μπεμπέ!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!!!

Εδώ είμαστε κι εμείς...

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!!!

Rulia και carrie να σας ζήσουν τα μωράκια σας!!!!!!!

Χθες καταφέραμε να γυρίσουμε σπίτι μας και δεν έχουμε τακτοποιηθεί ακόμα καλά καλά... Ο μικρός μας ανέβασε ίκτερο, αλλά τώρα όλα καλά, αύριο θα τον παω Ναύπλιο για μία ακόμα μέτρηση αλλά πιστεύω πως δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα!

Λοιπόν κορίτσια, η εμπειρία μου από τον τοκετό δεν είναι και η καλύτερη, παρόλο που όλα εξελίχθηκαν καλά, θα προτιμούσα να μην το ξαναζήσω. Από την Δευτέρα το βράδυ είχα ενοχλήσεις και δεν μπορούσα να βολευτώ πουθενά, τα ξημερώματα άρχισα να έχω πονάκια περιόδου και να θέλω όλη την ώρα τσίσα μου, αργότερα τα πονάκια έγιναν έντονοι πόνοι περιόδου και πήγα στο νοσοκομείο, διαστολή δεν είχα ούτε ένα, με έβαλαν στον καρδιοτοκογράφο, όπου μου είπαν πως είναι προπαρασκευαστικοί πόνοι και δεν γεννάω και με έδιωξαν! :twisted: Γυρίζω σπίτι και οι πόνοι έγιναν κάθε περίπου 2 λεπτά και με πήρα τα κλάματα και έλεγα πως δεν θέλω να γεννήσω και πως αν αυτοί είναι προπαρασκευαστικοί πόνοι, δεν θα αντέξω την γέννα. Τελικά ξαναπήγα στο νοσοκομείο, όπου με έβαλαν μέσα και από ότι κατάλαβα μου έβαλαν και άλλους πόνους για να προχωρήσουμε πιο γρήγορα, μέχρι να μου κάνουν την επισκληρίδιο δεν επικοινωνούσα εύκολα, αλλά μετά όλα καλά. Η διαστολή από εκεί και πέρα ήρθε γρήγορα και ο μικρούλης μου βγήκε εύκολα! Το μόνο κακό είναι ότι χρειάστηκε να μου κάνει ο γιατρός πάρα πολλά ράμματα, γιατί όπου πήγαινε να με ράψει σκιζόταν το δέρμα και τώρα έχω ένα πιπάκι σκέτο εργόχειρο...:rolleyes: Αυτάαα

Με το θηλασμό το παλεύω, αλλά μάλλον δεν του φτάνει το γάλα μου και του δίνω και συμπλήρωμα...

Κατα τα άλλα είμαι απλά μία χαζομαμά!!!!!!!!!!!

Filiopi καλή μου έφτασε και για σένα η ώρα!!!!! Με το καλό αύριο να αντρικρίσεις το πιο αγαπημένο πρόσωπο στον κόσμο για σένα!!!!!!!

Κορίτσια μπορώ να ανανεώσω την λίστα αλλά έχω χάσει πια γέννησε πότε και δεν προλαβαίνω να τα ψάξω τώρα. Αν τα γράψει κάποια...

γεια σας κοριτσια!!!

δεν εμειναν και πολλες εγκυουλες στο καφε!!!με το καλο filiopi μου!!!εφτασε και για εσενα η ωρα!!!!

εμεις ειμαστε καλα!!αν εξαιρεσεις οτι μου εκανε πληγη ο μικρος στη μια μου θηλη και τωρα με ποναει και δεν ξερω τι να κανω!!!!γενικα σημερα επειδη εχει δροσια κοιμαται αρκετα!!!εκανα και την πρωτη μου βολτα σημερα!!!αφησα τον μικρο στην μαμα μου και πηγα να κανω καποιες δουλειες!!!!

tinaki!!!οπως λεει και η κουμπαρα μου που γεννησε φυσιολογικα:την εραψε τοσο καλα που ηταν λες και ξαναεγινε παρθενα!!!πεθανα στα γελια οταν μου περιεγραφε τη σκηνη!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Γεια σε όλες!!!! Γυρίσαμε κι εμείς από τον δοκτορα, τα πράγματα ακόμα ίδια με τον τράχηλο, κλειστός και ψηλά οπότεεεεε..... δεν περιμένουμε άλλο!!!!! Αύριο 5.30 το πρωί πάμε με πρόκληση!!! Ελπίζω να μην μας τυρρανήσει πολύ η μπεμπούλα και να αποφασίσει επιτέλους να βγει από την κοιλίτσα!!!

Νομίζω είμαι η τελευταία εγκυούλα που έμεινε στο καφέ!!! Και το μπεμπάκι μου θα είναι το μικράκι του Ιουλίου!! Ελπίζω όλα να πάνε καλά και σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!!!

Σας αφήνω τώρα πάω να τακτοποιήσω την βαλιτσούλα μου και ελπίζω να έχω να σας πω τα νέα μου στο τέλος της βδομάδας!

Φιλάκια πολλά σε όλες, καλή δύναμη με τα μπουμπούκια μανούλες!!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Kαλημερα κοριτσια!!!

FilioPi με το καλο κοριτσι μου και με κανενα πονο,αντε θα κρατας καιεσυ το μικρουλι σου αυριο!!!!

tinaki μην στεναχωριεσαι σε λιγο καιρο το πιπακι θα επανελθει και θα ειναι οπως πριν!!

Εγω με την μικρη ψιλοπαιδευομαι γιατι αρχισαν οι κολικοι και κλαμα η κυρια προσπαθω να την ησυχασω!!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...