Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Rulia με το καλό κοπέλα μου!!! Εύχομαι όλα να πάνε καλά, χωρίς ταλαιπωρία, χωρίς πόνους!!

Μαριλίνα τους προβληματισμούς σου τους διάβασα και μάλιστα, τους έχω κι εγώ. Βέβαια δεν θηλάζω αποκλειστικά αν και θα το ήθελα αλλά νομίζω ότι το γάλα μου δεν είναι αρκετό.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μαριλινα μολις ανοιξα και εγω ενα θεμα για τον θηλασμο!!!ειμαι και εγω πολυ προβληματισμενη!!!φαινεται οτι εχουν συμβουλες πολυ καλες να δωσουν!!!ελπιζω να με βοηθησουν και εμενα οσο μπορουν!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Κοριτσιααααααααααααααα!!!!!!!!!

Γέννησαααααααααα!!!!!!!!!!

Στις 20/07, στις 17:40, φυσιολογικά! Έναν γλύκα 2980γρ. και 52εκατοστά!!!

Είμαστε όλοι τρισευτυχισμένοι!!!!! Δεν προλαβαίνω να σας γράψω τώρα, γιατί είμαι ακόμα στο νοσοκομείο, αλλά από αύριο θα πάμε σπίτι μας και θα τα λέμε πάλι!!!

Φιλάκιααααααααααααα!!!!!!!!!! Και υπομονή στα υπόλοιπα κορίτσια!!!!

25/05 :-D stellini 2 αγοράκια ίσως ΙΑΣΩ - 1800γρ. και 1900γρ.

29/05 :-D ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ αγοράκι ΙΑΣΩ

11/06 :-D ΤΙΤΗ κοριτσάκι ΓΑΙΑ - 2890γρ.

14/06 :-D nala αγοράκι ΜΗΤΕΡΑ - 2820γρ.

25/06 :-D Barbie27 κοριτσάκι ΓΕΝΕΣΙΣ - 3100γρ.

25/06 :-D delshop κοριτσάκι ΙΑΣΩ - 2400γρ.

02/07 :-D leta800 αγοράκι ΓΕΝΕΣΙΣ - 3950γρ

05/07 :-D Μαριλίνα κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ - 3070γρ.

05/07 :-D mairi1983 αγοράκι Τρίκαλα - 3300 γρ.

05/07 :-D Ηλιάννα αγοράκι ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - 3520γρ.

06/07 :-D vetkat80 κοριτσάκι Ιδιωτικό Μαιευτήριο Πατρών - 2990γρ.

06/07 :-D Jasmini 2 αγοράκια EUROMEDICA - 2260γρ. και 2540γρ.

06/07 :-D mapolif αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - 3710 γρ.

09/07 :-D lineal αγορακι Γενικό Νοσοκομείο Σερρών - 3080γρ

16/07 :-D Ελεάννα αγοράκι ΕΛΕΝΑ

16/07 :-D Evi26 κοριτσάκι ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ή ΛΗΤΩ

17/07 :-D ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 αγοράκι ΓΑΙΑ - 3020γρ.

20/07 :-D tinaki αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - 2980γρ.

Korina 10/07 αγορακι ΙΑΣΩ :rolleyes:

petze 18/07 αγορακι ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ:rolleyes:

carrie 23/07 κοριτσάκι ΙΑΣΩ

catherine78 24/07 αγοράκι Γενικό Νοσοκομείο Χανίων

Ασπασια 25/07 αγορακι ΙΑΣΩ- Αγ. Παρασκευή

rulia 25/07 κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ

FilioPi 27/07 κοριτσάκι ΜΗΤΕΡΑ

elpidat 06/08 αγοράκι ΓΕΝΕΣΙΣ

Καλησπέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε;;; Τελικά από ότι διαβάζω οι πεθερόπληκτες δεν λείπουν από πουθενά ε; Υπομονή κορίτσια, υπομονή και συζήτηση με τους αντρούληδες!!!

Rulia ήρθε η ώρα και για σένα να το αντικρύσεις το μπεμπάκι σου ε;;;; Αντε με το καλό, με κανένα πόνο!!!!!

Tinaki γέννησεεεεεεςςςςς!!!!!! Να σου ζήσει το μπεμπάκι σου, καλά είναι υπέροχος, απίστευτο μαλλί!!!!! Είστε πολύ όμορφη οικογένεια, ευχομαι να ειστε πάντα μαζί, ευτυχισμένοι και γεροί!!!!!!!

Εδώ ακόμα στην αναμονή.... είμαστε αναποφάσιστα κορίτσια πως να το κάνουμε;;;; Μας αρέσει η κοιλιά της μαμάς!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Διαφημίσεις

tinaki,

να σου ζήσει το μπεμπάκι σου!!! :-D:-D:-D Με το καλό να γυρίσετε σπίτι!!!

Αχ, να'ναι καλά τα παιδάκια μου, κι ειδικά η μικρή μου, κοιμάται 5-6 ώρες το βράδυ (!!!) όπως ο αδελφός της. Έτσι κι η έρμη μάνα ξεκουράζεται!!! :mrgreen::mrgreen:

NDPXp3.png eJ01p3.png

καλημερα κοριτσια!!!!

tinaki να σου ζησει το μπεμπακι σου!!!!!περιμενουμε λεπτομερειες!!!!

μαριλινα??εμενα ο παιδιατρος μου ειπε να το ξυπναω το παιδι το βραδυ στις 4-5 ωρες!!!γιατι αν το αφηνα σιγουρα θα κοιμοταν αρκετες ωρες!!να φανταστεις βαζω ξυπνητηρι για να τον ξυπνησω!!!μου ειπε οτι μετα τις σαραντες μερες θα το αφηνω να κοιμαται!!!

εσυ το αφηνεις να κοιμαται οσο θελει???

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Kαλημέρα και από μένα κορίτσια! Βλέπω το αιώνιο πρόβλημα της πεθεράς ξαναχτυπάει! Λέτα, είσαι λεχώνα, εκμεταλλεύσου το, επικαλέσου τις ορμόνες και λέγε στην πεθερά ό,τι σου έρχεται στο κεφάλι, δεν θα σε τρελάνει αυτή, εσύ θα την τρελάνεις! Τώρα αν δε θες να της πας κόντρα για χάρη του αντρούλη, βάλε εκείνον μπροστά, λέγε του τί σε ενοχλεί, να την βάζει εκείνος στη θέση της...

Τινάκι και Rulia να σας ζήσουν!!! Να 'ναι πάντα γερά τα μπεμπάκια σας!!!

Όσο για μας, έχουμε καταβολευτεί στην κοιλιά! Πήγαμε χθες πάλι στο γιατρό, ο οποίος είπε να αφήσουμε και την σημερινή μέρα, που είναι η ΠΗΤ μας, να περάσει και αύριο το πρωϊ ραντεβού για πρόκληση τοκετού...

Αυτά και τα δικά μας νέα, φιλιά σε όλες!

20-7-2007: Ήρθε το αντράκι μου!

24-7-2010: Kαλώς όρισες μπεμπούλα!

leta

την είχα ρωτήσει και στον γιο μου: Το βράδυ την αφήνω συνήθως. Τι κάνει, πίνει μπουκάλι κατά τις 11, μετά θηλάζει για να την παρει ο ύπνος (εξαρτάται, χθες κοιμήθηκε γύρω στις 1, γιατί, ενώ είχε αποκοιμηθεί με το μπουκάλι, έκανε κακά και φυσικά την άλλαξα και ξύπνησε), μετά ξύπνησε κατά τις 7, θήλασε και ξανακοιμήθηκε.

Την αφήνω μόνο το βράδυ, την υπόλοιπη μέρα την ξυπνάω για να φάει και, ειδικά κάποιες ώρες, είναι κολλημένη στο στήθος και δεν ξεκολλάει με τίποτα!! Στο μεταξύ, βλέπω ότι βρέχει πάνες, έχει κενώσεις κανονικές και βάζει βάρος με το παραπάνω. Σήμερα θα τη ζυγίσω (ανά 4 ημέρες). Στο διάστημα αυτό πρέπει κανονικά να βάλει ελάχιστο 100 γρ, και την προηγούμενη φορά είχε βάλει σχεδόν 200 :shock::shock::shock:

Να σου πω την αλήθεια, έχω σκοπό να διατηρήσω το ένα τουλάχιστον μπουκάλι (το βραδυνό) γιατί εάν με ξυπνάει συνέχεια όταν ο αδελφός της κοιμάται θα κλατάρω τελείως!!! Ήδη ο μικρός θέλει πολύ προσοχή και δεν θέλει να παίξει μόνος του κλπ, θέλει παρέα, κουβέντα. Και σήμερα είναι η τελευταία μας ημέρα στον παιδικό σταθμό!!!

carrie,

άντε, με το καλό!!! Μην ανησυχείς, μετά θα βολευτεί και στην αγκαλιά σου η μπέμπα!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

barbie

γιατί δεν ζητάς βοήθεια από τον θηλασμό; Πως τον κάνεις τον αποκλειστικό; τα δέκα λεπτά από το κάθε στήθος ή όποτε θέλει και για όσο θέλει; εμάς που πίνει και συμπλήρωμα, αλλά την έχω στο στήθος όποτε θέλει (και της μειώνω συνέχεια το συμπλήρωμα) παίρνει πολύ καλό βάρος. Νοίκιασα και βρεφοζυγό και τη μετράω όπως μου έχει πει η παιδίατρος. Επίσης, για να δεις αν τρέφεται σωστά, να μετρήσεις βρεγμένες πάνες.

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=40795. Σε αυτό το λινκ είναι κάποιες ερωτήσεις που σου ζητάνε να απαντήσεις.

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=65831. Εδώ είναι οι δικές μου απορίες για το θέμα.

leta

καλά έκανες και τα είπες!! Είναι μία πολύ καλή αρχή!!

tinaki να σου ζησει κοπελα μου το μωρακι σου!!!!

Μαριλινα μιλαω με καποιες κυριες για το θηλασμο βασικα εχθες τις πηρα και μου εδωσαν καποιες συμβουλες για το τι να κανω που απο τα αυτα που μου ειπαν εγω εφταιγα μαλλον για τα κιλα της μικρης,δηλαδη δεν την αφηνα στο στηθος πανω απο 10 λεπτα και το μωρο δεν χορταινε γι αυτο και ψιλοεκλαιγε.

Καθε γευμα και στηθος την δινω οχι δεκα και δεκα.

Απο πανες εβγαζε τουλαχιστον 8 την ημερα ισως και γιαυτο να μπερδευτικα τι να πω θα την ξαναζυγισω την αλλη εβδομαδα και θα δουμε!!!

Βασικα μου ειπε η παιδιατρος αν βαλει 250-300γρ την επομενη φορα θα ειμαστε καλα!!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Ήθελα κι εγώ να μοιραστώ την εμπειρία με το μωρό μου μαζί σας...

Γέννησα στις 6 Ιουλίου το αγοράκι μου 2850 κιλά. Όταν βγήκαμε από το νοσοκομείο, ήταν 2770.

Τον θηλάζω αποκλειστικά αφού παρακολούθησα προγεννητικά μαθήματα, διάβασα πολλά βιβλία, άρθρα και site σχετικά με τον αποκλειστικό θηλασμό.

Ξεκίνησα να τον θηλάζω μέσα στη μια ώρα από τη γέννησή του (με καισαρική), αφού το ζήτησα από τη μαία.

Τις πρώτες δεκατρείς μέρες ακολουθούσε ένα πολύ καλό πρόγραμμα θηλασμού - ύπνου που μας εξέπληξε. Έτρωγε και κοιμόταν αρκετά, ακόμη και τα βράδια έφτασε να κοιμάται 5 - 6 ώρες!! Και η παιδίατρος με συμβούλευσε να μην τον ξυπνάω.

Τις τελευταίες όμως, μέρες και νύχτες κοιμάται πολύ λίγο δηλαδή 2 ή και μία ώρα και ξυπνάει για να φάει.

Η παιδίατρος με ρώτησε αν έχω ξένο γάλα να του δώσω μήπως δε χορταίνει... Και θύμωσα γιατί υποτίθεται πως υποστήριζε το μητρικό θηλασμό.

Ο μπέμπης παίρνει τα γραμμάρια που χρειάζεται κάθε μέρα και με το παραπάνω, ενώ λερώνει πάνω από δέκα πάνες.

Μια βδομάδα μετά το νοσοκομείο ζύγιζε 3 κιλά και τρεις μέρες μετά 3.100.

Τι φταίει λοιπόν και ξυπνάει κάθε λίγο για να φάει;

Όχι τίποτε άλλο, αλλά αρχίζω να ανησυχώ για το μωρό μου κι από την άλλη μένω άυπνη μαζί του κι εξαντλούμαι!

Κοριτσάρες μου,

καλημέρα!!! Χαίρομαι να διαβάζω ωραία νέα!!!

Σήμερα φεύγουμε για Σούνιο και εκεί θα βάλω μεν στο λαπτοπ μία δωρεάν σύνδεση, αλλά, λόγω του ότι θα μένω πολλές ώρες μόνη με τα δύο τέκνα μου, σε συνδυασμό με την αργή σύνδεση, δεν θα μπορώ να μπαίνω συχνά.

Όποτε μπορέσω θα μπαίνω να βλέπω τα νέα σας και να σας λέω τα δικά μας!!!

Καλό καλοκαίρι, φιλάκια στα μπεμπάκια σας και οι ακόμα εγκυούλες στις κοιλίτσες σας!!!

Άντε, να κανονίσουμε και καμία συνάντηση από φθινόπωρο που θα έχουν ξεπεταχτεί τα μπεμπάκια σας!!!

See you!!! :cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:

NDPXp3.png eJ01p3.png

κοριτσια τι κανετε;

εχω καιρο να μπω...

τον μπεμπη μου τον εχω σπιτι απο τη τριτη και ειμαι παρα πολυ χαρουμενη!!!

φιλιοπη ευχαριστω για τις ευχες για την επετειο:)

οσες γεννησαν να τους ζησουν τα μωρακια!

δυστυχως δε προλαβα να τα διαβασω ολα,εχω γινει βεγγος -φυσικα δε παραπονιεμαι το απολαμβανω- με το μπεμπη,προσπαθω να θηλασω αλλα βλεπω οτι το γαλα μου δε φτανει και απο χθες του δινω και συμπληρωμα-δηλ τι συμπληρωμα,μαλλον το στηθος μου κανει για συμπληρωμα...

δε πειραζει ομως.

κοριτσια τι τελεια να χεις το μωρο σπιτι!!!

δηλ μεχρι και τα ξενυχτια ειναι απολαυση!!!

-νταξει υπερβαλω λιγο,δε βλεπω μπροστα μου απο τη νυστα.

παω για υπνο,οσο κοιμαται ο μπεμπης μπας και ξεκουραστω λιγακι,και οταν μπορεσω θα ξαναμπω.

φιλια σε ολες:)

πιερουλα το ιδιο συμβαινει και σε μενα,εγω ομως δεν ειχα την ευτυχια να τον θηλασω εξαρχης,δε καναμε καλη αρχη,αφου ο μπεμπης μπηκε θερμοκοιτιδα,και τωρα βλεπω το γαλα μου μαλλον δε του φτανει.οποτε τι να γινει δινω και ξενο.και ειναι πολυ κριμα γιατι ο μπεμπης θηλαζει τελεια και δε με πονεσε καθολου το στηθος ουτε το τραυματισε.

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

ααα καρι με το καλο εεεεε:)

φιλιοπι σορρυ για την ανησυχια,ειναι και το ιντερνετ που το "κλεβω" δεν εχω ακομα δικη μου συνδεση και εξαρταμαι απο την ορεξη του γειτονα για ιντερνετ:)

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...