Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!!!

Λετα καλαλεει η Μαριλινα πες τα εδω να ξεσπασεις εγω κοντεψα να τζαζεψω πριν δυο εβδομαδες τελικα ξεσπασα και μου εφυγε,μην τα κρατας μεσα σου ειναι χειροτερα!!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!!! Τι κάνετε? Εγω χαλια!!!!! Δεν κοιμηθήκαμε χθες το βράδυ! Είχαμε ποναλάκια και δεν μπορούσαμε να πιούμε ούτε τσαγάκι. Ο μικρός δεν θέλει το μπιμπερό με τίποτα! Έμαθε στο στήθος. Σήμερα άρχισα να βγάζω με θήλαστρο για να του δώσω με το ζόρι. Πόσα ml τρώνε περίπου? Δεν ξέρω πόσο να βγάλω.

iWgPp3.png

τι να σας πω κοριτσια!!!!

το αιωνιο προβλημα: πεθερα!!!!!!

ερχεται στο σπιτι ολη την ωρα θελει να καθεται με το μωρο!!!!μεχρι και καφε της κανω δεν σηκωνεται να τον κανει μονη της!!!!δεν βοηθαει σε καμια δουλεια στο σπιτι!!!και το χειροτερο???θελω να παρω το παιδι μου αγκαλια και δεν με αφηνει!!!ολη την ωρα λεει εγω θα τον παρω αστον!!!!

το διανοηστε δεν μπορω να παρω το παιδι μου αγκαλια οταν κλαιει!!!!!να μην τα παρω????

και δεν ξερω πως να τα πω στον αντρα μου γιατι ειχαμε κατα καιρους προβληματα μαζι της και δεν ηταν καλα ο αντρας μου και δεν θελω να τον ξαναστεναχωρησω!!!!

τρελαινομαι!!!!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

τι να σας πω κοριτσια!!!!

το αιωνιο προβλημα: πεθερα!!!!!!

ερχεται στο σπιτι ολη την ωρα θελει να καθεται με το μωρο!!!!μεχρι και καφε της κανω δεν σηκωνεται να τον κανει μονη της!!!!δεν βοηθαει σε καμια δουλεια στο σπιτι!!!και το χειροτερο???θελω να παρω το παιδι μου αγκαλια και δεν με αφηνει!!!ολη την ωρα λεει εγω θα τον παρω αστον!!!!

το διανοηστε δεν μπορω να παρω το παιδι μου αγκαλια οταν κλαιει!!!!!να μην τα παρω????

και δεν ξερω πως να τα πω στον αντρα μου γιατι ειχαμε κατα καιρους προβληματα μαζι της και δεν ηταν καλα ο αντρας μου και δεν θελω να τον ξαναστεναχωρησω!!!!

τρελαινομαι!!!!!!

Μην τρελαίνεσαι!!! Δεν χρειάζεται!! Να τρελάνεις εσύ τους άλλους και κυρίως την πεθερά!! Απαντήσεις του τύπου..."ο παιδίατρος είπε όχι πολλά χέρια στο μωρό", "θα τον πάρω εγώ για να τον θηλάσω κιόλας", πρέπει να το αλλάξω το μωρό" και το σημαντικότερο... "ο παιδίατρος είπε ότι πρέπει να ασχολείτε η μαμά μόνο με το μωρό τον πρώτο καιρό για να δεθεί μαζί της!!!!!" . Τώρα αν δεν καταλαβαίνει και με αυτά, κάντης τη ζωή δύσκολη, φτιάξε μου το γάλα, φέρε μου ένα ποτήρι νερό, φτιάξε φαγητό κτλ... ή πάλι... πάντα να πλένεσαι καλά και να βάζεις οινόπνευμα για να πιάσεις το μωρό πεθερούλα μου, κυκλοφορούν ιώσεις!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εγώ είμαι πολύ εγωίστρια στο θέμα!!! Μόνο εγώ αγγίζω τα μωρά μου, κανένας άλλος!!! Εγώ τα ταίζω, εγώ τα πλένω, τα αλλάζω, όλα εγώ και στα δύο!!!!!! Και όποιος πάει να τα πιάσει λέω..δεν θέλω να μάθουν στα χέρια, ας κλάψει το μωρό και λίγο δεν θα πάθει τίποτα!!!

RKdwp3.png

μακαρι να ηταν τοσο απλα τα πραγματα!!!!

ουτε ο αντρας μου δεν με καταλαβαινει!!!νομιζει οτι ειμαι παραλογη και τα λεω ολα αυτα λογω ορμονων!!!

η πεθερα μου πεταξε και το κορυφαιο πριν απο λιγο: τον κρατουσα αγκαλια και επαιζα μαζι του(2 λεπτα στην κυριολεξια) και μου λεει φερτον σε εμενα γιατι εσυ εισαι ολη μερα μαζι του!!και εχω και τον αντρα μου να λεει οτι θα πρεπει να τον δινω σε αυτην γιατι σε 6 μηνες θα τον προσεχουν αυτοι και πρεπει να συνηθισει!!!

ακουτε?????θα μου γυρισει το μυαλο!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

μακαρι να ηταν τοσο απλα τα πραγματα!!!!

ουτε ο αντρας μου δεν με καταλαβαινει!!!νομιζει οτι ειμαι παραλογη και τα λεω ολα αυτα λογω ορμονων!!!

η πεθερα μου πεταξε και το κορυφαιο πριν απο λιγο: τον κρατουσα αγκαλια και επαιζα μαζι του(2 λεπτα στην κυριολεξια) και μου λεει φερτον σε εμενα γιατι εσυ εισαι ολη μερα μαζι του!!και εχω και τον αντρα μου να λεει οτι θα πρεπει να τον δινω σε αυτην γιατι σε 6 μηνες θα τον προσεχουν αυτοι και πρεπει να συνηθισει!!!

ακουτε?????θα μου γυρισει το μυαλο!!!

Κι εσύ να τους πεις ότι το μωρό θες να το χαρείς εσύ πρώτα απ' όλους γιατί το δικαιούσαι και το μωρό αυτή την στιγμή μόνο την μάνα του θέλει, κανέναν άλλο!!! και μάνα του δεν είναι η πεθερά σου, μην τα πάρω!!!

Άκου, θα βάζεις το μωρό στην κούνια και όταν έρχεται η πεθερά σου θα της λες, μην σηκώνει κανένας το μωρό, αν μάθει στα χέρια θα παιδεύει εμένα μετά!!! Και βάλε και μπροστά τις ορμόνες ώστε να μην σε παρεξηγεί κανείς!!! Αχ αυτές οι πεθερές...και οι μάνες τα ίδια!!

RKdwp3.png

leta

να σου πω την αλήθεια, κάτι τέτοιο είχα με τη μάνα μου.

Αλήθεια, η πεθερά που μένει; κοντά σας; έχει κλειδί; εάν όχι, την επόμενη φορά που θα έρθει, κλειδαμπαρώσου μέσα με το μωρό, βάλε το στο στήθος να μην κλαίει, μην κάνεις κιχ και όταν σου πει "μα δεν με άκουσες", πες "κοιμόμασταν με το μωρό, είχε πονάκια όλη μέρα και δεν ακούσαμε"!!!

Η αλήθεια είναι ότι... αυτή θα το κρατάει σε 6 μήνες; άουτς!!! Τότε θα πάρει όντως δικαιώματα!!! Κακό αυτό!!! Επίσης, γιατί δεν της λες κάτι του στυλ: "πεθερούλα, δε φτιάχνεις το τάδε φαγητό, το αγαπημένο του γιόκα σου, να το φέρεις, γιατί είναι δύσκολο και δεν προλαβαίνω και εσύ το φτιάχνεις καλύτερα από μένα!!!" για να κάνει και καμία δουλειά δλδ.

jasmini,

σε θαυμάζω!!! Δύο μωρά και όλα μόνη σου;;; Και τα πρώτα;;; Γουάου!!!! Πάντως θυμάμαι από τον πρώτο μου γιο το παράπονο της μάνας μου: Δεν την άφηνα να σιδερώσει τα μωρουδιακά, γιατί ήθελα να μυρίζω αυτή την εξαίσια μωρουδίλα που βγάζανε όταν τα σιδέρωνα!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

δεν μενει μακρια!!15 λεπτα απο εδω που ειμαι!!!και δυστυχως εχει και κλειδια και τα χρησιμοποιει!!! η μανα μου ειναι θησαυρος!!!ερχεται στο σπιτι και με αφηνει μονη με το γιο μου και κανει αυτη ολες τις δουλειες!!!βλεπεις ειχε αντιστοιχη εμπειρια απο πεθερα!!!

η μανα μου μολις πηρε συνταξη και το πλανο ειναι να κραταει αυτη το μωρο δεν γινεται να μην το κοιταει και η πεθερα μου μεσα στην εβδομαδα!!θα θυμωσει!!παρεξηγει τα παντα ακομα και την μανα μου!!!

δεν κανει καμια δουλεια!!!απλα καθεται και παιρνει αγκαλια το παιδι και δεν αφηνει εμενα!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Παναγία μου!!!

Εμένα η πεθερά μου μένει μακριά, στο χωριό και δεν μπορεί να κοιτάει και τα παιδιά - ευτυχώς!!

Με τη μάνα μου, η οποία όταν γεννήθηκε ο μεγάλος μου γιος νόμιζε ότι θα διαφεντεύει το σπίτι μας, έγινε το εξής: Ερχόταν χωρίς να πάρει τηλέφωνο, ενώ της είχα τονίσει επανηλλειμένα να μην το κάνει, κριτικάριζε τα πάντα, τα ριχτάρια που αγόρασε ο άντρας μου, το γιατί στα γενέθλιά μου πήραμε τούρτα (χοντροί και οι δύο), το πως είναι το σπίτι (μπου$#%λο) κλπ!!! Ο άντρας μου, που όσο κι αν γκρινιάζω για άλλα θέματα, δεν έχει κανένα πρόβλημα με την πεθερά του στο σπίτι, γενικά είναι πολύ άνετος κλπ, μου λέει "θα μας κάτσει η μάνα σου στο σβέρκο, ε;" και τότε καταλαβαίνω ότι, για να το λέει κι εκείνος, το έχει παρακάνει. Και της κάνω το εξής:

Ο άντρας μου έχει ξενυχτήσει στον υπολογιστή και κοιμάται, το μωρό κοιμάται κι εγώ καταλαβαίνω ότι ετοιμάζεται να έρθει (φυσικά χωρίς τηλέφωνο). Κλείνω την πόρτα, βάζω και το μάνταλο από μέσα (που δεν ανοίγει κι ας έχει ο απ' έξω κλειδιά), βγάζω τηλέφωνα από την πρίζα, ξαπλώνω και... περιμένω. Χτύπαγε, προσπαθούσε, έπαιρνε τηλ, φυσικά τίποτα. Ε, από τότε ποτέ δεν έρχεται χωρίς να πάρει τηλ!!!

Σκέψου κάτι τέτοια να κάνεις!! Το παιδί το θηλάζεις ή του δίνεις μπιμπερό; Εάν το θηλάζεις (έστω και λίγο) κάνε κάτι μαραθώνιους θηλασμούς, πάρ' το και πάτε καμία βόλτα, να ψωνίσετε π.χ., να μην σας βρει μία - δύο φορές, να αρχίσει να ηρεμεί. Ή, εκμεταλλεύσου την και πέσε την για ύπνο όταν κρατάει το μωρό ;););)

NDPXp3.png eJ01p3.png

Μου αρέσουν πολύ οι ιδέες σου Μαριλίνα, θα τις έχω στα υπόψιν αν κ ευτυχώς δεν έχω παρόμοιες εμπειρίες. Η πεθερά μου μένει μόνιμα στο χωριό (τώρα είναι εδώ βέβαια ένεκα γέννας) κ αν προκύπτει κανένα θέμα το κανονίζει ο σύζυξ. Όσο για τη μαμά μου, είναι πολύ διακριτική, βοηθάει πολύ κ αν καμιά φορά ξεφύγει την κουλαντρίζω μια χαρά.

Leta φαντάζομαι σε τί κατάσταση θα βρίσκεσαι, εγώ θα ήμουν στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, κάνε κάτι κοριτσάκι μου διότι θα σου σπάσουν τα νεύρα. Άκου να σου αρπάζει το παιδί από τα χέρια!!! Τουλάχιστον να έκανε κ καμιά δουλειά να σε ξεκουράσει!!!

Για εμάς κορίτσια έφτασε η μεγάλη μέρα. Αύριο πάμε προγραμματισμένα 7 το πωί στο μαιευτήριο κ αναμένουμε...Πώς πέρασε ο καιρός!!! Πάντως με έχει πιάσει μια αναισθησία άλλο πράγμα, ποιόν εμένα, την σούπερ φοβιτσιάρα!!!!

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!!!

σημερα ειμαι καλυτερα!!τα ειπα ενα χερακι με τον αντρα μου και ησυχασα!!!δεν περιμενω βεβαια να με καταλαβει αλλα δεν υπηρχε αλλος τροπος θα εσκαγα αμα δεν τα ελεγα!!!περιμενω ομως στιγμη που θα της τα πω και αυτης ενα χερακι!!!!

rulia αντε με το καλο κοριτσακι!!!και θα σε περιμενουμε να μας πεις λεπτομερειες!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλησπερα καιαπο μενα κοριτσια!!

Λετα καλα εκανες και τα ειπες να ξεσπασεις!

Rulia με το καλο,με εναν ή ακομη καλυτερα με κανενα πονο!!

Εγω κοριτσια ειμαι λιγο στεναχωρημενη πηγαμε στην παιδιατρο σημερα ολα ειναικαλα εκτος απο το βαρος της μικρης μου ειπε πως θα επρεπε να ειναι τουλαχιστον 300γρ περισσοτερο.

Εν τω μεταξυ η μικρη δεν περασε και λιγα μπες βγες στην κλινικη και μεχρι να ηρεμησει πηρε καιρο,δεν ξερω αλλα δεν θελω να σταματησω τον αποκλειστικο θηλασμο και μου η παιδιατρος να ξαναπαμε σε 10 μερες και αν βαλει 300γρ δεν θα δωσει συμπληρωμα απο ξενο!!!!

Κια να πεισ πως δεν τρωει τρωει και εχω γαλα κανονικα δεν μπορω να καταλαβω τι εγινε!!!!

Ουφφφφ αυτα!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

barbie

γιατί δεν ζητάς βοήθεια από τον θηλασμό; Πως τον κάνεις τον αποκλειστικό; τα δέκα λεπτά από το κάθε στήθος ή όποτε θέλει και για όσο θέλει; εμάς που πίνει και συμπλήρωμα, αλλά την έχω στο στήθος όποτε θέλει (και της μειώνω συνέχεια το συμπλήρωμα) παίρνει πολύ καλό βάρος. Νοίκιασα και βρεφοζυγό και τη μετράω όπως μου έχει πει η παιδίατρος. Επίσης, για να δεις αν τρέφεται σωστά, να μετρήσεις βρεγμένες πάνες.

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=40795. Σε αυτό το λινκ είναι κάποιες ερωτήσεις που σου ζητάνε να απαντήσεις.

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=65831. Εδώ είναι οι δικές μου απορίες για το θέμα.

leta

καλά έκανες και τα είπες!! Είναι μία πολύ καλή αρχή!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...