Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

FillioPi

βλέπω ότι είσαι κοντά 39 εβδομάδων. Έλα, μία βδομαδούλα έμεινε!!!

Κοιμήσου τώρα που μπορείς, ξεκουράσου και σε λίγες μερούλες θα υποδεχτείς το μπεμπάκι σου!!!

Lineal,

που είσαι; περιμένουμε νέα!!!

Οι υπόλοιπες εγκυούλες; Πως τα πάτε;

Μανούλες εσείς;;;

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια!! Εδώ είμαι κι εγώ!!

Ελεάννα και Αγγελική να σας ζήσουν τα ζουνουνάκια σας!!!!

Filiopi μην ανησυχείς εδώ θα είμαστε μαζί να τα λέμε μέχρι την τελευταία μέρα...!

Α!Ραντεβού είχα κι εγώ στις 17:00!

Τα νέα μου: Ο μικρός πήγε 2980γρ., το κεφαλάκι είναι προς τα κάτω, ΑΛΛΑ είναι ακόμα ψηλά και μετά την ανάλογη εξέταση, μου είπε ότι ο τράχηλος είναι κλειστός!:twisted:

Ραντεβού την Παρασκευή, για κολπική εξέταση πάλι και καρδιοτοκογράφο! Αν δεν προκύψει κάτι μου είπε, για να μην μου κάνει τελείως την καρδιά περιβόλι...

Αυτά και τα δικά μου νέα...

25/05 :-D stellini 2 αγοράκια ίσως ΙΑΣΩ - 1800γρ. και 1900γρ.

29/05 :-D ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ αγοράκι ΙΑΣΩ

11/06 :-D ΤΙΤΗ κοριτσάκι ΓΑΙΑ - 2890γρ.

14/06 :-D nala αγοράκι ΜΗΤΕΡΑ - 2820γρ.

25/06 :-D Barbie27 κοριτσάκι ΓΕΝΕΣΙΣ - 3100γρ.

25/06 :-D delshop κοριτσάκι ΙΑΣΩ - 2400γρ.

02/07 :-D leta800 αγοράκι ΓΕΝΕΣΙΣ - 3950γρ

05/07 :-D Μαριλίνα κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ - 3070γρ.

05/07 :-D mairi1983 αγοράκι Τρίκαλα - 3300 γρ.

05/07 :D Ηλιάννα αγοράκι ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - 3520γρ.

06/07 :-D vetkat80 κοριτσάκι Ιδιωτικό Μαιευτήριο Πατρών - 2990γρ.

06/07 :-D Jasmini 2 αγοράκια EUROMEDICA - 2260γρ. και 2540γρ.

06/07 :-D mapolif αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - 3710 γρ.

09/07 :-D lineal αγορακι Γενικό Νοσοκομείο Σερρών - 3080γρ

16/07 :-D Ελεάννα αγοράκι ΕΛΕΝΑ

17/07 :D ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 αγοράκι ΓΑΙΑ - 3020γρ.

Korina 10/07 αγορακι ΙΑΣΩ :rolleyes:

petze 18/07 αγορακι ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ:rolleyes:

evi26 22/07 κοριτσάκι ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ή ΛΗΤΩ

carrie 23/07 κοριτσάκι ΙΑΣΩ

catherine78 24/07 αγοράκι Γενικό Νοσοκομείο Χανίων

Ασπασια 25/07 αγορακι ΙΑΣΩ- Αγ. Παρασκευή

rulia 25/07 κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ

FilioPi 27/07 κοριτσάκι ΜΗΤΕΡΑ

tinaki 29/07 αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

elpidat 06/08 αγοράκι ΓΕΝΕΣΙΣ

Γειά σας μανούλες και εγκυούλες! Είχαμε και μεις ραντεβού στο γιατρό σήμερα! Η μπέμπα έχει πάρει θέση, ο τράχηλος έχει μαλακώσει και μου είπε ο γιατρός ότι από μέρα σε μέρα μπορεί να γεννήσω...Με έπιασε, όπως καταλαβαίνετε, μια ανυπομονησία!!! Και ξημερώνουν τα γενέθλια του μικρού μας, ελπίζω να τα προλάβω!!!

Κορίτσια,Filiopi,Tinaki,Aσπασία, υπομονή, λίγο ακόμη έμεινε και θα κρατάμε και μεις τα μπουμπουκάκια μας αγκαλίτσα!

Μαριλίνα, αυτός ο περιπτεράς ήταν απίστευτος:evil:!!!

Λινεαλ, πώς πάει ο τιγράκος;

Λετα, όταν ένιωθα ότι πετρώνει το στήθος μου, έκανα κομπρεσούλες με χλιαρό νερό ή ντους με χλιαρό νερό και μαλάξεις στο πετρωμένο σημείο και όταν το ένιωθα πιο χαλαρό έβγαζα το γάλα.

Αυτά τα νέα μας προς το παρόν, καληνύχτα κορίτσια!!!

20-7-2007: Ήρθε το αντράκι μου!

24-7-2010: Kαλώς όρισες μπεμπούλα!

carrie,

να χαίρεσαι το αντράκι σου!!! Και με το καλό να δεχτείτε και την αδελφούλα!! Έλα, θα προλάβεις την τούρτα σήμερα κι αύριο βλέπουμε!!

tinaki,

εγώ θα το επαναλάβω: κοιμηθήτε τώρα που μπορείτε, βγείτε για κάνα καφέ, κάνα παγωτό, κάνα γλυκό, shopping therapy με τις εκπτώσεις. Εγκυούλες, κάντε ότι μπορείτε για να περάσουν όμορφα οι τελευταίες σας ημέρες ως εγκυούλες!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

μανούλες τι κάνετε;;συγχαρητήρια και στις νέες αφίξεις.τι καλά κάθε μέρα όλο και καινούργια μωράκια ξεφυτρώνουν, πολύ μου αρέσει.αντε να μπούμε σε μια σειρά και να λέμε πλέον τα κατορθώματά τους.εμείς σήμερα σαραντίσαμε και παρόλο που κατα την διάρκεια της ημέρας είναι άψογη, έχουμε ένα θεματάκι για κανα 3ωρο το βράδυ με κολικούς, αλλα που θα πάει θα το ξεπεράσουμε.

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

Γεια χαρά κοριτσάκια!!!

Χτες βράδυ κοιμήθηκα στο μπαλκόνι κ ήταν άλλο πράγμα. Το πόσο το ευχαριστηθηκα δεν λέγεται.. Ο μόνος φόβος μου ήταν μην περάσει κανένα πουλί κ με κουτσουλήσει :-) (7ος κ τελευταίος όροφος χωρίς κανέναν από πάνω)!!!! Αλλά οκ την γλίτωσα. Από το τζάμι έβλεπα τη Νάνσυ μου κ τον μπαμπά οπότε δεν ένοιωθα μόνη μου κ βλέπω να το ξανακάνω κ σήμερα!!!

Ασπασία αν βγει το προαίσθημά σου αληθινό κ γεννήσεις 23, τα παιδάκια μας θα έχουν μαζί τα γενέθλιά τους.

Μαριλίνα ένα μπάνιο είπες να κάνεις κ εσύ, το σκεφτόσουν, το ξανασκεφτόσουν (κ τελικά όπως αποδείχτηκε δεν έιχες κ άδικο) κ να τί σου συνέβει!! Κ ο υπάλληλος στο μίνι μάρκετ κορυφαίος...

Filiopi κ Τινάκι υπομονή μία εβδομάδα έμεινε κ θα κρατάτε αγκαλίτσα τα μωράκια σας!!

Carrie με το καλό το μωράκι σου κ να τα εκατοστήσει το μεγαλύτερο ζουζούνι σου!!

Τίτη άτιμο πράγμα οι κολικοί αλλά θα περάσουν πού θα πάει. Κ εμείς στη Νάνσυ είχαμε κάθε απόγευμα για 1μιση μήνα από 18.30-19.30 τρελό κλάμα. Το μόνο που την έκανε καλά ήταν οι βόλτες με το αυτοκίνητο (σουρτούκο από τότε) κ το ανεβοκατέβασμα της εσωτερικής σκάλας (είχα κάνει κάτι τετρακέφαλους σούπερ)!!

Lineal γράψε μας νέα όταν μπορέσεις, εύχομαι να είσαι σπίτι με τον τιγράκο σου.

Κορίτσια τον γιατρό σας πότε τον πληρώσατε για την γέννα?? Διότι στο 1ο παιδί το είχε κανονίσει ο σύζυγος λίγο μετά τη γέννα αλλά είχαμε άλλου είδους σχέση (μεγαλύτερη οικειότητα με εκείνη τη γιατρό).

:-)

Κορίτσια τον γιατρό σας πότε τον πληρώσατε για την γέννα?? Διότι στο 1ο παιδί το είχε κανονίσει ο σύζυγος λίγο μετά τη γέννα αλλά είχαμε άλλου είδους σχέση (μεγαλύτερη οικειότητα με εκείνη τη γιατρό). :-)

Εμείς τον πληρώσαμε την επομένη της γέννας. Πήγε ο άντρας μου με τον πατέρα μου στον γιατρό και του τα δώσανε. Τον είχαμε ρωτήσει πόσα θέλει, δεν μας είχε απαντήσει, και του δώσαμε όσα μάθαμε.

Επίσης, πληρώσαμε κάτι παραπάνω για την αναισθησιολόγο (επειδή ήταν ραχιαία). Κι αυτήν, επειδή δεν τη βρίσκαμε (βασικά είπανε στους δικούς μου να την ψάξουνε μέσα στην αίθουσα τοκετών ή όπου τη βρίσκανε, δεν υπήρχε γραφείο κλπ) τα δώσαμε στον γιατρό να το κανονίσει.

Κοριτσάκια, σε 3 μέρες, ε; Πέρασαν, είδατε;

Καλά, για την μικρή της Τίτης, τι να πω; σαραντίσατε κι όλας;;;;;

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!! Χτυπήσανε και πάλι οι γνωστές και μη εξαιρετέες αυπνιούλες και δεν ξέρω τι να κάνω για να χαλαρώσω!!!! Έτσι μου έρχεται να σηκωθώ να κάνω δουλειές αλλά κοιμούνται οι υπόλοιποι!!!!

Ευχαριστώ για το κουράγιο που μου δίνετε.... το ξέρω όλες περάσατε από αυτό το στάδιο αλλά η τελευταία βδομάδα είναι πραγματικά αιώνας!!!! Έχω και προβλήματα στο σπίτι (εντάξει προυπήρχαν) και μου φαίνονται όοοολα βουνό!! Πως θα το ανέβω; Με έχουν πιάσει νεύρα μαζί με απογοήτευση!!!! Τέλος πάντων όλα καλά θα πάνε....:rolleyes:

Ααααα tinaki μια από τα ίδια και ο μπέμπης σου!!! Ταιριαζουν με τη δική μου, βολεμένα πλασματάκια!!! Κι εμένα με εξέτασε από κάτω ο δοκτορας και ήταν τόσο ψηλά που για να φτάσει δάκρυσα από τον πόνο! Αουτς!!!!:oops: Πιο απαίσιο πράγμα υπάρχει από αυτή την εξέταση;;; Πάντως σου έκλεισε ραντεβού πιο νωρίς! Εμένα τη Δευτέρα και από ότι είπε δεν με βλέπει να γεννάω πιο νωρίς ..... μάλλον την Τρίτη με ραντεβού!

Carrie να σου ζήσει το παιδάκι σου, να είναι πάντα ευτυχισμένο, με υγεία, περιτρυγυρισμένο από μια όμορφη οικογένεια!!! Με το καλό και το καινούριο μέλος!!!!

Lineal όλες περιμένουμε τα νέα σου!!! Ελπίζω να μην γράφεις γιατί είσαι απασχολημένη με τη φροντίδα του μωρού!!!!

Rulia ωραία η δροσιά του μπαλκονιού! Μακάρι να μπορούσα κι εγώ αλλά είμαστε στο ισόγειο οπότε αδύνατον! Αλλά έχω κοιμηθεί πολλές φορές στο πατρικό μου στην Αλεξ/πολη στο μπαλκόνι και ήταν απίστευτα ωραία!!!! Αααα κι εσύ περιμένεις αυτή τη βδομάδα ε; Αντε με το καλόοοοο..... λίγες μείναμε στο τέλος!!!!!

Αυτά με τη λογοδιάρροια που με έχει πιάσει, δεν γράφω άλλα γιατί θα βαρεθείτε να διαβάζετε!!! Πολλά φιλάκια σε όλους... μανουλίτσες, εγκυούλες και νινάκια!!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Γειά σας μανούλες και εγκυούλες! Είχαμε και μεις ραντεβού στο γιατρό σήμερα! Η μπέμπα έχει πάρει θέση, ο τράχηλος έχει μαλακώσει και μου είπε ο γιατρός ότι από μέρα σε μέρα μπορεί να γεννήσω...Με έπιασε, όπως καταλαβαίνετε, μια ανυπομονησία!!! Και ξημερώνουν τα γενέθλια του μικρού μας, ελπίζω να τα προλάβω!!!

Κορίτσια,Filiopi,Tinaki,Aσπασία, υπομονή, λίγο ακόμη έμεινε και θα κρατάμε και μεις τα μπουμπουκάκια μας αγκαλίτσα!

Μαριλίνα, αυτός ο περιπτεράς ήταν απίστευτος:evil:!!!

Λινεαλ, πώς πάει ο τιγράκος;

Λετα, όταν ένιωθα ότι πετρώνει το στήθος μου, έκανα κομπρεσούλες με χλιαρό νερό ή ντους με χλιαρό νερό και μαλάξεις στο πετρωμένο σημείο και όταν το ένιωθα πιο χαλαρό έβγαζα το γάλα.

Αυτά τα νέα μας προς το παρόν, καληνύχτα κορίτσια!!!

Να χαιρεσαι τον γιοκα σου μαλλον η αδελφουλα του ατοιμαζει δωρο εκπληξη...

Λες να σε δω στο Ιασω?

Εγω αισθανομαι οτι ατεβηκε αρκετα τις προηγουμενες μερες αρα ειμαστε πολυ κοντα στο μεγαλο γεγονος...

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα κορίτσια! Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Και ανταποδίδω για όλα τα μπεμπάκια! Η μπέμπα μας έκανε σήμερα τη χάρη και γιορτάσαμε τα γενέθλιά μας σπίτι και όχι στο Ιασώ:)! Ο μικρός ενθουσιάστηκε τόσο που μόλις πριν λίγο κατάφερα να τον βάλω για ύπνο...Στο μεταξύ, η κοιλιά μου πετρώνει συνέχεια, νιώθω το μωρό χαμηλά και είχα λίγα καφέ βλεννώδη υγρά.Το είπα στο γιατρό και την Πέμπτη το βράδυ θα ξαναπάω να με δει, μου είπε πως μάλλον θα πάμε και για γέννα, άρα, Ασπασία, είναι πολύ πιθανό να συμπέσουμε στο Ιασώ! Κουράγιο κορίτσια, λίγο ακόμη έμεινε μόνο!!! Καληνύχτα!

20-7-2007: Ήρθε το αντράκι μου!

24-7-2010: Kαλώς όρισες μπεμπούλα!

25/05 :-D stellini 2 αγοράκια ίσως ΙΑΣΩ - 1800γρ. και 1900γρ.

29/05 :-D ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ αγοράκι ΙΑΣΩ

11/06 :-D ΤΙΤΗ κοριτσάκι ΓΑΙΑ - 2890γρ.

14/06 :-D nala αγοράκι ΜΗΤΕΡΑ - 2820γρ.

25/06 :-D Barbie27 κοριτσάκι ΓΕΝΕΣΙΣ - 3100γρ.

25/06 :-D delshop κοριτσάκι ΙΑΣΩ - 2400γρ.

02/07 :-D leta800 αγοράκι ΓΕΝΕΣΙΣ - 3950γρ

05/07 :-D Μαριλίνα κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ - 3070γρ.

05/07 :-D mairi1983 αγοράκι Τρίκαλα - 3300 γρ.

05/07 :-D Ηλιάννα αγοράκι ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - 3520γρ.

06/07 :-D vetkat80 κοριτσάκι Ιδιωτικό Μαιευτήριο Πατρών - 2990γρ.

06/07 :-D Jasmini 2 αγοράκια EUROMEDICA - 2260γρ. και 2540γρ.

06/07 :-D mapolif αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - 3710 γρ.

09/07 :-D lineal αγορακι Γενικό Νοσοκομείο Σερρών - 3080γρ

16/07 :-D Ελεάννα αγοράκι ΕΛΕΝΑ

16/07 :-D Evi26 κοριτσάκι ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ή ΛΗΤΩ

17/07 :-D ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 αγοράκι ΓΑΙΑ - 3020γρ.

Korina 10/07 αγορακι ΙΑΣΩ :rolleyes:

petze 18/07 αγορακι ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ:rolleyes:

carrie 23/07 κοριτσάκι ΙΑΣΩ

catherine78 24/07 αγοράκι Γενικό Νοσοκομείο Χανίων

Ασπασια 25/07 αγορακι ΙΑΣΩ- Αγ. Παρασκευή

rulia 25/07 κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ

FilioPi 27/07 κοριτσάκι ΜΗΤΕΡΑ

tinaki 29/07 αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

elpidat 06/08 αγοράκι ΓΕΝΕΣΙΣ

RKdwp3.png

καλημερα κοριτσια!!!

πως ειστε σημερα????εγω εχω πολλα νευρα και προσπαθω να κρατηθω για να μην κανω μπαμ!!!γιατι οταν θα κανω θα γινει χαμος!!!!δεν μου ξημερωσε καλα η μερα!!!εχω αρχισει να παιρνω τρελες στροφες και πραγματικα κανω πολλη υπομονη!!!!

carrie με το καλο να υποδεκτεις τημ μπεμπα!!!

lineal φανταζομαι δεν μπαινεις γιατι εχεις παρει τον τιγρακο σπιτι και δεν εχεις πολυ χρονο!!!!

κοριτσια θελω πολυ θετικη ενεργεια σημερα!!!!θα ξεσπασω εκει που δεν πρεπει!!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

leta

καλημέρα!! Από θετική ενέργεια όση θες, αλλά γιατί τόσα νεύρα;;;

Θυμήσου ότι σε αυτό επίσης, συμβάλλουν:

1. Οι ορμόνες

2. Η λοχεία

3. Η ζέστη

4. Η αϋπνοία (υποθέτω)

5. Η όλη αλλαγή στη ζωή σου (δε λέω, καμιά μας δεν αλλάζει το μπεμπάκι της με την ανέμελη ζωή, αλλά, πως να το κάνουμε, είναι μια μεγάλη αλλαγή)

Δε μας τα λες εδώ, να ξαλαφρώσεις, να τα βγάλεις και να μη μάθει κανείς δικός σου τίποτα;;; :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...