Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γειά σας και σήμερα κοριτσάρες!!! Δεν εχει κίνηση το καφέ μας! Όλες απασχολημένες με τα μπουμπουκάκια; Άντε να έρθουν και τα υπόλοιπα που περιμένουμε να γεμίσουν οι μέρες και οι ζωές μας!!!

Σήμερα ξεθεώθηκα.... με έπιασε όρεξη για δουλειές και τώρα έχω ένα φοβερό πρήξιμο στα πόδια μου και πόνο!!! Πολύ με ένοχλουν τελευταια τα πόδια μου όλο πρησμένα είναι... άντε να γεννήσω να απαλλαγώ από αυτό το βάσανο!!!

Θέλαμε να πάμε και σήμερα για μπανάκι αλλά προέκυψε δουλειά! Χτες ήταν πολύ ωραία, το ευχαριστήθηκα αλλά βλέπω να ήταν και το τελευταίο μπάνιο για φέτος γιατί μεσοβδόμαδα δεν μπορούμε να πηγαίνουμε, έρχεται και η μπέμπα από βδομάδα οπότε......πάει το καλοκαιράκι!!! Τέλοσπάντων θα κάνουμε βουτιές του χρόνου όλοι μαζί!!!

Φιλάκια κοριτσάρες.... καλή Κυριακή!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

με το καλο filiopi μου!!!!

εγω ολη μερα νυσταζω σημερα!!!!θελω να κοιμαμαι!!!αν και ο μικρος σηκωθηκε 8 παρα το πρωι!!!ευτυχως που ειναι και ο αντρας μου σπιτι και τον κραταει λιγο και αυτος!!!

προς το τελος της εγκυμοσυνης ειχα πρηστει και εγω παρα πολυ!!!και φυσικα ημουν σαν και εσενα δεν αντεχα!!!με το που βγηκα ομως απο την κλινικη ειχα ξεπρηστει τελειως!!!

filiopi?εσυ με προκληση θα πας???

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Ευχαριστώ Letaki!!! Τη Δευτερα έχουμε ραντεβού να μας δει τη ζουζού και μέχρι την άλλη Τρίτη θα πρέπει να έχει έρθει! Αν δεν θελήσει να βγει και μετα τις 27 ναιαιαι..... θα τη βγάλουμε με το ζόρι!!!!!

Αχ μου έδωσες κουράγιο που μου είπες πως θα ξεπρηστούν τα πόδια μετά τη γέννα!!!!:rolleyes:

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

κοριτσια θα ηθελα να ρωτησω αν καμμια απο σας εχει αυτη τη συσκευη

http://www.moro-ltd.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=6&category_id=1&option=com_virtuemart&Itemid=55&vmcchk=1&Itemid=55

ειναι για τη βρεφικη απνοια.

επειδη με απασχολει πολυ αυτο το θεμα και ειδα σε ενα διαφημιστικο για τη συσκευη αυτη,ηθελα να ρωτησω αν την εχετε αγορασει ή την εχετε ακουστα,αν ειναι καλη και αξιζει να την αγορασω.

Εγώ την έχω πάρει, αλλά ακόμα δεν την έχω βάλει σε λειτουργία. Πρέπει να υπάρχει από κάτω από το στρώμα, μια πλάκα ξύλο να καλύπτει όλη την επιφάνεια των αισθητήρων. Οπότε περιμένω να μου φερουν ακόμα τις πλάκες!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια!!!

Έχω νέα από την Αγγελική μας η οποία γέννησε χτες ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3,020 (ελπίζω να θυμάμαι σωστά)!! Ευχόμαστε λοιπόν ολόψυχα να της ζήσει και να είναι πάντα καλά.

Πολλή ζέστη έχει τις τελευταίες μέρες και έχω ταράξει το airco.

Εμείς αναμένουμε να έρθει η Παρασκευή κ μέχρι τότε υπομονή......

Σας φιλώ, να σας ζήσουν τα μωράκια σας κ με το καλό όσα έρθουν :-)

Γεια σας μπαινουμε και εμεις στην τελική ευθεια σιγα σιγα...

Δεν ξερω γιατι αλλά εχω ενα προαισθημα οτι θα γεννησω αυτη την εβδομάδα... μαλιστα για πλακα λεω οτι θα γεννησω στις 23...

Με πιασαν και κατι κραμπες στην κοιλια απιστευτες που κρατησαν κανα 10λεπτο και ηταν πιο δυνατες και απο τους πονους της γεννας:evil:

Υπομονη λοιπον σε ολες μας ευτυχως φυσάει λιγάκι....

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

Καλημέρα κοριτσάρες μου και καλή εβδομάδα με νέες αφίξεις!!!

Ελεάννα και Αγγελική να σας ζήσουν τα μωράκια σας!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D Καμία άλλη εξέλιξη που δεν πρόλαβα να διαβάσω;

lineal,

περιμένουμε να μας πεις πότε θα έρθει ο τιγράκος σπίτι σας και θα κάνετε συνέχεια αγκαλίτσες!!! Όσο για τους γιατρούς... τι να πεις;;;; :twisted::twisted::twisted::twisted:

Οι υπόλοιπες υπομονή.... Τα καλύτερα (και τα δυσκολότερα) έρχονται...

Πήγαμε στο εξοχικό μας στο Σούνιο για ΣΚ. Ακούσατε για τις φωτιές και για τα δύο σπίτια στην Ποσειδωνία; Ε, πολύ κοντά στο σπίτι μας!!! Μια ομορφιά. Εγώ, τα παιδιά και ο πατέρας μου να ήμαστε στην αυλή του συγκροτήματος και να κοιτάμε τον καπνό που πυκνώνει (σημειωτέον ήταν από την πλευρά του μοναδικού δρόμου με αυτοκίνητο), να συζητάμε με τους γείτονες και ο άντρας μου να έχει πάει Λαύριο για ψώνια, χωρίς κινητό, να έχει αποκλειστεί και να νομίζει ότι ο καπνός είναι στο συγκρότημα. Το κερασάκι στην τούρτα: Πάει σε ένα μίνι μάρκετ κοντινό μας και ζητάει να κάνει ένα τηλέφωνο να δει αν ήμαστε καλά και του λέει να αγοράσει τηλεκάρτα για να πάει στο απέναντι καρτοτηλέφωνο :confused::confused::confused::confused::confused: Μιλάμε, το άκουσα και τα πήρα.

Να πω και για την διακοπή ρεύματος και το Σάββατο και δύο φορές την Κυριακή... κατά τα άλλα καλά περάσαμε!!! Οι άντρες μου κάνανε μπάνιο, η μπέμπα κοιμότανε, είδαμε τη νονά του Βασίλη και πολλούς άλλους φίλους. Μόνο που διαπίστωσα ότι θέλω κατ' επειγόντως δίαιτα. Πολύ στριμωγμένα είναι στο πίσω κάθισμα του ford fiesta με δύο καθισματάκια και το ένα βρεφικό... Αχ, πρέπει να αποχαιρετήσω τα παγωτά κλπ...

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημερα κοριτσια,καλη εβδομαδα!!!!

Να ζησουν τα μωρακια στις μανουλες που γεννησανε και με το καλο και οι υπολοιπες αντε κοριτσια δεν εμεινε πολυ καιρος ακομη !!!

Εγω μπορω να πω πως κοιμηθηκα καπως εχθες το βραδυ και ειμαι λιγο καλυτερα σημερα δεν κουτουλαω!

Μαριλινα τι κακο και αυτο να μην μπορει να σε βρει ο ανδρας σου σκεψου τι λαχταρα περασε ο ανθρωπος,και ο περιπτερας ωραιος εδω ο κοσμος καιγεται και ......... ευτυχως ολα καλα!!!

Λινεαλ αντε κοριτσι μου σε λιγο θα βγει και ο τιγρακος σου και ολα θα περασουν!!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!!!

ελεαννα και αγγελικη να σας ζησουν τα μωρακια!!!

εμεις ειμαστε καλα!!αν εξαιρεσεις οτι απο χθες με ποναει το στηθος μου και εχω μια τεραστια κοκκινιλα διπλα στη θηλη σε ενα μεγαλο κομματι του στηθους που με ποναει!!!απο οτι φαινεται ειναι αρχικα σημαδια για μαστιτιδα και προσπαθω οσο μπορω να το προλαβω!!!κανω κομπρεσες και βγαζω το γαλα καθε 3 ωρες αλλα δεν βλεπω καμια βελτιωση!!!

ξερει τιποτα καμια που να μπορει να με βοηθησει????

Lkixp3.png

rcRGp3.png

leta800

δεν έχω ιδέα για τη μαστίτιδα, αλλά θα σου πρότεινα να ρωτήσεις ή να ψάξεις παρόμοια θέματα στο parents.gr στο θηλασμό. Λένε πολλά, ζητάω κι εγώ συμβουλές για το θηλασμό.

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλησπέρα κορίτσια, τι κάνετε; Ήρθε επιτέλους η πολυπόθητη για μένα Δευτέρα αλλά τζίφος!!!

Μόλις γυρίσαμε από το γιατρό, η μπέμπα είναι πααααάρα πολύ ψηλά και δεν με βλέπει να γεννάω πριν την ΠΗΤ!!! Ραντεβού έκλεισα για την άλλη Δευτέρα και μου είπε πως δεν με βλέπει να του τηλεφωνώ πριν από αυτή την ημερομηνία!!! Ουφφφφφ θα σκάσω.... πως θα περάσει άλλη μια βδομάδα;;;; Κουράστηκα, βαρέθηκα και με έχει πιάσει και γκρίνια........ τοση γκρίνια που ειναι ενοχλητική και για μένα!!!!!

Στις μανούλες που γεννήσανε αυτές τις μέρες ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ!!!!! Και όσες περιμένουν αυτή τη βδομάδα... με το καλό κοριτσάκια μου!!!

Tinaki που είσαι;;;; Χάθηκες!!! Δεν πιστεύω να γέννησες και να έμεινα μόνη μου να περιμένω το τέλος του μήνα!!!! Άντε πες μας νέα... σήμερα δεν θα πήγαινες στο γιατρό;;;

Carrie κι εσύ δεν είχες ραντεβού σήμερα;;; Πείτε καλέ τα νέα σας!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

filiopi!! σε καταλαβαινω απολυτα!!!ετσι ημουν και εγω!!κανε ομως ομως κουραγιο!!!δεν εμεινε τιποτα!!!

μαριλινα!!!ευχαριστω για το site!!!ειναι πολυ ενδιαφερον και εχει ωραιες πληροφοριες!!!

τωρα ειμαι εξω στο μπαλκονι μαζι με τον μπεμπη και δροσιζομαστε!!ετοιμαζεται να βρεξει εδω!!!ειναι πολυ ωραια!!!

lineal???τι κανει ο τιγρακος σου????

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...