Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια!!!

εχει αφορητη ζεστη σημερα!!!το μωρο το εχω μονο με το pampers γιατι ολη μερα γκρινιαζει φανταζομαι λογω ζεστης!!!το εψαξα αρκετα αυτο που συνεβη με το μωρο και ολη μου δινοθν την ιδια απαντηση!!!γεγονος ειναι οτι το βγαζω το γαλα με το θηλαστρο και πραγματικα δεν ξερω τι να κανω!!φοβαμαι στην ιδεα οτι μπορει να το ξαναβαλω στο στηθος και να το ξαναπαθει!!!

lineal!!!μια χαρα ο τιγρακος αναρρωνει γρηγορα!!!

αγγελικη με το καλο αυριο!!!!

elpidat και εμενα προς το τελος ο μικρος τεντωματα εκανε και οχι χτυπηματακια!!!ειναι λογικο αφου ξεκιναν να μην εχουν χωρο πλεον!!!

φιλακια σε ολες!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

tinaki μου υπομονη κοπελα μου τι να πω,οντως εχει αρκετη ζεστη,αλλα ασε να ωριμασει το μπεμπεδακι και οταν ειναι ωριμο να ρθει στην αγκαλιτσα σου:)

Ελεάννα να χαιρεσαι το μωρακι σου,μαλλον θα το χεις τωρα αγκαλιτσα:)

αχ barbie μου τελος καλο ολα καλα,δεν ηξερα οτι περασες τετοια ιστορια.να ναι καλα το μωρακι σου να το χαιρεσαι και φυσικα ολα τα μωρακια να χουν υγεια:)

λετακι διαβαζα σημερα ενα αρθρο σε ενα περιοδικο για γονεις και παιδια και ειδα αυτο το αρθρο για γουλιτσες που γυρνουν πισω και θυμηθηκα εσενα.σε στελνω πμ για το τευχος του περιοδικου να το βρεις να το διαβασεις,απλα για ενημερωση.

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

ξεχασα να σας πω,

σημερα θα δοκιμασουν να ταισουν τον μικρο με μπιμπερο και αυριο που θα παω θα παρω και το γαλα που αποθηκευω για να τον ταισω και ισως απο βδομαδα τον παρω

:)

κοντεψα να κατουρηθω απο χαρα σημερα...και που ειμαι ακομα:D

1zNmp2.png

lineal με το καλό να υποδεχθείς το μπεμπάκι σας σπιτάκι του.

συγχαρητήρια σε όσες γίνανε μανούλες και σε όσες πρόκειτε να γίνουν τις επόμενες ώρες εύχομαι.

τι κάνετε; χάθηκα έ; η αλήθεια είναι οτι έμπαινα για να δώ τα γεννητούρια, αλλα δεν προλάβαινα να γράψω, γιατι είχα την μεγάλη με πυρετό και οπως καταλαβαίνετε τρέχαμε(μαμα, αδερφή και πεθερά) για να γλιτώσουμε την μπέμπα γιατι η γιατρός μας είπε οτι θα πάμε κατευθείαν παίδων αν κάνει πυρετο.μάλλον την γλιτώσαμε.( ελπίζω να βοήθησε και ο αποκλειστικός θηλασμός, τι τσάμπα η ταλαιπωρία;:D) τα νέα μας τώρα, πήγαμε στην γιατρό και ήδη βάλαμε 1 κιλό και 5 εκ μέσα σε ένα μήνα.

έχουμελίγη γκρινίτσα τα απογεύματα αλλα πιστεύω πως είναι κολικοί, θα δούμε αν συνεχιστούν μήπως ξαναπάμε στην γιατρό.

τα δικά σας τώρα:

barbie και εσείς ταλαιπωρηθήκατε αλλα αφου είναι όλα καλά θα το ξεχάσετε γρήγορα, αναπληρώστε τις μέρες που χάσατε με χαδάκια

leta και εγώ με πάμπερς θα την είχα αν δεν με ζάλιζαν γιαγοπεθερές, αλλα έχε χάρει που κάθομαι στην αυλή που έχει λίγο αεράκι οπότε αντέχετε η κατάσταση προς το παρών, αν όμως έχουμε περισσότερη ζέστη της επόμενες ημέρες και εγώ γυμνούλα θα την αφήνω και ας λένε ότι θέλουν.είδα και στην μεγάλη που άκουγα και δεν αρώστησε καθόλου:twisted::twisted::twisted:.

άσχετο,αλλα ήθελα να ρωτήσω.όσες κάνατε καισαρική, δεν κάνατε και πλαστική;γιατι η lineal είπε οτι θα κόψει αύριο τα ράματα και μου έκανε εντύπωση γιατι δεν το έχω ξανακούσει.

ωχ ξύπνησε η μικρή θα τα ξαναπούμε

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

lineal ευχαριστω θα το ψαξω σιγουρα!!! αντε ποιος σε πιανει τωρα!!πλησιαζει η ωρα που θα παρεις τον τιγρακο αγκαλια!!!βασικα να σε ρωτησω κατι γιατι το εψω απορια!!!η αναπνευστικη ανεπαρκεια που επαθε ο μικρος σε τι οφειλοταν??μηπως επειδη γεννησες 38η εβδομαδα???αν θυμαμαι καλα!!!

τιτη!!!οντως και εγω που εκανα καισαρικη μου εκαναν πλαστικη αλλα ειχα και 2 ραμματα στις γωνιες τα οποια μου αφαιρεσε η γιατρος οταν βγηκα απο το μαιευτηριο!!!τωρα η τομη μου ειναι λιγο κοκκινη αλλα φανταζομαι θα φυγει με τον καιρο και δεν θα φαινεται τιποτα

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω ΤΙΤΗ μου:)

πλαστικη νομιζω κανουν στα ιδιωτικα αν το ζητησεις κιολας.εγω στο δημοσιο δε το σκεφτηκα καν να ζητησω.δε ξερω ομως σιγουρα αν κανουν αλλα δε νομιζω.

αυριο θα βγαλω τα ραμματα,νομιζω οτι ετσι γινεται στις εγχειρησεις,εκτος αν σε βαλουν ραμματα που απορροφονται απο τον οργανισμο.

ετσι νομιζω,ας μας πει και καμμια αλλη κοπελα.

λετα στη αρχη με ειπαν οτι οφειλεται στον διαβητη που ειχα,μετα με ειπαν οτι στη γεννα επαθε κατι σαν αναρροφηση,που ομως δε το νομιζω γιατι ο μικρος στην αρχη ηταν καλα και μετα δε μπορουσε να παρει ανασα.

μετα μου ειπαν οτι ελειπε ενας παραγοντας που αναπληρωσαν και γενικα η πληροφορηση ηταν αυγα μελατα.

τωρα οταν τον παρω με το καλο θα ρωτησω και στο ιπποκρατειο αν ειναι σφαλμα γιατρου,δηλ αν αμελησε κατι και εγινε αυτο.δε ξερω αν θα παρω απαντηση.

οντως ο μικρος γεννηθηκε στη 38η αλλα δε νομιζω να ειναι αυτο.πολλα παιδια γεννιουνται στην εβδομαδα αυτη και νωριτερα.

απο τη παρασκευη που γεννησα παντως τον γιατρο μου τον ειδα τη δευτερα!!!και οταν τον ρωτησα για το παιδι δεν ηξερε τπτ και εκεινη την ωρα πηγε να ρωτησει αλλα και παλι μια αλλα με ελεγε και μια αλλα.

πιστευω πως επειδη δεν ειχα σωστη πληροφορηση περασα μεγαλη στεναχωρια,αν με ενημερωναν απ την αρχη σωστα θα ημουν πιο ησυχη.

γιαυτο λεω πως το επομενο θα το γεννησω κατευθειαν στο ιπποκρατειο να χω το κεφαλι μου ησυχο

1zNmp2.png

Lineal πολύ χάρηκα με την εξέλιξη του τιγράκου!!!Είδες? Όλα καλά πάνε και σύντομα θα έχεις τον μπέμπη αγκαλίτσα και θα το ξεχάσεις όλο αυτό!!!

Eleanna προφανώς έχεις ήδη γεννήσει, οπότε... συγχαρητήρια, να σου ζήσει το μπεμπάκι σου!!!!!

Κι εγώ καισαρική έκανα και μου έκοψε δύο ράμματα ο γιατρός, αριστερά και δεξιά. Για πλαστική τι εννοείς? Στα ράμματα ή κοιλιά γενικά?

RKdwp3.png

Γεια σας κορίτσια!!

Ελπίζω να είστε όλες καλά!!

Lineal είδες που ο τιγράκος σου τα καταφέρνει περίφημα κ σε λίγο θα τον πάρετε σπίτι?? Εκεί θα αναπληρώσετε τις χαμένες στιγμές που ήσασταν χώρια!!

Leta κ εγώ πιστεύω πως το αιματάκι δεν είχε να κάνει με το μωρουλάκι σου αλλά με το στήθος σου, όπως και να έχει όμως εύχομαι να μην σου ξανατύχει κάτι τέτοιο.

Αγγελική έφτασε η μέρα έτσι?? Πώς νοιώθεις? άντε με το καλό κ εσύ να αγκαλιάσεις το μωράκι σου!!

Μαριλίνα δεν βρίσκω το λόγο γιατί να μην πας στο εξοχικό σου αφού είναι κ τόσο κοντά. Κ εγώ σκέφτομαι όταν γεννήσω με το καλό, μετά από λίγες μέρες να πάω στο εξοχικό μου το οποίο φαντάσου είναι 300 χιλιόμετρα από Αθήνα!!

Τιτη τί καλά που γλυτώσατε το πυρετάκι. Όσον αφορά στα ράμματα και την πλαστική της καισαρικής, εμένα στο 1ο παιδάκι η γιατρός μου αφαίρεσε τα ράμματα κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ημερών που ήμουν στο μαιευτήριο κ πλαστική μου έκανε ακριβώς μετά τη γέννα πριν ξυπνήσω από τη νάρκωση χωρίς καν να το συζητήσω με τη γιατρό.

Εμείς πήγαμε χτες στη γιατρό η οποία με καθησύχασε λέγοντας μου ότι όλα είναι καλά κ ότι είναι φυσιολογικότατες οι μετρήσεις οπότε την επόμενη Παρασκευή 23/7

γεννάμεεεεεεεε!!!!!!!!!

Να ζήσουν όλα τα μωράκια που έχουν ήδη γεννηθεί κ με το καλό τα μωράκια που έρχονται!!!!!

κοριτσια θα ηθελα να ρωτησω αν καμμια απο σας εχει αυτη τη συσκευη

http://www.moro-ltd.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=6&category_id=1&option=com_virtuemart&Itemid=55&vmcchk=1&Itemid=55

ειναι για τη βρεφικη απνοια.

επειδη με απασχολει πολυ αυτο το θεμα και ειδα σε ενα διαφημιστικο για τη συσκευη αυτη,ηθελα να ρωτησω αν την εχετε αγορασει ή την εχετε ακουστα,αν ειναι καλη και αξιζει να την αγορασω.

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανουλίτσες και κοιλίτσες!!!!! Τι κάνετε;;; Πολύ ζέστη σήμερα... νιώθω να λιώνω! Από το πρωί με έπιασε και μια δύσπνοια και τα χρειάστηκα η αλήθεια είναι!!! Ευτυχώς αναψα το κλιματιστικό και συνήλθα λιγάκι!!!!!

Tinaki εφτασε το Σάββατο, άντε να περάσει και η Κυριακή να έρθει η Δευτέρα να πάμε να δούμε τι κάνουν τα μπεμπάκια! 5 το απόγευμα εχω ραντεβού εσυ; Πάντως την αισθάνομαι πιο χαμηλά την μπεμπίτσα σαν να έχει αρχίσει να ετοιμάζει την κάθοδο της!!!!

Lineal σήμερα θα πας πάλι στο μωράκι σου;;; Ελπίζω να έχει καλυτερέψει ακόμα πιο πολύ και να τον κρατήσετε σύντομα κοντά σας!!!

Μανούλες και εγκυούλες υπομονή με τη ζέστη όσες μπορείτε μπανάκια!!! εμείς μπορεί να πάμε σήμερα λίγο στη θάλασσα, για να δούμε.....

Φιλιά πολλά σε όλες, με το καλό σε όσες περιμένουν τον πελαργο

και Χρόνια Πολλά Μαρίνα!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

γεια σας κοριτσια!!!!

πραγματικα εχει παρα πολυ ζεστη!!!!εμεις δεν εχουμε και κλιματιστικο!!βλεπετε ο συζυγος φοβαται να μην αρρωστησει το μωρο και δεν μας παιρνει ενα!!μεχρι και ο παιδιατρος του ειπε πως δεν υπαρχει προβλημα αλλα με τιποτα δεν θελει να παρει!!!οπως καταλαβαινετε εχω γινει ενα με το πατωμα και εγω και το μωρο το οποιο γκρινιαζει!!!!

lineal σημερα θα εχει καλυτερεψει πιο πολυ ο τιγρακος ειμαι σιγουρη!!!

filiopi κανε μια βουτια και για μενα!!!εμεις θα φυγουμε λιγο πριν σαραντισουμε!!!αν και δεν νομιζω οτι θα μπορω να κανω μπανιο!!!

φιλακια μανουλες και εγκυουλες!!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Kαλησπέρα μανούλες και κοιλίτσες! Σήμερα είχε πράγματι πολύ ζέστη! Εκεί που σιδέρωνα τα τελευταία ρούχα της μπέμπας, με έπιασε ένας πόνος δυνατός που δεν σταματούσε για 15 λεπτά και σκέφτομαι "έχει γούστο να γεννάω"...Τελικά σταμάτησα ό,τι έκανα και ξάπλωσα λίγο και μου πέρασε. Πήρα μετά το γιατρό τηλέφωνο και μου είπε ότι αφού δεν είναι περιοδικός πόνος, μάλλον οφείλεται σε κούραση...και σε...προπόνηση της μπέμπας να βγει έξω...Τη Δευτέρα μου είπε να πάω να με δει...Άντε να δούμε...

Λινεαλ, ο τιγράκος όσο πάει και θεριεύει, ε;;; Με το καλό να τον πάρεις σπίτι!!!

20-7-2007: Ήρθε το αντράκι μου!

24-7-2010: Kαλώς όρισες μπεμπούλα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...