Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 3

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

βρε κοριτσια εσεις που ετοιμαζεστε αυτες τις μερες για να γινετε μανουλες οπως και γω, καθε ποτε ακουτε το μπεμπε σας? με την ιδια ενταση?εγω εχω πολλες συσπασεις σε σημειο να νομιζω οτι ειναι συσπαση και οχι το μωρο εδω και 2 μερες.θα παω για καρδιοτοκογραφο το σαββατο και ο γιατρος ειπε αν δω τιποτα περιεργο να του παρω τηλ.μεχρι τωρα ολα καλα δεν ειχα κανενα προβλημα..........

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια, πολλές γέννες είχαμε βλέπω και πολλές αναμένονται!!! Να σας ζήσουν λοιπόν κορίτσια και με το καλό όσες περιμένετε!! Χαρείτε τον ύπνο σας γιατί η ζωή αλλάζει μετά την άφιξη των μπεμπουλίνων!!

Leta δοκίμασε το infacolic για τους κολικούς, είναι φυτικό και μου το είπε ο παιδίατρος να πάρω στην περίπτωση που τους πιάσει!!!

Τινακι να ευχηθώ κι εγώ τα καλύτερα, χιλιόχρονη!!!!

Μαιρη συγχαρητήρια που κατάφερες αποκλειστικό θηλασμό. Εγώ το παλεύω ακόμα αλλά ενώ θηλάζω κανένα 15λεπτο το κάθε μωρό στο κάθε στήθος, τους δίνω και συμπλήρωμα... 30-40-50ml ανάλογα... και χωρίς θήλασμα τρώνε 50-60ml, όλα αυτά αν 3ωρο και για να το κάνω αυτό έχω ξεχάσει τι σημαίνει ύπνος!!! Κοιμάμαι το πολύ 2 ώρες σύνολο το 24ωρο. Καμιά συμβουλή έχεις?

Lineal μην στεναχωριέσαι, όλα θα πάνε καλά με τον μπέμπη σου, να σου ζήσει καταρχήν!!!! Κι εγώ όταν γεννήθηκα είχα σοβαρότερο πρόβλημα στο αναπνευστικό και έμεινα για μήνες στις θερμοκοιτίδες. Όμως το ξεπέρασα και είμαι μια χαρά!!! Σε λίγο θα έχεις κοντά το μπεμπάκι σου, στο σπίτι, στην αγκαλιά σου και θα ολοκληρωθεί η ευτυχία σου!!!! :)

Κοριτσάκια μου δεν έχω και πολύ χρόνο πλέον αλλά όποτε μπορώ μπαίνω και διαβάζω τα νέα σας και γράφω όταν πάλι μπορώ!!

Φιλάκια πολλά και να είστε καλά κι εσείς και τα μωρούλια σας!!!

RKdwp3.png

Καλημέρα στις μανουλίτσες και τις εγκυουλίτσες του Ιουλίου!!!!! Φτάσαμε και στα μέσα του μήνα.... ήρθανε πολλά μωράκια..... περιμένουμε κι άλλες αφίξεις.... Τι ωραίος μήνας αυτός ο Ιούλιος!!!!!

Μανουλίτσες μια χαρά τα καταφέρνετε όλες με τα μπεμπάκια από ότι βλέπω!!! Μπράβο σε όλες!!!! Να σας ζήσουν τα μωράκια και να μεγαλώνουν έτσι όμορφα!!!!

Lineal είχαμε κανένα νέο από τον μπέμπη; Ελπίζω να πηγαίνουν όλα τέλεια και σύντομα να τον πάρετε στο σπίτι!! Εσύ να συνεχίζεις να έχεις όμορφη διάθεση, να του χαμογελάς για να γίνει γρήγορα περδικακι!!!!!

elpidat η μπέμπα μου γενικά είναι ησυχούλα, κάνει πολλά τεντώματα τον τελευταίο καιρό και όχι κλωτσιές και μπουνιές! Γενικά πιέζει προς τα πάνω, πιέζει προς τα κάτω..... Από συσπάσεις τώρα τι να σου πω; Δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι! Την κοιλιά μου να πετρώνει που λένε δεν την έχω νιώσει ποτέ!!!! Λες να είναι κι εμένα βολεμένη η μπουμπού και να μην θέλει να βγει;; Πάντως την δευτέρα έχω ραντεβού με το γιατρό... θα δούμε τι θα μας πει!!!

tinakiiiiiiiii.............η δευτέρα δεν αργείειειειειειειει!!!!!!!!!!:tongue:

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

letaki μου τι ηταν αυτο!να ρωτησεις και τον παιδιατρο και να πας για εξονυχιστικη εξεταση το μωρο.εγω ετσι θα κανα.αλλα και παλι δε ξερω δε θελω να σε τρομαζω.ομως καλυτερα να προσεχουμε γιατι τα μωρα μας ειναι οντως οτι πολυτιμοτερο στη ζωη μας.

Jasmini με δινεις κουραγιο!ευχαριστω:)

υπομονη με τα μικρουλια σου;)

FilioPi με το καλο να γεννησεις κι εσυ:)

σημερα εμαθα οτι ο μπεμπης εβγαλε τα σωληνακια θα δουν πως παει,με ειπαν για την ωρα παει καλα.χθες με ειπαν οτι τρωει ανα τριωρο απο τα σωληνακια σημερα δε ξερω αν του δινουν με μπιμπερο.

δεν αντεχω σημερα θα ξαναπαω να τον δω.λεγαμε να παμε το σαββατο αλλα θελουμε να παμε να τον δουμε:)

στο κινεζικο το ζωδιο του μικρουλη μου ειναι τιγρης και ετσι τον φωναζω τωρα...ο τιγρακος μου:-D:-D:-D

θα σας πω νεα οταν μαθω...παντως σας ευχαριστω που υπαρχετε,ειναι τοσο μεγαλη η παρηγορια οταν μπαινω εδω μεσα:rolleyes:

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

lineal πολύ χαίρομαι που ο τιγράκος σου πάει καλύτερα και θα δεις που θα τον πάρεις στο σπίτι πολύ σύντομα και όλα θα ξεχαστούν!

elpidat το μωρό δεν έχει συγκεκριμένη ώρα ή συχνότητα που κινείται. Είναι φυσιολογικό λοιπόν άλλες μέρες να το καταλαβαίνεις εντονότερα και άλλες λιγότερο.

Σήμερα είχα ραντεβού με τον γιατρό για μια τελευταία εξέταση πριν το Σάββατο αλλά με πήρε στις 8 το πρωί και μου το ανάβαλλε για αύριο γιατί του προέκυψε γέννα. Όσον αφορά την ζέστη ιδρώνω και ξεϊδρώνω και έχω γίνει κολλητή με την μπανιέρα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημέρα!!!

Είναι από τις λιγες φορές που είμαι μόνη με τα δύο τέκνα και, να σας πω την αλήθεια, το απολαμβάνω!!!

leta800,

θα σου έλεγα να ρωτήσεις παιδίατρο. Επίσης, μπορείς να πάρεις μία αλοιφή για το στήθος σου και για λίγο να μην θηλάσεις τον μπέμπη από εκείνη τη θηλή, μόνο από την άλλη. Στο νοσοκομείο που ήμουνα, πάντως, ρώτησε κάτι ανάλογο την παιδίατρο (το ξέρανε, όμως, ότι βγαίνει από το στήθος) και ο γιατρός τους είπε ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό να βγάζει αίμα από το στήθος το παιδάκι μετά για να το αποβάλλει.

lineal,

πολύ χαίρομαι με τα καλά σου νέα!!! Με το καλό ο τιγράκος να έρθει σπιτάκι του, αγκαλιά με τους γονείς του!!!

jasmini,

δεν μπορεί κάποιος για 1-2 ώρες να κρατάει τα παιδιά (και να τους δίνει μπιμπερό αν χρειαστεί) για να ξεκουράζεσαι λίγο. Δε λέω, βλέπω και από μένα ότι οι μανούλες έχουμε πολλά αποθέματα, αλλά, που θα πάει, θα μας βγάλουν γκολ στο τέλος!!!

Κοριτσάκια, όσες περιμένετε να γεννήσετε, με το καλό.

Πολλά φιλάκια σε μανούλες, κοιλίτσες και μωράκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

γεια σας κοριτσια!!!

σημερα ειμαστε μια χαρα!!!δεν ειχαμε προβλημα!!!!εγω πλεον ξεκινησα να βγαζω το γαλα με το θηλαστρο!!!!και οπως ηταν αναμενομενο αιμα δεν ειδα γεγονος που ανησυχει πολυ γιατι νομιζω οτι το αιμα ηταν απο το παιδι!!βεβαια οποιο και να ρωτησα την ιδια απαντηση παιρνω οτι μαλλον ηταν απο τις θηλες!!!δυστυχως ειμαι μεσα στο αγχος αλλα τι να κανουμε!!!

lineal ειδες που ολα πανε μια χαρα?????ο τιγρακος θα ερθει πολυ συντομα σπιτι!!!!

πραγματικα αυτο που σκεφτομουν προχθες ειναι οτι ευτυχως ειναι πολυ μικρα για να θυμουνται τις περιπετειες που περνανε!!!!

ολα ομως πηγαινουν τελεια και αυτο ειναι το θετικο!!!

κοριτσια που περιμενετε τα παιδακια σας με το καλο υπομονη με τη ζεστη!!!ξερω οτι ειναι δυσκολα!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

ευχαριστω κοριτσια για ολες τις ευχες σας:)

λετακι τελικα λες να μη πας το παιδι στο παιδιατρο;ρωταω γιατι βλεπω οτι ακομα εχεις τους φοβους σου και μια λεπτομερης εξεταση του μωρου θα σε καθησυχασει-ετσι πιστευω

αγγελικη υπομονη ερχεται η μεγαλη μερα,υπομονη λοιπον και θα απολαυσεις το μπεμπακι σου,λιγες μερες μειναν μονο.

σημερα πηγαμε να δουμε τον μικρουλη μας,τον ειχαν βαλει σε κλειστη θερμοκοιτιδα,αφου τον ειχαν σε ανοιχτη λογω της διασωληνωσης του.

παιρνει μονος του ανασουλες τωρα,απλα ειχε ενα καλωδιο στο στοματακι,για να τρωει,ομως μονο που το ειδα πνιγηκα εγω η ιδια.

εν τω μεταξυ εχει ζωηρεψει ο μικρος και κουνιοταν ανοιγε το στοματακι του,εκλαιγε,ηθελε πιπιλα και ανοιγοκλεινε το στοματακι του.σε μια φαση κολλησε τα χειλακια του στο γυαλι γυρω απο το κεφαλι του και ρουφουσε.

να κλαψεις ή να γελασεις;

φυσικα εγω σαν μανα το ριξα το δακρυ μου,με μαλωσε ο συζυγος,σου λεει αφου παει καλα το παιδι εσυ τι κλαις.

τελος παντων

η γιατρος με ειπε οτι παει καλα και σε λιγες μερες θα τον μεταφερουν σε ενα διπλανο δωματιο και μετα τον παιρνουμε σπιτι.το ποτε δε με το ειπε-ποτε δε λενε και καλα κανουν.

κι αυτα τα νεα κοριτσια.

το σαββατο βγαζω τα ραμματα της καισαρικης και θα ξαναπαω σαλονικη να τον δω τον τιγρακο!

ανυπομονω.

κοριτσια οσες γεννατε τις μερες αυτες καλη επιτυχια και ολα να πανε καλα:)

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

lineal,

πολύ ωραία τα νέα σου!!! Πίστεψέ με, καλύτερα που δεν σου λένε τίποτα. Εμάς που ήταν στα πρόωρα β΄ ο γιος μου όταν γεννήθηκε λόγω πυρετού, μας λέγανε κάθε μέρα "αύριο μάλλον θα τον πάρετε στο δωμάτιο". Ερχόταν το αύριο, δεν μας τον δίνανε. Ήτανε μία σκέτη απογοήτευση να στο έχουνε πει και να μην γίνεται. Το σημαντικό είναι ότι ο τιγράκος πάει καλύτερα και σύντομα θα τον πάρετε σπιτάκι σας!!!

barbie,

αλήθεια, κι εγώ το σκέφτηκα αυτό!!

Μανούλες, να ρωτήσω κάτι; Τα έχετε βγάλει καθόλου έξω τα μικρά σας; Εμείς λέμε να πάμε για ΣΚ στο εξοχικό στο Σούνιο (αφού σε λίγες μέρες θα πάμε και μόνιμα). Εσείς τι λέτε;

Εγκυούλες, υπομονή. Αυριο δροσίζει...

NDPXp3.png eJ01p3.png

Lineal με το καλο να ξαναδειτε το τιγρακι σας και σε λιγο καιρο να το εχετε στην αγκαλιτσα σας και ολα θα ειναι ενα κακο ονειρο...

Ζεστενομαιιιιιιι!

Πολλα φιλια στις μανουλες τα μπεμπακια και τις κοιλιτσες...

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε?

Εγώ είμαι μία έτσι μία άλλιως! Την μία λέω "τι έμεινε, το πολύ 2 βδομάδες. Θα περάσουν!" και από την άλλη, ειδικά το βράδυ που υποφέρω γιατί ζεσταίνομαι και δεν βολεύομαι, δεν αντέχω να περιμένω ούτε μία μέρα ακόμα!!!:rolleyes:

Filiopi πότε θα έρθει επιτέλους αυτή η Δευτέρα???? Βαρέθηκα...

Lineal ολα θα πάνε καλά για το τιγράκι σας!!

Αγγελική με το καλό αύριο κοπέλα μου!!!!!!!!!! Θα περιμένουμε νέα σου!!

Ελεάννα να σας ζήσει το μωράκι σας!!!!!! Τώρα λογικά θα το έχεις στην αγκαλίτσα σου!!

Elpidat κι εμένα πιο πολύ τεντώματα κάνει ο μικρός, παρα χτυπηματάκια!

Carrie και Ασπασία υπομονή, για όλες εμάς των τελευταίων ημερών...

Φιλάκια

25/05 :-D stellini 2 αγοράκια ίσως ΙΑΣΩ - 1800γρ. και 1900γρ.

29/05 :-D ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ αγοράκι ΙΑΣΩ

11/06 :-D ΤΙΤΗ κοριτσάκι ΓΑΙΑ - 2890γρ.

14/06 :-D nala αγοράκι ΜΗΤΕΡΑ - 2820γρ.

25/06 :-D Barbie27 κοριτσάκι ΓΕΝΕΣΙΣ - 3100γρ.

25/06 :-D delshop κοριτσάκι ΙΑΣΩ - 2400γρ.

02/07 :-D leta800 αγοράκι ΓΕΝΕΣΙΣ - 3950γρ

05/07 :-D Μαριλίνα κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ - 3070γρ.

05/07 :-D mairi1983 αγοράκι Τρίκαλα - 3300 γρ.

05/07 :D Ηλιάννα αγοράκι ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - 3520γρ.

06/07 :-D vetkat80 κοριτσάκι Ιδιωτικό Μαιευτήριο Πατρών - 2990γρ.

06/07 :-D Jasmini 2 αγοράκια EUROMEDICA - 2260γρ. και 2540γρ.

06/07 :-D mapolif αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - 3710 γρ.

09/07 :-D lineal αγορακι Γενικό Νοσοκομείο Σερρών - 3080γρ

16/07 :-D Ελεάννα αγοράκι ΕΛΕΝΑ

Korina 10/07 αγορακι ΙΑΣΩ :rolleyes:

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 17/7 αγοράκι ΓΑΙΑ

petze 18/07 αγορακι ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

evi26 22/07 κοριτσάκι ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ή ΛΗΤΩ

carrie 23/07 κοριτσάκι ΙΑΣΩ

catherine78 24/07 αγοράκι Γενικό Νοσοκομείο Χανίων

Ασπασια 25/07 αγορακι ΙΑΣΩ- Αγ. Παρασκευή

rulia 25/07 κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ

FilioPi 27/07 κοριτσάκι ΜΗΤΕΡΑ

tinaki 29/07 αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

elpidat 06/08 αγοράκι ΓΕΝΕΣΙΣ

Καλημερα κοριτσια μου!!!!

Η μικρη εμεινε στη ΜΕΝ γιατι οταν γεννηθηκε δεν προσαρμοστηκε αμεσως και μπηκε στη θερμοκοιτιδα,μετα την βαλανε και σωληνακι στο στομαχι γιατι ηταν τυλιγμενη με τον ομφαλιο και ζοριστικε το στομαχακι της και αφου βγηκα εγω, την πηρα την επομενη μερα,ανεβασε και ικτερο 15 εγω την πηρα με 13 και μετα απο δυο μερες πηγαμε να κανουμε εναν επανελεγχο και ο ικτερος πηγε 19 ξανα μεσα η μικρουλα στη φωτοθεραπεια δυο μερες παλι.

Τελος το μωρο εμεινε συνολο 8 μερες στην ΜΕΝ και εγω πηγενοερχομουνα ανα τρεις ωρες στο γενεσις για να την δινω το γαλα μου αφου κανω αποκλειστικο θηλασμο.

Αυτα κοριτσια μου τα νεα απο μενα!!!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...