Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 26/12/2024 at 3:56 ΜΜ, cant_wait είπε:

καλησπέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! και χρόνια πολλά! και τι έδειξε το ΕΡΑ τεστ και τελικά με τι πρωτόκολλο προχώρησε στην τελευταία σου προσπάθεια; εγώ με όσους έχω μιλήσεις πλην του γιατρού μου που κι εκείνος αναγκάζεται να μου το προτείνει,  μου λένε ότι δεν έχει σημασία και δεν είναι αξιόπιστο. πραγματικά δεν ξερω πως να προχωρήσουμε!

Καλησπέρα και καλή Χρονιά!Είμαι παλιό μέλος και έχω παρα πολύ καιρό να μπω..Ίσως αν υπάρχουν παλιές κοπέλες να με θυμούνται ...Διάβασα λίγο την ιστορία σου(δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πεις σε ποιο γιατρό είσαι..),αν θέλεις μπες να δεις λιγο τη δική μου ..Εννοείται να κάνεις ΕΡΑ τεστ και να ψάξεις με δική σου πρωτοβουλια τα παντα(μικροβιωμα,σάκχαρο ,αντίσταση ινσουλίνη κλπ....πριν αποφασίσεις για διπλή δωρεά. Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτο αλλά υπάρχει φως στο τέλος  

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια καλησπέρα και από μένα!

Tinaki να τα εκατοστήσεις κορίτσι μου, ότι επιθυμείς μ΄ένα γερό μωράκι:P:p:p:p:p:p:p!

Σε όσα κορίτσια γέννησαν αυτές τις μέρες να σας ζήσουν τα μωράκια σας, να είναι καταρχήν υγιή και καλότυχα!!!

Ζέστη και σήμερα και είχα εξωτερικές δουλειές οπότε καλοπέρασα!!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

25/05 :-D stellini 2 αγοράκια ίσως ΙΑΣΩ - 1800γρ. και 1900γρ.

29/05 :-DΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ αγοράκι ΙΑΣΩ

11/06 :-D ΤΙΤΗ κοριτσάκι ΓΑΙΑ - 2890γρ.

14/06 :-Dnala αγοράκι ΜΗΤΕΡΑ - 2820γρ.

25/06 :-D Barbie27 κοριτσάκι ΓΕΝΕΣΙΣ - 3100γρ.

25/06 :-Ddelshop κοριτσάκι ΙΑΣΩ - 2400γρ.

02/07 :-D leta800 αγοράκι ΓΕΝΕΣΙΣ - 3950γρ

05/07 :-D Μαριλίνα κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ - 3070γρ.

05/07 :-D mairi1983 αγοράκι Τρίκαλα - 3300 γρ.

06/07 :-D vetkat80 κοριτσάκι Ιδιωτικό Μαιευτήριο Πατρών

06/07 :-D Jasmini 2 αγοράκια EUROMEDICA

06/07 :-D mapolif αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - 3710 γρ.

Ηλιάννα 08/07 αγοράκι ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Lineal 08/07 αγορακι Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

Korina 10/07 αγορακι ΙΑΣΩ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 17/7 αγοράκι ΓΑΙΑ

petze 18/07 αγορακι ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

evi26 22/07 κοριτσάκι ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ή ΛΗΤΩ

Ελεάννα 22/07 αγοράκι ΕΛΕΝΑ

carrie 23/07 κοριτσάκι ΙΑΣΩ

catherine78 24/07 αγοράκι Γενικό Νοσοκομείο Χανίων

Ασπασια 25/07 αγορακι ΙΑΣΩ- Αγ. Παρασκευή

rulia 25/07 κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ

FilioPi 27/07 κοριτσάκι ΜΗΤΕΡΑ

tinaki 29/07 αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ελπιδα 6/8/10 αγοράκι ΓΕΝΕΣΙΣ (ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?ΤΙ ΑΣΧΕΤΗ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!)

Διαφημίσεις

Ελπίδα μου καλώς ήρθες!!! Επειδή είμαι κι εγώ άχρηστη και είχα πάει να καταστρέψω τη λίστα, δεν επιχειρώ τίποτα. Με το καλό να δεχτείς το μωράκι σου!! :P:p

Κοριτσάκια - μανούλες - να ρωτήσω κάτι:

Μέσα στη μέρα, που έχετε τα μωράκια σας; Εγώ την έχω μέσα στο πορτ μπεμπέ και μου φαίνεται ότι βαριέται και ότι ζεσταίνεται πολύ. Σήμερα θα της ανοίξω το ριλάξ.

Επίσης, κοριτσάκια που θηλάζουν: Όταν προσπαθώ για το στήθος, θέλει να είναι κολλημένη όλη την ώρα. Πιστεύω ότι το κάνει πολύ συχνά πιπίλα. Σε εσάς τι κάνουν τα μωράκια;

mairi1983, όταν μπορέσεις πες μας πως κατάφερες τον αποκλειστικό θηλασμό!!!

Φιλάκια και καλή σας ημέρα και... καλές αφίξεις πελαργών!!! :lol::lol::lol::lol:

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα κοριτσάκια,

χαίρομαι πολύ για όλα τα ευχάριστα που διαβάζω!!

Jasmini, vetkat80, mapolif κ Μαριλίνα να σας ζήσουν τα μωράκια σας!!!! Να είναι πάντα υγιή κ καλότυχα!! Να είστε καλά κ εσείς για να τα φροντίζετε.

Tinaki χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σου. Να είσαι πάντα καλά.

Μαριλίνα εμείς, στο 1ο παιδάκι μας είχαμε βολευτεί πολύ το ρηλαξάκι, θυμάμαι πως όλο εκεί καθόταν. Θυμάμαι επίσης ότι κ εμένα μου είχε το στήθος για πιπίλα κ απολάμβανε ατελείωτες ώρες εκεί αλλά επειδή μου είχαν πει πως γάλα από το στήθος πίνει τα 10 πρώτα λεπτά κ μετά απλώς πιπιλίζει, την άφηνα λίγο (όχι μόνο 10 λεπά όμως) κ μετά την έβγαζα.

Εμείς περάσαμε λίγο άσχημα διότι κάναμε υπέρηχο την Παρασκευή οι μετρήσεις ήταν μη ακριβείς δηλ. μου έγραψαν ότι είμαι στην 35η εβδομάδα ενώ ήμουν 36+1.

Βάρος 2.629 (το οποίο η γιατρός βρήκε χαμηλό, ίσως επειδή την επόμενη Παρασκευή 23 του μήνα γεννάω). Επίσης οι μετρήσεις κεφαλιού, μηριααίου οστού, κοιλιάς κτλ δεν συμβάδιζαν με την ημερομηνία εγκυμοσύνης. Είχαν απόκλιση εώς κ 2 εβδομάδες μετξύ τους. Ο γιατρός που μου έκανε αυτές τις μετρήσεις (στο έλενας) 1. με ξεπέταξε κ 2. τις βρήκε φυσιολογικότατες. Μου είπε μόνο ότι το κεφαλάκι είναι λίγο μικρότερο, τα πόδια μακρυά (σαν τα δικά μου απ'ότι είπε για πλάκα!!!λες κ είχα όρεξη για αστεία) κ γενικά δεν βρήκε κάτι κακό.

Όταν όμως είδε τα αποτελέσματα η γιατρός που με παρακολουθεί μου σύστησε να πάω να κάνω κ ιδιωτικά έναν υπέρηχο για να συγκρίνουμε τις μετρησεις. Κ όταν την ρώτησα τί κάνουμε σε περίπτωση που οι μετρήσεις αυτές όντως ισχύουν μου είπε ότι μπορεί να καθυστερήσουμε λίγο τη γέννα.

Χτες λοιπόν που έκανα τον υπέρηχο ο γιατρός γελούσε μαζί μου, λέγοντας ότι δεν έπρεπε να χαλάσω το σαβ/ριακο μου, ότι το μωράκι είναι φυσιολογικότατο κ ότι θα γεννήσω ένα υγιέστατο μωρό. Βέβαια αυτός βρήκε ακόμη χαμηλότερο βάρος 2.550 αλλά οι υπόλοιπες μετρήσεις ήταν πιο κοντά η μία στην άλλη. Μου είπε επίσης ότι υπάρχουν περεκλίσεις +- 3 εβδομάδες στις μετρήσεις κ +-500 γραμμάρια όσον αφορά στο βάρος!!!

Σε λίγο θα πάρω τη γιατρό να τις διαβάσω τις μετρήσεις. έχουμε ραντεβού για καρδιοτοκογράφημμα την Παρασκευή κ θα της πώ αν μπορώ να κάνω άλλον έναν υπέρηχο ιδιωτικά την επόμενη εβδομάδα για να δούμε πού βρισκόμαστε!

Αχ τι να πώ, όλη η εγκυμοσύνη από την αρχή να είναι τέλεια κ τώρα λίγο πριν το τέλος να προκύψει αυτό!!

Καλημέρα!!!!!! Τρέχω λίγο με τον μικρό και δεν προλάβαινα να μπω στο internet.

Σχετικά με τον θηλασμό το ζήτησα απο την πρώτη μέρα στο μαιευτήριο. Όσο είχα τον ορό δεν γινότανε. Την δεύτερη και τρίτη μέρα τον έβαλα στο στήθος, αλλά δεν είχα πολύ και του δίναμε και συμπλήρωμα. Απο την Τέταρτη μέρα και μετα είχα αρκετό γάλα και είπε ο γιατρός να μην του ξαναδώσω ξένο γιατί δεν θα θέλει το δικό μου. Όσο πιο συχνά τραβάει απο το στήθος στην αρχή τόσο περισσότερο γάλα κατεβάζεις. Τρώμε κάθε 2 με 3 ώρες 10 λεπτά απο το ένα στήθος και 10 απο το άλλο. Απο την στιγμή που δεν γκρινιάζει, κοιμάται και κάνουμε κακάκια σημαίνει ότι του φτάνει το δικό μου γάλα. Στις 15 μέρες που θα έρθει ο γιατρός να τον ζυγίσει θα δούμε αν παίρνει βάρος κανονικά και αν θα συνεχίσω να θηλάζω. Αυτά έκανα σχετικά με τον θηλασμό, είχα όμως πολύ βοήθεια απο τις μαίες!!!!!! Δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνα αλλιώς.

iWgPp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια, Εμείς περάσαμε λίγο άσχημα διότι κάναμε υπέρηχο την Παρασκευή οι μετρήσεις ήταν μη ακριβείς δηλ. μου έγραψαν ότι είμαι στην 35η εβδομάδα ενώ ήμουν 36+1.

Βάρος 2.629 (το οποίο η γιατρός βρήκε χαμηλό, ίσως επειδή την επόμενη Παρασκευή 23 του μήνα γεννάω). Επίσης οι μετρήσεις κεφαλιού, μηριααίου οστού, κοιλιάς κτλ δεν συμβάδιζαν με την ημερομηνία εγκυμοσύνης. Είχαν απόκλιση εώς κ 2 εβδομάδες μετξύ τους. Ο γιατρός που μου έκανε αυτές τις μετρήσεις (στο έλενας) 1. με ξεπέταξε κ 2. τις βρήκε φυσιολογικότατες. Μου είπε μόνο ότι το κεφαλάκι είναι λίγο μικρότερο, τα πόδια μακρυά (σαν τα δικά μου απ'ότι είπε για πλάκα!!!λες κ είχα όρεξη για αστεία) κ γενικά δεν βρήκε κάτι κακό.

Όταν όμως είδε τα αποτελέσματα η γιατρός που με παρακολουθεί μου σύστησε να πάω να κάνω κ ιδιωτικά έναν υπέρηχο για να συγκρίνουμε τις μετρησεις. Κ όταν την ρώτησα τί κάνουμε σε περίπτωση που οι μετρήσεις αυτές όντως ισχύουν μου είπε ότι μπορεί να καθυστερήσουμε λίγο τη γέννα.

rulia

μην ανησυχείς. Οι υπέρηχοι στο Έλενας δεν είναι και οι καλύτεροι.

Εμένα, στην αμνιοπαρακέντηση μου βγάλανε τη μικρή 1 εβδομάδα μεγαλύτερη, στο β΄ επιπέδου στη σωστή εβδομάδα και στο doppler 2,5 εβδομάδες μεγαλύτερη και με βάρος πάνω από 2500.

Το γατσούλι μου, τελικά, εκεί που το περιμένανε βάσει αυτών μεγάλο παιδί, γεννήθηκε 3070 γρ!! και τώρα νοικιάζουμε βρεφοζυγό για σιγουριά!!

Μην ανησυχείς!! Βάρος θα πάρει αν χρειαστεί και μετά τη γέννα. Το βασικό είναι ότι θα έχεις τελειόμηνη εγκυμοσύνη και θα είναι ανεπτυγμένα πλήρως τα όργανά του!!

Άντε, να αυξανόμαστε τα μέλη του καφέ!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα κορίτσια.Πώς είστε;Πώς τα πάτε με τη ζέστη;Εγώ χτες είχα ανέβει στο μαιευτήριο για να με δει ο γιατρός μου. Με εξέτασε και το μωρό είναι πολύ ψηλά, ενώ κανονικά έπρεπε να είχε εμπεδωθεί τώρα. Τελικά επειδή το μωρό είναι μεγάλο, τα οστά της λεκάνης μου στενά και επιπλέον έχει τυλιχτεί στο λαιμό με τον ομφάλιο λώρο πάμε για καισαρική. Κλείσαμε ραντεβού για την Παρασκευή . Μου φαίνεται απίστευτο. Δεν μπορώ να φανταστώ τα συναισθήματά μου όταν θα τον καρατήσω αγκαλιά. Να σας πω την αλήθεια φοβάμαι και λίγο, αλλά ελπίζω με το που δω το παιδί μου να το ξεπεράσω. Με το καλό όλες μας να γίνουμε μανούλες (όσες δηλαδή δεν έχουμε γίνει ακόμη)!

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!!!

βρηκα και εγω χρονο να μπω!!!εχει τρομερη ζεστη σημερα!!εχω σκασει και το μωρο το ιδιο ειναι μονιμως ιδρωμενο!!!του φοραω αμανικα εσωρουχα αλλα πραγματικα σκεφτομαι να το αφησω γυμνουτσικο για να μην σκαει!!!

ελεανα μην φοβασαι τιποτα!!!ολα θα πανε καλα!!!!ειναι απιστευτο το συναισθημα της πρωτης επαφης με το μωρο!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Ελεάννα,

με το καλό!!! :P:p Αχ, εκεί που θα είσαι ήμουνα πριν από μία εβδομάδα!! Μου φαίνεται τόσο μακρινό τώρα πια...

Να ξέρεις ότι στο Έλενα έχει μαθήματα μητρικής τέχνης κάθε Τρίτη & Παρασκευή στις 11:30 στον πρώτο όροφο. Αξίζουν τον κόπο!!

Α, εμένα ο γιατρός - που μου έκανε και πλαστική πάνω από την τομή - μου είπε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για τα καλοκαιρινά μπάνια, εκτός από τα λόχεια. Εντάξει, μου είπε να περιμένω λίγο - κι εγώ ούτως ή άλλως θα περίμενα - αλλά πολυ χαίρομαι που δεν μου είπε τις κλασικές 40+ ημέρες!!!

Λοιπόν, σήμερα που την έχω στο ριλάξ κοιμάται πολύ περισσότερο από ότι στο πορτ-μπεμπέ. Μάλλον νιώθει εγκλωβισμένη εκεί μέσα και δεν της αρέσει.

NDPXp3.png eJ01p3.png

Τι κανετε κοριτσια;χαθηκα ε;

γεννησα 9 ιουλιου 10 και 10 το πρωι με καισαρικη,3.080γραμμαρια,αλλα τα νεα μου δεν ειναι και τοσο καλα.τον μπεμπη αμεσως τον εβαλαν σε θερμοκοιτιδα,με αναπνευστικη ανεπαρκεια:( λογω του διαβητη μου με ειπαν και τωρα ειναι στο ιπποκρατειο θεσσαλονικης.

ειμαστε ολοι να σκασουμε-φυσικα περισσοτερο εγω κι ο αντρας μου.

τον μπεμπη μου τον εχουν διασωληνομενο και δε ξερω ποσο θα κρατησει.

κοριτσια οταν μπορεσω να ξαναμπω θα σας πω τα νεα και ευχομαι να ειναι γρηγορα γιατι δε περναω και τη καλυτερη φαση...

υγ:κατα ταλλα ανερρωσα παρα πολυ γρηγορα και απο τη πρωτη μερα ημουν περδικι.

υγ2:δε ξαναγενναω στο νοσοκομειο σερρων γιατι γινεται της μουρλης,αλλη φορα κατευθειαν ιπποκρατειο.

ολοκληρη την ιστορια του τι εγινε θα σας τη πω οταν εχω το μπεμπη μου σπιτι...

να χαιρεστε τα μωρακια σας και οσες περιμενετε με το καλο:)

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

lineal ειμαι σιγουρη οτι θα το ξεπερασετε πολυ συντομα και το παιδακι σου θα ειναι στο σπιτι σου γρηγορα!!!να μην στεναχωριεστε!!!ολα θα πανε καλα!!!

στο ιπποκρατειο ειναι πολυ καλη η νεογνολογικη κλινικη!!!

ελπιζω να εχουμε νεα σου συντομα!!!!

φιλια

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...