Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αυτο για τα βακτηρια μου φαινεται και μενα κουλο γιατι και μενα ειχε ο αντρας μου κατι ενοχλησεις ενω ειχα ηδη ξεκινησει διεγερση και μας ειχαν πει οτι σε περιπτωση που εδειχνε η καλλιεργεια κατι δε θα αξιζε να προχωρησουμε γιατι το σπερμα δε θα ηταν καλο παρολο που θα καναμε κι εμεις μικρογονιμοποιηση. 

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

σε όλες τις κοιλουμπίτσες του Ιουλίου...

Για όσες ήδη έγιναν μανουλες να σας ζήσουν τα μωράκια σας και για όσες περιμένετε ακόμα, με το καλό κ με ένα πόνο αν είναι δυνατόν...

Εγώ είμαι μέλλουσα μανουλα Αυγούστου... κ σας στέλνω τις ευχές μου... :D

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας κορίτσια και από μένα!

tinaki και filiopi δεν έκανα κάτι συγκεκριμένο σχετικά με τα κιλά. Ίσως το μυστικό(!) να κρύβεται στο γεγονός ότι και στις δύο εγκυμοσύνες μου το πρώτο 3μηνο περίπου είχα εμετούς που δεν με άφηναν να πάρω κιλά, αντιθέτως έχανα! Στην πρώτη εγκυμοσύνη μου έχασα 11 κιλά και όταν άρχισα να τα παίρνω πίσω πήρα τα 11 που είχα χάσει και επιπλέον 3. Και όντως βγήκα από το μαιευτήριο πιο αδύνατη από ότι ήμουν πριν μείνω έγκυος.

Σε αυτήν την εγκυμοσύνη έχασα στην αρχή 4 κιλά, τα οποία και πήρα πίσω και έχω πάρει άλλα 4 μέχρι στιγμής. Αν υπολογίσω ότι σε 8 μέρες γεννάω μάλλον το ίδιο θα συμβεί με την πρώτη μου εγκυμοσύνη!

Κατά τα άλλα η αποψινή νύχτα ήταν από τις πιο δροσερές των τελευταίων εβδομάδων και κοιμήθηκα πάρα πολύ καλά με το παράθυρο ανοικτό χωρίς να ιδρώνω!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Γειά σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σήμερα γυρίσαμε και εμείς στο σπίτι!!!!! Ο μπέμπης μου γεννήθηκε 3300 γρ. και 50 εκ. Έκανα καισαρική τελικά δεν άντεχα με τίποτα την διαδικασία της φυσιολογικής γέννας. Ευτηχώς ήταν πολύ καλές οι μαίες και με βοήθησαν στον θηλασμό πάρα πολύ! Απο την δεύτερη μέρα ξεκίνησα θηλασμό με συμπλήρωμα μαζί και απο χθές πίνει μόνο δικό μου. Ελπίζω να τα καταφέρω και να συνεχίσω να τον θηλάζω.

Να ευχηθώ στα κορίτσια που γέννησαν να σας ζήσουν τα ζουζούνια σας και να τα δείτε όπως επιθυμείτε και στα κορίτσια που έμειναν καλή λευτεριά!!!

iWgPp3.png

Μαίρη να σου ζήσει ο μπέμπαρος!!!! Να είναι καλότυχος και πάντα γερός!!! Καλή ανατροφή!!! Μπράβο για τον θηλασμό, εύχομαι να σου πάνε όπως θες να πίνει πολύ καιρό το ζουζούνι το γαλατάκι της μαμάς!!!!

Αγγελική ζόρι είναι βέβαια οι πολλοί εμετοί στο πρώτο τρίμηνο αλλά ωραία τα λίγα κιλά! Φαντάζομαι θα αισθάνεσαι κι εσύ καλύτερα, πιο ελαφρια!!! Εγώ έχω βάλει στόχο να τα χάσω τα κιλά της γέννας και λίγα ακόμα περιττά που είχα (μετά και από παράκληση του συζύγου) να δω θα τα καταφέρω;;; Το ελπίζω γιατί είμαι μια γλυκατζού άστα να πάνε!!!!

Νικολίνα ευχαριστούμε για τις ευχές!!! Και το δικό μου το μπεμπάκι πολύ κοντά στον Αύγουστο θα έρθει... με το καλό και το δικό σου και με κανένα πόνο!!!!

Τinaki κι εγώ πήρα το κιτ από την δημόσια τράπεζα, ενημέρωσα και τον ντοκτόρ, εντάξει και με τα βλαστοκύτταρα.... αλλά σχετικά με το τι θα βάλουμε στην έξοδο... της μπέμπας έχω αγοράσει καινούριο φόρεμα παρακαλώ αμάνικο με φραμπαλάδες με ασορτί κορδέλα και βρακάκι! Ε πως θα κάνουμε την πρώτη μας έξοδο στον κόσμο; Για μένα έλεγα να δοκιμάσω να μπω σε κάποιο από τα παλιά μου ρούχα.. συγκεκριμένα μια ολόσωμη φόρμα αλλά με βλέπω να φοράω στο τέλος κάποιο ρούχο εγκυμοσύνης:mrgreen:! Θα το λύσω το μυστήριο μέσα στο μαιευτηριο πιστευω ανάλογα με το πως θα είμαι θα πω του αντρός μου να μου φέρει κατι!!!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλημέρα καλημέρα!!!

Νικολίνα σ'ευχαριστούμε πολύ!!! Με το καλό και για σένα και καλό κουράγιο με την ζέστη!!!!

Αγγελική ταλαιπωρήθηκες αλλά τουλάχιστον δεν θα έχεις μέτα να σκέφτεσαι και τα κιλά!!!

Μαιρούλα να σου ζήσει και πάλι!!! Πάντα γερός και καλότυχος!!! Μπράβο και για το θηλασμό, να δούμε τι θα καταφέρουμε και οι υπόλοιπες! Περιμένω να δω φωτο του μπέμπη στο fb!

Φιλιώ εμείς του πήραμε ένα ωραίο φορμάκι με τον winnie, ενώ είδαμε κι άλλα πολύ ωραία σετάκια, αλλά επειδή έχουμε και το ταξίδι σκεφτήκαμε να είναι όσο πιο άνετα γίνεται. Εσεις θα είστε δύο κούκλες!!!! Α και για τα κιλά που διάβασα, καλά αυτά της εγκυμονύνης αλλά, που είχες πριν περιττά κιλά εσύ βρε??

Αυτάαα!

Διαφημίσεις

25/05 :-D stellini 2 αγοράκια ίσως ΙΑΣΩ - 1800γρ. και 1900γρ.

29/05 :-DΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ αγοράκι ΙΑΣΩ

11/06 :-D ΤΙΤΗ κοριτσάκι ΓΑΙΑ - 2890γρ.

14/06 :-Dnala αγοράκι ΜΗΤΕΡΑ - 2820γρ.

25/06 :-D Barbie27 κοριτσάκι ΓΕΝΕΣΙΣ - 3100γρ.

25/06 :-Ddelshop κοριτσάκι ΙΑΣΩ - 2400γρ.

02/07 :-D leta800 αγοράκι ΓΕΝΕΣΙΣ -3950γρ

05/07 :-D Μαριλίνα κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ

05/07 :D mairi1983 αγοράκι Τρίκαλα - 3300 γρ.

06/07 :D vetkat80 κοριτσάκι Ιδιωτικό Μαιευτήριο Πατρών

06/07 :D Jasmini 2 αγοράκια EUROMEDICA

06/07 :D mapolif αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Ηλιάννα 08/07 αγοράκι ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Lineal 08/07 αγορακι Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

Korina 10/07 αγορακι ΙΑΣΩ

petze 18/07 αγορακι ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

evi26 22/07 κοριτσάκι ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ή ΛΗΤΩ

Ελεάννα 22/07 αγοράκι ΕΛΕΝΑ

carrie 23/07 κοριτσάκι ΙΑΣΩ

catherine78 24/07 αγοράκι Γενικό Νοσοκομείο Χανίων

Ασπασια 25/07 αγορακι ΙΑΣΩ- Αγ. Παρασκευή

rulia 25/07 κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ

FilioPi 27/07 κοριτσάκι ΜΗΤΕΡΑ

tinaki 29/07 αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 03/08 (20-25/07) αγοράκι ΓΑΙΑ

iWgPp3.png

Καλησπέρα!!! Πολύ δουλειά έχει πέσει σήμερα και μπήκα πεταχτά να δω τι γίνεται στο καφέ μας αλλά δεν βλέπω και πολύ κίνηση!!!! Τι έγινε βρε κορίτσια που είστε μανουλες Ιουλίου;;;;;;;

Μαιρη όπως είπε και το Τινακι να μας βάλεις να δουμε φωτογραφίες του μπεμπούλη!!! Αντε κι εσεις κορίτσια που έχετε γεννήσει δεν θα μας παρουσιάσετε τα θαυματάκια σας;;;

Τινακι καλά κάνατε και του πήρατε φορμάκι να είναι άνετα ο τζουτζούκος αφού έχει να κάνει και ταξίδι.... εμείς το πολύ 15 λεπτά θα κάνουμε από το μαιευτήριο στο σπίτι. ΑΑΑΑ και για τα κιλά.... ποπός, κοιλίτσα, μπουτάκια.... άστα να πάνε.... φόβος μου το καλοκαίρι και η παραλία!!! Τώρα που είμαι έγκυος να φανταστείς πήγα πιο ευκολα θάλασσα.... ε σαν εγκυμονούσα μπορούσα να τα δικαιολογήσω τα παραπάνω κιλά!!! Χι χι χι!!!!!:mrgreen:

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

καλησπερα κοριτσια!!!

βρηκα λιγο χρονο και μπηκα!!!ο μπεμπης κοιμαται και ο αντρας μου κανει δουλειες του σπιτιου οποτε ειμαι τελεια!!!

με τον θηλασμο προσπαθουμε ακομη!!!ο μπεμπης ειναι πολλα κιλα και δεν τον φτανει το δικο μου οποτε του δινουμε και συμπληρωμα!!!χθες που προσπαθησα να τον θηλασω αποκλειστικα εφτασε το βραδυ να κλαιει απαρηγορητα και να ταλαιπωρειται μολις του εδωσα μπιμπερο ηρεμησε!!!μιλησα και με τον παιδιατρο και οι οδηγιες του ειναι στηθος και μπιμπερο!!!η αληθεια ειναι οτι λιγο στεναχωριεμαι αλλα προφανως δεν ειμαι απο τις γυναικες που εχουν πολυ γαλα!!!αν και ολοι πιστευαν οτι επειδη εχω μεγαλο στηθος θα κατεβασω και πολυ γαλα!!!

γενικα το σπιτι ειναι βομβαρδισμενο!!!παντου πανες, σαλιαρες, παιχνιδια κτλ!!!!η μερα ειναι γεματη!!!ειναι ομως ωραια!!!

κουραγιο στισ υπολοιπες μανουλες!!!να σκεφτεστε οτι θα εχετε συντομα τα μπεμπακια σας αγκαλια!!!

σας φιλω προς το παρον!!!να βοηθησω και λιγο τον αντρα μου η γαιδουρα.....:-D

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Γεια σας κοριτσάκια!!!

Από χθες κι εμείς σπίτι μας με τη μπουμπού μας, η οποία γεννήθηκε 3070 γρ. και 48 εκ. ύψος!!!!!

Αυτή τη φορά έκανα καισαρική με επισκληρίδιο και ήταν φοβερή εμπειρία. Άκουσα το πρώτο κλάμα του μωρού μου, το είδα γρήγορα, ανέβασα παλμούς από τη συγκίνηση κλπ!!!

Για όσες γεννάτε στο Έλενα: Ο 5ος όροφος είναι ΦΑ-ΝΤΑ-ΣΤΙ-ΚΟΣ!!! Τα κρεβάτια ανεβοκατεβαίνουν με μηχανισμό (για μένα με την καισαρική πολύ σημαντικό για ανεξαρτησία), πολύ καλός κλιματισμός και πολύ ωραίοι χώροι. Κι επειδή το βράδυ της Κυριακής έμεινα στον 6ο, έκανα και τη σύγκρικη!!!

Όσες γεννήσατε αυτές τις ημέρες, να χαίρεστε τα μωράκια σας και να τα καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!!!

Η μικρή μας είναι το πιο ήσυχο μωρό!! Δεν κλαίει καθόλου, όλο κοιμάται και την ξυπνάω για να φάει. Προσπάθησα να τη θηλάσω αποκλειστικά, αλλά από τη μία μου δάγκωνε τις θηλές και πόναγα πολύ, από την άλλη εμφάνισε χαμηλό ζάχαρο και ηθελε συμπλήρωμα. Τώρα της δίνω μια από το στήθος, μία συμπλήρωμα!!!

Κοριτσάκια, όσες μείνατε, λίγη υπομονή ακόμα!!!

Φιλάκια!! Πάω να ξαπλώσω λίγο πριν το επόμενο τάισμα!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

mairi1981

για πες μου, πως κατάφερες να το γυρίσεις σε αποκλειστικό θηλασμό; Το ήθελα κι εγώ, αλλά, λόγω του χαμηλού ζαχάρου το σταμάτησα. Η αλήθεια είναι ότι δεν διαμαρτυρόταν, αλλά δεν πρέπει να χόρταινε κι όλας, γιατί με το πρώτο συμπλήρωμα κοιμήθηκε και τρομάξαμε να την ξυπνήσουμε.

FillioPi

χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω, δεν ξέρω αν θα σου χωράνε τα παλιά σου ρούχα. Καμία σχέση με τα κιλά που πήρες, αλλά η κοιλιά μένει!! Πιστεύω ότι αν εγώ μπω σήμερα σε λεωφορείο... πάλι θέση θα μου δώσουνε!!!

Α, όσο για το πιο ήσυχο μωρό... φάνηκε ότι χθες της αρέσανε οι μεγάλες ώρες!!! περάσαμε το βράδυ αγκαλίτσα!!!

Επίσης, sorry που δεν ανανεώνω τη λίστα, αλλά την τελευταία φορά που προσπάθησα παραλίγο να την χαλάσω!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

02/07 :-D leta800 αγοράκι ΓΕΝΕΣΙΣ -3950γρ

05/07 :-D Μαριλίνα κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 17/7 αγοράκι ΓΑΙΑ

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Γειά σας κορίτσια και από μένα. Άλλαξα λίγο την λίστα όσον αφορά την ημερομηνία που γεννάω. Ελπίζω να μην χάλασα τίποτα!

Πλησιάζουν οι μέρες και περιμένω πως και πως να κρατήσω στην αγκαλία μου και τον γιο μου! Βέβαια ξέρω πως ο πρώτος καιρός θα είναι ζόρικος αλλά δεν με πειράζει μιας και η ζέστη σε συνδιασμό με την εγκυμοσύνη με έχει κουράσει αρκετά!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

02/07 :-D leta800 αγοράκι ΓΕΝΕΣΙΣ - 3950γρ

05/07 :-D Μαριλίνα κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ - 3070γρ.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 17/7 αγοράκι ΓΑΙΑ

Γεια σας κουκλιτσες μου! Δεν εχω διαβασει τιποτα τις τελευταιες 10 μερες και παλι τωρα δεν προλαβαινω, θα μια μερα ομως και θα τα διαβασω ολα μαζι! Γεννησαμε την περασμενη Τριτη το αγορακι μας και σημερα ειναι η πρωτη μερα που εχω και τα 2 παιδακια μου στο σπιτι! Η κορη μου ειδε τον αδελφο της με πολυ καλο ματι και της αρεσει πολυ, γιαρχη τουλαχιστον! Ειδωμεν!

Ευχομαι να σας ζησουν τα μωρακια σε οσες γεννησαν και με το καλο οι υπολοιπες! Πολλα φιλιααααα!

Γειά σας κορίτσια!

Μαριλίνα και πάλι να σας ζήσει η μπουμπού και καλώς μας ήρθες πίσω!!! Πως φαίνεται στον μικρό η αδελφούλα του??

Αγγελική έχεις δίκιο, η ζέστη δεν παλεύεται!!! Μια χαρά μου φαίνεται η λίστα, απλά πρόσθεσα κι εγώ τα κιλά στο μωρό της Μαριλίνας!

Με τα κορίτσια που περνάει η ΠΗΤ τους και δεν έχουμε ενημέρωση, τι λέτε να κάνουμε?? Να τις βάζουμε στην λίστα με αυτές που γέννησαν με την ΠΗΤ και ερωτηματικό ή να τις αφήσουμε ως έχουν και αν μας ενημερώσουν τις αλλάζουμε???

Σήμερα είναι η μέρα της τεμπελιάς, ξάπλα, φαί στην πεθερά και μετά πάλι ξάπλα!

Φιλάκια!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...